Voorspel en advertentie


Ik had laatst een advertentie gezet op een van de mannensites. Daarin een oproep mij te verlossen van een probleem. Dat is ontstaan nadat ik met mijn vrouw een aantal jaren geleden naar een parenclub ben geweest en nadien een aantal keren met stellen bij hun thuis of in een gehuurde bungalow had afgesproken.

Bij een van die contacten kwam de vraag aan de orde “waarom vrijen vrouwen wel met elkaar en wordt dat als normaal geaccepteerd en ligt dat onderwerp bij mannen anders?” Alvorens ik iets vertel over de reacties op mijn advertentie, zal ik verslag doen van die avond.

Onze beide vrouwen dachten daar ook zo over. Gelukkig de man van dat andere stel ook. Leo is zijn naam. We spraken af tijdens het spel met z’n vieren wel zouden zien wat daar van kwam. Terwijl ik met zijn vrouw (Bea) bezig was, voelde ik ineens een mond om mijn stijve pik. Omdat ik zelf mijn gezicht had verstopt tussen het zachte vlees van Bea, had ik niet in de gaten dat ik gepijpt werd door Leo. Het was een heerlijk geil gevoel en hij deed het alsof hij er al jaren ervaring mee had. Even later voelde ik ook mijn ballen vastgepakt worden en gemasseerd. Toen ik eenmaal in de gaten dat hij aan mij zat, werd ik nog geiler en mijn paal nog harder. Leo maakte me vreselijk geil en voelde op zeker moment dat ik het niet lang meer zou uithouden. Ik wilde echter nog niet klaarkomen en vroeg hem dan ook even te wisselen. Hij mocht samen met mijn echtgenote (Ivette) verder met het verwennen van zijn vrouw en ik zou hem eens flink onder handen nemen.

Tjonge, wat een heerlijk gevoel gaf dat. Leo had een stevige lange paal en hele geile ballen. Ik heb hem diep in mijn mond genomen en z’n eikel en ballen uitgebreid verwend met m ’n tong. Aan zijn bewegingen kon ik duidelijk merken dat ik het goed deed. Zelf werd ik er ook vreselijk geil van. Hij kon zich echter heel erg goed inhouden en het klaarkomen lang uitstellen. Ik kon er geen genoeg van krijgen en kon dan ook heel lang van hem genieten.

Ondertussen was Bea die door Leo en Ivette werd verwend bezig met een heel erg hoorbaar orgasme. Ivette was ondertussen met haar natte kut op het gezicht van Bea gekropen en zag hoe Leo haar aan het helpen was haar orgasme te verwerken en mij bezig met het pijpen van Leo.

Vrijwel direct nadat Bea klaar kwam, hoorde ik Ivette ook naar haar hoogtepunt komen. Ze drukte haar natte kut nog dieper tegen de tong van Bea en kreeg luid kreunend een heerlijk orgasme. Ik keek even op en zag dat haar kutsappen rijkelijk uit haar kwamen en Bea dat niet allemaal in een keer kon doorslikken.

Nadat beide dames enigszins waren bijgekomen kroop Ivette van Bea af en begon haar te zoenen. Daarbij likte ze ook haar eigen over het gezicht van Bea uitgestroomde kutsappen op. Goh, wat was dat een geil gezicht.

Leo en ik genoten daar heel erg van. Terwijl ik nog met de pik van Leo in m ’n mond zat, zag ik hem mijn nog steeds harde en natte paal in z’n handen nemen. Hij begon mij tergend langzaam af te trekken en z’n tong tegen m ’n eikel aan te drukken. In z’n andere hand had hij mijn ballen vastgenomen. Ik had niet veel meer nodig voor een ontlading en dat voelde Leo heel goed aan. Hij bracht z’n gezicht naar mijn lul toe en begon me harder af te trekken en met geile woorden aan te moedigen alles in z’n gezicht te spuiten. Dat werd me echt teveel en we kwamen vrijwel gelijktijdig.

In tijden was ik niet zo klaargekomen. De klodders sperma bleven uit mijn pik komen en besmeurde zijn hele gezicht en nek. Leo gaf me geen kans bij te komen en drukte z’n eigen stijve paal nog dieper in m ’n mond. Ik begon bijna te kokken zo diep zat ie er in. Hij begon mij heel hard in mijn mond te neuken en ik voelde dat ook hij het niet lang meer zou uithouden. Plotseling trok Leo z’n lul uit mijn mond en spoot gelijktijdig een enorme lading in mijn gezicht. Wat was dat een ervaring zo ondergespoten te worden.

Onze dames hadden dit alles met hele geile gezichten aanschouwd en kwamen snel op ons af. Ivette begon het gezicht van Leo schoon te likken en Bea dat van mij. Omdat we helemaal op waren van de inspanningen, zijn we samen gaan douchen en na elkaar uitgebreid te hebben bedankt voor de heerlijke avond, naar huis gegaan.

Dit was dus even de inleiding naar de reacties op de advertentie die ik had gezet bij een van de mannensites. Mijn probleem is dus dat ik het niet alleen heerlijk vind met een vrouw te vrijen, maar ook van een man ben ik niet vies. Ach, het is maar net wat je onder een probleem verstaat. Enfin, Je krijgt dan altijd veel reacties waar je niets mee kunt. Maar er zat er een tussen die mij direct aansprak. Ook in de buurt van mijn woonplaats, dus dat was extra meegenomen. Erwin is zijn naam. Ook hij had sterke biseksuele gevoelens en wilde dat graag delen met een andere man. Net zoals ik had ook hij enige ervaring opgedaan met pijpen en gepijpt worden, maar niet meer. Nadat we elkaar het een en ander hadden verteld via de mail, spraken we af een keer online te komen en verder te praten. Zo gebeurde en hij vertelde een webcam te hebben en zich online voor mij te willen aftrekken.

Ik zei daar natuurlijk geen neen tegen en moedigde hem dan ook aan dat vooral heel geil te doen. Helaas werd hij ondertussen gestoord door een deurbel en moest stoppen.

Ik was echter verschrikkelijk opgewonden geworden van die stijve geile pik van hem en ben maar even naar het toilet gegaan om mezelf even stevig af te trekken. Je merkt dan dat je extra geil bent, want de hoeveelheid sperma is meer dan normaal. In een van z’n berichtjes had Erwin mij uitgenodigd op z’n “spreekuur” te komen voor een uitgebreid onderzoek om de juiste diagnose te stellen voor mijn probleem. Ik heb hem verteld aan dat verzoek graag gehoor te willen geven en alles te zullen doen wat nodig is voor de vaststelling van de diagnose. Omdat voor niets te zon op gaat en ook hij moet leven en aan z’n trekken moet komen, heb ik hem toegezegd voor zijn diensten te willen betalen in geld of nature. Hij koos voor het laatste.

Aldus ben ik op een ochtend naar hem toegegaan. Hij nodigde mij uit binnen te komen en het voelde meteen goed. Een aardige goed uitziende knaap, stevig gebouwd en volgens zeggen een flinke pik van 17,5 bij 5,5 cm.

Hij schonk mij een kop koffie en we begonnen eerst te praten over mijn probleem. Nadat ik hem mijn verhaal had verteld, kwam hij naast me zitten en vroeg of ik ook nu last had van een stijve pik en de biseksuele gevoelens. Hij had ondertussen zijn ene hand op mijn been gelegd en met z’n ander voelde hij ter hoogte van mijn kruis. Hoewel ik best nerveus was en niet precies wist hoe hij het onderzoek zou aanpakken, kon ik moeilijk nee zeggen.

Erwin stelde mij gerust en ging op z’n knieën voor mij zitten en maakte behendig mijn broek los. Samen met m ’n slip trok hij deze vervolgens uit. Daar zat ik nu in mijn blote kont met stijve pik voor een vreemde. Erwin zag dat ik het echter best geil vond en nam mijn harde pik in z’n twee handen. Hij trok de voorhuid naar beneden en zag dat ik behoorlijk nat geworden was. Hij bekeek mijn pik en nam ook mijn ballen in z’n handen. Hij begon mij enige keren af te trekken om te kijken of alles goed functioneerde. Omdat Erwin een juiste diagnose wilde stellen en ik daarvoor helemaal schoon moest zijn, vroeg hij mij samen met hem onder de douche te gaan. Hij kleedde mij verder uit en daarna zichzelf. Ik zag nu zijn lul in het echt en moest op dat moment wel even slikken. Wat een enorme paal en lekkere ballen had hij. En wat zag hij er verder goed uit. Erwin vertelde zijn pik straks nodig te hebben voor de juiste diagnose. Ik was benieuwd wat hij daarmee bedoelde. We stapten onder de douche en hij begon mij in te soppen met een heerlijk ruikende doucheschuim. Hij wreef over m ’n borsten en ging langzaam naar beneden. Mijn pik en ballen werden nu uitgebreid onderhanden genomen. Ik moest me daarna omdraaien en voorover bukken. Hij liet wat schuim tussen mijn billen lopen en ineens voelde ik een vinger tegen mijn anus. Ik schokte even maar vond het wel heel erg lekker. Langzaam wreef hij verder en duwde een vinger in mijn gaatje. Geleidelijk ging zijn vinger steeds dieper en maakte draaiende bewegingen. Mijn anus rekte daardoor op en plotseling voelde ik een tweede vinger er in gaan.

Het deed even pijn, maar tegelijk wilde ik niet dat hij stopte. Wat was dat geil. Met z’n andere hand nam hij m ’n pik en ballen tegelijk vast en begon deze te masseren. Plotseling haalde hij z’n twee vingers uit mijn anus en wilde dat ik mij omdraaide en op m ’n knieën voor hem ging zitten. Ik moest mijn mond wijd open doen. Ik zag zijn enorme pik nu recht voor mijn ogen en kreeg hem gelijktijdig in m ’n mond geduwd. Ik moest hem pijpen en wel zodanig dat hij nog net niet klaar zou komen.

Ik had gelukkig wat ervaring opgedaan en wist dus wat mij te doen stond. Met lange halen pijpte ik hem en liet z’n eikel daarbij niet ongemoeid. Ook z’n ballen nam ik stevig in mijn hand en mond. Met m ’n andere hand masseerde ik zijn billen en vond z’n anus. Langzaam begon ik deze te vingeren en al gauw kon ik er met een vinger in. Erwin genoot duidelijk en liet dat goed merken. Hij begon mij stevig te neuken in m ’n mond. Ondertussen kon ik ook bij hem een tweede vinger er in steken en begon rondjes te draaien.

Aan de ademhaling van Erwin kon ik horen dat hij aardig op weg was naar een enorm orgasme. We stopten dan ook en nadat we elkaar hadden afgedroogd, moest ik op zijn bed gaan liggen. Ik moest een blinddoek om als onderdeel van het onderzoek dat hij ging doen. Ik voelde Erwin ineens mijn ballen vastpakken en deze afbinden, niet al te strak, maar wel gevoelig. Vervolgens schoof hij een ring om mijn pik en vertelde dat hiermee een orgasme uitgesteld kan worden. Ik was benieuwd. Hij begon mijn keihard geworden lul stevig af te trekken. Telkens als ik harder begon te ademen, stopte hij en beet zachtjes op mijn eikel. Vervolgens ging hij verder met aftrekken. Erwin draaide zich ondertussen om en ineens voelde ik zijn enorme lul tegen m ’n gezicht aankomen.

Automatisch opende ik mijn mond en begon hem te pijpen. Met mijn beide handen pakte ik zijn billen en begon deze te masseren. Ik stopte vrij gemakkelijk een vinger in z’n anus, gevolgd door een tweede. Ik had niet in de gaten dat Erwin ondertussen een tube met glijmiddel had gepakt en ineens voelde ik mijn billen vochtig worden. Een, twee vingers staken ineens naar binnen, even later gevolgd door een stevige vibrator die ronddraaiende bewegingen in mij maakte en mij verder oprekte. Ondertussen bleef Erwin mij maar aftrekken en m ’n eikel verwennen.

Het afbinden van mijn ballen en de cockring bleken wel hun werk te doen. Ik wilde telkens komen, maar het werd opgehouden. Mijn activiteiten met Erwin bleven hem ook niet onberoerd en ik proefde regelmatig wat vocht uit z’n eikel komen. Dat smaakte helemaal niet verkeerd. Mijn twee vingers zaten ondertussen behoorlijk diep in z’n anus en ik had een heerlijk gevoel daarbij. Jammer dat ik niet mocht kijken, maar goed, hij leidde het onderzoek. Erwin stapte hijgend van mij af en zei dat ik moest opstaan. De dildo had ik nog steeds tussen mijn billen. Hij bond een riem om mijn middel en maakte deze vast aan de dildo. Zo bleef dat ding in mijn behoorlijk opgerekte gat zitten. Vervolgens ging hij op z’n rug liggen, pakte met z’n handen zijn benen en hield deze omhoog. Ik had een goed uitzicht op zijn enigszins openstaande anus. Erwin vroeg mij deze met het glijmiddel toegankelijk te maken voor mijn pik. Hij wilde dat ik hem ging neuken met een condoom, want hij wilde dat ik in hem zou klaarkomen. Hij vertelde dat dit nodig was in het kader van het onderzoek waarvoor ik bij hem op consult was gekomen.

Nadat ik hem flink had ingesmeerd, duwde ik mijn keiharde pik tegen z’n anus. Ik ben nogal stevig, maar met enig geduld zat hij er ineens helemaal in. Erwin slaakte een zucht en spoorde me aan hem stevig te neuken. Omdat ik de ring nog om had, konden wij beide eerst lang genieten van het neuken en geneukt worden. Erwin speelde ondertussen met z’n pik en zag hem ook behoorlijk nat worden. Voor hem was het ook eerste keer geneukt te worden door een man en hij genoot er duidelijk van. Ik zei hem niet klaar te komen omdat ook ik hem in mij wilde voelen. Op een zeker moment kon ik het niet meer ophouden en begon hard schokkend mijn sperma te lozen in Erwin. Ik zag hem met een geile blik goedkeurend kijken en daardoor kon ik mijn paal nog even stijf houden.

De dildo in mijn kont zat nog steeds goed en bleef maar draaien. Ik voelde me verschrikkelijk geil. Erwin was erg tevreden en zei mij met vrije grote zekerheid straks de juiste diagnose te kunnen stellen. Nadat ik uit hem was gegleden en mij had ontdaan van de tot z’n nek toe gevulde condoom, moest ik mij omdraaien en op m ’n knieën op de rand van het bed plaatsnemen. Erwin ontdeed mij van de riem en de dildo en beoordeelde mijn openstaande mannen kut. Hij was daar erg tevreden over. Hij nam achter mij plaats en duwde in een keer zijn enorme dikke pik in me. Ondanks dat de dildo me al aardig had opgerekt, deed het toch nog even pijn.

Erwin wachtte even en stootte daarna helemaal door. Met stevige bewegingen begon hij mij nu te neuken en ik wist niet wat me overkwam. Nu begreep ik wat Erwin voelde toen ik in hem zat.

Erwin was net zoals Leo uit het vorige verhaal iemand die het heel erg lang kon volhouden en heeft mij zeker een minuut of vijf kunnen neuken. Ik spoorde hem aan en vroeg of hij dieper kon. Dat maakte hem nog geiler. Ook voor hem kwam echter het moment en dat heb ik geweten. Met enorme schokken en brommend kwam hij in mij klaar. Ik zakte door mijn rug, zodat hij op mijn kon komen liggen.

Nog nahijgend zei Erwin mij dat hij nu zeker wist wat mijn probleem was. Ik was inderdaad biseksueel. Ik hoefde mij daar echter geen zorgen over te maken en was blij dat ik er zo eerlijk voor uit durfde te komen. Om dat biseksuele gevoel vast te houden, adviseerde hij mij echter wel bij hem in therapie te gaan verdere behandeling.

We zijn nog even blijven liggen en hebben daarna gedoucht, waarbij we elkaar nog een keer heel erg lekker hebben klaar gepijpt. Voor de verdere behandeling hebben we gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

Ik kan alleen maar zeggen, het is goed om voor je biseksuele gevoelens uit te komen

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s