Ploegsporten zijn niet mijn ding


Al lang voor ik Arnulf leerde kennen speelde hij voetbal. Vroeger zelfs in de nationale reeksen, daarna in een provinciale reeks en sinds een jaar speelt hij nu als liefhebber. Cafévoetbal dus, maar wel nog altijd met een competitie. Maar geen trainingen meer, daar had hij de buik van vol. Ikzelf, hoewel sportief ingesteld, heb me nooit geïnteresseerd in voetbal. Ik ben zelfs zelden of nooit naar een wedstrijd gaan kijken. Eigenlijk is het vooral ‘ploegsport’ in het algemeen, dat mij niet zo aanspreekt. Vanaf de eerste match dat hij in de caféploeg voetbalde kreeg ik de vraag om “met de vrouwen” mee te gaan. De wedstrijden zijn altijd op zaterdagnamiddag en de vrouwen en vriendinnen van de spelers spreken blijkbaar op hun manier af om samen de zaterdagnamiddag door te brengen.

Soms gaan ze naar een winkelcentrum, soms pannenkoeken of wafels eten, soms met de kinderen naar een speeltuin. Van alles, maar zelden of nooit naar een wedstrijd. Ik ben eerst lang niet gegaan, ik ken er bijna niemand en de interesse was ver zoek. Maar uiteindelijk heb ik me toch laten overhalen en toegegeven, het viel vanaf de eerste keer reuze mee. Met de ene vrouw klikt het beter dan met de andere natuurlijk, maar al bij al was het iedere week een toffe bende. Gemiddeld waren we met een tiental vrouwen iedere week, het was echt plezant. Kinderen hebben wij niet, en als er naar een speeltuin gegaan werd ging ik eigenlijk liever niet mee. Zo ook die bepaalde zaterdag. De week ervoor werd afgesproken dat “de vrouwenploeg”, zoals we ons noemden, naar een indoor speeltuin zouden gaan. Een gewone speeltuin tot daar aan toe, maar een indoor speeltuin is me net iets teveel lawaai. Ik zei dus dat ik liever niet mee ging en ik zei eerlijk wat de reden daarvoor was.

Tamara, een van de andere vrouwen die er ook bijna altijd bij was en ook geen kinderen had vroeg of ik het eventueel zou zien zitten om met haar te gaan winkelen. Een paar weken later moest ze naar een communiefeest van de zoon van haar broer en ze wou zich nog volledig in het nieuw steken. Ik stemde toe en zo werd afgesproken. Tamara is ongeveer tien jaar ouder dan ik. We komen vrij goed overeen. Zo bleek ook die zaterdag toen we de kledingwinkels in en uit gingen dat onze smaak ook ongeveer op dezelfde lijn ligt. Na een paar uurtjes had ze haar goesting gevonden en gekocht. Daarom vroeg ik of zij nog even tijd had. Ik wou snel nog even langs de lingeriewinkel gaan. We hadden veel plezier en ik vertelde haar dat ik naast de gewone lingerie die ik nodig had een setje ging kopen “om mijn ventje te plezieren.”

Zij vond dat een leuk idee en ging zelf ook op zoek naar iets gelijkaardigs. Een uurtje later stonden we terug op straat en besloten we onze dag af te sluiten met een kopje koffie in een vlakbij gelegen tearoom. Het was al laat in de namiddag en we amuseerden ons nog steeds. We spraken af om onze mannen te vragen of ze zin hadden om samen uit te gaan eten vanavond. We belden hen en het was snel oké. Maar ze gingen wel nog een paar pintjes blijven drinken voor ze naar huis kwamen. Geen probleem want wij waren ook nog niet thuis. Plaats van afspraak was het huis van Tamara. Daar aangekomen plofte ik me moe en voldaan van een toffe dag in de zetel. De mannen waren er, zoals we wel verwacht hadden, nog niet. Tamara begon haar buit van de dag uit te stallen op de eetkamertafel. Als laatste haalde ze haar lingerie-set uit.

Bij de kleren was ik er telkens bij geweest, had ik zelfs beetje helpen kiezen, maar dit had ik nog niet gezien. Ik bekeek het en Tamara vroeg me wat ik gekocht had. Ik haalde het pakje uit de auto en toonde het haar. Ik wist welk effect het zou hebben bij Arn en… hm… Waarom zou ik stiekem geen voorschot op de pret nemen.

“Ik heb zin het nog eens te passen” zei ik, wetende dat we het eerste uur de mannen toch nog niet moesten verwachten. Ik ging op haar aangeven boven naar hun slaapkamer en deed mijn kleren uit en mijn nieuwe lingerie-set aan. Het was een kanten string, aan de voorkant zo goed als doorzichtig, zo dun was de stof, zo fijn voelde het aan. De BH was eentje met halve cup ‘s, mijn tepels bleven er maar net in terwijl het toch mijn borsten goed optilde en flink accentueerde. Mijn handen begonnen…Tamara klopte op de deur en vroeg of ze binnen mocht om eens te kijken. Ik zei ja en ze kwam binnen met haar eigen lingerie-set in haar hand.

“Oh, dat is mooi en sexy” zei ze meteen. “En dat past perfect” Ze keek me aan langs voor en langs achter. Terwijl ze aan de sluiting van de BH naar het etiketje keek vroeg ze welke maat ik had. Maar nog voor ik kon antwoorden had ze het al gelezen op het etiket en bleken we dezelfde maat te hebben.

“Mag ik die dan ook eens passen?” vroeg ze me. Aarzelend zei ik van ja en ze ontdeed zich van haar trui en haar BH zodat ze nu in haar bloot bovenlijf tegenover me stond.

“Hier, pas jij dat van mij maar eens en zeg me wat je er van vind.”

Ik opende mijn BH en deed die uit om aan haar te geven. Even stonden we allebei met onze blote borsten tegenover elkaar. Er hing iets raars in de lucht, of misschien lag het aan mij, dat ik me hier niet echt gemakkelijk bij voelde. Tamara had er duidelijk minder moeite mee. Voor haar was het zoals een brood bij de bakker kopen. Die indruk had ik toch. Zij deed mijn BH aan en ik die van haar. Het zat als gegoten, onze maten waren inderdaad perfect dezelfde.

“Ik doe ook even mijn nieuwe string aan” zei ze en ontdeed zich van jeansbroek en Sloggy die ze aan had. Even had ik zicht op haar blote kont, maar veel verschil maakte dat natuurlijk niet als ze eenmaal die string aan had. We stonden naast elkaar in een grote spiegel te kijken naar onze lingerie. Dan vroeg ze of ze haar BH, die ik aan had, terug mocht om eens aan te doen. We deden beide de BH ’s uit wisselden en deden onze eigen nieuwe BH ’s weer aan. Het zat echt goed, we waren beide tevreden over onze aankoop. Maar Tamara had spijt dat ze ook niet zo’n BH als die van mij had gekocht.

“Echt een mooie BH die van u,” terwijl ze op mijn rug nog eens over de sluiting wreef. “Hij zit echt als gegoten en sluit overal zeer goed aan zonder teveel te spannen” ging ze verder, met haar hand wreef ze onder mijn armen door. Ik voelde heel even haar vingertoppen op de zijkant van mijn borst. Ik keek in de spiegel en deed verder niets. Maar het deed me wel iets en ik voelde dat ik stijve tepels kreeg. Tamara kwam voor me staan en zei opnieuw.

“Echt mooi” terwijl ze met haar wijsvingers onder de bandjes over mijn schouders ging en zo naar onder gleed tot net niet aan mijn borsten. Maar door die vinger en mijn stijve tepels floepte er wel een tepel uit. Ze lachte, ik lachte verlegen mee.

“Wind dit u op?” vroeg ze me terwijl ze hetzelfde opnieuw deed. Met opzet liet ze nu mijn tepels allebei in en uit de halve cup ’s komen.

“Dit zou meteen raak zijn bij de mannen als ze je zo zouden zien” en we lachten opnieuw. Zij ietsje uitbundiger dan ik. Met twee vingers ging ze achter mijn BH en deed die opnieuw over mijn tepels. Maar dan wreef ze, duidelijk en doelbewust, en ze ontblootte mijn tepels. Ze nam ze tussen twee vingers terwijl ze me diep in de ogen keek. We zeiden niets en stonden zo elkaar enkele tellen te bekijken. Tergend langzaam kwam ze korter bij en gaf me een heel klein zoentje op mijn lippen. Opnieuw ging ze met haar vingers achter het lintje, maar nu van onder naar boven en schoof boven gekomen de lintjes van mijn schouders. Ik stond aan de vloer genageld, ik besefte niet wat me aan het overkomen was. Tamara bukte zich, deed de halve cup ’s van mijn borsten en nam een tepel in haar mond. Ze nam mijn hand en legde die in haar nek. Ik drukte haar vaster tegen me aan, een teken voor haar dat ik het oké vond wat hier aan het gebeuren was. Ze zoog aan mijn tepel en speelde ermee tussen tong en tanden. Het voelde zalig. Met een hand nam ze mijn andere borst vast en masseerde die. Met haar andere hand streelde ze over mijn rug. Dan kwam ze recht. We keken elkaar zonder praten veelzeggend aan en glimlachten.

“Dit is voor mij even nieuw als voor u” fluisterde Tamara, gevolgd door opnieuw zo’n klein kusje op mijn lippen. Mijn belevenis met Natalia ‘Kruger’ aan de Maasboord had nooit tot meer geleid en terwijl ik dat overdacht kreeg ik nog een zoentje. Na een paar kleine zoentjes, een langere, en nog paar seconden later vonden onze tongen elkaar. Eerst rustig draaiend. Maar we kusten heftiger en intenser. Ik was op dat moment zo verschrikkelijk geil geworden. Alles wat me op dat moment overkwam was goed, al was het een vrouw waar ik nu mee stond te tongzoenen. Al zoenend duwde ze me achteruit tot ik tegen het bed stond en me liet vallen. Zij zette zich voor mij op haar knieën en ontdeed me nu helemaal van mijn BH terwijl ze opnieuw aan mijn tepels likte en zoog. Ze kuste mijn buik en drukte me met één hand neer. Ze kuste mijn navel, stak er haar tong in. Kuste nog wat lager en ontdeed me nu van mijn string, die duidelijk voelbaar al kletsnat was. Hemel! Wat was ik opgewonden! Zelden meegemaakt. Ik staarde naar het plafond en bedacht me dat hier een heel nieuwe wereld voor me open ging.

Tamara ging nu al kussend tussen mijn benen.

Ik trok bijna automatisch mijn benen omhoog. Ze kuste mijn kutlipjes een voor een. Ik voelde de streling van haar tong over mijn lipjes. Wat voelde dit zo verschrikkelijk zacht en goed aan. Dan voelde ik hoe haar tong zich een weg baande tussen mijn schaamlippen. Ze ging heen en weer, van boven tot onder. Ik voelde mezelf nu al stilaan tot een hoogtepunt komen. Ik kom wel vaker klaar, maar zelden zo snel als het er nu zat aan te komen. Bovendien begon Tamara te zuigen aan mijn gezwollen klit. Ik kreunde luider en luider om haar aan te moedigen en Tamara befte me steeds heviger en heftiger. Ik kreunde nu spontaan heel luid en kwam bijna al roepend klaar. Ik voelde en hoorde hoe Tamara mijn sappen tot zich nam. Daarna kwam ze naast me liggen. Ze keek me aan terwijl ze met haar hoofd op een hand steunde en met haar andere hand mijn natte poes zacht bleef strelen. Op haar bovenlip zag ik het vocht blinken. Ik kuste haar zacht, gevolgd door een tongzoen. Ik vond dat het nu mijn beurt was. Al was het meteen ook mijn eerste keer dat ik voor de taak stond om op zo’n manier een vrouw te verwennen. Maar ik was zo geil dat het me zeker zou lukken. Ik zette me op mijn knieën op het bed terwijl Tamara naast me lag in haar lingerie.

Ik gaf haar een zoen op haar mond, dan op haar keel en dan op haar BH. Ze hielp me haar BH uit te doen en nu nam ik voor het eerst in mijn leven een vrouwentepel in mijn mond. Ik zoog er zacht aan zoals ik ook dacht dat zij het bij mij deed. Met een hand nam ik de andere borst vast en met de andere wreef ik over haar buik. Af en toe liet ik mijn vingers achter de elastiek van haar slip gaan. Zij kon niet meer wachten en deed zelf haar slip uit terwijl ik aan haar tepels bleef verwennen. Ik bleef haar buik strelen en plagend ging ik telkens ik naar beneden ging net niet tot aan haar kutje. Maar opnieuw kon Tamara zich niet houden, ze nam mijn hand vast en plaatste die nadrukkelijk op haar kut. Ik streelde het zacht. Zij was ondertussen met een hand ook tussen mijn benen gegaan en liet haar vingers tussen mijn kut-lipjes glijden. Ik zakte nu al kussend af en zou weldra voor het eerst in mijn leven een vagina kussen.

Ik rook het kutvocht dat stond te blinken op het mooie geschoren poesje van Tamara. Ik likte er aan, het smaakte niet vies en vooral de geur wond me nog meer op. Op het moment dat ik mijn lippen op haar schaamlippen zette en haar geile vagina begon te tongzoenen verdwenen twee van haar vingers vlot en diep in mijn neukgrotje. Oh! Mijn God wat wilde ik nu graag geneukt worden! Ik likte haar klit, zoog er aan, beet er zacht in. En Tamara vingerde mij. Ik had er geen idee van hoeveel vingers in mij zaten, op dat ogenblik had ik het gevoel dat alles en iedereen welkom was. Ik hoorde hoe Tamara nu begon te kreunen, haar vingertempo nam toe, werd heftiger, met haar andere hand drukte ze mijn hoofd dieper tussen haar benen. Dit hield ze niet lang meer…

We hoorden deuren van een auto dicht klappen. De mannen zijn daar! Tegen dat we het goed en wel besefte waren zij al bijna binnen. Tegen dat we nog maar recht waren van op bed werd er al door Tamara haar man geroepen.

“Tamara? Zijn jullie boven?” En tegelijk hoorde we hem de trap op komen. Vluchten naar de badkamer, wat ik eerst wou doen, kon niet meer. We doken naakt het bed in, de dekens opgetrokken tot aan onze kin.

Carlo opende de deur en keek enorm verbaasd toen hij ons daar in zijn bed zag liggen.

“Heu… Wel? Wat doen jullie hier?”

Tamara hapte naar adem en stamelde dan.

“We hebben proberen te slapen, we voelden ons allebei niet oké. Ga maar naar beneden, we komen er aan.”

Carlo bleef verbaasd naar ons kijken, ik had het gevoel dat de smoes van Tamara niet lukte. Uiteindelijk draaide hij zich om maar deed de deur niet dicht. Aan de trap, riep hij naar Arn, dat wij in bed lagen.

“Ge moet dat eens zien, daar droomt toch iedere vent van?” zei hij luid lachend. Probleem was dat wij nog steeds in zijn zicht lagen en ons dus niet uit de voeten konden maken.

“Kom! Kom dan zien.” Herhaalde Carlo en we hoorden Arn mompelend naar boven komen. Hij kwam de kamer binnen en stapte naar ons toe, aanvankelijk breed lachend. Maar dan veranderde zijn gezicht plots. De ernst droop er van af en hij keek eens naar Carlo.

“Wat scheelt er?” Vroeg hij streng aan mij.

“Wat?” stamelde ik. Ik had hem nooit iets over Natalia verteld, dus zijn verbazing was spontaan. Arn liep rood aan, ik zag dat hij kwaad was.

“Wat scheelt er?” Vroeg Carlo dan aan hem. Arn wees de lingerie aan die op de grond lag.

“Sta eens op.” Zei Arn. We deden niets. Onder de lakens nam Tamara mijn hand vast, ook zij zag nu de ernst in en werd een beetje ongerust.

“Vooruit, sta dan op!” Herhaalde Carlo, de vraag van Arn.

“Dat gaat niet,” antwoordde Tamara.

Ze keken haar allebei aan.

“We hebben nieuwe lingerie gekocht en wilden dat net passen. We stonden hier beide naakt toen jullie binnen kwamen.”

Arn raapte ondertussen een slipje op. Het was het mijne, hij voelde hoe nat het was en rook er aan. Er verscheen zowaar een glimlach op zijn gezicht, al wou hij dat duidelijk niet laten blijken aan ons. Hij hield het slipje voor Carlo zijn neus. Die rook verbaast. Nu kon ook hij zijn lach niet inhouden en allebei proesten ze het uit van het lachen. Ze wilden dus, zonder het afgesproken te hebben, doen alsof ze kwaad waren maar konden zich niet langer bedwingen.

“Zeg nu eens, met wat hebben wij jullie betrapt?” vroeg Carlo aan mij.

“Of doe gewoon verder waar jullie mee bezig waren,” vulde Arn aan.

Ik trok het deken nog wat hoger. Door hun goedmoedige gedrag voelden we ons een beetje stouter en vooral Tamara zette zich een beetje recht.

“Wil je het echt weten?” Zei ze uitdagend. En zonder antwoord af te wachten plaatste ze pardoes haar mond op de mijne. Ik trok eerst terug, maar zij gaf niet op en ze kuste me nog eens, met haar hand in mijn nek kon ik niet meer weg. We kuste… en zoende en… Mijn hart bonsde als gek, maar stilaan werd ik rustiger en gaf ik meer toe. Ik opende mijn mond en voelde hoe haar tong zich meteen naar binnen drong. We zoenden weer. Ik opende mijn ogen even en zag Arn stomverbaasd toekijken. Carlo ging naar de kant van het bed waar zijn vrouw lag en stak zijn hand onder de dekens. Nu voelde hij dat zij daar inderdaad naakt lag. Carlo keek Arn aan en deed met zijn hoofd teken dat hij dat ook eens moest doen. Arn zette zich naast me met zijn knieën op de grond en ik voelde zijn hand meteen naar mijn blote borsten gaan.

Tamara en ik kusten nog steeds. Een hand van haar zat ondertussen weer tussen mijn benen, maar dat zagen de mannen niet. Het klinkt ongelofelijk maar ik werd nog geiler en ik voelde dat ook Tamara alle remmingen overboord gooide vanuit een puur lustgevoel. Tot Carlo recht stond, het hele deken met zich mee nam en wij daar met onze naakte lijven te pronken lagen. Tamara trok er zich niets van aan en stak opnieuw een vinger in mijn kutje terwijl onze mannen er op stonden te kijken. Nu was het de beurt aan de mannen om niet van wat hout pijlen maken. Enkele nogal onnatuurlijk klinkende kuchen deed Tamara blijkbaar medelijden krijgen.

“Zijn jullie niet wat overkleed?” Vroeg Tamara uitdagend aan de mannen.

Iedereen keek iedereen aan.

“Stoppen we hier, gaan we door, of doen jullie mee?”

Carlo lachte verlegen, Arn stond als een standbeeld genageld aan de grond.

Tamara zette zich recht op de kant van het bed. Haar man kwam korter bij, Arn en ik bekeken het gewoon. In geen tijd had zij de broek van haar man open en haalde daar een knoert van een stijve penis uit. Ik keek Arn aan. Die stond nog steeds op dezelfde manier te kijken, maar ook voor mij was het allemaal erg onwennig. De broek van Carlo lag al op de grond, zijn hemd hing open. Tamara stond recht en liet haar man op het bed liggen. Naast mij dus.

“Mag ik wat helpen?” Vroeg Tamara, terwijl ze eerst naar mij en dan naar Arn keek.

Ze stapte op Arn af en trok die aan zijn broeksriem mee tot hij met zijn enkels tegen de bedrand stond. Tamara kroop op bed over haar man heen, met de rug naar hem toe. Ik zag hoe hij zijn penis richting neukgrot stuurde en snel schoof het hele gevaarte naar binnen. Tamara trok Arn nog een klein beetje korter bij, hij stond nu recht voor haar.

“Mag ik?” Vroeg ze terwijl ze naar mij keek. Ik keek naar Arn en beide knikte we spontaan van ja. Ze opende de riem en de knopen van de jeans. Ik zag mijn man zijn piemel in zijn onderbroek. Tamara keek me nog eens aan terwijl ze beetje kreunend neukbewegingen maakte.

Met één vinger ging ze achter de slip en trok die dan in een ruk naar beneden. Daar floepte de mij bekende penis uit. Tegelijker tijd voelde ik de hand van Carlo over mijn buik wrijven. Zoals we nu lagen, kon hij niet aan mijn kutje komen, hoewel hij dat duidelijk wel wilde. Tamara aarzelde geen seconde meer en nam prompt mijn man zijn penis in haar mond. Arn sloeg zijn hoofd achterover en slaakte een kreetje. Ik zette me recht en keek even toe. Het leek wel alsof ik verdoofd was, of in een droom leefde. Ik zette me op mijn knieën op het bed, met mijn kont naar Carlo en mijn hoofd ongeveer naast dat van Tamara. Ik voelde vrijwel meteen de hand van een kreunende Carlo over mijn kont wrijven en met zijn vingers zich stilaan een weg banen naar mijn kletsnatte kut. Want hoewel ik nauwelijks besefte wat er aan het gebeuren was, ik was zeker verschrikkelijk geil.

Tamara stopte even met pijpen en keek me aan. Ze kuste me, terwijl ze aan mijn man zijn penis trok. Ik proefde de smaak van zijn neukstaaf, zijn voor-zaad. Ik wilde ook, Tamara zag het en leidde de penis naar mijn mond. Nu pijpte ik eerlijk en heerlijk mijn man terwijl Tamara en haar eigen man neukten. Opeens stond ze recht en trok me mee. Ze duwde me weer op bed en kwam in een 69 positie boven me zitten, haar kut vlak boven mijn gezicht.

“Neuk me Arn” zei ze. Arn liet zich dit geen twee keer zeggen en op amper 10 cm voor mijn neus zag ik de penis van mijn man in de drijfnatte vagina van een andere vrouw verdwijnen. Mannen! Bwa! Dat ik hier het woord ‘verdwijnen’ gebruik is niet toevallig. Op dat moment maakte ik de knotsgekke associatie van een voor eeuwig verloren, verdwenen lul van mijn Arnulf. ‘Verdwenen’ in de grot van Tamara. Het was slechts een te gekke gedachteflits maar grappig genoeg om vanaf dat moment alle nutteloze remmingen te laten voor wat ze waren. Vrouwen! Bwa!

Carlo bleef natuurlijk niet werkloos toekijken en kwam tussen mijn benen. Ik voelde hoe Tamara zijn eikel tegen mijn ingang plaatste en opeens schoof de enorme paal van Carlo diep in mij. Af en toe stak ik mijn tong uit om Arn ’s penis te likken, of zijn ballen die Tamara ’s billen bijna bont en blauw mepte van het hevige stoten. Of ik probeerde Tamara te likken. Ondertussen voelde ik hoe Carlo mij stevig neukte en Tamara met haar vingers mijn klit beroerde. Af en toe stak ze nog een of twee vingers samen met de grote piemel van haar man mee naar bij mij binnen. Ik hoorde aan Arn zijn ademhaling dat hij klaar was om een lading warm zaad bij Tamara naar binnen te spuiten. En tegelijk voelde ik ook hoe Carlo heviger begon tekeer te gaan. Het zou nu niet lang meer duren. Met een luide kreet was het Arn die het eerst kwam, maar het scheelde geen haar of de beide mannen waren tegelijk klaar gekomen in elkaars vrouwen.

Arn schoof nog langzaam heen en weer in de kut van Tamara, Carlo haalde zijn wapen uit me en meteen daarna voelde ik hoe de lippen van Tamara op mijn verneukt en volgespoten kutje vlogen. Nu haalde ook Arn zijn penis uit de vagina van Tamara en ik voelde druppels zaad vermengd met de sappen van Tamara op mijn gezicht vallen. Ik likte ook aan de openstaande kut. Tamara drukte zich wat steviger in mijn gezicht, ik likte en slikte, veel keus had ik op dat moment niet. Tenslotte rolde Tamara van me af. Nu lagen we naast elkaar op bed, de mannen zaten elk aan een kant op de bedrand. Arn het kortst bij mij. Hij keek me aan en glimlachte. Deze dag zou wel eens een definitieve verandering in ons leven kunnen teweeg gebracht hebben. Het was ook een aanleiding om Arn over Natalia Kruger te vertellen. Tamara en Carlo gingen lekker mee in het verhaal en maakten nog even vlug hun huiswerk af. Wat dan weer de oorzaak was dat Arn en ik…

Dit is nog niet zo lang geleden, maar dat dit nog een vervolg zal krijgen daar twijfelt niemand aan. En mijn voorbehoud tegen ‘ploegsporten’ is bij toverslag verdwenen.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Een gedachte over “Ploegsporten zijn niet mijn ding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s