Masturberen op het strand


Gedurende enkele dagen zijn de temperaturen in stijgende lijn en besloten wij, mijn beste vriendin en haar man erop uit te trekken voor een dagje aan zee. Voor de verandering besloten we dit keer niet naar de Belgische kust te trekken maar kozen we een plaatsje uit aan Nederlandse kust. Na een ontspannend ritje van twee uur parkeerden we onze wagen niet ver van de duinen en maakten ons klaar om een plaatsje uit te zoeken waar we dan toch enkele uurtjes wilden verblijven. Er waren al behoorlijk wat mensen aanwezig op het strand alsook in de duinen. Na even uitkijken leek het ons dat we een ideaal plaatje hadden gevonden iets verder in de duinen.

Jef mijn man, Rudi en Chris waren hiermee akkoord en we konden onze handdoeken en zonnemelk eindelijk tevoorschijn halen. Jef en Rudi trokken als eersten hun bovenkleding uit en ontvouwden onze handdoeken. Omwille van het plaatsgebrek tussen de duinen konden we echter niet met zijn vieren naast elkaar liggen. Met drie ging het net zodat Jef zijn handdoek dwars aan ons voeteneinde plaatste. Vervolgens trokken zij hun bermuda uit, en ze begonnen zich al overvloedige met zonnemelk in te wrijven.

Beiden droegen nog hun zwemslip en ik had gezien dat deze van Rudi al goed gevuld leek. Jef is kleiner geschapen maar weet zich hiermee goed uit de nood te trekken. Na zich te hebben ingesmeerd besloten de mannen er even op uit te trekken en al eens een kijkje te gaan nemen aan de waterkant. Ik trok ondertussen al even mijn bloesje over mijn hoofd en ontdeed mij van mijn bh. Chris had een kleedje aan en opende de ritssluiting om het vervolgens langsheen haar schouders te laten afglijden. Zij droeg een blauwkleurig setje wat haar goed leek te staan. Haar bh volgde dezelfde weg als die van mij en trokken in snel tempo onze slips uit om onze bikini broekjes aan te trekken. Rudi en Chris weten ook dat wij normaal steeds zoveel mogelijk naakt willen zonnebaden. Ik hou niet van dat witte strepen gedoe. We smeerden ons zoals de heren in met zonnemelk en plaatsen ons op onze handdoeken. Ik had er Chris al van gewaarschuwd dat zodra Jef en Rudi terug zouden zijn hij waarschijnlijk wel zijn zwemslip zou verwijderen om zo ook streeploos te kunnen zonnen. Voor haar leek dit geen probleem te zijn vertelde ze me.

Toen onze mannen terug arriveerden van de waterkant en wij het al behoorlijk warm begonnen te krijgen besloten Chris en ik ook even verkoeling te zoeken in het koele water. Samen stapten we met onze borsten bloot naar de waterkant toe. Onderweg spraken we af dat we bij terugkomst onze mannen ook naakt zouden zonnebaden wij ook onze zwemslips onmiddellijk zouden verwijderen. Bij Chris is dit niet haar gewoonte want zij zijn normaal niet zo bloot gezind.

Toen wij terug arriveerden op onze plaats had Rudi plaatsgenomen op de rechter handdoek en had zijn zwemslip nog aan. Jef had zijn zwemslip al uitgetrokken en lag dus aan onze voeteinden. We keken even naar elkaar en trokken ook onze zwemslips uit. Nog even die plaatsen insmeren die we nog niet hadden gehad en we vleiden ons ook op onze handdoeken. Jef lag reeds naakt met zijn hoofd waar ik met mijn voeten zou terecht komen. Rudi leek verrast te zijn toen ook Chris haar zwemslip uittrok. Zij nam plaats naast Rudi en ik als derde in het rijtje. Natuurlijk moesten we af en toe eens draaien om alle kanten mooi bruin te laten worden. Voor Rudi leek het allemaal te warm te worden en vroeg of Jef mee naar het water ging om een wandeling te maken. Jef had hierin niet zo’n zin en Rudi vertrok dan maar alleen.

Even later draaiden Chris en ik om de voorkant van ons lichaam te laten bruinen. Ook Jef had al even op zijn handdoek gelegen en begon te transpireren. Hij ging rechtop zitten en had zo een mooie kijk op onze naakte lichamen. Mij had hij al dikwijls gezien maar Chris verraste hem wel met haar mooie body. Ik had ook opgemerkt dat zij netjes was kaalgeschoren naast haar schaamlippen en verder een fijne landingsbaan hierboven had. Stiekem hield ik Jef in de gaten en hij leek geïntrigeerd door de schoonheid van Chris te zijn. Het leek er zelfs op dat ik een kleine zwelling zag ter hoogte van zijn onderlichaam. Ook hij kon dit niet langer verbergen en draaide zich terug op zijn buik. Ook ik deed hetzelfde maar Chris bleef op haar rug liggen. Ik kwam op het idee om Jef even te gaan plagen.

Ik opende mijn benen verder zodat hij een betere kijk had op mijn intiemste delen. Terug neerliggend stak ik een hand onder mijn buik door en tracht mij te concentreren op het komende moment. Snel glipte even mijn vinger tussen mijn schaamlippen door die ondertussen zich leken te vullen met bloed. Mijn poesje begon vochtiger te worden al snel voegden er zich en tweede vinger aan toe om mijn grotje te verkennen. Mijn benen nog verder openend en Jef had een mooie kijk op mijn openstaande poesje. Ik voelde zijn hand aan mijn voeten zodat ik mij kon laten gaan. Zodra hij knedend mijn voeten bewerkt kom ik sneller en makkelijker tot een hoogtepunt.

Jef lag nog steeds op zijn buik en moest ondertussen flink opgewonden zijn. Ik lig met mijn hoofd weggedraaid van Chris zodat zij zeker mijn kreetjes en bezigheden niet kan aanschouwen. Jef geeft mij een leuke voetmassage en ik tracht mij te concentreren op mijn steeds groter wordende kittelaar. Ik licht nog verder mijn heupen van mijn handdoek zodat de toegang makkelijker wordt tot mijn poesje. Lekker knedend door Jef en ikzelf lekker vingerend duw mijn hoofd in het zand om niet te veel lawaai te maken tijdens mijn hoogtepunt. Met op en neergaande bewegingen voel ik mijn orgasme wegebben vanuit mijn heupen.

Zodra ik terug bij mijn positieven ben draai ik mijn hoofd om en zie dat Chris rechtop zittend op haar handdoek ons netjes heeft gadegeslagen. Met een mooie glimlach op haar lippen zag ik dat ook zij het goed vond. Ook Jef had zich rechtop gezet en ik zag dat ik ook hem heerlijk had opgewonden. Jef vertelde me dat hij een vochtig poesje had waargenomen bij Chris tijdens mijn masturbatierondje. Even later arriveerde Rudi terug van zijn wandeling. Of Chris het heeft verteld aan Rudi over deze gebeurtenis weet ik niet.

Liefs,

Grizzly

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s