De gebroken ruit


Drrring, drrring, drrring!

Wreed werd een heerlijke droom verstoord, waarin Maxim zijn nieuwe buurman een hoofdrol speelde. Langzaam drong tot zijn opgewonden, slapende geest door dat de telefoon ging. Shit!

“Met glazenier Schil-Der, u hebt een boodschap op het antwoordapparaat achtergelaten, waarvan ik veronderstelde dat het dringend was. Ik heb meteen een van onze werknemers gebeld om even bij u langs te komen. Hij wil echter wel nu meteen komen, omdat anders zijn vrije zaterdag teveel gebroken wordt.”

Langzaam drong tot Maxim door waar het om ging. Hij had inderdaad de afgelopen nacht de telefoonbeantwoorder van het schildersbedrijf ingesproken, omdat hij met een gebroken ruit in zijn voorgevel zat. Nadat hij tegen de telefoniste gezegd had dat het oké was dat de man langskwam, rekte hij zich nog eens lekker uit en streelde daarbij over zijn gladde borst en buik. Na gecontroleerd te hebben of alles in zijn kruis nog aanwezig was, stond hij op voor een stevige douche om de slaap uit zijn lijf te verdrijven. De gebeurtenissen van de afgelopen nacht gingen daarbij weer door zijn hoofd.

De vorige avond was hij de stad in geweest. Zoals gewoonlijk in een geile stemming, op jacht naar een lekkere kerel.

Maxim was een mooie vent, midden dertig, een meter vijfentachtig lang, breed in de schouders en smal in de heupen. Hij hield van sporten en zat dus strak in het vel. Dit, gepaard met een blonde kop en helblauwe ogen maakte dat hij over aandacht niets te klagen had. Deze keer echter waren geen van de aansprekers en wenkers bij Maxim in de smaak gevallen. Een rol speelde dat hij een tijdje terug met zichzelf had afgesproken voortaan wat kritischer te zijn in zijn keuze. Want vaak was hij zo geil dat hij nauwelijks in de gaten had in welke reet hij zijn stijve pik stak. Als ie zich dan echter ontladen had, kreeg hij wel oog voor hetgeen hij aan zijn spit geregen had en daar wel eens een kater aan overgehouden. Zo rond twee uur in de nacht had hij besloten om zijn onbevredigde pik maar weer mee naar huis te sjouwen, om hem maar zelf te gaan verwennen.

Sinds naast hem in de twee –onder -een kapwoning een jonge vrijgezel was komen wonen had hij trouwens inspiratie genoeg om op weg te fantaseren bij het afrukken en dat had al een aantal keren tot zeer bevredigende resultaten geleid. Vanaf het moment dat zijn buurman zich aan hem voorgesteld had stond zijn beeld in zijn geheugen gegrift en de jonge knaap, student nog, had niet nagelaten dit beeld scherp te houden. Hij studeerde op zonnige dagen namelijk bij voorkeur in een minuscuul slipje liggend op het gazon in zijn achtertuin, welke in open verbinding stond met die van Maxim. Roland, zo heette zijn buurman, leek wel een jongere uitgave van Maxim. Lang blond haar, meestal in een staart bijeengebonden, een smal en plat, aalglad lichaam met van die lekkere bolle billen, licht gebronsd door het vele zonnebaden en een vriendelijk ietwat verlegen gezicht. Het was zo’n knaap die in lompen gehuld nog fantastisch gekleed zou zijn. Hij had nog dat onvolgroeid lijf met alle beloften nog in zich. Ook bij Maxim zelf had het, tot zijn ongenoegen, tot ver in de twintig geduurd voor zijn lichaam zich in de breedte ontwikkelde en hij de stoere macho uitstraling kreeg, die hij nu had. In die jaren had hij zich gek getraind om dat proces te versnellen maar het was hem niet gelukt. Diezelfde hunkering om mooi, breed en stoer te zijn zag hij ook bij zijn buurman en die herkenning liet telkens zijn pik steigeren. Het weerhield hem echter ook om de knaap intiemer te benaderen, bang om de schoonheid en prikkeling van het ontluikende proces te verstoren.

Toen hij zijn straat in kwam zag Maxim voor zijn huis een politiewagen met zwaailicht staan en een stel mensen. De opgekropte geile stemming sloeg, mede gevoed door het feit dat hij toch meer biertjes op had dan gebruikelijk, om in boosheid. Wat was er nou verdomme aan de hand. Snel liep hij naderbij en was getuige van het staartje van een relletje wat voor zijn huis had plaatsgevonden en hem een gebroken ruit had opgeleverd. Die gebroken ruit was eigenlijk voor zijn buurman bedoeld geweest, maar de “heren” hadden zich in het nummer vergist.

Roland was namelijk die avond naar een studentenfeest geweest. Hij had echter al weer snel afgehaakt, omdat het er stomvervelend was.

Overmatig drankgebruik en drugs hadden de sfeer voor hem verpest. Zijn vrienden hadden dat echter flauw van hem gevonden en besloten om hem te volgen om bij hem hun braspartij voort te zetten. Daar aangekomen hadden ze het huis (beide huizen) donker aangetroffen. Het bellen aan de verkeerde deur had niets opgeleverd tot een van de liederlijke vrienden wel even een steentje (steen dus) tegen de ruit zou gooien.

Het lawaai dat de knapen veroorzaakten had ook de buurt wakker gemaakt. De politie was gewaarschuwd en op het moment dat die arriveerde was ook Roland in zijn deur verschenen en de vergissing ontdekt. Op het moment dat Maxim arriveerde reed de politiewagen met Roland ’s “vrienden” weg en liepen de toegestroomde buren weer terug naar hun huizen om te proberen nog wat te slapen. Alleen Roland stond nog in de deur, waarop Maxim zijn frustratie en woede kon afreageren. En dat deed hij dan ook. Het was echter maar van korte duur, want Roland begon zich stotterend met grote schuldbewuste ogen te verontschuldigen voor het gedrag van zijn vrienden en bood onmiddellijk aan te schade te vergoeden. Het verlegen geschutter van de lieve, mooie jongen deed Maxim ’s boosheid weliswaar wegsmelten, maar zijn geilheid nam alleen maar toe. Hij stond in een mum met een stijve in zijn broek, wat hem op zijn beurt in verlegenheid bracht en hij het probleem van de gebroken ruit maar snel wegwuifde om zijn oude voornemens in bed verder uit te werken met het verse beeld van het mooie, slaperige hoofd met het lange, warrelige, blonde haar voor ogen.

Het was er echter niet van gekomen. Maxim was niet gewend aan het gebruik van veel alcohol en dat had hem de das omgedaan. Hij viel onmiddellijk in slaap, maar zijn dromen hadden het beeld uitgewerkt en dus was het niet gek dat Maxim met weer een stijve onder de douche stond, ondanks de manhaftig opengedraaide koude kraan. Maxim stond rillend wakker te worden, maar zijn hete fallus stond ondanks het koude water te dampen. Niet alleen zijn lijf, maar ook Maxims geslacht was beslist de moeite van het bekijken en beproeven waard. Met twintig centimeter lengte en zes centimeter in diameter behoorde die tot de grotere exemplaren. Ook zijn ballen waren uit de kluiten gewassen en hingen halverwege zijn gespierde dijbenen te schommelen in een ruime, bruine balzak.

Pringggg, pringggg! De bel!

Shit daar was die kerel al. Maxim draaide snel de kraan dicht, droogde zich haastig af, schoot in zijn oude, zijden kamerjas, waar hij maar geen afscheid van kon nemen omdat zijn brede torso zo mooi tevoorschijn kwam in de altijd wijd openvallend kraag en zijn blote billen door de dunne en totaal versleten stof glansden, en rende naar de deur. Toen hij de deur openzwaaide stond hij oog in oog met een schitterde macho kerel in een uiterst strakke jeans en een wijd openstaand geruite overhemd. De korte mouwen stonden gespannen om de biceps en ook de voorzijde van de jeans puilde uit. Een vriendelijk smoelwerk met kortgeknipte zwarte kop en dito snor lachte hem stralend tegemoet.

“Berend is de naam. Ik kom voor de gebroken ruit en heb al gezien dat ik op het goede adres ben,” klonk een warme, sexy stem en omdat de man Maxim daarbij nadrukkelijk aanstaarde was het onduidelijk of hij de gebroken ruit al had opgemerkt of wat anders bedoelde. Verschrikt begon Maxim zich te verontschuldigen over het feit dat hij nog niet gekleed was.

“Het was vannacht nogal laat, dus…”

“Ach, voor mij hoef je jezelf niet te verontschuldigen, hoor! Je ziet er prima uit zo, maar ik begrijp dat ik je gestoord heb,” reageerde Berend en keek daarbij weer veelbetekenend naar beneden.

Berend had er vanochtend de pest in gehad dat hij gebeld was voor een spoedklusje op zijn vrije zaterdag. Wat hij nu echter voor zich zag vergoedde alles. Hieraan was hij verdorie bereid zijn hele weekend te besteden. Wát een vent zeg! Een heerlijke gebruinde kerel, innemend gezicht, met een prachtige blonde kop. Precies het type waar hij op viel. En het flodderige ding om zijn lijf liet weinig te raden over de rest van het lijf en ook de omvang van het speelgoed in zijn kruis kwam goed tot zijn recht. De knaap had verdomme een stijve van hier tot ginder. Hij kon er zijn ogen niet vanaf houden.

“Hier is de kamer,” zei Maxim haastig, rood aanlopend, en leidde de schildersknecht de kamer in.

“Oei! Wat een puinhoop,” riep Berend uit toen hij binnenkwam, “als ik jou was zou ik wat aantrekken” en keek weer veelbetekenend. “Ik zal eerst de laatste scherven eruit hakken, dan kun je de zaak bij elkaar vegen.”

Hij rekte zich daarbij eens flink uit, als start van de klus. Hierbij schoten de laatste twee knopen van zijn bloes uit hun knoopsgaten en stulpte de enorme met glanzend, zwart haar bedekte borstkast tussen de panden uit. Maxim voelde een druppel voorvocht langs zijn nu stak tegen zijn buik staande pik glijden. Hij haastte zich naar zijn slaapkamer om zijn opwinding te verbergen en op adem te komen, met de boodschap dat hij zich aan ging kleden.

Hallo! Wat een vent. Liep je daar nou de hele avond de stad af te struinen en nu stond zomaar zo’n prachtexemplaar voor je deur. Hij zocht even naar zijn spijkerbroek, maar bedacht toen dat alleen schoenen noodzakelijk waren. De gevaren die de rest van zijn lichaam in de kamer kon oplopen kon hij wel de baas. Berend genoot wel van het uitzicht wat hij hem, in zijn praktisch doorschijnend versleten kamerjas, bood, had hij gemerkt. Maxims nieuwsgierigheid naar hoe de geile knaap verder zou reageren was gewekt.

Toen hij gewapend met handveger en blik de kamer in kwam, stond in het tegenlicht van het raam de breed uitgespreide gestalte van de machokerel. Zijn smalle heupen vormden een V met het brede bovenlijf. Twee bolle billen staken naar achteren in de vale, versleten jeans waarvan de achternaad diep in de bilspleet getrokken werd. Traag bewoog de donkere gestalte zich langs het raam, zorgvuldig elk stukje glas wegnemend. Het leek wel of de man een pantomime uitvoerde en wel een hele opwindende. De spieren bewogen onder de strakke gebruinde huid en de gesleten stof van de jeans.

Met een pik, die alweer stond te zinderen van hitte en heftig pulseerde, begon Maxim de scherven bijeen te vegen. Dat nam niet veel tijd in beslag want zijn kamer was schaars gemeubileerd, maar Maxim deed er lang over, omdat hij telkens spiedde naar de schildersknecht in het venster. Ook die haastte zich niet en als Maxim niet keek, werd ook hij bestudeerd door de schilder. En er was ook voor hem flink wat zien, want Maxims kamerjas was in de gebukte houding wijd open gevallen en regelmatig piepte een roodpaarse, van spanning glanzende eikel langs de slippen naar buiten.

Plots gleed het zonlicht langs het profiel van het almaar bewegende en aandacht vragende mannenlijf in het venster. Maxim zag hoe de schaduwen de curven en uitstulpingen versterkte. Adembenemend! Langs de linkerdij van de kerel kroop langzaam een dikke slang naar beneden en drukte het denim naar buiten.

Verrek! Berendtje had ook een stijve en wat voor een! In de krappe ruimte van de spijkerbroek wist die al een aardig eind te komen. De extra uitstulping van zijn eikel lag obsceen ergens halverwege op het dijbeen. Hm…, wat werd hij daar geil van!

Maxim veegde de laatste scherven op het blik en wilde overeind komen, toen hij een hand op zijn reet voelde vallen. Van de weeromstuit schoot er weer wat voorvocht uit zijn opengesperde pisspleet en drupte op de vloer. De warme, harde hand begon zijn bil te kneden.

“De klus met het raam valt reuze mee, dus ik heb wel even tijd om jouw, door mij onderbroken, bezigheden van deze ochtend af te ronden,” sprak Berend gniffelend, legde zijn andere hand om Maxims borst en greep een tepel beet.

Maxim hapte alleen maar naar adem en kon niets uitbrengen. Hij kon ook geen weerstand bieden aan het overweldigende gevoel brutaalweg gepakt te worden door zo’n lekkere, geile kerel. De ruige handen gingen tastend over zijn lichaam, wat begon te tintelen en te gloeien van genot.

Weldra lag de kamerjas ergens in een hoek van de kamer en trok Maxim wanhopig aan het geruite overhemd. Hij werd opgepakt, hing even in de sterke armen en werd toen op de bank gelegd. Berend keek op hem neer, liet zijn ogen over zijn naakte lijf glijden en bleef rusten op zijn volledig uitgegroeide, knoertharde paal.

“U bent een prachtvent, mijnheer Lijbaert,” zei Berend bewonderend en Maxim bloosde van de oprechtheid die uit de zwoele stem sprak.

“Je doet er niet voor onder, denk ik,” antwoordde Maxim na enkele ogenblikken. “Ik zou graag wat meer willen zien.” Hierop begon Berend op een wellustige manier de schaarse kledingstukken traag van zijn lijf te pellen. Gekweld onderging Maxim het geile schouwspel en moest zich uit alle macht verzetten tegen de aandrang om te gaan spuiten. Dit had hij nog nooit meegemaakt, wat lekker was het toch om te ondergaan. Na shirt, schoenen en sokken werd de leren riem los gegespt en de knopen een voor een los geknoopt. De op spanning staande lul drukte zichzelf voor een deel tussen de broekslippen naar buiten, want een onderbroek droeg de geile schilder niet. Alleen de kop met een deel van de schacht zat nu nog klem in de linkerpijp. Het donkerbruine zacht vel glansde Maxim al tegemoet.

Toen begon de machokerel zich, wiegelend met zijn bolle kontje, uit zijn jeans te werken. Plotsklaps schoot de eikel los en sprong de stijve lul naar buiten, waar hij op en neer verend recht naar voren bleef staan.

“Hallelujah” slaakte Maxim verrast, “ik vond dat ikzelf al rijk gezegend was, maar zoiets heb ik nog nooit gezien!” Logisch dat hij verbaasd was, want er stak op zijn minst een kwart meter paal uit de dikke, zwarte schaambos en het geval was nog dikker dan Maxim zijn apparaat. Door het compliment sprong het kolossale ding heftig op en neer aan het ondereinde van de pijl die op de voorzijde van het machtige lichaam gevormd werd door de lichaamsbeharing, de scherpe brede uitstulpingen van de borstkast en de uitstekende rand van zijn bekken.

Vol begeerte liet Berend zich op de enthousiast reagerende Maxim vallen. Onmiddellijk zocht hij de volle rode lippen van de blonde kerel en drukte zijn tong naar binnen. Maxim reageerde eveneens enthousiast en weldra waren hun gezichten nat van het rijkelijk stromende speeksel.

Berend liet zich naar onderen glijden, met zijn tong op de zoutige huid gedrukt. Deed even beide tepels aan, liet die verstijfd achter en gleed verder over het gladde lijf, via de navel richting kruis. De ruw aanvoelende, krachtige tong likte als een bezetene door het schaamhaar tot het drijfnat tegen de onderkant van de platte buik plakte en de glimmende schacht over de volle hoogte vrijliet. Zachtjes streelde stoppelbaard  en snor langs de op springen staande fallus. De mond klom naar boven, waar de tong weer tevoorschijn kwam om de eerste lik over de van het geil druipende eikel te geven.

“Mm…, mm…,” hoorde Maxim zachtjes kreunen en kon zelf wel janken van genot en de zoete pijn, vanwege het terughouden van zijn opgekropte, kokende zaad. Toen zakte de brede, krachtige mond over zijn eikel.

“Oh!” slaakte Maxim en verloor zich in de vochtige warmte. Met een krachtige stoot drukte hij zijn jankende lid zo diep mogelijk in Berends keel, die hem enthousiast verwelkomde in zijn al vaak doorploegde strot. Nog een keer trok Maxim zich buiten zinnen terug en stootte weer naar binnen om daar trillend en spuitend te blijven staan. Brullend als een stier ontlaadde hij zich en spoot zijn zaad rechtstreeks in Berends maag.

Als een geoefende straatvechter doorstond die het toch wel wilde gedoe in zijn keel en even later likte hij vergenoegd zijn lippen af, nadat Maxim de laatste scheut in zijn gezicht gespoten had.

“Zo, kerel,” zei Berend, ” daar was je aan toe zeg. Ik heb nauwelijks de tijd gekregen om voluit te genieten van dat lekkere ding van je.

“Ik weet niet wat je plannen voor vandaag waren, maar van mij hoef je nog niet weg. Volgens mij pas je zo ook niet meer in je jeans,” reageerde Maxim en trok daarbij de prachtige kerel weer in zijn armen. De machtige roede drukte daarbij in zijn kruis en glibberde op en neer in het eigen voorvocht. Even later schoot het stijve ding in de nat geworden bilspleet en begon tegen zijn holletje aan te rijden. Maxim kon niet anders dan zijn benen optillen om zijn reet aan te bieden. Zijn eigen pik was overigens alweer staalhard, ondanks de heftige ontlading van net daarvoor. Ook de monden hadden elkaar gevonden. Al drukkend, wrijvend en knedend fokten ze elkaar weer op en spoedig verdween het eerste stukje van de enorme paal in Maxims aars. Driftig bewoog die zijn onderlijf heen en weer om zo snel als mogelijk ook de rest ervan naar binnen te werken.

Er viel een schaduw over de beide naakte kerels heen. Berend was de eerste die het opmerkte en hij keek op van zijn intensieve spel. In de opening van de openstaande terrasdeur ontdekte hij het smalle silhouet van een mooie, jonge knaap in alleen een boxer, die doodstil toe stond te kijken.

“Hallo,” sprak Berend. “Ik zou zeggen, kom naderbij.” Toen pas kwam Maxim tot de werkelijkheid en zag dat Berend tegen zijn buurman sprak, die aarzelend in het tegenlicht van de deur stond.

Roland had een onrustige nacht achter de rug. Dit had niet zozeer gelegen aan de verstoring van zijn slaap door zijn vrienden, maar vooral aan verschijnen van zijn buurman op dat late uur. Tot zijn woede had hij verdorie staan schutteren als een kleine jongen, terwijl hij juist bij zijn nieuwe buurman indruk wilde maken. Sinds hij hier woonde was hij stapelgek op die charmante, stoere kerel, die zijn buurman bleek te zijn, en was het eindelijk in alle volheid tot hem doorgedrongen dat hij gek was op mannen. Tot dan toe had hij zijn interesse voor homofilms en -bladen steeds weggeredeneerd, maar nu was de reactie in zijn kruis zo fel, dat het niet meer te ontkennen viel. In zijn dromen en masturberen speelde Maxim vanaf dat moment een hoofdrol en ook de afgelopen nacht had hem het beeld van de geile, blonde kerel met zijn uitpuilende kruis in die strakke jeans voor ogen gestaan.

Opgestaan besloot hij om even bij Maxim langs te gaan en hem te laten zien dat hij niet alleen maar verlegen en kinderachtig was. Hij was achterom gelopen en, op het moment dat hij door de openstaande tuindeur naar binnen wilde lopen, stokstijf blijven staan.

Het was alsof een van de geilste films die hij gezien had zich voor zijn ogen in natura afrolde. Wow! Wat ging het daar binnen ruig te keer. Zijn mooie buurman werd duchtig onder handen genomen door een eveneens schitterende, donkerharige machokerel.

“Ja, kom gerust dichterbij en doe mee,” zei Maxim, zichtbaar verheugd.

“Ik heb al die tijd al van je gedroomd.”

“Waarom heb je dan in Godsnaam zolang gewacht?” sprak Roland verbaasd met een in zijn boxershort blij opspringende pik.

“Ja ah, laten we daar nu niet over uitwijden, want er staan dringendere zaken op de agenda,” antwoordde Maxim en gebaarde Roland om zijn uit te kleden en op de leuning van de bank plaats te nemen. Hij begon zich om te keren om de kolossale honkbalknuppel in zijn reet en kwam op handen en knieën te zitten, om zowel Berend als zijn buurman te kunnen bedienen. Roland hoefde niet lang na te denken, hij schoot uit zijn boxer en liep met opgeheven fallus naar de beide neukende kerels. De jonge, staalharde paal verdween in een mum van tijd in Maxims gastvrije keel en beleefde voor de eerste maal de vreugde van echte mannenseks.

Wellustig reden beide kerels in Maxim op en neer en jutten elkaar steeds verder op. Ook Berend genoot intens van de jonge schoonheid van de felle jongen voor hem. Het smalle, platte lijf glansde van het zweet en de borstkast ging heftig hijgend op en neer. De finale zou niet lang op zich laten wachten. De knaap begon te kreunen en te bokken. Dit beeld van een klaarkomende jonge vent was voor Berend teveel en ook hij begon te juichen dat hij klaar ging komen. Daar ging het dan! Maxim werd platgedrukt tussen de beide opgefokte kerels in. In één ritme drukten ze zich gelijktijdig naar binnen en trokken zich weer terug. Praktisch gelijktijdig werd hij gevuld. Het jonge, fris smakende zaad spritste over zijn tong en de nog verder uitgegroeide pik van de schildersknecht spoot, bokkend tegen zijn prostaat, de mannenroom tot diep in zijn darmen.

Lachend en bevredigd vielen Berend en Roland op hun “slachtoffer” neer en gedrieën hijgden ze knuffelend na.

Veel tijd om te rusten gunde Maxim zijn beide makkers niet, want zijn pik was nog steeds keihard en had nog lang niet genoeg gehad van het spel. Hij had zijn oog al laten vallen op het mooie strakke kontje van zijn buurman en zocht zich een weg erheen. Snuffelend drong hij steeds dieper tussen de beide harde billen en stak tenslotte met zijn neus in Rolands nog maagdelijke aarsje en snoof de heerlijke ranzige geur op. Maxims tong volgde weldra en likte lustig tegen de gerimpelde, roze krans. Roland begon zachtjes te kreunen en verwoed te draaien met zijn kont om de tong naar binnen te lokken. Berend hield zich intussen druk met de jonge mond bezig en onderzocht die uitvoerig met zijn tong, terwijl Maxim pogingen ondernam met zijn tong Rolands prostaat te bereiken. Het is logisch dat alle aanwezige lullen weer keihard overeind stonden en trilden van opwinding.

Maxims geile brein wilde een nieuwe richting geven aan het spel en trok zich terug uit het hunkerende holletje om ruggelings op de grond te gaan liggen. Ik hoop dat ik goed geveegd heb, schoot nog even door hem heen. Toen had hij zich aandacht weer helemaal bij zijn spel en wenkte Roland, terwijl hij zijn paal recht omhoog hield. Roland had meteen door wat er van hem verlangd werd en maakte zich los van Berend. Hij ging schrijlings over zijn buurman staan en zakte vol vertrouwen door zijn knieën tot zijn aarsje de van het voorvocht glibberige eikel raakte.

Even hield hij zijn adem in, toen zakte hij er over heen tot zijn billen Maxims schaamhaar raakten. De tranen sprongen in zijn ogen vanwege de scherpe pijn, die echter even later wegvloeide in een heerlijk verlangend gevoel. Toen wenkte Maxim Berend, die op de bank achtergebleven was en nodigde hem uit gehurkt boven zijn gezicht te komen zitten. Daar gaf hij onmiddellijk gehoor aan en Maxim kreeg nu het

zicht op het enige zachte plekje van de ruige kerel. Het roze aarsje trilde van verlangen en weldra zat Berend meer op Maxim zijn gezicht dan dat hij erboven hing, waarbij het gezicht van de laatste praktisch geheel verdween in de diepe bilspleet. Snakkend naar adem bewerkte Maxim de gevoelige kut, raakte meer en meer opgewonden door de pittige smaak ervan.

Roland had het nu weer helemaal naar zijn zin. Hij danste als een wildeman op en neer op de heerlijke, harde paal van zijn buurman. Zijn lange blonde haar had hij losgetrokken en golfde heen en weer. Berend genoot van het gewriemel in zijn hol en het uitzicht op de ranke rodeo -rijder tegenover hem. Hij boog zich naar hem toe en kuste de jongen, die onmiddellijk bezit nam van zijn mond en steun bij hem zocht voor de eindrit. Maxim had het langzamerhand niet meer. Die strakke kringspier die maar driftig op en neer bleef gaan over zijn tot het uiterste opgezwollen stam, die reet die alsmaar heen en weer wiegelde over zijn gezicht, het gekreun van de beide kerels boven hem, bracht hem tot zijn hoogtepunt. Maxim wilde zich niet meer verzetten en gaf zich over aan het geweld. Een gejuich steeg op in de kamer en Maxim voelde de hete spatten van sperma op zijn platte buik kletsen, waarbij de kringspieren om zijn pik heftig samentrokken. De jonge knaap was dus weer zover. Het trekken aan zijn jankende pik bracht ook Maxim tot een hoogtepunt en hij spoot zijn buurjongen vol. Drie, vier krachtige scheuten schoten uit hem weg. Grommend van genoegen zette hij zijn tanden in het zachte vlees op zijn gezicht. Berend begon te schudden en te gillen. Ook hij had het gehad en spoot in een grote boog zijn zaad over de jongen en een zilverig glinsterende sliert bleef in het woeste, blonde haar hangen. Toen zakten de mannen over elkaar en genoten na van het heerlijke spel.

“Ik zal nu toch maar eens iets aan die ruit gaan doen,” zei Berend na een poosje en richtte zich op, “anders zit je vannacht nog meer een open gat.”

Roland reageerde teleurgesteld, want hij had nog niet genoeg van het spelen.

“Die buurman van je is mans genoeg om je even bezig te houden,” zei Berend geruststellend, “én als die ruit erin zit, kom ik weer mee doen.”

Berend perste zijn reet weer in zijn oude spijkerbroek, wreef daarbij nog eens lekker door zijn bilnaad, alsof hij aan wilde geven waar hij nog wat tekort kwam, gooide zijn overhemd over zijn schouder en verdween naar de zaak om een ruit op te halen.

Maxim loodste zijn buurman naar boven en leidde hem zijn badkamer in.

Even later werd de jongen zorgvuldig en teder door hem gewassen, waarbij hij geen plekje oversloeg. Ook Maxim werd op zijn beurt flink verwend. Met weer opgeheven fallussen droogden ze elkaar af, waarna de beide mannen tenslotte in Maxims bed belandde en nu op een heel tedere en rustige wijze elkaar verkenden.

Maxims vingers gleden door het lange, blonde haar, over het lieve, vragende gezicht. Hij kuste de jonge student op het puntje van zijn neus en zocht daarna met zijn tong naar diens oren. Roland huiverde toen het natte punt in zijn linkeroor verdween en een geweldige geile golf sloeg door zijn lijf. Hij kreunde en kromde zijn ranke lichaam. Toen zijn rechteroor. Wild begon Roland naar Maxims oren te tasten en nam de schelp helemaal in zijn mond en sabbelde lustig op.

Ook Maxim reageerde hierop vol enthousiasme. Er verscheen tenminste weer een druppel geil op zijn opengesperde pisspleet. Roland dook ernaar om het op te vangen en nam voor het eerste de prachtige penis van zijn buurman in zijn mond. De sponzig aanvoelende eikel vulde zijn hele mond en bolde zijn wangen naar buiten. Verwoed begon de jongen te zuigen, plotseling verlangend naar de smaak van mannenzaad. Maxim kronkelde net zo lang heen en weer tot hij met zijn tong bij het kleine, glanzende holletje van zijn buurmaatje kon komen. Toen zijn tong door de kringspier schoot begon Roland weer te kreunen dat het een lieve lust was. Na een poosje wisselden de mannen en lag Roland de heerlijke reet van zijn stevige buurman uit te likken en zat zijn jonge, harde roede diep in diens keel. Toen hij op het punt stond voor de derde maal klaar te gaan komen trok Maxim zijn mond terug, begon zijn knieën op te trekken en vroeg Roland om zijn natte kut te berijden.

Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. De jongen stortte zijn op springen staande pik direct in het aangeboden hol. De vochtige, hitte van de man onder hem omspoelde zijn schacht en om de intensiteit te kunnen weerstaan begon de jongen als een dolle te rammen. Niets tederheid meer, neuken! Maxims prostaat werd op die manier stevig beroerd en zijn onderlijf begon daarop te reageren. Weer moest hij zich laten gaan. Roland die zag wat er gebeurde greep de op springen staande pik stevig beet en drukte hem tegen zijn eigen buik. Meteen daarop werd deze vol gekwakt door Maxim. Roland kneep en Maxim spoot maar door onder de heerlijke stevige greep. Zijn kringspier reageerde in hetzelfde ritme mee en trok ook de jongen over het hoogtepunt heen. Die verloor zijn krachtige greep, omdat alle aandacht nu naar zijn kruis getrokken werd.

Roland spoot alsof het de eerste keer na weken onthouding was en zakte schokkend en trekkend op het brede lijf onder hem neer. Meteen werden twee armen om hem heen geslagen als uitnodiging om zich helemaal te laten gaan. En dat deed hij dan ook. Langzaam ebde de spanningen in beide kerels weg en dommelde ze daarop in slaap.

Door het aanhoudende geluid van de deurbel werden ze een poosje later wreed gewekt.

Dit keer werd Berend ontvangen door twéé prachtige kerels met weinig om het lijf. Hij moest zich geweldig beheersen om de ruit niet meteen opzij te zetten en het plaatsen ervan maar weer uit te stellen. Maxim kondigde echter aan voor koffie te gaan zorgen met een broodje, dus werd het de opgewonden schilder niet al te moeilijk gemaakt aan het werk te gaan met de ruit. En trouwens, van uitstel kwam dit keer geen afstel. Genietend van het geile vooruitzicht ging Berend fluitend aan de slag en een half uurtje laten stond de ruit erin en drong een heerlijke koffiegeur door het huis.

Berend raapte zijn spullen bij elkaar en nog voor hij naar de jongens op het terras liep, liet hij zijn jeans zakken en gooide zijn hemd van zijn brede schouders. Spiernaakt en met opgeheven lid kwam hij naar buiten en zette zich neer in een van de zonnestoelen. De tuin van de beide knapen lag trouwens ook fantastisch. Door de knik in de weg ter plaatse hadden de buurhuizen geen zicht erop en aan de achterzijde grensde hij aan een beschermd natuurgebied, zodat ook van die zijde geen inkijk te verwachten was. Wat is er dan heerlijker dan naakt aan een kop koffie zitten en de zon overal bij te laten komen. Maxim had aan Rolands huid al wel gezien dat hij daar de tuin ook voor gebruikte, want de jongen had geen witte strepen of plekken op zijn reet en in zijn kruis.

Hij had hem daarop echter nog nooit kunnen betrappen, maar nu kon hij er des te meer van genieten. De sandwiches gingen gretig van de hand in de tand. De mannen waren uiteraard hongerig geworden van het harde werken in de afgelopen uren. Het gesprek vlotte goed, er bleken heel wat gemeenschappelijke belangstellingen te zijn. Na zo’n drie kwartier ging het gesprek over op het uitwisselen van de opgedane ervaringen met elkaar en dat leidde tenslotte tot gegraai en gestoei. De stoeipartij verplaatste zich naar het gazon, waar meer ruimte was om elkaar goed te kunnen pakken en weldra rolden de blote kerels in een verwarde hoop over het gras.

Op een gegeven moment werd alle aandacht getrokken door Berend, die met zijn machtige, van het voorvocht glanzende honkbalknuppel, lag te pronken. Maxim en Roland vielen er gelijktijdig op af en lebberde de schacht eendrachtig af. De eikel werd om beurten gedeeld. Spoedig werd de machovent in estafette gepijpt en afwisselend verdween de kolossale pik diep in de geoefende keel van Maxim en veel minder ver in de minder opgerekte mond van de jongen. Dit hielden ze een kwartiertje vol, tot ook andere plekjes om aandacht vroegen. Terwijl Maxim zijn best deed om de beide, fors uitgevallen kloten in zijn mond te proppen, zat de spitse tong van de jonge knaap in Berends hol. Die kreunde, draaide en bokte onder al die aandacht en deed zijn uiterste best de finale nog wat uit te stellen. Dat lukte hem nauwelijks, wat je aan het benarde gehijg goed kon horen. Al zijn spieren stonden gespannen, de borstkast zwoegde op en neer en de geblokte buikpartij werd diep naar binnen getrokken. De huid golfde bij elke geile scheut die door het lijf trok.

Het zweet werd door de inspanning door de huid naar buiten geperst, dus het gebronsde lijf glansde in de zon en het zwarte lichaamshaar was drijfnat.

Het spel ging een volgende fase in. Het hete, opgehitste hol van Berend zocht naar een ultieme vulling.

“Ga eens op je rug liggen,” verzocht de schilderknecht en Maxim, die Berend ditmaal de leiding gunde, vlijde zich in het gras. Daarop ging de donkere kerel over hem heen staan, bukte zich en pakte de staalharde en van geilheid zinderende pik van de blonde man in het gras beet om hem in de richting van zijn mannenkut te leiden. “Oh!,” ontsnapte aan Maxims mond, toen zijn paal door de kringspier plompte en in het warme, soepele hol verdween. Uit alle macht moest hij zich inhouden om niet meteen te gaan ejaculeren. Wat een lekkere reet! Wat een hemelse ruimte! Zijn jeukende paal leek wel weg te zwemmen in een warm glycerinebad, zijn ballen haast mee naar binnen sleurend. Tot zijn verrassing hoorde hij Berend op dat moment zeggen.

“Nou, Roland, wat zou je er van zeggen om erbij te kruipen. Er is nog plaats genoeg en uit ervaring kan ik je zeggen dat het heerlijk is om langs een stijve pik te glijden, zeker langs zo’n loeiharde als die van je buurman.”

“Jeetje,” slaakte de jongen opgewonden. Het idee alleen al deed hem bijna klaarkomen. Als het nog maar een paar uur geleden is dat je, je eerste ervaringen met kerels opgedaan hebt en dan nu al uitgenodigd te worden om de geilste daad uit de films die je zag en van je fantasieën te gaan doen is het geen wonder dat dàt je bijna fataal werd. Uit alle macht zuchtte hij de opkomende aandrang, om de inhoud van zijn ballen los te laten, weg. Om zijn gedachten af te leiden sprong hij op en begon als een gek door de tuin te rennen. Daarbij sloeg zijn stijve fallus heftig op en neer. De doorneukende mannen op het gras lachten zich rot.

“Hé!” riep Maxim “bang geworden?”

“Nee, dat niet,” antwoordde Roland, “ik vind het alleen zonde om mijn kwakje tegen je ballen te spruiten nog voor ik binnen ben geraakt. Even de zaak af laten koelen.” Na een tiental rondjes, zakte Roland hijgend en zwetend achter de hobbelende

Berend op zijn knieën en legde zijn stijve paal op die van Maxim. Even schoof hij mee met de in- en uitglijdende pik van Maxim. Toen drukte hij bij een inwaartse beweging door en gleed als vanzelf mee naar binnen.

Oei, dat was strak. De jongen moest weer even diep zuchten. Ook Maxim ervoer de druk die op zijn pik werd uitgeoefend en het verlies van bewegingsvrijheid. Zelfs onze geoefende Berend schoten de tranen in de ogen. Hoewel hij zich wel vaker dubbel in zijn hete hol liet naaien, had hij zich nu toch wel verkeken in de omvang van beide pikken. Ze waren weliswaar beide korter dan de zijne, maar hun omvang deed er niet veel voor onder.

Gelukkig voor het drietal ebde de scherpe pijn bij Berend al snel weer weg en ging het spel tot ieders genoegen verder. Echter niet meer voor lange tijd, want Roland moest zich voor de vierde maal, die dag gewonnen geven en sproeide met vreugde zijn jongenszaad over de meerijdende pik. Maxim verloor zich daarop in de glibberige hitte, die zijn eveneens op springen staande fallus omspoelde en joeg zijn portie het neukkanaal van Berend in. Ook bij Berend gebeurde er het een en ander, want de werken in zijn reet ontgingen niet aan zijn aandacht. Zijn tot het uiterste opgezwollen prostaat begon mee te reageren en stimuleerde zijn pik tot een ultiem salvo. Een witte klodder sperma spoot in een grote boog de lucht in en sloeg midden in Maxims gezicht neer. Diens tong ging automatisch naar buiten om er zoveel mogelijk van op te likken. Berend spoot intussen verder en bedekte Maxim zijn borst en buik tot zijn ballen verkrampte en “ogenschijnlijk” niets meer te geven hadden. Toen trok Berend zich los van de beide pikken, pakte de beide blonde koppen beet en knuffelde ze eens flink.

“Jongens, dat was klasse!” zei hij nog nahijgend van het ongelofelijke klaarkomen. Even later lagen ze dicht naast elkaar in het gras en lieten zich bevredigen door de zonnestralen op hun blote basten.

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s