Verdwaald weekend


Even keek ze hem aan, gaf hem een vluchtige zoen en verliet de kamer met de woorden “het komt wel goed, je merkt het morgenochtend wel.”

Hij ging op bed liggen en eer zijn hoofd het kussen raakte was hij in slaap.

Het kraaien van de haan wekte hem ruw. In het schemerdonker trok hij zijn ochtendjas aan en liep naar beneden. De geur van verse koffie steeg op uit de keuken en maakte hem verlangend naar een beker van het bruine vocht. Rustig stapte hij de keuken binnen waar Veronique gehuld in een kort nachthemdje aan het aanrecht stond. Vrolijk gestemd wenste ze hem een goede morgen en gaf hem een kop koffie. Matthias wenste hem vrolijk goedemorgen en wees uitnodigend naar een stoel. Belangstellend en met nogmaals een excuus vroeg hij naar zijn hoofd. Even keek hij naar Veronique die zich uitrekte om iets uit een bovenkastje te pakken. Haar nachthemd kroop een stukje door de rekkende beweging omhoog en toonde haar heerlijke kontje. Een slipje had ze klaarblijkelijk niet aan. Hij voelde hoe zijn lul zich begon te roeren. Snel wende hij zijn blik van haar af en richtte zijn aandacht op Matthias.

Arn streek even over zijn hoofd waar een licht gele plek op zijn koon de aanvaring met de vuist van Matthias verried.

“Goed, ik heb geen hoofdpijn meer en het beurse gevoel trekt wel weer weg hoor”. Tevreden knikte Matthias. “Nu dit is opgelost het volgende. Het idee dat jij mijn vrouw hebt geneukt vind ik achteraf wel heel erg opwindend Ik heb het er met Veronique overgehad en eigenlijk wil ik wel eens zijn hoe jij haar kutje oprekt”.

Arn wist zich door deze mededeling eigenlijk geen houding te geven. Hij voelde zich onder de vragende blik van Matthias behoorlijk opgelaten.

Veronique die zag dat hij geen raad met zijn houding wist liep op hem toe. Even streek ze over zijn haren en ging met haar benen aan beide zijde naast hem op zijn schoot zitten. Haar ongegeneerde houding had tot gevolg dat hij haar kutje open en bloot op zijn schoot kon bewonderen. Hij voelde hoe zijn lul onder de druk van haar kontje zich in hoog tempo begon te verharden.

Ze pakte de onderzijde van haar hemdje vast en trok het over haar hoofd uit. Even veerde ze omhoog om de panden van zijn duster naast hem te schuiven. Zijn ondertussen staalharde lul stond strak tegen zijn buik aan. Zonder naar haar man te kijken pakte ze zijn lul vast en spietste zich met een geile blik in haar ogen op zijn lul. Langzaam liet ze zich zakken en wenkte haar man om naderbij te komen. Geil trok ze zijn duster open waar zijn lul strak in stond afgetekend. Ze bewoog rustig op de lul van Arn heen en weer toen ze zich iets achter waards liet zakken. Ze pakte de lul van haar man vast en hapte hem verlekkerd op.

De beide mannen speelde ieder met een borst van haar en knepen in haar pijnlijk harde tepels. Haar bewegingen werden steeds harder en het tempo ging omhoog. Arn had het gevoel dat hij gek werd van haar knedende kutje. Hij zag dat Matthias nu het hoofd van zijn vrouw vasthield en haar heet in haar mondje neukte.

“Ja! Het komt…Veronique!” Met een kreet van genot kwam Matthias klaar.

Veronique voelde hoe zijn lul straal na straal achter in haar keel schoot. Zo heet als nu was ze nog nooit geweest dit was voor het eerst in haar leven dat ze twee lullen tegelijk in zich voelde roeren. Geil zoog ze door er voor zorgend dat ze geen druppel verspilde. Met een zachte smak liet ze de verslappende lul van Matthias uit haar mond glippen.

Haar aandacht ging nu volledig naar haar eigen genot en die van Arn. Ze pakte de stoelleuning achter Arn beet en begon hem nu hard te neuken. Ze voelde zijn lul diep in zich schuiven. Het genot dat het haar verschafte maakte haar gek.

“Neuken…ja…ik ga zo komen!” De blik van haar man zij haar genoeg. Hij wilde haar zien klaarkomen op die dikke lul van Arn. Geil keek ze naar haar kruis waar ze de lul van hem glinsterend van haar kutsappen in en uit zag schuiven. Haar schaamlippen stulpte beurtelings uit om vervolgens een stukje naar binnen getrokken te worden. “Ik kom…Matthias… ik kom op zijn lul…klaar! Spuit me vol Arn…spuit toe!” Ze voelde hoe het genot haar overweldigde. Ongecontroleerd ramde ze nu op en neer haar spastisch schokkende lichaam leek maar niet tot rust te komen. Ze voelde de lul in haar opzwellen en haar nog beter opvullen. Voor een kort moment werd het zwart voor haar ogen toen ze hem diep in zich zijn zaad voelde schieten. Straal na straal spoot hij met kracht tegen haar baarmoeder aan, er leek geen einde aan te komen.

Uitgeput liet ze zich even naar voren zakken. Haar man gaf haar een tevreden klopje op haar kontje. Naar zijn idee was dit voor herhaling vatbaar. Zo geil als nu was hij nog nooit geweest. Voldaan stapte ze van de schoot van Arn af en keek geil naar beide mannen die nog geen zin hadden het spel af te breken. Resoluut klonk haar ,neen, door de keuken.

“Jullie zorgen er eerst voor dat ik kan douchen, vanavond is er dan nog voldoende tijd over om een spelletje te spelen.”

Even keken de mannen elkaar aan en knikte naar elkaar. Zonder een woord te spreken begrepen de mannen elkaar. Achter elkaar verlieten de mannen de keuken en liepen naar boven. De kleding van Arn lag nog op een nat hoopje in de slaapkamer van Veronique. Matthias gooide hem een hemd en broek toe. De twee mannen kleedden zich aan. Matthias zocht het benodigde gereedschap bij elkaar, de mannen gingen aan het werk om de waterleiding te repareren. Onder het klussen spraken ze honderd uit met elkaar. Arn kwam tot de conclusie dat hij het prima kon vinden met Matthias. Matthias liep even naar beneden en kwam na een tien minuten terug.

“Jij blijft vanavond echt hier?”

“Ja, wat dacht jij dan” knikte Arn.

Het verheugde gezicht van Matthias sprak boekdelen. “Dan zorg ik voor het vermaak” sprak hij geheimzinnig.

De dag verliep voorspoedig. Rond zes uur zaten ze gedrieën gedoucht aan de tafel. Een wel heel sexy geklede Veronique maakte het de mannen niet gemakkelijk om zich in te houden. Ze was om op te vreten.

Na de maaltijd ruimde Veronique de tafel af terwijl de mannen een poosje tv keken. Gewapend met koffie kwam ze een poosje later de kamer binnen. Uit alles bleek dat Matthias zich had voorgenomen een geil filmpje te bekijken. De videobanden lagen verspreid over de tafel.

“Zoek jij er maar één uit Arn.” Geïnteresseerd bekeek hij de plaatjes. Zijn keus viel op een band waar amateur swingers op te zien waren.

De bel klonk door het huis. Verbaasd keek ze haar man aan. De bel werd nooit gebruikt iedereen kwam achterom zo als dat hete. Matthias stond op en liep de kamer uit. Achter de gesloten deur klonk wat geroezemoes. De deur zwaaide open en Matthias stapte binnen gevolgd door een jong meisje die haar best deed om er zo volwassen en sexy mogelijk uit te zien. Arn nam haar een aandachtig op. Ze was gekleed in een zakelijk zwart mantelpakje. Onder het jasje droeg ze klaarblijkelijk niets zodat zonder al te veel moeite de aanzet van haar borsten te zien was. Het ultra korte rokje toonde een paar mooie stevige benen.

Matthias stelde haar voor als zijn secretaresse, Maaike. Zij had wat papieren bij die ondanks dat het, het weekend was getekend moesten worden. Op de vraag van Veronique of ze niet wat jong was vertelde hij dat ze achttien jaar was en stage bij het bedrijf liep. Ze nam naast Matthias op de bank blaast en vouwde kuis haar benen over elkaar. Veronique baalde inwendig behoorlijk van het feit dat ze gestoord werden. Ineens zag Matthias dat Maaike geschrokken naar de tafel keek.

“Zaten jullie filmpjes te kijken” stamelde ze met een rood hoofd.

Ja knikte Matthias “Kijk jij die dan nooit?”

“Neen, ik woon nog thuis en mijn ouders zijn nogal strikt.”

Matthias pakte de afstandsbediening en drukte de band aan. Veronique stond op en schonk voor iedereen een glas cognac in. Maaike pakte het glas aan en nipte een moment. Een licht gehoest verraadde dat ze niet gewend was om sterke drank te drinken. Matthias lag de map met papieren neer en ging ontspannen achteruit zitten. Maaike zat onrustig heen en weer te schuiven. Ze wist niet dat wat ze zag mogelijk was. Ze kon er niets aan doen maar ze voelde dat haar slipje vochtig werd en de opwinding bezit van haar nam.

Matthias liet zijn hand nu over de rug van zijn secretaresse glijden. Vanuit zijn ooghoeken hielden Veronique en Arn de twee in de gaten. De kamer vulde zich langzaam met een bijna voelbare erotische spanning. Maaike voelde dat de drank haar in een licht plezierige roes bracht. Dronken was ze zeker niet ze wist precies wat er gebeurde. Het was echter genoeg om de grenzen van het toelaatbare langzaam te laten vervagen.

Matthias nam nu het initiatief. Zonder iets te forceren legde hij zijn hand op het naakte bovenbeen van het meisje. Zacht streelde hij haar been, langzaam maar zeker kroop zijn hand iets verder omhoog. De blikken van het meisje zogen zich vast aan de taferelen die zich op het televisie scherm afspeelde. Ongemerkt schoof hij zijn hand onder haar rokje. Instinctief spreidde ze haar benen iets om hem beter toegang te geven.

“Mm…” Een gekweld gekreun klonk op uit haar keel, toen ze met een schok zijn vinger over haar slipje voelde gaan en hij licht op haar klitje drukte.

Matthias voelde dat hij het pleit had beslecht. Met zijn vrije hand knoopte hij de drie knoopjes van haar jasje los. Een kleine bh hielden haar stevige borstjes in hun greep. Geil gleden zijn handen over haar lichaam. Haar jasje gleed van haar schouders, zodat hij de haakjes van haar bh kon openen. Langzaam ontblote hij het fijn gevormde lichaam van het meisje. Arn keek vanuit zijn ooghoeken naar Veronique die haar kleding uit wilde trekken. Hij zag dat Matthias het haar met een subtiele beweging verbood en dat ze moest kijken. Arn had het gevoel dat zijn lul op knappen stond. Pijnlijk drukte de kop van zijn lul tegen de band van zijn broek aan. Het meisje kreunde zacht onder de genot volle behandeling die de ervaren handen haar schonken. Even liet hij haar los en dwong haar te gaan staan. Met de rug naar de beide andere mensen toe stond ze voor Matthias.

Langzaam gleden zijn handen over haar billen naar de rits van haar rokje toe. Zonder veel omhaal ritste hij het rokje los die met een zacht geruis op de grond viel. Hij stroopte rustig haar slipje van haar billen af en toonde zo aan Veronique en Arn haar heerlijk gevormde kontje. Rustig liet hij een vinger bij haar naar binnen glippen, en haalde hem een paar maal heen en weer. Hij drukte haar iets verder achteruit tot ze de rand van de salontafel tegen haar knieholten aan voelde drukken. Met een lichte dwang van zijn hand dwong hij haar om op de tafel te gaan zitten. Hij drukte haar achterover, zodat het meisje alsof ze een rijpe vrucht was, op het tafelblad lag. Arn en Veronique konden als ze hun hand uitstaken het meisje aanraken.

Matthias keek naar Veronique “kleed jullie uit.”

De kledingstukken van Veronique en Arn vielen in een hoog tempo op de grond.  Geil liet Matthias nu zijn tong over het kutje van het meisje gaan die niet wist wat haar overkwam. Geil drukte ze haar kutje naar zijn mond toe, verlangend naar meer. Matthias wenkte Veronique om naderbij te komen en naast hem te gaan zitten.

“Ik wil dat je Maaike beft” fluisterde hij haar toe. Veronique schudde haar hoofd ze had nog nooit een vrouw aangeraakt laat staan gebeft.

“Ik heb je Arn laten neuken, nu moet je mij een plezier doen.”

Ze wist dat ze er niet onderuit kon. Even aarzelde ze maar boog toen haar hooft naar het dampende kruis toe. Ze rook haar geile geur, en op een bepaalde manier wond het haar toch op. Aarzelend liet ze haar tong over de schaamlipjes van het meisje gaan. De ziltige smaak van haar vocht wonden haar tot haar verbazing op. Zonder verder te aarzelen drukte ze haar mond op het hete vlees. Haar tong flitste over het genotsknopje van het meisje heen.

De schok van genot waarop Maaike de behandeling onderging vertelde haar dat ze al ging klaarkomen. “Oh…ja… het komt!” Met een kreet kwam ze klaar. Veronique voelde een golf van vocht in haar mond stromen die ze gretig doorslikte. Het kronkelende meisje kwam langzaam tot rust.

Matthias trok Veronique langzaam weg en richtte zijn spijkerharde lul op het opengesperde grotje van Maaike. Rustig dreef hij zijn paal onder de geile blikken van zijn vrouw bij haar naar binnen.

“Ja! Neuk me met die paal van je…” kreunde ze toen hij langzaam bij haar naar binnen drong.

Arn had het niet meer, heet liep hij op Veronique af en dwong haar naast Maaike op de tafel te gaan liggen. In dezelfde positie als zijn vriend neukte de twee mannen naast elkaar gezeten de vrouwen.

Matthias was de eerste die zijn lul voelde verkrampen met een kreet spoot hij zijn zaad diep in het meisje.

“Ah…ja spuit me kut vol!” Gilde de kermende Maaike die voor de tweede maal die avond klaarkwam.

Veronique leunde op haar ellebogen zodat ze de verrichtingen van haar man goed kon volgen. De hard in haar pompende lul en het beeld dat haar man het meisje volspoot was voor haar voldoende.

“Ja! Arn…toe…toe…door…” Met een kreet kromde ze haar rug en gooide haar hoofd in haar nek toen ze op een enorme manier klaarkwam. Ze voelde de lul diep in zich opzwellen. Ze voelde het hete zaad met kracht in zich spuiten.

Maaike was de eerste die weer in staat was zich te bewegen.

“Dit heb ik nog nooit gevoel. Zo ben ik nog nooit klaargekomen. Ik weet niet wat jullie van plan zijn, maar ik heb nog niet genoeg” sprak ze met een geile blik in haar ogen.

Blij verrast door haar reactie keken de mannen haar aan.

“Wees maar niet bang hoor we gaan zo verder”.

Het hele gezelschap verplaatste zich naar de bovenste etage, waar een wat comfortabelere ondergrond de vrouwen te wachten stond. Met zijn vieren liepen ze naar boven. Arn zag dat Matthias zijn vrouw iets in haar oor fluisterde. Hij was benieuwd wat er ging komen. Hij voelde de hand van Matthias, die hem iets terugtrokken zodat de vrouwen als eerste naar binnen konden gaan.

Maaike was op het bed gaan liggen. Veronique nam haar kans waar. Geil keek ze naar het kutje van het meisje waar de resten sperma van haar man glinsterend op lagen. Heet liet ze haar tong over het licht behaarde kutje gaan. Met twee vingers pakte ze de beide schaamlippen beet, en trokken het al licht opengesperde kutje verder open. Opgewonden liet ze haar tong rond het klitje gaan. Ze voelde dat de handen van Maaike verkennend over haar lichaam dwaalde. Ze keerde zich zodat ze in standje 69 positie kwamen te liggen. Rustig liet ze haar kruis naar de mond van de vrouw zakken. Een gekweld gekreun klonk op uit haar keel toen ze de tong van Maaike door haar kleddernatte kutje voelde gaan. Ze was nog nooit door een vrouw gebeft. Het voelde anders aan het was zachter tederder, het ongelofelijke geile idee. Ze wist dat ze niet veel nodig zou hebben als Maaike zo bleef door gaan. Geil drukte ze haar mond rond het klitje van Maaike en liet haar tong over het knopje flitsen. Haar opzwepende behandeling van het klitje, gericht om Maaike zo snel mogelijk te laten klaarkomen werd beantwoord met een gelijke reactie. Ze dacht dat ze gek werd toen het schokkende meisje haar tong over haar opgezwollen knopje liet flitsen. “Ja! Ik kom!” Met een gesmoorde kreet kwamen de vrouwen tegelijkertijd klaar.

“Nu jullie” sprak Veronique, en keek naar haar man. Ze maakte ruimte op het bed en manoeuvreerde de mannen op hun rug naast elkaar op het bed. Heet ging ze op haar man liggen zodat Maaike zich ontfermde over Arn. Maaike wilde nu nog maar één ding en dat was het enorme apparaat van Arn in zich voelen. Heet pakte ze het harde vlees beet en richtte hem op haar natte grotje. Langzaam sperde het kutje onder de druk van zijn massieve knop zich open. Arn voelde hoe ongelofelijk krap ze was. Rustig bewoog ze zich naar beneden, centimeter voor centimeter schoof zijn lul dieper. Rustig begon ze te bewegen.

“Oh… Jezus… je bent enorm… mm…” Het kreunende meisje dacht dat ze openscheurde, al was er van enige pijn geen sprake. Hij voelde op een heerlijke manier enorm groot aan. Veronique had het voorbeeld van Maaike gevolgd en zat draaiend met haar kontje op haar man.

Arn dacht dat hij gek werd van de hele situatie. In zijn blikveld zaten twee vrouwen te neuken, hun tieten veerde geil in het ritme op en neer. Even bogen de vrouwen zich naar elkaar toe en zoende elkaar heet. Opgewonden masseerde hij de borsten van Maaike en kneep zacht in haar tepels. Hij merkte dat de bewegingen van de onervaren Maaike ongecontroleerd werden ten teken dat ze ging klaar komen.

“Ik kom…ja… neuk me…toe…harder…harder!”

Met een kreet overviel het genot haar. Arn omklemde haar billen en tilde haar iets op, zodat hij ruimte had om in een ongelofelijk hoog tempo zijn lul te bewegen.

“Ah!” Met een kreet kwam hij klaar en spoot zijn zaad diep in het krappe hete kutje.

Zijn kreet echode nog door de kamer toen de kreten van Veronique en Matthias de kamer vulde ten teken dat ze net als zij klaarkwamen.

Uitgeput lagen de vrouwen boven op de mannen. Het duurde een moment eer ze zich van hen liet afrollen. Al snel vielen de vier mensen om en om in slaap. Matthias tegen Veronique aan en hij tegen Maaike zijn hand plezierig om haar borst gesloten. Een andere houding dan lepeltje, lepeltje was op de beperkte oppervlakte niet mogelijk.

Uitgerust maar volledig uitgewoond van het hete weekeind verlieten Arn en Maaike de volgende ochtend de woning. Veronique gaf hen ten afscheid een hete zoen. Matthias gaf hem een stevige hand en klopte hem vriendelijk op zijn schouder. Maaike gaf hij een lange tongzoen eer hij haar los liet.

“Tot volgende week” ze zwaaide ze vrolijk uit.

Goed gemutst draaide hij zijn auto van het erf met de wetenschap dat hij hier nog heel veel zou komen. Matthias had de smaak goed te pakken nu hij een andere vrouw had gehad. De gedachten over nieuwe fantasieën spookten al door zijn hoofd.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s