Kwartet


We gingen met een bevriend stel voor een weekend naar zee, in een vakantiehuisje. Wij, dat waren Veronique en ik en Patrick en Sonja. We waren allemaal begin dertig en gewoon vrienden die af en toe eens wat gezelligs deden, zoals naar de kroeg, naar de film, etc. Nooit iets met seks, tot dit bewuste weekend uiteraard.

Het gebeurde al de eerste avond. Het huisje was erg comfortabel en bevatte een zwembad en een grote sauna, die samen met eventuele bewoners uit twee andere huisjes moest worden gedeeld. Die waren er niet dus zwembad en sauna waren voor ons vieren. We hadden heerlijk gegeten die avond, en gingen nu dus lekker relaxen in zwembad en sauna. Toen we gevieren in de sauna zaten kwam het gesprek ineens op seks. Het ging over wat nu mooie mannen of mooie vrouwen waren. Op een gegeven moment zei ik dat ik Patrick een mooie man vond, en dat als ik vrouw was op hem zou vallen. Patrick was inderdaad een mooie man. Niet te lang, gebruind en gespierd en geen grammetje vet te veel. Voor de pret legde ik mijn hand op zijn naakte bovenbeen en zei.

“Ik krijg je nog wel, mannetje.”

Iedereen schoot in de lach en toen zei Sonja ineens dat zij mijn vrouw, Veronique, heel erg mooi vond. Op dat moment raakte Sonja met haar hand de borst van mijn vrouw aan met de woorden.

“Vind je mij ook lekker, schat?”

Na dit voorval waren we zo heet geworden dat we na de douche even gingen afkoelen in het zwembad. Veronique was al snel het zwembad uitgegaan om wijn en drank te halen. Ik zag dat ze een blos had.

Ik bemerkte tijdens het zwemmen dat mijn piemel inmiddels aardig rechtop stond. Van de weeromstuit ging ik flink zwemmen. Een paar minuten later zaten we gevieren wijn te drinken op de rand van het zwembad. Het was Patrick, niet de meest praatgrage van het stel, die ineens het stilzwijgend genieten verbrak.

“Zonder gekheid, joh”, zei hij tegen mij, “zonder gekheid, maar vind je mij echt mooi?”

Ik beaamde zijn vraag, en nu ondernam hij een actie. Nu legde hij zijn hand op de binnenkant van mijn dij.

“Wel, dan moeten we maar eens wat ondernemen.”

Ik schrok me rot van deze woorden, voelde de erotische ondertoon, maar werd ineens erg nieuwsgierig.

“Ga je gang maar.”

Die woorden van mij waren de trigger. Patrick legde zijn arm om mij heen en zoende mij plat op de bek. De meiden giechelden, terwijl Patrick zich snel terug trok. Maar ik nam meteen revanche en zoende hem, niet alleen plat op de bek, maar ik drong brutaal met mijn tong zijn mond binnen. Wild begon ik hem te tongzoenen terwijl de meiden nu helemaal blauw van het lachen lagen. De rem was er af nu. Ik keek naar mijn vrouw maar zij keek niet verontrustend, eerder slechts aanmoedigend.

“Oh maar hier ben ik niet tevreden mee,” zei Patrick. Hij ging staan en ik zag ineens zijn stijve lul voor mijn gezicht. “Pijpen, vriend.”

Ik boog me naar zijn pik toe en nam die aarzelend in mijn mond. Heerlijk schoon. Het voelde eigenlijk best lekker, terwijl ikzelf ongelofelijk opgewonden raakte. Ik begon hem voorzichtig te pijpen, likte zijn ongeschoren zak. Op dat moment was Sonja naderbij gekomen en zij nam zijn pik even in haar mond.

“He’s all yours tonight, if it’s allright if I take your wife.”

Ik knikte maar wat en zij verdween. Ik ging verder met mijn tong langs die machtige pik.

Jezus, waar was ik mee bezig. Patrick ging op de grond liggen en trok mijn hoofd naar zijn kruis zodat ik kon doorgaan. Ik merkte dat hij genoot. Ik ging volledig op in het spel en pijpte hem dieper en harder. Ik hoorde hem steeds hoger kreunen totdat ik merkte dat er iets niet klopte.

Ik keek op en zag toen dat achter ons Sonja mijn vrouw aan het beffen was. Het gekreun was van haar, dus ze zal het wel lekker hebben gevonden. Ik raakte nu pas echt geil en ik pakte Patrick ’s benen, hief ze op, legde ze in mijn nek en ik boog me voorover zodat ik nog meer ruimte had. Zou ik? Waarom niet? Dus ik likte langzaam langs zijn pik naar beneden, langs zijn zak, tot zijn holletje. Ha, een mannenkut! Ik likte hem en duwde langzaam mijn tong naar binnen. Het smaakte in het geheel niet vies. Dit was te gek! En nu wilde ik zelf wat in return. Ik draaide mij om zodat ik op mijn knieën over Patrick heen zat, mijn kruis ter hoogte van zijn hoofd. Terwijl ik mij voorover boog om door te gaan met hem te beffen, ondernam hij nu actie en nam mijn pik in zijn hoofd. Alle stoppen sloegen door en ik was supergeil! Ik voelde na een minuutje al dat ik ging klaarkomen. Het leek wel mijn eerste keer seks! Ik kroop van hem af en ging op mijn rug liggen.

“Ik kan het niet meer tegenhouden,” zei ik.

Patrick zei niets maar boog zich voorover en begon mij teder te pijpen. Hij deed het verdomd goed. Met zijn hand had hij mij zak omvangen en met zijn mond neukte hij me. Door geilheid overmand voelde ik mijn zaad komen, en ik liet me gaan. Patrick bleef doorgaan zodat mijn pik ongekend groot werd, de eikel gevuld met zoet sperma totdat ik explodeerde in zijn mond. Tot de laatste druppel ging hij door, en met zijn hand melkte hij me tot slot helemaal. Ik gilde het uit van genot, stond op, en nam een aanloop en maakte een bommetje in het zwembad. Wouw, wat was dat lekker!

Ik kwam weer gauw uit het zwembad want wilde nu wel zien wat de meiden aan het doen waren. Ik ging vlak naast hen zitten. Patrick, met rood hoofd, naast me. Veronique en Sonja lagen in de 6/9 houding, elkaar te beffen. Ik zag hoe Sonja met haar tong de kittelaar van mijn vrouw beroerde terwijl haar middelvinger in de zo bekende kut van mijn vrouw verdween. Ik zag aan het versnellend tempo, en ik hoorde het aan de geluidjes die Veronique maakte dat zij snel ging klaarkomen. Ik streelde met mijn handen de rug van mijn vrouw en plots gilde zei het uit. Ze kwam klaar, bijna gelijktijdig met Sonja, aan Sonja te horen.

Nadat ze even kort stil hadden gelegen, sprongen zij allebei in het water.

Ik ging op mijn buik liggen, met mijn armen op de rand van het zwembad en keek naar de spetterende dames.

Op dat moment voelde ik ineens een hand op mijn billen. Ik keek om en knikte naar Patrick. Hij begon mij nu van achter te likken, mijn poepgaatje. Dit had Veronique zelfs nog nooit gedaan en ik vond het heerlijk. Ik voelde dat hij met zijn wijsvinger mijn gaatje beroerde. Ik sloot mijn ogen en voelde Patrick ’s vinger naar binnen glippen. Heerlijk, zeg! Een tweede vinger kwam er bij en ik voelde me geil en ontvankelijk. Zijn hand trok zich terug en direct daarna voelde ik dat zijn pik tegen mijn gaatje stond aangedrukt. Wat ging er nu gebeuren? Nu ik dit beschrijf schiet de pijn weer door mijn anus. Want die pik die zich naar binnen drong, dat ging gepaard met een onbeschrijfelijke pijn. Ik maakte een bedompte kreet en probeerde mij te ontspannen. Langzaam aan voelde ik echter zijn pik verder naar binnen komen. Naarmate de pik dieper kwam werd de pijn minder. Totdat ik zijn buik tegen mijn billen voelde. Gevuld door een man! Ik drukte mijn kont naar achter en zo ontstond er een langzame neukbeweging. De pijn was helemaal weg en ik genoot tot-en-met. Patrick begon het tempo op te voeren en zijn handen rustten op mijn nek.

Op dat moment werd ik mij weer gewaar van de dames die, allebei, vlak voor mijn gezicht aandachtig toekeken. Ze stonden in het zwembad, de armen om elkaar heen geslagen. Op het moment dat Patrick kreunend klaarkwam zoenden ze mij allebei.

 Ik voelde het warme zaad in me komen, of verbeeldde ik met dat maar? Maar dat verbeeldde ik met niet want toen hij zijn pik uit me trok gulpte zaad door mijn bilspleet.

Kort daarna lagen we allemaal tevreden in het water.

Er gebeurde dat weekend meer moois. Niet alleen m/m en v/v, maar daar heb ik voor het eerst een trio mogen maken. Maar daarover misschien een andere keer.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s