Zaken doen in Lyon


Ik moest weer naar Lyon. Een zaak afsluiten en dus weer naar een hotel. Ik reis veel, en breng een derde van mijn tijd in hotels door. Deze keer was het hotel op het een industrieterrein. Ik hoefde dus niet eens de stad in, wat een klus is vanwege de eeuwige files in de omgeving van Lyon.

In het hotel aangekomen ging ik naar mijn kamer en zoals gewoonlijk, trok mijn zwembroek aan om eerst even te zwemmen. Na een half uurtje voelde ik me ontspannen en wilde terug gaan naar mijn kamer. Maar, zag dat er ook een sauna was. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik nog tijd genoeg had voor het soupé met de klant en besloot om nog even wat tijd in de sauna te besteden. Zwembroek uit, handdoek om me heen en ik ging de sauna in, waar ik de hoogste rij uitkoos. Ik deed mijn ogen dicht en ontspande me, na zeven uur in de auto mocht dat wel.

Na een paar minuten hoorde ik de deur opengaan en zag dat er een vrouw binnenkwam. Ik kon haar amper zien, want mijn ogen waren zwaar van de hitte. Maar ik zag dat ze ook haar handdoek uitspreidde en haaks tegenover mij ging liggen. Uiteraard zag ik dat ze er niet slecht uitzag. Omstreeks de veertig, mooi vol figuur, halflang zwart haar en volle, echt mooie borsten. Ik deed mijn ogen weer dicht en liet de hitte zijn werk doen, maar ik voelde, dat er naar me gekeken werd. Ik liet mezelf langzaam overeind komen en ging zitten. De vrouw schonk me een goedkeurende glimlach.

“Hallo,” zei ik en glimlachte terug. In het Frans antwoordde ze me.

“Hallo jij ook.” Ik zag dat ze naar mijn kruis keek. Het was te warm om een seksuele sensatie te voelen, maar toch was het wel leuk. Ik keek nu naar haar lichaam. Een zalig beloftevol lichaam.

We zeiden verder niets en na een paar minuten liet de zandklok me weten dat mijn tijd om was.

“Ben je gast hier?” Vroeg de vrouw nog.

“Jazeker.”

“Wel, misschien zien we elkaar nog.” Zei ze en gaf me een knipoog. Ik had nu echt niet veel tijd meer tot het soupé met de klant en ging, na een snelle koude douche, naar mijn kamer om me om te kleden. Een half uur later zat ik al aan de tafel van het hotel restaurant op de klant te wachten. Tot mijn verbazing zag ik dezelfde vrouw van de sauna binnenlopen en, nadat ze iets aan de kelner vroeg, op mijn tafel aflopen. Ze had weer die glimlach toen ze haar hand uitstak en zich voorstelde. Dit was dus de klant. Laura heette ze en zei leidde haar firma al 6 jaar met groot succes. Ik had me iemand anders voorgesteld natuurlijk. Ze had een witte bloes aan met een zwart kort rokje, zwarte nylons en schoenen met hoge hakken. Ik stond op, schudde haar hand, stelde me voor en hielp haar met zitten.

Toen ik de stoel voor haar naar voren duwde, had ik vrij zicht op haar decolleté, maar ging snel tegenover haar zitten. We praatten wat over koetjes en kalfjes en onder het eten begonnen we over zaken te praten, wat met gemak ging, na alle e-mails en faxen was er weinig te onderhandelen. We hadden een fles Chablis besteld die snel opging en ik bestelde er nog een. We hadden al snel het nodige besproken en getekend en ik was blij dat ik voor de komende jaren weer maandelijkse orders erbij had.

“Nog wijn?” Vroeg ik haar.

“Jazeker, brengt me goed in de stemming.”

“Voor wat, als ik mag vragen?” Vroeg ik beleefd. Maar, schrok aanvankelijk toen ik haar hak opeens in mijn kruis voelde.

“Luister, we zijn allebei druk met zaken, ik weet dat je gescheiden bent en waarschijnlijk net zoveel tijd voor seks heb als ik, wat dus bijna niets betekend. Ik wist in de sauna niet wie je was maar ik vind je gewoon aantrekkelijk en wil met je naar bed.” Weer die glimlach. Ik kon zien dat haar tepels zich van opwinding door haar bloes priemden en voelde mijn pik steigeren. Zij voelde dat ook. En lachte weer. “Kom op, gaan we naar mijn kamer, oké?” Zei ze en stond op.

Ik moest eerst via mijn broekzak mijn pik platleggen, zodat ik niet voor gek liep. Ik liet de rekening op mijn kamer zetten en we liepen naar de lift. In de lift kwam ze naar me toen en kuste me diep, terwijl haar hand tussen mijn benen ging.

“Mm… ja, precies wat ik hoopte, lekker dik en groot.” Zei ze. De lift stopte en we liepen naar haar kamer. Daar binnengekomen, zei ze.

“Kleed me uit…langzaam…” Ik liep op haar af, omhelsde haar en begon haar te kussen. Ik maakte de knoopjes open van haar bloes en deed de bloes uit. Ik opende de sluiting van de BH en twee volle borsten met stijve tepels sprongen naar voren. ‘k Deed de rits open van haar rok, en de rok viel op de grond. Ze trilde helemaal en ook ik voelde de opwinding in me. Ik ging op mijn knieën en deed langzaam haar slipje uit. Haar kut had een volle bos zwart schaamhaar en haar schaamlippen waren opgezwollen en nat. Ik bracht mijn mond naar haar kut en begon langzaam te likken. Ze begon nog meer te trillen en liet zich op het bed vallen, terwijl ze haar benen nog meer opende. Wat een smaak! Ik liet mijn tong op en rond haar kittelaar spelen en voelde dat ze komen ging. Ze kreunde zwaar, lang en verslapte toen ze kwam. Ik liet haar vocht in mijn mond lopen en genoot van de smaak. Kuste haar buik, navel, borsten en ging naast haar liggen. Ze pakte mijn hoofd en zoende me lang. Haar tong ging diep naar binnen. Terwijl ze mij zo zoende, begon ze mijn hemd open te maken, en na een paar minuten lag ik naakt naast haar. Ze kuste mijn borst, zoog op mijn tepels, en haar hand zocht mijn lul. Ze beet zachtjes in mijn tepel en ik kreunde.

“Vind je dat fijn?” vroeg ze.

“Oh, ja, ga door.” Kon ik er nog uitbrengen. Deze keer beet ze hard en ik kreunde van verrukking. Langzaam begon ze ook mijn ballen te kneedden, terwijl haar andere hand me af begon te trekken. Ik was in de hemel. Opeens stopte ze en keek me aan met een ondeugende blik.

“Ik geloof dat jij wel van speeltjes houdt.” Stelde ze vast, en zonder vragen liep ze naar de kast en haalde er een tas uit. Zoals ze daar liep, naakt op haar jarretels, nylons en hoge hakken na, hield ik me amper in. Ze maakte de tas open, keek me aan.

“Ga lekker liggen en geniet maar.” Twee zwarte leren polsbanden kwamen uit de tas en ze deed ze om mijn polsen. Met een touw uit de tas bond ze de polsbanden aan de poten van het bed, zodat ik met mijn armen gespreid op het bed lag. Ze lachte weer naar me.

“Hm…lekker geil zo…” en ze haalde twee zwarte leren enkelbanden uit de tas. Touw erbij en even later lag ik met mijn armen en benen gespreid op het bed. Ze kwam naar me toe en ging met haar rug naar me toe op me zitten. Ze bracht haar kont voor mijn lippen en ik voelde hoe ze me begon te pijpen. Haar kont en kut landden in mijn gezicht en ik begon te likken alsof de wereld elk moment kon vergaan. Ik begon haar kontgaatje te likken en voelde hoe zij hetzelfde bij mij begon te doen. Ik duwde mijn tong naar binnen en proefde haar smaak. Zalig! Opeens voelde ik haar vinger bij me naar binnen gaan. Ik wist even niet wat ik moest doen maar ze zei.

“Ontspan je sluitspier, toe maar.” Dus deed ik dat en voelde hoe voor de eerste keer een vinger in mijn kont zat. Langzaam begon ze met haar vinger mijn kont te neuken, terwijl ze bleef pijpen. Ik voelde hoe ik ging komen, maar dat voelde ze ook en stopte. Ze zat nu rechtop op me. Ik bleef speels haar kut en kont likken en voelde hoe ze haar kutlippen liet ontspannen. Opeens was daar die straal. Voor ik begreep wat er gebeurde, dronk ik haar urine. Wat een smaak, wat een belevenis! Toen ze klaar was met plassen stond ze op, kwam naast me liggen en likte mijn gezicht schoon. Ik wilde haar omhelzen maar kon niet vanwege de touwen, die me helemaal vast hielden. Ze glimlachte weer en liet haar tong over haar lippen gaan.

“Je komt pas als ik het je zeg, goed?” Zei ze. Ik knikte alleen maar. Ze ging nu over me heen zitten, met haar gezicht naar me toe. Liet zich langzaam op mijn pik zakken en eindelijk voelde ik die warme vochtige kut om mijn lul heen. Ze deed haar ogen dicht en begon op en neer te gaan. Haar zo zien was een goddelijk zicht. Haar borsten deinsden op en neer en haar gezicht vertrok. Met haar hand achterom kneedde ze mijn ballen en weer voelde ik dat ik ging komen.

“Nee, nee, nog niet!” Schreeuwde ze, maar het was te laat. Ik kwam schreeuwend klaar. Ze kwam van me af en toen zag ik dat ze op een gegeven moment een condoom om mijn lul had gedaan. Ik keek naar haar en zag dat ze me boos aankeek.

“Zo, zo” zei ze, “dus jij luistert niet goed naar me?”

Ik wilde wat zeggen maar ze duwde haar hand op mijn mond, terwijl de andere hand iets uit de tas haalde. Ze wisselde opeens van handen en ik voelde een rubberen bal in mijn mond, die ze snel vastsnoerde.

“Ik zal jou eens een geil lesje leren.” Zei ze. Geschrokken keek ik naar haar en zag dat ze een dildo met riemen aan trok. Ze stapte op het bed en met haar naaldhakken nog aan, ging ze op mijn borst staan. Gelukkig drukte ze niet door met de naalden. Met haar handen op haar zijde keek ze me aan.

“Je bent nu helemaal van mij en ik leer je wat echte extase is.”

Ik kon niks zeggen en keek haar vragend aan. Ze ging van me af, bracht haar hoofd tussen mijn benen en likte mijn aarsgaatje weer.

“Maagd zeker?” Vroeg ze zonder me aan te kijken. Ze duwde een kussen onder mijn kont en zette zich op haar knieën tegenover mijn kruis. Haar kunstpenis drukte tegen mijn aarsgaatje en ik schudde wild nee. Ze keek niet eens naar me. Langzaam maar zeker ging dat ding naar binnen. Het deed eerst pijn en toen ineens, toen de rand van de kunsteikel voorbij mijn sluitspier drong, zat hij helemaal binnen. Ze keek me grijnzend aan, trok het ding terug en stootte weer keihard naar binnen. Ik wist niet wat me overkwam. Zij wel. Terwijl ze me zo neukte, kwam mijn pik weer omhoog. Ze stopte even, bleef in me en bond mijn ballen af met een leer riempje.

“Zo, dan kom je voorlopig echt niet.” Zei ze hees en ramde zich weer naar binnen, terwijl ze me nu ook aftrok. Ik kreunde en wilde komen. Maar het lukte niet. Ik keek hoe ze me neukte, hoe haar borsten op en nier gingen en opeens zag ik, dat ze klaar kwam. Ze schreeuwde het uit en was bedekt met zweet. Zo met de dildo nog in me, lag ze op me en deed de riemen van de rubberen bal los. Ik wilde wat zeggen, maar ze pakte mijn hoofd en kuste me diep. En lang. Langzaam trok ze de dildo uit me en deed hem af. Ze haalde een potje uit haar tas en deed crème op haar handen. Ze begon me ermee in te smeren en het voelde koel en brandend tegelijk aan. Ze kuste me diep en vroeg.

“Vertrouw je me?”

“Ja…” fluisterde ik. Ze masseerde me helemaal. Deed de crème ook op mijn pik en ballen en zag dat ik tevergeefs probeerde klaar te komen. Met een erg geile blik keek ze me aan.

“Ik heb niet zoveel geluk met minnaars. Ik heb vele fantasieën en wil gewoon met jou alles proberen.”

“Ja, maar maak me los alsjeblieft,” zei ik. Ze knikte en even later was ik los. Ik omhelsde haar, nam wat crème op mijn hand en smeerde haar in. Ze deed haar ogen weer dicht. Ik maakte het riempje los van mijn ballen, deed een condoom om en stopte mijn pik in een keer diep in haar kut. Langzaam begon ik haar te neuken. Heel langzaam. Kuste, likte en beet ik in haar tepels. Kuste haar mond.

“Ja…” zei ze. Ik voelde dat ik nu ging komen. We kwamen tegelijk, en echt, we huilden bijna van plezier. Ze deed haar benen om mijn rug en we rolden ons op onze zijde. We kusten en praatten wat. Ik stond op, deed het condoom af en ik en haalde uit de minibar twee pilsjes. We dronken langzaam het bier, terwijl we elkaar bleven aanstaren. God, wat zag ze er goed uit! Tegen elkaar aan liggend hadden we het over van alles en nog wat. Het pilsje was door me heen gelopen en ik stond op om naar het toilet te gaan.

“Nee…” zei ze. Ik draaide me om en ze liep op me toe. Ze liet zich op haar knieën zakken en nam mijn lul in haar mond. Ik begreep wat ze wou en plaste in haar mond. Ze liet geen druppel vallen. Ondertussen was ik weer stijf geworden en deed opnieuw een condoom om.

“Ik wil je in mijn kont,” zei ze.

“En wat voor ‘n kont!” Antwoordde ik. Ze ging het bed op en stond op handen en knieën. Ik zag haar gretige verlangen, ging gelijk met mijn mond naar haar achterste en begon haar te likken, terwijl ik haar kut vingerde.

“Nu…nu!” Kermde ze. Ik zette mijn pik op haar aarsgaatje en ging naar binnen. Toen ik er in zat, wachtte ik even en begon te neuken. We begonnen allebei te kreunen van genoegen. Weer voelde ik haar hand om mijn ballen. Opeens kwam ze en zakte door haar knieën. Zo lagen we op elkaar, op bed. Toen haar ademhaling kalmer werd, trok ik me eruit en wilde het condoom afdoen.

“Wacht even,” zei ze en nam mijn pik in haar mond. Even later deed ze het condoom eraf.

“Ik vind dit lekker.”

“Kan ik me indenken,” zei ik zonder meer.

“Vind je kontneuken lekker?” Vroeg ze.

“Nou, ik heb er nooit aan gedacht, maar zo met jou is alles geil.” Zei ik.

“Goed. Ik wil dat je jezelf aftrekt voor me, kun je dat?” Vroeg ze. Ik knikte. Ze legde zich neer op bed en vroeg me om op haar borsten te zitten. Zo, met mijn pik op haar gericht, trok ik me af, terwijl ze met de ene hand zichzelf vingerde en met de andere hand mij in mijn tepels kneep.

Ik had niet veel tijd nodig en even later spoot mijn zaad in haar gezicht. Ze likte zoveel mogelijk op en ik legde me naast haar neer. Ze nam mijn hoofd weer in haar handen en kuste me.

“Zalig, perfect,” murmelde ze en deed haar ogen dicht. Ik voelde dat ze in slaap viel en deed ook mijn ogen dicht. Wat een nacht!

Later in de nacht hebben we nog een keer geneukt en ’s morgens onder de douche, konden we weer niet van elkaar afblijven. Na het ontbijt besloten we ieder wat telefoontjes te plegen en maakten de dag vrij. We zijn tot de volgende ochtend in bed gebleven. Volgende week zien we elkaar weer.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s