Wendy VIII


Met Carla

Ik belde met Wendy om een afspraak met haar te maken en hoopte dat ze een avondje voor me vrij kon maken toen de telefoon overging. Blij hoorde ik haar stem toen ze opnam en viel maar meteen met de deur in huis door haar uit te nodigen bij mij thuis. Gelukkig zei ze dat ik maar moest zeggen wanneer en ik vroeg haar voor de komende vrijdagavond, als dat mogelijk was voegde ik er natuurlijk aan toe. Ze vroeg meteen of een uur of half acht me uitkwam omdat ze wel van plan was tijdig naar huis te gaan. Ik vond het een prima tijd en ik hoefde het echt niet in mijn agenda te noteren om het niet te vergeten. We hielden het kort, maar ze vroeg nog wel of ze ‘iets speciaals’ kon verwachten. Denkend aan de vele uiteenlopende experimenten die we al hadden beleefd stelde ik haar ‘gerust’ door te zeggen dat ik gewoon niks meer wilde dan een gezellige avond en niets ‘speciaals’ op mijn verlanglijstje had staan. Haar aanwezigheid vond ik meer dan voldoende.

Ze belde al om kwart over zeven aan bij me en toen ik de deur opende stond ze voor me in een spannend tenue waarvan ze wist dat ik dat zeer op prijs stelde zolang ze zichzelf niet in verlegenheid bracht. Netkousen sierden haar benen onder een kort rokje en een kort jasje bedekte haar T-shirt dat zo klein was dat het amper haar lingerie bedekte. Frank, de portier van de coffeeshop die naast me is gevestigd keek bewonderend naar haar en afgunstig toen ze me meteen omhelsde en zei blij te zijn me te zien. We zwaaiden nog even naar elkaar waarbij hij stiekem zijn duim omhoog hield voor ik de deur achter ons sloot.

In de gang kuste ze me op mijn mond en zei blij te zijn dat ik haar had gebeld. Na mijn werk had ik me uitgebreid gebaad en had daarna niet echt de moeite genomen me uit te dossen dus droeg ik niet meer dan een sportbroekje en een T-shirt. Ze stak haar hand onder de broekband en bevoelde mijn billen waarbij ze me dicht tegen haar aan drukte, haar lijf tegen me aan drukkend als fris verliefde mensen.

Ik tilde haar rokje op om te voelen of ze überhaupt meer droeg dan alleen haar kousen en voelde daaronder een spannende string die tussen haar billen getrokken was. Ik voelde me een bofkont haar binnen te mogen nodigen en vooral om haar weer naakt te mogen aanschouwen, want bij ieder bezoek bewonderde ik haar timide schoonheid.

Ze vertelde ze me over de dochter van een schoolvriendin van vroeger die bij haar logeerde. “D’r ouwelui zijn ongeschikt voor tieners” vertelde ze boos omdat ze haar al drie vriendjes verboden hadden.

“En ze moesten eens weten wat hun dochtertje lief allemaal al heeft meegemaakt, maar ja, ze is al twintig en dus…” raasde ze voort. Voor ze naar mij toegekomen was, had ze Carla, zo heette ze, over mij verteld en haar logee had aan haar lippen gehangen toen ze over mij vertelde zei ze me.

“We waren samen in het zwembad vandaag en deelden daar de cabine toen ze me smeekte of ze vanavond mee mocht komen, maar dat kon ik natuurlijk niet toestaan. Maar ja, nu wacht ze in de auto tot ik terugkom…” en keek me taxerend en vragend aan. Ik moest even slikken toen ik besefte hoe ze me keer op keer wist te verrassen maar toen ze me vroeg of Carla ook even binnen mocht komen kon ik haar dit niet weigeren. “Maar ik wil je wel vragen om het met haar alleen maar veilig te doen, Martin” meldde ze me nog voor ze weer naar buiten liep en naar de parkeerplaats zwaaide. Meteen zwaaide haar autodeur open verhief zich een langbenige blondine hoog op toen ze me toelachend uitstapte.

Ik moest slikken toen ik haar zag, want ze leek met haar tengere bouw wel op Wendy. Ze kwam blij op ons afgelopen in, vergeef me de woorden, heel wat minder hoerige outfit dan Wendy. Een spijkerbroek met smalle en extreem lange pijpen bedekten haar benen en een sweatshirtje bedekte haar bovenlijf. Toen ze voor me stond stelde ze zich heel netjes, bijna verlegen, aan me voor. Ook haar stem leek wel op die van Wendy viel me meteen op, ook zij klonk een beetje hees en zacht. “Martin” zei ik toen ik haar hand schudde en haar bekeek. Frank stond voor de deur en trots zag ik hem afgunstig naar me staren toen ik de dames binnen liet.

“Misschien lijkt Carla nog wat verlegen, maar dat is maar schijn hoor” zei Wendy. “Ik heb haar al veel over jou verteld en ze was ook heel nieuwsgierig naar je filmcollectie, maar vind je het wel goed als ze daarnaar kijkt?”

Ik moest even slikken moet ik toegeven, want hier was ik dus niet op voorbereid. Ik nodigde hun uit om plaats te nemen op de bank voor ik hun wat te drinken aanbood. “Cola!” Antwoordde Carla terwijl Wendy en ik ervoor kozen om een fles wijn te openen. “Mag ik dat ook?” Zei Carla, Wendy vragend aankijkend. Ik zag haar knikken, dus pakte drie glazen uit de kast en haalde een fles wijn uit de keuken. Terugkomend in de kamer zat Carla al op haar knieën voor de kast te kijken welke films ik had en Wendy zat onderuitgezakt op de bank af te wachten welke ze uit zou kiezen.

Ik voelde me toch een beetje ongemakkelijk door de aanwezigheid van Carla want ik had gewoon gedacht een lekkere wip te kunnen maken met Wendy en “that’s it”. Ik besloot maar afwachtend de fles te openen en de verdere zaken maar op me af te laten komen. Onbekend voor mij was ook hoe Carla er zelf tegenaan keek, maar dat zou ik weldra wel ervaren. Voor ik het wist; zo snel kan ik het wel zeggen.

“Mag ik deze in het gleufje stoppen?” vroeg ze dubbelzinnig, een schijfje in haar hand houdend. Ik waagde de gok door gewoon maar ja te knikken en nog voor de DVD draaide zat ze al naast me op de bank en keek naar de televisie maar het scherm bleef donker. Ik stond op om het apparaat aan te zetten waarop ze zich verontschuldigde voor haar domheid. Ze had een film uitgekozen over meisjes op vakantie die vol stond met leeftijdsgenootjes van haar, zowel meisjes als jongens.

Ik voelde me nogal ongemakkelijk in deze situatie om verschillende redenen. Wendy was haar tante en ik geilde enorm op haar, Carla was bloedjong (en mooi) maar onbekend, ik zat tussen hun in en zij draaiden een pornofilm. Al met al geen alledaags gegeven en gelaten wachtte ik af wie de eerste stap zou zetten, maar wist wel zeker dat ik dat niet zou zijn. Wendy legde haar hand over mijn pik en voelde de gespannen toestand in mijn broek voor ze de elastieken band omlaag trok. Zonder echt te beseffen wat ik deed hief ik werktuiglijk mijn billen op en bevond me opeens naakt tussen hun in, mijn lid aandachtig bekeken door twee stel ogen.

Wendy brak het ijs toen ze mijn situatie aanvoelde door naast Carla plaats te nemen en vroeg zacht, doch hoorbaar voor mij, of ze nog zeker wist dat ze het wilde. Instemmend geknik was haar antwoord, waarop Wendy haar blauwe sweatshirt over haar hoofd trok. Haar tepels leken bijna groter dan haar tietjes, net als bij haar tante, viel me gelijk op in wel erg positieve zin. Ik schudde ‘nee’ tegen Wendy omdat ik zag hoezeer Carla zich schaamde om aan te geven het kalm aan te doen. Ze snapte wat ik bedoelde, trok haar eigen shirtje over haar hoofd en trok aan mijn hemd. Even later keken we gedrieën topless naar de televisie, waardoor Carla zich minder apart geplaatst voelde in haar (halve) blootje maar ik was wel de enige die al helemaal ontkleed was.

Ik wilde geen initiatief nemen in deze vreemde situatie en wachtte af wat er verder zou gebeuren tot Carla doodleuk vroeg of ze haar broek nu ook uit mocht trekken. Verbaasd door haar vraag antwoordde ik zo neutraal mogelijk dat ik daar geen bezwaar tegen had maar bleef te verlegen om haar daarbij te bekijken vanuit meer dan een ooghoek. Ik probeerde mijn benen over elkaar te kruisen zodat mijn opzwellende erectie haar niet op zou vallen maar Wendy had het allang gezien.

Ze trok mijn erectie naar voren en legde schaamteloos haar hand over mijn pik, haar meedelend dat ik een stijve van haar kreeg. Ik kan niet ontkennen dat dit inderdaad het geval was, maar de woordkeuze het bepotelen vond ik eerlijk gezegd minder gepast tegenover haar jonge logeetje. Ze troefde Wendy echter af in schaamteloosheid door te zeggen dat ze die ‘kale trutjes’ maar erg ouderwets vond en toonde trots plukje haar (bijgeschoren tot een klein driehoekje, heel klein) boven haar kutje toen ze haar slipje omlaag trok.

Ze werd eventjes stil toen ik vertelde dat ik het door mij afgeschoren hanenkammetje van Wendy ook altijd heel mooi had gevonden. Wendy lachte haar trots toe hierbij. Het was niet mijn bedoeling haar in verlegenheid te brengen, maar dit gebeurde wel en paniekerig keek ze naar Wendy en naar mij.

“Grapje” zei ik om te de-escaleren. “Maar het is wel mijn schuld dat ze nu helemaal geschoren is, want toen ik haar leerde kennen had zij ook nog een klein kuifje” verduidelijkte ik. “Maar ik vind het allebei heel mooi Carla, want weet je, het gaat niet om de haardracht maar wel om de persoon die daarachter zit.” Ze knikte gerustgesteld en proefde aan de wijn, maar hoewel duidelijk aan haar gezicht af te lezen viel dat ze het niet lekker vond gaf ze dit niet toe.

“Kijk eens Carla, Martin is zelf ook al zo’n onderbroekenskinhead, helemaal geen plukje of streepje haar, vind je dat nou ook een ouderwetse lul?” En keek haar uitdagend aan. Ze kleurde rood, maar wist geen antwoord te geven. Wel zag ik haar ogen, die net zo mooi waren als die van Wendy, op en neer flitsen tussen mijn gezicht, haar tante en mijn pik. Twijfelend schudde ze ontkennend haar hoofd en fixeerde haar ogen op mijn kruis waar mijn zwellichamen, geholpen door Wendy’s hand, zich vol hadden gezogen om mijn pik optimaal te laten verheffen.

Als Carla er niet bij zou hebben gezeten had ik Wendy uitgelegd dat ik aan haar genoeg had, maar nu… Niemand had echt oog voor de televisie die aanstond als een bewegend schilderij, een seksmagazine beter gezegd. Wendy ging rechtop zitten naast Carla en zei dat ze haar, net als vroeger, even op schoot wilde hebben waarop ze dit verbaasd kijkend deed.

“Dit mocht ik toen niet, maar nu wel” en kneedde haar tepeltjes die ze daarna in haar mond zoog. Haar vingers speelde met de krulletjes waarover ze zo trots was en streelden haar lange bovenbenen. Carla zag er door haar slanke postuur nog langer uit dan ze al was. Ze begon snel kirrende geluidjes te produceren die duidelijk maakten dat ze snel opgewonden was. Ze streelde even over haar kutje dat zo te zien al aardig nat was en zei toen dat ze dan maar eens moest demonstreren hoe handig ze eigenlijk wel niet was met condooms. Ze pakte er een van het tafeltje naast de bank die ze ervoor al klaar moest hebben gelegd maar hield Carla vast door haar kutje langzaam te strelen en haar borstjes tegen haar gezicht te drukken.

Ik begreep dat ik de taak als demonstratiemodel had en stond daarom op zodat ik binnen het bereik van haar handen kwam met mijn onderlichaam. Zenuwachtig trok ze het zakje open en zich stoïcijns houdend legde ze het condoom over mijn eikel en wilde hem toen naar beneden afrollen. Ze had niet goed opgelet en hem verkeerd om gelegd waarna ze probeerde hem van binnen uit af te rollen. Ik vertelde haar dit en toen ze hem om wilde draaien en opnieuw gebruiken zei ik dat ze dit beter niet kon doen omdat er eventueel al sperma of ziektekiemen op konden zitten. Geschrokken keek ze me aan, maar ik pakte een nieuw pakje en gaf haar een verpakt kapotje en zei dat ze altijd rustig eerst moest kijken naar de kant waarop die afgerold kon worden en deed het haar voor.

Veel ervaring bleek ze nog niet te hebben met veilig vrijen dacht ik en vond het belangrijk dat ze dit in ieder geval zou leren. Ditmaal deed ze het goed en met haar lenige vingers rolde ze zover mogelijk af en keek me aan, wachtend op een complimentje of op commentaar. Ik vertelde dat ze het prima had gedaan maar het condoom nog verder af moest rollen. Vragend keek ze me aan tot ik haar demonstreerde hoe de ring omhoog kwam toen ik mijn voorhuid naar voren trok en toen zag ze dat het rubber niet meer tot onder aan mijn pik kwam. Ze herstelde haar foutje meteen en bewoog met haar vingers tot aan mijn zak en ik moest mijn best doen me op haar werk te concentreren om niet al meteen klaar te komen.

Ze bleef braaf op de schoot van Wendy zitten die haar nu, zo zag ik, voor het eerst echt begon te vingeren in haar kutje. Ze wiebelde met haar kontje om de vinger zo goed mogelijk te voelen en ik vermoedde dat haar dit nog niet vaak overkomen was. Toen ze met haar benen begon seinen dat haar gevoelens nu wel erg intens werden bewoog ze haar knieën van elkaar af en naar elkaar toe waarop Wendy haar over de bank liet vallen en mij vroeg of ik haar kutje wilde proeven. Zo’n aanbod kon ik natuurlijk niet weigeren. Ik knielde tussen Wendy’s benen op wiens schoot haar kontje nog altijd lag en bekeek haar nichtje van dichtbij met gespreide armen haar tietjes en haar lange benen strelend. Bewonderend keek ik naar haar strakke buikje en haar kapseltje waarop ze zo trots was. Ik besloot eerst haar navel te prikkelen met mijn mond en pas daarna likte ik door haar haartjes en probeerde of ik er krulletjes in kon draaien. Dat ging nog wel, maar kon ze niet echt opdraaien, zodat ze rond mijn tongpuntje losdraaiden, waarop ze meteen fel hijgend reageerde.

Haar kutje was al erg nat zag ik toen ik haar lipjes uit elkaar trok en haar roze grotje zich badend presenteerde voor mijn ogen. Nieuwsgierig likte ik voorzichtig in het spleetje, benieuwd naar haar smaak. Het viel me op hoe heet ze stond, ook letterlijk, want ik proefde haar fris smakende kutje en vanaf het eerste contact kwam haar hoofd omhoog en zwiepte ze haar lange blonde haren in het rond. Ik voelde onder haar smalle billen, zoekend naar de benen van Wendy die meteen een beetje onderuit zakte om mijn vingers tegemoet te komen. Zo zat ik een moment later Wendy te vingeren en Carla te beffen. Wendy vond het ook erg lekker voelde ik, want ook zij was al ‘bovenmodaal vochtig’ maar Carla troefde haar af door plotseling klaar te komen. Ze kreunde kermend en hief haar bovenlichaam omhoog om zich daarna loom terug te laten vallen. Haar kutje klampte onbeheerst en het geil dat ik niet bijtijds kon oplikken vloeide tussen haar billen weg.

Ik sloot mijn mond onbeweeglijk over haar poesje om haar de kans te geven tot rust te komen en zag hoe haar buik op een neer bewoog op het ritme van haar hijgen. Langzaam kwam ze overeind en gaf Wendy een kusje en keek mij daarbij dankbaar aan. Zo te zien twijfelde ze even voor ze haar gezicht ook naar mij toe bewoog om me te kussen. Ik forceerde niks maar liet haar het tempo bepalen dat bovengemiddeld hoog lag merkte ik al heel snel. Meteen nadat ze mijn lippen raakte opende ze haar mond en ze begon gulzig te zuigen, haar tong tot bijna in mijn keel persend. Ik genoot weliswaar volop van haar kus en zoog haar speeksel in mijn mond maar meer dan dat nog van haar genoot ik van haar onbevangen enthousiasme dat ze hierbij aan de dag legde.

Wendy leidde haar voorzichtig van haar schoot en ik zag hoe ze haar benen strekte toen ze van het gewicht was verlost en Carla opgetogen naast haar ging zitten. Haar gezicht betrok toen ze naar mij keek en zei “maar nu is ‘ie klein geworden”, haar blikken op mijn pik gefixeerd. Wendy lachte en zei dat dat vaker voorkwam als een man zich concentreerde om een vrouw te likken.

“Maar dat is niet erg hoor, want meestal worden ze daarna al heel vlug weer groot”.

Ik snapte wat Wendy bedoelde toen ze me gebaarde voor haar te komen staan en ik liet haar een demonstratie pijpen geven. Inderdaad schokte mijn pik tot grotere dikte en lengte en in no time stond ‘ie weer stram overeind, verbaasd gadegeslagen door Carla. Ze legde aan haar ‘studente’ kort uit dat ze zowel haar mond en tong kon gebruiken, kon zuigen en likken en een pik kon aftrekken met haar lippen. Deze les in een notendop moest voldoende zijn voor Carla vond ze, want ze bood mijn pik aan haar mond aan die me meteen naar binnen zoog en erna kuchend naar adem snakte.

“Dus je moet een pik nooit meteen te diep in je keel steken, anders kom je aan het kotsen of je stikt helemaal” verduidelijkte Wendy haar nuchter. Meteen toen het weer een beetje ging nam ze mijn eikel opnieuw tussen haar lippen, ditmaal een beetje voorzichtiger. Ze bleek een goede leerlinge, want ik voelde haar alles wat Wendy haar had verteld uitproberen.

“Ik zal het nog een keertje voordoen” zei ze, mijn lul naar haar mond brengend en haar ongekend lustvolle Franse kennis uitdagend tonend. Ik kon hierdoor haar kutje vingeren en voelde al snel in de bewegingen van haar vulvaspieren die zich rond mijn vinger klemden in een hoog tempo dat ook zij op het punt van klaarkomen stond. Niet goed wetend wat ik moest doen omdat ik mijn eigen orgasme ook niet meer veel langer kon uitstellen trok ik mijn pik uit haar mond en keek haar vragend aan. Vermoedelijk las ze de vertwijfeling in mijn ogen want meteen verslapte ze de klemming van haar lippen om mijn paal en liet me uit haar mond glippen, me presenterend aan Carla alsof het een lekkere lolly was.

Carla hapte meteen toe, letterlijk en figuurlijk, door haar tong als een wervelwind om mijn eikel te laten spelen, me, zoals Wendy haar verteld had, me aftrekkend met haar lippen. Ik vond het heerlijk, maar wist ook dat ik dit al zeker niet meer lang zou kunnen verdragen. Ik kon nog bij het kutje van Wendy komen en vingerde haar direct over haar klitje omdat ze dan heel snel komt, zo wist ik uit ervaring.

Dat bleek ook ditmaal het geval, want toen ik mijn zaad naar buiten voelde spuiten in het condoom, trok ze mijn hand tussen haar benen weg om zelf de finalespurt naar haar orgasme te volvoeren. Carla was niet meer helemaal zo groen als ik had gedacht, want ze schrok er niet van toen ze de vreemde bewegingen van mijn onderbuik voelde maar deed extra haar best door me nog sneller te pijpen. Snel al moest ik haar hoofd afremmen met mijn handen om aan te geven dat het wel lekker is als je wordt leeggezogen, maar meteen verder neuken als je bent klaargekomen is wat anders. Ze keek over mijn buik omhoog om mijn gezicht te kunnen zien en keek me trots aan daarbij, haar keel zuigend en haar tong heel rustig bewegend om de laatste restjes genot te schenken.

Even later zaten we voldaan naast elkaar, Wendy had haar voorgedaan hoe ze mijn condoom had afgestroopt en mijn pik had schoongeveegd toen ik Carla vroeg of ze misschien toch een glaasje Cola wilde. Ze knikte meteen bevestigend en ik nam haar nog halfvolle glas wijn mee naar de keuken, dat ik onderweg leegdronk, om het in te ruilen tegen een leeg glas en een volle fles. Onderweg maakte ik nog even een sanitaire stop om hun de gelegenheid te geven even alleen met elkaar te zijn. In de kamer binnenkomend zag ik ze knus tegen elkaar gekruld naar de televisie kijken waarbij ze elkaar commentaar toefluisterde dat ik niet kon verstaan, behalve dat Wendy zei dat ze dat niet wist en ze het aan mijzelf moest vragen. Maar zodra ze zagen dat ik weer binnen trad, lieten ze elkaar meteen los en maakten opnieuw plaats voor mij in hun midden.

Ik presenteerde Carla haar Cola en schonk voor Wendy nog een glaasje wijn in waarop we toosten en een slokje uit onze glazen namen.

Ik keek met het bezoek mee die hun blikken weer op het scherm richtten waar een jong stelletje gepassioneerd de liefde bedreef in de vrije natuur. Ik zag hoe Carla verlegen mijn been beroerde en haar blik op mijn slap rustende lid richtte. Ze blikte schichtig naar me op toen ze mijn pik voorzichtig aanraakte om mijn reactie te polsen.

“Mag ik je wat vragen?” Vroeg ze zacht en toen ik haar aankeek sloeg ze meteen haar ogen verlegen neer. “Ik zou graag door een man geneukt worden. Ik bedoel, ik ben al lang geen maagd meer, maar tot nu toe ben ik alleen met vriendjes naar bed geweest die nog wel jong waren en niet veel ervaring hebben. Het lijkt me zo fijn om ook eens te vrijen met iemand die al meer ervaring heeft…” en voorzichtig blikt ze me kort aan.

Me in haar arm nemend en mijn andere arm om Wendy slaand voel ik me als een harembezitter en vertel haar dat ik haar pas kan neuken als mijn penis hard is, waarop ze me twijfelend aankijkt.

“Als we eerst eventjes uitrusten, want ik ben pas net geleden klaargekomen, dan kunnen we weer vrijen en zal mijn pik zeker weer gaan groeien” stel ik haar gerust. Ze vraagt me of ik haar dan kan waarschuwen, waarop Wendy me lachend aankeek. Ik vertelde haar dat ik niet precies wist hoe laat dat het geval zou zijn omdat dat een gevoelskwestie is en het moment zich vanzelf wel zou aandienen.

We keken een kwartiertje naar de film voordat Wendy een aanzet gaf en me na een slokje wijn verwende met haar hand tussen mijn benen. Carla keek gespannen toe en leek blij toen ze zag dat mijn penis weer opzwol en duwde de hand bijna weg om haar plaats in te nemen. De aandacht werd weer van de film naar de kamer verlegd totdat Wendy opstond en naar het bureau liep, ze wist waar ik de condoomvoorraad bewaarde. Mijn pik was heel snel gegroeid onder hun manipulaties en was al snel weer stevig genoeg om hem van een nieuw jasje te voorzien. Educatief legde Wendy aan Carla uit hoe ik snel al voorgeil begon te lekken bij een tweede keer en vertelde haar dat het belangrijk was dan weer een kapotje te gebruiken om pijnlijke gevolgen voor later te voorkomen. Ik vond het wel opwindend om als studievoorwerp te worden gebruikt, vooral op deze wijze, en keek toe hoe Wendy aan Carla voordeed hoe ze een condoom aan kon brengen. Op haar bekende manier legde het topje over mijn spleetje en trok het vliesje uit elkaar tot ze haar mond over mijn pik sloot.

Ze pijpte me met haar mond maar hield haar vingers onder haar lippen, waarmee ze het rubbertje naar beneden afrolde. Ze keek even op om te kijken of Carla oplette en zag haar geconcentreerd toekijken. Even hield ze op om de hand van Carla tussen haar eigen benen te leggen en te zeggen dat ze zichzelf rustig mocht vingeren als ze dit deed. Ze twijfelde geen moment voor ze zichzelf begon te verwennen en duwde meteen al twee vingers in haar spleetje die ze fanatiek en snel in haar jonge poesje pompte. Wendy deed voor hoe ze haar hand het werk af liet maken en toonde trots het resultaat; “een stijve pik met een regenjas!”

Carla keek toe met open mond, deels uit bewondering maar vooral ook uit opwinding. “Ben je er klaar voor?” Vroeg Wendy, zich tot Carla richtend die zich subiet op haar rug draaide, haar benen spreidden en haar kutje uitnodigend openhield, hiermee een niet mis te verstane antwoord gevend. Wendy leidde me op mijn buik boven Carla en trok me twee, drie slagen af voor ze me naar voren drukte en mijn eikel in het kutje van Carla voerde. Stil mijn mond houdend onderging ik het heerlijke gevoel van het penetreren van een heerlijk kutje om Carla niet uit haar concentratie te brengen. Ik duwde me niet verder in haar tot ze haar eigen onderlichaam omhoog bracht en haar kutje over mijn lul drukte. Me met grote ogen aankijkend alsof ze in trance was trok ze me mee naar beneden en nam me daarna bij mijn heupen vast.

Alsof ik een ledenpop was liet ik me door haar sturen en diep in haar poesje verborgen voelde ik haar baarmoedermondje tegen mijn eikel stoten waarop ze een felle kreet stootte. Haar armen en benen spreidde ze uit elkaar alsof ze werd gekruisigd en met opengesperde ogen hikte ze naar adem. Wendy streelde over mijn rug om me te fixeren in haar lichaam tot ze weer ontspande. Carla leek knock-out geslagen na haar orgasme waarna Wendy haar hand om mijn pik klemde om hem met condoom en al uit haar te voeren.

Ze boog zich over haar zwetende logeetje die langzaam weer landde op de wereld, daarbij haar kontje uitnodigend omhoog stekend. Haar kutje spreidde zich spontaan toen ze haar benen uit elkaar zetten en haar hand die ze tussen haar benen naar me toe uitstak liet ik haar mijn pik voelen. Ze trok me meteen op haar toe zodat ik haar vrij op zijn hondjes kon neuken waarbij ze Carla streelde en verrukt aankeek.

Opgewonden neukte ik het verse hete kutje en, omdat ik wist dat ik nu niet meer zo voorzichtig hoefde te doen, bonkte ik met mijn buik tegen haar billen om niet langer mijn orgasme uit te stellen. Het duurde desondanks aangenaam lang voor ik mijn sperma in het jasje plengde en ik vond het jammer dat ik in een condoom moest spuiten en het directe huidcontact moest missen vandaag. Maar ik snapte ook dat ik samen met Wendy een voorbeeldfunctie had voor Carla en voelde me daarom ook wel een beetje trots dat ik haar ditmaal met een rubberen vliesje neukte tot ik klaarkwam. Ze duwde me omhoog en liet aan Carla meekijken hoe ze mijn pik vasthield toen ik uit haar kwam en ze mijn verpakte kwakje verwijderde.

Ik zette een muziek-DVD op terwijl we uitrustte en een laatste consumptie genoten. Wendy meldde dat het langzamerhand tijd werd om op te stappen en gaf het goede voorbeeld door zich weer aan te kleden, een voorbeeld dat ik heel korte tijd later volgde. Carla keek treurig toe hoe ‘het feestje’ afgelopen bleek. Ze vroeg aan Wendy of ze bij mij mocht blijven vannacht, maar ik was eigenlijk wel blij te horen hoe ze Carla uitlegde dat dit echt niet kon. Op haar vraag of ze dan vannacht bij haar in bed mocht slapen antwoordde ze ontwijkend door te zeggen dat ze dat nog wel zouden zien. Ik troostte haar voor zover het in mijn macht lag door te zeggen dat ze bij de volgende logeerpartij weer welkom zou zijn als Wendy dit goed zou vinden. Ik durfde erom te wedden dat ze ‘s avonds niet naar de logeerkamer zou worden verbannen maar dat verzweeg ik maar wijselijk, want je moeien in andere relaties brengt nooit iets goeds.

Ik kuste ze in de gang gedag en liep nog mee tot op straat om hun uit te zwaaien. Frank keek me verbaasd aan en wees op zijn horloge, maar ik haalde mijn schouders op en keek hem vragend aan. Ik vertelde hem toen dat het om een familiebezoek ging, een verklaring die hij vol ongeloof in zijn ogen ter kennisgeving aannam.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s