Marjan VIII


Vrijdagmorgen stond Annet al vroeg onder de douche en eerlijk gezegd voelde ze zich best wel gespannen. Zo meteen nog even lekker eten met Mereltje en haar dan wegbrengen. Daarna zou Marjan met haar meekomen en dan op naar Patrick! Ze trok zuchtend gewoon haar spijkerbroek aan want omkleden zou ze zich altijd nog kunnen. Geschoren had ze de avond tevoren nog, dus tussen haar benen voelde het nog lekker glad aan en er was geen stoppeltje te bekennen. Ze wilde nog even een lekker geurtje opdoen maar bedacht zich nog net op tijd. Dat kon wachten!

Toen ze met Marjan haar flatje binnen liep hadden ze nog een klein uurtje de tijd voor ze moesten vertrekken. Marjan droeg een zomerjurkje maar was voor de rest helemaal niet opgetut. ‘

“Nee meid! Waarom zou je je verkleden?” Antwoordde ze Annet. “Die kerels willen een soort vriendinnetje ontvangen snap je? Als ze een opgetutte hoer willen neuken bellen ze wel een escortservice of zo, maar dat willen ze juist niet! Een leuk lingeriesetje vinden ze wel tof hoor, een klein slipje of zo, maar voor de rest hoef je echt niks te doen! Je ziet er lekker uit och, en zo valt het voor hun buren ook niet op, dus blijft het allemaal lekker discreet!” Annet voelde zich meteen gerustgesteld.

Voor Marjan leek het allemaal zo gewoon op de een of andere manier. Zij maakte zich al drie dagen druk over wat ze gingen doen. Eigenlijk belachelijk, dat wist ze zelf ook wel. Een uurtje, of anderhalf uurtje, en het was weer tijd voor afscheid van die vent en klaar was het. Zo zag Marjan het ook maar toch was ze nog best wel zenuwachtig. Annet ging nog snel even naar de WC voor ze naar beneden gingen om hun fietsen te pakken. Gelukkig hoefden ze niet al te ver te fietsen, want na een minuut of tien stonden ze al voor de winkelgalerij waar hij boven woonde. Marjan belde aan en zei door de intercom dat ze hun fietsen even binnen wilde zetten waarop de deur meteen begon te zoemen. Marjan wees naar een deur waarachter ze de fiets konden parkeren en liep meteen door naar de lift.

“Kom op meid, het is gewoon lekker vrijen, betaald worden en we zijn klaar!” Zei ze tegen Annet toen ze in de lift omhoog gingen naar de derde etage. Annet had geen tijd om hierover na te denken want de liftdeuren gingen al open en in het halletje stond een deur al open. Een man kwam naar buiten gelopen en gaf meteen een knuffel aan Marjan. “En jij bent Katrien?” Verwelkomde hij haar met een warme hand. Shit ja, dat was ze alweer vergeten! Wel vreemd hoor, dat ze Marjan gewoon Marjan noemden en zij opeens Katrien heette. Ze knikte en keek hem verlegen aan, maar hij lachte haar vriendelijk toe. “Kom binnen!” Zei hij en hield de deur voor hun open.

“Wow, Katrien! Je ziet er echt prachtig uit! Kan ik je jas aannemen?” Vroeg hij en ze voelde hoe hij haar taxerend bekeek. Het liefst was ze meteen weer weggegaan (Katrien!), maar dat kon ze nu natuurlijk niet meer maken. Ook de jas van Marjan hing hij aan de kapstok in de hal.

“Wil jij ook een glas vers sinaasappelsap?” Vroeg hij, kijkend naar Annet. “Marjan vindt dat ook altijd lekker, dus ik heb het al voorbereid hoor. Maar lopen jullie alvast door, Marjan kent de weg!” Hij wachtte haar antwoord niet eens af, bedacht ze zich. Maar ja, een glaasje sinaasappelsap was altijd wel lekker en ze liep mechanisch achter Marjan aan. Die liep meteen de grote woonkamer in waar ze aan de glazen eettafel ging zitten, haar gebarend met haar hand dit ook maar te doen.

“Zo, dus jij bent de vriendin van Marjan?” Begon Patrick toen hij ook binnen kwam met een dienblad.

“Marjan en ik kennen elkaar al een tijdje hoor, dus ze zal je wel het nodige over mij verteld hebben! Ik hoop maar dat ze geen al te slechte dingen heeft verteld!” Lachte hij. Ze dronken hun sapje op en ondertussen ratelde die vent maar door. Over zijn ex-vrouw, zijn werk en ook over Marjan. En over zijn geheime fantasietje van twee meiden die elkaar ook lief vonden. Annet vond het maar een vreemd figuur, maar ook weer niet onsympathiek. Bovendien zag hij er zelf niet slecht uit en woonde goed.

Na zijn monoloog stelde hij plompverloren voor dat ze verder zouden gaan en Marjan stond als eerste op richting de badkamer. Dat was wel eventjes luxe zeg. Het was zo groot als een slaapkamer met twee wasbakken naast elkaar, een douche, een ligbad en ook nog een douche! Annet hield Marjan goed in de gaten en zij begon zich gewoon uit te kleden zodat zij dat ook maar deed. Met haar jurkje had Marjan al snel een voorsprong maar toen zag ze dat Patrick, die zichzelf ook al uitkleedde, vooral oog had voor haar. Ze vervloekte haar spijkerbroek die zo moeilijk over haar voeten te trekken was en leunde stiekem even tegen de wasbak om haar evenwicht te bewaren. Patrick liet onbeschaamd weten dat hij haar stond te bekijken en complimenteerde haar meteen met haar billen en mooie ronde tietjes. Het vereerde haar wel, maar tegelijk schaamde ze zich ook best wel. Vooral toen ze voelde hoe zijn handen in haar billen knepen toen ze haar slipje naar beneden trok, ze verloor bijna haar evenwicht. Gelukkig liet hij haar al snel met rust omdat hij zichzelf ook uit begon te kleden.

“Sorry hoor, ik moet nog even plassen” zei Marjan toen ze hun kleren uit hadden getrokken. ‘

“Shit, wat nu?” Dacht Annet. Ze keek de andere kant op en voelde maar alvast aan de pik van Patrick die half slap naar beneden hing maar meteen harder werd toen zij haar vingers er omheen legde. Hij had zichzelf ook geschoren en dat vond ze wel cool. Een paar vriendjes maar die ze had gehad waren ook kaal van onderen en dat vond ze wel wat meer hebben dan zo’n bos kriebelhaartjes. Ze stonden met hun rug naar Marjan maar Annet zag wel hoe hij in de spiegel keek naar Marjan. Die hield haar benen ver uit elkaar en begon toen zomaar te pissen waar zij bij waren. Annet hoorde haar plas in de pot lopen maar durfde zelf niet te kijken tot hij in haar billen kneep. Toen keek ze onbewust toch in de spiegel en zag hoe Marjan de laatste druppeltjes naar buiten perste en haar kutje droog wreef met een stukje Wc-papier.

“Zo, nu even opfrissen hè?” Zei ze en pakte een washanddoekje dat ze nat gemaakt inzeepte en haar kutje schoon waste. Ze gaf het door aan Annet en nam een andere om Patrick zijn pik af te wassen boven de wasbak.

“Je weet dat ik je altijd even inspecteer hè?” Zei ze met een knipoog. “Maar netjes hoor! Schoon gewassen en geen vreemde dingen. Met jou wil ik wel mee, jij ook met mij?” En nam hem mee aan haar hand, gevolgd door Annet die op haar beurt ook werd meegetrokken door hem.

Op zijn bed proefde ze dat hij ook nog fris naar verse jus-d’orange smaakte toen hij haar op haar mond kuste en meteen haar lippen begon af te tasten met zijn tong. Zijn handen masseerden haar billen en haar tietjes maar zwierven ook over haar rug en haar buik. Ze leken wel overal tegelijk maar ze had wel door dat Marjan, op de vloer geknield, zijn pik in haar mond nam en hem begon te pijpen. Al snel begon hij te hijgen en drukte hij haar tegen zich aan tot ze Marjan hoorde vragen of ze hem een jasje aan moest trekken.

Zijn geknik maakte wel duidelijk wat hij wilde en Marjan greep in een bakje dat op het hoofdeinde van het bed stond. Hij had de condooms gewoon klaar staan!

“Hé Patrick, kom jij zo lekker klaar in mijn kutje? Ik ben er helemaal klaar voor hoor, lekker jouw pik in me. En ik weet zeker dat Katrien het heel lekker vindt als je haar lekker likt, heb je daar zin in?” Het enigste wat hij deed was ja-knikken. Heel handig duwde Marjan Annet op het bed tot ze met haar billen op het kussen zat en trok Patrick toen over haar heen. Met haar hand stuurde ze zijn pik in haar poesje en maakte zich toen klein. Patrick dook meteen met zijn kop tussen de dijen van Annet en begon als een dorstige hond aan haar kutje te likken. Begeerte deed hem iedere subtiliteit vergeten en teder gevoel was ver te zoeken in zijn tongenspel. Als een lompe hond bonkten zijn heupen op Marjan in en slurpend zoog hij aan het kutje van Annet. Marjan hiel haar hoofd opzij om hem ruim baan te bieden om ook zijn orale behoeften te laten bevredigen, maar lekker was het maar voor eentje, maar ja, die moest daarvoor ook dokken uiteindelijk…

Nog eerder dan Annet had verwacht zakte hij neer op Marjan en prevelde dat hij heerlijk was klaargekomen. Het topje van zijn condoom was inderdaad gevuld met een portie sperma zag Annet toen hij van haar af kroop en het kapotje voorzichtig vast omklemde. Zijn pik was nog redelijk stijf zodat het een beetje overdreven uitzag, maar soit.

“O dat was lekker!” Zuchtte Marjan overdreven. “Voor jou ook Katrien? Ik heb nog steeds zo’n zin” zuchtte ze en Patrick negerend liet ze zich omrollen op haar buik en nam zo de plaats in van hun lover. Zij likte Annet met heel wat meer raffinement en gevoel en Annet sloot haar ogen om de entourage te vergeten.

“Wil jij me ook lekker likken?” Vroeg Marjan. “Ik ben nou zo geil dat ik meteen nog een keertje klaar wil komen!” Voerde ze haar theaterspelletje verder op.

Het was best wel lekker, hoe kort ze daarna in standje negenenzestig lagen, maar die Patrick was bepaald geen extra stimulans als toeschouwer. Maar het was echt niet moeilijk om dat maar te vergeten, ook al voelden ze hoe Patrick op zijn knieën op het matras naar hun begon te kijken. Op de een of andere manier voelde Marjan de situatie perfect aan en Annet liet zich gewillig leiden door haar. Het was haar vriendin met ervaring en toen zij haar omrolde zodat ze bovenop kwam te liggen liet ze zich gemakkelijk leiden. Al snel lagen ze te hijgen en maakte overdreven slurpende geluiden. Met een hand bepotelde Patrick de rug en de billen van Annet, die dat maar gelaten onderging, afgeleid door Marjan die haar best deed haar dit te doen vergeten. Zijn andere hand gebruikte hij om aan zijn pik te trekken om de weer stijf te rukken, iets wat hem langzaam lukte. Marjan zoog zich zo lekker aan haar vast en likte daarbij over haar klitje en al snel lag ze echt te genieten.

Marjan nam duidelijk het initiatief en kreunend dat ze klaarkwam duwde ze Annet op haar rug. Subtiel duwde ze Annet omhoog om Patrick ook te pijpen. Hij kreunde van genot toen ze haar warme adem alleen al over zijn eikel voelde stromen en zuchtte toen haar tong over zijn toompje gleed.

“O Katrien!… Wat ben jij een lekkere meid zeg! Was het lekker met Marjan?” Informeerde hij verlustigd.

“Met jou erbij is alles nog veel lekkerder” greep Marjan in en gaf een stiekem knipoogje naar Annet. Duidelijk voor hem zichtbaar gaf ze Annet een tongzoen en leidde haar toen mee haar zijn pik, die ze tussen hun lippen namen. Zo pijpten ze hem even samen tot Marjan vroeg of hij misschien ook zin had om het kutje van Katrien eens goed te pakken.

Zelfs Annet had niet meegekregen hoe ze een Durex-pakje had gepakt maar ze scheurde het wel open.

“Jij hebt heerlijke tietjes Katrien” Zei hij tegen Annet toen Marjan zijn weer stijve pik voorzag van een rubberen hoesje “en je bent net ook weer lekker klaargekomen hè?”’ Ze knikte en zei hem dat het alleen maar nog lekkerder kon worden als hij haar lekker zou neuken. Marjan stak achter zijn rug haar duim omhoog om haar te supporteren want een betere tekst had ze haar niet in kunnen fluisteren. Ze streek met haar vinger tussen zijn billen tot ze zijn pik te pakken had en duwde die richting het poesje van Annet. Even wreef ze de eikel tussen haar lipjes en toen ze voelde dat die voor haar gaatje zag duwde ze hem naar beneden. Een duidelijk hoorbare “ah, ha…” klonk uit zijn mond toen hij in haar gleed en Marjan kon het niet nalaten hem nog eens extra te pushen. Letterlijk en figuurlijk welteverstaan, want met haar wijsvinger duwde ze in zijn kontgaatje. Ze voelde hoe zijn kringspier samentrok en zijn billen spanden als ze haar hand bewoog, wat ze best wel een amusant spelletje vond. Een lichaam is als een trekpop, letterlijk en figuurlijk, als het erop aan komt. Ze ging er maar eventjes mee door want hij ervan te genieten tot het haar tijd leek voor wat variatie.

Ze knielde voor hem neer en dat verraste hem net zoals Annet, want allebei hielden ze even op met hun pompende bewegingen. Annet gleed naar achteren over het matras en hij volgde haar maar al te graag. Ongemerkt voor Patrick schudde Marjan een beetje aan het hoofdkussen en ging daarna exhibitionistisch over Annet haar hoofd zitten. Ze trok haar schaamlippen uit elkaar zodat Patrick het vooral goed zou kunnen zien en vingerde over haar klitje, zonder daarvan echt opgewonden te raken. Maar hij krulde met zijn rug wel overeind zodat hij wel moest ophouden zijn speeksel in Annet te laten druppelen met zijn onbehouwen gekus wat ze maar al te goed kende.

“Ga je haar beffen, Katrien?” Zuchtte hij, terwijl zijn lichaam klam begon aan te voelen. Juist daaraan had Marjan altijd zo’n tering-hekel en wilde dit Annet besparen. Shit, nou gaat ie weer reuzel zweten! Had ze wel eens gedacht als hij haar weer lag te pompen voor de tweede ronde. Annet vond het aangenamer om een kutje te likken dan die bek van die vrijer te moeten kussen. Het kutje van Marjan, dat zo lekker smaakte en dat ze zo goed kende inmiddels. Ze herkende ieder huidplooitje en wist precies hoe ze haar op kon winden met haar lippen en haar tong.

Patrick ploegde voort, lomp en zonder gevoel om haar te bevredigen. Marjan wond hem op door extra veel geluid te maken en zichzelf goed aan hem te laten zien. Ze boog achterover zodat hij een goed zicht had op haar tieten en ook haar buik kon hij goed zien. Net zoals Annet haar uitlikte en op haar schaamlippen zoog en zij haar tong ver uitstak om haar klitje te kunnen verwennen. Gelukkig was het een dik en zacht matras waarop ze lag. Dat gaf lekker mee als hij weer hard op haar landde met zijn gebeuk. Hij voelde helemaal warm en klam aan voelde Annet. Ze had ook eens een keer een vriendje laten slapen die net zo had gevreeën, maar dat was voor hem dus ook een eenmalige ervaring gebleven. Maar ditmaal zou ze snel weer weg kunnen gaan en hij betaalde haar er goed voor, dus meer dan alleen maar een paar pilsjes.

Ze begon hard mee te hijgen met Marjan om hem de indruk te geven dat zij hem een geweldige vrijer vond. Maar vooral ook om hem op te winden zodat hij sneller klaar zou komen. Toen ze hem even aankeek zag ze hem staren naar Marjan, vooral naar haar tieten en haar kutje. Zijn blik gleed naar haar gezicht maar werktuiglijk keek hij daarna weer naar de op en neer hijgende tepels van Marjan. Toen ze over zijn rug wreef voelde die helemaal nat en lauw klam aan, bepaald niet appetijtelijk zogezegd. Ze moest meteen denken aan die lui die reuzel zweten want hij voelde ook heel vettig aan. Ze liet hem zien hoe ze met open mond en uitgestoken tong weer aan het kutje van Marjan begon te likken. Zij liet zich heftig steunend achterover vallen en steunde op haar handen die ze achter haar rug had neergezet. Annet snapte meteen dat ze een orgasme fakete maar dat vond ze niet erg.

“O Katrien, wat is je kutje lekker!” Murmelde Patrick duidelijk hoorbaar maar hij herhaalde dat wel keer op keer.

“Ja, lekker. Spuit me maar lekker vol! Je hebt een lekkere hete, harde pik, kom maar lekker diep in mijn kutje Patrick” moedigde ze hem aan, en niet zonder resultaat. Hij verstarde en duwde zijn buik nog steviger teen haar aan en licht voelde ze zijn pik in haar poesje kloppend verharden en weer slapper worden.

“Wow!” Zuchtte hij toen hij zich nat van het zweet languit langs hun op het matras liet rollen. Hij straalde toen hij zei dat het wel helemaal perfect was geweest omdat ze nu alle drie tegelijk waren klaar gekomen, de domme fantast! Maar ze gunden hem het pleziertje door instemmend te knikken. Marjan vulde er kies aan toe dat ze de klok zelfs compleet vergeten waren, waarna hij geschrokken op zijn wekker keek.

Het waren maar een paar minuutjes en daar zou Marjan nooit wat van zeggen bij de meeste klanten. Ze zag ook wel dat Annet er helemaal genoeg van had en kon precies indenken waarom! Die Patrick reageerde wel heel actief! Meteen stond hij op, wat een lachwekkend zicht was. Bezweet en nog steeds nahijgend stond hij daar naast het bed met een verslapte piemel waaraan het condoom nog steeds hing. Zo te zien had hij niet echt veel meer gespoten die tweede keer. Toen hij het tegen zijn been aan voelde bedekte hij het rubberen zakje snel met zijn hand en rolde het snel af. Ze zag hoe hij het in een prullenbakje deponeerde en toen stamelde hij nog een keer dat het hem speet. Dat het allemaal zo lekker was geweest dat hij helemaal niet meer op de klok had gelet.

Marjan en Annet liepen hem na naar de badkamer waar hun kleren nog lagen.

Patrick trok een badjas aan en keek verlekkerd naar hoe de meiden zich aankleedden, al het lekkere vlees aan zijn ogen onttrekkend. Stiekem had hij er nog op gehoopt dat ze zich nog zouden wassen of zo, maar ja, hij had het zelf zo laat gemaakt. Toen ze hun jassen pakten dacht Annet al aan de betaling, maar daar kwam hij gelukkig zelf mee op de proppen. Hij had het geld al klaargelegd bij de deur maar liep snel nog even naar de woonkamer. Even later kwam hij terug met twee keer twintig euro.

“Dat is voor jullie, omdat het allemaal wat langer duurde. Sorry hoor, maar het was zo lekker dat ik daar helemaal niet meer op had gelet.” Hij leek opeens wel verlegen toen hij Annet aankeek.

“Lieve Katrien, zou jij me nog eens willen komen bezoeken? Je vrijt zo lekker en bent zo mooi” stamelde hij schuchter.

“Ja hoor, je kunt me bereiken via Marjan hè?” Zei ze kortaf en had daar eigenlijk helemaal geen zin in. Maar om hem nu meteen af te wijzen vond ze ook wel wat bot want eigenlijk was hij best wel vriendelijk. Ze gaf hem nog wel een knuffel en een kusje op zijn wang voordat Marjan datzelfde deed. Ze zwaaiden nog eventjes toen ze stonden te wachten op de lift. Patrick keek hun vanuit zijn open deur na tot de liftdeuren gesloten werden.

Hij voelde zich heerlijk! Het was altijd al eens wens van hem geweest twee meiden bezig te zien met elkaar. En hij had ze allebei ook nog eens geneukt en in hun kutjes gespoten, wow! Een dan nog alle drie tegelijk klaar gekomen. Hij liep naar de keuken en pakte een koud flesje bier uit de koelkast. Zijn snipperdag was goed besteed, wat iemand anders er ook van zou denken. Na zijn biertje zou hij nog even op zijn bed gaan liggen waar het dekbed nog gekreukeld op lag. Daar zou hij de hele film nog eens herbeleven en zichzelf nog eens lekker aftrekken!

Toen Annet samen met Marjan op haar flatje waren aangekomen zaten zij al snel achter een kopje koffie. Annet had het wel smerig gevonden met die Patrick, maar ja, dat was vooral omdat hij zo zweette. Eigenlijk viel hij best wel mee en hij betaalde bovendien ook goed, dus het bleef wel makkelijk verdiend. Maar voor de kick hoefde ze het echt niet te doen, dat neuken voor geld, dat wist ze nu wel. Marjan gaf haar toe dat het voor haar meestal ook niet al te leuk was.

“Ze hebben allemaal wel wat, weet je” legde ze uit. “De een is gewoon lomp, een ander half impotent of anders zeuren ze wel over hun ex of zo. Maar voor mij is het gewoon een half uurtje of een uurtje en dan nokken weet je? Thuis douchen en klaar! Het is voor de klant een kick, anders zouden ze niet bellen of me nog een keertje vragen. Maar alleen maar een paar die kunnen het voor mij ook te gek lekker maken. Ook dat komt voor hoor! Ach, ik voer gewoon een toneelstukje op voor hun en dat wordt goed betaald. Ik zou voor hetzelfde geld iedere dag in een supermarkt moeten werken en dat gaat nu eenmaal niet. Folders bezorgen of krantjes rondbrengen is wel leuk in de zomer maar voor de rest valt dat ook tegen. Nou ja, dan is dit zo slecht nog niet, en bovendien, niemand weet het en zo kan ik wel wat extraatjes doen met Fientje, wat ik anders niet zou kunnen. Leuke kleertjes, er eens een dagje op uit en noem maar op.”

Annet knikte instemmend en relativeerde het door op te merken dat het met de vader van Mereltje ook niet altijd een feest was geweest in bed.

“En na een avondje stappen valt de beschuitjesgast ook wel eens tegen en die geven je niks” vulde Marjan aan. “Een hier weet ik tenminste wanneer ik weer weg kan gaan en voor de rest geen gezeur aan mijn kop. Maar hoe vond jij het eigenlijk als je dat zo bekijkt?”’

“Nou ja, je hebt wel gelijk eigenlijk.” Ze wachtte even en gaf toen toe dat ze het wel wat erger had voorgesteld eerst maar later ook wel leuker. Ze vond zichzelf echt geen vieze hoer maar voor het seksueel genot hoefde ze het echt niet te doen, daar was ze nu wel achter gekomen. Het was inderdaad wel een makkelijke manier om makkelijk wat extra geld te verdienen en, dat vond ze heel belangrijk, kon ze zo ook wat extraatjes voor Merel doen wat ze normaal nooit kon.

“En,” besloot ze, “ik heb er wel een heel lieve vriendin door gekregen” en keek Marjan blij en opgelucht aan.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s