Morgen, zelfde tijd


Het was een warme zomer, en ik reed met m’n fiets over een nogal verlaten weggetje waar alleen maar af en toe een paar paardrijders voorbij kwamen. Op een gegeven moment kwam er een meid aangereden op een schitterend zwart paard. Zij was ook schitterend. Ze had blonde haren tot net over haar schouders, een heel fijn gezichtje met diep donker blauwe ogen. Ze had, voor haar lengte, flinke borsten, een heerlijk kontje en ze was net 18 jaar oud. Ikzelf ben 19. Om vriendelijk te zijn belde ik en knikte vriendelijk. Het paard daarentegen was niet zo gecharmeerd van de bel, want hij steigerde waardoor het meisje er af viel. Snel stond ze op en pakte het paard bij de leidsels. Het paard kalmeerde meteen. Ik sprong van m’n fiets en vroeg of alles OK was. Lachend keek ze me aan en zei dat ze wel tegen een stootje kon.

We raakten aan de praat en de erotische spanning laaide hoog op. We praatten met elkaar alsof we elkaar al jaren kenden, we zeiden dan ook gewoon alles tegen elkaar. Op een gegeven moment zei ik dat ik haar erg aantrekkelijk vond, en tot mijn verbazing beantwoorde ze mijn opmerking door een lange innige tongzoen. Minuten langen zoenden we elkaar, ondertussen gleden mijn handen naar haar flinke borsten en voelde de al keiharde tepels. Het enige wat ze aan had was een strak truitje en een rijbroek, ik voelde zelf dat ze geen bh droeg, maar zij was degene die me in mijn oor fluisterde dat ze geen slipje droeg. Ze smeekte me of ik haar wilde vingeren.

Ik zei haar dat ze geduld moest hebben en ondertussen trok ik haar truitje uit. Mijn ogen vielen er haast uit wat een schitterende borsten; vol, stevig, rond, groot met kleine staalharde tepeltjes erop. Ze vroeg me weer of ik alsjeblieft haar kutje wilde vingeren. Ik besloot dat ze lang genoeg ‘geleden’ had en ik ritste haar broek open en trok deze in een beweging uit. Ze lag nu volledig naakt voor me. Mijn geslacht sprong haast naar buiten.

Langzaam begon ik haar dijen te strelen en eindigde in haar kruisje. Ze had deze in een hartje geschoren en had haartjes van allemaal ongeveer halve centimeter. Ze hield haar poesje dus goed bij. Haar spleetje was al flink nat en haar lipjes waren al behoorlijk opgezwollen. Maar het meest verbaasde ik me nog over haar clit, haar lipjes waren schitterend, goed strak en zo, maar haar clit stak er aan de bovenkant uit. Niet dat ik het niet geil vond hoor, integendeel. Vakkundig vingerde ik haar en bracht na een tijdje ook mijn tong in de aanslag. Ik bracht mijn hoofd naar haar kruis en zette mijn lippen op de hare. Gretig zoog ik haar clit naar binnen en beet heel zachtjes.

“Ja, doe het alsjeblieft, ik zal alles voor je doen” was wat ze nog net, hevig schokkend, kon uitbrengen.

Ik bleef nog even door likken totdat ze overeind kwam met haar bovenlichaam en we wegduwde. Ik viel op m’n rug. Ze boog zich over me heen en zoende me op m’n mond haar eigen liefdessappen proevend. Een hand had ze bij mijn kruis laten hangen en langzaam maar stevig masseerde ze mijn harde geslacht. Ze ritste m’n gulp open maar liet de knoop nog onberoerd. Haar hand verdween in m’n broek en in m’n boxershort. Ze pakte mijn gezwollen lid vast en begon me heel plagend langzaam af te trekken. Hoe langzaam het ook was ze maakte me helemaal gek.

“Doe het met je mond.” Kreeg ik er met veel moeite kreunend uit.

“Nee,” zei ze met een hele geile glimlach, “nu moet jij maar geduld hebben.”

Ik liet m’n hoofd achter op het gras vallen en sloot m’n ogen. Meteen daarna voelde ik twee warme handen die me van mijn broek ontdeden. Ik kreeg toch meteen mijn zin. Ik keek nu naar beneden waar Brenda m’n nu inmiddels ontblote geslacht voor haar mond bracht. Tergend lang wachtte ze, maar toen opeens slokte ze mijn hele penis in heer gulzige mondje. Nu ben ik niet echt heel groot geschapen maar de 20 cm. haal ik toch wel, toch liet ze hem in een keer helemaal tot aan m’n ballen in d’r mond glijden. Dit gezicht maakte me zo geil. Ik vroeg haar maar meteen of ik moest waarschuwen als ik klaar kwam. Ze stopte even met het op en neer bewegen en knikte, daarna pakte ze het ritme weer op. Uit de knik die ze maakte ik op dat ze dus niet wilde slikken. Ik vond het erg jammer want dat geeft me een enorme kick. Maar dit geile meisje pijpte zo erg lekker dat ik de boel al snel vergat en gewoon genoot. Ze nam een van mijn ballen in haar mond en zoog. Daarna likte ze in de gehele lengte op en neer. Ze likte de druppeltjes voorvocht van m’n eikel af en liet m’n pik weer tot aan de wortel in haar mond glijden, ik voelde hoe m’n eikel in haar keel verdween. Dat was zo’n geil gevoel. Ik voelde dat ik echt bijna op spuiten stond.

“Ik ga komen!” Steunde ik met veel moeite.

Ze stopte met pijpen, maar ze bleef op haar knieën voor me zitten. Ze begon snel af te trekken zodat ik snel klaar kwam. Ze opende haar mond en probeerde zoveel mogelijk van de eerste straal op te vangen daarna probeerde ze zoveel mogelijk in haar gezicht en in haar haren te krijgen. Ik werd alweer geil van het gezicht dat dit meisje overal sperma wilde hebben. Ik bleef maar spuiten. Zeker 10 dikke stralen dik wit sperma kreeg ze over zich heen. Ze vond het heerlijk.

Ze ging op haar handen en knieën zitten en gebaarde dat ik achter haar moest komen. Ik dacht wel te snappen wat de bedoeling was. Ik ging op m’n knieën zitten achter haar en zette m’n pik tegen haar schaamlipjes. Ik keek naar haar en zag dat ze hoofdschuddend achterom keek.

“Het andere gaatje alsjeblieft.” Ik wist niet wat ik hoorde maar ik ben gek op anaal dus ik bracht mijn pik in stelling tegen haar poepgaatje.

“Schiet op duw dat ding in m’n reet.” Hoorde ik, en toen greep ik haar bij haar heupen en stootte met al m’n kracht in d’r nauwe anus.

Ze gilde het uit van pijn en genot. Ik bleef met dezelfde kracht op en neerstoten. Schreeuwend dat ik haar harder moest nemen bewoog ze wild haar heupen in de tegen gestelde richting zodat mijn stoten nog harder aan kwamen. Ze bleef maar schreeuwen en het begon me een beetje te irriteren. Ik greep haar bij d’r haren en schreeuwde tegen haar dat ze d’r mond moest houden. Ze bleef maar schreeuwen en gaf een extra luide schreeuw toen ik mijn pik uit d’r poepgaatje trok. Ik liep naar haar voorkant en zei, “je moest je kop houden, en wie niet horen wil moet maar voelen.”

Ik ging op m’n knieën zitten en greep haar bij d’r haren met een ruk trok ik haar mond over m’n besmeerde lul heen. Dit wilde ze helemaal niet maar ze had geen keus zo stevig had ik haar vast. Ik hield haar hoofd vast en stootte in en uit haar mond. Ze begon het na een tijdje nog lekker te vinden ook. Weer spoot ik alles over haar heen. Het andere sperma zat nog overal op haar gezicht. Ze likte het witte spul van haar gezicht af.

We kleden ons weer aan en fatsoeneerden ons. Toen sprong ze weer op Tarzan en reed weg. Ze keek even achterom en riep: “Morgen, zelfde tijd, zelfde plaats!”

Zuda

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s