Voor het eerst slavin


Het is pas de eerste keer dat ik hier aan mee doe. Ik heb nog nooit eerder aan SM gedaan. Ik weet nog wel hoe vaak ik langs dit raam ben gereden. En iedere keer bleef ik staren om naar de meesteres Veronique te kijken. Oh boy, wat was zij een mooie, imposante vrouw. Ze zat zo strak in haar pakje van zwart leer. En dan te bedenken dat ik alleen nog maar hetero met mannen heb gevreeën. Toen in die tijd moest ik er nog helemaal niet aan denken om bij haar naar binnen te gaan. Maar fantasie bleef me parten spelen en ik maakte een afspraak via telefoon. Ik belde aan. Ze deed meteen open en keek me nors aan.

”Sorry, dat ik wat later ben, ik stond in de file”. Ik ben altijd al een laatkomer geweest, en ik wist dat er nooit verandering in zou komen.

“Oh, is dat zo, nou daar brengen we wel verandering in.” Ze bracht me naar de slaapkamer. “Kleed je uit en ga op bed liggen, ik ben zo weer terug”.

Gehoorzaam kleedde ik me uit en ging op bed liggen. Stom van me natuurlijk om te denken dat we eerst nog wat met elkaar zouden gaan drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Na tien minuten kwam Veronique weer binnen. Toen ze zag dat ik me slipje nog aan had merkte ze op dat ik niet bij de dokter op bezoek was, en moest het slipje ook uittrekken. Daarop pakte ze mijn linker arm, deed daar een polsbandje om heen en bond me met handen en voeten aan het grote bed vast. Dat bed was echt groot, toen ik daar zo uitgestrekt lag, kon ik de uiteinden niet eens aanraken.

“Zo dat zal je leren om niet naar de meesteres te luisteren”.

Zo moest ik tien minuten lang blijven liggen, terwijl zij zo naar me keek werd ik geil. Terwijl ik daar zo lag, zag ik dat er allerlei attributen in de kamer hingen. Van zweepjes tot slavenpakjes. Ik schrok zichtbaar.

 “Ja, goed zo slavin” zei ze: “schrik maar, want ik ga alles met je doen wat IK wil.” Ik bedacht nog ‘waar ben ik aan begonnen’. Ze pakte een dubbele voorbindpenis en deed hem mij voor. Ik voelde het langzaam in mij vagina glijden.

“Zo. Nu mag jij het lot van al die mannen van jou eens ondergaan”. Ze ging op het bed staan, met naast iedere zijde van mij een voet. Ze ging met haar vagina vlak boven me hangen. “Likken” snauwde ze. Omdat mijn handen vastgebonden zaten, hield ze zelf de schaamlippen opzij, waardoor haar uitpuilende clitoris goed te zien was. Toen ik haar zachtjes aan haar clitoris likte begon ze zachtjes te kreunen. Ik deed het expres zachtjes omdat ik dat zelf altijd erg lekker vond. Ze begon steeds heviger te kreunen. Maar omdat ze iets in haar vagina wilde hebben ging ze weer staan. Vervolgens zakte ze door de knieën en ging op de voorbindpenis zitten. Langzaam zakte ze over de penis naar beneden. Waardoor de druk op mijn vagina alleen maar groter werd, zodat ik het vibrerende gedeelte in mijn vagina alleen maar beter ging voelen.

Toen ze helemaal over de penis heen was gezakt, ging ze op en neer. En behandelde met haar vingers haar clitoris. Door de wisseling in druk op de vagina en clitoris, kwam ik bijna klaar. Ze hoorde me kreunen en zei.

“Je mag pas klaarkomen als ik dat zeg, en niet eerder”. Maar het feit dat ik me in moest houden en zij niet maakte me alleen maar geiler en heter, waardoor ik juist alleen maar klaar wou komen. Toen ze klaarkwam, hield ik het niet meer en ik kwam ook klaar.

“Dit zal je berouwen slavin, klaarkomen zonder toestemming”. Ze stond op en haalde de voorbindpenis weer weg. Veronique haalde zo’n pakje van de muur en gooide die op bed. Ik werd losgemaakt en moest het pakje aantrekken.

“We gaan toch niet naar buiten, he?” Vroeg ik. Dit was een erg stomme vraag. Want ik herinnerde me een vraag op het formulier dat ik had toegestuurd gekregen. Of ik het erg vond om in het openbaar als slavin behandeld te worden. Ik had de vraag met ja beantwoord, omdat het me toen wel spannend leek. Ze keek me aan en zei: “Je gaat nu toch niet terugkrabbelen, he slavin?” Geschokt zei ik maar nee.

“Mooi, dan wacht ik wel bij de deur op je.” Maar voordat ze de deur uit liep pakte ze een doosje en gelastte me te gaan liggen met mijn benen wijd. Ik wist niet wat er eigenlijk in dat doosje zat, totdat ik een koude grote bal in mijn vagina naar binnen voelde glijden. Ik dacht dat het bij eentje zou blijven, maar tot mijn schrik voelde ik de tweede bal naar binnen glijden. Dit ging heel soepel, omdat ik nog nat was.

“Je bent nog goed nat zie ik” zei ze toen de ballen er helemaal in zaten, waarop ze stevig aan mijn clitoris zoog. Mijn vaginaspieren trokken hard samen, waardoor ik de ballen goed kon voelen.

Dit bracht een licht kreuntje uit genot bij mij teweeg, waarop ze glimlachte. Toen Veronique de kamer uit wilde lopen vroeg ik of ik het pakje aan mocht trekken.

“Je begint het al te leren” was haar antwoord. Die ik maar als ja beschouwde. Tijdens het aankleden kon ik de ballen goed voelen. Het pakje dat uit een serveersterspakje bestond zat als gegoten. Het slipje bezat een open kruisje. Hierdoor was ik bang dat ik de ballen zou laten vallen. Er zat niets anders op dan mijn vaginaspieren goed aan te spannen. Ze stond als afgesproken bij de deur te wachten, maar ik mocht niet naar buiten zonder dat mijn polsen geboeid en aangelijnd waren. Ik voelde me als een hond die uitgelaten moest worden. Aan de buitenkant van de deur stond een mannelijke slaaf te wachten die net wilde aanbellen. “Is dat je nieuwe slavin” vroeg hij nieuwsgierig.

“Ja, ga je mee haar uitlaten?” Terwijl we daar zo liepen kon ik de ogen van de mensen in mijn rug voelen prikken. Dit was echt vernederend. Maar ja, dan had je het maar niet zo spannend moeten vinden. Tijdens het gesprek dat tussen Veronique en de man die ze Menrad noemde, ving ik op dat hij eigenlijk had aangebeld om een afspraak te maken. Maar Veronique vond eigenlijk dat hij maar meteen moest meekomen. Tot mijn schrik benoemde ze hem tot mede meester. Hierop gaf ze de riem aan Menrad.

Aan het einde van de straat stond een rode Porsche te wachten. Omdat het mooi weer was ging het dak eraf en kon iedereen die we voorbij reden goed zien dat ik slavin was. We reden naar een cafeetje. Tegenover het café was een parkeerplaats vrij. Dit kwam volgens Veronique goed uit, dan kon ze de auto goed in de gaten houden. Maar naar mijn mening was de waarheid dat iedereen zo goed kon zien dat ik aangelijnd was. Het idee werkte prikkelend. Na de auto te hebben afgesloten gingen we op het terrasje zitten. Omdat ik niet wilde gaan zitten, vanwege die ballen in mijn vagina, kreeg ik van Menrad onder het goedkeurende oog van Veronique met de zweep een slag op het stukje van mijn bil dat bloot was. Dit gaf een iets stekelige pijn waardoor ik wel wilde zitten. Het gaan zitten deed ik net iets te snel waardoor de ballen iets verder de vagina in schoten. De serveerster die mij zo in deze kleren zag zitten zag de grap er wel van in en glimlachte naar me terwijl ze de bestelling opnam. Toen we de thee op hadden moest ik plotseling erg nodig naar de wc. Ik vroeg toestemming aan Veronique die dit goedvond op de voorwaarde dat Menrad mee moest. Terwijl Menrad me aan mijn lijn naar de wc. trok, zag ik alle mensen weer naar me kijken. Op de wc. aangekomen vroeg ik of de handbondage los mocht, omdat ik anders niet kon plassen. Maar tegen alle verwachtingen in ging Menrad wel even mee naar binnen. Op de wc. moest ik nadat ik mijn plasje door het open kruisje (die Menrad wel even voor me open hield) heen gedaan had met mijn benen wijd op de wc. blijven zitten. Menrad zou me wel even schoon likken. Terwijl hij me zachtjes aan het aflikken was zag ik dat hij zichzelf aan het bevredigen was. Dit gaf me best wel een hitsig gevoel. Terwijl hij aan mijn clitoris likte voelde ik mijn vagina om de ballen heen sluiten. Dit deed me bijna klaarkomen, maar ik kwam niet klaar omdat ik geen toestemming kreeg van Menrad. Ineens stond hij op en bond hij me met mijn handen vast aan de wc. Hij pakte mijn hoofd en duwde zijn harde penis in mijn mond.

“Zuigen kreng” was het commando. Trouw pijpte ik hem. Toen hij bijna klaar kwam haalde hij zijn penis uit mijn mond en spoot de witte vloeistof over mijn gezicht. Het sperma liep langs mijn mond naar beneden en viel tussen mijn borsten die bijna uit mijn pakje vielen zo ver werden ze opgeduwd. Menrad deed zijn leren lange broek dicht en maakte mij los. Toen we het toilet weer uitliepen zag ik tot mijn stomme verbazing dat het deurtje al die tijd op een kiertje had gestaan. Tegelijkertijd horde ik een deur van de toiletruimte dichtvallen. Menrad maakte mijn gezicht weer schoon. Alleen het beetje bij mijn borsten liet hij zitten als aandenken. Toen we weer bij Veronique gingen zitten vroeg zij of het gelukt was. Menrad antwoordde meteen dat ik nog veel moest leren. Toen Veronique zag dat ik wat sperma tussen mijn borsten had zitten zei ze.

“We zullen je eens leren hoe je moet neuken, dan knoei je niet zo”. We liepen weer naar de auto terug. Veronique startte de motor en reed in de richting van het bos. Toen we de auto bij het bos stilzetten zag ik dat het gelukkig best rustig was. Terwijl ik uit de auto stapte zag ik dat Veronique nog een bondage set uit de auto pakte.

“Dit is voor het geval ze niet wil luisteren” en ze hield een rijzweep omhoog al duwend liepen we het bos in. Toen we bij een stukje mos kwamen met een paar bomen eromheen zei Veronique. “Hier is het”. Mijn handen werden losgemaakt en gespreid over mij hoofd aan twee bomen gebonden die uit elkaar stonden. Dit had tot gevolg dat toen mijn benen ook vast werden gemaakt deze ook uit elkaar stonden. Ik werd helemaal geil toen ik zag dat Menrad en Veronique naar me stonden te kijken. Ik kon geen kant meer op. Toen Veronique zag dat ik me probeerde los te maken sloeg ze me met de zweep, net hard genoeg om een geweldige prikkeling teweeg te brengen die ik van het puntje van mijn tenen tot op het midden van mijn kruin kon voelen. Ik werd zo hitsig dat ik er niet eens meer aan dacht om weg te willen. Ik wilde alleen nog maar vernederd worden zodat ik alleen maar geiler werd. Veronique zag dat ik ervan genoot om te worden geslagen. En ze begon me op mijn billen te slaan met de zweep. Ik werd helemaal door de zweep bewerkt. Dat was zo lekker, dat ik zo nat werd dat ik de sappen uit mijn vagina langs mijn been naar beneden voelde stromen. Menrad vond dat wel een geschikt moment om me eens lekker af te likken.

“Je bent zo geil dat je kutje ervan glimt” zei hij. Dit was heerlijk om te horen. Veronique maakte de voorkant van mijn jurkje ter hoogte van mijn uitpuilende borsten los die met een veter bij elkaar werd gehouden. Vervolgens begon ze aan mijn tepels te zuigen. Ik vond het heerlijk om van twee kanten bewerkt te worden. Dit ging extra goed omdat ik helemaal vrij van muren vastgebonden was. Veronique zoog zo lekker sensationeel aan mijn tepels. En Menrad die zo lekker aan mijn clitoris zat te zuigen en te likken. Oh, het genot kon niet meer op. Ik vroeg toestemming om klaar te mogen komen.

Dit mocht, zodat ik me helemaal liet gaan. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Geen enkele man kon dit in zijn eentje voor elkaar krijgen. Terwijl ik klaar kwam kreeg ik kippenvel over mijn hele lichaam, van mijn kruin tot in het verste puntje van mijn tenen. Ongelukkig verloor ik mijn evenwicht en viel ik achterover. Dit maakte dat de bondage in mijn polsen sneed. Snel riep ik. “Stop, stop, stop”. Dit was ons codewoord voor als het verkeerd gaat en niet lekker meer is. Ik raakte lichtelijk in paniek, waarop Veronique een mesje uit haar handtas haalde en me los sneed.

“Alles in orde lieverd?” Vroeg ze. Ik antwoordde dat het in orde was en dat ik alleen maar geschrokken was. Hierop begonnen Veronique en Menrad me troostend over mijn hele lichaam kussen. Toen ze zagen dat ik hier weer geil en opgewonden van werd. Gingen ze weer verder met het kussen van mijn tepels en vagina. Terwijl ik zo op de grond lag te genieten van alles wat er op me afkwam gelastte Veronique me dat ik me moest omdraaien en haar moest beffen. Ik beroerde zachtjes haar clitoris. Terwijl ik daar zo bezig was om zachtjes aan haar clitoris te zuigen, haalde Menrad voorzichtig en heel deskundig de ballen uit mijn vagina. Daarna deed Menrad zijn broek los. Hij deed een condoom om en duwde zachtjes zijn stijve penis in mijn vagina. Dit was echt genieten. Terwijl Menrad me zo lekker neukte vroeg ik weer toestemming om klaar te komen. Omdat ik zo’ n brave slavin was geweest, mocht ik dan nog een keer klaarkomen. Toen gebeurde er iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Terwijl ik klaarkwam kwamen Menrad en Veronique ook klaar.

Ik had het nog nooit gevoeld hoe het voelde om tegelijkertijd met een man en een andere vrouw klaar te komen. Ik vond het geweldig. Onderweg naar het huis van Veronique was ik weer trouw aangelijnd. Ik kwam tot de ontdekking dat het open kruisje zo zijn sporen had nagelaten op de bekleding van Veronique ’s Porsche. De leren bekleding was wat nat geworden. Weer terug bij Veronique werden mijn polsboeien weer afgedaan en werd me opgedragen om te gaan douchen. Toen ik onder de douche vandaan kwam vroeg Veronique heel vriendelijk om eens wat over mezelf te vertellen. Na een heel verhaal over wie ik nu was en wat ik deed besloot ik om nog eens een afspraak te maken met Veronique. Ik vond wel van mezelf dat deze ervaring geslaagd was.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s