Laura III


De Cd-speler is al bezig met de derde ronde. Ik maak me langzaam los uit haar omarming en zet een ander muziekje op. Als ik terugloop en op de bank ga zitten naast haar voel ik hoe d’r huid koel aanvoelt.

“Eventjes, ik pak even een dekbed” zeg ik en haal van boven het dekbed van de logeerkamer dat daar, voorbereid op onverwachte gasten, voorzien van een schone overtrek klaarligt.

“Oh, lekker!” Zegt Laura als ik het dekbed om ons heensla. Ze trekt haar benen onder haar billen om zich dan weer tegen me aan te duwen. Ik leg mijn hand over haar kontje en mijn andere hand gebruik ik om haar hoofd tegen me aan te bewegen. Ik voel haar ontspannen en loom worden zodat ze alweer snel wegdoezelt in de warme bescherming van de deken die warm over ons heen is gedrapeerd. Als ik haar rustig streel voel ik hoe haar handen mijn lijf bevoelen. Ik heb een hand bewegingloos over haar kutje liggen en met mijn andere hand kneed ik amper bewegend in d’r  stevige tietje.

Haar hand heeft mijn zich om mijn traag dikker wordende pik gelegd terwijl ze me omarmd en we samen zijn weggedoken onder de beschermende warmte van het dekbed.

“Was je maar wat jonger” zegt Laura onverwacht confronterend.

“Ja, ik weet het. We kunnen geen relatie beginnen want dat zou bonje opleveren” biecht ik haar op. “Maar dat neemt niet weg dat ik je heel lief vind en ik het heerlijk vind als je mij verwent. Dat is wat ik ook voor jou probeer… Ik vind je hartstikke mooi en ik was vanmiddag echt enorm blij en verrast dat we mekaar zagen. Maar ja, je hebt gelijk liefje, dat we best wel een hele hoop jaren verschillen in leeftijd. Ik zou willen dat ik net zo jong was als jij, maar nu maak jij me echt gelukkig en ik hoop dat ik jou niet misbruik…”

“Nee joh, zo bedoelde ik het niet!” Zegt ze. “Sorry, als ik wat verkeerds zei hoor, het kwam zo maar in me op en voordat ik het wist had ik het al gezegd.”

Ik voel hoe ze onder de deken aan mijn lul begint te trekken en tegelijkertijd haar kutje tegen mijn hand aandrukt.

Ik geef me over aan het lustgevoel dat zij me schenkt en laat ongeremd mijn pik groeien onder haar masserende vingertjes. Mijn gêne tegenover haar wordt overweldigd door een nieuwe lust-golf die ik willig wil ondergaan.

Ik geniet van de warmte van haar lichaam als ik me tegen haar aandruk en haar romp tegen mijn lijf voel. Ik ben al klaargekomen en als ze aan mijn lul trekt voel ik hoe een druppeltje voorgeil opwelt en over de stam naar beneden loopt en tussen haar vingers en mijn pik een vloeiend filmpje nat vormt. Ik trek haar kontje een beetje omhoog en voel hoe ze haar been over mijn been legt zodat ik haar voorgeil over mijn bovenbeen voel glijden als ze zichzelf masturberend over mijn lichaam op en neer beweegt. Ik trek het dekbed over ons heen en met een hand erboven bescherm ik ons tegen de koele kamerlucht. Mijn middelvinger ligt in haar reetje en ik voel hoe het kontgaatje zich ritmisch ontspant onder mijn zacht masserende hand als onze geilheid groeit.

Laura giechelt als ze opeens in mijn zij kietelt. Als ik haar wil afweren pakt ze het dekbed en trekt dit helemaal over ons heen. In het zwoele donker kust ze me vol op mijn mond en ze trekt daarbij loom aan mijn penis terwijl ze met haar kutje over mijn bovenbeen blijft wrijven tot ze haar benen bij elkaar knijpt, mijn bovenbeen vastknijpend. Het wordt al gauw te warm onder de deken en lachend bevrijd ik onze kussend aan elkaar verbonden hoofden uit het donker.

“Mm… Ik wil met je neuken Martin, ik wil je pik in mijn kutje voelen…” fluistert Laura in mijn oor en heel behendig beweegt ze lenig over mij heen zodat ze op mijn schoot zit, mij aankijkend en als ze zich laat zakken voel ik mijn lul kloppend tegen haar natte poesje duwen. Ze beweegt met haar heupen heen en weer en ik voel mijn voorhuid terug gemasseerd worden door haar natte hete kutje. Ik laat me verder onderuit zakken en met mijn hand hou ik mijn pik omhoog. Met een hand spreidt Laura haar kutlipjes ver uit elkaar als ze zich kreunend over mijn pik laat zakken. Als mijn eikel haar spleetje binnen is gedrongen wipt ze eventjes omhoog om zich vervolgens helemaal over me te laten zakken totdat mijn buik haar kittelaar raakt.

“Oh ja… a… !” Brengt ze zuchtend uit en zonder op en neer te bewegen schuift ze van voren naar achteren. Mijn pik voelt alle uithoekjes van haar knijpend nauwe kutje als ze verhit haar ogen sluit. Ik voel mijn eikel tegen haar baarmoedermondje stoten en trek haar aan haar billen naar beneden.

“Oh wat voel ik je pik dik in me kloppen… Het is zo lekker… Oh ja, laat dit niet ophouden Martin, dit is zo’n fijn gevoel!” Hijgt ze in mijn nek en ik voel haar handen knijpen in mijn zij. Ik duw haar met haar schouders naar beneden omdat ik voel dat ik al heel snel dreig klaar te komen in haar hete lekkende poesje en ik het nog langer wil laten duren voor ik mijn zaad diep in haar offer.

Als ze stil op me zit voel ik haar kutje in mijn staaf knijpen en dat is zo’n lekker gevoel dat ik haar kus, neen, haar mond leegzuig als ik met mijn tong in haar frisse mond roer.

Ik til haar langzaam van mij af zodat mijn lul uit haar kutje glijdt en ik begeleid haar naar de plaats naast mij.

Als ze daar zit trek ik haar naar het randje van de bank als ik me op mijn knieën voor haar neerzit. Het dekbed ligt op de grond, maar koud hebben we het allebei niet nu, dus dat mag voorlopig zo blijven liggen. Liever gebruik ik nu mijn ogen als ik tussen haar gespreide benen kniel en haar openstaande kutlipjes zie die vochtig gapend hunkeren naar een penetratie van een harde pik.

Ik zet mijn eikel voor het uitnodigende gaatje en moeiteloos loods ik mijn kloppende penis met een hand tot aan de basis in haar lichaam in een soepel vloeiende beweging. Haar tietjes bewegen met haar ademhaling op en neer en kreunend hijgt ze van genot. Ik wrijf over haar stijve tepels en leg haar lange hare die bezweet over haar gezicht plakken naar achteren. Ze spreidt haar armen breed naast zich als ze me nat en geil aankijkt.

“Ja, neuk me maar, beuk je stijve pik maar diep in me… Ga door, ga door, neem me lekker hard!” Steunt ze.

Ik stoot nu hard en diep in haar en ik voel hoe ze met haar klitje tegen me aanduwt. Met mijn duim stimuleer ik haar knopje boven haar hete natte gleufje

Dan opeens balt ze haar handen en slaat ermee op de bank. Haar ogen spert ze open en met haar mond slaat ze een onhoorbare kreet. Met stokkende adem zie ik haar buikspieren ritmisch verkrampen en in hetzelfde ritme knijpen haar vaginaspieren in mijn diep in haar rond porrende stijf opgewonden pik.

Ik voel hoe ze nog meer geil nat produceert en hikkend moedigt ze mijn bewegingen aan met een “ja… ja… dieper… spuit me vol, Martin… oh wat is dit lekker…”

Ik laat me over haar heen zakken en met mijn bovenlichaam over haar tietjes wrijvend neuk ik haar met felle diepe slagen waarbij ik mij zo ver terugtrek dat mijn eikel bijna uit haar kutje glipt. Dan druk ik me naar voren tot mijn pik helemaal in Laura’s zuigende poesje is opgenomen.

Nog twee, drie keer herhaal ik dit en dan laat ik me over haar vallen en trek haar dan tegen me aan. Mijn billen trekken samen, mijn benen verkrampen en diep in haar gedrukt spuit ik mijn zaad in haar buik.

Ik voel haar onder me verslappen en met mijn pik nog in haar laten we ons op de grond zakken, uitgeput en volkomen bevredigd. We blijven zo een paar minuten liggen tot ik me overeind duw en mijn lul zacht wordend uit haar holletje schiet.

Ik pak een zakdoekje om haar van geil glimmend kutje droog te deppen. Ze laat lachend een windje met haar kut en het geil loopt haar reetje in, dat ik daar wegveeg.

Woordloos puffen we nog eventjes uit. Dan leg ik het dekbed op de bank en ik help haar omhoog. Als we op de bank zitten sla ik het dekbed om ons heen en houd ik haar teder in mijn armen.

“Gaat het weer een beetje?” Vraag ik haar zacht.

“Oh wow, ik ben klaargekomen, dat wil je niet weten!” Hijgt ze als ik over het dekbed over haar borsten streel.

Ik reik naar de theekop waar nog een laag thee zit en bied die haar aan, hetgeen ze dankbaar aanneemt. Het duurt nog een paar minuten voordat haar ademhaling tot rust komt. Dan zet ze de mok terug, ik krijg nog een lange natte zoen van haar en we blijven nog steeds nagenietend tegen elkaar aan zitten onder de intimiteit van het dekbed.

“Dank je wel Laura” zeg ik zachtjes. Ik schaam me dat ik me zo heb laten gaan maar besef me ook dat de lust van twee kanten kwam.

Ik zal kleine Laura nu niet langer kunnen herinneren als vrolijk huppelend meisje waarmee ik knutselde en onschuldige dingen ondernam.

Vanaf nu zal ik groeischeuten in mijn liezen voelen zodra ik haar naam hoor en denken aan deze geweldige en intensieve vrijpartij en haar opwindend mooie lichaam zal ik altijd dankbaar blijven voor de erogene energie.

Na een gezellig uurtje zegt ze dat het tijd is voor haar om richting huis te gaan. We rapen onze kleren bij elkaar en ik geniet nog een keer van haar prachtige lijf als ik zie hoe ze haar slipje omhoog trekt en haar hemdje aantrekt.

Als we even later richting bushalte lopen houden we elkaar stevig vast als verliefde tieners hoewel we weten dat de vrijpartij eenmalig was.

We hebben nog eventjes tijd als we de bus aan zien komen rijden om elkaar een kus te geven en onze tongen nog een laatste keer te laten stoeien.

Ik zie hoe de bus wegrijdt en blijf hem volgen met mijn ogen tot hij over de brug vertrekt.

Bevredigd moe loop ik terug naar huis waar ik naar boven loop om het bad aan te zetten.

Ik ga vanavond op tijd naar bed en ik weet nu al dat ik mezelf, denkend aan Laura, nog een keer aan mijn gerief zal laten komen voordat ik in slaap val.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s