Ghost 1.2


Zondagavond 20 december

Ik genoot van het water dat over mijn schouders en rug vloeide. De weldadige warmte verdreef echter niet de eenzaamheid die ik binnenin voelde.

Mijn zevenentwintig lentes hadden me geleerd dat een man niet al mijn problemen kon oplossen. Maar soms was het toch handig om er een ter beschikking te hebben. Al was het maar om de praktische kant van de zaken… Of voor de seks.

Mijn handen glijden over mijn borsten en ik betast mijn tepels. In de jaren was ik er in gelukt mijn fantasie goed te gebruiken, en al was het zelfbevrediging, het schonk me de voldoening die ik nodig had.

In mijn verbeelding was seks fantastisch. Steeds met een onbekende man, maar toch steeds dezelfde. Ook nu verbeelde ik me dat hij bij me was in de badkamer. Ik sloot mijn ogen terwijl mijn handen mijn lichaam verder verkende en streelden. Ik hoor hoe het douchegordijn wordt opengeschoven. Ik voel me bekeken door vreemde ogen. Ik open mijn ogen en merk dat het water langs het half geopende gordijn naar buiten spat… dan valt het gordijn terug toe.

Ik sluit mijn ogen terug en voel een streling langs mijn rug. Vingers die voorzichtig, zoekend, langs mijn heupen glijden. Handen glijden over mijn buik en omvatten mijn borsten. Mijn tepels worden voorzichtig tussen twee vingers vastgegrepen.

Ik voel hoe een tong door het dal tussen mijn borsten glijdt. Lippen zuigen aan mijn stijve tepels. Handen glijden langs mijn billen en dijen. Zacht glijdt een hand tussen mijn billen, langs mijn kontgaatje. Handen woelen in mijn haar. Ze kneden mijn hoofd voorzichtig. Een hand glijdt lang mijn benen naar beneden. Vingers tussen mijn tenen.

Ik voel hoe mijn kuiten worden gemasseerd. Mijn billen worden door twee handen verkend. Ik voel de streling van handen en vingers over mijn rug. Lippen kussen mijn oksels. Iemand zuigt voorzichtig aan mijn oorlel. Vingers beroeren mijn lippen, mijn wenkbrauwen. Handen glijden langs mijn hals naar mijn nek.

Ik voel hoe mijn schouders langzaam worden gemasseerd. Loom leg ik een been om de stevige billen. Mijn handen grijpen de onzichtbare man vast en betasten zijn stevige rug. Handen glijden over mijn buik.

Ik voel hoe mijn dijen worden gestreeld. Vingers betasten mijn lippen.

Ik voel hoe lippen mijn hals kussen. Een zacht plagend beetje in mijn oorlel. Het puntje van een tong verkent mijn oor. Twee handen grijpen mijn billen vast, tillen me op en drukken me tegen de muur.

Ik sla mijn andere been om hem heen. Handen en vingers glijden over mijn rug, strelen mij. Zij verhinderen direct contact met de wand.

Ik leun loom achterover in de zachte omarming. Lippen beroeren mijn lichaam.

Ik voel vingers die mijn vagina betasten. Zij volgen de lengte van de spleet tussen mijn benen.

Ik voel hoe een tong mijn kutje likt. Een vinger penetreert zachtjes mijn poesje. Mijn schaamlippen worden opzij gedrukt. Een tong dringt tussen mijn geopende lippen en likt mijn schede en de buitenkant van mijn kutje.

Lippen kussen mijn reeds opgerichte kittelaar. Lippen omvatten mijn genotsknopje en zuigen er voorzichtig op. Een tong betast het puntje van mijn liefdesknoopje. Vingers wrijven voorzichtig tegen mijn kittelaar die voorzichtig tussen de lippen worden gezogen. Het is alsof mijn kittelaar een klein penisje is dat wordt afgetrokken, gelikt en gepijpt. Vingers woelen door het zwarte getrimde pelsje boven mijn poesje. Ze volgen de contouren van mijn schaamhaar.

Ik voel druk tegen mijn kutje. Terwijl de handen die mijn billen omklemmen mijn billen een beetje uiteen trekken voel ik hoe vingers de verborgen plek rond mijn kontgaatje betasten.

Ik grijp met mijn hand tussen mijn benen naar datgene dat tegen mijn kutje aandrukt. Ik voel een zacht stevig iets en probeer het met mijn hand te omklemmen. Het is enorm en kan het niet met een hand omklemmen.

Ik kom zeker vijf centimeter te kort, ik breng mijn tweede hand naar beneden. Met twee handen omklem ik het enorme ding. Een tong glijdt door de bovenkant van mijn bilspleet. Het besef dringt tot me door dat het vlezige ding in mijn handen de eikel op een enorme lul is.

Ik streel de eikel die nog vergroot en verhardt door mijn aanraking. Kijk naar beneden en zie hoe mijn schaamlippen uiteen worden gedrukt door het ding. Mijn kut opent zich. Twee handen nemen voorzichtig mijn benen vast, net onder mijn knieën. Ze drukken mijn dijen verder uiteen en heffen mijn benen op.

Ik voel hoe de eikel verder binnen glijdt. Voel hoe mijn kutje wordt open getrokken. Langzaam, zonder haperen glijdt de eikel verder. Het is alsof de lul superglijdend is geworden. Gewillig ontvangt mijn kutje de mastodont.

Ik voel hoe de eikel zich in me prangt. Opgelucht haal ik adem als de eikel volledig binnen is en mijn bekken is gepasseerd. Mijn schaamlippen en bekken kunnen zich terug vernauwen van zodra het smallere stuk, net na de eikel, in me schuift.

Ik voel hoe lippen terug mijn liefdesstaafje binnenzuigen en een tong het topje ervan beroert, aftast, plaagt… vingers wrijven nog steeds mijn kleine knuppeltje op.

Ik geniet. Voel hoe mijn kutje terug wordt opgespannen als de penis verder naar binnen glijdt. De dikte van de penis neemt toe en heeft weldra terug de omtrek die die van de eikel benaderd. Vingers spelen rond mijn kontgaatje en ik voel hoe mijn kontje langzaam, liefkozend zelfs, wordt gepenetreerd.

Ik voel nog steeds de masserende liefkozingen van kuiten, nek en schouders. Mijn dijen en buik lijken door honderd lippen te worden beroerd. Handen omklemmen mijn borsten, buik en billen. Vingers kneden mijn tepels, beroeren mijn lippen. Terwijl langzaam de stam verder in mij schuift.

Ik kreun van genot. Als de stam diep in mijn lichaam tegen mijn baarmoeder drukt kreun ik lichtjes. Bevoel de stam tussen mijn benen met mijn handen. Nog zeker 15 centimeter steekt buiten mijn lichaam.

Ik grijp naar de ballen. Een bal, bijna een vuist groot ligt in mijn hand. Met mijn andere hand grijp ik de tweede bal vast. Probeer ze te wegen. Ze voelen zwaar. Plots trekt de paal tussen mijn benen zich langzaam terug.

Ik zie hoe mijn schaamlippen zich naar buiten plooien, over de uitglijdende paal. Mijn genotstafje dat nog steeds wordt gepijpt steekt fier naar boven. Ik hoor de kleuren in mijn hoofd rinkelen. Mijn ganse lichaam lijkt een erogene zone. Witheid heerst in mijn gedachten. Even vernauwt mijn kut zich, om zich daarna verder te verbreden als de rand van de eikel zich naar buiten wringt. Alles glijdt met een nooit geziene gladheid. Dan wordt de paal plots terug in mij gedrukt.

Ik kreun en bijt op mijn lip. Langzaam loopt het tempo op. Vingers betasten mijn hals en mijn wenkbrauwen.  De paal drukt diep in mij. Ik leg mijn hoofd op de schouders van de man. Bijt voorzichtig in de nek.

Ik zink loom weg in het genot van dit moment. Luister naar de explosies van kleuren. Stralen van genot die uit mijn lichaam stromen. De streek rond mijn kutje pulseert. Als de gevoeligheid van mijn kittelaar ongekende hoogten bereikt en ik me wil terugtrekken, mijn buik trekt samen, dan worden de aanrakingen gemilderd tot terug een draaglijke gevoeligheid wordt bereikt. De paal beukt nog stevig op me los en berijdt mijn lichaam. Genot straalt uit onze lichamen gedurende een eeuwigheid.

Ik zink weg. Eeuwen later voel ik hoe mijn ganse binnenste wordt overspoeld ik kreun, open mijn ogen maar zink daarna terug weg…

Maandagmorgen 21 december

Ik word wakker en lig uitgestrekt onder het stromende water van de douche. Ik sta met moeite op en ik sluit de kraan. Mijn ganse lichaam tintelt. Mijn huid is roze en straalt warmte uit. Ik open het half geopende gordijn en hou me even vast. Ik stap in de plas koud water die zich in de badkamer heeft gevormd. Ik voel energie in mij stromen. Ik adem geluk in en uit. Ik betast mijn lichaam voorzichtig met mijn vingers. Mijn tepels zijn gevoelig, langzaam laat ik mijn handen over mijn buik glijden, naar mijn kutje. Ik merk dat mijn kittelaar nog steeds in staat van opwinding is. Mijn schaamlippen zijn niet gezwollen meer, maar mijn kutje staat een klein beetje open, lipjes naar buiten.

Ik stop terug onder de douche en draai de kraan open…

Groetjes,

Marrec.

Ghost 2

Dinsdag 17 januari 22.00u

Al gans de avond heb ik gewacht op een aanleiding om mijn geheim aan mijn beste vriendin te vertellen. Niet dat wij veel geheimen voor elkaar hebben, maar ik vind het toch een beetje gênant. Ooit had ik haar al eens schertsend verteld over mijn onzichtbare minnaar. Aangezien Carla me toen al lachend had geantwoord dat mijn onzichtbare minnaar zich in mijn vingers had verborgen, hadden we het er nooit over meer gehad. Vandaag was het anders. Carla zou deze avond bij me blijven overnachten. Het leek me aangewezen om Carla over een mogelijke abrupte confrontatie met mijn geheime minnaar toch te waarschuwen.

Mijn dilemma lost uiteindelijk zichzelf op, als Carla me er zelf naar vraagt.

“Nog genoten van je vriendje?” Vraagt ze, “ik zou hem best willen leren kennen…”

Ik beantwoord haar vraag waarheidsgetrouw. Ik vertel haar dat mijn minnaar me de laatste maand zo’n twee tot drie keer per week bezocht heeft. Hij lijkt te weten wanneer ik nood aan hem heb. Plots is hij er dan.

“Wel, dan hoop ik dat je hem vandaag nodig hebt, want ik heb er wel zin in!” Valt Carla me bij. We praten nog wat en besluiten een half uurtje later te gaan slapen.

Dinsdag 17 januari 23.30u

We liggen knus onder lakens en wensen elkaar een goede nacht.

Ik word wakker omdat het laken van mijn lichaam wordt geschoven. Ik voel een streling over mijn voet. Angstig kijk ik in het halfduister naar Carla, die naast me ligt te slapen. Ik zou het wel spannend vinden indien Carla deze belevenis ook zelf eens aan den lijve kon ondervinden. Ik voel, met een steekje spijt, hoe de strelende hand mijn voet verlaat.

Ik zie hoe de zoom van Carla ’s korte nachtkleedje langzaam naar boven wordt geschoven. Een schouderbandje van haar zwarte nachtkleedje glijdt opzij. Ik zie de lichte indrukken van vingers die de zwarte zijde van de stof volgen over Carla ’s boezem. Ik merk hoe haar tepels in volume toenemen en zich oprichten onder haar kleedje. De zijden stof op haar linker borst wordt opzij geschoven, haar borst wordt ontbloot. Ik merk hoe haar haren bewegen, als worden ze voorzichtig door vingers doorgewoeld. De zoom van Carla ’s kleedje wordt ondertussen tot aan haar navel omhoog geschoven. Haar witte slip steekt in het halfduister scherp af tegen haar lichtgebruinde huid. Ik hoor Carla zuchten. Plots opent ze verschrikt haar ogen. Ik merk de bange verwilderde blik in haar ogen als ze me verschrikt aankijkt.

Ik kijk terug, leg een hand tegen haar wang en probeer haar gerust te stellen.

“Geniet Carla, laat los, er zal je niets gebeuren, dat beloof ik je,” stel ik haar gerust. Ik zie een traan opwellen en veeg hem weg met mijn vinger. Ik kus haar wang en druk haar halfopgerichte schouder terug tegen de matras.

“Ssst” kalmeer ik haar en vlij me terug naast haar weer. Ik ontsteek het nachtlampje en dim het tot ik voldoende kan zien, doch zonder de intieme sfeer te breken.

Ik zie hoe het tweede schouderbandje van haar schouder glijdt. Carla kijkt gebiologeerd naar haar buik terwijl het nachtkleedje verder omhoog schuift. Langzaam, voorzichtig, worden haar heupen opgelicht en schuift het kleedje onder haar verder naar boven.

Ik zie hoe de rand van haar kanten slipje langzaam naar beneden glijdt. Het slipje glijdt over haar dijen, langs haar knieën en valt aan haar voeten neer.

Ik zie de lichte indrukken als van vingers of handen die langs haar benen omhoog glijden. Het zwarte nachtkleedje glijdt over haar borsten. Loom beweegt Carla haar armen omhoog. Ik zie de indrukken van aanrakingen op haar armen, onder haar oksels, op haar borsten, buik, dijen… terwijl het kleedje verder over Carla ’s schouders en hoofd glijdt. Ik zie hoe Carla ’s blonde korte haren bewegen, alsof ze worden omgewoeld.

Ik zie hoe een vinger tussen de schaamlippen van haar strakke kutje doorglijdt. Haar schaamlippen bewegen om de onzichtbare vingerafdruk in haar gleuf heen. Van gans onder tot helemaal boven bij het blonde perkje boven haar kutje. Ik merk hoe het haar langs haar kutje werd verwijderd. Een mooi, blond streepje haar steekt licht af op haar iets gebronsde huid. Ik vind dat Carla een mooi kutje heeft. De lipjes sluiten perfect aan en vormen een perfecte lijn. Weer zie ik haar schaamlippen uitwijken voor een vinger die door haar kutje glijdt. Het tempo versnelt langzaam. Soms zie ik reeds een nieuwe vinger onderaan haar kutje, nog voor de andere vinger de bovenkant van haar poesje heeft bereikt. Bovenaan haar kutje merk ik hoe een knobbeltje verlegen de kop opsteekt. Carla opent loom haar dijen verder en ik merk de glimlach op haar mond.

Ik speur beweging rond het ontluikend knoopje tussen haar benen. Haar kittelaar versmalt en wordt een beetje naar boven getrokken. Het lijkt alsof haar klitje tussen twee lippen wordt opgezogen. Ik zie hoe vingers langsheen haar kittelaar bewegen. Ik hoor Carla lichtjes kreunen.

Ik merk hoe Carla ’s benen zich verheffen, de knieën tegen haar buik. Ik krijg een uitstekende inkijk in haar poesje dat langzaam voor me open glijdt. Ik hoor het zuigen van haar sappen en ruik haar geilheid. Haar schaamlippen bewegen, alsof vingers de contouren verkennen… masseren. Ik zie de lichte indruk op haar kutje, alsof de huid naar binnen wordt gedrukt. Iets hard drukt tegen de opening tussen haar benen. Carla zucht. Ik zie hoe haar blinkende, al opgezwollen schaamlippen uiteen worden gedrukt. Haar kut verwijdt zich. De opening wordt steeds groter. Plots vernauwen de lippen zich.

Ik weet dat ze net werd gepenetreerd door de eikel, en haar kutje nu het smallere deel van de lul die in haar glijdt omklemd. De lul glijdt dieper en ik zie hoe haar kutje terug wordt opengesperd. Haar schaamlippen, daarstraks vlezig en dik, worden nu getrokken tot een dunne streep die de penis omklemt. In het vlezige gedeelte bovenaan haar opengesperde kut staat trots haar genotsknopje rechtop.

Ik merk dat deze nog steeds beweegt, alsof er op wordt gezogen. Ik hoor Carla kreunen en zie hoe haar onderlichaam naar boven wordt geduwd. Plots zie ik hoe haar binnenste schaamlippen naar buiten komen gegleden, terwijl ze nog steeds de zich, nu terugtrekkende, lul omklemmen. Carla ’s lichaam zakt terug naar beneden. Ik zie de opening van haar kut eerst langzaam vernauwen, en daarna plots in grootte toenemen, als de eikel langzaam naar buiten glijdt. Carla ’s lichaam schokt als plots de lul terug in haar wordt gedreven. Haar binnenste schaamlippen worden terug naar binnen gedrukt. Carla gooit haar hoofd naar achter en kreunt, luid deze keer. Haar borsten schommelen als het tempo van de stoten iets toeneemt.

Ik zie de indrukken van handen op haar borsten. Hoe haar tepels worden bewogen door tongen of vingers. Ik dein mee op de gestage golven van het ritme waarop Carla ’s kutje wordt bereden…

Woensdag 18 januari 6.30u

Ik moet door het ritme van de deining van de matras in slaap zijn gevallen. Nu

word ik er door gewekt. Ik merk eveneens het gekreun naast me op, dat klinkt bij elke golf… haar lichaam wordt tegen de bedrand gedrukt … een korte …’Uh’… ontsnapt bij elke stoot aan Carla ‘s lippen. Ik merk hoe haar tepelhoven zijn uitgezet en hoe haar dikke opgerichte tepels nog steeds worden gelikt, genepen en afgezogen, terwijl handen haar borsten omklemmen… knijpen… strelen. Ik heb dit zelf reeds meerdere malen meegemaakt… Genoten… Hoe mijn lichaam door hem één grote erogene zone wordt, waar elk onderdeel wordt gestreeld, gelikt, gezogen, gekneed, gebeten… Tot ik net niet klaarkom. Deze laatste lik die mijn hoogtepunt in alle glorie zou laten komen… de laatste stoot, die mijn lichaam in een kramp van genot zou doen belanden, wordt steeds uitgesteld. Tot net voor ik wanhopig zou beginnen te jammeren. En dan komt het… dan zie ik de explosies van kleuren een golf van genot die door gans mijn lichaam stroomt… Een golf, die wordt aangehouden gedurende een tijd die uren lijkt te duren… Mijn ‘geest’ was daar goed in. Hij weet het lichaam dat hij bespeelt perfect aan te voelen en genot te schenken.

Soms opent Carla haar ogen even. Ik zie dan enkel het wit van haar naar boven gedraaide ogen. Carla is ver van de wereld. Haar hoofd ligt ontspannen achterover en schudt op het ritme van de lendenen van haar onzichtbare minnaar. Haar mond valt open en terug dicht. Haar gebronsde lichaam heeft zelfs in de schaars verlichte kamer een rozige teint.

Ik richt me op mijn knieën. Voorzichtig steek ik mijn hand uit, naar de plaats waar ik het onzichtbare lichaam verwacht. Ik voel hoe mijn hand de stevige rug aanraakt. Ik zet me achter hem. Ik betast met mijn twee handen zijn rug en schouders. Ik voel het grote, gespierde lichaam onder mijn handen. Ik leg mijn handen om zijn slanke lendenen. Ik kijk neer en zie enkel Carla ’s lichaam onder me, met opgerichte benen, loom tegen haar lichaam gedrukt. Meebengelend op het ritme van de stoten tussen haar dijen. Ik zie haar opengesperde kut, die me aanstaart van onder het blonde perkje van getrimd schaamhaar.

Ik zie hoe haar schaamlippen zich verder openen of sluiten, al naar gelang hoe diep ze door de paal tussen haar benen wordt geneukt. Mijn handen glijden over zijn gespierde buik verder naar beneden. Ik voel geen beharing, enkel zachte huid.

Ik omvat voorzichtig de stam van de pompende paal die Carla al urenlang aan het berijden is. Ik druk me met mijn lichaam tegen zijn rug aan en volg met mijn heupen het ritme van zijn lichaam. Mijn lippen beroeren zijn brede rug. Mijn handen strelen het lid tussen Carla ’s dijen.

Ik merk hoe het lid, als Carla volledig is gepenetreerd, nog zo’n vijf tot tien centimeter buiten haar kutje zit. Ik hou de lul stevig in één hand, terwijl de andere hand verder naar beneden grijpt. Ik voel de ballen onder zijn penis. Voorzichtig neem ik er een in mijn hand, wat door het beuken van zijn onderlichaam wordt bemoeilijkt. De bal voelt aan als een grote druif in de palm van mijn hand. Mijn vingers strelen zijn scrotum. Ik grijp de lichtjes kloppende lul steviger vast en beweeg mijn hand over de lul in hetzelfde ritme van zijn stoten. De kracht die uitgaat van het lid in mijn hand geilt me op.

Ik kreun lichtjes. Mijn borsten klemmen tegen zijn zachte, stevige rug. Mijn tepels zijn hard en schuren tegen zijn lichaam… Ik voel hoe het tempo wordt opgedreven en laat zijn bal uit mijn hand glijden terwijl mijn andere hand nog steeds zijn lul blijft aftrekken. Ik beweeg mijn vrije hand naar zijn rug en laat mijn vingers in zijn bilnaad glijden. Ik zoek tot mijn vingers zijn onzichtbare anus hebben gevonden. Dan druk ik langzaam mijn vinger naar binnen. Zonder enige vorm van weerstand glijdt mijn vinger in zijn kont. Ik voel hoe zijn lid in mijn hand begint te kloppen. De stoten die op Carla inbeuken worden ruwer, harder. Mijn zintuigen speuren de golven van dierlijke lust die de kamer bezwangeren.

Ik voel hoe de stam in mijn hand pulseert, verkrampt… stoot als het geil er wordt doorgepompt. Carla spert extatisch haar ogen open. Zaad vult haar schoot. Ik voel hoe mijn hand zwemt in een gelachtige massa die uit Carla ’s vagina stroomt. Het kloppen van de penis in mijn hand prikkelt mijn zinnen.

Ik lik het geil van mijn hand. Kom klaar. Zijn lichaam drukt nog met een laatste stoot zijn stam diep in Carla ’s schoot en laat het zaad stromen. Het lijkt of er een storm door de kamer raast, alhoewel enkel onze versnelde ademhaling te horen is… Dan glijdt hij uit Carla.

Ik laat mijn vinger uit zijn kont glijden, buk me en probeer zijn opstaande geslacht te kussen. Mijn tong likt de brede harde zachtheid. Voelt de zachte massa op de pik, smaakt Carla ’s geilheid…

Ik kan de lul niet met mijn mond omvatten, maar probeer elk puntje van de stevige paal met het puntje van mijn tong te verkennen. Met gesloten ogen tracht ik de zachte massa op te likken, in te slikken. Neem de top van zijn eikel tussen mijn lippen en zuig voorzichtig. Hou zijn ballen in één hand en streel met de andere de Koninklijke stijfheid van het nog na kloppende lid. Geil stroomt in mijn mond.

Ik hoor Carla zuchten, open mijn ogen en kijk neer op haar in zweet drijvende lichaam. Merk hoe de spieren van Carla ’s vagina nog steeds naschokken. De schaamlippen vormen een langzaam krimpende ovaal. Haar opengesperde kut sluit zich langzaam. Haar binnenste schaamlippen kringelen rond de opening van haar schede. Een kring van vocht heeft zich in de lakens onder haar kont gevormd. Ze laat haar benen zakken.

Ik merk hoe ze nog steeds zwaar ademt en probeert te slikken. Mijn hand glijdt tussen haar benen. Ik voel hoe een smeuïge massa uit haar nauwer wordende kut stroomt. Probeer de massa in mijn hand op te vangen en smeer hem uit over mijn borsten. Beroer mijn stijve opgerichte tepels en voel de sensatie van het zaad op mijn huid. Met twee handen grijp ik naar haar kut en lepel ze leeg.

Ik smeer de inhoud over Carla ’s bezwete buik en borsten. Voel haar wild kloppende hart tekeergaan onder de palm van mijn hand die tussen haar vochtige borsten rust.

Ik ruik de geur van haar geile sappen als ik me voorover buig en de fiere opstaande dikke kittelaar tussen mijn lippen neem. Carla kreunt en duwt me weg van haar gevoelige klitje. Mijn tong glijdt over haar schaamlippen en in haar kutje. Ik lik het geil op en druk haar benen omhoog bij haar knieën.

Ik lik haar poesje, dat nu als een kommetje onder mij staat, leeg. Ik zie het op en neer deinen van Carla ’s glanzende buik en sluit mijn ogen.

Loom leg ik mijn hoofd op haar schoot, tussen haar dijen. Mijn wang rust op de blonde vochtige haren tussen haar benen. Mijn hand op haar rechterdij. Mijn duim glijdt in haar natte kutje. Ik voel hoe een klamme bezwete dij tegen mijn rug leunt. Ik val in slaap door de rustige deining van Carla ’s buik…

Groeten,

Marrec.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s