Marjan VI


Samen naar Berend

Annet was al vroeg op en dat was niet alleen omdat ze Merel naar de crèche moest brengen. Ze aten lekker samen een boterhammetje voordat ze haar wegbracht, maar wel een kwartiertje eerder dan normaal. Ze wachtte niet op Marjan en fietste snel terug naar haar flat. Ze barstte van de zenuwen als ze dacht aan de Berend met wie ze over een uurtje zou liggen te neuken en ze kende hem niet eens. Ze had al kleren klaargelegd, de zoveelste want iedere keer had ze zich bedacht. Een spijkerbroek, een jurkje, een kort rokje, van alles had ze in haar handen gehad. Ook wist ze niet goed welk slipje ze aan zou moeten trekken. Een gewoon slipje, of zou een stringetje leuker zijn?

Shit, ze had veel te weinig aan Marjan gevraagd hierover; hoe zij het deed en wat ze aantrok voor een afspraakje. Dat moest ze de volgende keer zeker vragen! Of zou ze even bellen? Maar nee, dat kwam ook weer zo overdreven over. Uiteindelijk viel haar oog op een wat langer jeansrokje dat ze al een eeuwigheid niet meer had gedragen. Ze trok het uit de kast en zag toen tot haar schrik dat het eigenlijk al tijd was om te vertrekken, wilde ze niet te laat komen!

Ze trok snel haar spijkerbroek uit en paste het rokje. Gelukkig stond die haar nog goed. Ze nam een schoon wit slipje en trok die eronder aan. Een T-shirtje en een regenjack moesten het maar doen hoor; bovendien zou ze toch alles uittrekken, dus zo belangrijk was het eigenlijk ook niet.

‘Domme oen!’ Dacht ze toen ze al bij de voordeur stond. Snel liep ze terug naar haar slaapkamer om twee condooms te pakken die ze snel in haar jaszak stopte. ‘Was ik het bijna nog vergeten!’ En verwenste haar klunzigheid. De volgende keer zou ze alles klaarleggen, dan voorkwam ze dit soort stress. Na twintig minuten stevig doortrappen keek ze op haar horloge en zag dat ze zelfs nog een paar minuten te vroeg bij de grote nieuwbouwflat aankwam waar hij woonde. De nummers stonden groot aangegeven, dus vond ze snel de bel.

Binnen keek ze haar ogen uit. Overal vaste vloerbedekking, ook in de hal en in alle gangen. Er hingen zelf schilderijen aan de muur! Dat was wel andere koek dan in haar flat, daar kwam je hooguit wat graffiti tegen. Een van de laatste deuren in de gang ging open en er stapte een jonge vent naar buiten. Hij zag haar aankomen en zwaaide naar haar, dus dat zou die Berend wel zijn wist ze.

“Hallo, jij moet Katrien zijn, de vriendin van Marjan?” Vroeg hij.

‘Shit ja,’ Marjan had haar wel eens verteld dat niemand haar eigen naam hoefde te kennen, maar ze had haar niet verteld dat zij haar Katrien had genoemd. Een rot-naam die ze zelf nooit zou hebben gekozen, maar ja. ‘

“Ik ben de vriendin van Karin ja! Dus jij bent Berend?” Vroeg ze, hem snel bekijkend en taxerend. Het viel haar reuze mee! Een verzorgde man, netjes gekleed in trendy vrijetijdskleding die er erg duur uit zag. Hij rook fris naar zeep en aftershave en had heel verzorgde handen viel haar meteen op. Dat was alvast een meevaller.

Zijn flat was super de luxe ingericht met een wit tapijt, een lichtgrijze leren bank en een joekel van een televisie die aan de muur hing. Die viel niet te overzien, ook al omdat hij er al een seksfilm op afdraaide en ja hoor, zoals Marjan al had gezegd, een met alleen maar meiden. Die waren elkaar al druk aan het beffen en lagen lekker bovenop elkaar met hun gezichten op de kutjes. De beelden waren vooral close-ups maar Annet lette daar niet echt zo op. Berend liep naar een wandmeubel waarin hij ook een barretje had verborgen.

“Je bent een prachtige meid Katrien, maar dat had Marjan me al verteld. Het is nog wel vroeg, maar heb je misschien zin om iets te drinken? Ik heb vandaag vrij, dus heb ik wel zin in een pilsje. Maar ik heb ook iets sterkers of een glaasje port als je dat lust. Anders heb ik ook frisdrank in de aanbieding hoor, dus je hoeft het maar te zeggen. En neem rustig plaats op de bank hoor, dan kom ik zo bij je zitten.”

Berend had dus wel een vlotte babbel en ook een lekker kontje zo te zien. Ze zei snel dat ze ook wel een pilsje lustte en met hem meedeed. Ze had wel eens getongd met een jongen die bier op had en zij nog aan de spa zat. Nou ja, net zoiets als met knoflook: als je het zelf ook gegeten hebt is het oké maar anders minder jofel. Hij liep even naar een hoek van de kamer waar een open keuken was. Dat was haar nog helemaal niet opgevallen maar ondertussen keek ze snel nog in het rond.

Berend kwam al aangelopen met twee gespoelde glazen en zette ze met de flesjes op de glazen tafel voor hen. Voor hij naast haar ging zitten gaf hij haar drie briefjes van vijftig euro. Ze borg het geld maar snel weg in haar jaszak. Ze vond het eigenlijk wel gênant maar Berend lette daar niet op, want hij schonk hun glazen vol en overhandigde haar er een om te kunnen toosten.

“Meid Katrien, wat zie je er geweldig uit!” Zei hij en bekeek haar met een best wel geile blik. Annet snapte wel dat hij wat meer wilde zien dan haar spijkerjasje, dus die trok ze snel uit. Berend vroeg of ze op wilde staan om zich te laten bekijken aan alle kanten. Nou ja, hij zette er het tempo wel in! Ze vond het wel fijn dat hij niet begon over persoonlijke dingen of zo en hij de zaak regisseerde. Dan hoefde zij er tenminste niet over na te denken. Ze vond het wel vreemd dat hij zomaar onder haar rokje voelde aan haar slipje en toen ook nog eens aan haar tieten begon te voelen. Maar ja, hij had haar gehuurd zoals ze het zelf zag, dus mocht hij zijn gang gaan.

“Zullen we ons dan eerst maar eens uitkleden?” Stelde hij voor. “Ik wil je heel graag helemaal naakt zien Katrien, want volgens mij heb je een heerlijk kontje en mooie stevige en zachte borsten!”’

Berend trok zijn poloshirt al uit en legde dit, netjes gevouwen, op een stoel. Ook zijn andere kleren gingen uit en alles werd netjes opgestapeld zag Annet. Ze deed haar best zich ook zo snel mogelijk uit te kleden om hem bij te houden maar bekeek hem ook nauwlettend. Zelf legde ze haar kleren op een stapeltje naast de bank, ze vond het maar een rare situatie. Het gehijg van de meisjes op de film (het geluid stond best wel hard), Berend die zich stond uit te kleden en zij trok ook haar kleren uit alsof er niets aan de hand was. Ze voelde wel dat hij haar net zo nieuwsgierig bekeek als zij naar hem keek. Hij was van onderen geschoren, wat ze wel fijn vond. Mannen kicken erop als ze geen bos schaamhaar tegenkomen tussen de benen van hun vriendin, maar lopen zelf soms nog met een oerwoud tussen hun poten en vinden dat dan wel weer normaal. Alsof die haren niet gaan stinken als je aan het pijpen bent en als ze los in je mond komen dan, nou ja, gewoon jakkes. Zijn buik was gewoon vlak en zijn redelijk stijve piemel was, zoals Marjan al had aangekondigd, niet extreem dik of groot maar wel van een fors’ formaat in vergelijking met de pikken die ze al gezien had.

Hij bekeek haar al even taxerend en zag tot zijn vreugde dat zij haar kutje helemaal kaal geschoren had. Marjan had er meestal nog een streepje of plukje haar op staan. Hij had haar nooit gezegd dat hij dat wel vreemd vond, want dat moest ze ook zelf weten. Maar helemaal kaal vond hij wel zo mooi. Haar tietjes zou hij echt van kunnen dromen, mooi klein en stevig rond! En dan haar billen! Dat was pas echt een forse handvol geilheid.

Ze draaide spontaan een kleine pirouette voor hem en vond het eigenlijk wel geinig zo bekeken te worden. Hij stond haar kwijlend aan te kijken en, maar dat leek misschien ook maar zo, zijn pik leek wel spontaan te groeien. Ze nam langzaam een nipje aan haar bierglas en liep toen op hem af, haar borsten vooruit stekend en draaiend met haar kontje. Ze nam hem aan haar hand en mak als een lammetje liet hij zich meenemen naar de bank. Toen hij zat ging ze naast hem zitten met haar benen over zijn schoot en gaf hem een kusje. Meteen beantwoordde hij die met zijn tong voelend tussen haar lippen. Hij zag er schoon uit en smaakte fris, dat wil zeggen ook naar bier, dus liet ze hem zijn gang gaan.

Zijn pik kwam nu echt met schokjes omhoog tegen haar been, dus dat trucje was haar ook gelukt. Zonder hem wat te vragen dook ze met haar knieën op het zachte tapijt en pakte zijn plasser vast. Ze trok de voorhuid naar achteren en zag dat hij schoon was, dus kon ze hem zo ook even pijpen. Hij legde zijn hand op haar achterhoofd, maar dat deden heel veel jongens wist ze uit ervaring. Ze legde haar hand om zijn staaf zodat ze alleen zijn eikel hoefde te pijpen, zo kon hij ook nooit verder in haar mond komen dan zij zelf wilde. Toen hij met een gespannen stem vroeg of hij ook in haar mond klaar mocht komen was het voor hem afgelopen met de pret.

Ze hield haar vingers rond zijn lul en trok er langzaam aan toen ze hem aankeek en vertelde dat ze dat nooit zou doen bij een eerste ontmoeting.

“Dan moet er wel een band met iemand zijn hoor, sorry. Daar maak ik geen uitzonderingen in. Ik doe ook geen andere extreme dingen als je dat wil weten. Er is me ook wel eens gevraagd voor neuken op zijn Grieks. Als ik dat al doe; dan zeker niet bij iemand die ik voor het eerst zie en intiem zonder condoom kan helemaal niet. Nooit.” Zei ze stellig. “Dan vragen ze maar een straathoertje of een junkie, misschien dat zij dat wel doen, maar dan zijn de risico’s ook voor hun.”

Berend durfde niet verder te vragen want hij voelde zich danig op zijn nummer gezet. Annet voelde zich zeker nu ze dit gezegd had en troostte hem met een dikke knuffel. Ditmaal had ze goed opgelet en ervoor gezorgd dat ze haar condooms binnen handbereik had. Die lagen klaar tussen haar kleren en ze kon er zo bij. Voor hem ongezien had ze er al een gepakt en nog even nam ze zijn lul in haar mond. Ze rolde het condoom over zijn speekselnatte eikel zodat hij dat amper meekreeg. Toen ze wijdbeens op de bank ging zitten naast hem en haar kutje opensperde was hij alles vergeten en kroop meteen op haar. Half verstaanbaar vertelde hij hoe mooi en lief hij Katrien vond en zij wees zijn pik de weg naar haar poesje.

Ze kreunde wellustig om hem geil te maken maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig. Al na een paar stoten gromde hij dat hij klaar kwam, kneep zijn billen hard en trilde met zijn bovenbenen. Daarna lag hij even lomp zwaar op haar maar krikte zich gelukkig snel op zijn ellebogen omhoog. Snel legde ze haar vingers om het randje van de condoom zodat hij zich veilig terug kon trekken. Het reservoirtje hing gevuld met zwaar wit sap naar beneden en hij stroopte het gelukkig zelf af. Ze kreeg nog een kusje, netjes op haar wang, en Berend liep naar de keukenhoek om het weg te gooien. Ze hoorde hem zijn handen wassen en toen hij terugkwam keek hij haar tevreden en blij aan.

“Tja, zo gaat dat dan! Het is super lekker maar duurt te kort een eerste keer! Dat komt omdat je zo super mooi bent, lieve Katrien! Maar een tweede keer kan ik me beter inhouden hoor, dan is het voor jou hopelijk ook wat lekkerder.”

Annet vond het aardig van hem dat hij dat zei maar verder deed het haar niks. Ze had helemaal niks met hem, alleen maar veel euro’s VAN hem en dat vond ze wel prettig. Al met al kon ze hem nu twintig minuten zag ze op de wandklok en ze wilde echt niet te lang bij hem blijven; afspraak is afspraak immers. Kortom, meneer Berend had nog veertig minuten.

Ze namen nog een slokje bier en toen begon Berend over haar vriendin, Marjan, en hoe goed ze elkaar kenden wilde hij weten. Annet had geen zin om daarover te praten, en bovendien ging hem dat ook geen flikker aan vond ze. Om hem af te leiden keek ze star naar het beeldscherm waarop twee vrouwen met siliconenborsten een showtje gaven en knikte zo nu en dan om hem in de waan te laten dat ze naar hem luisterde. Ze fingeerde geilheid, opgeroepen door de film en door Berend zijn aanwezigheid, door zichzelf te vingeren met een hand en de andere hand gebruikte ze om het bovenbeen van Berend te masseren. Hij hield meteen zijn mond en keek vol interesse naar haar poesje.

“O, dat is een geile film” lispelde ze zacht, maar goed hoorbaar voor haar klant. Ze begon te hijgen en greep toen naar de pik van Berend, die nog niet helemaal verslapt was en al snel weer steviger werd.

“Weet je wat ik geil zou vinden?” Vroeg ze hem lieflijk. En zonder op een antwoord te wachten vertelde ze hem dat ze graag op zijn hondjes genomen zou willen worden zodat ze ook nog verder naar de televisie zou kunnen kijken. “En als je wil mag je ook mijn kontje strelen, dat vind ik lekker. Mijn sterretje mag je ook strelen als je wilt, dat is een fijn gevoel, maar je mag er niet in hoor!” Zei ze vastberaden.

Berend kwam meteen in actie en schoof de salontafel een stuk opzij. Annet had haar tweede condoom al in haar hand toen ze hem nog even pijpte en met zijn ballen speelde om hem weer hard te laten worden. Gelukkig was hij wel een potente vent, dat maakte het allemaal wel gemakkelijk.

Ze rolde het kapotje over zijn pik en knielde toen op het tapijt, haar rug naar beneden houdend en haar kontje zo hoog mogelijk. Ditmaal liet ze hem zelf zijn piemel in haar kutje steken en zijn lul was eigenlijk wel van een aangenaam formaat. Niet te dik en niet te kort, dus een goede neuk-lat zogezegd. De film vond ze zelf een grote afknapper, maar als het hem opwond, so what! Ze hijgde krols toen hij lomp en gevoelloos in haar borsten kneep. Van de gegeven hint tot vrijheid om met haar kontje te spelen maakte hij ook gretig gebruik. Braaf speelde hij over haar kontgaatje en had zelf zijn vinger nat-gelikt voordat hij haar aanraakte. Ze had het niet erg gevonden als hij een stukje vinger in haar had gedrukt, maar zelfs dat deed hij niet. Krols schudde ze met haar billen en kneep met haar kutje, iets dat hij geweldig vond te horen aan zijn steunen.

Ze had zelf gedacht dat hij haar ook nog wel in een ander standje wilde nemen. Lekker op hun zij of plat op de vloer liggend, Katrien voorover hangend op de bank of noem maar iets op. Variaties genoeg toch, op het standje hondjes? Ze dacht er even aan om zelf het voortouw te nemen maar liet het initiatief maar van hem afhangen. Hij was de klant en moest het zelf maar weten. Heel wat vriendjes hadden er een waar neukfeestje van gemaakt met haar, maar schijnbaar miste hij die fantasie. Wel dacht ze er aan hoe zijn formaat pik in haar kontje aan zou voelen. Dat wilde ze echt wel een keertje meemaken. Zijn pik was niet dikker dan de dildo die ze had uitgeprobeerd en die ging er gemakkelijk in. Qua lengte ontliep het mekaar niet veel maar Marjan had haar gezegd hiermee te wachten en daar hield ze zich ook maar aan. Een tweede of derde afspraakje zou iedere keer goed verdienen! Hij was wel een sullige neuker maar gelukkig niet overheersend of agressief, eigenlijk veel te lief! Een beetje ruigere film of zo had haar leuker geleken dan deze softcore Hollywood seksfilm.

Ditmaal duurde het een stuk langer voor hij zich klaar wist te pompen in haar poesje en zijn tweede condoom vulde. Hij trok haar met haar heupen tegen zich aan en zijn buik drukte tegen haar billen. Ze voelde zijn pik kloppend samentrekken in haar poesje en wist dat hij weer klaarkwam, hetgeen ze beloonde met een luide kreun. Hij hield zelf zijn piemel (en dus ook het condoom) vast toen zij zich langzaam voorover liet glijden. Ze liet zich voor hem op haar rug rollen en deed nog even een masturbatieshowtje waarvan hij duidelijk genoot. Hij vrat haar zowat op met zijn ogen en trok de laatste druppeltjes sperma in het slap hangend rubberen vliesje, hetgeen geen zicht was maar hij vond het lekker dus…

Toen Berend weer terug kwam uit zijn keukenhoek en haar vroeg of ze nog zin had in een fris pilsje keek ze duidelijk naar de wandklok en gaf hem daarmee al een duidelijk antwoord.

“Sorry, maar…” en zweeg daarna heel diplomatisch, zodat hij haar verhaaltje zelf in zou kunnen vullen. Op haar gemak pakte ze haar kleren en begon zich langzaam aan te kleden. Te beginnen bij haar sokken en pas als laatste haar slipje en het rokje, zodat hij nog tijd had om te genieten van het uitzicht, wat hij ook ten volle deed.

Zelf trok hij netjes zijn boxershort aan voor hij haar naar zijn voordeur begeleidde.

“Zou ik Marjan nog eens mogen vragen of je nog een keertje langs wilt komen Katrien? Ik wil je graag beter leren kennen, want ik vind je een prachtige meid!”

Gevleid en in de wetenschap dat hij de volgende keer meer aan het betalen zou komen fleemde ze dat ze het ook ‘heel erg naar haar zin’ had gehad. Marjan zou het haar zeker laten weten als hij haar weer wilde zien en zij zou dat heel fijn vinden meldde ze met een zo zwoel mogelijk klinkende stem. Een beetje zacht en verlegen, hem van onderuit aankijkend. Ze gaf hem nog een nat kusje op zijn wang voor ze de deur uitliep richting uitgang.

Ze voelde zich heerlijk tevreden met het geld op zak. Het was allemaal meegevallen, ook dankzij de tips die Marjan haar had gegeven en ze vond dat ze het professioneel had doorstaan. Eigenlijk had ze nog even bij Marjan langs willen gaan om haar te vertellen hoe het gegaan was maar dat zou nog wel komen. In plaats daarvan ging ze een lekkere tosti eten in de stad, een luxe die ze zich al een lange tijd niet had gegund. Daarna had ze nog best wel eventjes tijd voordat ze Mereltje op moest halen en bracht die tijd door in de stad. Ze kocht een paar leuke slipjes, want die van haar waren al best wel oud eigenlijk en ze had daar nooit geld aan willen uitgeven. Bij een boekhandel waar ze voorbij liep, zag ze een sprookjesboek in de ramsj liggen. Een dik boek met mooie plaatjes zag ze en kocht dit voor Merel. Dan kon ze weer eens wat anders voorlezen voor ze ging slapen en dat was voor hen allebei wel leuk wist ze.

Bij de kinderopvang zag ze Marjan, maar die stond daar met andere moeders al te wachten. Ze stak haar duim omhoog en keek haar daarbij vragend aan. Annet straalde toen ze het gebaar bevestigde en Marjan leek zichtbaar opgelucht.

“Heb je morgenvroeg tijd?” Vroeg Annet haar toen ze elkaar zagen bij de fietsen. Marjan knikte meteen een ja en zei toen zacht, zodat de andere moeders het niet zouden kunnen horen, dat ze haar het liefst meteen wilde kussen.

“Kom lieverd” zei ze tegen Merel, “dan gaan we lekker naar huis. Mama heeft lekker verse doperwtjes gekocht. En vanavond lees ik een verhaaltje voor uit een heel mooi dik boek, dat ik speciaal voor jou heb gekocht!”

Marjan hoorde dit glimlachend aan, want nu wist ze zeker dat alles goed was gegaan bij Berend. Maar Annet kon het toch niet laten haar nog eventjes een sneer te geven en plein public.

“Die vriendin van jou, die Katrien, vind ik wel een trut hoor! Ik vind haar best wel raar doen zo nu en dan en ik krijg geen hoogte van haar.”

De andere moeders die het meekregen keken verbaasd op maar zagen niet hoe Annet een knipoogje gaf aan Marjan.

‘s Avonds tegen een uur of negen ging de telefoon van Annet en op het schermpje zag ze dat Marjan haar belde. ‘

“Hoi lieverd!” Ving ze aan. Marjan wilde horen hoe het was gegaan met Berend. Annet gaf een kort verslag van het bezoekje maar beloofde haar alles te vertellen als ze elkaar morgen weer zouden zien. Marjan was gerustgesteld zei ze. Ze was even bang geweest dat er wat fout was gelopen of zo vanwege haar opmerking over Katrien. Maar toen ze dat kort had toegelicht moest Marjan lachen en zei nieuwsgierig te zijn om alles van haar te horen.

Annet vertelde nog wel dat Merel echt genoten had van het sprookjesboek dat ze had gekocht voor haar. Ze had het verhaal over de Bremer stadsmuzikanten voorgelezen en daar had ze met rode oortjes naar geluisterd! En de tekeningen in het boek waren prachtig. Ze kon het verhaal nog vaag van vroeger, maar was eigenlijk zelf ook vergeten hoe het ging. Maar lang duurde de babbel niet. Ze maakte Annet nog wel lachend uit voor ‘kleine perverse meid!’ Toen ze zei dat ze zich nog klaar zou kezen met een vibrator waarbij ze aan haar zou denken.

“Als je nog wat geiligheid over hebt maken we die morgen samen paraat, oké?” Stelde ze voor. Annet stelde droog dat ze voor haar altijd nog een hele voorraad in de kast had liggen en ze die altijd mee zou nemen.

“En dan wil ik ook wel horen welke kerel er interesse heeft om ons samen bezig te zien, want als echte showgirl zou ik dat super vinden! Maar misschien kunnen we morgen nog even repeteren?”

“Ik ga ook maar eens vroeg naar bed vanavond om me voor te bereiden voor morgen. Maar ik zal straks aan je denken hoor” zei Marjan. “Als wij allebei hetzelfde doen!”’ Annet wilde al bijna ophangen toen Marjan haar vroeg of ze dat rokje wat ze aanhad vaker droeg. Dat ze haar nog nooit eerder in een rokje had gezien en het wel mooi vond staan…

Annet kleurde rood toen ze dat hoorde en wist meteen wat ze morgen aan zou trekken als ze Mereltje weg ging brengen.

“Ik ken jou ook alleen maar in een spijkerbroek hoor! Of met helemaal niks aan dan… Volgens mij heb jij helemaal geen rokje en, ja, dat ding lag al een paar jaar ongebruikt in de kast. Maar het paste nog.”

Ze keek nog even naar het journaal en nam toen nog eventjes een douche. Naakt liep ze naar haar slaapkamer om nog even lekker te vrijen met zichzelf en dan heerlijk haar ogen te sluiten tot de wekker haar weer zou wakker maken.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s