Wendy VII


Enema

Ik belde Wendy en vroeg haar of ik een afspraak met haar kon maken en zoals gewoonlijk was dit geen probleem. Ik kon haar nu al ruim een jaar sinds Janine haar had voorgesteld als ‘opvolgster’ en we hadden al heel wat keren met elkaar afgesproken. Meestal voor een seksontmoeting, maar meer en meer durfden we ‘kinky’ dingen te proberen met elkaar. We hadden al heel wat grenzen voor onszelf verlegd door ervaringen te delen die we nog nooit met iemand anders hadden beleeft.

De volgende middag om drie uur kon ze al, een tijd die mij prima schikte. Toen ze vroeg of ik nog ‘speciale wensen’ had zei ik me graag te laten verrassen door haar, hetgeen ze nadrukkelijk nog een keer navroeg. Ik bevestigde dat ik me graag aan haar fantasie zou overgeven en we beëindigden daarna al snel het telefoongesprek.

De volgende dag om tien voor vier ging de bel en stond ze voor mijn deur. Ze droeg een zwart leren jasje met daaronder een wit rokje en zag er prachtig uit als altijd en mezelf verheugend over haar bezoek liet haar voor mij de kamer in lopen.

“Wil je wat drinken?” Bood ik aan en ze zei wel een flesje bier te lusten “als je meedoet tenminste” sloot ze aan.

Ik knikte en toen ik terug de kamer in liep bleek het geen wit rokje te zijn dat ze droeg, maar het was het onderste deel van een verpleegsteruniform wat ik had gezien. Mijn hart sloeg een slag over toen ik dit zag waarop ze me blij lachend aankeek.

“Ik mocht zelf weten van je hè? Ik houd zelf wel van medische spelletjes zo nu en dan, maar als het te heftig is dan moet je het zeggen hoor!” Vertelde ze. Snel schudde ik ontkennend mijn hoofd om aan te geven dat ik het prima vond. Ze was niet op de bank gaan zitten, zoals normaal, maar had plaatsgenomen op een stoel aan de eettafel. Nu viel me eigenlijk pas op dat ze een grotere handtas dan normaal bij zich had en ik ging tegenover haar aan tafel zitten en wachtte af hoe ze het aan wilde pakken. Ze pakte een vel papier en een balpen uit haar tas en legde die voor zich op tafel.

Het was lekker weer, zo’n 25° C en ik was dan ook met niet meer gekleed dan een T-shirt en een korte broek. Ik opende de flesjes voor ons en draaide een sigaret terwijl ik haar bekeek. Ze had haar haren weer geblondeerd waardoor ze er nog jonger uitzag en toen ze haar ogen naar me opsloeg keek ik in haar prachtige lichtblauwe ogen. Haar frêle postuur met haar kleine borstjes en haar smalle kontje kwamen mooi uit onder haar uniformpje en met haar fijne vingertjes pakte ze haar pen vast. Zo gaf ze aan dat ze klaar was om het rollenspelletje te beginnen en afwachtend nam ik een slokje uit het flesje en ontstak mijn sigaret.

Ze vroeg me mijn klachten te beschrijven. Toen ik niet een twee drie een antwoord kon geven vroeg ze me of ik vaker last had van rectale verstoppingen, daarmee de richting aangevend. Ze vroeg me verder uit over mijn ‘plasvermogen en blaasinhoud’, hoe vaak ik mezelf bevredigde, of ik anaal gefixeerd was en mijn aars aanraakte als ik klaarkwam en meer van dat soort confronterende vragen. Toen ik deze vragen eerlijk beantwoordde maakte ze wat aantekeningen en het leek alsof er een echte verpleegster tegenover me zat.

“Ik weet voldoende maar moet je nog wel even onderzoeken” stelde ze en zei me op te staan, waarbij ze haar stoel een kwartslag draaide en voor haar wees. Ik liep om de tafel naar haar toe waar Wendy mijn broek naar beneden trok. Ze voelde aan mijn ballen en drukte hier en daar op mijn huid. Toen mijn pik reageerde trok ze mijn voorhuid helemaal naar achteren en bestudeerde rustig mijn toompje voor ze de huid terug schoof. Ze droeg me op me uit te kleden hetgeen snel gebeurd was, waarna ze me over haar benen liet buigen en pakte een ouderwetse kwikthermometer uit haar tas die ze afsloeg. Ze duwde me over haar heen en zei me te ontspannen.

“Ga maar rustig liggen.” Ik zakte met mijn onderlijf over haar schoot en voelde hoe ze mijn billen uit elkaar trok en de spieren ruw masseerde. Ze streelde met haar vinger door mijn bilspleet tot aan mijn scrotum en terug, waardoor mijn lul groeide. Toen ze dit voelde spreidde ze haar benen en legde deze tussen haar dijen.

Ze nam een beetje crème uit een potje en smeerde dit uit over mijn aars, met haar vingertopje in het gaatje voelend tot haar hele vinger in mijn kontje zat. Ze masseerde me zo een paar minuten en hield toen met een hand de bilspleet open en met de andere hand voerde ze de punt van de thermometer in me, me ermee neukend alsof het een kleine vibrator was. Met een nieuw kloddertje vet streek ze over mijn kontje en duwde toen haar vinger naast het glazen buisje ook terug mijn rectum in. Terwijl ze me rustig vingerde trok ze de thermometer eruit en zei dat mijn temperatuur goed was, ‘maar wel wat aan de hoge kant’.

Met haar vinger bleef ze mijn kringspier masseren omdat die nog ‘te gespannen’ was volgens haar. Mijn pik groeide tussen haar benen maar dat negeerde ze volledig.

“Ik moet even voelen of je prostaat goed functioneert” zei ze met haar zoals altijd ietwat hese stem voor ze een dunne vibrator diep in me verzonk, me daarbij oprekkend om plaats te maken voor meerdere vingers. Ze sloot haar slanke benen en wreef ze langzaam tegen elkaar, mijn stijve pik zachtjes rollend tussen haar hete dijen. Nadat ze de dildo voor me op tafel had gelegd voelde ze de druk van mijn kringspier, eerst met twee vingers en later met drie en tot slot duwde ze ook haar pink in mijn kontje erbij. Ze liet me weer opstaan en keek me serieus aan. Ze liet me omdraaien en trok me tegen haar aan zodat mijn billen haar borsten raakten en speelde met mijn kloppend hard geworden pik, vooral mijn ballen aandacht gevend hierbij. Ze tastte nauwgezet alle huidplooitjes af en kneep voorzichtig in mijn testikels. Steeds vaster werd haar greep tot ik begreep dat ze onderzocht waar mijn pijngrens lag, vooral toen ze met haar andere hand over mijn buik bewoog tot aan mijn tepels waar ze opeens gemeen hard in kneep. Toen ik zuchtend naar voren boog trok ze me tegen zich aan en wreef haar borstjes troostend tegen mijn billen aan, mijn pik omsloten door haar vingers.

“Ik denk dat het noodzakelijk is je anusspier te ontspannen om problemen daarmee te voorkomen” stelde ze als diagnose na het ‘onderzoek’.

“Een watertherapie is optioneel een goede ondersteuning hierbij. Ben je bereid dit te ondergaan?” Vroeg ze heel formeel, waarop ik antwoordde dat ik alles accepteerde wat ze voorstelde om me van ‘mijn stijfheid’ te kunnen verlossen, daarbij een blik ik mijn stijf opgewonden pik werpend.

“Ik denk dat we in dat geval beter naar de badkamer kunnen gaan om de behandeling daar te laten plaatsvinden” zei ze en grabbelde uit haar tas een grote rubberen bal die ik meteen herkende, maar het formaat was imposant.

“Heb je nog een pilsje?” Vroeg ze, het rollenspelletje onderbrekend. Ze draaide me om en gaf een likje over mijn pik. Ik bekeek mijn eigen voorraad en dronk het flesje in een lange teug leeg zodat ik beide flesjes kon vervangen door volle exemplaren.

Ze vroeg me toen ik weer in de kamer was of ik door wilde gaan “of gewoon een filmpje wilde kijken”.

“Zuster Wendy” begon ik, “ik stel het zeer op prijs hoe u mij wilt onderzoeken en uit uw handen onderga ik de behandeling heel graag” antwoordde ik, waarop ze me lief aanlachte.

“Ik hoop dat u me vergeeft dat ik straks wel mijn uniformpje uit moet trekken in de badkuip” zei ze, haar rol meteen weer aannemend. Ik gebruikte de tijd door twee sigaretten te rollen, een voor nu en een voor in bad en zag dat Wendy mijn voorbeeld volgde. Ik was weer tegenover haar gaan zitten en kon niet wachten tot ik haar naaktheid zou mogen aanschouwen, haar schoonheid kennende. Het tenue stond haar erg goed, dat kon ik niet ontkennen, maar ook daaronder was ze prachtig met haar kleine borsten, haar smalle heupen en haar kaalgeschoren kutje.

Het duurde niet lang voor ze opstond en me voorliep de trap op. Ik volgde haar gewillig en bemerkte dat mijn pik een beetje tot rust was gekomen en niet meer de erecte omvang had van voorheen. Wendy kende de weg en voelde zich al een beetje thuis hetgeen bleek uit de manier hoe ze handdoeken uit de kast nam en ze me in de badkuip plaats liet nemen toen ze het water al liet lopen. Toen er zo’n vijftien centimeter water in stond vulde ze een grote pan met warmer water en strooide hierin een ruime hoeveelheid zout die ze oploste door met haar hand erin te roeren.

“Ik kom er ook bij” zei ze en trok haar jurkje over haar hoofd en legde het over het wasrek. Begeesterd keek ik naar haar prachtige lichaam, haar elegant bewegende billen en haar haarloze spleetje.

“Vind je het erg als ik met je meedoe?” Vroeg ze me toen ze tegenover me in het lauwwarme water had plaatsgenomen. Ik legde haar uit dat de toiletruimte een etage lager lag en ik niet zeker wist of dat haalbaar was en bood aan anders even een extra emmer te pakken.

“Laten we gewoon lekker vies doen” zei ze, “of vind je dat bezwaarlijk?” Ik reikte mijn handen naar haar uit en een moment later liet ze zich over mij heen strekken en geil liet ik mijn tong in haar mond spelen. Ik zoog haar mondvocht in me op en voelde hoe mijn lul weer groeide tegen haar buik. Ik streelde over haar rug en kneep in haar compacte kontje

Onze lippen verbraken het contact pas toen ze zich oprichtte en ze de bal vol liet zuigen met het zilte water. Ik tilde mijn kont op toen ze de brede top had ingevet een met een vragende blik in haar ogen voor me hield. Ze doopte haar vinger nog even in het doosje vaseline en streek mijn aars nog even glad daarmee. Toen hield ze de bal zo dat de kop tegen mijn reetgaatje aankwam en ik liet me er zelf overheen zakken. Met haar beide handen kneep ze het warme water bij mij naar binnen en voelde ik mijn darmen opwellen door het plotseling binnen gestuwde vocht. Ik keek toe hoe ze de bal opnieuw vol liet zuigen en het pijpje ditmaal in haar eigen kontgaatje duwde. Even kneep ze met haar ogen toen ze haar sluitspier passeerde en rustig kneep ze weer in de bal kneep om zo ook haar eigen darmen te vullen met het aangenaam warme water.

Ze herhaalde het ritueel keer op keer, dan bij mij en dan weer bij haarzelf. De pan was al bijna leeg toen ik echt niets meer kon doen om het water in me te houden en ik dit meedeelde aan haar. Ze keek me rustig aan maar maakte daarbij geen aanstalten uit bad te stappen.

“Zuster, ik kan mijn darmen niet langer gesloten houden” vertelde ik haar voordat ik mijn aarsspier echt niet langer meer dicht kon knijpen en mij leeg liet lopen onder water. Op het moment dat een bruine waterwolk in het bad liep liet zij ook een diepe zucht en beantwoordde mij door ook zelf haar sluisje diep zuchtend open te zetten. Over en weer zacht kreunend lieten we ons leeg lopen in het bad. Kleine poepdrolletjes zweefden rond ons heen na enkele minuten en het badwater troebleerde verder door onze waterwindjes die daarop volgden. Ik trok de stop uit het bad en sproeide ons af met lekker warm water tot het leeg was gelopen en de stop weer aanbracht in de waterafvoer. Ik liet weer een laagje water in het bad lopen zodat we weer tot ons middel in het water zaten en vulde er weer een scheut badschuim aan toe om het fris te laten ruiken.

Opnieuw vulde ik de pan met warm water en reikte hem naar Wendy die het zoutvaatje had meegenomen en er weer een dosis zout in strooide. Ze pakte de enemabal en liet hem weer vol zuigen waarop ze hem andermaal tussen mijn billen voerde en in mijn darmen duwde. Met korte kneepjes duwde ze de bal weer leeg en toen het water eruit was overhandigde ze hem aan mij. Ik liet hem volzuigen en toen draaide ze zich om en knielde voor me neer, haar billen voor me uit elkaar trekkend en haar rode open-gapende kontgaatje presenterend. Ik nam ook een beetje vaseline uit het potje en verdeelde dit over haar aarsputje voor ik haar weer penetreerde en het water in haar darmen liet spuiten, haar ondertussen neukend met de water spuitende bal.

We herhaalden dit verschillende keren tot het zweet van onze gezichten af droop. We schaarden hierna onze benen om elkaar heen en drukten onze kontjes zover mogelijk tegen elkaar aan voor we ons een tweede keer schaamteloos leeg lieten lopen. Het duurde nog zeker een kwartier voor onze darmen zich ontdaan hadden van alle vocht en we ons tegen elkaar aangeleund afspoelden. Ik gaf haar aan even op bed te willen gaan liggen waarop ze ja knikte, daarbij instemmend te zeggen dat ook zij wel even bij wilde komen en samen liepen we naar het bed. Voor de zekerheid legde ik een badlaken uit voor we gingen liggen om eventuele ‘natte windjes’ op te vangen.

“En zuster Wendy?” Vroeg ik haar toen ze uitgeput naast me neer strekte. Ze vroeg me alleen maar of ik de wekker wilde instellen voor over een uurtje. Ik wilde ook wel een kort hazenslaapje met haar beleven dus gaf meteen gehoor aan haar vraag. Ze legde haar hand over mijn door de badlust klein geworden pik die heel snel opzwol maar ze liet haar hand stil liggen. Mijn eigen hand borg ik op tussen haar ranke benen en daarmee bedekte ik haar mooie kutje en haar onderbuik. Mijn andere spreidde ik over haar tietje uit en voelde handpalm hoe haar tepeltje groeide tegen mijn handpalm.

Het duurde maar heel even voor we allebei nog uitgeput in slaap waren gevallen. Nog geen half uurtje later werd ik wakker. Ik voelde mijn lul nog kloppen onder haar vingers en zacht strelend peilde ik de diepte van haar slaap. Al snel opende ze haar ogen en keek me lieflijk aan. Ze trok het dekbed naar beneden tot aan onze heupen en masseerde mijn penis langzaam trekkend. Voorgeil droop naar beneden over de eikel en met een vinger gleed ze over het spleetje.

“Ik heb geen vast vriendje maar doe alles met alle anderen safe, maar met jou is het anders” zei ze toen ze me tegen haar aan trok. “Ben jij nog onveilig bezig geweest de laatste tijd, Martin?” Ik knikte ontkennend.

“Vind je het erg om me zonder condoom te neuken?” Vroeg ze en ze spreidde haar benen daarop uitnodigend, mijn pik in haar handen strelend.

“De pil?” Vroeg ik en ze knikte ja waarop ik me verheugd tussen haar benen nestelde en mijn pik in haar vulva liet voeren. Voor de eerste keer neukte ik haar zonder condoom en genoot haar natte warmte voor de volle honderd procent.

Ik dreef mijn pik diep in haar kutje, proberend haar klitje te raken bij iedere neukbeweging. Kirrend van genot draaide ze zich na een tijdje op haar buik en richtte haar kontje op, haar kutje omhoog gericht presenterend aan me. Haar tepels en tietjes masserend zag ik haar kontgaatje krampen toen ik voelde dat ik klaarkwam. Ik trok haar naar me toe om mijn pik zo diep mogelijk in haar warmte te begraven en voelde hoe ik mijn zaadsappen in haar buik verloor met een pulserend harde straal. Ze duwde zich tegen me aan, haar klitje tegen mijn ballen wrijvend voor ze heel langzaam voorover neeg en wachtte tot mijn lul geslonken uit haar knijpende kutje zou glippen.

We waren allebei uitgeput, maar toch zoog ze nog de laatste druppels sperma uit mijn pik voor ze zich naast me uitstrekte. Ze spreidde haar benen tot ze verschrikt vroeg of ik wat tissues had of zo omdat er een paar druppels sperma, vermengd met haar eigen geil, over haar billen naar onderen liepen. Ik zei haar dat dat niet erg was, mijn vinger in haar poesje voerend en haar vingerend tot ook zij klaarkwam. Ze kromde haar rug toen ze haar onderbuik schokkend tegen mijn hand duwde. Haar vingers omsloten mijn pols en ze gebruikte mijn hand als dildo en al snel neukte ik haar met drie vingers in haar knijpende kutje. Naar adem snakkend keek ze leeg naar boven en schokte met haar heup tot haar bewegingen verstilden, behalve de spierbewegingen in haar bovenbenen die een eigen leven leken te leiden. Pas toen drukte ze mijn hand tegen haar buik en keek me tevreden aan. Op de wekker zag ik dat het nog maar heel vroeg in de avond was. Ze sloeg haar armen om me heen en hield me teder vast.

Ik voelde me inniger verbonden met haar dan ooit tevoren en draaide me op mijn rug, haar half over me heen trekkend en haar tong proevend tegen mijn verhemelte. Dankbaar kuste ik haar en klemde haar billen tussen mijn handen en zo bleven we verstrengeld liggen.

Hijgend lagen we tegen elkaar en ik preste mij tegen haar verrukkelijke tepels aan tot ze na een half uurtje voorstelde nog even een stukje te film te gaan kijken. Ik volgde haar de trap af, kijkend naar haar prachtige en gracieus bewegende lijf. In de kamer aangekomen voorzag ik ons eerst nog even van een vers drankje voor ik me naast haar op de bank nestelde. Ze had al een film uitgezocht en die liep al toen ik ging zitten. Ik draaide nog een sigaret voor ons allebei en legde daarna mijn haar arm over haar schouder.

De film zag ik pas de volgende dag want zodra ik naast haar zat kroop ze over me heen en kuste me passioneel, haar natte kutje over mijn lul wrijvend. Het duurde niet lang voor mijn pik omhoog groeide en ze haar poesje er strelend heen en weer over bewoog. Ik zoog haar tong in mijn mond en keek naar haar gezicht, haar lichaam betastend. Toen mijn penis weer voldoende op krachten was spreidde ze haar billen uit elkaar en ze plaatste ze zich over me heen. Ze pakte mijn pik vast en duwde mijn eikel tegen haar nog heel soepele aarsje maar toen ze wilde gaan zitten vertrok haar gezicht. Ik stond snel nog even op om wat glijmiddel te pakken en streek mijn pik hiermee in, waarna ik ook nog wat extra crème over haar sterretje verdeelde.

Mijn eikel gleed nu diep en soepel weg in haar lichaam en haar kringspier sloot knellend om mijn lul. Keer op keer bewoog ze omhoog en omlaag, mij diep in haar latend tot ze zich omhoog bewoog tot mijn eikel uit haar kontje gleed. Ze draaide zich op haar rug en nodigde me tussen haar benen, haar billen uit elkaar trekkend en me zo haar opengesperde roosje presenterend. Ik neukte haar met lange slagen in haar kontje, de natte warmte van haar knellende darmen genietend.

‘Mijn verpleegstertje’ sloeg haar benen omhoog en legde haar kuiten over mijn schouders om me alle ruimte te geven haar heerlijke kontje te penetreren. Zelf vingerde ze haar kutje en ik voelde door de dunne scheidingswand hoe ze zich masturbeerde en zag hoe ze haar klitje masseerde.

Ik drong me in haar, keer op keer, tot ik voelde dat ik mijn zaad vanuit mijn ballen opwelde en ik niet lang meer zou kunnen wachten voor ik mijn sperma in haar zou verliezen. Ik maalde met mijn onderbuik tegen haar aan waarop ze haar voeten over mijn billen samenvouwde en me steunend nog dieper in haar trok. Haar aarsje klampte samen over mijn pik toen ik klaarkwam en mijn resterende zaad in haar buik offerde voor de tweede keer die dag.

Ik bleef op haar liggen en neukte nog een paar langzame slagen tot mijn lul uitgeput uit haar aarsgrotje glipte en ik voor haar knielde en haar poesje tussen haar handen likte tot ze lekkend klaarkwam. Haar klitje was opgezwollen net zoals haar tepels toen ik opstond. De film draaide nog terwijl ze haar kleren bij elkaar zocht en ze zich weer verkleedde als ‘zuster Wendy’. Ik voelde me ditmaal inniger verbonden met haar dan ooit tevoren en bleef bewonderend kijken naar haar schoonheid.

Een kwartiertje later namen we innig afscheid en bedankte ik haar voor alles. Ik beloofde haar snel weer te bellen en zei me te verheugen op iedere verdere verrassing die ze in petto had, waarna een laatste tongzoen volgde voor ze mijn huis verliet. In de kamer aangekomen zette ik de film af en keek nog even of er nieuws was op de teletekst, maar niet veel later maakte ik het licht uit en ging die avond vroeg naar bed. De geur van Wendy was nog aanwezig en de handdoek lag nog over de matras.

Ik trok me nog een keer af om ook de allerlaatste zaadresten te plengen en viel heel kort daarna in een diepe droomloze slaap.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s