Weekend-trip


Ik had mij ingeschreven voor een weekend trip naar Madrid. Veel heb ik, zou later blijken, niet gezien van de stad. Er gingen nogal wat singles mee zowel vrouwen als mannen. Knappe vrouwen en ook mannen!

Omdat de organisatie te weinig eenpersoonskamers had geboekt moest ik een kamer delen met een andere man. Ik had liever een vrouw gehad maar na dit weekend had ik er geen spijt van dat het anders was. Mijn kamergenoot was een jonge man van 25, niet onaardig en sympathiek. Hij vertelde dat hij vrijgezel was en niet direct behoefte had aan een relatie ik zei dat het bij mij ook zo was. Die avond praatte we verder over de voordelen van het alleen zijn.

Op zeker moment kwamen we bij de vraag hoe we aan ons trekken kwamen op gebied van seks. Ik antwoordde, onder invloed van enkele glazen whisky, oh… als de nood het hoogst is, dan is de rechterhand nabij.

Hij lachte maar moest toegeven dat het bij hem ook zo was. Naarmate de avond vorderde en er meer was gedronken kwamen de tongen los en werd het gesprek pikanter. Mijn kamergenoot Peter, zo noemt hij, biechtte op dat die rechterhand niet echt voldoening gaf.

Ik vroeg wanneer en hoe dikwijls hij zich aftrok. Hij gaf toe dat hij regelmatig pornosites op zocht. Ik vroeg hem welke. Hij zei wat aarzelend gay sites, omdat foto’s van naakte mannen hem nog meer opwonden dan vrouwelijk naakt. Door dit antwoord ging er een rilling door mijn lichaam, niet van ontzetting maar eerder een aangenaam gevoel. Ik kreeg zowaar een erectie, die jongen wond mij op. Ik dacht bij mezelf, och, alle remmen los en vraag hem of hij tijdens het masturberen soms dacht aan seks met een man.

Blozend gaf hij toe van ja maar voegt er direct aan toe dat hij geen homo is. We ronden het onderwerp seks af en besloten te gaan slapen.

Op de kamer aangekomen kleden wij ons om, omdat het nog warm laat ik de pyjama uit en slaap enkele in mijn slipje. Peter is in de badkamer zich aan het opfrissen wanneer hij terug komt heeft hij net als ik enkel zijn slip aan. Ik merk dat hij een stijve heeft, de contouren van zijn penis tekenen zich af in het strakke onderbroekje. Zo te zien is hij fors geschapen. Ongewild begint er zich bij mijn ook wat te bewegen. Peter ziet het en kleurt rood. Ik doe of ik het niet zie en kruip in mijn bed en hij ook. We wensen mekaar goede nacht en doen het licht uit.

Ik kan echter de slaap niet vatten, het gesprek van die avonden die ferme bult in die broek van Peter heeft mij opgewonden. Ik probeer mij te beheersen maar het lukt mij niet. Mijn erectie spant zodanig in mijn slip en schreeuwt om meer ruimte. Voorzichtig trek ik mijn slip uit en leg het naast mij bed op de stoel. Aan het gewoel te horen kan Peter ook niet slapen.

Het licht gaat aan, Peter zucht, ik vraag wat er is. Hij zegt dat hij niet kan slapen hij wil wat drinken en komt uit zijn bed. Hij is naakt en heeft een knaller van een erectie. Mijn erectie wordt nog heviger, mijn penis klopt op mijn buik. Peter verdwijnt in de badkamer, nu of nooit denk ik en wip ook uit mijn bed en loop naar de badkamer. In plaats van drank te nemen staat hij zich af trekken, van opwinding ziet hij mij niet binnen komen.

Ik stap op hem toe, hij merkt mij op en stopt met zich af te trekken. Hij wil weg gaan, maar krijgt nu ook mij stijf lid in de gaten. Hij begint opnieuw aan zijn lid te trekken. Ik grijp nu naar zijn ballen en begin er in te kneden hij kreunt. Als door een magneet aangetrokken gaat mijn mond naar zijn penis ik probeer hem zo ver mogelijk naar binnen te brengen en begin hem te pijpen. Peter geniet, neemt mijn hoofd vast en begint mijn mond te neuken. Niet lang daarna komt hij gillend klaar zijn sperma komt met forse straal in mijn mond terecht ik blijf hem verder afzuigen tot de laatste druppel. Sperma loopt langs mijn mondhoeken naar buiten.

Ik wist niet dat het zo heerlijk was zegt Peter. Ik ook niet zeg ik. Ik heb er altijd over gefantaseerd maar dit overtreft alles.

Ik vertel aan Peter dat ik ook regelmatig droom over seks met een man en dat ik mij voorgenomen had als de gelegenheid zich voor deed ik niet zou aarzelen. Hij vraagt of ik echt seks met hem wil hebben, dat hij wel zin heeft in meer. Ik merk dat hij terug een erectie heeft en vraag hem of hij me wil neuken. Ik wil die ferme staaf in mijn kont hebben.

Ik buig mij voorover, zoek steun op de rand van de lavabo en bied hem mijn aars aan. Hij komt achter mij staan, plaatst zijn lid voor mijn kontgaatje. Door de druk, opent mijn aars en dringt hij zijn lid binnen.

Het is pijnlijk maar ik wil dat het gebeurt. Ik wil geneukt worden door dit fors gevaarte zoals ik altijd al gedroomd heb. Zijn lid zit bijna tot aan zijn ballen in mijn kont, hij trekt zich terug en dan in een stoot terug naar binnen tot zijn ballen in aanraking komen met de mijne. Langzaam begint hij te neuken en de pijn trekt stilaan weg en slaat over in genot.

Peter voert het tempo op en neukt mij nu als een bezetene, mijn lid staat op springen nog even en ik kom klaar zonder enige hulp enkele door het geram van Peter in mijn kont. En dan wam! Een straal heet sperma in mijn darmen. Ook ik kom nu klaar 4-5 stralen heet sperma van Peter komen in mijn kont terecht gevolgd door evenveel stralen van mijn sperma. Zalig!

Peter trekt mij recht ik draai mijn gezicht naar hem toe en zoen hem op de mond. We geven mekaar een tongzoen. Zo blijven we nog staan na genieten, Peter heeft zich nog niet teruggetrokken en zo te voelen is zijn erectie nauwelijks afgenomen. Ik vraag hem of hij nog eens wil. Hij antwoord niet maar aan zijn blik te zien heeft hij wel zin. Zijn erectie is terug forser geworden en begint mij opnieuw te neuken.

Ik stel voor het bed op te zoeken om eventueel een ander standje uit te proberen. Hij trekt zich terug en begeven ons naar bed, ik leg mij op mijn rug benen in de lucht binnen de korstte keren zit Peter met zijn lid terug in mijn kont en begint mij fors te neuken. Ondertussen heb ik terug een knaller van een erectie Peter begint mij af te trekken aan hetzelfde tempo waarop hij mij neukt. Ik voel dat het niet lang gaat duren of ik kom weer klaar en ja een straal sperma vliegt tot tegen mijn kin en nog een en nog een…Ondertussen blijft hij maar voort trekken aan mijn lid tot de laatste druppel. Ik ben uitgeteld. Nog een paar forse stoten en Peter komt nu ook klaar, ook Peter is uitgeteld. Uitgeput vallen we in mekaars armen in slaap.

Het is vrij laat wanneer we wakker worden, We geven elkaar een heerlijke en langdurige tongzoen. Peter zit nog altijd in mij en met een ferme erectie en vraagt of hij nog een ritje mag doen. Hij wacht niet op mijn antwoord en begint terug te neuken. Plots stop hij trekt zich terug, ik draai mij om op mijn knieën. Peter komt achter mij zitten en ramt zijn lid in een keer diep in mijn kont en begint mij opnieuw hevig te neuken. Die dag zijn we niet van onze kamer geweest en is Peter verschillende malen in mijn kont klaargekomen.

De volgende dag heb ik Peter onder de douche anaal geneukt, maar het meest heb ik genoten van zijn geneuk.

Dat weekend is mijn droom uitgekomen: een mega lul pijpen en geneukt worden door een mega lul die desnoods een ganse dag in mij mag blijven.

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s