Telefoonseks


Ik bel mijn vriendin op met een vraagje over een recept dat ik zoek. Ik wil een paar kennissen uitnodigen om te komen eten en heb me rot geprakkiseerd over een lekker recept met groene boontjes. Een lekkere saus en dan verwerken in een ovenschotel lijkt me wel wat, en dan alles lekker gratineren met wat oude boerenkaas. We overleggen over de kruiden die lekker zullen smaken hierin en van het een kwam het ander.

Ik vertel dat er in de supermarkt een meisje was komen werken aan de kassa die ik al verschillende jaren ken van gezicht. Haar naam? Net zoals haar adres of wat dan ook onbekend tot gisteren. Haar naam die ik van haar badge heb gelezen: Chantal.

Zo’n meisje dat je ontmoet en waarvan je weet dat zij jouw geile blikken niet zal onderkennen. Als ze dat wel zou doen zou je haar nooit meer durven aankijken. Opeens zegt Sandra door de telefoon dat zij dit wel herkende.

Nu is Sandra al jarenlang een goede vriendin, maar seks hebben we nooit gehad. We knuffelden elkaar als we wisten dat we daar behoefte aan hadden, dat wel, maar meer dan puur vriendschappelijk was de relatie nooit.

Niet dat ik haar onaantrekkelijk vind, maar we leerden elkaar kennen toen we allebei al een relatie hadden, en rotzooien met een vriendin van een vriend dat doe je niet. Maar haar vriend vond een andere vrouw en heeft haar toen gedumpt. Nadat hij verhuisde naar Amsterdam hebben we elkaar nog wel eens gezien en gebeld, maar dat werd steeds minder.

Sandra bleef in Roermond wonen en regelmatig kwam ik haar nog tegen bij concerten en bij kennissen, ook toen de vrouw met wie ik samenwoonde besloot alleen verder te gaan. Allebei bleven we dus alleen achter, maar een seksuele vonk, daarvan was geen sprake, de spanning alleen was voor ons voldoende want we wisten dat meer dan dat onmogelijk was tussen ons. Daarvoor zijn we te verschillend en hebben we teveel meegekregen van de relaties die we hadden.

Sandra begint door te vragen over Chantal en ik voel ik me ongemakkelijk, alsof ik me heb versproken en betrapt ben en nu mijn fantasieën over Chantal moet opbiechten aan haar. Nou ja, vragen beantwoorden kun je altijd, dus ik breek haar niet af. Ik weet dan wel wat ik met de boontjes kan doen, maar beledigd ophangen wil ik ook niet.

Ik vertel dat ik haar vanmiddag nog heb gezien bij de kassa. Ik sloot aan bij de rij voor haar kassa, die langer was dan bij de anderen, hoewel ik er altijd van baal als ik moet wachten in zo’n file. Maar het uitzicht en het feit dat ik haar stem weer eventjes zou horen, hoe zakelijk dan ook, maakte alles goed. Zo snel en elegant ze de boodschappen over de display-lezer laat gaan, zo vriendelijk ze je vraagt of je kleingeld hebt en het geduld waarmee ze oudere klanten aanspreekt vol geduld en begrip en desalniettemin toch snel is… Dan erger je je niet eens zoals je dan bij anderen zou doen.

Sandra onderbreekt me bruut als ik dit vertel en vraagt me om haar te beschrijven. Eventjes voel ik mezelf betrapt als ik spontaan vertel over haar schouderlange kastanjebruine haar dat sluik tot op haar schouders hangt en de open amandelvormige ogen en haar mooie fijne wimpers. Dat ze best wel lang is (een enkele keer zie je ze even opstaan of rondlopen door de winkel) en slank en hoe sympathiek ze over komt.

“Fantaseer je wel eens over haar?” Is de volgende vraag.

Wel, ik ken Sandra al lang genoeg en goed genoeg, zodat we geen schaamte voelen tegenover elkaar, ook niet als het gaat om dit soort gevoelens. We vertrouwen elkaar en brengen ons daarom niet in verlegenheid door eerlijkheid. Dus ik geef toe dat ze vaker in mijn fantasieën is voorgekomen. Ik zeg direct er achteraan dat ik weet dat het luchtkastelen zijn en dat ik geen gefrustreerde of gekke dingen in mijn hoofd haal.

“Och joh, stel je niet aan! Dacht je dat jij de enigste bent die een fantasietje heeft over een winkelmeisje? Of over een collega, een vriendin van een vriend of schoonfamilie? Het zijn hele normale dagdromereitjes die iedereen heeft en onschuldig zijn, hoor. Ik heb ze zelfs over jou gehad. Nou moet je niet beledigd zijn als ik ‘zelfs’ zeg hoor, het is alleen maar om aan te geven dat het niet vreemd is. Ik droom zelf wel eens over een meisje dat ik wel eens zie, en dan ben ik nog niet eens iemand die wel eens met een andere vrouw iets heeft gehad. Niet in bed tenminste, maar in mijn gedachten is dit toch wel wat anders. Ik vind het gewoon tof dat je er zo over kunt praten met mij, dat je me zo vertrouwd, en ik vind het hartstikke tof het er met jou over te hebben. Een teken dat je me vertrouwd en dat ik jou kan vertrouwen. Ik voel me hartstikke geil worden als ik denk aan dit soort fantasietjes en vooral als ik van jou hoor dat jij dit ook beleeft. Ik strijk mezelf nu over mijn broek en ik wil van je weten of jij er ook zo geil van wordt als je erover praat… Over zo’n geile dagdroompjes… Gewoon er zo over praten zonder schaamte of gêne. Kun je jezelf dan laten gaan, zodat je dan met een stijve pik zit, of vind je dat gênant om te vertellen?”

Even ben ik door deze vragen overrompeld, die heb ik niet verwacht. Maar eerlijkheidshalve beken ik Sandra dat het praten over dit soort erotische fantasieën mij wel degelijk opwinden en ik laat mijn hand afzakken naar mijn broek. Ik voel over mijn gulp van mijn spijkerbroek heen. Zachtjes knijp ik in mijn lul die zich wakker wordend volpompt tot een harde paal. Ik maak het knoopje los en trekt mijn broek een beetje open. Door de stof van mijn onderbroek heen voel ik nu aan mijn lul en betast de stijve eikel.

“Wat ben je nu aan het doen?” Vraagt Sandra opeens aan mij. Ik vertel haar dat ik nogal opgewonden werd van hetgeen ze zei en vroeg, en dat mijn fantasie ervoor had gezorgd dat ik nu met een fikse paal in mijn broek zat. Of ik hem voel met mijn hand wilde ze nu weten. “Eh, ja, eigenlijk wel ja.”

“Dus je zit je nu af te trekken, terwijl ik met jou praat?”

“Nee, ja, eigenlijk wel een beetje. Ik werd opgewonden bij de gedachten aan Chantal, dat wel. Ik kreeg toen een beetje een stijve en ik heb mijn gulp open gemaakt en nu zit ik inderdaad met mijn lul in mijn hand. Vind je dit erg? Het is niet om je te beledigen of zo hoor…”

“Nee joh, ik vind het wel fijn als ik mag horen hoe je jezelf aftrekt, maar dan moet je het wel vertellen. Alles. Wat je doet, hard of zacht, snel of langzaam, of er voorgeil uit je stijve paal komt als je je vel naar boven trekt, hoe opgewonden je bent. Eigenlijk wil ik je al langer intiem kennen, maar dan niet in bed, snap je? Je bent altijd zo’n toffe gozer voor me geweest, maar seks is nu eenmaal nooit ter sprake geweest tussen ons. Maar nu, op dit moment, voel ik me hartstikke geil door je en wil ik horen hoe je aan je paal trekt tot je sperma op je buik spuit. Schaam je maar niet hoor, ik heb zelf mijn hand ook in mijn broek gestoken en voel zachtjes aan mijn kutlipjes. Wacht even, dan maak ik ook het knoopje los en trek mijn broek wat naar beneden, zodat ik er ook wat beter bij kan. Ja zo…”

Ik hoor dat de hoorn van de telefoon kraakt tussen haar kin en haar schouders als ik in de verte een rits hoor opengaan.

“Ja,” zegt ze, “ik begin al nat te worden in mijn kutje. Ik heb me gisteren nog onthaard, zodat mijn kutje lekker glad en kaal is. Ik heb mijn broek helemaal naar beneden getrokken en heb alleen mijn slipje nog maar aan. Een zwart slipje met kanten randjes. Ik leg mijn hand over mijn poesje. Wat voor ondergoed draag jij?”

Ik ben verbaasd dat ze dit vraagt. “Ik draag een rode slip” biecht ik haar op. “Een heel klein model, eigenlijk een soort herentanga die mijn billen bloot laat. En ik ben ook geschoren, wist je dat?”

“Nee, hoe zou ik dat kunnen weten? Nou ja, het past wel bij je, ik kijk er niet van op. Ik voel nu met mijn vinger in mijn slipje en wrijf over mijn lipjes. Ze zijn al een beetje nat… Wacht even, dan doe ik hem ook naar beneden. Trek jij je onderbroek ook helemaal uit? Of nee, wacht, zullen we ons helemaal uitkleden?”

“Bij mij is er geen inkijk en de verwarming staat aan. Als jij het ook doet kleed ik me helemaal uit hoor, een momentje dan.”

Ik leg de hoorn even neer en trek snel mijn kleren uit. Dan pak ik de telefoon en loop daarmee naar de bank en ga zitten.

“Ben je er alweer Sandra?”

Ik hoor door de telefoon nog wat gerommel aan de andere kant van de lijn en wacht dus maar even af.

“Hallo Martin, ik ben er weer. Ik heb even wat te drinken gepakt en ik zit nu in die grote leren fauteuil, die ken je wel. Die staat lekker dicht bij de verwarming. Oh… Als ik nu aan mijn poesje wil voelen kan ik mijn benen helemaal uit elkaar leggen. O ja…. Ik kan zo met twee vingers in mijn kutje, daar is het al glad genoeg! Ben jij ook zo geil nu?”

Ik vertel haar dat mijn pik eventjes was ingezakt bij het uitkleden, maar ik nu mijn hand eroverheen heb gesloten en mij langzaam aftrek.

“Mijn pik staat nu weer hard overeind. Ik zie hoe mijn eikel vrij komt te liggen als ik de huid naar achteren trek.”

“Hoe trek je je eikel vrij Martin? Houd je je lul in je vuist of doe je het met je vingers?”

“Mm… mm… Ik hou hem tussen drie vingers. Met mijn duim houd ik hem vast en aan de bovenkant liggen twee vingers… O… en het voelt lekker aan als je het voorzichtig doet zoals ik nu doe. Als ik mijn voorhuid weer over mijn eikel trek dan duw ik over mijn stam. Ja, alweer, ik zie weer een druppel voorvocht uit mijn eikel komen. Oh, nu wrijf ik het geil uit over mijn eikel, dan voelt die zo lekker glad aan. Ja, nu kan ik er alweer een druppeltje uitduwen…”

“O Martin… Ik heb net aan mijn tepeltjes gevoeld en er aan gedraaid en getrokken. Ze zijn nu gegroeid en staan hard op mijn tietjes… Nu streel ik langs mijn kutje en mijn middelvinger steek ik in mijn spleetje… Met mijn andere vingers wrijf ik tussen mijn benen. Zo geil ik mezelf op Martin. O ja, het voelt lekker aan als ik dat zo doe…”

“Hm, je maakt me heet als je dat zegt Sandra, ik zie je voor me… Wacht even…” Ik knel de hoorn tussen mijn oor en mijn schouder om mijn tweede hand vrij te hebben. “Nu pak ik met mijn linkerhand mijn balzak en rol mijn ballen tussen mijn vingers… O, daar komt weer een druppel. Het loopt nu naar beneden over mijn vingers en de huid glijdt glad over mijn eikel… Nu druk ik onder mijn pik en daardoor wordt die nog harder…” vertel ik kreunend.

“Mm… Ik lig hier met mijn benen heel ver uit elkaar en ik voel hoe mijn kutje al open blijft staan. O ja, dat is lekker… Ik haal wat geil uit mijn kutje en wrijf dat nu over mijn klitje… Ik trek mijn kutje nu nog verder uit elkaar en zie hoe mijn binnenste lipjes een beetje naar voren groeien, oh ja…”

“Ik wrijf nu met mijn duim over mijn eikel… Dat gaat alleen als die helemaal nat is, anders doet dat pijn. Nu drijft ‘ie en het voelt heerlijk aan… Als ik nog een paar keer trek dan kom ik al klaar!”

Steeds meer steunende geluidjes hoor ik door de telefoon. “Dit is altijd lekker als ik dit doe… Ik streel mij over mijn kutje en over het velletje tussen mijn poesje en mijn kontgaatje. Oh…” en ze kreunt nu wat harder. “Ik duw mijn kontgaatje een beetje open en draai met mijn wijsvinger kleine rondjes… o…”

“O Sandra, ik ga bijna komen… Ik trek me bijna niet meer en knijp in mijn stam. O ja, nu laat ik mijn duim over het spuitspleetje gaan…”

“OK, kom maar Martin, ik ben ook bijna zover…. Ik wrijf nu heel snel zo over mijn klitje… Wacht, ik steek ook even mijn vingers in mijn kutje…. O ja…”

“Ik houd het niet meer… Mijn benen trillen, alsof ik spuit en klaarkom vanuit mijn tenen… Ik zie hoe mijn buik trilt… Oh ja… Ik kan me niet langer inhouden, oh, ik trek me nu af! O ja!… O, daar komt het!” Breng ik met moeite uit. “O ja, daar is het!… Ik ben klaargekomen nu en blijf heel langzaam aan mijn lul trekken… Daar komt nog een volgende druppeltje zaad, o ja…”

“Mm… Mijn kutje knijpt zich in mijn vingers vast, o ja… O, ik voel hoe er nog meer nat komt… Mijn buik gaat helemaal op en neer… Ik kan er niets aan doen… O jee, dit is zo lekker… Ik laat mijn hand over mijn kutje liggen… O ja, ik speel nog even lekker met mijn borsten… Ik knijp er in en draai voorzichtig aan mijn tepeltjes…”

Nu is het, behalve gehijg, stil op de lijn.

Ik wacht even af en ik kom weer tot rust, mijn ademhaling gaat weer kalmer.

“Hoi Sandra, ben je er nog?” vraag ik

“O ja hoor, ik lag gewoon nog even bij te komen. Ben jij ook zo lekker klaargekomen?”

“Dat kun je wel zeggen ja, mijn sperma spoot tot op mijn borst! Nu nog houd ik mijn pik in mijn hand en voel hem slap worden.”

We weten allebei niets meer te zeggen.

“Hé Sandra, ik moet dadelijk eventjes wat zakdoekjes pakken om me af te vegen. Ook begin ik het zo wel fris te krijgen.”

“Ik ook Martin. Maar ik vond het wel heel fijn dat je meedeed, echt te gek. Maar ik ga zo ook wat kleren aantrekken, dus ik hang zo maar op. Hé, tot een volgende keer hè!” Zegt ze.

“OK, enne… nog bedankt hè, en niet alleen voor de recepten!” Antwoord ik.

Na een volgend “Tot hoors!” wordt de verbinding verbroken.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s