Kennismaking met Joke


Mijn naam is Moria en ik ben een echte Brusselse, maar sinds een paar weken woon ik in Deinze. Ik heb namelijk een nieuwe baan. Omdat ik nog niemand ken en moet wennen aan de overgang van het bruisende Brussel naar het dorpse Deinze heb ik me ingeschreven bij een tennisvereniging.

De eerste keer dat ik naar de tennisvereniging ging was het een warme, zwoele zomeravond. Ik had geen baan gereserveerd, maar me ingeschreven om vrij te spelen tegen iemand anders die beschikbaar was. Ik ben trouwens 23 en, zo zeggen de meesten, een mooie vrouw. Ik heb lang zwart haar, donkere ogen en een sportief strak lijf met grote, stevige borsten. Die avond droeg ik een zwart tennisrokje en een zwart topje dat mijn strakke buik bloot liet.

Op de tennisvereniging waren alle banen bezet. Ik vroeg aan de bar wie er beschikbaar was om vrij te spelen en de barman wees een mooie, jonge blonde vrouw aan die met een kopje koffie naar de tennisbanen zat te kijken. Ik stelde me voor. Ze heette Joke en ze vertelde dat er geen baan vrij was en dat er voorlopig ook geen baan vrij kwam. Joke haar ouders hadden echter een eigen tennisbaan vlakbij het complex. Misschien had ik zin om mee te gaan?

Ik vond het best. We gingen met de auto van Joke een cabriolet. Joke was twintig jaar en haar ouders woonden op een schitterend complex met een mooie gravelbaan. We waren aan elkaar gewaagd en na een uur tennis waren we ook allebei helemaal kapot en nat van het zweet.

Joke liet mij het huis zien, haar ouders waren niet thuis. De badkamer was groot en comfortabel en Joke zei dat ze een douche ging nemen. Ik mocht gebruik maken van het bad als ik wilde. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik had nog nooit in zo’n groot, luxe bubbelbad gezeten.

“Je vindt het toch niet erg hè?” Vroeg Joke terwijl ze haar shirt uittrok. “We zijn toch vrouwen onder elkaar, niet?”

Ik zag dat Joke grote borsten had die ternauwernood pasten in de witte sportbeha. De beha was kleddernat van het zweet en ik zag donkere tepels door de stof priemen. Ik was plotseling ontzettend benieuwd hoe de tieten van Joke eruit zouden zien zonder beha. Hoe stevig zouden ze zijn? Joke liet het bad vollopen en ging op de rand zitten. Ze trok haar schoenen en sokken uit en wreef over haar voeten. Ik liet mijn rokje op de grond glijden. Ik voelde dat Joke me bekeek en voelde me een beetje opgelaten. Ik droeg een pikante, zwarte string waarin mijn gespierde kont goed uitkwam. Joke haakte haar beha los. Ze had inderdaad fantastische tieten die recht op bleven staan. Ze pakte ze even beet en masseerde ze.

“De BH knelt,” zei ze lachend. Daarna deed ze haar legging uit, samen met haar slipje. Ik merkte dat ik opgewonden raakte. Ik had een paar jaar geleden wel eens een lesbische affaire gehad, maar dat was ik al bijna weer vergeten. Het gevoel was nu echter weer terug. Joke had een keurig driehoekje en een fantastische, smalle, strakke kont die verraadde dat ze meer deed dan alleen maar tennissen. Zonder al te veel aandacht aan mij te schenken stapte ze onder de douche.

Ik trok snel mijn string en topje uit, mijn tepels waren inderdaad hard, en ik liet me zakken in het bad. Heerlijk. Ik ontspande en deed mijn ogen dicht. Pas toen een druipende Joke uit de douche kwam, deed ik ze weer open. Joke was echt een schitterende vrouw, zoals ze daar stond, helemaal naakt. Lange benen, volle heupen, een lekker buikje, niet strak, maar absoluut ook niet dik en twee joekels van borsten.

“Lekker?” vroeg ze.

“Heel lekker!” antwoordde ik, en ik liet blijken dat ik niet het bad bedoelde. Maar Joke negeerde me.

“Ik moet even plassen,” zei Joke. De WC stond vlak naast het bad. “Ik hoop dat je het niet erg vindt.

“Ben je gek,” zei ik. Joke ging meteen zitten en ik hoorde haar klateren. Ik moet hebben zitten staren, want ze stopte plotseling.

“Zit je naar mij te kijken?” vroeg ze. Ik kleurde tot achter mijn oren en stamelde een verontschuldiging.

“Ik vind het wel lekker hoor,” lachte Joke. “Ik ben toch al een beetje een exhibitionist.”

Ze zette haar ene hand op de badrand en met de andere pakte ze het handdoekenrek. Zo lichtte ze haar kont op en ik had plotseling een perfect zicht op haar wijd opengesperde kutje. Toen begon ze weer te plassen. Ik keek geobsedeerd toe. Ze plaste over de rand, op de tegels, zelfs een beetje in het bad en al die tijd hield ze haar ogen strak op me gericht.

“Lekker?” vroeg ze, toen ze eindelijk klaar was. Zonder een antwoord af te wachten stapte ze op me af en kuste me. Ik kuste onmiddellijk en gretig terug, zo geil was ik al geworden. Ik pakte haar lange haar en proefde een vleugje tandpasta op haar tong. Haar handen verkenden mijn lichaam en ik kreeg kippenvel toen haar linkerhand mijn borst eerst omsloot en daarna met mijn keiharde tepels begon te spelen. Plotseling stond ze op, pakte mijn hand en hielp me uit bad. Ze leidde me uit de badkamer.

In een grote spiegel in de gang zag ik ons lopen. Twee beeldschone, geile naakte vrouwen in een schitterend huis. Een donkere en een blondine. Mijn God wat was ik geil. Joke opende een deur naar een grote slaapkamer. Ze ging op de rand van het bed zitten en keek me aan. Uitdagend opende ze haar benen en stak een vinger in haar poesje. Ik hoorde een soppend geluid. Terwijl ze me bleef aankijken haalde ze de vinger weer uit haar zuigende kutje en wreef er mee over mijn lippen. Ik zoog haar vinger onmiddellijk naar binnen, wat smaakte ze geil. Heerlijk.

Ik duwde haar op het bed en begon haar borsten te masseren. Ze waren echt en voelden net zo stevig en spectaculair als ze eruit zagen. Mijn lippen zette ik op haar tepels. Ik beet erin, sabbelde er op, zoog eraan. Haar tepels waren keihard. Plotseling voelde ik een siddering door me heen gaan. Joke ’s hand was onderzoek gegaan ik voelde haar vingers op mijn werkelijk zeiknatte poesje.

“Kom op me zitten,” smeekte ze.

Ik manoeuvreerde mijn poesje boven haar mond en liet me zakken. Ik boog me voorover en snoof de geur van haar kutje op. Toen drukte ik een kusje op haar kutje, opende haar schaamlippen en begon haar te likken. Haar clit was helemaal opgezwollen en ik voelde haar schokken toen ik haar daar likte, kuste en beet. Langzaam bracht ik een vinger in haar poesje en neukte haar, terwijl ik bleef likken.

Joke lag achterover, maar haar handen wreven over mijn poesje en mijn kont. Ik voelde hoe ze haar vinger door mijn bilspleet, die kletsnat was van het zweet liet glijden en steeds even uitdagend stopte bij mijn sterretje. Toen ik niet protesteerde, liet ze haar vinger steeds een beetje in mijn poepertje verdwijnen. Oh, ze maakte me gek. Ik likte haar steeds sneller en harder en stopte nog een vinger in haar kutje. Ik voelde hoe ze onder mijn vingers klaar kwam. Schokkend, trillend en kreunend kondigde ze haar orgasme aan. Ik likte al het vocht dat ik te pakken kon krijgen op en draaide me, om haar te kussen. Ze had een vinger in haar mond en keek me geil aan.

“Vind je het aangenaam om te proeven hoe ik smaak?” vroeg ik met een gemeen lachje. Ze knikte.

“Wil je mijn kontje likken?” Meteen sprong Joke omhoog en duwde me voorover. Ik voelde hoe ze mijn billen opende en zonder enige aarzeling haar tong diep in mijn anus liet glijden. Wat een heerlijk gevoel. Ze duwde twee vingers in mijn poes en begon me te verwennen. Ik was zo nat en ik voelde dat ik elk moment kon komen. Ze liet haar middenvinger in mijn kontje glijden en likte mijn klit terwijl ze me bleef vingeren, ik hield het niet meer en gillend kwam ik klaar. Ik kuste haar, en proefde mijn eigen sappen.

Zo lagen we een half uurtje in elkaars armen. Ik maakte me los en zei dat ik even ging plassen. Ze kwam overeind en pakte me beet. Ik begreep meteen wat ze bedoelde. Wordt vervolgd.

Moria

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s