Marjan II


Marjan vertelde Annet dat ze het ook best wel geil zou vinden om met haar te vrijen.

“Ik neuk soms wel eens met kerels die ik zelf niet zou oppikken in de kroeg. Maar ja, jij weet nu zelf ook hoe dat is. Maar het is wel een makkelijke manier om een centje extra te verdienen en het is geen misdaad, dus. En als jij aan mijn kutje zou likken dan zou ik dat minder erg vinden als van een vreemde vent hoor! Soms vind ik dat helemaal niet leuk maar weet dan wel dat het maar voor eventjes is en dan weer weg kan gaan. Met zijn geld in mijn zak. Maar serieus, zou jij dat met mij willen doen dan?”

Marja kwam achter haar stoel staan en begon haar schouders te masseren en dat voelde best wel lekker aan. Annet voelde zich best wel geil worden maar dat kon ook wel komen door die geile praat allemaal. Marjan gleed met een hand nu wat lager en begon over haar buik te strelen waarop Annet zich achterover liet zakken. Haar hoofd leunde nu tegen de tieten van Marjan die zacht aanvoelden en heerlijk loom liet ze zich verder betasten. Onwillekeurig vond haar hand de weg naar haar broek en glipte daar naar binnen. Haar gladde kutje voelde lekker warm aan en ze vergat helemaal wat er gebeurde, al helemaal toen ze haar hoofd naar achteren bewoog en zich lekker liet kussen door haar beste vriendin. Haar mond smaakte naar het aardbeiengebakje dat ze net op hadden en gulzig zoog ze aan de lippen van Marjan om er meer van te proeven.

Even trok Marjan zich terug en biechtte haar op dat het ook nog nooit met een meisje had gedaan maar wel heel lekker zou vinden. Meteen daarna was de kus verder gegaan en voelde Annet hoe ook de hand van Marjan in haar broek verdween. Ze draaide haar stoel om en ging staan, waarbij zij ook over het kruis van Marjan voelde en haar broek in gleed.

“Zullen we alvast even oefenen? Vroeg Marjan lachend. Ik heb mijn bed net fris opgemaakt en zo te voelen ben jij even geil als ik ben, of vergis ik me? En trouwens, niemand zal het ooit te weten komen en dan drinken we van te voren nog een glaasje wijn op de bank in de kamer, oké?”’

Dat vond Annet een prima idee want ze hoopte dat dan ook haar zenuwen wat minder zouden worden want dit had ze allemaal echt niet verwacht. Een keertje invallen voor Marjan zou haar wat extra geld opleveren en nou ja, het werk viel wel mee. Maar nu ook nog seks met haar hebben? En ze had het al beloofd voor ze het wist! Eigenlijk wilde ze het best wel, eens vrijen met een meisje en zien hoe zij dan klaarkwam en hoe iemand anders het lekker vond. Maar ach, na gisteren kon dit er ook nog wel bij bedacht ze toen Marjan al binnen kwam met een flesje rosé en twee glazen.

“Ik vind het ook heel spannend hoor!” Zei ze toen de glazen op het tafeltje neerzette en ze volschonk. Alsof ze de gedachten van Annet kon weten leek het wel. Ze ging met een been op de bank zitten en hield haar andere been gebogen naar achteren, zodat ze Annet kon aankijken toen ze, opeens allebei verlegen, hun glazen tegen elkaar lieten stoten. Snel namen ze een slokje en Annet keek naar beneden op de bank naar de schoot van haar vriendin.

“Ik heb nog nooit een echte kut gezien!” Floepte ze er uit en moest er zelf van lachen.

“Ja, natuurlijk wel in het zwembad en bij de gym, dat bedoel ik niet. Maar voor de seks nog nooit, behalve op een film. Jij wel?”

Marjan gaf toe dat ze vroeger na een schoolfeestje eens in het park was beland met een vriendin. Toen hadden ze opeens zitten kussen en ook aan elkaar gevoeld, maar verder dan een los knoopje van hun broek was het ook niet gegaan dus.

“Maar mijn eigen kutje vind ik wel heel mooi! Dat klinkt wel gek misschien, maar als ik het netjes kaal scheer dan vind ik er best wel mooi uitzien en wordt ik er ook best wel geil van! En ‘s avonds vinger ik me ook wel eens in bed, maar ook wel eens hier op de bank” gaf ze verlegen toe.”

“Ja, tuurlijk! Dat doe ik ook hoor, dat is gewoon lekker toch? En bij vriendjes heb ik er ook geen moeite mee hoor, want dan kun je tenminste lekker klaar komen.”’

Annet knikte instemmend en nam toen nog snel een slokje wijn en zag dat de glazen wel heel snel leeg gingen. Verlegen legde ze haar hand over Marjans schouders en liet zich een beetje tegen haar aan zakken, net alsof ze een jongen wilde versieren. Marjan legde een hand op haar broek en keek haar eventjes aan voor ze haar ogen sloot en met haar mond naar de lippen van Marjan bewoog. Even later zaten ze te tongen en leek hun schroom weer te verdwijnen gelukkig en het strelen ging daarna vanzelf zodat hun geilheid weer terugkwam. Het duurde niet lang voor ze onder hun shirtjes voelden over elkaars warme huid en het ijs was weer gebroken voelde Marjan aan. Ditmaal zou ze het doorzetten, want eigenlijk had ze al heel lang met een meisje willen vrijen maar dit nooit durven toegeven. Pas toen een klant vroeg voor een triootje met een ander meisje erbij was ze er weer over na gaan denken en ze had zichzelf al een paar keer klaar gevingerd als ze daaraan dacht. Aan Annet had ze eigenlijk nog nooit gedacht daarbij omdat die altijd zo netjes deed en haar betaalde hobby ook afkeurde. Dan zou ze haar al helemaal als sletje zien en misschien ook niet meer willen komen en dat risico vond ze echt te groot.

Annet begon nu aan haar broek te friemelen om het knoopje los te maken, iets waar zij haar snel bij hielp, en ook de rits alvast omlaag trok. Meteen daarna deed ze bij Annet hetzelfde en voelde over haar buik waarbij ze haar vingers steeds verder naar beneden liet glijden. Ze voelde lekker glad en warm aan! Ze zetten hun zoenpartij voort tot Marjan haar vertelde dat ze haar graag helemaal naakt wilde strelen en bekijken.

“Ga je mee naar de slaapkamer?” Vroeg ze zachtjes in haar oor terwijl ze nog even zachtjes in haar oorlelletje beet.

“Ja, graag” zei Annet en ditmaal wist ze dat ze er ook helemaal klaar voor was. Ze waren gewoon allebei geil als ze mekaar zouden helpen om lekker klaar te komen was dat toch niet zo raar? Zonder wat te zeggen bewoog ze voorover om nog een slokje wijn te pakken en pakte Marjan toen bij haar hand om haar mee te kunnen nemen. Zij keek haar blij en opgelucht aan en samen liepen ze de kamer uit. Marjan wees haar de slaapkamer, hoewel ze zo ook al wist waar die was en samen lieten ze zich op het koele dekbed vallen.

Marjan begon zich meteen uit te kleden, een voorbeeld dat Annet volgde. Nieuwsgierig hielden ze mekaar in de gaten. Ze hadden elkaar nog nooit zo bekeken en vergeleken snel hun borsten en vooral ook hun kutjes.

“He, jij hebt haar op je poesje!” “Was het eerste wat Annet verbaasd uitbracht.

“Ja, joh, alleen maar een kort streepje boven mijn spleetje! Ik vind dat wel geil uitzien en… Nou ja, dat geldt gewoon voor mijzelf hoor, maar anders vind ik me er zo babyachtig uitzien… Maar dat geldt voor mij hoor, want jouw kale kutje is prachtig!” Zei ze snel en liet haar vingers voorzichtig over haar venusheuveltje glijden. ‘

“Joh, wat een mooie borsten!” Was nu de beurt aan Marjan. “Die zijn mooi rond! Die van mij meer op peren of zo. Vroeger waren die van mij ook zo sinds de borstvoeding is er toch wat verandert.”

Annet zei dat ze die van haar dan wel eens wilde proberen en zette haar lippen over een tepel van Marjan en begon er zachtjes op te zuigen en kneedde ze met haar hand. Dat was een lekker gevoeld dat haar meteen aan het hijgen bracht en ze voelde zich nog natter worden in haar kutje dan ze al was.

Haar hoofd ging weer omhoog en al snel speelden hun tongen weer om elkaar heen, waarbij ze zichzelf allebei lagen te vingeren. Marjan wreef over haar poesje om zo haar klitje te stimuleren maar Annet had een heel andere techniek. Zij gebruikte haar vingers als een vibrator en duwde ze zo diep mogelijk naar binnen en draaide er dan voorzichtig mee; dat vond zij het lekkerste! Omdat ze dicht tegen elkaar lagen voelden zij hoe de ander bewoog en dat maakte het super geil!

Annet was de eerste die hard begon te kreunen in de mond van Marjan om aan te geven dat een orgasme eraan zat te komen, wat Marjan er toe bracht ook nog een tandje bij te zetten in haar ritme. D’r vingers flitsen over haar kutje waarvan de lipjes zich nat openden en over haar genotsknopje daar boven. Het was alsof ze een wedstrijd streden om het meeste genot te voelen waarbij Annet als eerste de finish haalde. Zij hield haar vingers stil toen haar kutje klampte om haar vingers en sloeg haar benen om Marjan heen. Van genot drukte ze die tegen elkaar aan, zich daarbij tegen het onderlijf van haar vriendin drukkend, en zij onderbrak de kus op dat moment. Met open mond hapte ze naar lucht en stootte ongearticuleerde geluiden uit om aan te geven dat zij echt klaar aan het komen was. Voorzichtig liet ze haar vingers uit haar poesje glijden en wurmde die meteen tegen en tussen de vingers van haar vriendin. Met schokjes verslapte haar benen zodat ze meer ruimte kreeg om Annet te assisteren bij haar bewegingen en voor haar voelde dat aan als een turbo boost.

Zodra ze kon spreidde ze haar benen zo ver mogelijk en lag bijna in een spagaat over Marjan heen en wipte haar billen omhoog over Annet heen, zodat ze bijna op haar lag. Toen zij haar climax kreeg hield ze de vingers van Annet in bedwang met haar eigen hand, want elke verdere beweging was nu echt eventjes teveel. Ze maakte piepende geluiden hoorde Annet, toen zij klaarkwam en haar adem ging bijna hyperventilerend, zo snel. Dat vond ze zelf heel opwinden om op te merken, want schijnbaar kwam haar vriendin dus toch wel anders klaar dan zijzelf!

Toen ze was uit-gehijgd keek ze haar vriendin dankbaar aan en bevrijdde haar snel van haar last. Met nog steeds een sneller kloppend hart kusten ze elkaar weer en wisten niet goed wat nu te doen zo leek het wel. Marjan was de eerste die zei dat het heerlijk was geweest maar eigenlijk ook wel jammer vond dat ze elkaar nog niet gelikt hadden. Ze was over al haar schroom heen en zei gewoon dat ze zich daarop ook verheugd had. “Ik vind het te gek om gelikt te worden. En pijpen vind ik ook fijn maar dat is wel wat anders. Mag ik jou dadelijk ook eens proberen te likken Marjan? Als de klanten dat willen zien kunnen we dat beter ook eens een keertje oefenen, en nu ik er toch ben.”…’ Marjan schoot in de lach, vooral door die laatste opmerking.

“Ik wil je kutje ook heel graag eens proeven gekkie, maar het ging allemaal wat snel maar was heel erg lekker. Maar we hoeven toch nog niet meteen op te staan? We zijn niet bij een klant hoor, en met een jongen doe je toch ook wel eens aan een tweede ronde?” Zonder wat te zeggen boog ze over de bedrand heen en pakte een schoenendoos die ze tussen hun in zette op het matras. Even keek ze Annet aan, alsof ze het spanend wilde maken, en maakte de doos toen open. Wow! Daarin lagen wel drie of vier dildo ‘s, van heel dun tot heel dik, en ook nog een paar kunstlullen met dikke eikels en vette aderen, zo mooi als je ze in echt niet zag!

“We hebben tijd genoeg toch? De opvang gaat pas vanmiddag dicht, tot hebben tot dan de tijd aan onszelf! Speelgoed genoeg voor de meisjes en ik ga eerst even naar de kamer om voor ons allebei nog een glaasje wijn te pakken, oké?” Zonder een antwoord af te wachten stapte ze over Annet heen en kwam snel weer terug met twee glazen wijn, die gelukkig nog lekker koud was.

“Eventjes nog hoor, ik ben zo weer terug! Maar eerst even plassen maar dat heb ik wel vaker als ik lekker ben klaargekomen. Niet stiekem weglopen hè?” Zei ze lachend. Marjan zou later er ook even uit bed stappen om hetzelfde te doen maar keek intussen nog een keer naar de voorraad speeltjes. Zelf had ze ook twee dildo ‘s. Eentje had ze een keer gekregen van een vriendje en eentje had ze zelf gekocht in een gekke bui toen ze was gaan kijken in een seksshop. Maar zo’n collectie had ze nog nooit bij elkaar gezien en eigenlijk wilde ze die allemaal wel eens een keertje uitproberen!

Tevreden dacht ze dat ze nog geen dag geleden voor de eerste keer als hoer had gewerkt en nu voor het eerst al met een meisje had gevreeën. Dat had ze twee dagen geleden niet kunnen denken en als iemand haar dat had verteld had ze naar haar voorhoofd gewezen. Nou had ze er geen spijt van, integendeel. Lekker nog even doorvrijen met Marjan en eigenlijk waren er heel wat financiële zorgen verdwenen als ze haar zo nu en dan mee zou helpen! Met een man zou de volgende keer wel meevallen. Ze wist nu in elk geval wat ze kon verwachten en voor condooms zou ze een volgende keer wel zorgen. En dan hoefde ze ook niet meer zo zenuwachtig te zijn en zou het best wel lekker kunnen zijn als ze zichzelf maar wat meer zou durven laten gaan. En al helemaal als zij samen met Marjan zou kunnen gaan, dan wat dat al helemaal geen probleem. En: genot verzekert! Want dit was de eerste keer geweest, maar reken maar: zeker niet de laatste! Ze liet zichzelf lui op haar rug rollen met haar armen en benen gespreid tot de het toilet hoorde doorspoelen en wachtte even af tot Marjan er weer zou zijn.

Ze kwam al overeind toen ze haar hoorde aankomen en nog voor Marjan lag had ze haar even in de armen genomen om een kusje te geven en “dankjewel” te fluisteren. Marjan was even echt bang geweest teveel van haar vragen toen ze haar opbelde om voor haar in te vallen. Gelukkig was dat allemaal goed gegaan en meer dan dat zelfs. Dat ze nu samen konden vrijen was ook te gek en ze was zelf er ook al altijd heel nieuwsgierig naar geweest hoe het zou zijn een meisje te likken en zelfs dat zou ze nu mogen mee maken, en dan nog wel met Annet! Al heel snel kwam Annet weer terug en kwam meteen in haar armen liggen, over haar rug strelend en haar billen knedend.

“Even nog een slokje!” Zei ze en nam snel een slokje wijn. Dat voorbeeld vond meteen gevolg en heel speels, maar ook nieuwsgierig hoe dat aan zou voelen, duwde Marjan haar tepel tegen die van Marjan en begon er mee te spelen. Dat voelde ook echt geil aan en ook een geheime wens van haar was hiermee vervuld en spontaan begon ze een nieuwe kus en kneedpartij van haar kontje, iets dat spontaan werd beantwoord op eenzelfde manier. Hun kutjes werden tegen elkaar aangedrukt en ze voelden van elkaar het vocht van hun geil, wat hun helemaal in de stemming bracht voor een tweede ronde.

Als vanzelf schaarden ze hun benen toen ze op hun zij rolden en hun knieën een sensuele massage gaven in hun kruisjes. Niet afgesproken reden ze elkaars kutjes vast tegen de benen van de ander en hun kus duurde onafgebroken door, evenals de massage van hun billen. Stevig kneedden hun handen en bevorderden zo de lust die hun in de greep hield tot Annet zo geil werd dat ze eindelijk wel eens een kutje wilde likken. Onvermoed stevig rolde ze Marjan op haar en als een slang draaide ze zich soepel om zodat ze het kutje van haar vriendin van heel dicht bij kon zien (en ruiken) voordat ze haar tongzoen voort zette, maar dan op een andere plek.

Dat was echt lekker en geil! Als ze zelf gebeft was door een vriendje die haar daarna een tongzoen gaf proefde ze haar smaak ook, net zoals hij de smaak van zijn geil kon proeven maar dit was echt heel anders! Nou voelde ze zelf hoe het was te kunnen likken door een kutje, hoe warm dat was en hoe de smaak zomaar in haar mond kwam. Vooral toen Marjan haar voorbeeld volgde en door haar spleetje likte, werd ze bijna gek van genot. Dat was echt hemels en kreunend genoot ze verder want hiervan zou ze nooit genoeg kunnen krijgen!

Marjan ging het net zo en ze snapte niet waarom ze altijd te verlegen was geweest dit bij een andere meid te doen. Nou was het wel super met Annet, maar ze wist meteen dat ze heel wat had gemist! Een pik te zuigen had ze ook altijd fijn gevonden om te doen, en ook als een jongen wel eens in haar mond was klaargekomen had ze dat nooit vies gevonden. Maar dit smaakte lekker! Vol overgave trok ze aan de kont van Annet want ze wilde hiervan zoveel mogelijk genieten als maar kon. Als ze op het klitje van Marjan zoog kon ze haar neus heerlijk begraven in haar spleetje en als ze dan op en neer ging voelde dat helemaal te gek. Ze kon nou ook eens kijken hoe haar spiertjes allemaal reageerden als ze dat deed wat het helemaal speciaal maakte.

Al heel snel voelde Annet hoe ze klaarkwam maar deed haar uiterste best dit gewoon te negeren. Het moest langer duren en van dat gevoel kreeg ze echt nooit genoeg! Ook Marjan haar benen trokken samen en haar billen trilden als ze haar spieren aanspande, maar ook voor haar was dat echt niet genoeg. Ze gingen nog wel een kwartier of een half uur door, hoelang dat wisten ze echt niet meer. Maar toen hield Annet het echt niet meer langer vol en moest zich wel opzij laten rollen, anders had ze Marjan laten stikken omdat ze echt niet meer kon blijven zitten.

Hijgend lagen ze naast elkaar bij te komen tot Annet zich omdraaide en ze elkaar in de ogen konden kijken. Te moe om wat te zeggen moest ze wel lachen. Ze besefte dat zij er ook wel uit zou zien; bezweet en onder het geil dat plakte over heel haar gezicht. Ze gunden zich een paar minuutjes om op adem te komen maar toen likten ze elkaar helemaal schoon, en dat smaakte prima! Het geil, het zweet en het speeksel samen vormden een heerlijke nectar die ze nog heel vaak wilde proeven, dat wist ze meteen!

Even sloten ze hun ogen, maar echt slapen deden ze niet. Wel waren ze allebei eventjes compleet van de wereld!

“Dat was helemaal te gek, dankjewel!” Zei Annet als eerste en kon het niet laten nog even aan haar eigen poesje te voelen. Daar was het nog nat zeg! Ze likte wellustig aan haar eigen vingers om ze droog te krijgen en lachend zag ze dat Marjan haar na deed. Zij zei niks maar gaf haar nog een tongzoen met de smaak van haar eigen kutje en het speeksel dat heerlijk was vermengd. Minutenlang lagen ze nog na te hijgen en keken elkaar daarbij voldaan en dankbaar aan. Annet nam als eerste het woord.

“Dat met je speeltjes, zullen we dat dan maar de volgende keer doen? Sorry hoor, maar ik ben echt kapot!”

“Maar dat is een belofte meid, en daar houd ik je wel aan! Maar je hebt gelijk hoor; ik kan nou eventjes ook niks meer.” Ze dronken hun glaasjes wijn nog leeg, die nou wel lauw geworden waren maar dat maakte ook niet meer uit, en bleven nog even liggen strelen voor ze opstonden en hun kleren bij elkaar zochten. Toen ze de keuken inliepen bleek het maar goed, want over een uurtje ging de kinderopvang al dicht! Dat hadden ze dus helemaal niet verwacht, dat het al zo laat was. Marjan zei dat het haar goed had gedaan, want zo ziek als ze gisteren was, zo goed voelde ze zich nu weer. Samen ruimden ze alles snel nog even op en hadden nog net tijd voor een kopje thee en toen was het: op naar de kids!

“Je bent SUPER meid! Van mij ben je nog niet af! Laten we maar snel bellen voor een nieuw afspraakje, dan gaan we gewon verder waar we vandaag gebleven zijn. En dan hebben we het over de rest ook nog wel even hoor. Als je wilt, maar dat moet je zelf weten, kan ik voor de volgende week wel een afspraakje maken met een klant. Je weet nou hoe het gaat en is gezond van je portemonnee en dat zal je ook wel kunnen gebruiken. En de rest gaan we gewoon doen! Te gek als we er ook nog een toeschouwer bij hebben die er grif centjes voor geeft toch? Maar ik wil voor die tijd nog wel een keertje oefenen hoor, dan gaat het zeker goed” zei ze toen ze samen stonden te wachten voor de opvang.

Annet was het daar helemaal mee eens. Ze zag ook wat meer mogelijkheden door het geld dat ze kon verdienen maar voor haar was de ontdekking van vandaag nog veel belangrijker. Als ze geil was moest ze altijd een vriendje opsnorren of zelf maar wat aanklooien. Jammer (of maar goed!) dat ze niet eerder had geweten hoe lekker het met een andere meid kon zijn. Een nieuw hoofdstuk in haar leven was begonnen, dat wist ze zeker.

“Doei Marjan, en vanavond doen we nog eventjes een belletje hè?” Riep Annet haar na en Marjan stak alleen haar duim maar omhoog. Ook zij was verlost van heel wat sores en verlangde ook al naar het volgende bezoek van Annet. Haar vriendjes zouden pech hebben, want voorlopig wist ze genoeg te hebben aan haar klanten en aan Annet, dus die konden het wel even schudden! En ze voelde zich ook trots dat ze Annet goed had ingeschat. Een assistente voor haar bezoekwerk kon ze eerlijk gezegd goed gebruiken maar over zo’n succes had ze niet durven te dromen tot vandaag. Met Merel, haar dochtertje, achterop haar fiets fantaseerde ze al over wat ze Annet nog meer wilde leren als ze dat wilde. Die voorbinddildo had ze haar nog niet laten zien en ook hoe ze dacht over anale seks, een andere fantasie van haar, zou ze nog uit moeten vogelen. Maar haast had ze niet dus dat zal de toekomst allemaal vanzelf wijzen.

Ze moest goed op de weg letten, ze moest nog eten koken en Merel uithoren wat ze vandaag had meegemaakt. Een beetje televisie kijken mocht ze ook nog en dan moest ze naar bed waar ze haar nog een verhaaltje voor zou lezen. Maar daarna wist ze het al! Het restje wijn dat er nog over was zou ze lekker op haar gemak opdrinken en lekker geil weg zwijmelen bij de buis om dan vroeg naar bed te gaan. Het dekbed zou ze omdraaien en dan kon ze het geil van Annet zeker nog ruiken. Dan lekker vingeren en het werk afmaken met een roze dildo. Een vibrator met een zacht rubberen hoesje waaraan Annet nog had gelikt en die zelfs even in haar mond had gepijpt.

“Zo meis, we zijn weet thuis!” Zei ze toen ze haar fiets in de berging zette en met Merel op haar arm naar haar flat liep.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s