Thuiswerken


Het was weer eens zo’n dag. Een dag als vandaag. Nog sterker, het was vandaag. Wat mij zonet is overkomen wil ik jullie niet onthouden. Zoals meer mensen nemen ze niet de moeite om naar een kapsalon te gaan maar hebben ze de beschikking over een thuiskapster. Handig en niet duur. Vroeger ging ik altijd naar een kapsalon maar met mijn nieuwe ‘vlottende werktijden’ waardoor ik thuis nog bijna een tweede baan moest invullen om die Q8 te betalen had ik daar echt de tijd niet voor. Met die design Audi kwam ik dan twee keer per jaar naar het Regina Hotel – Parijs om daar een week vanuit de thuisbasis van een prestigieuze kamer met mijn madame te gaan winkelen en ons te baden in luxe. De prestigieuze kamer met een subtiele combinatie van geselecteerde edele materialen en verfijnd meubilair gaf mij een echte oase van welzijn. De ruime en lichte kamer kijkt uit op het Louvre en is volledig geluiddicht om een ​​goede nachtrust te garanderen.

Ik was dan ook erg blij dat wij een thuiskapster gevonden hadden. Zo was ik vandaag vrij om thuis te werken en had mijn vriendin een afspraak gemaakt met de thuiskapster. Terwijl zij naar haar werk vertrok sprong ik snel onder de douche. Ik was er maar net onderuit toen de bel ging. Snel sprong ik in een spijkerbroek en trok een T-Shirt aan. En ja, daar was ze dan. Een vrouw van net in de dertig. Terwijl ik haar jas op hing pakte zij haar spulletjes uit. Nu had ik nooit enige verlangens naar haar gehad maar in het zonlicht van vandaag zag ze er extra mooi uit. Ik weet niet precies wat het was maar ze maakte iets in mij los. Lang zwart haar dat glansde als een donkere rustige nacht zonder sterren of maan. Een Oosters getint gezicht, melk met een scheutje koffie, amandelvormige ogen en discreet gestifte lippen onder een neusje om in te bijten. Stevige kleine tietjes waarvan de harde tepels zichtbaar waren zonder de steun van een buste-houdertje. En daaronder een strak kontje met een stel eindeloos lange slanke benen die rond dribbelden in hoog-gehakte elegante laarsjes tot boven de knie.

Rustig ging ik op een stoel zitten en liet haar haar werk doen. Na een paar minuten waren mijn zijkanten aan de beurt. Ik voelde dat ze dichter tegen mij aan ging staan. Beeldde ik mij dat in of voelde ik het goed. Ze zat met haar kut over mijn schouder heen te wrijven. Ik werd er behoorlijk geil van. En mijn lul begon zich al op te rekken. Vervolgens ging ze verder met de achterkant van mijn hoofd. Weer ging ze dichter tegen mij aan staan. Dichter dan ze normaal altijd doet. Ik voelde haar borstjes tegen mijn hoofd aan liggen. Wat waren die lekker zacht. Ik bewoog even mijn hoofd iets om een haar uit mijn gezicht te krijgen. Hierdoor had ik mooi de gelegenheid om even met mijn hoofd tussen haar borsten te wroeten. Ze waren niet alleen zacht maar de tepels extra hard en groot zo te voelen. Terwijl ze mij verder knipte voelde ze even met haar hand achter in mijn nek of het wel kort genoeg was. Hiervan kreeg ik rilling tot op mijn rug. Ik gromde letterlijk van genoegen.

“Sorry, maar ik vind het altijd lekker als iemand aan mij zit te frunniken.”

“Ah, daarom dus. Ik dacht al waar heeft hij last van.” Waar ik het vandaan haalde weet ik niet maar het schoot er zo uit.

“Waar ik nu last van heb is nu niet zien.”

“Hoe bedoel je?”

“Nou, onder de kappersschort staat iets die dit alles niet onberoerd heeft gelaten.” Ze keek mij met fonkelende ogen aan.

“Zo, jij durft.”

“En ik niet alleen. Ik voelde je wel over mijn schouders wrijven.” Ze liep rood aan. Ze had niet gedacht dat ik het door had.

“Ik krijg altijd zo’n bui als ik mooie jongens moet knippen en dat moet ik op de een of andere manier uiten.” Terwijl ze dat zij streelde haar hand onder de kappersschort en kneep zachtjes in mijn kruis. “Een lekker jongen heb je. Ik ben benieuwd hoe hij er in het echt uit ziet.” Terwijl ze dat zei maakte ze de knoop van mijn broek open en deed de rits open. In de haast dat ik de broek had aangedaan om haar binnen te laten had ik geen onderbroek aangedaan. Normaal valt dat toch niet op. Mijn lul stond nu vrank en vrij stijf onder de schort. “Zo, zo jongen, geen slip aan. Lekker geil.” Ze naam mijn staaf tussen twee vingers en voelde mijn geil uit de eikel komen. “Dat wil ik even van dichter bij zien.” Ze ging met haar hoofd onder de schort en nam mijn lul in haar mond. Wat een hete donder was zij. Haar mond voelde lekker warm en nat aan. Zacht nam ze mijn lul op en neer in haar mond. Iedere keer weer eens stukje verder. Terwijl ze dat deed kietelde ze met haar lange nagels onder mijn kale zak. Ik zakte een beetje onderuit en lag zacht te kreunen.

“Zullen we even naar boven gaan” suggereerde ik zacht. Ik liep haar voor de trap op. Boven aangekomen pakte ik haar beet en ik droeg haar naar het bed. Het was een heerlijk gevoel dat zo’n lekker zachte volwassen vrouw die zo licht als een pluimpje aanvoelde haar armen vol vertrouwen om mijn schouders legde en blijkbaar heel goed wist wat een likje van haar tong achter mijn oor teweeg kon brengen. Ik legde haar neer en ontdeed haar van de kleren. Toen ik haar string uitdeed voelde ik dat zij behoorlijk geil was.

“Zo, wordt je zo opgewonden van mij?”

“Ik moet je eerlijk bekennen. Toen ik met mijn heuveltje over je schouder zat te wrijven ben ik stil klaargekomen. Ik had moeite om mij stil te houden. Maar nu mag je mij laten schreeuwen.” Ik ging met mijn tong over de geschoren schaamlippen heen. Zonder haar klit aan te raken. De rillingen gingen door haar heen.

“Neem me. Bef die klit van mij.” Na haar even zo verwent te hebben nam ik haar klit in mijn mond. Ik zoog er hard aan en ging met mijn hoofd iets naar achteren. Ze begon harder te kreunen. Ik ging steeds sneller met mijn tong over haar klit heen en beet er zachtjes in. Ineens kwam ze kreunend klaar. Dit was de eerste keer dat ik een spuitende vrouw zag. Jezus wat een vocht. Wat een geil gezicht. Ik zat helemaal onder haar geil. Ze richtte zich op en likte haar geil van mijn gezicht.

”Zo, nu ben jij aan de beurt. Nu gaan we verder waar ik gebleven was.” Ze duwde mij op het bed en nam mijn lul weer in de mond. Terwijl zij mij heerlijk pijpte maakte ze een vinger vochtig met haar kutsappen en stak de vinger in mijn kont. Terwijl zij mij in mijn kont neukte kwam ik schreeuwend klaar in haar mond. Mijn sperma droop langs haar kin. Met haar tong likte ze het sperma van haar kin af en gaf mij een vette tongzoen. Ik proefde mijn eigen sperma en moest bekennen dat het niet eens vies smaakt.

“Zo, mannetje, we zijn nog niet klaar. Ik wil nu wel eens die lul van je in mij voelen.” “Dan moet je hem wel weer opladen want aas een half stijve heb je niets”

“Dat kan geregeld worden.” ze nam mijn lul weer in de mond en toen hij op sterkte was draaide ze zich om met haar kont naar mij toe.

“Neuk mij in mijn kont.” Dit was een droom die waar werd. Mijn vriendin wilde nooit hebben dat ik haar anaal nam. Met mijn speeksel bevochtigde ik mijn pik en haar ster. Ik zette mijn pik tegen haar anus en begon zachtjes te duwen. Ik kon voelen dat ze dit vaker had gedaan want veel weerstand werd er niet geboden. Ik duwde nog even verder en mijn lul zat tot aan mijn ballen ik haar darmen. Zacht begon ik met neuk bewegingen te maken.

“Harder, harder” schreeuwde zij. Nu begon ik echt te raggen en mijn ballen kletste tegen haar billen aan. Terwijl ik haar ruw van achteren nam vingerde zij zichzelf. “Ik kom, ik kom! Ja spuit je lul leeg in mijn darmen. Harder.” Dit was de druppel. Met een oerkreet kwam ik klaar. Op het zelfde moment gilde ze het uit en weer spoot zij een hoeveelheid kutsap. Nagenietend lagen wij op bed een beetje aan elkaar te strelen.

“Dat was lekker. Ik denk dat je wel wat vaker naar de kapper mag.”

“Laten we vanaf nu maar mij kapsel lekker kort houden.”

De volgende knipbeurt is over twee weken maar de koffie staat altijd voor haar klaar.

JohanT

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s