Sandwichdame


We, dat zijn Joris en ik, werken al sinds jaar en dag op de afdeling betalings- verkeer van een middelgroot bedrijf. We kunnen het altijd uitstekend met elkaar vinden en hadden beiden dezelfde soort humor. Vooral de dames op ons bedrijf namen we er graag tussen en we bedienden ons dan vaak van seksistische opmerkingen en grappen, gewoon om hun op de kast te jagen. We hadden altijd drie man nodig op onze afdeling, want anders was het werk niet bij te benen, maar de derde was meestal een oproepkracht of een parttimer. Waarom, dat weten we niet, maar om de één of andere reden was dat nooit iemand die lang bleef. Vaak was het een vrouwspersoon die die post bezette, maar altijd was nummer drie binnen een paar maanden weer vertrokken.

Joris en ik wisten zeker dat het niet aan ons gedrag lag, want we mochten graag jennen en ouwe- hoeren, maar ons werk deden we goed en vooral als we een vrouw als derde op onze afdeling hadden, dan werd ze meestal door ons op handen gedragen. En als we vroegen of het aan ons lag, dan was het antwoord altijd steevast nee. Maar misschien kwam het wel omdat de promotiekansen voor nummer drie klein waren, want Joris en ik zaten er het langst en hadden de meeste ervaring, dus moesten wij alle probleemgevallen regelen en hadden samen de leiding. En vaak betrof het jonge mensen, die net van de school kwamen en als ze ergens anders een betere baan konden krijgen dan waren ze ook snel vertrokken.

Sinds begin dit jaar kregen Joris en ik weer een nieuwe collega. Ze heette Hilde en ze was een lot uit de loterij. Prachtig om te zien, altijd in voor een grap, ook al was die nog zo grof en goor en prima geknipt voor haar werk. Ook als we vrouwonvriendelijke streken uithaalden of schuine bakken tapten, had ze haar woordje wel klaar en ze was duidelijk niet op haar mondje gevallen. Ze mocht ook graag over lichamelijk contact, want een klap op de kont of in het oor knijpen, kon ze maar moeilijk laten als ze één van ons passeerde en dit was wederzijds. En ik heb haar een keer flink uit gekieteld toen ze de hele dag al in een vreselijk melige bui verkeerde en ze ondanks alle waarschuwingen er nadrukkelijk naar solliciteerde. Ze vond het prachtig en pieste zich zowat in de broek van het lachen. Joris had haar ook al een keer over de knie gehad en haar zogenaamd een flink pak voor de broek gegeven en later vertelde hij mij, dat hij daarbij op een gegeven ogenblik een van haar tieten in zijn handen had en dat was niet niks geweest. Ik kon mij daarbij wel iets voorstellen, want ze had een enorme voorhang.

Het was ondertussen hartje zomer geworden en het was een bloedhete dag. Op ons kantoortje was het amper uit te houden en toen het tegen de middag liep stelde Hilde voor om tussen de middag niet te gaan lunchen in het restaurant, maar eens lekker buiten te gaan picknicken. Joris en ik waren er gelijk voor te porren en nadat we ons een lunchpakket verschaft hadden, liepen we naar de achterkant van het gebouw en zochten aan de rand van het industrieterrein plek op een bankje, die aan het begin van een groot park stond.

Het duurde maar even of Hilde zocht een plekje in de zon en strekte zich uit in het gras. Ze trok haar rok op tot boven de knieën en ik keek regelrecht tegen het witte driehoekje van haar slipje aan. Het was niet gering wat ik zag en mijn pik begon zich wat te roeren. Wat een prachtig stel dijen had ze en ik stelde me zo voor wat zich in haar slip verborg. Joris had het ook in de gaten en zat al even verlekkerd te kijken. Hilde merkte het blijkbaar ook, want ze keek ons verstoord aan en draaide zich abrupt om. Het hielp niet veel, want nu kregen we een wonderschoon uitzicht op haar boezem en ik haar bloes hingen haar prachtige blanke bollen.

“Gluren kunnen jullie wel, hè”, zei ze.

“Je vraagt er om, schat”, zei ik, “want zoals jij je waren uitstalt, kun je net zo goed op blote kont gaan liggen”.

“Dan zou je hard weglopen”, zei ze met een uitdagende toon in haar stem, “want je zou niet eens meer durven kijken”.

“Daar draaien wij onze hand niet voor om”, zei Joris.

“Bluf”, zei ze, “je zou al wegrennen al ik mijn bloes los deed”.

“Wie zeurt, krijgt geen beurt”, zei ik en Joris en ik lachten om het hardst.

“Praatjes”, zei Hilde, “jullie kunnen alleen maar lullen over seks, maar als het er op aan komt ben je bang”.

‘Wat heeft ze toch vanmiddag’, dacht ik bij me zelf, ‘zo was ze anders nooit. Ze zat nooit om een weerwoord verlegen, maar nu zat ze ons regelrecht uit te dagen’.

“Kom maar hier, dan zal ik je eens lekker verwennen”, ging Joris op de bluftoer, “es kijken wie het eerst weg loopt”.

“Kijk, dat bedoel ik nou”, zei ze, “nu moet ik weer bij jullie komen. Je durft niet eens de eerste stap te doen”. Joris en ik lieten ons dit niet zeggen en Joris maakte een hoofdbeweging tegen me en samen liepen we naar haar toe.

“Nou, wat nou”, zei ik, “nog steeds praatjes?”. Ik maakte een beweging alsof ik haar wilde grijpen en stak daarna mijn handen weer in mijn zakken.

“Zie je”, zei ze, “je doet het niet”. ‘Krijg nou wat, kreng’, dacht ik, ‘nu zal je het weten ook’. Ik zakte op de grond en pakte haar vast. Ze begon te lachen en ik bedacht me niet en greep haar bij haar tieten.

“Dat is al beter”, zei ze, “en jij Joris, jij gaat zeker weg of ga je je erbij staan afrukken”. ‘Sterf de moord’, dacht ik, ‘die griet is botergeil, ze wil echt dat we haar pakken’. Joris ging ook op de grond zitten en zei; “echt? Wil je er echt aan geloven?”. Haar enige reactie was dat ze haar benen spreidde en ik zag hoe Joris zijn hand op haar dijen legde en naar boven gleed.

Ze kreunde en zei; “dat is beter zo. Het begint er een beetje op te lijken”. Ik had mijn hand nog steeds in haar bloes en zei; “wat wil je nu eigenlijk?”.

“Jullie! Ik mag jullie twee ontzettend graag en deze week ben ik voor het laatst, want volgende maand krijg ik een andere baan. En ik wil op gepaste wijze afscheid nemen en voor mij is dat, dat jullie me tegelijk een beurt geven”.

Joris en ik konden onze oren niet geloven, maar naar later bleek had ze die morgen een brief ontvangen met de bevestiging dat ze was aangenomen voor een nieuwe baan, waar ze op gesolliciteerd had. Joris en ik keken elkaar verwonderd aan en hadden even tijd nodig om de zaken op een rijtje te zetten. We vroegen haar of het echt waar was en ze bevestigde het. We zeiden dat het ons bijzonder speet, want ze was een uitnemende collega en zo eentje hadden we niet zomaar terug.

“En dat gepaste afscheid”, vroeg ik, “meen je dat nou?”.

“Zeker weten, want ik mag jullie beide heel erg graag, dus het ligt niet aan jullie. Dus wil ik van jullie alle twee een portie zaad ontvangen als tastbaar souvenir. Laten we daar achter de bosjes gaan, dan hebben we nog minder kans dat we gezien worden”. Daar hadden Joris en ik wel zin in, want in onze fantasie hadden we haar al vele keren genaaid zowel op kantoor als in onze vrije tijd. We stonden op en zochten een beschut plekje. Toen we daar aangekomen waren, nam Hilde een uitdagende houding aan en stond erbij op zo’n manier van; komt er nog wat van?

Joris en ik lieten ons niet kennen en omdat ik voor haar ging staan, hield ik mijn mond voor de hare en gretig begon ze met te vrijen. Joris stond achter haar en pakte haar bij de borsten. Na een tijdje draaide ze haar hoofd naar hem toe en tongzoende met hem. Ik maakte haar bloes los en ook haar BH en begon haar schitterende borsten af te lebberen. Ze liet Joris los en boog zich voorover. Ik voelde hoe ze mijn broek begon los te maken en ik ging zo staan, dat ze er alle gelegenheid voor had. Joris maakte haar rok los en streelde de achterkant van haar mooie lange benen. Zijn hand gleed omhoog en hij streek met een vinger door haar kruis precies over haar kut. Er ontsnapte een geile kreun uit de mond van Hilde, die al bezig was mijn stijve pik uit mijn onderbroek te halen. Joris trok haar slipje naar beneden en snoof de geur van haar natte kut op. Toen spreidde hij haar schaamlippen en bewonderde het roze inwendige van haar gleuf.

“Lik me”, stamelde Hilde heet en nam gelijktijdig mijn paal in haar mond. Ik schoof die heen en weer en liet me heerlijk afzuigen. Na een tijdje liet Hilde mij los en draaide zich om. Nu moest Joris er aan geloven en omdat haar kut uitdagend naar me lonkte, drukte ik mijn pik tussen haar labia en liet hem soepel in haar natte scheur verdwijnen.

Hilde had Joris zijn blote leuter nu te pakken en stond er vergenoegd op te sabbelen. Ze genoot er zichtbaar van en schokte bij elke stoot die ik naar binnen deed. Toch kon ze deze houding niet langer volhouden en ze bewoog Joris ertoe om op zijn rug op de grond te gaan liggen. Ze dook boven op hem en mijn lul verliet noodgedwongen haar spleet. Ze ging 69-gen met mijn collega en hij begon haar tieten te likken. Ik ging op mijn knieën tussen de benen van Hilde liggen en stopte mijn lul op de plaats, die hij kort daarvoor verlaten had. Hij sopte in haar kutsappen en ik begon nu snel in en uit te rammen.

Joris likte nu haar klit en Hilde kreunde bij elke aanraking. Ze had Joris ondertussen goed te grazen, want zijn lul was helemaal in haar mond verdwenen. Opeens hoorde ik een lange kreet en Hilde trok haar hoofd terug. Joris spoot haar mond vol, maar de hoeveelheid zaad was zo overvloedig, dat ze het niet allemaal kon verwerken. Haar mond droop al en ze kwam ook haast in ademnood, want ze zat te hijgen omdat haar eigen orgasme er aan zat te komen. Joris spoot verder en als een fontein sproeide hij zijn zaad in het gezicht van Hilde.

Ik neukte haar nu als een bezetene en ze kronkelde wild. Ze stootte hard achteruit om mijn pik nog dieper in zich te krijgen en daardoor kwam ik ook klaar. Diep grommend spoot ik haar vol en Joris likte driftig over haar kittelaar. Hilde werd het nu ook allemaal teveel en terwijl ze het zaad op haar gezicht naar haar mond werkte en het opslurpte, begon ze te schokken. Ongecontroleerd bewoog ze heen en weer en hard “hm… mm…” kreunend zakte ze voorover op het lichaam van Joris. Ik leegde mijn zak tot er geen druppel meer uit wilde komen en Joris zijn leuter begon ook te verslappen. Hij haalde zijn mond van de kut van Hilde en ik trok mijn pik uit haar grot. Meteen hield Hilde haar hand er onder om het zaad wat uit haar gleuf drupte, op te vangen. Toen het kuiltje van haar hand vol stond, bracht ze het naar haar mond en ze dronk het op.

“Ik wilde dat van jou ook proeven”, zei ze haast verontschuldigend en kroop van Joris af. “Geweldig, meid”, zei Joris, “ik heb nog nooit zo’n onvergetelijke middagpauze gehad”. “Eigenlijk wil ik nog wel eens voor beleg op de sandwich spelen”, zei Hilde op zachte toon.

“Dan doen we eerst al onze kleren uit”, zei ik en even later waren we alle drie piemelnaakt. Hilde liet Joris en mij naast elkaar liggen en pijpte ons om beurten om onze pikken weer in de neukstand te krijgen. Dat duurde maar even met dat begeerlijke mondje van haar, die zeer bekwaam kon zuigen en toen kroop ze over me heen.

“Joris mag dus in dat lekkere kontje van jou”, zei ik haast teleurgesteld.

“Allebei”, zei ze en ze hurkte met haar hol boven mijn harde leuter. Ze liet zich er over heen zakken met haar kont en ik voelde meteen dat die zeer soepel was en nog met gemak een tweede lul erbij kon hebben. Ik pakte haar heerlijke tieten beet en Joris kroop tussen onze benen. Hilde neukte even met mij en stak in vinger in haar eigen kont om haar kringspier wat verder op te rekken. Daarna zakte haar lichaam op mij neer en ze trok haar billen uit elkaar. Ze kwam wat omhoog met haar kont en mijn pik glipte er zowat uit. Alleen de eikel zat nog achter haar kringspier en ik voelde dat Joris zijn lul er bij in probeerde te stoppen. Na twee pogingen lukte het en nu zaten we samen in haar darm te stampen. We probeerden gelijktijdig naar binnen te stoten, naar na een poosje ging het juist om en om. Als hij naar binnen stootte, trok ik mij terug en omgekeerd en aan de reactie van Hilde te meten, was dat minstens even opwindend. We vonden het alle drie een enorm geile bedoening en Hilde kreunde en steunde nog geiler dan bij de eerste keer. Ik voelde de ballen van Joris tegen die van mij aan kletsen en dat wond me nog meer op.

We hadden nog nooit zoiets geils meegemaakt en Hilde kreunde constant; “oh, naai mijn kont. Ram die lullen naar binnen”. Haar kont voelde nu vreselijk nauw aan met twee pikken erin en het duurde toen niet lang meer of mijn zaad begon te koken. Toen het begon omhoog te komen, voelde ik mijn lul in haar kont kleverig worden en Joris stopte met rammen. Hij spoot haar vol en meteen na zijn eerste twee stralen, loosde ik ook mijn sperma in haar endeldarm. Hilde had het niet meer en duwde haar kont zover mogelijk naar achteren. Onze pikken zaten tot de ballen in haar reet en ze wreef wild over haar clitoris. Helemaal in trance kwam ze klaar en terwijl ze nahijgde, kneep ze haar kringspier hard dicht om onze slap wordende lullen zo lang mogelijk in zich te houden. Toch gleden onze pikken er uit en Joris ging rechtop zitten.

Hilde ging meteen staan en stopte twee vingers in haar aars. Toen ze die er uit haalde, deed ze hetzelfde met de vingers van haar andere hand en toen beide handen onder het zaad zaten, wreef ze haar handen in elkaar alsof ze hen waste in ons sperma. Zo mengde ze onze kwakkies en likte toen haar handen met lange halen van haar tong af.

“Zalig”, zei ze, “zo kan ik jullie tegelijk proeven”.

“In de loop der tijd hadden we je al als een geil opdondertje leren kennen”, zei ik, “maar ik wist niet dat je zo’n heet loeder was”.

“Reken er anders maar niet op, dat dit nog een keer gebeurt”, zei Hilde, “want het is bedoeld als afscheidscadeau en ik zal het met veel plezier in mijn herinnering meedragen”.

“Anders wij wel”, zeiden Joris en ik bijna in koor. We brachten onze kleding weer in orde en gingen terug naar ons kantoor. In de loop van de middag zei Hilde op een gegeven ogenblik; “ik heb jullie steeds in mijn gedachten, want ik voel mijn kont nog steeds”. ‘Heb je in ieder geval een voelbare herinnering’, dacht ik bij mezelf. Toch werd het nooit meer wat het was en nu de derde stoel daar leeg staat, denken zowel Joris als ik nog wel eens vol weemoed terug aan die adembenemende Hilde.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s