Inzicht


Het was even stressen om op tijd op mijn afspraak te zijn, maar toch was ik erin geslaagd. Helaas was ik dringend aan een goede douche toe, maar dat kon geen probleem zijn in een sauna. Ik betaalde mijn ingang, kreeg twee condooms en een glijmiddel mee, en ging me vlug omkleden. Al in de kleedkamer viel het me op dat ik veel aandacht trok bij de anderen, maar ik dacht dat zoiets erbij hoorde. Ja, vandaag was het mijn dag; voor de eerste keer naar een sauna voor mannen. Ik spreek opzettelijk niet over een sauna voor homo’s, want naar het schijnt is de meerderheid hier eigenlijk ofwel bi, ofwel bi-schierig, terwijl slechts een minderheid homo zou zijn. Voor mij was het allemaal gelijk; ik zou vandaag eens aan den lijve (en aan nog veel meer dan dat alleen) eens ondervinden wat het is om naakt tussen alleen maar mannen rond te lopen.

Ik begaf me snel naar de douche, want zoals ik al zei; ik had het dringend nodig. Mijn handdoek vloog aan de kapstok, en daar stond ik dan; naakt en overgeleverd aan iedereen die het maar wou. De spanning bouwde zich op, ook in mijn piemel. Algauw stond ik daar met een gezonde knuppel, en dat was genoeg om iedereen rondom mij uit te nodigen mij een handje te schudden, weliswaar niet met mijn hand, maar wel met mijn piemel. Rare gewoontes, maar ik zag het wel zitten.

Zelf vond al die piemels rond mij wel heel erotisch, en uitnodigend. Zou ik het ook eens aandurven iemand een goeiedag te zeggen? Waarom niet, we zijn ten slotte allemaal mannen ondereen, vond ik. Ik keek vlak naast mij, en daar stond een vijftiger met een heel klein dingetje. Ik was toch maar beleefd, en nam het vast, vooral een beetje in de hoop dat het wat zou groeien, maar dat bleek niet echt te lukken. De man glimlachte, maar had precies door dat ik wat ontgoocheld was. Dan maar de man naast mij aan de andere kant goeiedag zeggen. Die bleek over een even grote piemel te beschikken, maar toen ik die goeiedag zei, sprong die tot leven, en mijn hand leek kleiner te worden. Ik vond het zo’n tof gevoel, en bleef hem maar goeiedag zeggen. Uiteindelijk schoot ik terug wakker, en ik trok mijn hand terug. Het ijs was duidelijk gebroken, want de man bleef mij maar goeiedag zeggen.

Ik ben wel een beleefd type, maar ze moeten niet overdrijven vind ik. Ik ging heel beleefd wat nieuwe zeep soppen op mijn piemel, en recupereerde alzo mijn instrument terug. Ik vond dat ik ondertussen wel proper genoeg was om verder de sauna te gaan verkennen.

De hammam trok mijn aandacht, gewoon omdat ik aan de ingang al die handdoeken zag hangen aan kapstokken, dus moesten ze daarbinnen wel allemaal naakt rondlopen, dacht ik. En gelijk had ik, alleen; ik kon niet goed ontwaren hoe iedereen eruit zag, zo donker was het daar, en heet! Tja, een koude hammam bestaat niet, dus moest ik het even zien uit te houden. Het mocht toch wel donker zijn, toch zag ik duidelijk hoe twee mannen heel dicht op mekaar hingen, waarbij de ene voorover gebogen stond, met zijn handen tegen de muur, terwijl de andere achter hem stond, met zijn handen in de zij van de andere, en jawel, blijkbaar zijn piemel diep in het achterste van die voor hem. Gas geven en kreunen. Ik ging wat dichterbij staan, want dat bleek helemaal geen taboe te zijn en ik kon het ritme meevolgen. Piemel erin, piemel eruit, pik erin, pik eruit… Alles wond me zo op, dat ik niet had gemerkt dat die van mij keihard was geworden, en dat was ook de man naast mij niet ontgaan.

Hij viel op zijn knieën en begon ijverig mijn pik te masseren, op en af, op en af, tot ik hem er attent op maakte dat ik nog niet van plan was te komen ik zijn hand overnam en mezelf eens streelde, al was het maar om te voelen of ik nog geen eerste sop had gelost. Ondertussen was mijn oog op zijn pik gevallen, en zonder dat ik het goed besefte, had ik zijn pik in mijn handen, maar ik wilde hem ook niet snel laten komen, zodat ik hem snel weer losliet. De nieuwsgierigheid overviel me. Alles ging zo automatisch en zonder nadenken en zelf zat ik nu ook op mijn knieën. Zonder veel schroom zette ik mijn mond rond zijn piemel, die nu ook superhard was. O wat was dat zalig. Nu begreep ik waarom vrouwen daar zo zot van kunnen zijn. Ik vond het een plezier om hem zachtjes tot diep in mijn mond te laten gaan, waarna ik mij terugtrok om hem dan een likje te geven op zijn eikel, en zo ging ik maar door. De man leek het heel erg te waarderen, en begon lichtjes te kreunen. Dat was voor mij het teken dat ik moest opletten, want uiteindelijk was ik niet beschermd. Het idee dat ik mij misschien niet zou kunnen inhouden, en nodeloos risico’s zou nemen deed me even opschrikken en ik nam de piemel gewoon terug in mijn hand. Gelukkig maar, want plots spoot de man een superstraal wit tegen de grond O! Wat was ik verrast. De man gaf me heel subtiel een kus op mijn wang, nam mijn hand en gaf me te verstaan dat we naar een andere plaats konden gaan. Het vrijende koppel was intussen klaargekomen, althans dat was wat ik maakte van het enorme gehijg dat stilaan langzamer werd.

Ik begaf me samen met mijn nieuwe partner naar een ietwat discreet plaatsje in de sauna, en vond daar een matras, met de nodige Kleenex-rollen ernaast. Hij liet me verstaan dat ik me mocht neerleggen en nog vooraleer ik het besefte, begon hij opnieuw mijn piemel te masseren. Ik was nog niet klaargekomen, en het duurde dus niet lang vooraleer ik weer keihard was. De man hurkte met zijn gezicht naar mij en leek zich te gaan concentreren om zich met zijn kont op mijn pik te zetten. Maar, niet vooraleer mij een seintje te geven dat hij een condoom wilde uithalen. Hij leek begrepen te hebben dat ik verder wou gaan dan alleen maar eventjes mekaar af te trekken of te zuigen, en zonder woorden plaatste hij het condoom over mijn nog altijd harder wordende pik. Man, wat was die nu keihard. Nog nooit had een man mij een condoom aangedaan, nog nooit had ik een man geneukt. Nooit gedacht dat het zover zou komen, maar ook nooit gedacht dat ik er zoveel zou van kicken.

Zonder te aarzelen ging hij nu recht op mijn pik zitten, en wonder boven wonder, die gleed erin alsof het boter was. Maar het was geen boter die het had gedaan, maar het glijmiddel. Man, wat vond ik dat zalig hem zo te zien op en neer gaan, terwijl ik voelde dat ik klaar was om zo uren door te gaan. En het bleken wel geen uren te zijn geworden, maar toch… o… zo lang dat ik daar met die superstijve in die man zijn kont zat. Ondertussen schudde zijn eigen piemel ook op en neer en ik kon niet aan de verleiding weerstaan om hem in mijn hand te nemen en heftig te masseren. Hij was al eens klaargekomen, maar dit belette hem niet om een tweede keer een precies nog grotere straal in de lucht te schieten. Dit was voor mij net iets teveel, en ik voelde dat ook ik ging losbarsten, wat dan ook gebeurde. Wat was dat zalig, en wat deed dat deugd. De spanning van het laatste uur had mij zodanig opgejut, dat ik het grootste orgasme beleefde sinds die keer dat ik met mijn vrouw op het naaktstrand had gevrijd terwijl andere koppels ons ophitsten.

Ik was eigenlijk nog maar pas in de sauna, en ik had al drie superorgasmes meegemaakt. Had het nu te maken met die mannelijke omgeving, of gewoon de atmosfeer, vroeg ik me af. Ware het even groots geweest mocht ik in een hetero-club geweest zijn met ook vrouwen erbij? Ik nam me in elk geval voor om het ooit eens te gaan onderzoeken.

Ik had zin om een beetje op mijn positieve te komen, en begaf me naar de jacuzzi. Ik was blijkbaar niet de enige die er zo over dacht, want iedereen was er opvallend stil en rustig, en één bleek zelfs in slaap te gaan vallen. Ik heb dan ook maar wat gerust, maar niet zonder mij eens van links en van rechts goeiedag te laten zeggen.

Op naar de echte sauna dan maar, hoewel dat voor mij meestal te warm is. Ik kwam er binnen, en viel bijna achterover van de hitte. Terug buiten, en dan maar naar de tv-zaal, waar ik geen plaats meer vond om te zitten, dus ik kon niet anders dan op de matras te zitten die helemaal achteraan lag. Ik was er nog maar net, toen een jonge kadee van misschien juist achtien naast mij kwam zitten. Man, wat een groot ding had die. Ik kon het niet laten, en zei hem goeiedag op de sauna-manier, en we hadden geen woorden nodig om mekaar duidelijk te maken dat het ook iets meer mocht zijn. Anders dan bij de vorige man, ging deze direct op zijn knieën zitten, waarbij zijn billen helemaal open leken te gaan om mij een diep hol te tonen. De man was blijkbaar overtuigd mannenliefhebber, want er was geen spiertje haar te zien, zo kaal was zijn achterste. Des te beter zag ik dat gat dat mij bijna aan het uitdagen was. Hij nam mijn hand, en bracht één vinger naar zijn holletje, en net als bij de andere man, verdween ook mijn vinger automatisch in dat gat van genot. Nu trok hij mij dichter bij zich, en toen hij met zijn hand mijn piemel kon aanraken, trok hij deze tot net voor zijn anus.

Opnieuw rinkelde bij mij het belletje, en deze keer was ik het die mij een condoom aandeed. Dat duurde maar een paar seconden en direct plofte ik mijn ondertussen op ontploffen staande paal in zijn achterste. De man gilde even, maar direct daarna ging dat over in gehijg, dat mij zo zot maakte, dat ik plots in een ritme ging neuken waarvan ik dacht dat ik het niet meer kon. Nog voor ik het besefte, werd mijn piemel zo hard dat ik in één luide kreet mijn liefdessap eruit schoot. Man, wat was dat lekker zeg.

We keken mekaar nadien nog even voldaan aan, en vond het opnieuw tijd om me wat op te frissen onder de douche. De tijd was ondertussen voorbijgevlogen, en dus begaf ik me terug naar de kleedkamer. Eenmaal terug aangekleed, kwam ik buiten de man tegen die ik eerst geneukt had. Een keurig maatpak, zoals men zegt, en wat een stijlvol persoontje. Nooit had ik me kunnen inbeelden dat achter deze façade een hete mannenverslinder verscholen zat.

Ik kwam ondertussen ook tot de vaststelling dat niemand bij mij in mijn gaatje was komen spelen. Onbewust had ik ervoor gezorgd dat dit niet gebeurd was, want daar zie ik wel een beetje tegen op. Maar mezelf kennende, weet ik dat ik ooit ook dat eens zal ervaren. Maar dat is dan misschien een volgend verhaal…

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s