Het opstel


Er was eens een lerares met een heel strak figuurtje, zo strak dat als ze les gaf de broeken van alle jongens bol stonden. Zo kwam er eens een dag dat de studenten van de lerares een opstel moesten maken over seksualiteit. In de tweede klas waar ze les gaf die week praatte de lerares haar mondje voorbij. Ze had gezegd dat de jongen met het beste opstel een avondje met haar mocht gaan stappen. Zo gebeurde het dus dat bijna iedereen een opstel inleverde terwijl er normaal maar twaalf van de zesentwintig leerlingen een opstel inleverden, kreeg de lerares nu wel honderd opstellen. De gelukkige was Romeo. Hij was negentien jaar, had zwart haar en geilde verschrikkelijk op de lerares. Hij was verschrikkelijk trots dat hij de gelukkige was en ging op de eerstvolgende zaterdag met de lerares naar een dancing.

Ze waren binnen en Romeo bood de lerares een drankje aan. Ze praatte eerst een beetje en toen zei de lerares dat hij haar wel met haar voornaam aan mocht spreken. Zij heette Julia. Ze gingen een beetje dansen en bij het eerste slow-nummer stonden ze al samen te dansen. Julia had een parfum op die Romeo sterk opwond, dus zijn handen gleden al na de eerste minuut langzaam naar Julia’ s billen. Romeo begon er eerst zachtjes over te aaien en daarna zachtjes te knijpen. Dit vond Julia wel opwindend en zij pakte daarom Romeo’ s zijn hand en bracht die naar haar borsten. Romeo schrok in het begin wel maar daar had hij al snel geen last meer van. Julia had die avond onder haar jurkje geen BH aan, dus toen Romeo met haar borsten begon te spelen zag hij de tepels gewoon omhoog komen. Dit vond Romeo wel opwindend. Julia werd steeds geiler en kwam bijna klaar door het spelen met haar tepeltjes. Toen fluisterende ze tegen Romeo dat zij geen slipje aanhad. Eigenlijk vond Romeo dat een open uitnodiging, hij manoeuvreerde met Julia naar een stil plekje in de dancing en ging toen met zijn hand onder de jurk van Julia, hij voelde het zacht behaarde kutje van Julia. Julia keek Romeo aan met zo’n geile blik dat ze al snel zaten te tongen. Toen ging Romeo met een vinger in haar natte kutje. De vingers van Romeo waren zo breed dat het leek dat ze door een echte lul genaaid werd. Maar Julia zat ook al snel met haar hand in zijn broek. Zij kneedde zachtjes zijn ballen. Romeo zij zachtjes tegen Julia “trek me, dan komen we tegelijk klaar.” En dat deed ze.

Zodra ze klaar waren gekomen haalde Julia haar hand uit Romeo zijn broek en likte geil al het sperma van haar vingers en hand. Romeo haalde ook zijn vingers uit Julia’ s geile hete kutje en likte zijn vingers af met haar geile vocht erop. Dit wond hen beide zo op dat Julia Romeo uitnodigde om bij haar thuis nog wat te drinken.

Toen ze thuis waren pakte Julia wat te drinken, ze schonk champagne. Ze dronken dit op en Julia stripte geil voor Romeo, midden in de kamer. Ze pakte het hoge, slanke lege glas en likte dit eerst helemaal nat. Daarna liet ze het glas langzaam in haar kutje glijden. Toen ging ze het glas heen en weer halen. Ze stond helemaal te kronkelen in de kamer. Toen ze bijna klaar kwam haalde ze snel het glas uit haar nu natte kutje. Ze zei dat ze ging douchen en nodigde Romeo uit om mee te gaan. Toen ze in de badkamer stonden begon Julia langzaam de knoopjes die op Romeo’ s blouse zaten los te maken. Toen ze daarmee klaar was draaide ze de douchekraan alvast open en ging daarna verder met de broek van Romeo. Ze maakte sensueel de knoopjes een voor een los maakte zijn riem los en liet zijn broek naar beneden zakken.

Toen ze de bolstaande boxershort zag werd ze zo geil als boter. Ze trok snel de boxershort uit, pakte zijn grote lul en begon eerst de grote eikel bloot te maken van de voorhuid. Toen nam Julia de eikel in haar geile mondje en ze zoog aan Romeo’ s lul of haar leven er vanaf hing. Toen Romeo bijna klaar kwam nam Julia de grote stamper uit haar mondje en begon aan zijn ballen te likken.

Toen ze onder de douche stonden liet Julia haar lenigheid zien, ze ging onderste boven onder de douche staan zodat het water zonder omwegen tegen haar klitje kon kletsen. Romeo maakte hier gelijk gebruik van en stopte zijn lul in het mondje van Julia die er als een gek begon te zuigen, en Romeo befte Julia of zijn leven er vanaf hing. Na twee minuten kwam Julia klaar, vier minuten later kwam Romeo klaar en spoot zijn zaad zowat door de achterkant van haar hoofd.

Toen Julia weer overeind stond zeepte Romeo haar sensueel in, hij begon bij haar hals en ging langzaam naar beneden. Toen hij bij haar borsten was likte hij ze eerst voordat hij ze inzeepte. Hij ging verder en kwam bij haar navel, toen pakte hij de douche kop en richtte de waterstraal op haar geile kutje. Julia kwam hijgen en puffend klaar, ze dacht zowat dat ze er was geweest.

Hierna droogden ze elkaar af en gingen naar de slaapkamer. Julia ging moe op het bed liggen. Romeo lag gelijk met zijn hoofd tussen Julia’ s benen en hij vroeg aan Julia of ze er bezwaar tegen had als hij haar kutje kaal maakte. Bezwaar had Julia niet maar dan wilde ze ook Romeo’ s lul kaal maken. Zo gezegd zo gedaan. Romeo pakte een tondeuse en maakte Julia’ s kutje kaal en Julia deed hetzelfde met Romeo’ s lul.

Daarna likte Romeo Julia’ s kutje nog lekkerder en haar kale kutje wond hem nog meer op, dus zijn lul die alweer zat opgesloten in Julia haar mondje begon al gauw weer te spuiten. Ze zoog en likte Romeo’ s lul helemaal schoon. Toen nam ze hem weer in de mond en de zojuist uitgebluste lul stond weer even stijf als drie minuten geleden.

Toen Julia was klaar gekomen haalde Romeo zijn lul uit Julia’ s mondje en zei tegen Julia dat ze met haar rug naar hem toe moest staan en bukken. Dit deed ze en Romeo liet zijn lul in de nauwe anus glijden. Hij bewerkte Julia’ s klitje met zijn vingers. Toen ze bijna klaar kwam en dit tegen Romeo zei, antwoordde Romeo dat ze nog even moest wachten zodat ze tegelijk klaar kwamen en dat deden ze. Ze schreeuwden het zo hard uit dat heel de buurt wakker werd.

Toen ze klaar waren met douchen heeft Romeo de uitgeputte Julia naar haar bed gebracht en een goede nacht gewenst. Toen Romeo thuis was heeft hij Julia gebeld en las nog enkele spannende geile verhaaltjes van 4Fingers voor. Dit vond Julia zo opwindend dat ze haar kunstlul gebruikte en ze kwam die nacht door de verhalen nog vijf keer klaar. Toen ging de wekker het was zeven uur. Romeo zei Julia gedag en gooide de telefoon op de haak. Hij pakte zijn lesrooster gleed met zijn vingers over de dagen en stopte bij donderdag. Hij had de eerste vijf uur les van…

Zuda

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s