Laura I


De zomer laat maar op zich wachten. Het is nu al mei en behalve een paar redelijke dagen moddert de winter nog steeds door. Zo ook vandaag. De wind waait guur door de stad en regen komt regelmatig in buien naar beneden. Nat en koud loop ik door de straten op de zaterdagmiddag richting bakker. Ik koop een uienstokbrood en een groot meergranenbrood. Het uienbroodje zal ik vanavond nuttigen en het brood gaat de diepvries in zodat ik de komende week lang vers brood heb.

Nog even kijken of er nieuwe Cd’s zijn verschenen die mijn interesse hebben of een DVD en dan nog even een krantje halen. Dan zitten de boodschappen erop. Het is nog vroeg en voor de rest staat er eigenlijk niets op het programma. Ik besluit eventjes een bistro binnen te stappen waar je doorgaans rustig kunt zitten met een krantje, een glas Duvel en een ovenschoteltje met extra knoflook. Ze herkennen me en ik wordt vriendelijk begroet.

“Met extra knoflook?” Vraagt de dienster als ik mijn bestelling heb geplaatst, waarop ik ja knik. Ik pak de krant uit de boodschappentas en bekijk op mijn gemak de voorpagina. Ik zit aan een klein tafeltje en besteed geen aandacht aan wat er verder om mij heen gebeurt.

“Hoi Martin!” klinkt het opeens. Ik kijk op en zie dat ik vriendelijk wordt begroet door Laura, die ik voor de laatste keer alweer zo’n 10 jaar geleden heb gezien. Toch herken ik haar direct aan haar stem. Als ik opkijk zie ik dat het kleine meisje is veranderd in een knappe jonge vrouw.

“Mag ik even aanschuiven? Wat een toeval dat ik je hier zie, dat had ik niet verwacht” zegt ze. Ik ruim de krant snel weg en zeg dat ik het leuk vind haar nog eens te ontmoeten. Na haar een consumptie te hebben aangeboden vraag ik hoe het nu met haar gaat. “Eigenlijk wel klote. Ik heb weer eens stress met Mirjan en gisteren heb ik bonje gekregen met mijn vriend. Die wil ik dus echt never ever meer zien” zegt ze bedrukt.

Ik ken Laura al vanaf ze een peuter is. Ze is de dochter van Mirjan, een vriendin van mijn ex. Ze kwam vaak bij ons op bezoek als haar moeder eventjes alleen de stad in wilde en Laura vond het leuk bij ons. Een glaasje limonade, kleuren of knutselen, ze vermaakte zich altijd prima. Ook had ik haar later ook wel eens meegenomen naar het theater en naar het museum, waar ze nog nooit was geweest.

Nu zit ze tegenover me en is een knappe tiener geworden. Haar leuke neusje heeft ze nog en ook haar wangen waarin kuiltjes verschijnen als ze lacht zijn nog dezelfde. Haar grote ogen kijken me aan als ze haar lange donkere haren over haar schouder naar achteren legt.

“Lust je ook wat te eten Laura? Ik heb al besteld, maar zeg maar wat je wilt. Soep, broodjes en kleine gerechten hebben ze hier. Ik nodig je graag uit voor een hapje!”

“Eigenlijk lust ik wel wat ja. Maar niet teveel hoor. Hebben ze misschien ook een kop tomatensoep?” Vraagt ze. Ik bestel snel een bordje erbij en weldra zitten we tegenover elkaar te eten.

Als kind al wist ze nooit haar mond te houden en ook nu nog vertelt ze honderduit. Over school, de balletles die ze volgt, films die ze graag ziet, haar moeder, de huisdieren en tot slot ook over haar vriendje, die er met haar beste vriendin vandoor is. Gisteren heeft ze dat gehoord en daarom was ze vandaag naar de stad gekomen om zich wat af te leiden.

“Ik kwam altijd zo graag bij jullie” vertelt ze. “Vooral als we samen gingen wandelen of samen koekjes bakken in de keuken. Het was altijd een verrassing wat we gingen doen en je nam altijd alle tijd voor me!”

De tijd vliegt voorbij en we het hebben eten smaakvol verorberd, gevolgd door een kopje koffie. Als het tijd is op te stappen vraagt ze of ik nog plannen heb voor vanmiddag. Ik zeg dat ik mij niets heb voorgenomen, maar dat ik wel nog even naar het museum wil lopen omdat daar een paar schilderijen van Lucebert hangen.

“Mag ik met je meegaan? Ik ben al jaren niet meer in een museum geweest.”

“Natuurlijk Laura, dat vind ik ook gezellig!”

We trekken onze jassen aan en lopen door de natte kou naar het museum. Ze loopt daar voor me uit en vertelt wat ze van de schilderijen vindt. Als we allebei voor een portret van Lucebert staan vindt ze het erg mooi zegt ze. Opeens slaat ze haar arm om me heen en trekt me tegen haar aan. Als ik haar aankijk zie ik hoe tranen over haar wangen lopen.

“Hé Laura! Kom op meid, laat je niet kisten door een vriendje, ze staan in de rij voor je, dat weet ik zeker. Het overkomt iedereen wel eens, maar toch gaat het leven verder” probeer ik haar te troosten. Ze drukt zich nog vaster tegen me aan zonder wat te zeggen. Als ik haar aankijk en bedremmeld hoor snikken loop ik naar een bank waarop we samen gaan zitten.

Opeens voel ik hoe ze zich tegen mij aan leunt en trekt mijn hoofd tegen het hare aan. Onze lippen vinden elkaar en een lange ongeplande tongzoen volgt.

Ik voel me opgewonden maar tegelijkertijd ook schuldig. Laura, het meisje dat ik als kind herinner gedraagt zich nu opeens als vrouw, hetgeen mijn hormonen niet onberoerd laat, zo voel ik ook in mijn broek. Ik schaam me voor mijn eigen gevoelens en probeer deze ook te verbergen voor haar. Ik streel over haar lange haren en pak haar hand vast waarna we opstaan en de andere schilderijen bekijken.

“Mag ik nog even mee naar jouw huis lopen?” Vraagt ze als we later bij de uitgang staan. “Ja, natuurlijk mag dat. Ik vind het geweldig leuk je weer te zien na al die jaren en je bent natuurlijk hartstikke welkom” zeg ik. Haar gezicht klaart een beetje op en we lopen naar mijn huis, hand in hand. Eenmaal binnen loopt ze direct door de woonkamer in.

“Wow, dat is wel veel verandert hier!” Ze kijkt nieuwsgierig in het rond. Ze kijkt naar de Cd’s om een muziekje uit te zoeken. Tot mijn verbazing pakt ze een CD van Herman Brood en vraagt of ze die op mag zetten.

“Ga je gang” zeg ik en schakel de installatie voor haar aan. Als ik een het water heb opgezet zie ik hoe ze de schilderijen en tekeningen bekijkt die in de kamer hangen.

“Heb je die allemaal zelf gemaakt?”

“Nee hoor, niet allemaal” vertel ik haar en wijs haar aan welke ik heb getekend. Ze kijkt op haar gemak naar de voor haar zeer vreemde beelden en ik leg aan haar uit wat de tekeningen betekenen.

Als het water ondertussen wel zal koken loop ik naar de keuken om de thee te maken. Daarna teruglopend in de kamer zie ik dat ze op de bank is gaan zitten. Ik serveer de mok kruidenthee en ga op de stoel naast de bank zitten.

“Hé Martin, wil je niet naast me op de bank komen zitten? Vroeger toen ik hier kwam zaten we altijd naast elkaar en dat vond ik zo tof. Nou voel ik me zo koud en klote en ik wil graag tegen je aan zitten.”

Zo’n verzoek kan ik niet weigeren en ik ga dus naast haar zitten.

“Net als vroeger!” Zegt ze me en voordat ik het weet komt ze op mijn schoot zitten. Dat had ik dus niet verwacht. Wat nu? Een klein kind kun je op je schoot zetten en vasthouden, maar dan is dat wel wat anders dan een jonge vrouw van bijna 20 jaar…

Laura legt haar hoofd op mijn schouder en slaat haar armen om me heen. Ik voel haar vingers over mijn rug wrijven en haar slanke billen drukken in mijn kruis waar ik voel hoe mijn penis zich opzwelt. Beschaamd probeer ik zo te gaan verzitten dat ze dit niet voelt, maar dat werkt averechts. Ze verschuift over mijn benen en nu zit ze zo dat mijn pik tussen haar billen ligt.

“Maak ik je geil?” Vraagt ze me opeens. Zonder te wachten op mijn antwoord pakt ze mijn hand vast en legt die op haar vlakke buik. Dan beweegt ze mijn hand omhoog over haar nog niet volgroeide borstjes en zacht kreunend legt ze haar hoofd op mijn schouder. Ik voel haar warme adem in mijn nek. Steeds dieper zijn haar ademteugen als ze met haar handen onder mijn shirt beweegt.

Mijn pik is keihard geworden en ligt pijnlijk bekneld onder haar kontje. Als ze dit voelt wipt ze even omhoog en verdwijnt haar hand in mijn broek om mijn lul recht te leggen voordat ze weer gaat zitten.

“Zo beter? Ik ben al drie jaar geen maagd meer hoor! Ik weet hoe het lekker aanvoelt voor mij, maar ook voor een man hoor!”

Ik kan me na deze woorden niet langer beheersen en wrijf over haar rug, houd haar vast, klem haar tegen me aan en trek dan langzaam strelend haar T-shirt een stukje omhoog. Onder haar spijkerjasje voel ik nu de warme zachte huid van haar rug en voel dat ze geen BH draagt. Dan verkent mijn hand haar naakte buik waarna ik naar boven beweeg om tenslotte mijn hand rond haar strakke tietjes te leggen.

Als ze me met verlegen neergeslagen ogen aankijkt zorgt mijn libido ervoor dat ik mijn lippen naar haar mond beweeg. Als ik haar kus voel ik hoe ze haar tong tussen mijn lippen laat glippen en het duurt niet lang voor we elkaar voor de tweede keer heel intiem zoenen. Al snel lebberen onze tongen om elkaar en ook de bovenlip en onderlip zuigen we over en weer in onze monden op.

“Heel even!” Zegt ze en ze laat zich voor me op de grond glijden waarna ze mijn broek openmaakt. Ik protesteer niet, dat kan ik niet, als ze mijn slipje naar beneden trekt en haar mond om mijn stijve lul sluit. Meteen gaat ze snel met haar hoofd op en neer om me zo snel mogelijk te bevredigen.

Ik weet dat het niet goed is wat er gebeurt, maar het overkomt me en als ze met haar hand naar mijn ballen zoekt en mijn staaf aftrekt voel ik het sperma borrelen in mijn kloten en weet ik dat ik een orgasme tot geen prijs langer uit kan stellen.

Als ik al heel snel, veel te snel, klaar kom spuit mijn zaad in haar zuigende mond. Ik zie hoe ze slikt en me langzaam blijft pijpen en voel hoe ze met haar tong om mijn eikel speelt. Als mijn genot teveel wordt duw ik voorzichtig haar hoofd weg om mijn pik te bevrijden.

“Wow, dat was lekker Laura, dankjewel” zeg ik haar.

“Dat was maar nog het begin, Martin. Toen ik je vanmiddag zag zitten voelde ik me opeens hartstikke geil worden en ik wilde vandaag gewoon lekker met je seksen. Maar dat gaat veel beter als een jongen al een keer is klaargekomen, dus daarom heb ik je maar even opgegeild en je van je eerste zaad verlost. Dan wordt het dadelijk alleen maar lekkerder als we neuken” verteld ze schaamteloos met glinsterende ogen.

Voordat ik haar kus trek ik haar jeansjack uit en trek ik haar T-shirt over haar hoofd. De lange steile haren vallen soepel terug over haar schouders en ik trek haar omhoog tegen me aan als ik haar zachtjes streel in haar nek. Als ik met mijn andere hand over haar kruis wrijf geven we ons over aan een lange lik-partij over onze monden.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s