Het blijft in de familie


Ik ben Erik gelukkig getrouwd met Lieve, een knappe verschijning waar alles in de juiste maten op de juiste plaats zit. We hebben beide een goede baan waardoor de toekomst zich rooskleurig aandient. Slecht één minpunt. Een vet betaalde baan betekend onvermijdelijk druk…druk, en als het niet te druk is lig je voor apegapen.

Onlangs heb ik een operatie aan mijn rug ondergaan. Rust zei de dokter na de operatie, in bed blijven, je goed laten verzorgen en beslist geen onnodige risico’s nemen.

We kregen een prima ziekenbed te leen in de woonkamer en was bovendien van alle luxe om me heen voorzien. Tja… er was één probleem, wie zou me nu verzorgen als Lieve naar haar werk was.

Veerle de tweelingzus van Lieve was op dat moment bij ons en hielp ons uit de brand.

“Ik ben toch vrij de komende 14 dagen. Ik blijf logeren wordt door niemand gestoord en kan dus de rust combineren met het verzorgen van Erik”. Bood ze spontaan aan.

Ik sputterde eerst nog wat tegen want dit kon ik van haar toch niet verlangen maar ze stond erop. Ze ging vlug naar huis om te pakken. Installeerde zich in de logeerkamer en wij waren uit de zorgen. De volgende ochtend rende mijn vrouw zoals gewoon door het huis, haast, haast en nog eens haast. Ik kreeg een vluchtige kus en weg was ze.

Zachtjes doezelde ik terug in. Pas twee uur later hoorde ik Veerle van de trap af komen. Ze had haar ochtendjas nog aan en slenterde de keuken in.

“Je vindt het toch niet erg dat ik nog niet aangekleed ben Erik?” riep ze uit de keuken.

“ Nee, doe maar of je thuis bent.” Was mijn antwoord.

“Jij ook koffie zeker?” En ze slofte rustig naar me toe met twee geurende mokken in haar handen.

“Gaat het een beetje met je?”

Ik zei dat het wel ging maar dat het altijd beter kon.

Ik wilde haar tenslotte het gevoel van medelijden niet ontnemen. Want heu…

“Veerle?” Begon ik schuchter.

Ze keek mij verwonderd aan.

“ Ik moet plassen, wil je me helpen met de fles?”

Veerle keek verrast. Hier had ze niet bij stil gestaan. Even keek ze sip. Ze nam het echter sportief op en om mij te plagen spuwde ze letterlijk in haar handen. De verzorging kon beginnen.

Door mijn operatie kon ik moeilijk overeind dus ik was echt afhankelijk van Veerle. Ze knoopte mijn pyjamabroek los en haalde mijn slip omlaag.

“Zo, ik krijg nog is wat te zien.” Zei ze lachend. Ze pakte met twee vingers mijn piemel vast en stopte hem in de plasfles.

“Ga je gang Erik.”

Ik plaste de fles bijna vol. Alsof het haar dagelijkse werk was schudde ze mijn piemel druppelvrij terwijl ze mij uitdagend in de ogen keek. Om hem dan weer in mijn onderbroek te laten verdwijnen. Ze kwam weer bij me zitten en we kletsten gezellig over de meest uiteenlopende zaken. Ook hetgeen waar ik zachtjes op aanstuurde.

Ze had nog geen vriendje want ze was de ware nog niet tegen gekomen en ze vond dat Lieve het maar trof met mij. Voor haar was het altijd behelpen of voor nachtvlinder spelen.

“Voor ik me aankleed zal ik je even wassen en ik wil niet dat mijn kleren nat worden”.

Mooi dacht ik bij mezelf. Ik wordt gewassen. Zelfs Lieve zou dat niet zo uit er eigen doen. Ik werd geheel uitgekleed waarbij ik af en toe een pijnlijk geluid maakte. Dit was opzet want dan deed ze heel lief en voorzichtig.

“Zo Erik. Lig je lekker in je adamskostuum?”

“Ja natuurlijk wel. En bovendien word ik door een mooie vrouw gewassen, die net zo mooi is als mijn vrouw maar veel rustiger en liever dan zij het zou doen.”

Ze bloosde even van mijn compliment.

Ze begon me uitgebreid te wassen, geen plekje werd overgeslagen.

“Als jij een keer ziek bent mag ik jou dan ook zo verzorgen Veerle?”

“Natuurlijk Erik alleen jij mag dat. Want voor jou is het dan net of het je vrouw is”. Grapte ze. “En voor haar zou je het toch ook doen, niet?”

Toen mijn piemel aan de beurt was moest ik heel erg mijn best doen om aan iets rottigs te denken. Vreemd dat Lieve daarbij een rol speelde.

Terwijl ze me stond te wassen keek ze me even aan, door die draai viel haar ochtendjas open en kon ik haar borst zien.

“Je plaagt me. Terwijl ik hier ziek lig probeer je me te verleiden.”

“Maar neen, Erik echt niet.” Haastig knoopte ze de jas strak aan.

“Ja wel.” Zei ik plagend.

“Och. De dokter heeft toch niets gezegd over seks.” Plaagde Veerle er vlot achter aan. Misschien doet je jongeheer het wel helemaal niet na zo’n operatie.

“Waar wedden we om Veerle?”

“Zou je van mij opgewonden kunnen raken dan?” Vroeg Veerle. “Dat weet Lieve zeker niet”.

Snel droogde ze me af en ik hield wijs mijn mond om het er niet te dik bovenop te leggen.

De rest van de dag was een vervolg op de gezellige morgen en Lieve was veel te snel thuis.

De volgende ochtend, Lieve weer haast je, rep je.

En zoals voordien kwam ook deze morgen door toedoen van Veerle in alle rust en gezelligheid op gang. Vandaag had ze een lang T shirt aan. Ik kon duidelijk zien dat ze geen beha droeg.

“ Hier slaap ik altijd in.” Verontschuldigde ze zich. “En met korte mouwen is het wassen wat makkelijker.”

A ha, dacht ik. En ik voelde mijn jongeheer zachtjes kwispelen. Ze haalde weer koffie. En terwijl ze mij hielp met plassen, dacht ik onwilkeuring weer aan de koele zoen van daarstraks. Dat hielp wonderwel en was ook nodig. Want, heb jij het ooit geprobeerd om met een stijve te plassen…Dan weet je dat ik voor één keer blij was met de koele behandeling van Lieve daarvoor.

Ze begon me uit te kleden voor mijn wasbeurt. Ik kon nu goed zien dat ze stijve tepeltjes had onder haar T shirt.

“Heb je het koud?” Vroeg ik haar spontaan. Ze bloosde maar zei meteen plagerig.

” Dat is omdat jij me zo opwindt met je goddelijke lichaam.”

Ze draaide zich om en pakte het washandje uit de emmer die achter haar op de vloer stond. Toen ze bukte kwamen haar billen bloot en zag ik dat ze een tanga droeg. Dit had onvermijdelijk een positieve uitwerking op de lengte van mijn piemel.

“Zo, zo! Waar denk jij aan?” Vroeg ze, toen ze mijn basisgereedschap zag. Ze begon me lijf te soppen. Ik kon mijn gevoelens niet onderdrukken en lag met een stijve piemel op volle lengte. “Oh…Erik! Dit kan natuurlijk niet. Als Lieve ons zo zou zien dan zwaait er wat.”

“ Lieve is er niet. En als die wil kan ze dit voorkomen.”

Veerle was even sprakeloos. Ik had haar wat te denken gegeven. Maar, ondanks haar slome manier van doen was ze wel degelijk daadkrachtig.

Ze gooide het washandje in de emmer maakte haar handen nat en pakte de zeep.

“Hier helpen washandjes niet”. Zei ze terwijl ze mijn piemel onder handen nam. Ze schoof de voorhuid naar achter en haalde haar wijsvinger langs het randje van mijn eikel. Mijn zak werd flink in het sop gezet en ik kreeg de kriebels in mijn lijf.

“Veerle. Hm… Dit is nuttig maar ook heel erg lekker.”

“Dat hoef je mij niet te vertellen dat zie ik zo wel. Heb je geen schuldgevoel? Ik ben tenslotte toch de zus van je vrouw waar je geil van wordt.”

“Ik kan er niets aan doen Veerle je bent net zo mooi als zij en bovendien zo rustig en ontspannen, het tegendeel van Lieve. Die rust maakt jou nog mooier dan zij.”

“Och…Je hebt nog niet eens alles van me gezien.”

Spontaan trok ze haar T shirt uit en mocht ik haar mooie borsten bekijken. De tepels als knikkers waren het meest opvallende verschil met Lieve en het heuveltje boven de tanga was helemaal kaal.

“En voel jij je niet schuldig dan Veerle? Nu je de man van je zus aan het verleiden bent?”

“Het blijft toch in de familie.” Zei ze lachend. Ze pakte mijn handen en drukte deze op haar borsten.

“Voel maar.” Ik voelde aan die mooie strakke borsten van Veerle en voelde ook haar harde mooie grote tepels. Veerle trok haar slipje uit en kwam bij me liggen op bed. Ze lag op haar zij naar me te kijken en speelde ondertussen met mijn op knappen staande piemel.

“Dit kan toch geen kwaad?” Vroeg ze.

“Hm… Voor Lieve wel denk ik.”

“Nee voor je rug. Plager.”

Ik schudde nee. Terwijl ik moeite had om stil te blijven liggen. Nog voor ik het wist zat mijn piemel in de mond van mijn schoonzus. Ik werd zalig gezogen. Ze liet haar tong van onder tot boven langs mijn lul gaan en had er echt zin in. Ook dat was een huizenhoog met haar zus.

Boven mijn bed had ik zo een soort papegaaienstok waaraan ik me op kon trekken. Ze ging nu met haar poesje boven mijn piemel zitten, pakte die haak vast en liet zich voorzichtig zakken. Ze raakte me net niet. Ze begon heerlijk op en neer te bewegen en mijn piemel schoof in en uit alsof ze haar kut net had doorgesmeerd.

“O! Ik moet voorzichtig zijn, anders krijg je me helemaal boven op je en doet misschien pijn.” zei ze. Ik antwoordde niet maar genoot des te meer.

“ Misschien is dit wel de enige juiste therapie,” kreunde Veerle terwijl ze haar kut toe kneep iedere keer ze naar boven bewoog. Zo melkte ze mijn lieve jongen alsof het een speen was. Onze ademhaling versnelde en de intensiteit waarmee ze op en neer ging bouwde zichzelf op. Zij had moeite om haar beheersing niet te verliezen. Ik, om stil te blijven liggen. Plots hield ze zich doodstil.

Van diep in haar stroomde een siddering door haar lijf die zich wel een hele minuut op bouwde. Zonder verder ook maar enige beweging van haar lichaam, stroomde de sidderende gloed naar de schacht rond mijn lul en monde uit in een geile vloed op mijn buik.

Ze gilde luid, kneep krampachtig de stok vast en slaagde er daardoor in verder stil te blijven zitten terwijl ik kreunend mijn beste vriendje zijn gang liet gaan en hem heftig haar kut liet vol pompen.

Nog een paar keer bewoog ze op en neer en onze vermengde sappen stroomde overvloedig langs mijn pik over mijn ballen in mijn bilnaad om volkomen opgeslorpt te worden door de onderliggende handdoek.

In tegenstelling tot Lieve trok ze zich daar niets van aan en nestelde zich voorzichtig in mijn armen waarna we beide als een blok in slaap vielen.

Na de middag werden we wakker en ze maakte mij en zichzelf schoon. Waardoor de geilheid terug bezit van ons nam en ze mij toe liet om haar te beffen.

Hangend aan de papegaaistok met haar vulva boven mijn gezicht en mijn vinger in haar sterretje maakte ik haar klaar waarna zij Mr. Piemel nog eens een lekkere beurt gaf.

Ze maakte weer alles schoon en kleedde mij en later zichzelf ook aan.

Ze was net met het eten klaar toen Lieve thuiskwam en vroeg of er nog iets was gebeurd vandaag.

Veerle antwoordde met een warme blik naar mij dat alles gegaan was zoals het hoorde en ik mij had gedragen als een voorbeeld voor elke man.

In gedachte maakte ik haar zin af…”en waar elke vrouw een puntje mag aan zuigen.”

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s