De puinhoop


“Wat een puinhoop zeg,” moet ik, Johan, die ochtend gedacht hebben. Ik kwam mijn redelijk grote slaapkamer binnen en zag links en rechts cd’s, boeken en cd-roms liggen. Net op het moment dat ik de spullen bij elkaar wil zoeken, gaat de bel. Snel rende ik naar beneden en opende de deur, waar twee vrienden stonden, de lange Edward en de o zo prachtige Vera. Vera is een mooie brunette van eenentwintig jaar. Ze is niet echt groot maar haar borsten des te meer. Terwijl ze me voorbij loopt op weg naar de woonkamer, kijk ik neer op haar strakke T-shirtje, wat ze op deze mooie zomerse zaterdag droeg. Edward schudt me de hand en begint meteen over de voetbalwedstrijd van afgelopen woensdag. Ik ken Edward al jaren. Ikzelf ben 24 en hij is drie jaar jonger, maar ziet voor zijn leeftijd een stuk ouder uit. En Edward weet ook wel dat ik geil op Vera.

De koffie pruttelt, de lepeltjes staan recht in de koffiemokken en Edward en Vera nemen plaats op de bank. Tijdens het inschenken van de koffie hoor ik de herrie van mijn slaapkamer; de stereo. Hoe ik de deurbel überhaupt heb kunnen horen wordt me een raadsel, want zelfs Vera merkte meteen op dat die muziek zo hard staat. Ik zei: “Loop maar even mee naar boven, dan helpen jullie maar even mee met de kamer opruimen.” Edward gaat voorop de trap omhoog en Vera volgt. Tactisch wacht ik nog even met de trap oplopen, zodat ik de prachtige vormen van Vera ‘s billen kan volgen. Boven aangekomen, begint Vera meteen in mijn cd-rom collectie te snuffelen, terwijl Edward plaatsneemt op mijn bed.

“Wat is dit nou weer?,” vraagt de verbaasde Vera, die met een geil cd-rom schijfje naar me zwaait. Edward fronst. Op het schijfje staan, ongeveer, vijfhonderd geile foto’s van amateurs, die zich, net als ik, maar al te graag met seks bezig houden.

“Wat staat hierop?” Vraagt Vera, terwijl ik in haar ogen kan zien dat ze zelf goed weet wat erop staat.

“Laat eens zien.” Ik ruim mijn bureau een beetje op en start de computer. Ik start de schijf op en terwijl ik dat doe, voel ik al dat er iets staat te gebeuren. Ik laat Vera zitten op de bureaustoel en Edward en ik schuiven ernaast. Weer kijk ik naar die prachtige tieten, waarvan ik zag dat de tepels hard werden. Wat een geil wijf ook eigenlijk, hé. Een tiental foto’s flitsen voorbij en ik hoor haar zuchten.

“Oh, dat lijkt me ook lekker zeg,” zegt ze als er een foto voorbij komt, waarop te zien is dat een mooie blonde griet genomen wordt door een man of vijf. Spontaan schiet er 19cm lul in mijn broek omhoog. Ik kreeg me toch een geile gedachte.

“Nou,” vijf is wel erg veel, vind je niet? Wat dacht je van…(knipoog naar Edward)… twee mannen?” Edward schiet in de lach, maar merkt snel dat ik het meen. Waarom niet? Vera draait zich naar Edward toe en glimlacht.

“Lijkt me wel geil, Edward. En je weet dat ik het met een extra man in bed wil.” Edward bedacht zich nog even, maar voor hij en ik het wisten, zat Vera al met alleen haar bh en stringetje aan op mijn bureaustoel. Het zal me wel een natte plek worden op die stoel, want haar kutje scheen door het slipje heen. Ik kon me ook niet meer houden en stond op en ging achter Vera staan. Ik sloeg m’n armen om haar heen en kuste haar in d’r hals. Edward was intussen het kletsnatte slipje van Vera aan het ontdoen, en kuste haar heerlijke poes. Ik wist niet wat me overkwam, maar besloot er maar van te genieten. Kon ook niet anders, want zo’n geile griet als Vera kom ik nergens meer tegen. Vera begon hevig te kreunen toen Edward haar poes begon te likken als een bezetene. Haar benen waren ver gespreid en haar bh was inmiddels drie meter verderop beland. Ik trok mijn spijkerbroek uit en liet mijn boxershort zakken. Mijn T-shirt trok ik in een snel tempo uit en mijn paal stond natuurlijk fier overeind.

Terwijl Vera het hoofd van Edward dicht tegen haar kut aanhield, begon ze me heerlijk te pijpen. Met lange en korte halen, zoog ze aan m’n pik, die volgens mij nu nog langer was dan normaal, als-ie stijf is. Mijn god, wat lekker. Ik kon aan Edward ook zien, dat-ie ervan genoot. Dat zijn eigen geile Vera aan mijn lul zat te zuigen. Ik ben honderd procent hetero, maar ik moet zeggen, dat het me ook opwond, hoe Edward er van genoot. Vera kwam klaar. Zelfs de buren moeten het gehoord hebben. We klommen

Alle drie, inmiddels helemaal uitgekleed, op mijn bed. Vera ging op haar rug liggen en spreidde opnieuw haar benen. Ik ging voor haar zitten en keek recht in die heerlijke neukgrot van haar. Haar klitje lag keihard tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wilde eigenlijk meteen gaan neuken, maar ze zei meteen.

“Bef me! Bef me helemaal gek!” Ik bukte om bij haar poes te komen, en proefde de heerlijke kutsappen. Ik begreep ook meteen dat de rollen werden omgedraaid, want Edward ’s lul werd gulzig in haar mond genomen. Edward mocht trouwens ook niet klagen qua lengte van zijn neukstaaf. Maar dat weerhield Vera niet om de hele twintig in haar mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om haar klitje, haar schaamlippen en soms duwde ik mijn tong in haar neukgaatje. Ik voelde gewoon hoe haar spieren in haar benen begonnen samen te trekken. Weer kwam ze gillend klaar, tegelijk met Edward, die met grote bogen zaad over haar gezicht klaarkwam. Dit zullen ze wel vaak geoefend hebben, dacht ik nog.

“Ik wil je neukpartijtje niet verpesten,” zei Edward, “want ik laat jou wel neuken. Laten we geen risico nemen, dat we allebei ons lekkere Vera neuken, dus pak jij haar maar.” Hoe is het mogelijk dat iemand die zo geil is als Edward, toch nog zo’n verstandige opmerking kan maken. Maar ik had ook geen zin om hier nog over na te denken en voor ik het wist lag ik op mijn rug in haar natte poes te pompen. Haar handen zette ze op mijn borst en ik voelde haar nagels in mijn huid drukken. Edward zat er geamuseerd naar ons te kijken maar daar raakte ik langzaam aan gewend. Haar grote tieten zweefde boven mijn borst. Ze strekte zich uit naar achteren en zet haar armen op mijn bovenbenen. Ik zie hoe mijn pik in haar poes verdwijnt en haar klitje dat recht vooruit steekt. Dan heeft Edward een idee DP. Dubbele penetratie. Vera weet nog niet of ze dat wil, maar we weten haar gauw over te halen. Ik blijf zo liggen en Vera ook. Dan kruipt Edward achter Vera en dringt z’n dikke lul zonder aarzelen in haar kont. Ik kijk Vera aan of ze het lekker vind maar haar mooie ogen kijken me zo aan, alsof het lijkt dat ze nog meer wil. Ik voel Edward ’s benen en zelfs zijn lul als ik weer diep in haar poes stoot. Dit duurt zo’n vijf minuten als ik met een enorme kracht voel dat ik klaar ga komen. Ik probeer me in te houden maar gelukkig red Edward me. We melden allebei Vera dat we ons zaad over haar heen willen spuiten. Snel gaat ze in op de rand van het bed zitten. We knielen naast Vera en met beide handen trekt ze ons af.

“Kom maar jongens! Kom maar lekker over m’n gezicht klaar. Spuit dat hete zaad over m’n tieten!” Voordat ze het woord ‘tieten’ zei, spoot ik met een enorme kracht mijn hete zaad over haar grote tieten. Vlak na mij kwam Edward, die ook niet flauw was met de hoeveelheid zaad, ondanks dat hij een kwartier daarvoor ook al klaargekomen was. Heerlijk uitrustend op het bed en met de lekkerste sigaret die ik ooit gerookt had, spraken we meteen af, om dit nog regelmatig te doen. Wat zal ik daarna nog vaak van haar mooie lichaam genieten.

Dit is trouwens allemaal echt gebeurd. En mijn slaapkamer is nog steeds een puinhoop.

JohanT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s