Fotoshoot


Ik ben een man van tweeëndertig jaar en ik krijg wel eens te horen dat ik een goed onderhouden lichaam heb. Ik ben 1m90 groot, slank gebouwd en redelijk gespierd. Geen overdreven toestanden bij mij, maar gewoon gezond sportief gebouwd. Afgaande op de blikken van de vrouwen worden mijn inspanningen wel geapprecieerd, en dat verzacht natuurlijk de pijn van het harde labeur in de fitness.

Een tijdje geleden werd ik daar aangesproken door een meisje. Ze was ongeveer twintig jaar, halflange bruine haren, mooi snoetje, mooie ronde vormen met een lekker kontje en een mooie stevige boezem (ik gok op een d -cup), kortom een aangename verschijning. Ze vertelde mij dat ze een opleiding volgde om fotografe te worden en dat ze om te oefenen geregeld photoshoots doet. Nu plande ze een shoot in de fitness studio en ze vroeg mij of ik niet wou fungeren als model. Ik lachte haar voorstel weg, ik was immers totaal geen model. Ze vertelde mij echter dat ze geen ervaren modellen kon veroorloven en ze daarom gewoon beroep deed op goeduitziende mannen en vrouwen. Dus heb ik maar toegegeven, deels omwille van haar eerlijkheid, maar ook omdat het bijzonder ego -strelend is om zo’n compliment te horen uit de mond van een mooie jonge meid.

We mochten de fitness ruimte gebruiken op de vaste sluitingsdag zodat we ongestoord te werk konden gaan.

De “we” stond in dit geval voor drie, want buiten mezelf en Lisa (zo noemde onze knappe fotografe) was er ook nog een vrouwelijk model uitgenodigd, namelijk Kim. Ik schatte ze rond de vijfentwintig, lange blonde haren, slank figuurtje, b -cup (weeral een gokje) afgewerkt met een mooi gezichtje. Kim was ook klant in de fitness en haar aanwezigheid ging eigenlijk nooit ongemerkt voorbij. Ze droeg meestal een kort shortje met een topje waardoor je haar mooie lichaam goed kon zien, iets wat al de mannelijke klanten best konden smaken. Ik dus ook…

Ik was best zenuwachtig toen we begonnen, gewoon al omdat ik niet goed wist wat mij hier te wachten stond. Maar eigenlijk viel het allemaal goed mee. Om beurten moesten we gewoon enkele oefeningen doen op verschillende toestellen zodat de spieren mooi tot uiting kwamen. Ons gezicht kwam amper in beeld, het was vooral ons lichaam en de gespannen spieren die belangrijk waren.

We moesten ook geregeld van outfit veranderen en ons insmeren met body -lotion om alles lekker te laten glimmen. In het begin gebeurde dit nog in de kleedkamer, maar naarmate de shoot vorderde deden we dat gewoon in de fitness zelf. Ik genoot van het zicht toen Kim zich omkleedde, vooral toen ze van broekje wisselde en ze daar in haar string haar billen aan het insmeren was.

Ik was blijkbaar niet de enige die ervan genoot want Lisa zei dat Kim geweldig mooie billen had. Ze vroeg zelfs of ze niet even in haar string wou poseren. Kim twijfelde heel even, maar met een wegwerpgebaar maakte ze al snel duidelijk dat ze er eigenlijk geen probleem mee had. Het werd zelfs nog beter, want iets later verdween ook haar topje zodat het nu eerder leek op een lingerie shoot.

Dit mooie schouwspel had echter ook een negatief gevolg want niet veel later vroeg Lisa aan mij of ik ook wou poseren in mijn ondergoed. Ik wou mij natuurlijk niet laten kennen, maar het aanschouwen van Kim in lingerie had ondertussen beneden alles een beetje in beweging gezet. Het was nog geen volledig erectie maar het was wel al genoeg om opgemerkt te worden.

Kim was de eerste die het zag en maakte dan ook de klassieke opmerking.

 “Is it a gun in your pocket or are you happy to see us?”

Ik voelde mij een beetje beschaamd maar de meisjes konden er duidelijk mee lachen. Het werd zelfs nog erger. Het besef dat de meisjes naar mijn kruis keken zorgde voor extra groeischeuten in mijn broek. Al snel zag je in mijn spannende boxershort de vorm van mijn stijve paal, iets wat bij de meisjes op luid gejuich werd onthaald.

Lisa vroeg mij of ze er close-up foto’s mocht van trekken.

Voor ik iets kon antwoorden zag ik echter de flits al afgaan. Het schaamrood stond mij nu echt op de wangen. Ik wou mijn handen voor mijn lul houden, mijn kleren terug aantrekken. Ik dacht er zelfs over na om ermee te stoppen en naar huis te gaan. Maar toen merkte ik de gedrevenheid waarmee Lisa mijn jongeheer fotografeerde. Het was niet om te plagen of te lachen, ze ging echt gepassioneerd te werk.

Haar wangen waren ondertussen rood aangelopen en door haar topje zag ik twee stijve tepels priemen. Ik keek ook naar Kim, maar die had enkel oog voor mijn jongeheer. Met grote zaadvragende ogen staarde ze naar mijn lul. En ook bij haar zag je de tepels nu duidelijk priemen door haar BH.

Twee minuten geleden was ik nog super beschaamd en wou ik vertrekken. Maar nu liep ik over van vertrouwen. Ik had het gevoel dat ik alles aankon, ik was onoverwinnelijk.

Aangezien de meisjes zo’n gezonde interesse toonden in mijn lul besloot ik om nog een stapje verder te gaan. Ik trok heel zachtjes mijn boxershort over mijn billen en liet hem zakken tot op mijn enkels, om hem dan soepel uit te sjotten richting Kim.

Hier stond ik dan, volledig naakt, met mijn harde paal die fier naar het plafond wees. Ik had mij nog nooit zo goed gevoeld in mijn leven.

Ik genoot van hun verbaasde gezichten, van hun geile grote ogen, hun lippen die een beetje open stonden en de tong die er lichtjes over gleed om ze nat te maken.

Ik gaf hen even de tijd om te genieten, maar niet om te bekomen. Ik zei dat ik nu van hen ook iets verwachte. Kim begreep wat ik bedoelde en trok onmiddellijk haar BH en string uit.

Ik genoot van het zicht, van haar mooie borsten, niet te groot, maar perfect symmetrisch met mooie fijne tepels. Ondertussen ging ook Lisa uit de kleren en kreeg ik ook een zicht op haar goddelijke lichaam. Lisa had ongelooflijke borsten, groot maar toch nog heel stevig. Ze priemden recht vooruit, net zoals haar stijve tepels. Onderaan was Lisa netjes bijgeschoren, bij Kim en mezelf was het daar haarloos.

De shoot ging verder en om beurten poseerden we terug op de fitness toestellen, alleen was het deze keer een pak uitdagender. Vooral bij Kim sloegen de vonken eraf. Haar ogen straalden geilheid uit en als ze haar benen spreidde kon je haar poesje prachtig zien glimmen op de foto’s.

Lisa liet ons nog een stap verder gaan en vroeg of we samen wilden poseren.

Langs de ene kant was dit een godsgeschenk, zeker omdat we allemaal beseften waar dit toe zou leiden. Maar in het begin was het ook een ware martelgang want de eerste foto’s waren nog zonder echt contact.

Onze lichamen raakten elkaar, maar we hielden onze handen nog mooi thuis. Ik drukte mijn paal tegen haar billen, zij wreef met haar stijve tepels over mijn rug. Mijn hoofd bevond zich tussen Kim ’s benen, maar ik mocht er niet aankomen. Ik kon de geur van haar lekkere poesje opsnuiven, maar mocht nog niet proeven. Het was daar super aangenaam vertoeven, maar langs de andere kant was ik ook opgelucht toen we moesten wisselen want de drang om te likken werd te groot.

Nu was het Kim ’s beurt om af te zien, alleen had zij (gelukkig) niet zo’n sterk karakter als ik. Ze nam mijn lul in haar handen en begon ze er heel zachtjes mee te spelen.

Toen ze mijn lul in haar handen nam ging er een ware tinteling door mijn lichaam. Het gaf bijna hetzelfde gevoel als klaarkomen, maar dan wel zonder de zaadlozing. Kim bracht mijn lul voorzichtig tot tegen haar lippen. Weer ging die tinteling door mijn lichaam, zeker toen ik voelde hoe haar hete adem neersloeg op mijn eikel. Haar lippen tikten tegen mijn eikel, gevolgd door een zachte tongstreling over de schacht van mijn lul.

Op de achtergrond hoorde ik Lisa kreunen dat het goed was. We waren geweldig bezig en moesten vooral zo doorgaan. Ik merkte dat ze zelf ook goed bezig was, want geregeld kneep ze in haar borsten of wreef ze met haar handen over haar poesje. Ik wrong mij een beetje opzij en strekte mijn hand uit in haar richting zodat ik net bij haar poesje kon. Ik stak mijn wijsvinger voorzichtig tussen haar lipjes en gleed zo van onder naar boven. Haar poesje was drijfnat en aan haar gekreun te horen kon ze mijn vinger best verdragen. Ik gleed verder tot aan haar gezwollen klitje en maakte daar enkele rondjes, om dan weer naar onder te gaan en twee vingers in haar poesje te steken.

Ik wou haar proeven en dus deed ik teken om op mijn gezicht te komen zitten. Zo kon ik haar heerlijke sapjes oplikken terwijl zij foto’s trok van Kim die mijn jongeheer verwende.

Haar poesje smaakte heerlijk en ik likte haar dan ook met volle kracht. Lisa kreeg het ene orgasme na het andere. Ik probeerde alles op te likken, maar voelde ook hoe druppeltjes over mijn lippen en wangen rolden.

Ondertussen gaf Kim mij de pijpbeurt van mijn leven. Er zat zoveel gevoel in haar handelingen. Gewoon ongelooflijk. Toen ze mijn lul weer eens tot diep in haar keel nam voelde ik dat een orgasme niet lang meer zou uitblijven.

Ik deed vlug teken dat ik wou wisselen van standje, dat zou mij toch enkele minuten uitstel moeten geven.

We wisselden van plaats zodat ik nu Kim’s poesje kon verwennen. Ook haar grotje was een delicatesse en dus liet ik mijn tong weer eens goed gaan. Aangezien Lisa deze keer foto’s aan het trekken was van mijn werk deed ik het wel anders dan normaal. Ik had een andere houding aangenomen zodat ze de ruimte had om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Net als Kim nam ik rustig mijn tijd. Het duurde dan ook even voor Kim een eerste orgasme bereikte, maar het was dan ook direct een super intens gebeuren. Ze drukte haar benen samen waardoor mijn hoofd klem kwam te zitten en ik dus niet anders kon dan haar waterval van sappen over mijn gezicht heen te laten lopen. Ze trilde helemaal, ik denk dat het meer dan dertig seconden duurde, om dan luid te gillen dat het fucking great was.

Lisa had ondertussen haar fototoestel langs de kant gelegd en begon mij heel stevig en diep te pijpen. Tijdens het vorige standje had mijn lul een beetje rust gehad, en dus kon ik er weer even tegen.

Toen Kim een beetje bekomen was ging zij naast Lisa zitten, en wisselden ze allebei af. Het zicht van die twee heerlijke pijpmondjes die om beurten mijn jongeheer verwenden was er teveel aan. Met een luide oerkreet kondigde ik mijn orgasme aan, waarna die twee sletjes met open mond mijn stralen zaad probeerden op te vangen.

Onze gezichten zagen er echt niet uit. Het mijne plakte van de opgedroogde kut -sapjes, dat van Lisa en Kim hing vol met stralen sperma, zelfs tot in hun haren. Ook dit zicht werd vastgelegd op de gevoelige plaat, meteen de laatste foto van deze shoot.

Maar geen nood, ondertussen hebben we al een nieuwe shoot gepland…

Fred

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s