Het bos I


Het was een hete zomerdag en vooral met zo’n stralende zon vind ik het heerlijk op mijn gemak een stuk te wandelen. Een kuier van zo’n kilometer of tien door de bossen en over de heidevelden is dan een echte ontspanning en lopend door de natuur valt mijn oog altijd op prachtige landschappen, sporen van dieren en bijzondere flora.

Ik heb er ditmaal voor gekozen te gaan wandelen in een natuurgebied in Noord Limburg, een stukje boven Arcen, waar het altijd lekker rustig is. Een heel groot afwisselend gebied en veel lange routes, maar ook veel ‘vrije’ paden. Je kunt een route volgen door een kleur paaltjes te volgen, maar dat hoeft niet. Ik ken het gebied redelijk goed en daarom wijk ik graag wel eens van de aangegeven route af om rustig rond te dolen. Zo ook vandaag.

Er is een heel stuk met zandverstuivingen met daartussen groepjes naald- en loofbomen. Het landschap is licht glooiend zodat je om de haverklap verrast wordt door een nieuw panorama. Als ik over een heuveltje loop zie ik in de verte twee andere wandelaars tussen de jeneverbesstruiken struinen. Als ik dichterbij kom ben ik verbaasd. Nadat ik even twijfelde zag ik dat het Peter was die daar liep met zijn vriendin. ‘De wereld is toch klein’ denk ik, want maar zelden kom je iemand tegen op deze plek, laat staan een bekende uit de stad die ook heeft gekozen om hier te gaan wandelen. Als ik dichterbij kom en net een groet wil roepen zie ik opeens dat Marjan, zijn vriendin, hem om de nek valt en hem op de mond kust. Wat zal ik doen? Ze rustig hun gang laten gaan en mezelf niet laten zien, of toch gewoon doorlopen zodat ze mij opmerken? Eerst wil ik me omdraaien om hun rust te gunnen, maar dan opeens ziet Peter me en roept. “Hallo!” In mijn richting.

Ik loop verder hun kant op en al snel maken we en praatje over het mooie weer, de rust in de natuur, en over meer ditjes en datjes. Zij komen hier ook vaker, zo vertellen ze, vooral ook omdat het hier zo lekker rustig is. In andere natuurgebieden loop je op een mooie dag in een karavaan achter elkaar en zie je meer mensen dan bomen. Als we samen doorlopen zie ik vanuit mijn ooghoek hoe Marjan zich tegen Peter aandrukt en haar hand op zijn kont legt. En wat ik ook zie is een afgetekende erectie in zijn broek. Hij houdt zich duidelijk een beetje in en we weten ons allebei niet goed houding te geven. Ik neem me voor om bij een volgende afslag mijn eigen route voort te zetten met een smoesje, zodat ze samen kunnen genieten van ‘de natuur’ zonder derde wiel aan de wagen.

Als we na een puur minuten bij een afsplitsing komen zeg ik dat ik rechts afsla omdat dat weer richting auto gaat.

“Hé”, zegt Marjan. “Dat pad gaan we ook in. Daar achter die struiken is een mooi veldje, helemaal uit het zicht, en dat beschouwen we als ons eigen plekje.” Ze vervolgt met glinsterende ogen dat je daar zo heerlijk ontspannen kunt liggen zonder dat iemand je komt storen. Daarbij draait ze zich tegen Peter aan en, voor mij duidelijk zichtbaar, laat ze haar hand over de stijve paal van Peter glijden. “Waarom loop je niet gezellig even mee?” vraagt ze. “Of heb je haast?”

Tja, wat nu te doen? Ik heb geen vaste relatie en ik voel wel aan dat ze allebei zin hebben om van elkaar te genieten in de vrije natuur. Ik kijk Peter taxerend aan en hij zegt dan: “Kom op, het is echt een leuk plekje”. Daarmee is mijn besluit genomen en loop ik mee een smal paadje in dat op het eerste gezicht nergens naartoe gaat. Opeens staan we op een open plek tussen het dichte groen. Het gras wat er groeide is inmiddels verdord tot zacht en warm hooi waarop het prima zitten is.

Met een zucht gaan we op een half-beschaduwde plek zitten waarna Peter zijn T-shirt uittrekt.

“Een goed idee” zegt Marjan en dat gezegd hebbend trekt ook zij haar shirt uit. Even weet ik niet goed waar ik moet kijken. Haar kleine borsten zijn niet bedekt door een BH en, ik kan er niets aan doen, maar mijn lul begint te groeien bij deze aanblik. Ze is mooi slank en haar buik is vlak. De sportbroek die ze draagt zit niet strak maar accentueert prachtig haar malse ronde billen. Ze glijdt tegen Peter aan en wrijft hem over zijn buik als ze me vraagt of ik het niet warm heb.

“Trek je toch ook wat uit!” Zegt ze tot mijn verbazing.

“Of ben je soms verlegen?” Vraagt Peter. “Sorry hoor als we je laten schrikken Martin. Wij komen hier vaker en we hebben hier al heel wat afgeneukt in de vrije lucht. Je hoeft ons wat ons betreft niet te schamen hoor, we komen zelf vaker in een parenclub en als je met ons mee wilt doen dan ben je van harte welkom. We zijn niet preuts en houden van neuken.”

Ik wil niet te zielig doen als de kaarten zo liggen en trek mijn hemd uit, zodat mijn penis in mijn broek duidelijk zichtbaar wordt onder de dunne stof van mijn korte broek.

“Dat is een lekkere stijve die ik zie” zegt Peter en tot mijn verbazing voel ik hoe hij zonder wat te vragen mijn broek omlaag trekt zodat mijn lul de vrije lucht begroet. Marjan staat op en trekt, geil draaiend met haar kont, haar broek omlaag. Ze draagt niets hieronder en als ze zich omdraait zie ik haar glad geschoren kutje. Ze gaat met wijd gespreide benen schuin naast Peter zitten zodat ik kan zien hoe het geil in haar kutje glinstert. Als ze de stijve penis van haar vriend uit zijn broek haalt zie ik hoe ze zichzelf wrijft over haar poesje en met haar andere hand loom trekt aan Peter ’s stijve lid.

Wat ik niet had verwacht gebeurd als Peter zich kreunend omver laat zakken en mijn lul in zijn mond neemt. Langzaam voel ik zijn tong bewegen rond mijn eikel als hij mijn voorhuid terug masseert. Dit is wel het laatste wat ik had verwacht!

Zo nu en dan waait er een zacht warm briesje door de lucht maar desondanks voel ik de zweetpareltjes over mijn lichaam naar beneden lopen. Na een korte tijd kijkt Peter me taxerend aan. Hij ziet dat ik lig te genieten van de seksuele actie tussen ons drieën en staat op om zich nu geheel te ontkleden. Zonder wat te zeggen ga ik mee in deze actie en al snel liggen we alle drie naakt te genieten in de zon en de sensuele spanning.

“Peter vertelt het nooit zo in het rond” zegt Marjan. “Maar hij is biseksueel en zo nu en dan wil hij ook vrijen met een man. Ik heb daar geen bezwaar tegen, zolang ik erbij mag zijn. Ik vind seks lekker en met iemand anders erbij is het altijd weer anders en verrassend. Jij ziet er lekker uit. Sinds wanneer scheer jij je?”

Ik vertel haar dat ik het gewoon lekker vind om geschoren te zijn; schaamhaar is niet zo mijn ding. Als ik uit bad stap en me geschoren heb voelt mijn lul veel lekkerder aan, ook met doe-het-zelf-seks. Dat zij er net zo over denkt is te zien aan haar naakte liezen en haar kale smalle lipjes waarmee ze zelf speelt. Ook Peter heeft niet veel schaamhaar, maar hij zegt dat hij het vindt jeuken als de haartjes beginnen te groeien. Daarom knipt hij zichzelf met een schaar zo kort mogelijk.

“Behalve als ik het voor je doe” vult Marjan aan.

“Ja” zegt hij, “rond mijn lul en tussen mijn benen kan ik er goed bij. Maar tussen mijn billen kan ik het niet zelf en dat vindt Marjan altijd geil om te doen. En vooral daarna, als ze mij vingert in mijn aars of bewerkt met een dildo” zegt hij verlekkerd.

Als Marjan zich over zijn lul buigt zie ik hoe haar tong tussen haar lippen door over zijn stam zwerft. Peter neemt mijn stijve terug in zijn mond en ik kan niet anders dan te genieten van deze onverwachte pret. Het duurt niet lang voordat Marjan zich naar mij toedraait met haar kutje tot die voor mijn gezicht ligt. Ik ruik de geile geur van kutsap en als ze haar spleetje opent met haar vingers zie ik het gladde binnenste van haar kutje. Ik leg mijn hoofd tussen haar dijen en terwijl Peter mij pijpt proef ik aan de smaak van het nat-warme geil uit haar poesje. Kreunend van genot beweegt ze haar bekken tegen mijn mond en smakt duidelijk hoorbaar aan Peter ‘s pik.

Als we in de verre verte stemmen horen maakt dit het extra spannend. Geluidloos genieten we verder van elkaar want we weten dat ons plekje goed beschut ligt en dat dit niet bezocht zal worden door andere wandelaars. Het geluid van de vogels is sterker dan dat van de mensen, en na een tijdje sterven de mensenstemmen weer helemaal weg.

Marjan kijkt me met haar blauwe ogen aan. Haar donkere haren hangen los tot over haar schouders en ze schudt ze uit haar gezicht. Dan kijkt ze toe hoe Peter zich verlegt zodat hij nu ook mijn ballen in zijn mond kan nemen. Dat doet hij maar even want al snel voel ik zijn tong naar mijn aarsgaatje gaan. Zijn tong kringelt er omheen en ik schok van genot als ik voel hoe hij het gaatje open masseert, het puntje van zijn tong steeds dieper erin bewegend.

Marjan draait zich ongevraagd een beetje zodat haar bilspleet zich naar mijn mond beweegt. Ik begrijp de hint en op mijn beurt begin ik haar kontgaatje te tongen en als ik met mijn hand om haar strakke tietjes wrijf voelt de rug van mijn hand de huid van Peter.

Als ze zich langzaam opricht is dat het einde van onze driehoek van genot maar ze klemt mijn hand tegen haar tepel die stijf in mijn handpalm prikt. Als ze zich naar mij toe heeft gebogen proeft ze de smaak van haar eigen voorgeil in mijn mond terwijl ik een vreemde lul-smaak proef tussen haar tegen mijn mond gedrukte lippen. Als ze de lange tongzoen besluit zegt ze “Ik ben geil en ik wil met je neuken. Wil je je lul in mijn hete poesje steken? Ik wil een lekkere pik in me voelen.”

Nog steeds verbluft over de geile actie die zo onverwacht mijn pad kruist kan ik niet anders dan ja knikken. Ze strekt zich languit op haar rug op het gras met uitgespreide armen en benen. “Kom op me liggen, Martin” zegt ze en als ik me over haar buig grijpt ze naar mijn lul en leidt die direct in haar kutje. Ik ril van genot als ik voel hoe ze strak, nat en warm mijn lul helemaal in zich trekt. Haar enkels duwen mij dieper in haar hete poesje en met zachte diepe bewegingen neuk ik haar en voel hoe ik tot aan mijn ballen bij haar binnendring. Opeens voel ik hoe Peter zich naast ons knielt en als ik dan een natte vinger door mijn bilspleet voel glijden, weet ik dat het zijn vinger is die op zoek is naar mijn kontgaatje.

Met haar handen grijpt Marjan mijn hoofd vast en haar lippen drukken zich tegen die van mij aan. Met haar smalle lenige tong verkent ze mijn mondholte en behalve een instemmend gekreun worden al mijn geluiden nu gedempt in haar mond. Rillend van genot voel ik het ritmisch aantrekken van haar vulva, de tepels tegen mijn borst, haar enkels die mij vastklemmen en het onbekende gevoel van een indringer in mijn kont. Peter beweegt zijn tong over mijn kontgaatje en steeds verder voel ik hoe mijn aars open gaat staan en zijn vinger in mijn darmen rond-voelt.

Opeens voel ik haar greep verzwakken en dat is maar goed ook. Het had niet meer lang geduurd voordat ik mijn zaad zou hebben geloosd en voor mij mag het nog veel langer duren. Het uitstel is een vergroting van de belofte. Ze beweegt zo dat mijn lul uit haar kutje glipt.

“Arme Peter” zegt ze. “Hé Martin, zullen we een sandwich doen met jou in het midden? Dat vindt hij zo lekker! Ben jij daarvoor in?”

Eventjes weet ik niet wat ze bedoelt, maar ik knik al, natuurlijk ben ik er voor in! Marjan draait zich om en gaat op haar knieën voor me zitten. Als ik achter haar kniel om haar op z’n hondjes te nemen is het al te laat om terug te krabbelen. Opeens weet ik wat ze bedoelde want als ik mijn lul weer diep in haar hete poesje heb doen verdwijnen voel ik hoe Peter me voorover drukt. Met mijn borst op Marjan ’s rug liggend voel ik hoe ze klam is van het hete zweet en voel ik hoe Peter zich op zijn knieën achter mij zet. Ik weet wat me nu te wachten staat, maar weet ook niet of ik hierover nu zo blij moet zijn, want dit heb ik nog nooit eerder gedaan.

Als Peter mijn billen uit elkaar trekt voel ik hoe mijn kontje open gaat staan, voorbereid door de uitgebreide lik-partij van zonet. Ik houd me stil, mijn lul zo diep mogelijk in Marjan ‘s knellend warme kut geborgen. Nog even voel ik hoe Peter wat speeksel in mijn bilspleet laat lopen en het mijn anus binnen masseert voordat ik zijn eikel voor mijn reet voel drukken. Bewegingloos voel ik hoe zijn eikel mijn anus open perst. Het doet even pijn als ik voel hoe zijn lul bij mij naar binnen dringt maar al snel ben ik er aan gewend. Ik voel hoe zijn lul langs mijn prostaat glijdt en dat laat mijn penis steigeren van genot. Nog steeds ben ik diep begraven in de kut van zijn vriendin. Marjan voelt aan de kloppende zwelling van mijn stijve hoe snel haar vriend mij neukt. Het zweet gutst nu van ons alle drie en we moeten moeite doen om geen dierlijk luide kreten van genot te slaken.

Mijn handen kneden in de fijne tietjes en trekken voorzichtig aan haar stijf opgezwollen tepels. Dan beweeg ik mij voorzichtig. Voorzichtig om niet uit haar kutje te glijden, maar ook voorzichtig om dit zo lang mogelijk te laten duren zonder klaar te komen.

Na een paar stoten in mijn reet laat ik me gaan en begin neukbewegingen te maken in haar kut. Peter voelt dit en maakt nu lange slagen waardoor ik weinig hoef te doen. Ik ga mee in de bewegingen en neuk Marjan hierdoor in hetzelfde ritme als waarmee ikzelf wordt geneukt.

Opeens voel ik hoe de lul in mijn reet begint te pulseren en korte stootjes maakt voordat ik krachtige stralen geil mijn endeldarm in voel spuiten. Dat is voor mij, letterlijk en figuurlijk, de druppel die mijn ballen laat overlopen en mijn sperma sprietst met ongekende kracht tegen Marjan ‘s baarmoedermond. Voor haar is dit een aanleiding om zich te laten gaan en krampend met haar kutspieren melkt ze me volledig leeg.

Als ik voel hoe Peter zijn lul uit mijn kont laat glippen voel ik hoe de laatste druppels geil uit mijn lul in Marjan’ s nog steeds krampende kutje worden geplengd. Ik geniet van de luchtstroom over mijn rug die het zweet vlug doet verdampen en als ik me ook overeind richt voel ik hoe ook mijn lul uit Marjan schiet.

We liggen even later alle drie op onze rug na te hijgen in het warme zomergras. Woorden zijn overbodig en dus komen we sprakeloos tot rust de komende minuten.

Als Marjan op haar knieën gaat zitten en me langzaam overeind trekt om me nog een keer te kussen doet Peter hetzelfde. Een tongzoen tussen drie mensen volgt.

We beseffen dat we al een hele tijd op deze geheime plek hebben liggen genieten. De auto ‘s staan een heel eind verderop en we hebben alle drie wel zin in een terrasje.

“Wat als we eens afspreken op een terrasje in Velden?” Zegt Peter. Ik stel voor dat we naar mijn huis gaan. Kunnen we lekker op de patio zitten met een koel drankje of een pilsje. Dat vindt instemming en dus trekken we onze weinige kleren aan en begeven ons terug op het grote pad richting parkeerplaats.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s