Winkelzondag


Het was een rustige zondagmiddag, het weer was aangenaam en het was een winkelzondag in Antwerpen. In de winkelstraten liepen links en rechts mensen te slenteren en ik liep rustig mee. Opeens werd mijn aandacht door een wel heel aantrekkelijke vrouw getrokken. Ze zag er in mijn ogen prachtig uit. Ze liep voor me uit en op gepaste afstand liep ik achter haar aan. Ze had donkerblond lang krullend haar, een beetje een wild kapsel, met felrode strepen erdoor. Ze droeg strakke, zeer korte hotpants van zwart-glanzend rubber. Je zag zo de vorm van haar billen in het broekje. Aan de achterkant was het broekje zo kort dat je de huidplooi bij de overgang va haar bovenbenen en haar billen kon zien.

Ze was mooi slank, +/-1.70 meter lang. Ze droeg aansluitende zwart-glanzende laarzen met hoge hakken, die tot over haar knie reikten. Verder droeg ze een kort zwart lak jasje dat niet de bovenkant van de hotpants raakte. Ik vond het een zeer fascinerend gezicht en bleef achter haar aan lopen. De zon scheen en deed het zwarte rubber mooi diep zwart glanzen. Ik droomde hoe het zou zijn om mijn handen op die mooie benen te leggen, ze naar boven te schuiven en mijn vingers in de overgang van benen en billen te leggen.

Opeens stopte ze voor een etalage. Ik liep nog even door en stopte toen ook. Ondertussen bleef ik naar haar kijken. Omdat ze naar de etalage keek kon ik haar nu van opzij bekijken. Het uitzicht dat ik nu had deed mijn hart nog vlugger slaan.

Ze had haar ogen uitgebreid opgemaakt. Op haar oogleden had ze felle roze oogschaduw. Daarboven tot aan de wenkbrauwen lichtblauw. Boven de ogenplooi een bruin lijntje, tussen de twee kleuren in. Het roze had ze door laten lopen tot aan de haargrens. Op het ooglid een zwarte eyeliner die ook nog een stukje schuin ophoog gericht doorliep opzij van haar ogen. Ook onder haar ogen had ze een zwart lijntje aangebracht. Onder haar ogen had ze ook een brede streep van een diepblauwe kleur aangebracht, met daaronder nog een stukje zilverkleur. Haarwimpers waren naar boven gekruld, mooi lang en vol voorzien van veel zwarte mascara. Op haar wangen zat een roze blos die ook tot aan de haargrens doorliep en samenvloeide met het roze van boven haar ogen. Ik vond het een opwindend gezicht.

Ik zag nu ook haar lippen. Die had ze hardroze gestift, met eromheen een donker paars lijntje waarmee extra de vorm van haar mond werd geaccentueerd.

Ik bedacht hoe het zou zijn om haar te kussen, om mijn tong tussen die sexy lippen te laten glijden, diep haar mond in.

Haar haren waren bij haar oren een beetje terug gestreken, waardoor je kon zien dat ze lange goudkleurige oorbellen droeg. In haar neus had ze een klein goud, glinsterend knopje. Ik kon nu verder zien wat ze aanhad. Onder het jasje droeg ze een kort zwartglanzend topje waarin de vorm van haar borsten was geaccentueerd door glanzende steentjes ter plaatse. Het topje was zo laag dat haar volle borsten er prachtig bovenuit welfden. Om haar hals droeg ze goudkleurige kettingen waarvan er enkele tot op de welving van haar borsten reikte.

Het korte topje liet een stuk buik vrij. Ik zag dat ze daaromheen ook een goudkleurig kettinkje droeg. Ook zag ik dat ze een goudkleurig ringetje in haar navel had. Alles wat ik zag was prachtig en beantwoordde aan mijn wildste dromen.

Nu keek ze mijn kant uit. Ik bleef nog even kijken om vooral niets te missen en keek toen vlug in de etalage. Wat ik niet eerder had gezien zag ik nu. Ik stond voor een etalage vol met allerlei rubberen kleding en zeer gewaagde lingerie. Nu realiseerde ik me dat zij ook stil was blijven staan voor de etalage. Ik merkte dat ze mijn kant uitliep en vlak bij stil bleef staan. Ze stond zo dicht bij dat ik haar heerlijke opwindende parfum rook. Voorzichtig keek ik nog maar eens, ook van dichtbij zag ze er prachtig uit. Het viel me op dat ze netjes, secuur was opgemaakt. Er zat geen veegje, of lijntje verkeerd, of slordig. Nu ze zo dicht bij stond wist ik me toch niet zo goed raad.

Toch keek ik nog maar eens en het viel me op dat het topje dat ze droeg en de zeer strakke hotpants zonder een plooi of aftekening om haar prachtige lichaam sloot. Aan de voorkant in haar kruis zat het zo strak dat ik de vorm van haar schaamlippen zag. Zo te zien had ze haar kutlippen uit elkaar gedaan en de naad van het broekje ertussen getrokken waardoor alles extra goed te zien was en aftekende. Het rubber was zo soepel dat het de vorm van alles helemaal volgde.

Ik begon spontaan opgewonden te worden en voelde mijn pik stijf worden waardoor er een bobbel in mijn broek ontstond. Ik keek ondertussen weer naar de etalage en zag dat ik voor een etalagepop stond die een strak rubberen rokje droeg.

Weer kwam ze dichter bij en ik merkte dat ze interesse had voor het rokje. Ook zag ik hoe haar ogen afdwaalden naar de bobbel in mijn broek. Opeens vroeg ze of ik het prijskaartje op het rokje kon zien. Dat kon ik wel en met een beetje een moeilijke stem noemde ik de prijs. Terwijl ik dat deed keek ik haar aan en mijn adem stokte toen ik haar in haar sexy opwindende gezicht keek, terwijl zij me vriendelijk vol belangstelling aankeek.

Ze keek weer even naar het rokje en vroeg toen of ik het rokje leuk vond. Ik kreeg meer moed en zei dat ik het heel leuk en opwindend vond wat ze nu droeg, maar dat ik het rokje ook heel leuk en opwindend vond.

Hardop, half vragend zei ze; “zal ik het kopen?”

Ik antwoordde dat ik het ook wel leuk zou vinden haar in het rokje te zien. Wat ik niet had verwacht, ze vroeg of ik dan mee de winkel in wilde gaan, dan kon ik kijken.

Dat liet ik me niet nog een keer zeggen, en samen gingen we naar binnen.

Nu zag ik ook dat ze haar nagels zwart had gelakt, met erop een goudkleurig figuurtje. Toen ik goed keek zag ‘k een hartje, en ook een figuurtje in de vorm van een penis. Om al haar vingers zaten gouden ringen. Wat was dit een prachtige opwindende vrouw die alles durfde.

Binnen vroeg ze aan de verkoopster, die ook kleding uit de eigen winkel droeg, maar dan toch lang niet zo opwindend als van deze vrouw, of dat ze het rokje kon passen.

Met het rokje in haar hand liep ze naar de paskamer. Ik wachtte stilzwijgend, maar deed wel iets waar ik later op terug kom. Even later kwam ze weer tevoorschijn. Nu droeg ze het rokje, het jasje had ze uitgelaten. Ik zag haar nu terwijl de alleen de laarzen, het rokje en het strakke topje droeg. Ook haar blote schouders en nek waren prachtig.

Het rokje zat prachtig strak gespannen om haar kontje. Weer was ik verbaasd dat ze zo precies alles deed was ik leuk en opwindende vond.

Ze vroeg of ik het leuk vond staan. Dat kon ik alleen maar beamen. Toen wou ze weten of je goed de vorm van haar billen kon zien. Ik zei het prachtig te vinden.

In de winkel waren ook seks-speeltjes te koop. Omdat ik ondertussen begrepen had dat zij alles leuk en opwindend vond, kreeg ik een opwindende inval. Ik zei dat er misschien nog iets aan ontbrak. Wat dan, wilde ze weten. Ik had ondertussen een glanzend zwarte string ook van rubber met een ovaal open kruisje gevonden. Ik stelde voor dat aan te doen onder dat korte rokje, dat maakte alles nog veel spannender.

Ik haalde ook een paar zwarte geisha balletjes aan een koortje tevoorschijn. Ik stelde voor om die in haar kutje te doen waardoor van binnen alles heerlijk zou worden. Dat vond ze wel een heel lekker idee, maar dan moest ik ze erin doen. De dag werd voor mij mooier dan ik ooit had kunnen denken.

We gingen samen het pashokje in. Ze deed het slipje aan en liet haar schaamlippen prachtig zien door het open kruisje.

Ik was om de balletjes in haar kut te kunnen doen op mijn hurken gaan zitten.

Ik zat met mijn gezicht recht voor haar kut en zag dat ze die helemaal kaal had geschoren. Er was geen stoppeltje te zien. Weer was ze de meest opwindende vrouw die ik kon voorstellen. Ik zag haar schaamlippen glinsteren, ook haar liet het niet onberoerd. “Doe ze er maar in”, zei ze. Waar ik eerder aan had gedacht kon ik nu doen. Ik liet mijn handen vanaf de bovenkant van haar laarzen over haar bovenbenen glijden tot ik was aangekomen bij haar billen. Ik liet mijn vingers onder langs haar billen glijden en langs de rand van het slipje. Terwijl ik dat deed hoorde ik haar zacht kreunen. Toen streelde ik haar schaamlippen en duwde voorzichtig de balletjes naar binnen, waarbij mijn vinger ook deels mee naar binnen gleed. Terwijl dat gebeurde hoorde ik haar kreunen. Omdat ‘k nog op mijn hurken zat was haar kut precies voor mijn mond. Opeens kwam ze daarmee zo dicht bij, dat ze haar kutlippen tegen mijn mond duwde. Dat was heerlijk. Deze vrouw die er zo prachtig, sexy uitzag, duwde haar kut tegen mijn mond. Direct begon ik haar met mijn tong te strelen. Mijn tong gleed tussen haar schaamlippen door, draaide kringetjes om haar klitje en gleed zover als het kon bij haar naar binnen. Ondertussen kreunde ze van genot. Ik likte haar uitgebreid en streelde ondertussen haar bovenbenen en haar lekkere billen. Ik hoorde hoe ze steeds meer begon te kreunen en voelde hoe ze haar kut over mijn tong bewoog. Het duurde dan ook niet lang dat ze heerlijk klaar kwam. Ze schokte van genot en zei: “Dat wil ik straks nog een keer.” Daar was ik het helemaal mee eens.

Na even vonden ze dat we toch de paskamer uit moesten. Het rokje was maar net lang genoeg om haar billen te bedekken.

“Dat is lekker zo”, zei ze, “Wat een lekker idee en gevoel met die trillende balletjes in mijn kut met dat open slipje onder zo’n kort zwartglanzend rokje. En je hebt er ook nog zo lekker aan gelikt.”

Ik zei dat ik het ook heel lekker vond. We moesten afrekenen. Ik stond erop dat ik dat deed. Ik mocht er tenslotte ook naar kijken. We gingen de winkel uit en als vanzelf hielden we elkaar met de armen om onze rug vast.

Ik hield mijn hand op de bovenkant van haar bovenbeen. Terwijl we liepen voelde ik haar bewegen onder het strakke rubber. Nu wilde ik wel eens weten hoe ze heette. Ze heette Raya.

Ik stelde voor ergens iets te gaan drinken. Ik vond het prachtig om met deze sexy vrouw in de stad te flaneren. Raya vroeg of ik vond dat ze er sexy uitzag. Ik kon alleen maar antwoorden dat ik vond dat ze er heel sexy uitzag. Raya zei dat ze dat zo graag wilde. Dat ze er gek op was, als daarom andere mensen naar haar keken.

Ze wilde weten of mijn pik hard werd als ik haar zo zag. Dat moest ze maar eens controleren. We stonden stil in een portiek. Raya sloeg haar armen om mijn nek en begon uitgebreid te zoenen. Met haar sexy uitdagende mond half geopend, drukte ze haar lippen op de mijne. Ik liet me ook niet onbetuigd en hield mijn mond ook half open. Direct vonden onze tongen elkaar en draaiden heerlijk om elkaar. Opeens voelde ik hoe ze haar tong ver in mijn mond stak en mijn tong meelokte haar mond in terwijl ze er aan zoog. Ook voelde ik hoe ze met haar kut tegen mijn ondertussen al lang harde pik aan schuurde. Omdat de kutlippen niet bedekt waren door het broekje, kon ze mooi met haar kutlippen om mijn pik schuren. Even later voelde ik haar hand mijn broek ingaan. Al gauw had zij mijn harde pik gevonden en voelde ik hoe zij die vastpakte en begon te strelen.

“Ben ik lekker om te neuken,” vroeg ze aan me met een hese stem. Ik kreunde alleen maar als antwoord.

Het was een rustige plek waar we waren, er waren niet direct mensen te zien.

“Ik wil je lekkere pik zien,” zei ze. Ondertussen maakte ze mijn broek los. Toen ze mijn broek omlaag trok sprong mijn grote pik te voorschijn. Ze ging op haar hurken zitten en pakte hem meteen vol in haar mond. Ik zag hoe die prachtige vrouw met haar sexy roze mond en de lekkere strakke rubber kleding aan, mijn pik in haar mond pakte. Ze begon direct eraan te zuigen en met haar tong te strelen. Ik werd er helemaal opgewonden van.

“Je moet je zaad in mijn kut spuiten,” zei ze opeens. “Ik wil het erin hebben.” Ze wachtte niet langer. Ze tilde het rokje een beetje omhoog en haalde de balletjes uit haar kut. “Doe het langs achteren,” zei ze. Ze draaide zich om en ik zag hoe ze haar kaalgeschoren kut door de opening in het slipje naar mij toestak. Ik kon haar kut met de volle schaamlippen zo prachtig zien, omlijst door het zwartglanzende rubber.

Zonder verder na te denken stopte ik mijn pik door de opening in het slipje diep in haar lekkere natte kut. Ik voelde hoe die naar binnen gleed en hoe ze met haar kut aan hem begon te melken. Het was of ze hem vastpakte met haar kutspieren, zacht trok, liet glijden en dan weer opnieuw. Ondertussen volgde ik het ritme en stootte diep in haar door. Tegelijk streelde ik met mijn handen haar bovenbenen en haar genotsknopje dat nu wel heel erg was opgezwollen en ook door de opening in het rubberen slipje naar buiten stak. Al heel gauw voelde ik het genot compleet worden. Raya merkte het ook en zei dat ik lekker diep in haar moest spuiten. Terwijl ze riep. “Spuit dan lekker in mijn natte kut” kwam ik klaar zoals ik dat lang niet had meegemaakt. Mijn zaad spoot diep in haar lekkere warme kut. Raya kreeg tegelijk een heftig orgasme waardoor ze nog extra met haar kutspieren in mijn harde pik kneep.

“Dat is lekker, nu heb ik je lekkere zaad in mijn kut.”

Ik trok mijn pik er weer uit. Raya zei dat ze hem wilde aflikken. Ik zag hoe ze hem met haar lekkere geile mond en haar lekkere tong likte en het laatste zaad uit mijn pik zoog.

“Nu moet je de balletjes weer terug doen, dan blijf ik super geil,” zei Raya. Ik stopte ze weer in haar kut.

Haar kut was kletsnat, ze gleden zo naar binnen en ik stak mijn wijsvingers ook nog maar eens lekker naar binnen en bewoog hem een paar keer op en neer door haar kut-spleet. Hierdoor smeerde ik het sperma uit over haar schaamlippen en haar klitje. Net als het glanzende slipje glansde nu ook haar schaamlippen die prachtig door de opening in het slipje staken.

“Nou ben ik de geilste en lekkerste vrouw van de stad,” zei ze.

We kwamen bij een terras waar ik voorstelde iets te drinken. Ze ging zonder tafel ertussen op een stoel tegenover mij zitten. Eerst deed ze haar benen over elkaar, waardoor ik schitterend uitzicht had op haar mooie benen en dijen. Het rokje was zo kort dat haar benen helemaal tot aan haar billen waren te zien.

“Zal ik eens iets geils doen” zei Raya. Zonder het antwoord af te wachten deed ze haar benen van elkaar. Ze ging een beetje onderuit zitten waardoor ik prachtig uitzicht kreeg op het open slipje en haar schaamlippen. Ondertussen haalde Raya een zwarte dildo uit haar tasje tevoorschijn.

“Die heb ik altijd bij me” zei ze. Zonder zich druk te maken om andere mensen op het terras, stopte ze de dildo in haar kut. Het was tevens een vibrator en ze zetten hem zachtjes aan. Zo zat ze daar tegenover mij met haar benen een stukje uit elkaar met de dildo in haar kut. En ik had er volop uitzicht op. Met deze vrouw kon ik nog fantastische avonturen beleven.

Terwijl ik nog zo kort geleden zo lekker in haar kut was klaargekomen en zij me zo lekker had gelikt en aan mijn pik gezogen, was mijn pik ondertussen weer helemaal stijf geworden. Wat was dit een lekkere geile meid.

Terwijl we ons glas leegdronken zat ze zichzelf met de dildo klaar te maken. Ik kon het helemaal volgen en kon ’t haast niet meer houden van geiligheid.

“Ga je direct weer lekker spuiten?” Vroeg ze.

“Ja” kon ik maar net uitbrengen.

“Ik ga je heel lekker klaar maken en dan kijk ik hoe je sperma uit je pik spuit” zei ze zacht, terwijl ze kreunde en met haar tong uitdagend over haar felle lippen likte. “Je moet het op mijn gezicht richten, dan vang ik het op met mijn tong,” zei ze, terwijl ze me met een geile blik aankeek.

Nadat we onze glazen hadden leeggedronken zei ik.

“Zullen we gaan verschrikkelijk lekker neukmeisje?” Met een geile blik keek Raya me aan, borg haar dildo op in haar tasje, trok haar rokje een beetje recht en stond op. Het rokje was zo kort dat er niet veel aan viel te trekken, maar terwijl ze het deed wiegde ze verleidelijk met haar heupen en richtte daarbij haar kontje naar mij waardoor ik zo onder haar rokje haar billen kon zien en de zwartglanzende rubberen string met het open kruisje. Waardoor ik weer even zicht had op haar lekkere kutje.

“Ik wil jouw huis wel een zien” stelde ik voor. Dat vond Raya ook bijzonder leuk, ze had nog wel wat verrassingen in petto. Samen liepen we door een winkelstraat richting haar huis. Omdat ze er in haar sexy rubberen pakje zo sexy uit zag, kreeg Raya veel belangstelling van het winkelende publiek, maar dat vonden ze alleen maar opwindend.

Ik merkte dat ook en het wond ook mij op dat juist ik, met deze opwindende vrouw die er precies zo uitzag als ik maar had kunnen dromen, meeging. Ik stelde aan Raya voor dat ik een stukje achter haar zou lopen.

“Dan kan ik lekker naar je sexy kontje kijken en verzinnen wat ik er allemaal mee ga doen” zei ik.

Raya vond dat wel een opwindend idee. Ze liep voor me uit en draaide daarbij een beetje extra met haar kontje. Omdat ze op hoge hakken liep stak ze daardoor automatisch haar kontje een stukje verder naar achteren. Het zag er prachtig uit. Het glanzende rubberen rokje zat mooi strak om haar billen die er prachtig in uit kwamen. Bij elke stap bewogen haar billen in het rokje waardoor ik er zeer gefascineerd naar moest kijken. Met die aansluitende glanzende zwarte laarzen die tot over haar knieën reikten, het rokje dat zo prachtig haar kontje liet uitkomen dat zo kort was dat je elk moment verwachte haar billen te kunnen zien.

Ook verder vond ik haar prachtig om te zien. Haar haren reikten tot tussen haar schouderbladen en waren van achteren in een punt geknipt. Door de felle rode strengen die erdoor liepen was het niet zo’n gewoon kapsel, maar geheel in stijl met haar verdere sexy uiterlijk. Terwijl ik zo achter Raya liep genoot ik van het prachtige uitzicht. Raya keek steeds stiekem achterom en zag aan de bobbel in mijn broek dat ik lekker opgewonden was.

Opeens ging ik dichter achter Raya lopen. Ze voelde een hand achter over haar kontje strelen. Ze kon dat door het rokje heen prima voelen. De hand ging lager en gleed langzaam onder haar rokje. Daar gleed een vinger tussen haar billen door over het streepje van de rubberen string die ze droeg.

Al vlug had de hand het open kruisje bereikt en gleed mijn middenvinger het kutje van Raya in. Wat was ze lekker warm van binnen en wat was ze nat. Tegelijk streelde ik met mijn wijsvinger het klitje van Raya dat daardoor lekker begon op te zwellen.

Ondertussen liepen we langzaam verder door de winkelstraat. Raya vond dat zeer opwindend met een vinger in haar kut en een tegen haar klitje. Daarbij kwam ook nog de trilling van de geisha balletjes die ze ook nog steeds in haar kut had. Door de beweging van het lopen voelde het heerlijk.

“Als je zo doorgaat kom ik klaar,” fluisterde Raya in mijn oor.

“Dat is nou net de bedoeling,” antwoordde ik. Even later hoorde ik hoe ze zwaar begon te ademen. Ze ging stil staan en ze kwam zo op straat met kreunende geluiden en schokkende bewegingen klaar. Ze maakte zich er helemaal niet druk om of andere mensen het konden zien.

“Wat heb jij geile ideeën,” fluisterde ze me in het oor.

“Wacht maar af wat er nog meer komt,” zei ik terwijl ik de bobbel in mijn broek tegen haar kontje duwde. Raya voelde het en kwispelde extra met haar kontje tegen de bobbel aan.

“Vind je mij lekker om te neuken?” Vroeg ze. “Vind je mij er zo lekker om te neuken uitzien?” Ik kon alles alleen maar bevestigen want ze was precies waar ik altijd al van had gedroomd.

Ik haalde mijn vinger weer uit haar kutje en ging weer een eindje achter haar lopen. Even later zag ik hoe Raya haar hand met de vingers omlaag achter op haar kontje legde. Het was een opwindend gezicht. Het strakke rubberen rokje dat haar billen zo mooi liet uitkomen met daarop haar hand met aan alle vingers een gouden ring en de zwart gelakte nagels voorzien van goudkleurige figuurtjes. Ik zag nu ook dat er aan haar pinknagel een piepklein hangertje was bevestigd dat nu mooi omlaag bengelde. Ik zag hoe ze haar hand langzaam omlaag bewoog totdat ze de onderkant van haar rokje had bereikt. Toen liet ze haar hand van achteren tussen haar billen doorglijden richting het open kruisje van de rubberen slip die ze droeg. Even later kon ik aan de beweging zien dat ze een vinger in haar kutje stak. Ik zag hoe ze die al lopende enkele malen op en neer bewoog.

Dat was een geil gezicht. Een vrouw die voor je loopt en zichzelf vingert terwijl wie dan ook die achter haar loopt kan toekijken. Ze haalde haar hand weer tevoorschijn, wenkte mij naderbij te komen en stak de betreffende vinger onder mijn neus. Ik rook de geile sappen aan haar vinger. Toen stopte ze de vinger in mijn mond, waardoor ik de lekkere sappen uit haar kut, van haar vinger kon likken.

We kwamen bij haar huis, het was op een bovenverdieping, waardoor we een trap op moesten. Ik wist hoe het moest, ik moest eigenlijk voor Raya de trap oplopen. Raya gaf me echter geen kans, waardoor ik achter haar aan de trap opliep. Ik had een geweldig uitzicht onder het korte, zwarte rubberen rokje op haar billen met daartussen alleen maar een rubberen lintje en verder op het open kruisje waar haar kutje mooi uitstak. Ik kon het niet laten haar over haar bovenbenen te strelen en een vinger door haar spleet te laten glijden. Raya ging stilstaan en stak nu haar kutje nog verder naar achter. Omdat ik een paar traptreden lager stond kon ik haar heerlijk van achteren langs haar kutlippen, door haar spleetje en over haar genotsknobbel likken. Die werd direct lekker hard en stak nog verder uit het slipje. Tegelijk stak ik een paar vingers zo van achterlangs in haar kut. Ik likte haar heftig en bewoog mijn vingers steeds vlugger op en neer. Het duurde niet lang of Raya kreeg zo halverwege de trap een orgasme.

Toen we een beetje waren bijgekomen gingen we naar de voordeur van Raya. Het appartement was smaakvol modern ingericht. Aan de muren hingen verschillende foto’s van Raya die alleen al de moeite van het bekijken waard waren. Het waren hoofdzakelijk bijna naaktfoto’s waarbij de aandacht vooral op haar borsten, billen of haar kutje was gelegd.

“Dat vind ik ook heerlijk om zo te poseren,” zei Raya.

Ik antwoordde dat ik ook wel eens foto’s van haar wilde maken. Ik stelde voor dat ik me wat zou opfrissen. Raya vond dat een goed idee. We spraken af dat we pas de huiskamer weer zouden inkomen als we allebei voor een opwindende verrassing hadden gezorgd.

Ik kleedde me in de badkamer uit en waste me, waardoor ik weer helemaal fris was. In de seksartikelen winkel waar we eerder geweest waren had ik een spannende slip voor mezelf gekocht, zonder dat Raya dat had gemerkt. Die zou ik nu aandoen. Het was een zwartglanzende string met, aan de voorkant onder, twee extra openingen. Door een opening stak mijn nog steeds harde pik en door de andere openingen kwamen mijn ballen naar buiten.

Tevens waren er precies boven de plaats waar mijn pik door het slipje stak enkele rubberen ribbels aangebracht. Als een ring om mijn pik zat er een trilelement ingebouwd dat met een klein kastje aan de zijkant van het slipje te bedienen was. Ik vond het geheel een geil idee waarmee ik Raya wel verrassen kon. Mijn pik stond helemaal omhoog en klopte van geiligheid.

Na even hoorde ik Raya in de huiskamer zeggen dat als ik zover was maar moest komen. Ik maakte de deur open en zorgde er voor dat als eerste mijn stijve pik voor Raya in beeld kwam.

“Oh wat lekker,” hoorde ik haar zeggen. “Nu wil ik de rest van je naakte lichaam zien.” Ik ging verder naar binnen en zag Raya. Die had ook voor een verrassing gezorgd. Ze had een aantal glinsterende steentjes bij haar ogen en op haar voorhoofd aangebracht. Haar fantasievolle make-up op haar ogen en lippen had ze nog extra fel en glanzend gemaakt. In de kamer hing nu de geur van een heerlijke zwoele parfum.

Het lakjasje dat ze eerder droeg had ze nu niet meer aan. Het zwarte rubberen topje nog wel, maar daarvan had ze het deel dat haar borsten bedekte verwijderd. In het topje bleek een beugel bh ingebouwd, waardoor de onderkant van haar borsten mooi rond door het rubberen topje werd omsloten. Ze had prachtige stevige borsten die parmantig naar voren staken. Om haar tepels had ze een rubberen ring aangebracht die de tepels en tepelhof onbedekt liet. Aan de ring hingen zwarte franjes. Dat had ik nog nooit gezien. Als ze bewoog deinden de franjes vrolijk mee.

Het rokje had ze uitgedaan. Ze droeg een andere zwarte rubberen string ook met een open kruisje. Dit open kruisje was echter afgezet met een gouden biesje. Ze zat half liggend op de bank met haar benen wijd open gericht naar de kant waar ik binnenkwam.

Ze was bezig met een vibrator haar kutje te verwennen. Het was een uitgebreide met een zijtakje dat in haar kontgaatje stak. Aan de bovenkant zat een tongetje dat haar klitje bewerkte. Op het moment dat ik binnen kwam, had ze de vibrator diep in haar kut en kontgaatje gestoken, waarbij ze hem lekker liet trillen.

Ik kwam langzaam naar haar toe genietend van het geile schouwspel. Ik nam de vibrator van haar over en ging haar kut ermee bewerken. Raya pakte ondertussen mijn pik in haar handen en begon er lekker aan te trekken. Toen zei ik dat ik mijn pik in haar kut wilde hebben. Ik wilde dat ze er bovenop ging zitten en hem lekker naar binnen liet glijden. Raya ging wijdbeens over me zitten met mijn pik diep in haar kut.

Toen zette ik het ingebouwde trilelement aan. Dat was een zalig gevoel. Mijn grote pik trilde lekker in haar kut.

“Ik heb een levende vibrator in mijn kut,” zei Raya. “Dat is een geil.” Ze begon lekker op en neer te gaan met haar klitje tegen de meetrillende rubberen ribbels op het slipje. Ondertussen likte ik tussen de franjes aan haar tieten, zoog ik aan haar tepels en kneedde haar borsten. Al na enkele ogenblikken kwam Raya met een luide schreeuw klaar.

We gingen zo nog even door waardoor ze direct weer een orgasme kreeg. Ik wilde het nog even bewaren en daarom ging ik weer uit haar. Nu kwam ze terwijl ik op mijn rug lag met haar kut precies boven mijn mond. Ik begon haar lekkere kutsappen op te likken en draaide met mijn tong rondjes om haar klitje. In deze houding kon ik mijn tong ook ver in haar kut steken wat een instemmend gekreun tot gevolg had.

Raya ging half liggend op de bank zitten en wilde mijn pik bij haar mond hebben. Ondertussen stak ze de driedelige vibrator weer in haar kut en kontgaatje en zette de trillingen weer lekker aan. Met haar lippen pakte ze de pik van me vast en schoof de voorhuid naar achteren. Ze likte hem over mijn eikel terwijl ze met haar handen mijn ballen streelde. Steeds zoog ze mijn pik tot in haar keel in haar mond en liet hem er dan weer, terwijl ze mijn eikel likte, een stukje uitglijden.

Ik zag hoe mijn pik bij deze geile vrouw in de lekkere mond van haar prachtig sexy opgemaakte gezicht verdween. Ik liet me heerlijk verwennen tot ze voelde dat mijn pik nog verder verharde en op knappen stond.

“Ik wil je pik zien spuiten,” zei ze. Maar haar handen begon ze lekker aan mijn pik te trekken terwijl ze hem over mijn eikel likte.

Toen ik kreunend begon te spuiten stak ze haar tong uit en richtte met haar handen mijn pik op haar mond. Ze vormde met haar tong een gootje waardoor ze mijn sperma in haar mond liet lopen. Omdat ik zo geil was geworden, bleef ik schokkend doorspuiten en ze kreeg haar hele mond vol. Vol overgave slikte ze het zoveel mogelijk door.

Ze kon niet helemaal voorkomen dat er sperma uit haar mondhoeken over haar kin naar beneden op haar borsten drupte. Ze was er zo opgewonden van geworden dat ze geholpen door de kunstpik in haar kut en kontje, die ondertussen door mij op en neer werd bewogen weer lekker klaarkwam.

Ze likte mijn pik af en zoog er het laatste beetje sperma uit. De op haar borsten gedrupte sperma smeerde ze erover uit.

“Om het nog lekker te blijven ruiken,” zei ze.

Helemaal voldaan gingen we, elkaar lekker strelend, tegen elkaar op de bank liggen. “Met jouw wil ik nog meer lekkere avonturen beleven,” zei ik. Raya kreunde van voldaan plezier terwijl ze zacht over mijn ondertussen slapper wordende penis streelde. Voor even helemaal uitgeteld vielen we allebei in een slaap vol spannende dromen.

JohanT

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s