Liefde voor


Dorien zat in een restaurant te wachten op haar vriendin, ze hadden hier afgesproken om weer eens lekker te gaan winkelen. De vriendinnen hielden hier heel erg van en deden dit een paar maal per jaar, het was dit jaar nog niet gebeurd door problemen op het werk van haar vriendin. Linda was in het begin van het jaar betrokken geraakt bij een reorganisatie van haar werk, in het begin had het ernaar uit gezien dat zij ontslag zou krijgen. Gelukkig was dat niet door gegaan, nu werkte ze op een andere afdeling en had het daar erg druk en ze moest veel leren. Dorien kende Linda nu alweer bijna dertig jaar, op de lagere school waren zij elkaar tegen gekomen. Het eerste jaar waren zij tegenstanders geweest, vaak hadden ze op het schoolplein gevochten. Na de vakantie hadden ze de strijdbijl begraven, ze waren daarna onafscheidelijk geworden.

In de tijd dat ze de school doorliepen deden zij alles samen, op de vervolgschool bleef dat zo. Zodra er een jongen in een van het leven kwam moest hij wel passen bij de andere meid. Op hun achttiende hadden zij samen voor de eerste maal seks met elkaar gehad, Dorien had hier heel veel van genoten, de eerste maal was het voor Linda wat minder geweest. Later hadden ze het vaker gedaan en ieder had er veel van geleerd, toen ze wat ouder werden kwam in er in hun beide leven een man.

De eerste jaren van hun huwelijk hadden zij geen seks meer samen gehad, na verloop van tijd miste zij het toch en bedreven zij de liefde een en soms twee maal per jaar. Dorien zat ik gedachten verzonken toen de deur van het restaurant op ging, Linda loopt naar binnen en geeft haar vriendin een kus, Dorien schrikt op uit haar overpeinzingen als ze de lippen van Linda tegen haar wang voelt. Lachend kijken de vrouwen elkaar aan, vroeger zaten ze iedere vrije minuut bij elkaar nu zagen zij een paar maal per jaar. De ogen van Linda dwalen langs haar vriendin, langzaam streelt ze met haar tong langs haar lippen. Het is in haar gedachten weer te lang geleden dat ze haar vriendin geproefd heeft.

Ze bestellen een kop koffie met een gebakje erbij, de vrouwen zijn niet veel veranderd in de loop der jaren. Dorien is iets aangekomen na de bevallingen van haar drie kinderen. Linda is de afgelopen jaren hard bezig geweest om weer terug te gaan naar haar figuur van de goede jaren. Er is bij haar een beetje blijven hangen rond haar heupen maar ze ziet er heel goed uit. Ze heeft lang donkerblond haar wat hier en daar een beetje grijs begint te worden. Haar man heeft al vaker gevraagd of ze het wil verven zodat die grijze tint verdwijnt, lachend blijft ze dat weigeren. Tijdens de koffie praten ze veel en lang, de afgelopen tijd komt voorbij. Dorien heeft een paar maal de hand van Linda beet gepakt en haar verliefd aangekeken. Iedere keer als Linda in de mooie ogen van Dorien kijkt lopen er rillingen van genot over haar rug.

Na de tweede kop koffie rekenen de vrouwen af en lopen lachend en gearmd naar buiten, vlak voor het restaurant komen ze een paar mooie mannen tegen. Deze mannen staren de mooie vrouwen aan maar zonder naar de mannen te kijken lopen de beide vrouwen ze voorbij. In de stad vermaken zij zich door verschillende winkels in te lopen. Met hun mannen komen ze vaak niet in deze winkels. Dorien koopt een sexy lingerie setje, Linda koopt wat kleding en in een schoenenzaak koopt ze pumps met een zeer hoge hak. Als Dorien in een winkel ergens anders loopt te kijken koopt zij een heel uitdagend lingerie setje. Ze lunchen in een restaurant en praten daar nog over verschillende dingen, langzaam kijkt Linda haar vriendin strak aan. Dorien voelt de rillingen over haar rug lopen en pakt de hand van Linda strak beet.

“Lieve vriendin heb je zin om naar ons hotelletje te gaan?” Zonder iets te zeggen staan de vrouwen op en lopen met een stevige pas weg. Een stukje verder gaan ze rechtsaf en verlaten het centrum, ze lopen snel door een paar smalle straatjes. Als ze in een iets bredere straat komen kijken ze om zich heen en blijven even stil staan. Er is verder niemand die achter hun aan komt, ze stappen een kleine hal binnen. Dit is het hotel waar ze al jaren komen, nadat ze elkaar weer terug vonden in hun huwelijk hadden ze dit hotel ontdekt. Vanaf die dag gaan ze ieder jaar twee en soms drie maal hier naar toe, er is hier niemand die vragen stelt en ze kunnen er net zo lang verblijven als dat ze willen.

Ze schrijven zich in en krijgen een sleutel waarna ze de trap op lopen naar de tweede verdieping. Dorien opent de deur en laat haar vriendin langs haar heen naar binnen lopen. Als de deur dichtvalt en Dorien draait zich om voelt ze de lippen van Linda op die van haar drukken. De tongen van de vrouwen strelen elkaar en raken dan met een diepe zucht elkaar. Linda laat haar vingers door de haren van Dorien glijden, als ze met haar vingers over de borst glijdt, kreunt Dorien diep en zakt een klein stukje door haar benen.

De vrouwen laten elkaar los en lopen de kamer in, Linda trekt haar kleren uit en verdwijnt in de badkamer. Dorien laat haar kleren langzaam van haar lichaam af glijden en gaat dan achter haar vriendin aan. Linda stapt net onder de douche vandaan en drukt haar lippen voor een vluchtige zoen op die van Dorien. Als Dorien onder het stromende water staat verlaat Linda de badkamer, ze trekt de gordijnen dicht en doet een lichtje aan zodat er een aparte sfeer in de kamer komt te hangen.

Als Dorien de badkamer uit komt heeft ze haar nieuwe lingeriesetje aan, ze weet dat Linda het erg mooi vindt als ze een slipje draagt wat haar billen helemaal bedenkt. De bh mag voor Linda half zijn zodat de tepels er net bovenuit komen, terwijl ze de lingerie aan trok voelde ze de opwinding groeien in haar lichaam, haar tepels liggen hard over de rand van de bh heen. Linda ligt op het bed en heeft een mooie donkere rode bh met bijpassende slip aan getrokken, haar wat grote borsten worden door de strakke bh naar boven gedrukt. De tepels tekenen zich in de bh duidelijk af, haar heerlijke lichaam is helemaal bruin gekleurd door de zon.

Dorien gaat op de rand van het bed zitten en streelt met haar vingers over de benen van Linda, zacht kreunt Linda en laat zich een stukje onderuit glijden op het bed. Dorien drukt haar lippen tegen de benen van Linda en laat haar tong erover glijden. Ieder stukje van de huid kust zij en met haar vingers streelt ze zachtjes ieder plekje. Langzaam kruipt ze tussen de benen van haar vriendin en streelt langs de randen van het slipje. Linda drukt haar bekken omhoog om de vingers van Dorien tegen haar heuveltje aan te krijgen. Glimlachend laat zij haar vingers en tong om haar venusheuvel heen glijden om dan via haar buik verder omhoog te gaan. De opwinding groei snel in haar lichaam en met haar handen knijpt ze in de lakens van het bed. Zodra de lippen haar tepels raken trekt ze Dorien met haar armen strak tegen zich aan. Linda draait zich op haar zij en neemt Dorien met zich mee, langzaam strelen de beide vrouwen elkaar met hun vingers, hun lippen vinden elkaar voor een lange hete tongzoen.

Langzaam zakt Linda naar onderen met haar mond, ze likt langs de harde tepels van Dorien die een diepe zucht laat horen. Linda draait zich langzaam om zodat ze met haar gezicht bij het grotje van Dorien komt liggen, ze heeft haar grotje dicht bij het gezicht van Dorien gedraaid. Dorien laat haar tong langs de benen van Linda glijden en drukt haar mond strak tegen het grotje. Linda laat een gesmoorde kreet horen en wrijft haar onderlichaam zachtjes tegen de mond van Dorien. Linda trekt het slipje van Dorien opzij en laat haar tong langs de natte lipjes van Dorien glijden. Als ze haar tong tegen het klitje aandrukt voelt ze het lichaam van Dorien schokken.

Het orgasme zoekt zich een uitweg ver van binnen uit, hevig schokkend neemt het orgasme bezit van haar lichaam. Door haar bewegingen drukt ze haar mond hard op het klitje van Linda die met dezelfde opwinding haar orgasme voelt aanstormen. Als het orgasme bij Dorien langzaam weg zakt komt het orgasme bij Linda met alle hevigheid naar buiten, haar sappen stromen langs de lippen van Dorien die iedere druppel oplikt. Even later laten de vrouwen elkaar los en vallen achterover op het bed.

Dorien komt weer omhoog en draait zich zo dat haar natte lippen die van Linda raken, hun tongen vinden elkaar weer voor een lange zoen. Met haar vingers streelt Dorien over de borsten van haar vriendin die weer langzaam begint te kreunen. Met haar handen streelt Linda door de haren van Dorien en trekt haar stevig tegen zich aan. Ze laat een hand over de rug van Dorien glijden en knijpt zachtjes in de billen als haar vingers die raken. Dorien drukt haar kruis stevig tegen Linda aan, zachtjes wrijven ze tegen elkaar aan en het genot begint weer grote vormen aan te nemen bij beide vrouwen. Linda drukt haar vinger een stukje tussen de lipjes van Dorien, gelijk drukt Dorien haar kutje verder naar voren zodat de vingers helemaal in haar glijden. Linda voelt de tong van Dorien langs haar nek glijden en dan over de harde tepels gaan. Trillend geniet ze van de aanraking, zachtjes strelen ze elkaars kutje en borsten waardoor ze hun orgasme niet langer uit kunnen stellen en met een verkramp lichaam tot een tweede uitbarsting komen.

Linda laat zich van het bed glijden als het orgasme haar weer rust geeft, ze pakt haar handtas en haalt er een riem uit waar een kunstpenis aan kan. Glimmend bindt ze de riemen om haar lichaam en haalt uit haar tas een penis. Aan beide kanten zit er een, een gaat in haar eigen kutje en de andere kan ze gebruiken om haar vriendin te neuken. Aan de onderzijde zit een draadje wat naar een batterijpack loopt. Als ze de knop indrukt begint het apparaat aan beide kanten hevig te trillen. Ze gaat op het bed zitten en draait Dorien op haar buik, langzaam komt Dorien omhoog met haar billen. Zodra ze met haar billen op de hoogte van de penis zit drukt Linda deze zachtjes en langzaam bij haar naar binnen. De trillingen voelt ze in haar hele lichaam, als ze de penis wat strakker beet pakt met haar lipjes stromen de trillingen ook bij Linda door het lichaam. De beide vrouwen genieten van elkaar, Linda neukt Dorien met stevige stoten. Het duurt even voor het genot bij beide vrouwen weer tot ontploffing komt, de sappen stromen langs de benen van Dorien. Langzaam zakt Dorien voorover op het bed en trekt haar vriendin met zich mee.

De penis blijft trillen in hun lichaam wat ervoor zorgt dat hun orgasme langzaam blijft aanhouden. Dorien drukt haar billen een stukje van het bed af en laat haar vingers onder zich glijden, met een paar stevige bewegingen laat ze zichzelf nog een keer klaar komen. Zodra het orgasme zich terugtrekt draait ze zich een stukje zodat de penis uit haar grotje glijdt. Linda drukt op de knop waardoor de trillingen stoppen. Ze maakt de riem los en gooit alles op het bed en drukt haar lippen op de lippen van Dorien.

Even later staan de vrouwen op en lopen naar de badkamer, ze nemen nog een uitgebreide douche en kleden zich dan aan. Drie uur nadat ze het hotel binnen zijn gekomen gaan ze door de voordeur weer naar buiten, stevig gearmd wandelen ze terug naar de stad. Ze lopen het restaurant binnen waar ze elkaar die morgen hadden ontmoet. Na een kop koffie gaan ze ieder hun eigen weg, ze hebben de afspraak voor de volgende maal weer staan.

Dorien voelt al langer dat ze waarschijnlijk binnenkort voor altijd bij haar vriendin wil zijn, of Linda dat ook wil weet Dorien nog niet. Al langer is de liefde voor haar man verdwenen, de liefde die zij voor Linda voelt is de laatste jaren steeds meer geworden. Of Linda daar voor voelt kan zij nog steeds niet aanvoelen, de volgende maal zal ze er echt over moeten beginnen anders is het te laat. Langzaam loopt ze naar haar auto, als ze instapt, legt ze de tas met gekochte spullen op de stoel naast haar, kijkend op de klok in de auto ziet ze dat ze thuis is voor er iemand van het gezin thuis komt.

Ze kan dan de spullen die een ander niets aangaan zorgvuldig opruimen.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s