Mijn hitsige buurvrouw


Laura is een mooie vrouw, vijfentwintig jaar en gescheiden. Ze heeft een prachtig slank lichaam, donkerblond haar, mooie benen en stevige borsten. Mijn verhaal speelde zich af vorige zomer. Op een zaterdagmiddag, was het warm en zonnig weer, had ik zin om in mijn tuin te zonnen. Ik hou ervan om naakt te zonnen en aangezien mijn tuin helemaal omgeven is door heggen gaat dit vanzelf, maar toch had ik die dag een minuscuul slipje aangetrokken, je weet wel zoiets dat enkel mijn lul en ballen verbergt.

Na een poosje zonnebaden kreeg ik in de gaten dat Laura door de heg naar mij aan het gluren was. Dit wond me wel op met als gevolg dat mijn lul stijf werd en kwam piepen uit zijn schuilplaats. Ik speelde met mijn lul en mijn ballen en fantaseerde dat Laura dit deed. Ik stond recht op een manier dat ze niet merkte dat ik doorhad dat zij stond te gluren. Ik liep naar de telefoon, belde naar Laura en vroeg haar om mijn rug te komen inwrijven met zonneolie.

“Ik kom dadelijk,” zei Laura. Drie minuten later stond ze bij me in de tuin. Ik was op mijn buik gaan liggen zodat ze mijn hele achterkant kon aanschouwen. “Jij hebt wel een mooi kontje voor die sexy slipjes,” zei Laura, en ik dankte haar hiervoor. Laura nam de zonneolie en begon mijn rug in te wrijven met masserende bewegingen daarna deed ze mijn billen en benen. Ze kneep in mijn billen en als ze tussen mijn benen kwam ging ze plagend tot tegen mijn ballen. Mijn lul was ondertussen keihard opgezwollen.

“Keer je nu maar om,” zei Laura. Weer was mijn lul uit mijn slipje komen kijken. Laura zei “ik zal dit maar uittrekken want het is toch te klein voor die grote lul van jou”. Ook zij trok haar kleren uit en helemaal naakt ging ze verder met me te masseren. Ik speelde ondertussen met haar borsten die ze af en toe aanbood om op haar tepels te zuigen. Laura nam even later mijn lul vast en pijpte me. Ze zoog alsof het de laatste keer was dat ze een lul zou kunnen pijpen. Met haar tong ging ze plagend door het spleetje en likte de onderkant van mijn eikel, dan ging ze langs de schacht naar beneden en nam een van mijn ballen in haar mond en even later weer heel mijn lul tot in haar keel. Ik stak een paar vingers in haar kletsnat kutje, nat van haar geile sappen. Laura ging in standje 69 op mij liggen zodat ik haar natte kutje kon likken terwijl zij hevig verder pijpte. Haar kutje smaakte overheerlijk en het vocht vloeide er rijkelijk uit. Ik sabbelde op haar klitje en af en toe neukte ik met mijn tong haar kut. Nu hield ik het niet langer meer uit en met een onderdrukte kreet kwam ik in haar mond klaar, een hele lading sperma spoot uit mijn lul tot in haar keel, ook Laura kwam hevig sidderend klaar. Ze likte mijn lul helemaal schoon.

Toen zei ze “neuk me gauw, ik heb het hard nodig”. Laura ging op haar rug liggen en trok haar benen op, ik ging er tussen liggen en stak mijn stijve lul in haar natte hete grotje, hij gleed erin als een mes in boter. Met zachte bewegingen neukte ik haar, maar er kwam protest. Ze wilde dat ik haar met harde stoten neukte, ik dreef het tempo op en met harde stoten beukte ik in haar.

“Ja, zo wil ik het,” schreeuwde ze het uit. Even later wisselden we van standje en deden het op zijn hondjes. Weer met harde stoten beukte ik op haar in. Ik nam haar borsten beet en kneedde ze. Laura was met een hand aan mijn ballen bezig met kittelen en erin knijpen. We genoten heerlijk van deze neukpartij. Na een poos gebood ze me om op mijn rug te gaan liggen, Laura liet haar kut over mijn lul glijden en reed op mij als een bezetene. Laura begon te sidderen en te beven van het genot, het duurde niet lang meer of ze kwam klaar. Zij trok mijn lul uit haar kut en rukte me verder met de hand af. Mijn zaad spoot uit mijn lul tegen haar buik en ze wreef zich hiermee in. Ze kwam op mij liggen en we tongzoenden elkaar nog een hele tijd.

Laura zij dat ze hier al lang van droomde om dit met mij te doen, en dat ze regelmatig had staan gluren door de heg om mijn lul te kunnen zien. Sinds die dag neuken we regelmatig. We proberen ons zo lang mogelijk in te houden dan is de vrijpartij des te intenser.

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s