Vrijdagavond


”Wacht op mij aan de bar, schatje” luidde zijn laatste sms. De voorgaande sms’jes bevatten adres en uur van afspraak en de boodschap: “Draag ENKEL je overslagjurkje en je rode hakken!”

Als ik uit de taxi en door het luchtgordijn door de ingang stap hou ik mijn hand op mijn dijbeen, bang dat mijn jurk zal open waaien en ik meer dan ik wil zal tentoonstellen. Idem als ik op een barkruk klim. Ik voel me een beetje ongemakkelijk, alleen en niet wetende wat me te wachten staat, dus het is een opluchting als ik hem zie binnenstappen. Ik wil hem begroeten maar zie aan zijn blik dat hij afstand wil houden dus ik blijf op de toog leunen en houd hem via de spiegels achter de barman in het oog. Even later komt hij toch naast me staan maar zet zich met zijn rug tegen de toog aan.

Door de drukte wordt hij dichter tegen mijn aangeduwd en plots voel ik zijn hand onder mijn jurk vanaf mijn knie naar boven gaan. Er verschijnt een goedkeurend glimlachje op zijn gezicht als hij merkte dat ik zijn opdracht heb opgevolgd en er geen stof in de weg zit. Zijn vingers glijden over mijn klitje en tussen mijn lippen heen en weer en als ik wat verschuif op mijn kruk voel ik een vinger naar binnen glijden. Ik voel me ongemakkelijk bij het idee dat iemand zou doorhebben wat er hier aan de gang is maar ik zie aan zijn blik dat hij niet van plan is het gemakkelijk voor mij te maken. Hij knikt dat ik voor mij moet kijken en in gestaag tempo blijft hij zijn vingers bewegen terwijl hij met zijn drankje in zijn andere hand schijnbaar achteloos voor zich uit kijkt. Ik word steeds meer opgewonden en vind het moeilijk me zo normaal mogelijk te gedragen tot hij in mijn oor fluistert.

”Kom voor mij schatje” en ik met een minimum aan beweging en gelaatsuitdrukking maar met ongetwijfeld een rood hoofd mijn eerste hoogtepunt van de avond beleef. Hij houdt zijn hand eerst nog op de plaats en fluistert dan even later in mijn oor.

“Volg mij”. Ik loop achter hem aan een lange gang door en als hij een deur opent komen we in een soort van boudoir. Hoe wist hij dat dat hier was?!! Hij doet de deur achter zich dicht, neemt me bij mijn kin en drukt veeleisend zijn mond op de mijne, duwt zijn tong tegen de mijne en ze dansen een vurig spel om elkaar heen. Hij draait me met mijn rug tegen zijn borstkas aan en duwt me tegen een toilettafel, trekt het lintje van mijn jurk los waardoor die openvalt en we beiden mijn blote lichaam in de spiegel voor ons zien.

”Ik wil dat je nooit een beha draagt als je bij me bent, dan zijn je tieten altijd grijp-klaar voor mij!” Hij tilt mijn beide borsten op, weegt ze en kneedt ze, rolt mijn tepels tussen zijn vingers, trekt en draait eraan. Dan glijdt een hand over mijn buik naar mijn klit en begint hij die te bewerken. Ik sluit automatisch mijn ogen van genot maar hij wil dat ik naar mezelf kijk, dat ik zie hoe hij mij klaar maakt voor hem, hoe geil ik kijk…

Ik maak achter mij zijn riem los en knoop zijn broek open, ik voel zijn eikel al boven de rand van zijn boxershort uitsteken, voel hoe hij hard en stijf wordt, duw zijn broek naar beneden en trek zijn pik uit zijn boxer. Hij draait me om, zet me op de rand van het tafelblad en glijdt in een keer bij me binnen. Hij duwt keer op keer zijn forse lul zover hij kan en net voor ik luid schreeuwend klaar kom spuit hij in harde stralen mijn kutje vol. Als onze hartslag wat bedaard is schuift hij zijn handen onder mijn billen en draagt me naar het bed en ik voel zijn slap geworden pik samen met ons lichaamsvocht zachtjes uit me wegglijden.

Mijn ogen vallen dicht en mijn hoofd opzij maar dan voel ik de matras naast me indrukken en zijn gladde eikel tegen mijn mond aanwrijven. Vanzelf begin ik kusjes en likjes te geven en neem hem daarna in mijn mond en probeer hem tot achter in mijn keel op te nemen. Terwijl ik blijf zuigen voel ik hem draaien en plots glijdt met een lange haal zijn tong over mijn lippen en zuigt hij aan mijn klit, opnieuw en opnieuw terwijl ik hem blijf pijpen. Net als ik voel dat hij het niet meer lang zal uithouden zet hij zich tussen mijn benen, duwt mijn knieën ver uit elkaar en zijn pik in mijn natte kut en moet maar een paar keer pompen om hard kreunend in mij klaar te komen.

Even snel haalt hij zijn lul uit me, trekt me recht en helpt me in mijn jurk en onbevredigd maar met priemende tepels en een kloppend en lekkend kutje duwt hij me de gang op en zeg.

”Wacht op mij aan de bar, schatje”

Vrijdagavond, later.

Ik hang aan de toog; zitten durf ik deze keer niet omdat er nog steeds vocht uit mijn kutje loopt en dat mijn jurk zou doorweken- als hij plots weer naast me staat. Het is ondertussen een stuk drukker geworden, het is dan ook niet moeilijk voor hem om ongezien mijn benen uit elkaar te duwen en in één beweging een trileitje bij me naar binnen te duwen. Om duidelijk te maken dat hij hierover de controle heeft laat hij het eitje even zachtjes zoemen.

”Ga dansen” zegt hij en ik schud nee. Ik kan niet dansen, laat staan op deze hakken maar hij zegt.

”GA!” En duwt mij richting dansvloer. Ik moet mijn spieren aanspannen om het eitje vast te houden en de eerste passen zijn dan ook onbeholpen maar ik besluit me over te geven aan het ritme van de muziek en algauw sta ik te swingen en te shaken. Plots begon het eitje in mij te trillen en even weet ik niet waar ik het heb maar ik herpak me. Als een Latino playboy met uitgesproken heupbewegingen voor me aan komt dansen doe ik beslist met hem mee. Hoe hoger de versnelling van het eitje gaat, hoe hitsiger ik begin te dansen maar als Playboy langs achter zijn handen over mijn borsten legt klinkt het plots ”This lady is mine, young man”. Playboy steekt verontschuldigend zijn handen omhoog en danst weg, op zoek naar een ander gewillig lichaam. X trekt me dicht tegen zich, duwt mijn billen hard tegen zijn onderlijf aan en voor de tweede keer die avond kom ik en plein public klaar. Hij slaagt zijn arm om mijn middel en neemt me mee naar buiten waar taxi’s klaar staan en als we zijn ingestapt vlei ik me tegen hem aan met mijn benen op de bank. Hij trekt het eitje uit mijn spleet, ruikt er goedkeurend aan en stopt het in zijn jaszak. Mijn hoofd zakt op zijn schoot en hij streelt zachtjes mijn haren maar bij het ruiken van zoveel mannelijkheid onder mijn neus is mijn vermoeidheid rap over en ik begin te krabbelen en te knabbelen, zuig door zijn broek heen aan zijn eikel en voel hem groot worden.

Sneller dan gedacht komen we aan en hij houdt zorgvuldig met de ene hand zijn vest dicht over de tent met natte plek in zijn broek terwijl hij mij met zijn andere hand achter zich aansleept. In de lift vraagt hij geïrriteerd wat mij bezielde hem zo ongevraagd op te vrijen en hij zet de lift stil tussen twee verdiepingen, duwt mij frontaal tegen de achterwand, met de ene hand houdt hij mijn beide polsen boven mijn hoofd, met de andere knoopt hij zijn broek los en ramt zijn staaf in mijn kut, telkens weer, zijn ballen kletsen tegen mijn billen; mijn gezicht en tepels schuren over de ruwe wand, de cabine bonkt en het licht flikkert…

Op amper 20 seconden heef hij mij volgespoten, duwt terug op de knoppen van de lift en fatsoeneert zijn kleding alsof er niks gebeurd is. In het appartement neemt hij me mee naar de badkamer en laat me onder de douche nog twee keer klaarkomen.

Hij trekt me in bed lepelsgewijs tegen zich aan en zegt.

”Ga slapen schatje, morgen is het weer playtime”

Isaline

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Isaline

Graag uw sterrenwaardering boven en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u. Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s