Geil op het strand


We lagen op een klein strandje te zonnen. Ik zon meestal naakt, terwijl mijn vrouw een enkele keer naakt gaat, maar meestal haar badpak strak tussen haar billen trekt, en hem vervolgens helemaal naar beneden rolt. ‘s Zomers scheert zij altijd haar poesje zodat haar rossige schaamhaar niet uit haar broekje puilt. Doordat zij haar badpak zo strak trekt kun je de vorm van haar schaamlippen door de stof heen zien.

In het water voor ons zwom een stelletje. Ik schatte ze achter in de dertig. De man was groot en droeg een zwembroekje die maar net zijn zaakje kon bedekken. De vrouw was voorzien van een grote boezem en ronde heupen, zij was topless. Zij zwommen niet echt, maar zochten meer verkoeling in het water. Af en toe raakten ze in een innige omstrengeling. Hij zat dan aan haar borsten te voelen. Als ze dan haar armen losliet, bleef ze aan hem hangen door haar benen om zijn middel te slaan.

Soms keek ze om zich heen of er niet te veel aandacht aan ze geschonken werd. Nu ook weer had ze haar armen om zijn nek, en ik meende haar geile beweginkjes te zien maken. Haar hoofd ging een beetje op en neer ten opzichte van het zijne. Na een tijdje liet ze een arm los en bleef ze met haar andere arm aan zijn nek hangen. De losse arm verdween onder water tussen hun lijven in. Voorzichtig deed ze iets ter hoogte van hun kruis. Even later bewoog ze op en neer ze waren voorzichtig aan het neuken volgens mij. Kort daarna zwommen ze nog even.

Ik lag loom op mijn rug, steunend op mijn ellebogen met toegeknepen ogen te kijken. Mijn vrouw lag op haar rug te zonnen, en ik deed haar verslag van hetgeen ik voor me zag. Gekscherend zei ze dat ik niet al te opgewonden moest raken. Toch liet de situatie me niet helemaal koud. Mijn jongeheer had zich al een klein beetje opgericht. Toen de vrouw even later alleen uit het water kwam bleef hij nog even zwemmen. Ze liep langs ons heen op weg naar hun handdoeken. Ik zag duidelijk dat er was gerommeld aan haar broekje, de zijkant van haar kruis was omgeslagen zodat haar voering er uit piepte. Haar groten borsten deinden bij elke stap die ze maakte. Ze had stijve tepels zo dik als mijn pink. Ongegeneerd keek ik naar haar lichaam.

Toen ze vlak bij ons was bleef ze even stil staan. Ze keek quasi geïnteresseerd waar haar partner bleef. In lichte spreidstand stond ze in het warme zand. Ze draaide haar bovenlijf en showde zo haar lichaam van alle kanten. Ik snoof de geur van haar zonnebrandolie op. Even bleven haar ogen gefixeerd op mijn zwelling daarna keek ze mij hitsig aan. Deze situatie deed mijn lul verder opzwellen. Ik voelde mijn voorhuid terug schuiven en de warmte van de hete zon gloeide op mijn ontblootte eikel. Ze bleef nu starend naar mijn pik kijken, en voelde met een hand aan haar tepels.

Terwijl mijn vrouw niets in de gaten had hurkte die ander op nog geen twee meter afstand, nadat ze haar broekje had uitgetrokken, voor mij en keek gefascineerd naar mijn stijve lul. Nu keek ik op mijn beurt gefascineerd naar haar geslacht. Ze had een klein toefje schaamhaar op haar buik en voor de rest had ze een compleet kaal geschoren kut. Door haar houding waren haar schaamlippen uiteen geweken. Ze had van die heerlijke dikke lellen die helemaal uitpuilden. Ik lag nog steeds op mijn rug en mijn geaderde paal stond recht omhoog. Ongegeneerd zat ik te geilen met een vreemde vrouw. Ze likte met haar tong langs haar lippen en schoof twee vingers in haar vagina. Drijfnat haalde ze haar vingers er weer uit en likte ze af. Mijn eikel perste een grote druppel voorvocht naar buiten. Geil keek ze er naar. Plotseling stond ze op en terwijl ze knipoogde liep ze verder. Ik volgde haar met mijn ogen en zag dat ze een meter of dertig verder lagen. Ondanks het windscherm kon ik ze nog goed zien.

Even later constateerde mijn vrouw dat mijn lul kwijlde op mijn buik. “Het ging er nogal heftig aan toe daar in het water?” Ik vertelde haar wat er was voorgevallen en ze moest toegeven dat dat wel reden was om bloedgeil te worden. We besloten ook even verkoeling te zoeken. Aangezien ik bloedheet was probeerde ik mijn vrouw over te halen een potje te neuken in zee. Ze liet me even in haar kutje. Na een paar stoten duwde ze me van zich af. “Bewaar je zaad nog maar even” zei ze.

Ze vroeg of ik met zo’n paal het strand op durfde te lopen. Ik aarzelde even. Er waren immers geen andere mensen op het strand. “Tuurlijk durf ik dat” zei ik. Precies toen ik uit het water kwam ging onze buurvrouw rechtop zitten. Ze had ons dus ook in de gaten gehouden. Mijn vrouw liep gelijk mee terug. Met mijn pik vooruit liepen we naar onze handdoeken.

We zagen dat onze buurvrouw nu ook naakt was. Mijn vrouw stroopte haar natte badpak van zich af. Ik ging zo staan, dat mijn pik goed zichtbaar was voor mijn buurvrouw. Terwijl ik naar dat geile mens keek voelde ik de warme mond van mijn vrouw over mijn eikel schuiven. Wijdbeens, zittend op haar knieën begon ze mij te pijpen. Onze buurvrouw stootte haar man aan en gebaarde naar ons. De vrouw begon zichzelf te vingeren. Ik kon duidelijk zien dat ze af en toe een paar vingers in haar vagina schoof die ze vervolgens in haar mond aflikte.

Ik zei tegen mijn vrouw dat die mensen misschien haar kut ook wel eens wilden zien. Mompelend, met mijn pik helemaal in haar mond kroop ze met haar kont richting dat andere stel. Ze deed haar knieën nog eens extra wijd en holde haar rug. Mijn vrouw heeft een heerlijke dikke kut, met van die uitpuilende lippen. Ik wist zeker dat zij recht bij haar naar binnen konden kijken.

De man had nu zo’n zin, dat hij zich begon af te trekken. Nu waarschuwde ik mijn vrouw want zij wordt altijd ontzettend geil van vreemde, aftrekkende mannen. Ze liet zich op haar rug vallen en spreidde haar benen helemaal. Haar glinsterende kut klaar voor de aanval. Ik knielde tussen haar dijen en begon haar te beffen. Mijn vrouw zorgde dat ze steeds die trekkende man kon zien. Hij had een gigantische paal die veel groter was dan de mijne. Onze buurvrouw was met bungelende tieten dichterbij gekropen.

Op een kleine meter bleef ze op haar knieën zitten. Haar lippen aflikkend kneep ze met een hand in haar tieten en met haar andere hand graaide ze in haar druipende kut. Haar dijen glommen van haar geil. Als een hongerige wolf keek ze naar mijn snikkel waaraan lange draden geil hingen. Haar partner was nu ook bij ons komen zitten.

Ik was door het dolle heen. Steunend op mijn handen en voeten met mijn lichaam gestrekt liet ik zeer demonstratief mijn pik langzaam tot aan mijn ballen in de kut van mijn vrouw verdwijnen. Zo bleef ik haar neuken. Mijn vrouw keek gebiologeerd naar die stijve lul vlak naast haar. Glimmend en geaderd zag ze hem door de gespierde knuisten glijden. Aan het gezicht van die man was te zien dat hij bijna ging spuiten. Gelukzalig keek ze in mijn ogen. Zo geil had ik haar nog nooit gezien.

Plotseling spoten dikke stralen sperma uit die pik. Ze belandden overal in het zand. Een enkele spetter kwam op het lichaam van mijn vrouw. Hierdoor verloor zij de controle over haar spieren, en kwam tot een zinderend hoogtepunt. Schoppend en kermend beleefde zij haar orgasme terwijl ze die vreemde pik niet uit het oog verloor. Kreunend liet mijn vrouw zich neuken. Ik rook ondertussen die geile kut die ik nog nooit eerder had gezien.

Hoewel de verleiding ongekend groot was om mezelf op die vreemde vrouw te werpen en haar helemaal vol te spuiten, besloot ik mijn zaad ook in haar richting te spuiten. Ik richtte mijn glibberige apparaat in haar richting. Zij liet zich wijdbeens masturberend achterover vallen in het zand. Terwijl mijn eigen vrouw me aanmoedigde liet ik mijn eerste dikke stralen sperma over die dikke tieten kletsen. Ik mikte nog eens goed, en spoot de rest pardoes tegen die vreemde kut. We zagen dat mijn zaad in haar kut liep, en vervolgens werd uitgesmeerd. Met een werkelijk soppend geluid kwam tenslotte die vrouw ook klaar.

Nadat we elkaar hadden bedankt voor de geile belevenis gingen zij weer terug naar hun handdoeken. Mijn vrouw bekende mij dat dit altijd al een fantasie van haar geweest was. Een vreemde man die zich aftrekt terwijl hij naar haar lichaam kijkt. Ik op mijn beurt had ook nog nooit zo’n geile belevenis gehad.

Peter De Groote

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s