Sauna II


Vanachter het gebladerte hoor ik onmiskenbaar het geluid van twee mensen die zich bepaald niet bezig houden met een ascetische meditatie. Met hortende stoten hoor ik een vrouwenstem “ja… ja…ja, ga verder…” steunen. De hese stem die dit zegt klinkt hijgend, en de zuigende kusgeluiden die ik tussendoor hoor maken duidelijk dat er sprake is van passie en lust op een stuk of drie passen afstand.

Ik voel me hierdoor ongemakkelijk en besluit me stil uit de voeten te maken, het badlaken om me heen geslagen om mijn niet meer slappe lid discreet te bedekken. Op dat moment verraad ik mijn aanwezigheid omdat ik me verslik en een hoestbui niet kan voorkomen. Onmiddellijk is het stil naast me en besef ik me dat ik me heb verraden.

Ik schrik me wezenloos als ik meteen hoor hoe iemand opstaat die direct hierna snel rond de struiken komt gelopen. Ik heb mijn spullen al bij elkaar gepakt, maar te laat.

“Hoi, sorry meneer, we wisten niet dat u hier zat!” Klinkt het uit de mond van de jongen die ik van eerder uit de sauna herken. “Neemt u ons niet kwalijk, we dachten dat we alleen waren en Petra en ik…” verstomt zijn stem.

Ik knik en zeg. “Ja, maar daarvoor hoef je je niet te excuseren. Ik was hier gaan zitten om wat uit te rusten, niet om mee te luisteren of zo hoor, sorry. Trouwens, ik ben Martin” en met uitgestoken hand loop ik op hem af.

“Hoi, Wil is mijn naam.” Als hij even kort heeft omgekeken vraagt hij of ik niet even bij hun wil komen zitten. Twijfelend knik ik O.K., verrast door de situatie. Dan realiseer ik me dat mijn lul zich ook danig bewust was van de geluiden en dit laat weten door niet meer zo klein te zijn. Ik sla de handdoek daarom maar om mijn heupen als ik hem naloop.

Ik loop op Petra af en we stellen ons aan elkaar voor voordat ik mij enigszins ongemakkelijk voelend op een ligstoel zet die er staat.

Al snel is het ijs gebroken en zijn we alle drie bekomen van de aanvankelijke schrik. Ik hoor dat ze in de buurt wonen en voor de eerste keer samen in een sauna zijn. Ze hebben elkaar twee maanden geleden leren kennen en we praten wat over werk, hobby’s en over de prachtige zomer.

Petra vraagt of ik alleen ben en als ik dat bevestig licht ik dat meteen maar even toe.

“Ik heb lang een relatie gehad, maar dat ging voorbij. Sindsdien woon ik alleen en ik kom nog wel eens naar de sauna als het niet te druk is. Ik vind het niet erg om alleen te komen” zeg ik. “Met mijn vriendin kwam ik hier met haar en dan gingen we allebei gewoon onze eigen gang. We zagen mekaar op het terras of in het restaurant maar het was nooit zo dat we als een Siamese tweeling elkaar gezelschap moesten houden. Een volgepakte sauna was nooit mijn ding dus daarom kom ik nu vooral als ik denk dat het rustig is. Maar kan ik jullie wat te drinken aanbieden? Mijn glas is leeg en ik lust nog wel iets. Wat lusten jullie?”

Petra zegt dat ze wel zin heeft in een glas ijsthee en Wil zegt wel een pilsje te willen.

Ik sla de handdoek om mijn heup en ga de bestelling ophalen. Als ik terugkom in het beschutte hoekje liggen ze naast elkaar op de ligstoelen en zie ik ongewild hoe Wil zijn handdoek gebruikt om zijn middel snel weer te bedekken. Ik laat zelf ook mijn handdoek zedig om me heen gedrapeerd om ongemakkelijke toestanden te vermijden. Petra voelt zich minder onzeker denk ik, want zij ligt naakt uitgestrekt op een badlaken met een afbeelding van Calimero. Ik voel me misplaatst eigenlijk op deze plek en ben van plan me snel uit de voeten te maken omdat ik me als een ongevraagde indringer in hun aanwezigheid voel. Het is niet te voorkomen dat ik Petra’s kutje zie dat mooi gekapt tussen haar benen is gesloten nu ze zo voor me ligt. Haar tieten zijn puur natuur. Niet zo’n opgepompte siliconenballonnen die onnatuurlijk hard op een lichaam zijn geplakt, maar soepel stevig hangend.

Op het moment dat ik op wil staan om afscheid te nemen en hun wat privacy wil geven is ze me voor.

“Wordt u dan niet opgewonden als u zo tussen de naakte mensen zit?” Oppert ze opeens terwijl ze me recht in de ogen kijkt met verleidelijk grote blauwe kijkers.

“Nee hoor” verzeker ik haar om haar op d’r gemak te stellen. “Ik ben zelf al jaren naturist en ik heb geen moeite met bloot zijn. Maar ik wil je wel vragen me niet met u aan te spreken. Kleine jongeheren vinden dat fijn geloof ik, als ze bij McDonalds zo worden aangesproken. Ik heet trouwens gewoon Martin, tenzij ik jou ook met u of mejuffrouw moet aanspreken.”

Met haar antwoord snoert ze me de mond.

“Okay Martin, maar als ik bloot ben dan word ik hartstikke geil. En Wil en mijn andere vriendjes met al hun jongeheren ook, dus ik kan me niet voorstellen dat jij nooit zin krijgt in seks als je al die tieten en lullen om je heen ziet! En trouwens, waarom heb jij dan je handdoek zo strak om je heen gebonden, toch zeker niet omdat je het koud hebt?”

De woorden uit die paar zinnen denderen door mijn hoofd. Opgewonden, andere vriendjes, tieten, lullen… en ik heb niet een twee drie een antwoord paraat, hoewel ik toch niet gauw op mijn mond gevallen ben.

De zedig omgeslagen handdoek draag ik inderdaad niet tegen de kou maar alleen maar om te verbergen dat de aanblikken over de jonge lichamen me niet onaangeroerd laat. Mijn pik staat niet stijf overeind, maar er is weinig voor nodig om dit wel te laten gebeuren.

“Ik vind het hartstikke geil als ik zie dat kerels hun pikken groeien als ik geil met mijn kontje draai en me met mijn kutje tegen hun kruis aanduw, ook als ik kleren aanheb en in de kroeg zit hoor. En toen net nog toen we binnen kwamen stonden we ons uit te kleden toen er een paar leuke meisjes voorbij kwamen. Nou, daar gaat mijn poesje ook van jeuken want die zou ik ook wel willen proeven! En jij wilt me wijsmaken dat jij dan geen zin hebt in seks? Doe je handdoek dan af om het te bewijzen, want volgens mij zit je gewoon te liegen!”

Als de kaarten zo liggen heb ik er ook schijt aan en maak het badlaken los en drapeer deze over de ligstoel en zonder verder wat te zeggen strek ik me uit, mijn lul half stijf en lekkend van voorgeil obsceen over mijn buik liggend.

Petra kijkt me aan en terwijl ze mij strak in de ogen blijft staren zie ik hoe ze haar benen uiteen spreidt en met haar vinger naar haar kutje gaat. Haar eerst droge vingerkootjes verschijnen voorzien van vochtig geil uit haar spleetje en zonder wat te zeggen komt ze naar me toe gelopen en legt haar vinger op mijn lippen. Als gehypnotiseerd krult mijn tong om haar vinger om het geil te proeven. Ik schrik als ik voel hoe Wil ook naast mijn ligstoel is komen hurken en zonder mij wat te vragen over mijn eikel likt. Eventjes kijk ik snel om me heen maar dan zie ik hoe Petra haar tepel naar mijn mond brengt.

Ik zuig haar borst in mijn mond en speel met mijn tong om haar al stijve tepelpunt die zich in mijn mond keihard vol laat lopen. Overdonderd door de ongevraagde zomerlust geef ik me over aan het seksvolle genot dat ik onverwacht en ongevraagd over me heen laat storten. Ik ben een heteroseksueel maar sta ook ontvankelijk tegen het ontvangen van genot van seksegenoten. En in deze entourage voel ik me vrij en opgewonden genoeg om kreunend van genot te voelen met een hand hoe het kutje van Petra zich vochtig warm opent voor mijn hand terwijl ik met mijn andere hand voel hoe Wil ’s kloppende lul zich voorbereidt op een ejaculatie. Petra sluit nu haar lippen om mijn pik die opgewonden, afwachtend, pulserend, als gemagnetiseerd in haar mond wordt getrokken.

Wil beweegt zich achteruit zodat ik zijn stijve pik uit mijn hand voel glijden en ik voel hoe zijn voorhuid zich terug rolt over zijn eikel. Hij gaat achter zijn vriendin staan en over mijn vingers heen voel ik hoe hij zijn eikel tussen de kutlipjes van Petra in haar hete grotje duwt. Als ik het klitje van Petra blijf vingeren voel ik hoe zijn stijve paal in en uit het hete natte gleufje op en neer beweegt als hij haar op zijn hondjes neukt. Ik zie haar genieten als ze zich laat meeslepen door het moment van lust en begeerte dat ze voor zichzelf vergroot door mijn pik van dichtbij te bekijken als ze me hijgend aftrekt en daarbij haar mond weer voor mijn lid opent.

Ik zie hoe ze probeert me aan te kijken als ze me pijpt en ik voel hoe hard ze naar voren wordt gestoten door de lul van Wil die beukend en ingehouden steunend in haar kutje neukt. Als ik naar haar kontje kijk zie ik zijn staaf als in een pomp op een neer duwen in hetzelfde tempo dat zijn weg vervolgt via haar mond over mijn lul.

De hitte uit de sauna breekt uit al mijn poriën naar buiten en dat geldt niet voor mij alleen want ik zie hoe we alle drie druipen van het zweet. Wil stoot onregelmatig en duwt zijn kruis hard tegen Petra ’s kutje aan in diepe halen. Met het ritme stoot ze ingehouden kreten uit die worden gedempt omdat ze mijn pik nog ver in haar mond heeft. Ik houd me niet meer langer in en met een zacht uitgesproken “ja… ha…” geef ik aan dat ik mijn zaad ga spuiten. Even later pleng ik mijn sperma in haar keel en op hetzelfde moment zie ik hoe Wil de heupen van Petra vast tegen zich aantrekt en met schokkende buikspieren zijn gezicht vertrekt in lust.

Het over de rijksweg voorbij-scheurende verkeer camoufleert onze gemeenschappelijke ingehouden kreten van genot.

Onze lichamen bewegen we even niet meer. Wil zijn lul zit nog opgeborgen in Petra’s kutje, terwijl ze mijn bevredigde pik in haar mond houdt. Zo genieten we nog eventjes na totdat Petra zich tussen ons loswrikt om zich dan even staand uit te rekken. Als ze dat doet schijnt de zon over haar hele lijf en ik zie hoe ze een laatste druppeltje sperma van haar lippen naar binnen likt en tegelijkertijd druppen er langzame sliertjes geil uit haar net geneukte kutje waarvan de schaamlipjes nog een stukje openstaan.

“Heerlijk” zegt ze, “gewoon lekker geil neuken als je er zin in hebt, niet dan?”

Wil en ik kunnen dit natuurlijk alleen maar beamen en knikken dus instemmend.

“Dank je Martin, dat je zo lekker meedeed. Eigenlijk maar goed dat we je aan het schrikken maakten toen net, want met zijn drieën is neuken hartstikke lekker.”

Ze loopt op me af en geeft me een zoen op mijn mond waardoor ik de smaak van mijn eigen zaad proef, vermengd met het frisse speeksel van deze mooie nimf. Ze pakt haar handdoek op en neemt Wil bij de hand.

“Kom lieverd, gaan we ons even douchen, want ik plak helemaal van het zweet en het geil.” Hij laat zich graag meevoeren en als ze richting douches lopen zie ik hoe haar kontje lekker draait als ze zich nog even schalks omdraait en naar me zwaait voor ze achter de struiken verdwijnen.

Ik spreid mijn handdoek uit over de ligstoel waar Calimero zo-even nog lag om op mijn gemak na te genieten. Dadelijk even een sigaret gaan roken op het terras met een koel pilsje denk ik en sluit voor een moment mijn ogen tegen de hete zonnestralen, nagenietend van de heerlijke neukpartij die mij zo verrassend overkwam.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s