De eerste opdracht


Sinds enkele weken had ik een annonce geplaatst in een lokaal weekblad.

De annonce was kort; “Mannelijke masseur geeft erotische massages. Enkel vrouwen.” gevolgd door mijn telefoonnummer.

Tot vandaag heb ik nog geen enkele oproep gehad. Vandaag echter rinkelt mijn GSM en gespannen neem ik op.

Ik stel me voor met enkel mijn voornaam en vraag hoe ik kan helpen.

De stem aam de andere kant klonk aangenaam toen ze zichzelf voorstelde.

Ik noteer het adres en het uur van de afspraak.

Binnen één uur bij haar thuis.

Ik besluit me nog vlug te douchen en me om te kleden.

Tegen het afgesproken uur parkeer ik mijn wagen in de omgeving van het adres en besluit het laatste stuk te voet af te leggen. Ik bel aan. Mijn hart klopt in mijn borstkas als bezeten en ik probeer mezelf te kalmeren.

De deur werd geopend en in de opening verscheen een vrouw van ergens in de veertig, schatte ik.

“Goedendag mevrouw” zei ik, “Wij hebben daarstraks gebeld vermoed ik, ben ik op het juiste adres?”

“Kom binnen” antwoordde ze, zonder op mijn vraag te antwoorden, terwijl ze een stap naar achter zette om mij binnen te laten.

Ik stap binnen en hoor hoe achter mij de deur wordt gesloten. Ik draai mij om en wacht af.

Ik voel me ondertussen reeds iets meer op mijn gemak en neem de tijd om de vrouw in me op te nemen.

Ze is slank en heeft een smal gezicht met een krullend kapsel van donkerbruin haar. Ze is gekleed in een nauwsluitende grijze rok en een wit geknoopt hemdje dat ze los draagt. Aan haar voeten heeft ze platte zwarte schoentjes, die me in huis zeer comfortabel lijken. Ik merk dat ze me ook opneemt, haar hand uitsteekt en zichzelf voorstelt. “Ik ben Anne.”

“Hallo Anne, ik ben Marc,” antwoord ik terwijl ik haar hand schud, waarna ze zonder een woord te zeggen verder de gang in loopt.

Ik besluit haar te volgen.

In de living aangekomen neemt Anne m’n jas aan en vraagt me om in de zetel plaats te nemen, waarna ze me een glas wijn aanbiedt. “Wit of rood” vraag ze, waarop ik antwoord dat ik me bij haar keuze zal aansluiten. Ik installeer me in de zetel terwijl Anne, naar de keuken veronderstel ik, wegging om even later met twee glazen wijn terug te komen.

Alhoewel ik al wat gekalmeerd ben, voel ik nog steeds de adrenaline door m’n lichaam pompen.

Toen ik Anne zag terugkomen met de twee glazen wijn merkte ik dat ze, buiten een aangename kalme stem, ook een elegante manier van bewegen had. Anne nam plaats naast me in de zetel en overhandigde mijn glas wijn. “Gezondheid” zei ze, toen we klonken, waarna ze nipte aan haar glas.

We praten wat over koetjes en kalfjes, maar na vijf minuutjes vraag ik haar om even van de badkamer gebruik te mogen maken. We staan op en Anne wijs me de weg. Ik ga de badkamer binnen en sluit de deur achter me. Ik wil niet dat deze eerste keer voor ons een tegenvaller zou worden en besluit me nog even te verschonen. Ik laat mijn broek zakken, controleer of mijn voorhuid naar achter is geschoven en reinig mijn penis nog eens extra, om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste geurtjes zijn. Mijn oksels ondergingen dezelfde behandeling. Ik fatsoeneer mezelf nadien en ga ik terug naar de woonkamer.

Als ik terug in de woonkamer arriveer plaatste Anne haar glas wijn op de tafel en staat op. We naderen elkaar langzaam. Ik blijf onbeweeglijk voor Anne staan. Anne is ongeveer vijftien centimeter kleiner dan ik. Ze strijkt met haar handen over mijn borst, verder naar mijn hals. Ze kijkt me strak aan als ze het bovenste knoopje van mijn hemd langzaam losknoopt. Langzaam glijden haar handen verder over mijn borst naar het volgende knoopje dat ze weerom losmaakt. Een voor een volgden zo de volgende knoopjes, terwijl ze me in mijn ogen blijft kijken. Bij het onderste knoopje aangekomen knippert ze even met haar ogen, kijkt omlaag en neemt de gesp van mijn riem die ze onhandig opent. Ze opent vervolgens de bovenste knoop van mijn broek en trekt mijn hemd los.

Langzaam glijden haar handen over mijn buik naar mijn borst toe. Vervolgens glijden haar vingers over mijn schouders waardoor mijn hemd langs mijn armen naar beneden schuift. Anne doet de knopen van m’n hemdsmouwen los, neemt het hemd en hangt het over de leuning van een stoel. Ze zet zich op haar knieën voor me, bukt zich en knoopt de veters van mijn schoenen los. Ik stap uit m’n schoenen waarna Anne ze naast elkaar weg plaatst. Anne richt zich op, terwijl ze nog steeds op haar knieën blijft zitten en kijkt me terug in de ogen. Voorzichtig opent ze de knopen van mijn broek, een voor een. Het lijkt alsof ze alle tijd van de wereld heeft. Tergend langzaam opent ze tenslotte de laatste knoop en laat haar handen naast zich zakken. Ze kijkt gebiologeerd naar het half openstaande kruis van mijn broek. Ik voel hoe mijn erectie zich tegen de stof van mijn ondergoed drukt. Het lijkt alsof Anne plots een besluit neemt. Ze neemt mijn broek langzaam vast, opent de flappen bovenaan en laat haar handen in mijn broek glijden. Ze volgt de contouren van mijn penis naar beneden en gaat verder met haar vingertoppen langs mijn ondergoed tot aan mijn ballen. Ik zie dat haar handen beven van de ingehouden spanning. Met haar handen trekt ze m’n broek verder omlaag, waarna ik uit de pijpen van mijn broek stap. Ze neemt mijn broek, plooit deze netjes dubbel en legt deze op tafel.

Nog steeds zit ze voor me, trekt de pijpjes van m’n ondergoed strak, waarna ze, heel langzaam, haar handen terug over mijn geslacht legt. Ze bevoelt de textuur van de strakke rekbare stof die zich over mijn opstaande penis rekt. Ik hoor haar lichtjes hijgen door haar half geopende mond en zie hoe ze haar lippen bevochtigt. Ze werpt een snelle blik naar mij alvorens ze met haar handen mijn penis door mijn ondergoed betast. Haar vingers glijden via de top van mijn penis omlaag, langs de zijkant van mijn penis tot over mijn strakgespannen balzak. Ze legt nu haar geopende hand onder mijn balzak als lijkt ze deze te wegen. Ik zie dat haar handen nog steeds lichtjes beven van de ingehouden spanning. Na nog een steelse blik naar boven te hebben geworpen neemt ze resoluut de rek van mijn onderbroek vast met haar handen en trekt deze voorzichtig naar voor. De top van mijn penis, welke zijn vrijheid van het stak over zich heen gespannen textiel herwint, torent plots boven de rand uit. Anne laat langzaam de broek verder neer en bestudeert mijn penis die boven een bedje van bruin getrimd schaamhaar omhoog torent. Het ondergoed gaat verder naar beneden om uiteindelijk op eigen kracht langs mijn benen verder tot aan mijn enkels te zakken.

Ik stap naar achter, uit mijn ondergoed. Anne neemt het textiel bijna eerbiedig vast, als ware het een ritueel, vouwt het dubbel en drapeert het over mijn hemd op de stoelleuning. Dit alles zonder op te staan. Weer richt ze zich naar mij, zucht, zet zich neer en neemt de tijd om mijn naaktheid te bestuderen. Langzaam strekt ze haar linkerhand uit en beroert mijn eikel voorzichtig met haar vingers. Met de rug van haar andere hand strijkt ze langzaam door mijn schaamhaar. Ze omvat vervolgens mijn penis. Ik voel de trilling van haar vingers terwijl ze over het puntje van m’n penis wrijf. Ik voel de druk van haar hand die mijn lid omvat terwijl ze deze langzaam omlaag brengt, waardoor de huid die zich gedeeltelijk terug over mijn eikel had gelegd omlaag wordt getrokken. Het lijkt alsof ze goedkeurend knikt als ze m’n stijve penis iets naar voor richt. Als is het om z’n stevigheid te beoordelen. Ze brengt haar lippen dichterbij. Een druppel voorvocht heeft zich bovenop het gaatje van m’n penis gevormd. Ze likt, voorzichtig, met haar tong de druppel weg om vervolgens mijn penis langzaam tussen haar lippen te laten verdwijnen. De vochtige warmte van haar mond en de druk van haar lippen die zich om mijn penis sluiten windt me op. Met haar handen trekt ze voorzichtig mijn penis verder naar voor. Ze buigt haar hoofd iets verder naar voor en naar beneden zodat haar lippen verder neerwaarts gaan en haar mond mijn penis bijna volledig opslokt.

Ze is gulzig, maar lijkt plots tot bezinning te komen. Haar hoofd gaat terug naar boven. Ik voel hoe ze met haar tong mijn penis verkent. Langzaam strijkt ze met het puntje van haar tong langs de rand van mijn eikel. Haar lippen knellen zich hard rondom mijn roede. Ze brengt haar handen tot onder mijn balzak en betast voorzichtig met haar vingertoppen mijn teelballen. Ze omvat vervolgens met haar rechterhand mijn penis en trekt langzaam de huid naar beneden terwijl haar tong nog steeds rond mijn eikel glijdt. Plotseling begint ze me terug te pijpen, langzaam en diep. Als ik zou willen vermijden dat ik klaar zou komen dan wordt het hoog tijd om in te grijpen. Ik laat haar nog eenmaal over mijn penis zakken en trek haar dan langzaam aan haar handen omhoog. Ze probeert haar lippen rond m’m penis te houden, maar met een zuigend geluidje schuift mijn penis uiteindelijk uit haar mond. We hijgden beiden als Anne zich langzaam opricht.

Als ze zich volledig heeft opgericht laat ik haar los en leg mijn handen langs haar hals. Ik til haar kin een beetje op en kus haar vol op de mond. Ik merk dat haar huid een rode schijn vertoont, te wijten aan de prikkelende opwinding. “Je smaakt lekker” hijgt ze terwijl ze glimlacht. Ik kus haar vol op de mond. Onze tongen strelen elkaar. Ik beëindig de tongzoen en antwoord “Ik heb niets geproefd”.

“Je had me wat langer m’n gangen moeten laten gaan, dan zou je het wel hebben geproefd” antwoordt ze al lachend op haar beurt. “Maar je hebt gelijk, schatje” vervolgt ze en neemt onze glazen wijn waarna ze mij een glas overhandigde. “Proost!” Ze zet het glas aan haar lippen en bestudeert me terwijl ik van m’n glas nip. Ze loopt langzaam om me heen en nipt soms van haar glas. Soms legt ze haar hand op mijn lichaam… en streelt me. Soms voelde ik hoe haar vingers over mijn huid glijden.

“Je moet een beetje op je lijn gaan passen” spreekt ze ernstig. Toen ze terug voor me ging staan en m’n opstaande penis begon te bestuderen, nam ik haar glas uit haar hand en plaats beide glazen op de tafel.

Ik leg mijn handen terug langs haar hals en kus haar weer op de mond. Langzaam glijden mijn handen langs de kraag van haar blouse tot ik de eerste gesloten knoop bereik. Ik open deze voorzichtig. Ik legde daarna mijn handen plat op haar lichaam en volg ik weer de zoom van haar blouse tot aan de volgende knoop. Ik voel de welving van haar borsten in de palm van mijn hand terwijl ik knoop voor knoop langzaam haar blouse volledig losmaak. Ze draagt haar blouse los over haar rok. Langzaam schuif ik mijn handen onder haar blouse over haar buik en volg met mijn duimen de rand van haar rok. Ik voel hoe ze haar buik intrekt en ze naar adem hapt waardoor haar borsten iets vooruit priemden.

Ik voel het fijne dons van de huid op haar buik tegen mijn vingertoppen glijden. Ik volg de welving van haar buik tot aan haar navel. Ik doe een halve stap naar achter om beter haar lichaam te kunnen bestuderen terwijl ik langzaam haar blouse open. Ze houdt haar hoofd schuin terwijl ze me glimlachend aankijkt. Geen spoor van gêne viel er bij Anne te bekennen terwijl langzaam mijn handen en mijn ogen haar borsten verkennen. Ik voel het zachte kantwerk van haar witte beha onder mijn vingers en voel zelfs de stijfheid van haar opstaande tepels erdoorheen. Mijn vingers volgen de rand van de BH op Anne ’s borsten en volgen de bandjes richting haar schouders. Langzaam laat ik de blouse van haar schouders glijden en hang deze vervolgens netjes over de leuning van de dichtstbijzijnde stoel.

Ik kus voorzichtig haar hals en leg mijn hand op haar borst, terwijl ik Anne langzaam dwing om haar lichaam terug in mijn richting te draaien nadat ik haar hemd heb weggehangen. Ik buig langzaam door mijn benen terwijl ik met m’n lippen en tong haar hals… borsten… en vervolgens haar buik betast terwijl mijn handen de welving van haar schouders en rug volgen. Tot ik tenslotte op mijn knieën voor haar zit. Langzaam leg ik mijn handen op haar benen. Ik laat m’n handen langzaam langs haar benen omhoog glijden tot onder haar rok, terwijl ik Anne in de ogen blijf kijken. Mijn handen betasten haar zachte warme dijen tot ze niet hoger meer raken. Ik trek m’n handen terug en open langzaam de rits aan de zijkant van haar rok. Ik trek de rok langzaam naar beneden.

Toen de rok lager dan haar billen was gegleden nam de zwaartekracht het over. Haar witte kanten slipje, waardoor de donkere schijn van haar schaamhaar merkbaar is, komt tevoorschijn. Ze stapt uit haar rok. Ik neem hem op en drapeer hem over haar blouse. Ik ga voor Anne staan op een meter afstand. Nu is het mijn beurt om haar op te nemen. Ik zie de rode strepen, veroorzaakt door het rekje van haar slip, op haar heupen. Ik kniel op één been en trek het slipje op zo’n manier dat de rode strepen ook verdwijnen. “Zo, dat ziet er leuk uit” vertel ik haar als ik terug recht sta.

“Vind je, schatje?” vraagt ze als ze een Marlyn Monroe imitatie uitvoert.

“Zeker weten mevrouw, mag ik nog even genieten van het zicht?”, vraag ik, terwijl ik langzaam om haar heen ga.

“Ik kan je toch moeilijk vragen om je ogen te sluiten!” antwoordt ze lachend.

“Het zou zonde zijn!” antwoord ik op mijn beurt terwijl ik haar verder met mijn ogen aftast. “Doe je veel aan sport?” vraag ik.

“Ik ga naar de fitness club, en soms naar de sauna. Waarom?” Antwoordt ze.

“Omdat je een fantastisch lichaam hebt” zeg ik als ik achter haar sta en m’n handen over haar heupen naar haar stevige billen laat glijden.

“Jij mag er ook zijn hoor schatje, doe jij aan sport?” vraagt ze terwijl ze over haar schouder naar me kijkt en met haar hand mijn halve erectie vastgrijpt. Ze knijpt zachtjes in mijn penis en probeert me vervolgens af te trekken.

“Ik ga enkele keren in de week een uurtje joggen” antwoord ik terwijl ik m’n handen langs haar rug naar omhoog laat glijden. “En ik neuk vrouwen” voeg ik er aan toe.

Mijn handen glijden naar haar borsten en ik druk haar tegen me aan. Mijn penis drukt tegen haar onderrug en ik voelde hoe mijn ballen de stof van haar slip raken. Ik voel haar stevige borsten door het kantwerk van haar lingerie door. Ik voel haar stijve tepels door de dunne stof heen. Ik adem de geur van haar haren in en voel de begeerte in me opwellen. Ik laat mijn vingers over haar borsten dwalen en volg de rand van haar beha, tot in de vallei tussen haar borsten. Mijn vingers beschrijven cirkels rond haar stijve tepels die plots nog verder blijken te groeien. Ik stop en laat een hand naar haar buik glijden. Anne hapt naar adem en trekt haar buik in bij de aanraking. “Gaat het mevrouw?” Vraag ik. Ze kreunt als antwoord en legt haar armen achter haar hoofd in mijn nek. Mijn tweede hand glijdt langzaam tussen haar borsten uit, verder over haar buik… en verder omlaag tot aan haar slip. Ik leg mijn andere hand tenslotte over haar venusheuvel op haar slip.

Ik voel de warmte van haar lichaam op mijn handen. Een hand verdwijnt in haar slip en voelt eerst nog de gladde zachte huid van haar buik, tot ik vervolgens haar schaamhaar tussen mijn vingertoppen voel. Met de hand die over haar venusheuvel had gelegen grijp ik terug haar borst vast, terwijl ik met de middelvinger van de andere hand voorzichtig naar haar vagina glijd. Ik voel een kleine harde uitstulping welke bovenaan uit haar vagina steekt. Ik voel de hitte van haar lendenen op mijn hand. Ik voel hoe Anne voorzichtig haar bekken naar voor brengt terwijl ik met mijn vingertop rondjes rond de uitstulping beschrijf. Dit terwijl ze nog steeds haar armen om mijn nek bleef houden. Ze draait haar hoofd en probeert me te kussen. Ik trek m’n hand terug uit haar broekje en lat haar borst los. Ik open voorzichtig de sluiting van haar beha, leg mijn handen op haar schouders en laat langzaam de bandjes over haar schouders zakken terwijl ze haar armen laat zakken.

Ik neem de beha van haar armen en leg deze op de tafel. Ik blijf achter haar staan als ik mijn handen over haar borsten leg. Een borst in elke hand. Ik voelde hoe de stijve tepels onder mijn vingers door glijden en telkens even tussen mijn vingers blijven hangen terwijl m’n handen tot onder haar borsten glijden. Toen m’n handen tenslotte in de plooi onder haar borsten zijn terechtgekomen, neem ik met elke hand een borst op en weeg ze in mijn handen. Anne legt terug haar handen in mijn nek. Haar borsten rekten zich door deze beweging uit naar boven en verdwijnen uit mijn handen. Ik laat mijn handen zakken tot op haar zachte buik en kus Anne in de nek.

Ik verplaats mijn kussen verder naar haar rug terwijl ik mij langzaam door de knieën laat zakken. Ik beweeg ondertussen een hand tot aan haar borsten en laat ze in de zachte welving tussen haar borsten rusten. Als ik op mijn knieën achter haar zit, neem ik haar heupen vast en draai Anne langzaam om. Ik kijk tussen Anne ’s borsten door naar haar ogen. Mijn handen op haar heupen nemen vervolgens de rand van haar broekje vast en trekken het langzaam naar beneden. Anne heeft haar mond iets geopend en ik zag hoe ze op het puntje van haar tong bijt terwijl haar slipje verder naar beneden wordt getrokken. Ze legt haar handen op mijn hoofd en grijpt in mijn haren. Ik kijk terug naar haar slip en zie dat het bovenste deel van haar bruine schaamhaar reeds boven de rand van haar slip uitsteekt. Ik trek haar slip verder tot ze vanzelf naar beneden glijdt. Anne kijkt me aan en stapt uit haar slip, die ik vervolgens mee over de andere kleren op de stoelleuning leg.

Ik blijf op mijn knieën zitten en leun een beetje achterover. Ik heb zo een prachtig zicht over het lichaam van Anne. Ik kijk naar haar voeten die, iets uit elkaar stevig op de grond staan. Ik zie hoe de onderkant van har voeten lichtroze gekleurd zijn. Ze had de nagels van haar tenen niet gelakt. Maar haar voeten zijn netjes verzorgd. De nagels waren pas geknipt, aan de lengte te oordelen. Haar voeten wezen lichtjes uiteen. Mijn blik glijdt verder langs haar enkel naar haar slanke benen, welke glad geëpileerd zijn. Haar knieën zien een beetje rood. Waarschijnlijk omdat ze daarstraks op haar knieën voor mij had gezeten. Haar gladde dijen eindigden tenslotte op de plaats waar haar bruine schaamhaar op haar venusheuvel groeit. Anne had haar schaamhaar getrimd en geëpileerd langs de zijkanten.

Er staat een lange, relatief smalle, driehoek van kort getrimd bruin schaamhaar, bijna rechthoekig, bovenaan een vijftal centimeter breed, onderaan langs haar vagina tussen haar benen eindigend. Bovenaan haar vagina, tussen haar gesloten schaamlippen door, stak haar gezwollen kittelaar naar buiten. Haar heupen en strakke buik vertonen rode striemen, afkomstig van haar slip. Haar buik bolde een beetje naar voor, maar als ze merkt dat mijn blik er op blijft gevestigd, trekt ze hem in en maakte haar buik weer strak. Haar beide borsten staan trots vooruit. Weer zie ik onderaan haar borsten enkele roze strepen die door de druk van haar beha zijn veroorzaakt. Haar borsten wijken lichtjes uiteen en worden bekroond door een bruine opstaande tepel omgeven door een bruin tepelhof. Dit tepelhof is door kleine ronde uitstulpinkjes omringd. De bovenkant van haar rechter tepel vertoont een putje in de vorm van een kruisje. Een klein bruin vlekje onderaan haar hals accentueert de vlakte tussen haar borst en hals, die uiteindelijk bij haar kin eindigt. Haar bruine ogen bekroond door bruine dikke wenkbrauwen kijken op me neer. Ze draagt geen sieraden op haar lichaam, uitgezonderd twee kleine oorbelletjes van zilver en zwart. Ik duw Anne met haar billen tegen de tafel, waar ze ogenblikkelijk steun zoekt met haar handen.

Ik zet me dichter naar Anne ’s lichaam toe en beroer met m’n handen de korte schaamhaartjes. Mijn handen naderen het knobbeltje dat vrolijk uit Anne ’s vagina tevoorschijn komt. Anne plaatst haar benen iets verder uiteen waardoor ik een beter zicht kreeg op haar gesloten schaamlippen. Ik volg de lippen met de vingertoppen van mijn handen. Ik voel de hete warmte van haar vagina op mijn vingers. Mijn vingers glijden verder naar beneden tot tussen haar dijen die ik vervolgens zachtjes uiteen druk. Ik zie hoe haar vagina zich langzaam opent. Haar schaamlippen openen zich deels. Een ander deel van haar schaamlippen biedt nog even weerstand, maar glijdt vervolgens uiteen. Ik volgde met m’n vingers haar schaamlippen, van boven naar onder, en druk ze verder uiteen, daar waar haar vagina nog niet volledig is geopend. Onderaan haar vagina bevindt zich het hardere, minder vlezige gedeelte. Met een vinger dring ik voorzichtig bij haar binnen en voel haar hitte die mijn vinger omgeeft. Het vocht van de binnenkant van haar vagina gebruik ik om het vlezige gedeelte boven de opening van haar kut te bevochtigen.

Ik ga zo enkele keren over en weer. Langzaam breng ik mijn lippen dichterbij en snuif de geur van haar geslacht in me op. Met het puntje van mijn tong proef ik van haar kittelaar die nu stijf en onbeschaamd rechtop staat. Ik dank Anne in gedachten dat ze zich zo goed verzorgt. De sappen van haar vagina smaken verrukkelijk. Ik ga met m’n tong dieper in haar vagina en bevoel met het puntje van mijn tong de wand van haar schede. Mijn lippen en tong glijden over het vlezige gedeelte boven de opening van haar kut. Ik lik haar, met steeds diepere halen. Mijn tong gaat in haar diepte en glijdt vervolgens helemaal tot boven aan haar kittelaar. Ik herhaal dit langzaam en probeerde telkens iets dieper in haar binnen te dringen met mijn tong. Ik probeer ook telkens iets meer druk uit te oefenen op het bovenste gedeelte buiten de opening van haar vagina. Ik merk dat haar schaamlippen opzwellen en het vocht, de mengeling van mijn speeksel en haar sappen onder uit haar vagina liep. De schaamharen rond haar schede beginnen samen te klitten van het vocht uit haar schede. Ik voel hoe ze een hand op mijn hoofd legt en m’n haren vastgrijpt. Ik duw haar langzaam naar achter totdat ze op haar rug ligt. Haar voeten zoeken steun op mijn schouders. Ik leg mijn handen onder haar knieholtes en dwing haar bovenbenen tegen haar buik. Haar vagina ligt nu als een schoteltje onder mij. Een schoteltje waaruit ik gretig drink.

Mijn vingers vinden de weg naar haar schaamlippen terug, terwijl het puntje van mijn tong snelle cirkeltjes begint te draaien rond haar genotsknop. Langzaam glijden mijn vingers langs de rand van haar vagina. Ik plant mijn duimen in haar bilspleet en trek deze voorzichtig open terwijl mijn tong onophoudelijk blijft voort werken. Ik hoor hoe Anne kreunt. Ik druk voorzichtig mijn duimen op het sterretje van haar anus. Ik voel hoe haar schaamlippen in volume toenemen. Ze staan bol van het vocht, dat zich door de poriën van haar huid perst. Ik voel hoe haar vagina langzaam samentrekt en zich dan plots terug ontspant. Anne kreunt terwijl ik voel hoe haar vagina, als was het een kramp, zich samentrekt en zich dan weer ontspant. Het vocht van haar vagina is dikker geworden, smeuïger, als een saus en smaakt anders. Anne drukt haar benen samen en probeert met haar handen mijn hoofd weg te duwen van haar vagina terwijl ze klaarkomt. Ik probeer zo lang mogelijk met mijn tong haar kittelaar te prikkelen. Mijn hoofd zit gekneld tussen haar benen… Ik denk iets te horen en druk met mijn handen Anne ’s benen verder uit elkaar. Het kost me moeite…

Neem me” hoor ik Anne nu fluisteren. “Neem me… nu… alsjeblieft…”

Ik richt me op en kijk neer op Anne ’s glanzende bezwete lichaam. Anne grijpt tussen haar benen naar m’n penis en brengt deze naar haar vagina. Ik grijp Anne vast aan haar heupen en laat mezelf langzaam in haar glijden. Ik glijd in haar als was het boter. Ik voel de hitte van haar lichaam op mijn eikel als deze in haar vagina glijdt. De hitte van haar vagina omsluit mijn penis steeds meer naargelang ik me dieper in haar schede druk. Ik voel haar schaamharen tegen de mijne als onze onderlichamen elkaar ontmoeten. Ik trek me aan haar heupen nog dieper bij haar naar binnen. Een golf van geilheid overspoelt mij. Ik kijk toe hoe haar gezwollen geslacht me in haar heeft opgenomen terwijl ik me langzaam uit haar terugtrek.

Ik zie hoe haar binnenste schaamlippen zich rond mijn penis spannen en mee naar buiten worden getrokken terwijl ik me langzaam terugtrek. Als mijn penis bijna volledig is teruggetrokken stoot ik me terug in haar. Ik stoot vanuit mijn gespannen billen en kantel mijn bekken zodat ik nog dieper in haar vagina kan toestoten terwijl ik haar heupen tegen me aantrek. Anne heeft zich op haar ellebogen opgericht en kijkt gebiologeerd toe hoe mijn penis haar neukt. Ik zie de rimpeling op haar buik als ze zich opricht. Haar borsten hangen tegen haar door het zweet blinkende lichaam. Anne ’s lichaam schokt telkens ik me in haar stoot. Ik zie hoe haar borsten meedeinen op mijn ritme. Ze legt haar handen in haar schoot en met haar vingers bevoelt ze mijn penis terwijl deze uit haar wordt getrokken. Ik duw haar terug op de tafel en verhoog het ritme. Haar borsten wippen nu op een verhoogd tempo op en neer.

Ik voel hoe mijn lichaam zich opspant. Onder aan de wortel van mijn penis voel ik hoe mijn lichaam zich samentrekt. Ik voel de druk op mijn teelballen als deze zich in mijn lichaam terugtrekken. De eikel van mijn penis wordt langzaamaan gevoeliger en gevoeliger. Ik voel hoe mijn penis zich wil samentrekken. Ik vecht tegen mijn orgasme. Plots voel ik de samentrekking van mijn penis, van mijn prostaat. Ik voel hoe mijn zaad door mijn penis wordt gestuwd, naar mijn overgevoelige eikel toe. Ik voel hoe de druk in mijn lichaam toeneemt, mijn benen en billen spannen zich op terwijl ik nog een laatste diepe stoot in Anne ’s lichaam probeer te duwen. Mijn eikel schreeuwt het uit door z’n overgevoeligheid, ik voel hoe mijn zaad mijn eikel verlaat terwijl mijn penis zich samentrekt en het sperma in de hete vochtige schede stuwt. Ik druk me tegen Anne aan en geniet van het moment. Als mijn penis zich nog enkele malen heeft samengetrokken, trek ik me iets terug en stoot weer toe, dieper. Weer voel ik hoe mijn zaad zich een weg baant door mijn penis en de geile bevrijding die volgt van zodra het in Anne ’s vagina wordt gepompt. Ik hoor vaag hoe ik kreun. Ik ben een en al gevoel voor het klaarkomen van mijn penis. Alle andere zintuigen lijken uitgeschakeld.

Ik voel hoe Anne ’s vagina zich samentrekt terwijl er in mijn hoofd een vuurwerk wordt afgestoken. Mijn ganse lichaam, van beneden tot boven is opgespannen als een boog terwijl ik mijn lul steeds dieper in Anne probeer te duwen. Ik voel de behoefte mijn zaad zo diep mogelijk in Anne te storten. Ik schud mijn hoofd naar achter en kreun luid. Anne drukt haar benen om mij terwijl ik terug tot zinnen kom. Ik voel hoe mijn penis nog steeds kleine naschokken maakt. Ik ben uitgeput en laat me neerzakken op Anne ’s lichaam. Onze bezwete huid raakt elkaar terwijl Anne haar armen om me heen slaat. Ik voel Anne ’s borsten tegen me drukken terwijl we beiden al hijgend proberen bij te komen. Ik voel een zekere bevrediging als mijn lichaam zich ontspant en ik me loom op Anne laat zakken. Ik voel hoe mijn penis in volume afneemt, terwijl ik hem in Anne ’s vagina laat steken. Ik voel hoe het zaad uit mijn steeds kleiner wordende lul in Anne ’s vagina loopt. Ik kijk rond en zie verder op de tafel een doos met tissues staan. Ik grijp ernaar, maar kan er net niet aan. Ik probeer mijn lul in Anne te houden terwijl ik me verder uitstrek. Ik voel het soppen van de sappen van onze lichamen. Ook Anne heeft zich nu een beetje gedraaid en probeert eveneens naar de doos te grijpen.

Maar gezien haar geringere lichaamsbouw kan ze er helemaal niet aan. Ze laat zich terug op de tafel zakken. Ik ben er in geslaagd om met de tippen van mijn vingers de doos te bereiken en probeer ze dichterbij te schuiven. Het lukt. Ik neem een zakdoekje en leg het naast me. Vervolgens neem ik er nog twee. Ik richt me op doch zorg ervoor dat onze geslachten met elkaar blijven verbonden. Ik voel het schuren van ons schaamhaar tegen elkaar. Ik geef Anne een zakdoekje en vraag of ze daarmee zo meteen mijn penis wil vastnemen. De twee andere zakdoekjes leg ik dubbel in mijn hand en breng deze onder mijn ballen naar de kut van Anne. Ik druk het tegen haar, net boven haar anus. “OK?” Vraag ik.

“Ja hoor” antwoordt Anne. Langzaam trek ik mijn lul uit Anne, waarna er een grote lading van de gezamenlijke sappen van onze geslachten volgt. Ik druk de doekjes tegen Anne ’s vagina terwijl Anne mijn penis omwikkeld heeft. Ik dank haar, neem nog enkele tissues en begin vervolgens de omgeving van Anne ’s vagina droog te maken. Ik neem alle doekjes samen en wikkel ze in elkaar. Ik neem twee nieuwe doekjes, vouw ze dubbel, druk ze tegen Anne ’s nog steeds geopende schaamlippen en stap tussen haar benen uit. Anne neemt het doekje vast, sluit haar benen en richt zich op.

“Kom!” Zegt Anne terwijl ze me aan de hand meetrekt naar de badkamer.

“En dan nu de massage?” Vraagt Anne terwijl we ons in de badkamer proberen op te schonen.

“Het spijt me mevrouw, maar ik vrees dat het uurtje reeds voorbij is” antwoord ik met spijt in m’n stem. Anne kijkt me ernstig aan, gaat op haar knieën zitten en begint mijn slappe penis te pijpen. Ze aait mijn ballen en ik voel hoe mijn penis terug in volume begint toe te nemen. Hierdoor aangemoedigd zuigt Anne harder op mijn penis. Ik zie hoe haar kaken hol worden gezogen terwijl mijn penis zich langzaam terug begint op te richten. Langzaam begint ze me af te trekken terwijl haar tong mijn eikel bewerkt. Ik kreun terwijl ik terug opgewonden geraak. Anne heeft hier gevoel voor. Haar tong bewerkt mijn eikel en de onderkant van mijn penis terwijl ik word afgetrokken. Mijn lul heeft zich terug in volle lengte opgericht. Met haar andere hand streelt ze mijn kale ballen zachtjes. Ik voel dat ik weer ga komen. Weer voel ik het samentrekken van mijn lul terwijl mijn eikel in gevoeligheid toeneemt.

Ik voel hoe een eerste klad zaad zich door mijn lul perst en in Anne ’s mond spuit. Ik voel het zaad, dat via Anne ’s tong op mijn eikel terechtkomt. Ik steun als ik voel hoe mijn benen verslappen. Weer wordt een lading zaad in Anne ’s mond gepompt. Ik probeer wanhopig mijn lul terug te trekken omdat mijn eikel de streling van haar tong niet meer kan verdragen. Mijn lul blijft samentrekken terwijl ik kom. Ik hoor hoe Anne mijn zaad doorslikt en me vervolgens verder pijpt. Na de volgende lading staat Anne plots op. Ik voel mijn lul kloppen in haar hand. Ik zie hoe zaad over haar hand loopt, die mijn kloppend lid vasthoudt, terwijl ze zich verder opricht. Ze slaat haar hand om mijn nek en kust me vol op de mond. Ik proef mijn zaad op haar tong.

“Mag ik ook betalen in natura?” Vraagt Anne.

Epiloog:

Ik kan je nu wel vertellen dat ik blij ben dat Anne mijn nummer heeft geprogrammeerd in haar GSM. Anne heeft nadien nog meerdere keren een afspraak met me gemaakt. Wat me tevreden stemt. En in eenzame tijden bel ik haar. Ik vraag dan wat haar tarief is… en Anne noemt me dan “mijnheer”…

Marrec

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s