Foto shoppen


Omdat mijn man een zelfstandig fotogaaf is en ik hem daarbij help doe ik sinds enkele weken elke dinsdagavond een cursus foto shoppen.

Een tiental jonge en oudere mannen en vrouwen stuntelen week na week met aangeleverd fotomateriaal.

Er zijn twee jongens, midden dertig, homo, sportief en een goed gevoel voor humor met wie ik het goed kan vinden en met z’n drieën hebben we wekelijks veel plezier.

De cursusleidster is een knappe, slanke vrouw. Eerlijk gezegd leidt zij mij af van het lesmateriaal met haar leuke sexy jurkjes. Onder haar jurkjes draagt zij leuke lingerie. De bandjes komen opzettelijk boven haar jurk uit. Soms twijfel ik of ze wel een slipje draagt. De soepel vallende stof valt zo mooi tegen haar strakke, ronde billen. Ik raak licht opgewonden als ik naar haar kijk.

Mijn gedachte deel ik met de twee homo’s. Ze weten ondertussen dat mijn man fotograaf is en dat ik voor hem deze cursus doe.

Met nog tien lessen voor de boeg vraagt cursusleidster Monique of wij op alfabet volgorde een foto van ons zelf als cursus materiaal wil meenemen om door de anderen tijdens de les te laten aanpassen. Ook verteld ze hierbij dat als je geen digitale foto van je zelf hebt zij er één voor je zal maken een half uur voor de les.

Na een aantal weken is het mijn beurt om een foto in te brengen voor de les. Ofschoon ik voldoende foto’s van mezelf heb laat ik Monique er toch één maken. Een uur voorafgaand aan de cursus sta ik voor de spiegel. Mijn zomerjurk met vrolijke print, spaghetti bandjes, lage rug en licht doorschijnende stof wordt mijn definitieve keuze. De jurk valt mooier zonder BH eronder. Mijn stringetje heeft een laag kruisje en dunne bandjes tussen mijn billen. Ik voel mij sexy!

Ik ben wat vroeger dan normaal in het leslokaal. Bij het benaderen van de deur hoor ik licht vrouwelijk gekreun. Verbeeld ik het me of komt het echt van onze cursusleidster?

Met blosjes op mijn wangen stap ik binnen.

“Hoi”, zeggen we allebei gespannen. Het bloed stroomt door mijn lijf, overal, ja overal. Het lijkt erop dat ik haar bijna had betrapt. Zie ik het of wil ik het zien; rondom haar kutje lijken er wat natte plekjes op haar rokje te zitten.

Monique is onze afspraak niet vergeten. Het lijkt erop dat ook zij haar best heeft gedaan om zich sexy te kleden. Haar rokje is zo kort, dat bij elke buiging mijn ogen gericht zijn op haar lange benen. Ik krijg het er warm van.

Na het nemen van de foto komen de overige cursisten binnen en de les begint. Na de uitleg over lichteffecten gaat iedereen aan de slag. Als ik het even niet meer weet vraag ik haar hulp. Ze komt achter me staan. Ze buigt licht over mij heen, haar borsten raken mijn rug. Haar tepels zijn stijf, de rillingen lopen over mijn rug.

Ze klikt op allerlei toetsen, maar door de aanraking zijn we beide niet meer met de materie bezig. Voordat ze rechtop gaat staan, glijdt haar hand langs mijn borst, waarbij zij zachtjes in mijn oor kreunt.

Deze vrouw maakt mij gek, helemaal gek.

In mijn gedachten fantaseer ik hoe we elkaar zoenen. Dit is het moment om te pauzeren. Ik trek mij even terug op het toilet. Mijn stringetje is nat.

Twee vingers laat ik naar binnen glijden. Langzaam trek ik ze terug langs mijn klit.

Mijn toiletbezoek is langer dan gebruikelijk. Met wederom blosjes keer ik terug naar mijn plek.

Bij het eerste oogcontact met Monique lik ik subtiel en verlekkerd mijn vingers af.

Elke cursus sluit zij af met een evaluatie op de Beumer van de bewerkte foto met elke cursist. De kerels, die naast mij zitten, zijn als eerste aan de beurt. Dit is mijn kans. Mijn benen spreid ik zover mogelijk.

De cursusleidster heeft meer interesse in mij dan in de foto’s op de witte muur.

Mijn string zit natuurlijk in mijn tas. Ze heeft zicht op mijn glad geschoren, kale, natte lipjes.

Als het als laatste mijn beurt is en alle anderen het lokaal verlaten hebben neemt ze rechts plaats naast me. Met haar rechterhand bedient ze mijn toetsenbord. En met links…

Mijn verlangen wordt waarheid. Haar linkerhand glijdt over mijn bovenbeen.

“Ik wil je voelen, proeven, ik wil je!”, hoor ik.

Twee vingers dringen bij me naar binnen. Om te laten blijken dat ik geniet, spreid ik mijn benen nog wat verder.

“Blijf je wat langer vandaag!”, fluistert ze vragend in mijn oor.

Ze pakt me stevig beet en zet mij tegen de deur aan.

Hartstochtelijk beginnen we te vrijen. Beiden willen we hetzelfde. Onze tepels wrijven hard tegen elkaar aan. Onze handen glijden van elkaars borsten, billen en schaamlippen. Heerlijk ook om haar geile kut tegen de mijne te voelen.

Vervolgens pakt zij haar sjaal. Mijn beiden polsen worden omhuld door de stof en vastgebonden aan de lamp boven de deurstijl. Haar lippen glijden sensueel van mijn lippen, langs mijn hals, borsten, tepels, buik, naar mijn venusheuvel. Oh mijn god, ik word heerlijk gebeft door deze prachtvrouw.

Ik kan geen kant op. Mijn benen zijn ver gespreid. Met twee vingers gaat ze diep mijn natte gleuf binnen. Feilloos vindt ze mijn klitje. En afwisselend zacht en wild wordt deze gemasseerd door haar tong.

Even vergeet ik alles om mij heen. Mijn hele lijf trilt. Ik voel het orgasme opkomen.

En inderdaad, enkele seconden later kom ik spuitend klaar.

“Oh, is het al zo laat?”, zegt ze. Ik word over twee minuten opgehaald. Ze maakt mij los en haast zich naar buiten.

Ik kijk nu al uit naar de volgende les.

Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s