Griekse avond


De tijd vloog voorbij onder de heerlijke mediterrane zon, vooral omdat er spontaan een vast dagritme was ontstaan wat inhield dat er voor het opstaan eerst werd geneukt, ‘s middags weer werd gevreeën en dan voor het slapengaan was het weer erg onrustig in het huis. De meiden hadden stuk voor stuk ervaren welke inhoud de jongens gaven aan het woord ‘Grieks’, maar daarmee duidden ze niet op de taal of de cultuur. Ze hadden ook al rondgevaren op zo’n groot schip en zelfs waren ze naar oude opgravingen geweest. In het begin vonden ze dit best wel vervelend omdat ze dan heel vroeg op moesten staan en zich heel netjes moesten gedragen tussen alle andere toeristen. Maar steeds hadden ze zich meer en meer verheugd op de uitstapjes, temeer daar hun libido daarna wel weer bevredigd werd. En bovendien, tussendoor waren er een hele hoop dagen doorgebracht in huis en op het strand waar het vaak zo rustig was dat ze zich ook daar aan elkaar konden vergrijpen.

Een paar dagen voor het vertrek terug naar Holland, waar ze allemaal tegenop zagen, nam Noortje het woord na het eten. Dat was ongewoon, want meestal moesten ze samen poetsen en afwassen, wat trouwens ook wel heel tof was omdat er dan heel wat geile toespelingen werden gemaakt. Ook was het al vaker voorgekomen dat de kleren in het rond vlogen en in plaats van de vaat hele andere dingen werden ‘gepoetst’ tussendoor. Peter had het er maar druk mee, maar beklaagde zich nooit.

“Even aandacht allemaal” had ze na het ontbijt gezegd en meteen had iedereen geluisterd, vooral ook omdat de meisjes alle aandacht op haar richtten. “Vanavond organiseren we een Griekse avond, maar dan hier in ons eigen huis! De meisjes wilden jullie nog eens een keer echt verrassen en we hebben het er samen over gehad en besloten jullie helemaal te gaan verwennen, als jullie begrijpen wat ik bedoel.”

Noortje hield zich stoïcijns toen ze zich hierbij richtte tot de jongens, maar de meiden hoorden vol binnenpretjes aan hoe ze ‘de verrassing’ aankondigde en keken elkaar samenzweerderig aan.

“Ja! Te gek!” Riep Hans geestdriftig. “Voor een Grieks verzetje zijn we altijd te porren Noortje!” En instemmend geknik van de andere jongens waren zijn deel. Zijn lachende twinkelende ogen verraadden meteen waaraan hij dacht en dat toonde hij toen hij Wilma hierbij in haar billen kneep.

“Kom op jongens, we willen het gewoon gezellig houden zeg!” Zei ze vermanend. “Het houdt in dat jullie vanmiddag naar het strand kunnen gaan om lekker te zonnen en te zwemmen of naar het dorpje, maar wij blijven hier om alles voor te bereiden. We moeten eten klaarmaken, muziek verzorgen, drankjes halen en noem maar op en dat willen we in alle rust kunnen doen, jongeheren. Dus dat houdt in dat we jullie vanmiddag hier niet willen tegenkomen, want dan wordt het weer een groot neukfeest zoals altijd en daar hebben we nu even geen tijd voor. Duidelijk?”

Teleurgesteld knikten de jongens dat de boodschap wel duidelijk genoeg was overgekomen; ze waren vanmiddag dus verbannen uit hun neukparadijsje, maar ja, vanavond zou het wel weer goed worden gemaakt dachten ze. Bram nam het lichtvoetig op door, de andere twee aankijkend, voor te stellen dan ook wat hapjes te gaan kopen in het dorpje.

“En weten jullie nog dat ene terrasje, waar we toen gezellig gedronken hebben, kunnen we daar ook nog even zitten.” Na een kopje koffie keek Frank nog even sip naar Veronique, met wie hij van plan was geweest de siësta door te brengen maar stelde toen monter voor dat ze zich dan maar beter op pad konden gaan begeven.

“Om een uur of zeven zijn we klaar met de voorbereidingen” antwoordde Noortje op zijn vraag hoe laat ze weer welkom waren en na een half uurtje liepen ze gedrieën richting het nabijgelegen dorpje, een wandeling van een half uurtje.

Meteen toen ze weg waren had Carolien aan Noortje gevraagd of ze ‘haar lul’ eventjes mocht passen. Wilma en Veronique hadden het heel vreemd gevonden toen ze het broekje had aangetrokken en opeens een lul had gekregen maar konden het niet nalaten zelf ook te voelen hoe zo’n ding zat en hoe het aanvoelde. Ze hadden zelfs een polonaise gelopen om de tafel toen ze het alle drie aanhadden en heel nieuwsgierig gevoeld hoe ze aanvoelden maar waren er wel heel geil van geworden eigenlijk, vooral omdat ze wisten dat ze hiermee hun vriendjes zouden gaan neuken. Wilma had blozend het broekje aangetrokken, maar twijfelde nog wel een beetje omdat ze het eigenlijk wel vreemd vond tot Carolien voor haar had gehurkt en ‘haar lul’ had ‘gepijpt’. Ze voelde onder het leren slipje waaraan de dildo vastgemaakt was, dat ze opeens een heel nat kutje had gekregen toen Carolien, met wie ze een heel innige band had opgebouwd, haar liefdevolle aandacht schonk. Veronique had haar armen van achter haar rug om haar heen geslagen en had haar tietjes en haar buik heel lekker gemasseerd.

Carolien had haar slipje langzaam uitgetrokken en aan haar kutje gelikt voordat ze de strap-on van Veronique in haar poesje had geduwd. Door de zon was die best wel warm geworden en had eigenlijk wel lekker aangevoeld en, verwend door haar twee reisgenotes, was ze al snel klaargekomen. Nog sneller zelfs en misschien ook wel lekkerder dan met een echte jongen. Noortje was bij hun gebleven en Peter filmde hun toen ze zich met elkaar vermaakten maar keken verrast toe hoe Wilma daarna haar slipje met kunstpenis weer had aangetrokken, Veronique heel ruw in haar kontje had geneukt en Carolien daarbij onstuimig zoende.

Ze hadden getwijfeld of ze Wilma wel mee konden vragen op deze vakantie, maar hadden na lang wikken en wegen besloten haar een kans te geven in de ‘reistombola’ en waren blij te zien hoe vrij ze zich had ontwikkeld gedurende de laatste paar dagen.

Veronique vond het pijnlijk aan haar gezichtsuitdrukking te zien maar gunde het Wilma en verdroeg het met liefde, want hun band was gegroeid in de vakantie tot meer dan vriendschap in haar ogen, al had ze niks laten merken tegenover haar van haar biseksuele gevoelens. Carolien had verrukt toegekeken en kon het niet nalaten haar eigen kutje te vingeren en voelde haar kutje opgewonden lekken. “Die Hans zal nog heel wat te leren hebben als ze terug zijn in Nederland” dacht ze en zoog het spitse en speekselnatte tongetje van de lieve Wilma wellustig in haar mond.

Nadat hun vuur getemperd was herinnerde Noortje hun aan de voorbereidingen voor de avond die al bijna allemaal getroffen waren. Ze stelden samen nog een paar speakers op en schoven wat met de tafels en de stoelen en toen toonde ze hun de Griekse jurkjes voor die avond. Even was ze bang geweest voor een tweede geilaanval, maar die bleef tot haar geruststelling uit. De meisjes pasten de korten jurkjes van luchtig katoen en maakten giechelend een catwalk voor elkaar waarna er een samenzweerderig overleg plaatsvond.

De jongens zouden die avond een kaftan moeten dragen en na het eten en nog een borreltje zouden ze worden verleid door de meisjes en tactisch wierp Noortje de vraag op wie zich op wie zou storten. Gelukkig ontstond hierover geen onenigheid waarvoor ze wel eventjes had gevreesd.  Alle meiden zouden ‘hun eigen vriendje’ wel eens willen neuken en hele intieme geheimpjes werden met elkaar gedeeld bij de bespreking.

Carolien beet zoals vaker de spits af door op te biechten dat zij Frank had ‘ontmaagd’ door haar in haar kontje te laten neuken en vertelde hier vrank en vrij over. Veronique biechtte op dat zij het pas voor het eerst met Bram in deze vakantie had gedaan, maar eerder wel met een ander vriendje dat haar ertoe had gedwongen. Ze had het toen eigenlijk helemaal niet gewild maar ingestemd omdat hij dreigde aan haar ouders te vertellen hoe ‘onzedig’ hun dochter zich gedroeg, en omdat haar vader ouderling was…

Ze schrokken hier van maar Wilma verstomde iedereen van verbazing toen ze opbiechtte dat ze Hans lekker had gepijpt bij hun eerste ontmoeting en hem ook had afgetrokken.

“Op mijn kutje heeft hij meer dan een maand moeten wachten” vertelde ze. Haar kontje had ze hem nog nooit aangeboden omdat ze dacht dat hij het vies zou vinden. “Maar ik speel wel vaak met een dikke dildo in mijn poesje en daarna druk ik die helemaal in mijn reetje omdat dat zo lekker aanvoelt als ik me dan vinger, of met een andere dildo over…” Geschrokken van haar eigen ontboezeming keek ze naar de anderen. Die luisterden verbaasd naar haar, want eigenlijk zag ze er erg braaf uit. Schijn bedriegt, zo bleek maar weer.

“Maar andere jongens vonden het wel lekker om in mijn reetje te neuken hoor, dus ik weet wel hoe het is” zei ze bijna verontschuldigend, zich meteen beseffend dat de meisjes wel wisten op wie ze doelde.

Opeens was er een bestelbusje voorgereden en de bestelde diskjockey laadde een enorme hoeveelheid apparatuur uit en ze hielpen allemaal mee om de boxen, de draaitafels en een heleboel lampen naar het terras te dragen. Het bleek nog een hele klus te zijn alle snoeren aan te sluiten, maar dat deed hij gelukkig zelf maar was er wel een uur mee bezig voor de eerste klanken uit de boxen te horen waren en de lampen op hetzelfde ritme oplichtten. Hij had al vaker voor Peter gewerkt en wist ongeveer wat hem te wachten stond en verheugde zich bij voorbaat om toeschouwer te mogen zijn. Meedoen was taboe voor hem tot zijn spijt want hij had de drie, of eigenlijk vier, geile meiden al taxerend bekeken toen ze hem hielpen.

Toen hij weer weg was gereden om van te voren nog een hapje te eten hadden ze daarna alle drie hun jurkje aangetrokken en zaten achter de gedekte tafel te wachten op hun vriendjes, gespannen maar onopvallend naar de klok kijkend.

De meisjes waren bij voorbaat al in een hele goede stemming en verheugden zich al op de geile avond die ze hadden voorbereid waardoor hun ongenoegen over het tijdbesef van hun vriendjes bij voorbaat was omgeslagen in vergeving. Peter had in zijn handen geklapt toen hij de jongens de oprit op zag komen lopen en de diskjockey had meteen een CD aangezet met Griekse liedjes. Het was al bijna half acht en zich verontschuldigend dat ze de tijd vergeten waren maakten hun verzuim meteen goed met volle draagtassen lekkernijen en de nodige knuffels.

Eigenlijk vonden ze het heel fijn omhelst te worden door hun eigen vriendinnetjes bij terugkomst en voelden zich opgelucht dat ze geen verwijtende blikken of wat dan ook kregen omdat ze zo laat kwamen. Verbaasd keken ze naar alle werkzaamheden die waren verricht gedurende hun afwezigheid, vooral naar de oplichtende maar door het daglicht amper zichtbare lichtpilaren. Meteen schoven ze aan tafel aan en na een half uurtje lekker smikkelen en drinken zei Noortje dat de meisjes zich voor hun hadden gekleed in lekkere korte jurkjes, maar de ze van de jongens ook verwachtte dat zij zich traditioneel zouden kleden en een kaftan zouden dragen. Vragend keken ze elkaar aan tot Bram vroeg of ze misschien zo’n lang Grieks kostuum ‘zonder pijpen’ bedoelde. Ze genoot altijd van zijn nette taalgebruik en had hem niet kunnen verbeteren toen ze knikte hij daarmee de spijker op de kop sloeg.

“Handig makkelijk voor later, want onderbroeken droegen ze niet onder die jurken hè!” Bracht Hans naar voren, wat haar weer deed glimlachen.

“Ze liggen in de woonkamer al klaar voor jullie, dus als jullie ze even aan willen gaan trekken…?”

Frank zei lollig dat aftrekken lekkerder was maar voegde zich braaf naar de rest die onderzoekend voorop liep. Even later kwamen ze alle drie als een magere variant van Demis Roussos naar buiten gelopen, toch een beetje onwennig kijkend.

“Nou ja, net als bij de Schotten hè, maar dan niet van wol, maar wel lekker luchtig zo van onderen” was Bram zijn commentaar.

Spontaan gingen de stelletjes bij elkaar zitten, want afgesproken was dit niet.

“Ik hoop dat we niet weer zo vreemd moeten gaan dansen” fluisterde Hans in Wilma’s oor, maar Frank kreeg dit mee. “O nee, dat liever niet…” antwoordde hij. “Die ellende hebben we toch al gehad?”

En daarmee refereerde hij aan de feestavond in het dorp. De meisjes hadden het leuk gevonden maar de jongens voelden zich stijf en onbeholpen en waren verschillende keren op hun achterwerk beland tot luidkeels vermaak van alle andere toeschouwers.

Peter kwam het terras opgelopen met glaasjes Ouzo en water, wat hem een applaus opleverde en ook voor Noortje werd geklapt toen ze hem na kwam gelopen met een rollend tafeltje vol lekkernijen. Heerlijke fetasalade met tomaten en lekkere kruiden, warme hapjes en een enorm uitgebreide visschotel waar iedereen zich al likkebaardend naar keek.

Een deel van de hersenen van de jongens verheugden zich al bij voorbaat op de seks die nog wel zou volgen en hadden dit onderling al uitgebreid besproken. Bram had tot verbazing van Frank en Hans toegegeven dat hij Wilma nog nooit in haar kontje had geneukt. Carolien en Veronique hadden hem al wel in hun kontje gehad maar hij was altijd bang geweest Wilma pijn te doen. Voor een cafeetje zittend hadden de anderen maar stilletjes verzwegen dat zij wel met Wilma het ‘Griekse standje’ hadden genoten en dronken dit weg met een volgend biertje.

Noortje had tussendoor nog medegedeeld dat de platendraaier heel discreet was en nergens van op keek, dus ze hoefden zich voor hem niet anders te gedragen dan ‘normaal’. De meisjes wisten dit maar de jongens keken toch wel opgelucht toen ze hoorden dat ze ‘niet hoefden te wachten’ tot hij vertrokken zou zijn.

Hans voelde zich opgewonden en vrij met Carolien en na de eerste eet ronde trok hij haar op zijn schoot. Ze tilde haar rokje omhoog en streelde haar natte kutje en ze voelde hoe zijn pik groeide tussen haar billen en stimuleerde hem door met haar kontje over zijn verstijvende paal te wrijven. Ook de anderen waren al uitgebreid bezig hun erotische opwinding duidelijk te maken aan elkaar op het moment dat Noortje hun heerlijke cocktails kwam brengen met stukjes vers fruit en fel gekleurd. Al snel waren de glazen leeg en, zuigend aan het rietje dat een gorgelend geluid maakte in het lege glas wreef Hans over de lekkere tepels van Wilma en tilde haar jurkje op.

“Dit zuigt het lekkerst” zei hij voordat hij zijn lippen om haar tietje zoog tot vermaak van de rest. Haar hand voelde over zijn kaftan en voelde de warmte door het katoen heen en liet haar vingers over zijn kloppend dikke eikel glijden, zich al bij voorbaat verheugend over het verdere verloop van de avond.

Peter zag door de lens van de camera hoe iedereen zich verder opgeilde aan elkaar tot Noortje vroeg om haar mee te helpen de tafel leeg te ruimen. Bakjes met versnaperingen bleven staan want die gingen nog wel op, maar de borden en het bestek moesten naar de keuken. Iedereen hielp mee en de klus was dan ook snel geklaard. De jongens hielpen vooral ijverig mee omdat ze hun hooggespannen verwachtingen die ze hadden opgebouwd wel in praktijk wilde brengen en een lekker neukbeurt in de lekkere kontjes van hun vriendin wel heel erg zaten zitten. Hans droeg een kratje gekoeld bier naar buiten en zette de flesjes op de tafel klaar en ondertussen staken Bram en Frank de tuinfakkels aan die rond het terras waren geplaatst om voor een gezellige verlichting te zorgen.

Hun jurken vonden ze eigenlijk wel heel lekker zitten want de stof prikkelde hun jonge lijven door zachte strelingen bij iedere beweging en daarnaast waren ze ook heel praktisch uit te trekken zodat ze zich semi-bloot voelden. Ze hadden niet eens in de gaten dat de vrouwen allemaal waren achtergebleven in het huis waar ze zich snel voorzagen van hun rubberen penissen. Ze verheugden zich al verlekkerd over hoe de jongens zouden reageren als die in de gaten zouden krijgen wat de bedoeling was en om de verrassing nog even uit te stellen camoufleerde ze hun pikken met schalen fruit, behalve Carolien die een schotel met potjes glijmiddel naar buiten droeg.

Al snel had iedereen weer plaatsgenomen aan de lange tafel en klonk het geluid van de kroonkurken die van de flessen werden getrokken en de flesjes tegen elkaar aan werden getoost. Noortje vroeg even om aandacht daarna en allemaal luisterden ze gespannen naar wat ze te vertellen had. Een korte speech waarin ze staande vertelde hoe fijn ze het vond om samen op vakantie te zijn en blij was dat iedereen het zo goed met elkaar kon vinden en dat ook de meisjes ervan genoten.

“Om jullie, jongens, echt te laten ervaren hebben we nu een extra verwenbeurt bedacht, want we zijn tenslotte in Griekenland” en tilde een potje vaseline op. “De mannen in Griekenland vonden anale seks heel gewoon zolang ze nog niet getrouwd waren, want dan neukten ze een jongetje. Vandaar de associatie met anale seks en we wilden jullie deze ervaring niet onthouden, zoals jullie die ons ook al hebben gegeven. Om onze dank uit te spreken willen we jullie nu verwennen en in jullie kontjes neuken” sprak ze plechtig. Ze keek hun allemaal even aan en zag vol binnenpret hoe verbaasd en geschrokken ze reageerden want ze voelden opeens een vreemde bui hangen.

“Hier is de vaseline, een prettig glijmiddel dat ervoor zorgt dat het helemaal geen pijn doet, maar dat weten jullie uit ervaring zoals ik heb begrepen.” Ze zag hoe Wilma schalks naar Hans keek die verlegen zijn blik naar beneden wendde en vroeg hem toen naar haar toe te komen. Gehoorzaam voldeed hij aan haar verzoek na nog snel een slokje bier te hebben gedronken en liep op haar toe.

Alsof het een paspop was duwde ze hem voorover over de tafel en trok zijn kaftan omhoog zodat zijn kont ontbloot werd. Toen wenkte ze naar Wilma die meteen naar haar toeliep en haar jurkje hierbij omhoog trok zodat haar lul provocerend werd getoond. Frank en Bram zagen met opengesperde ogen het tafereel aan en keken snel naar hun vriendinnetjes en ze zagen opeens dat die ook voorzien waren van een verhoging onder hun korte tunica’s, wat hun eerder nog helemaal niet was opgevallen. Noortje draaide de deksel van het potje en Wilma wreef met haar wijsvinger door het vet.

Hans stond als versteend voorover en voelde verbouwereerd hoe haar vinger over zijn aars wreef en vervolgens pijnloos zijn kontgaatje binnendrong. Hij schokte even naar voren over de tafel heen toen hij voelde hoe ze hem probeerde op te tillen met haar vinger en zijn gaatje werd opgerekt. Toen hij naar Wilma omkeek zag ze hoe ze haar voorbindpenis instreek met nog meer vet en voelde de eikel tegen zijn reetje aan duwen. Frank en Bram voelden hun kontje samenknijpen toen ze ook door hun meisjes naar in dezelfde positie werden gezet maar lieten zich enigszins nerveus weliswaar, gelaten naar voren buigen. De potjes glijmiddel werden gepakt en ze voelden al heel snel hoe ze hetzelfde lot ondergingen als Hans.

Drie onberoerde kontjes werden tegelijkertijd ontmaagd en een ingehouden geschreeuw weerklonk door de Griekse avondlucht. Alleen Frank was blij toen hij voelde hoe Carolien hem in zijn reetje begon te neuken, want dit gevoel had ze hem al eerder met een gewone dildo bezorgd. Extra speciaal nu was dat zij hem echt kon neuken met haar lichaam, maar Hans en Bram hadden zelfs dat nog nooit gevoeld en keken schuchter om zich heen. Toen de eikel in hun rectum werd geperst kwam er een geluidloze pijnkreet over hun lippen, maar meer van de schrik dan van wat anders.

De penissen die voorheen nog fier omhoog hadden gestaan bengelden nu tussen hun benen heen en weer op het ritme waarmee ze geneukt werden. Toch voelden ze zich erg opgewonden en waren er zelf over verbaasd hoe lekker ze dit eigenlijk vonden. Uit hun slappe penissen dropen druppeltjes geil om dit hun te bewijzen. Boven hun gebogen ruggen keken de meiden elkaar trots en in verbondenheid aan en aan hun trotse blikken was te zien hoezeer ook zij genoten hiervan. Het duurde dan ook heel lang voordat Frank aangaf even uit te willen rusten. Hij liet zich over de tafel vallen en bewoog niet langer anticiperend op Veronique ’s bewegingen, waarop zij zich heel langzaam uit zijn kontgaatje terugtrok. Ze zag hoe zijn kontje open stulpend samentrok en schokkend weer zijn normale proporties terugkreeg. Toen ze er aan voelde trilde hij op zijn benen en voorzichtig legde ze haar hand op zijn gespannen balzak.

Ook Carolien voelde dat Hans genoeg had en hield niet langer haar handen om zijn middel zodat hij zelf kon bepalen hoe diep en hoe snel zij in hem neukte. Nog een paar keer drukte hij zijn kontje over haar lul voor hij zich langzaam naar voren boog en haar dildo uit zich liet glippen.

Wilma beukte nog tegen de billen van Hans aan. Hij was de enige die zijn erectie had gehandhaafd gedurende de penetratie en geil steunend genoot hij hoorbaar en zichtbaar toen Wilma zijn tepels bepotelde onderwijl. Hij keek omhoog in de donkere sterrenhemel en luid roepend kwam hij overeind en greep zich tegen haar aan persend naar zijn pik en plengde zijn zaad spontaan in de avondlucht en steunde animaal hierbij.

Toen ze een beetje waren bijgekomen en Frank dit zag kreeg hij heel snel weer en stijve erectie en keek snaaks naar Carolien die naast hem zat. Hij stond op en spreidde zich over haar benen, voelend met zijn aarsgaatje naar haar stijve pik en liet zich langzaam zakken. Diep voelde zij zich weer in hem dringen en wreef zijn rug wellustig tegen haar tepels aan toen zij haar handen om zijn erectie sloot en hem knedend aftrok tot zijn zaad uit hem spoot. Met harde stralen spoot het omhoog en viel neer op zijn buik en zijn borst, gadegeslagen door de disgenoten.

Bram had ook al weer een stijve gekregen en volgde voorzichtig zijn voorbeeld en liet zich  ook weer langzaam in zijn reetje nemen door Veronique. Hij had zich gedraaid met zijn gezicht naar haar toe en kuste haar op haar mond toen ze voelde hoe de weerstand van zijn anus opgaf en haar kunstpik in zijn reetje drong. Begerig drukte hij zijn heupen tegen haar aan tot zijn kontje tegen haar bovenbenen kwamen. Zoenend liet hij hun tongenspel zien aan de tafelgenoten en toen ze hem heel zacht aftrok schokte zijn lid al gauw en wreef hij zijn lichaam tegen haar aan en trok zijn aarsspieren samen om de voorbinddildo. Tot zijn eigen verbazing voelde hij opeens dat ze hem masseerde op een heel nieuw plekje in zijn lichaam, zijn prostaat, en werd hijzelf verrast toen zijn ballen hun sap loosden over haar buik. Naar voren buigend verdeelde hij het over hun huid en bleef op haar zitten alsof hij verwachtte dat haar pik zou verslappen zoals de zijne nu deed voor hij heel langzaam omhoog bewoog en zijn reetje voelde samentrekken. Een druppel zaad welde op uit zijn spleetje toen hij haar uit zijn reetje voelde glijden, wat ze meteen opzoog in haar mond.

Je kon wel zeggen dat de surpriseavond was gelukt want geen van de jongens had dit verwacht, hoewel ze allemaal enorm hadden genoten van de, vooral in het begin, gevoelige verrassing. Frank tastte nog even over zijn nog voelbaar open gerekte rectum en stak zelf even zijn vinger in zijn reetje en Carolien keek hem daarbij dankbaar aan toen ze dit zag. Haar hand duwde zijn vinger nog dieper naar binnen en ze kuste hem verliefd daarbij.

Hij greep hierna naar zijn flesje bier, maar voelde aan het gewicht dat dit vergeefs was en herinnerde zich dat hij hem al helemaal had opgedronken. “Asjeblieft” zei Noortje toen ze een vers geopend flesje aanreikte en hem daarbij heel teder over zijn wang streelde die klam aanvoelde van het lustzweet. Haar dankbaar aankijkend nam hij het aan uit haar handen waarbij hun vingers zich even subtiel streelden in het warme flakkerende licht.

Wilma en Hans zaten verliefd tegen elkaar aan geklemd en zij fluisterde in zijn oor “vannacht wil ik jouw pik ook in mijn kontje, lieverd” en hield zijn nog zachte pik teder knedend tussen haar vingers. Hij keek haar blij verrast aan en vroeg of hij niet te groot voor haar was.

“Maar je weet toch wel dat ik op grote mannen val?” Merkte ze op. “En bovendien heb ik geoefend met een vibrator in mijn kontje… en de rest van de week ook” vulde ze er eerlijk aan toe.

Bram, normaal niet degene met een grote mond tilde zijn ballen omhoog en zei “Nee, nu even niet schat, nu is het jouw beurt”, pakte een beetje vaseline met zijn vinger en zocht in het reetspleetje van Veronique naar haar kontgaatje. Toen hij het gevonden had wipte ze even omhoog toen ze voelde hoe zijn vinger meteen diep in haar darmen groef.

“Noortje?” Vroeg Carolien opeens. “Jij had toch een hele hoop speeltjes bij je? Heb je ook drie kleine aarspluggen voor de jongens?”

Noortje antwoordde dat ze even zou gaan kijken en even later kwam ze teruggelopen met de gevraagde spulletjes in haar hand en reikte ze aan Carolien die ze verder verdeelde.

“Voordat we verder gaan met onze Griekse avond lijkt het me goed dat we onze vriendjes eraan herinneren hoe het voelt als er iets in je kontje zit” en ze doopte het plugje dat ze zelf had gehouden in het vet. Frank en de andere jongens tilden vrijwillig hun benen omhoog om hun meisjes de kans te geven met hun aarsje te spelen. Diepe zuchten waren te horen toen het dikkere gedeelte in hun grotjes werden geduwd en ze daarna hun voeten weer op de grond zetten. In vergelijking met de dildo’s waarmee ze zich hadden laten neuken was dit niets, maar wat gebeurde was dat hun kontje en prostaat permanent gestimuleerd werden, vooral als ze gingen verzitten. Dat het hun wel heel goed beviel bleek toen de roeden alweer langzaam herrezen.

De verlichting deed het lijken alsof ze in een openluchtdiscotheek waren en droeg zeker bij aan de speciale sfeer en bovendien was het te gek dat ze mochten doen wat ze normaal wel wilden maar nooit mochten in zo’n entourage. De man achter de draaitafel gaf zijn ogen goed de kost maar bleef op zijn plaats die slechts verlicht was door twee zwakke spotjes. Niemand zag dat hij zich die avond al twee keer afgetrokken had gedurende zijn werk maar ook al was het opgemerkt dan had niemand ervan opgekeken.

Noortje zette nog wat schaaltjes op tafel met crackertjes, kaas, worst en olijven en voorzag hun ook van nieuwe pilsjes.

“Heb je voor de meisjes ook nog wat?” Vroeg Frank aan Noortje.

“Nee, vandaag niet” zei ze. “Maar zo te zien hebben jullie genoeg materiaal bij je om hun te bevredigen. Je hebt je handen en voeten, je tong en als je even nadenkt nog wel meer” grapte ze. Hij keek naar zijn kruis en knikte bevestigend tot vermaak van de anderen.

Hij nam nog een toastje met kaas en genoot van de vakantie. Hij mocht de hele dag geil zijn, de zon scheen altijd en eten en drinken waren luxueus verzorgd en iedereen mocht met iedereen neuken, zijn liefde voor Carolien was daarbij alleen maar gegroeid. Mijmerend keek hij voor zich uit en onbewust kneedde hij haar zachte mooie ronde billen terwijl zij haar hand om zijn pik hield en ze zijn lid gestaag voelde groeien.

Het duurde wel een uur dat ze praatten over de vakantie, over alles wat ze al gezien hadden en de terrasjes die ze hadden genoten. Ook herinnerden ze elkaar lachend aan de karaoke avond aan de boulevard, waar Bram een geweldige stem bleek te hebben en ze heel veel lekkere cocktails hadden gedronken. De wandelingen in de binnenlanden van Kreta bleken vooral door Wilma en Hans te zijn gewaardeerd maar ze biechtten wel op dat ze allebei even snel een wipje hadden gemaakt, zij met Frank en hij met Veronique, wat ze niet wisten van elkaar.

“Geen wonder dat je het ‘s avonds zo lang volhield” zei Wilma.

Peter bracht hun allemaal een glaasje Ouzo en werd daarom met applaus begroet maar moest snel naar binnen om de fles te halen, want de glaasjes waren in een slok leeggedronken.

Veronique hurkte toen opeens tussen Bram zijn benen en met een hand spelend tussen zijn billen kneedde ze zijn ballen met de andere hand. Met haar mond zoog ze over zijn pik die heel snel verhardde. Eerst kon ze nog alles in haar mond opzuigen, maar nu vulde de eikel alleen al bijna haar mond. Na een paar minuten bewoog ze geil omhoog, haar borsten tegen zijn weer verhitte lijf wrijvend en pakte, hem uitdagen aankijkend, een dotje vet dat ze tussen haar billen duwde. Ze drukte ritmisch op het voetje van de plug om zijn rectum te stimuleren en ging voor hem staan. Ze duwde zijn gezicht tegen haar onderbuik en hij likte haar geil op uit haar kutje dat heet opgewonden zijn tong verwelkomde.

Ze zakte door haar knieën en duwde zijn harde pik in haar kontje en ze genoot toen ze voelde hoe zijn eikel haar opening forceerde. Toen het dikste gedeelte in haar kontje zat liet ze zich langzaam naar beneden zakken tot ze rustte op zijn schoot. In verhouding tot Bram was ze groot en toen ze zich oprichtte zoog hij aan haar tepels, hij wist dat ze dat erg lekker vond en ook het gevoelige plekje achter haar oor gaf hij extra aandacht. Ze beloonde hem meteen door haar aarsspieren aan te trekken en knijpend zijn pik te verwennen. Het was maar goed dat hij al een keer klaargekomen was want, ook door de plug in zijn eigen reetgaatje, had hij zijn zaad anders allang in haar verschoten.

Naast hem zat Hans, die de andere meisjes al in hun reetje had gepord maar hij was best wel bang om zijn pik in Wilma’s kleine kontje te steken en haar daarmee pijn te doen. Gewillig liet zij zich kussen door tot ze voorover boog en met haar rug naar hem toe gebogen zijn pik in haar hete reetgaatje duwde. Vastberaden duwde ze zich in een keer over hem heen en wrikte met een voldaan gezicht over zijn buik en hij zijn spieren aantrok. Ze voelde zijn pik dieper dan die van anderen in haar darmen kloppen en voelde zich compleet uitgerekt door zijn grote pik. Steunend bewoog ze haar kontje over zijn schoot om hem te bewijzen dat ze hem ook anaal goed kon verdragen en ze ervan genoot.

Frank plaagde Carolien ondertussen met een olijfje. Hij nam het in zijn mond, duwde het in haar kutje met zijn tong en zoog het weer eruit. Dit herhaalde hij een paar keer en at daarna het vruchtvlees van de pit voor hij een nieuwe, koude olijf in zijn mond stopte en het ritueel herhaalde. Na de vierde olijf likte hij over haar aarsje, wetend dat die geen vaseline nodig had als ze erg geil was en duwde het vruchtje in haar kont. Ditmaal kneep haar kringspier dicht en, hoe zeer hij zijn best ook deed, bleef het zwartzachte bolletje opgesloten in haar reetje. Hij probeerde het opnieuw met een volgende olijf, maar ook ditmaal opende haar gaatje om de olijf naar binnen te laten en sloot zich erna weer vastberaden. Met zijn tong bewoog hij zoekend naar de zwartzachte indringers maar voelde niks tot zijn verbazing behalve de vertrouwde smaak van haar kontje. Met zijn vingertopje voelde hij een olijfje diep in haar kontje zitten en kromde zijn vinger om hem eruit te wippen en de tweede volgde al snel. Warm smolten ze weg in zijn mond tot op de pit.

Ze hurkte voorover op het terras en trok aan haar billen, voelend hoe haar aarsgaatje uitnodigend week voor zijn pik. Hij boog over haar rug en steunend op zijn handen hield ze zijn stijve pik in haar hand en voerde hem naar haar ‘andere kutgaatje’. Plagend liet hij het puntje van zijn pik in haar glijden en trok zich meteen terug. Ze herkende zijn spelletje want wist inmiddels dat de andere jongens gelijk volop waren gaan neuken in haar kontje. Hij keek verliefd naar haar billen en haar soepele rug. Weer duwde hij voorzichtig haar aarskringetje open met zijn kloppende erectie en toen hij voelde dat zijn eikel in haar darmen was omkneld trok hij haar hoofd aan haar haren omhoog en kusten elkaar begerig. Gedurende hun kus duwde ze haar kontje tegen hem aan en voelde hij hoe hij steeds verder in haar darmen gleed en toen hij helemaal in haar zat boog ze haar hoofd weer naar voren om hem de gelegenheid te geven haar hard te neuken. Ze genoten er vaak van elkaar heel teder lief te hebben, maar vooral als hij al een keer was klaargekomen vonden ze het ook fijn als hij haar ruw en onbeheerst mocht nemen.

Peter had het weer druk met filmen om drie kontjes tegelijkertijd in de zoeker te hebben maar daar hield niemand rekening mee. Dat Noortje ook heel geil geworden was viel niemand op, behalve Frank die zag dat ze zichzelf aan het vingeren was onder haar rokje. Dat geilde hem erg op maar tot zijn spijt zag hij alleen maar hoe haar vingers onder het slipje verdwenen en daar op en neer bewogen. Noortje had zijn spiedende blik snel door maar liet dit niet merken. Ze draaide op haar stoel en zorgde ervoor dat hij even kon zien hoe ze zichzelf in allebei haar gaatjes vingerde door haar slipje eventjes opzij te duwen. Hij zag nu eindelijk een glimp van haar kaalgeschoren buik en van haar reetje voor de stof weer terugschoof en pompte zijn pik des te heviger in het kontje van Carolien. Zijn billen knepen stevig rond de aarsplug in zijn eigen kont.

Bram was de eerste die luidkeels kreunde en daarmee zijn orgasme aankondigde. Veronique voelde zijn penis in haar kontje pulserend samentrekken en wreef haar kutje met flitsende handbewegingen om haar eigen orgasme te beleven terwijl hij nog in haar klopte. Snikkend boog ze zich achterover toen het zover was en liet zijn pik uit haar kontje glijden en hurkte tussen zijn benen. Ze speelde met zijn but plug waardoor zijn prostaat heerlijk werd geprikkeld en spoot toen zijn sap in haar mond, voor de lens van de camera. Lustvol likte ze over zijn eikel met haar uitgestoken tong en toen er niet meer uit kwam nam ze zijn pik in haar mond en zoog de laatste restjes geil uit zijn lul tot zijn steunend genoegen.

De volgende die aangaf dat hij ging komen was Hans. Hij genoot extra omdat hij Wilma’s kontje nog nooit eerder had geneukt, maar nu hij wist dat hij dat kon zonder haar pijn te doen was het zeker niet de laatste keer wist hij. Wilma vond hem heel lief omdat hij altijd zoveel rekening met haar hield en besefte dat ze hem hierdoor zo lekker mogelijk wilde laten spuiten. Voor de camera was het misschien niet zo leuk, maar ze wilde zijn geil diep in haar reetje laten spuiten. Hijgend drukte ze haar billen naar beneden toen voelde dat zijn benen krampend samentrokken en zijn pik zo diep mogelijk in haar wilde voelen. Hij trok aan haar grote donkere tepels en kromde zijn lichaam omhoog toen hij zijn zaad in haar spoot. Ze voelde zich trots en bevredigd toen hij zijn sperma omhoog voelde schieten en een straaltje speeksel liep uit haar mond en droop op haar borstjes. Hij duwde zijn pik nog een paar keer heel diep in haar en zijn sperma welde op uit haar reetje. Toen ze zich langzaam omhoog bewoog floepte zijn nog stijve pik uit haar kontje, gevolgd door een paar trage druppels geil.

Carolien werd nog steeds stevig genomen door Frank en Noortje zag al snel dat ook hij op het punt stond van klaarkomen. Bewust van zijn glurende blikken duwde ze haar slipje omlaag zodat hij een blik had op haar poesje zonder dat de anderen dit konden zien. Ze spreidde haar kutlipjes en wreef over haar klitje en obsceen duwde ze haar heupen omhoog. Frank neukte nu in een sneller ritme naar zijn climax en Carolien voelde dit waarop ze zichzelf ook naar een hoogtepunt vingerde. Net op tijd trok hij zich terug en, kijkend naar het kutje van Noortje, spoot hij zijn sperma over de rug van Carolien. Ook zij draaide zich onder hem om en verwende hem met haar mond tot hij zich schokkend bewegend uit haar mond trok en nog net zag hoe Noortje hem knipoogde en haar duim omhoog hield naar hem.

De muziek werd zacht uitgezet en de discolichten werden gedoofd. De letterlijk helemaal, ook al was het door hemzelf, bevredigde diskjockey nam onopvallend afscheid en zei dat hij de spullen morgen wel op zou halen. Hij kreeg applaus van alle aanwezigen voor zijn bijdrage en liet nog een CD spelen met Griekse muziek, maar het volume was zacht gezet om hun niet in complete stilte achter te laten.

Even later zaten ze allemaal moe geneukt en uitgeput naast elkaar uit te hijgen en de jongens lieten een voor een de plugjes uit hun ontmaagde kontjes glijden met een voldane blik.

“Oké jongens en meisjes” zei de normaal niet erg spraakzame Peter enthousiast en legde zijn camera op tafel. “Een rondje van het huis!” Kondigde hij monter aan en haalde de fles Ouzo naar buiten en maakte een rondje langs alle glaasjes.

De bult in zijn broek liet zien dat het ook hem allemaal niet onaangeroerd had gelaten. Achter de stoel van Noortje staand legde hij zijn handen over haar tietjes en kuste haar geil en uitdagend voor de ogen van de anderen die voldaan toekeken hoe hij zijn hand onder haar rokje liet verdwijnen.

“We hebben een lange dag achter de rug en voor ons is het bedtijd geworden” meldde Noortje en legde haar hand over zijn short. “We zien mekaar morgen wel weer bij het ontbijt en een goede nacht voor allemaal” besloot ze.

Peter pakte zijn camera en de andere hand legde hij knedend over haar rokje toen ze naar binnen lieten. Even kwam ze nog teruggelopen en zette een volle fles Ouzo op de tafel neer.

“Wel netjes blijven gedragen hè?” Zei ze toen ze die op de tafel neerzette en alle zes kregen ze nog een nachtzoen van haar. “En nu ben ik aan de beurt!” Zei ze en verdween achter de schuifdeuren van het terras.

Bram schonk de glaasjes nog eens vol en bracht een proost uit op het mooie Griekenland.

Nadat ze de fles al een paar keer hadden laten rondgaan kwam de bodem snel in zicht. Veronique maakte nog een laatste rondje om de laatste restjes te verdelen. Toen bleek dat ze allemaal nog een vol glas hadden stelde ze zich voor Wilma op met het laatste restje Ouzo in de fles.

“Even een slokje en dan krijg je de rest ook nog” zei ze, starend naar haar prachtige donkere ogen. Ze had als antwoord gekregen dat ze het laatste slokje met haar wilde delen en had een slokje in haar mond genomen en Veronique naar haar toegetrokken. Ze drukte haar met Ouzo gevulde mond op haar lippen en duwde de drank met haar tong in de mond van Veronique.

Innig kusten ze en al snel zaten ze tegen elkaar aangedrukt op de bank want Hans was snel een plaatsje opgeschoven voor haar. Verbaasd zag hij hoe Veronique over Wilma’s kutje streelde die haar benen willig spreidde. Ze vingerden elkaars kutjes al snel en persten hun tepels voor de ogen van de anderen tegen elkaar aan. Ze gleden weg in een sensuele roes van meiden onder elkaar en hun monden bleken versmolten in wellust. Veronique liet haar mond los en zoog zich aan Wilma’s tepels vast en terwijl de anderen toekeken naar hun geile spel zocht ze een weg in haar nog soepel open geneukte kontje.

De jongens moesten wijken van de bank toen ze zich languit strekten en hun benen verstrengelden tot de schaartjeshouding. Zo konden ze hun kutjes tegen elkaar wrijven en hun klitjes laten zoenen.

Carolien bemoeide zich met dit vrouwelijke onderonsje door voor de bank te hurken. Ze vingerde zichzelf en liet haar tong vastzuigen over de poesjes van de kreunende meisjes en het duurde niet lang voordat ze kirrend en naar adem snakkend hun hoogtepunt bereikten. De jongens wisten dat ze zich er niet mee moesten bemoeien en hielden zich braaf op de achtergrond, maar genoten niettemin van de opwindende show. Veronique kwam als eerste klaar en liet dit weten door het aan te kondigen met hard gesteun. Daarna was het Carolien die zichzelf klaar vingerde en haar hele lijf trilde toen het orgasme door haar heen raasde. Wilma zuchtte zacht en ademde heel snel toen Carolien haar klitje in haar mond opzoog en haar tong in haar kutje voelde stoten. Onaangekondigd en onverwacht lekte ze haar sappen in Carolien op het moment dat Veronique aan haar tietjes zoog en haar nog heel gevoelige aarsje bevoelde.

Voldaan keken ze elkaar aan nadat ze weer op adem gekomen waren. Pas daarna keken ze naar hun vriendjes en kondigden aan dat ze het wel fijn vonden om te gaan slapen. Ze ruimden eerst de tafel leeg en bliezen de fakkels uit voor de deuren afsloten en zich wasten in de doucheruimte. Al heel snel daarna was er geen geluid meer te horen en lagen ze allemaal voldaan en uitgeput knus met elkaar te slapen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s