Eenmalige date


Een tijdje terug heb ik gereageerd op een advertentie voor een eenmalige seks date. Nicole, zoals dame, heette, kwam uit Brugge en was 35 jaar oud. Ze zocht iemand die bij haar eens goed de remmen los kon gooien. Hoewel ik wel een reactie had verstuurd, verwachtte ik geen antwoord. Vrouwen krijgen zoveel reacties dat het bijna niet te doen is om iedereen een reactie terug te sturen.

Ik was dan ook prettig verrast toen ik enkele dagen later een mail van haar in mijn mailbox zag staan. Ze wilde afspreken voor volgende week dinsdag middag in de stationsrestauratie van Brugge. Ik mailde haar terug dat ik wel een middag vrij zou nemen van mijn werk. Op de vraag hoe ze eruit zag, zodat ik haar kon herkennen, antwoordde ze: Het is spannender als we niet weten hoe de ander er uit ziet. Koop maar een roos en ga maar aan een tafeltje zitten. Als je me bevalt, kom ik wel naar je toe en anders laat ik het wel weten.

Die dinsdag ging ik gewapend met een pakje Durex naar het station. Op het station kocht ik een roos en ik ging zitten in de stationsrestauratie. Ik zag op mijn horloge dat ik een kwartier te vroeg was en bestelde een thee. Terwijl ik zat te wachten, speurde ik alle dames af. Zou zij het zijn? Die heeft wel een lekker kont. Alstublieft, laat die blonde het zijn, wat een lekker stuk. In mijn gedachte was ze me al aan het pijpen.

Om vijf voor twee kwam er een vrouw in een mantelpakje binnen. Ze had halflang bruin haar en zag er niet slecht uit. Vanwege het mantelpakje ging ik er vanuit dat zei het niet was. Ik was dan ook verrast toen ze vragend zei: “Johan?”

Het bleek inderdaad Nicole te zijn. Ik stelde me voor, gaf haar drie kussen en vroeg wat ze wilde drinken. Ze wilde ook wel een kop thee zei, ze. Er kwam een fijn gesprek op gang dat over van alles en nog wat ging. Dan hadden we het weer over vakanties en dan weer over internet daten.

Zo nu en dan boog ze naar voor om iets tegen me te fluisteren. Omdat haar witte blouse wat open stond, kon ik haar borsten bewonderen. Haar cup C werd in bedwang gehouden door een mooie witte kante BH.

In mijn gedachte zoog ik al op haar tepels. Nicole had natuurlijk snel door dat ik haar borsten bewonderde.

“Vindt je ze mooi” fluisterde ze, terwijl ze mij nog eens een extra goede inkijk gunde. Ik fluisterde terug, dat ik ze wel eens lekker zou willen verwennen. Plots voelde ik Nicole ’s voet tussen mijn benen. Ze begon mijn lul met haar voet te masseren, die daar direct op reageerde.

“Je maakt me bloedgeil,” fluisterde ik Nicole toe.

“Lekker toch,” zei Nicole glimlachend.”We zullen zo maar eens opstappen.”

Ik betaalde de rekening en we liepen naar buiten. Haar auto stond in de hoek van de parkeerplaats. Nicole bleek te rijden in een zwart Mercedes cabriolet. Ik had dus te doen met een rijk geil vrouwtje.

Toen we in de auto zaten gaf ik Nicole een lekkere tongzoen, welke vurig beantwoord werd. Terwijl onze tongen met elkaar vochten, maakte Nicole mijn broek open en haalde mijn paal te voorschijn.

Niet lang daarna liet Nicole mijn lul tussen haar rode lippen van verdwijnen.

“Oh! Lekker Nicole,” kreunde ik. Dan weer pijpte ze me met diepe halen, dan weer flitste ze me haar tong om mijn eikel. Gelukkig stond de auto in de hoek van de parkeerplaats, zodat er geen mensen voorbij kwamen. De mensen die over de parkeerplaats liepen dachten waarschijnlijk dat ik in de auto zat te wachten, niet wetende dat ik zalig gepijpt werd. Nicole begon me steeds wilder te pijpen.

“Oh. Ja! Ah! Ga door!” Kreunde ik.

Nicole pijpte onverstoorbaar door.

“Ik kom, ik kom,” kreunde ik. Ik pakte Nicole ’s hoofd beet en spoot vier golven warm zaad in haar keel. Nicole slikte alles door en pijpte verder tot de laatste druppel uit mijn lul was.

“Laten we nu maar eens iets comfortabeler gaan opzoeken, dan kan jij mij verwennen,” zei de terwijl ze de auto startte.

Onderweg streelde ik Nicole ‘s dijen en borsten. Haar borsten waren zeer gevoelig. De tepels waren dan ook binnen geen tijd kei hard.

Nicole bleek manager te zijn in een bedrijf in Brugge en daar gingen we dan ook heen. Via de personeelsingang kwamen we binnen om vervolgens met de goederenlift naar haar kantoor te gaan. In de lift streelde ik haar borsten nog even. Haar kantoor was sfeervol ingericht. Aan de ene kant stond een antiek bureau en aan de andere kant een zithoek met een mooie rode sofa. Ze had ook beschikking over een eigen badkamer.

Al snel lagen we op de sofa te tongen. Onder het tongen knoopte ik de blouse van Nicole los en maakte haar BH los. Nicole trok mijn blouse en T-shirt uit. Ik begon Nicole in haar nek te kussen en streelde ondertussen haar borsten. Tussen mijn duim en vinger rolde ik haar tepels. Nicole begon zacht te kreunen. Met haar hand streelde ze mijn rug. Afwisselend kuste ik haar nek en verwendde haar tong met de mijne.

Nicole maakte mijn broek los en begon mijn harde paal te strelen. Al kussend zakte ik af naar haar borsten. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en begon er aan te zuigen. Mijn tong cirkelde om haar tepels. Met mijn handen kneedde ik haar borsten. “Oh zalig,” kreunde Nicole. Ik maakte de rits van haar rok los en trok deze uit toen Nicole haar kontje op tilde. Onder haar rok droeg Nicole een jarretel gordel. Ze zag er gewoon bloedje geil uit. Ik schoof haar slipje opzij en masseerde haar schaamlippen, welke al flink opgezwollen waren. Eerst schoof ik een vinger naar binnen, maar al snel was ik haar met twee vingers aan het neuken. Jezus! Wat was ze opgewonden. Kletsnat was ze gewoon. Terwijl ik haar tanga uittrok, likte ik haar geil van mijn vingers af. In een razend tempo vingerde ik weer verder. Nicole begon steeds harder te kreunen.

Met mijn duim masseerde ik haar klit. Schokkend en kreunend kwam ze klaar op mijn vinger. Het geil droop tussen haar dijen. Ik likte eerst haar dijen schoon om vervolgens haar kut een lekkere beurt te geven.

Nicole bleef maar kreunen en schokken. Of ze een lang orgasme had of meerder orgasmen achter elkaar, ik weet het niet. Ik likte vrolijk verder. Met mijn tong diep in haar gleuf verwende ik haar. Afwisselend cirkelde ik met mijn tong om haar clitoris, welke op barsten leek te staan. Zo nu en dan beet ik zachtjes in kaar klit. Nicole had het niet meer.

“Oh neuk me, neuk me,” kreunde ze. Ik kroop tussen haar dijen en met mijn broek nog op mijn knieën begon ik haar te neuken. We waren beide zo geil, dat we aan condooms niet eens dachten. Met lange halen neukte ik Nicole, die haar nagels in mijn rug had gezet.

Nicole kwam als eerst gillend klaar. Luttele seconden daarna spoot ik mijn zaad diep in haar schede. Uitgeput bleven we liggen.

Nadat we weer tot onze positieve waren gekomen hebben we wat gedronken. Op de rode sofa was een flinke plek zichtbaar als bewijs van ons geile sekspartij. Vervolgens hebben we een verfrissende douche genomen. Onder de douche begonnen we al weer te geilen. Terwijl ik Nicole ’s borsten van achter streelde trok zij zachtjes aan mijn pik, die er al weer zin in had. Bij het afdrogen nam Nicole mijn paal weer tussen haar lippen. Op haar knieën begon ze me weer zalig te pijpen. Ik zag mijn lul tussen haar lippen op en neer gaan. Dit vrouwtje wist wel van wanten. Ik pakte haar hoofd beet en gaf zo het tempo aan. Ik voelde dat het niet lang zou duren voordat ik weer zou klaar komen. Kreunend zei ik dat ik tussen haar borsten wilde neuken. Zo gezegd zo gedaan. Nicole klemde mijn lul tussen haar lekkere borsten en begon op en neer te gaan. Zo nu en dan likte ze aan mijn eikel.

“Oh, ik ga je onder spuiten,” kreunde ik en spoot mijn zaad onder haar kin en over haar borsten. Nicole likte mijn lul en haar borsten helemaal schoon.

“Ik snap niet dat sommige vrouwen niet van zaad houden. Ik kan niet zonder.”

“Ik denk dat alle mannen wel van kutsap houden,” zei ik terwijl ik tussen haar benen dook en haar kut begon te likken.

Ik nam haar schaamlippen tussen mijn lippen en zoog er flink op, likte haar klit en neukte haar met mijn tong. Nicole begon flink te kreunen. Haar al weer rijkelijk aanwezige kutsappen smaakte verrukkelijk. Ik haalde mijn vinger door haar natte gleuf en masseerde deze in haar kontgaatje. Steeds dieper stak ik mijn vinger in haar anus. Terwijl ik haar kut befte vinderde ik haar kont.

“Ik wil je paal in mijn kont voelen,” kreunde ze. We liepen naar haar bureau toe, waar ze een condoom om mijn lul deed. Met haar handen steunde ze op het bureaublad, terwijl ik mijn lul tegen haar kontgaatje aandrukte. Het vingeren had haar anus goed opgerekt. Vrij gemakkelijk schoof ik mijn lul naar binnen.

Terwijl ik langzaam begon te stoten haalde Nicole een vibrator uit de bovenste lade en stak deze in haar kut. Ik kon het ding gewoon voelen trillen. Steeds sneller begon ik te stoten. Nicole werd steeds wilder en begon dierlijke geluiden te maken. Ook ik zelf gromde van genot. Terwijl ik haar stevig in haar kont neukte trok ik aan haar tepels. Nicole werd er gek van en stootte haar kont naar achter alsof mijn lul nog niet diep genoeg in haar zat. Bij elke stoot ketste mijn ballen tegen haar billen aan. De vibrator zette haar kut nog steeds in vuur en vlam. Kermend en schokkend kwam Nicole weer tot een orgasme. Net als bij haar vorig orgasme bleef ze maar kreunen en schokken. Minuten lang stootte ik maar door en door.

Toen ik uiteindelijk mijn laatste sperma in het condoom spoot, lag ze nog steeds te sidderen. Uitgeput liet ik me op haar vallen.

Nadat Nicole de vibrator uit haar kut haalde zijn we op de sofa gaan zitten om te bekomen en wat te drinken. Nadat we ons opgefrist hadden in de badkamer hebben we wat gegeten hadden in het hotel en heeft Nicole me weer op het station afgezet. Met een lekkere tongzoen namen we afscheid.

JohanT

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s