Wendy X


CADEAUTJES

Ik ken Wendy inmiddels ‘als mijn broekzak’ en toen ik laatst een seksshop bezocht viel mijn oog op allerlei speeltjes waarmee ik wel eens zou willen experimenteren met haar. Ik had net wat financiële meevallertjes gehad en hoefde zodoende niet al te zeer op mijn uitgaven letten en bovendien, de cadeautjes waren dan wel voor Wendy, maar ik zou er ook van ‘profiteren’. Haar voorkeur kennende voor, excuseer de bewoording, nogal hoerachtige kleding, bezocht ik de kledingafdeling en kocht daar een lederen hotpants, een bijpassende BH en een minuscuul klein slipje, eveneens van soepel leer. Ik had al met de eigenaar van de shop gesproken en ik had met hem afgesproken dat ik alles zou kunnen ruilen als het niet beviel mits nog in de verpakking of ‘niet gedragen’.

Ik zette de speurtocht voort en mijn oog viel op een speciale DVD vol meisjes met een A-cup wat ze heel opwindend vindt om naar te kijken. Ze was, ook onder invloed van ex-vriendjes, van mening geweest dat alle mannen vielen op grote tieten en vond zichzelf dan ook een lange tijd een onaantrekkelijke strijkplant. De eerste keer dat ze een soortgelijke film zag was ze verbaasd dat er zoiets bestond en keek trots naar de modellen die zeer sexy en super vrouwelijk waren. De siliconenballonnen bleken niet ieders smaak tot haar verrassing.

Omdat we allebei ook nogal houden van anale prikkelingen kocht ik ook nog twee paardenstaarten die voorzien waren van een redelijk dik formaat buttplug. Daarnaast een originele Tarzan, een flesje glijmiddel en een kleine fles massageolie completeerden de aankoop. Ik moest een fors bedrag afrekenen maar dat had ik er wel voor over, wetend hoeveel plezier me het een en ander op zou leveren.

Voor ik vertrok zag ik ook nog een hele mooie strapon hangen die voorzien was van een dildo voor de vrouw en een slanke lange penis voor de partner. Speciaal was het feit dat er in het leren slipje ook een kleine anusdildo was aangebracht. Ik liep nogmaals naar de kassa en liet terloops ook nog mijn oog vallen op een lange soepele dubbele aarsdildo en hiermee rondde ik de inkopen af om niet helemaal failliet te gaan. Al met al had ik heel wat meer geld uitgegeven dan van te voren begroot, maar ach, dat is eenmalig en het genot kan vaak terugkomen.

De shopeigenaar kende mij wel van gezicht maar keek op de vele inkopen die ik naar de toonbank sleepte en zei lachend dat ik mezelf wel een druk weekeinde bezorgde hiermee. Dat beaamde ik en zei me er al op verheugen. Toen hij alles had verpakt en in twee draagtassen had opgeborgen betaalde ik waarop vroeg hij me nog eventjes te wachten en liep de zaak in. Hij pakte nog een dildo die waterdicht was dus ook onder de douche of in bad kon worden gebruikt en zei me dat ik die nog vergeten was, waarop hij deze in de tas erbij stopte. “Van de zaak en veel plezier meneer” zei hij hierna.

Op de terugweg naar huis kocht ik bij de supermarkt nog drie rollen cadeaupapier om alles mooi te kunnen verpakken en ik was de halve avond bezig om alles netjes feestelijk in te pakken behalve het glijmiddel dat ik opborg bij de andere verpakking die leeg begon te raken. De massageolie zette ik op het nachtkastje langs mijn bed omdat ik haar daar nog een keertje mee wilde verwennen op mijn gemak en dan is dat de aangewezen plek. Ik had nog een kartonnen doosje dat ik ook omwikkelde om alles verzorgd te kunnen presenteren en keek op de klok toen ik klaar was. Het was pas half tien en ik kon het niet nalaten om even te proberen Wendy te bellen hoewel ik haar anders altijd overdag belde.

Ze nam bijna meteen de telefoon op en was verrast me te horen en we babbelden een half uurtje voor ik haar vertelde waarom ik opbelde. Ik vertelde haar dat ik graag een afspraak wilde maken voor een paar uurtjes waarop ze vroeg of ik iets speciaals in gedachten had waar ze rekening mee moest houden. Ik biechtte haar op dat ik wat ‘nieuwe speeltjes’ had aangeschaft die ik aan haar wilde laten zien.

“En uitproberen?” Vulde ze zelf al aan. Ik beaamde dit en tot mijn vreugde stelde ze voor dat ze zaterdagmiddag kon komen. “Maar als het te laat wordt zou ik het wel fijn vinden als ik dan ook zou kunnen overnachten bij je” zei ze. “Ik breng je dan niks in rekening als je wel zorgt voor een hapje eten als dat kan, maar wel gewoon bij jou thuis hoor. Ik lust wel weer eens een vegetarisch ovenschoteltje of zo.” Ik had haar dat niet zelf durven voor te stellen en juichte in mezelf toen ik het hoorde.

Het was nu pas woensdag besefte ik en tot zaterdag duurde het toch nog wel een paar dagen. Ik wilde eerst nog even kijken naar de DVD die ik had gekocht, maar besloot nog even naar een andere al eerder bekeken film te kijken. De nieuwe film konden we dan voor het eerst samen bekijken als we onze ‘pakjesavond’ hielden. Ik voelde me al zo opgetogen dat ik me nog eerst even aftrok voor ik naar bed ging en bekeek de pakjes nog eens. Eigenlijk had ik er spijt van dat ik ze allemaal al had ingepakt maar anderzijds was alles zo ‘even nieuw’ voor ons allebei.

De donderdag en vrijdag waren opwindende dagen, want met mijn gedachten was ik al constant bezig met de voorpret van het uitpakken van de pakjes door Wendy. De zaterdag daarentegen vloog voorbij want toen ik boodschappen had gedaan dook ik meteen de keuken in om te koken. Een ovenschotel is makkelijk van te voren klaar te maken en ik zorgde dat die kant-en-klaar in de koelkast stond, gereed om in de oven te schuiven en dan had ik er ruim een half uur geen omkijken naar. Ik zorgde nog wel voor wat vers stokbrood, kruidenboter en rauwkostsalade om erbij te presenteren, nam nog even een bad, schoor me van boven en van onderen en verschoonde de beddenlakens. Om een uur was ik klaar en nu was het afwachten tot een uur of half drie, de tijd dat ze zou komen en stalde de doos op tafel uit.

Ik twijfelde aan mijn kledij en besloot mijn spijkerbroek te verwisselen voor een soepel zittende broek met elastische heupband die makkelijker te verwijderen viel en bovendien lekkerder zat. Ondergoed liet ik achterwege, ik was immers fris gewassen en vers geschoren. Slippers en een T-shirtje waren voldoende om mijn outfit te completeren en ik schakelde het koffiezetapparaat aan om van een vers kopje koffie te kunnen genieten. Om kwart over een ging de telefoon over en Wendy belde om me te vragen of ze iets eerder kon komen. “Ik ben al in de stad en wilde nog wat winkelen, maar eigenlijk heb ik daar helemaal geen zin in. Het barst er weer van de Duitsers en ik loop me te vervelen, alle winkels puilen uit en…” Toen er even een stilte viel hierna nodigde ik haar meteen uit en vertelde dat de koffie al klaar stond. Tot mijn verbazing (?) weerklonk op datzelfde moment de bel en bleek ze al voor mijn deur te staan. Ik spurtte door de gang en opende de deur om haar te verwelkomen.

Ze liep me voor door de gang en in de kamer omhelsde ze me. Prachtig als altijd keek ze me glunderend en ondeugend aan met haar grote ogen en ze was weer erg zomers gekleed in een kort rokje en een topje dat niet veel groter was dan een bikinistukje. Ze rook heerlijk fris en toen ik haar in mijn armen sloot voelde ik even onder haar rokje.

“Jij geile fee” zei ik toen ik zo over haar huid streelde want ze droeg zelfs geen slipje onder het smalle reepje stof. Haar voelende hand concludeerde dat ik niet veel meer kleren aan had dan zij waarop ze me meteen attendeerde, door haar knieën zakte en mijn broek daarbij naar beneden trok. Ze zoog me stijf, boog toen achterover op de tafel en presenteerde haar eveneens gladgeschoren kutje. Ik proefde aan haar sappen en geilde haar op met tong en vingers. Pas toen ik haar kutsap had geproefd dat al snel opwelde toen ik met mijn tong door haar gleufje likte zette ik haar overeind, omhelsden we elkaar nogmaals en kusten mekaar innig.

Ik zei dat ik niet had gelogen over de koffie en haalde de kan snel uit de keuken waarna ik een mok voor haar inschonk. De geschenkdoos stond gereed, ze keek me verbaasd aan en vroeg waar ze dat aan te danken had.

“Het is geen Sinterklaas, ik ben niet jarig, we hebben geen jubileum (“Of wel?”). Heb je de lotto gewonnen of zo?”

Ik gaf toe dat ik wat extra verdiend had de laatste maand en dat ik dan wel niet de lotto gewonnen had, maar wel een lot uit de loterij gewonnen had in haar persoon. We kletsten even wat bij en ik kreeg de hartelijke groeten van Janine die het heel goed maakte, maar soms nog een beetje jaloers was op haar als ze over ons vertelde. Ik benadrukte dat ze niet mocht vergeten de groeten terug te doen en zei dat ze altijd met haar mee mocht komen om in ons geluk te delen.

We dronken van onze koffie tot ze opeens aan me vroeg of ik er misschien een chocolaatje bij lustte. Ik keek haar een beetje verbaasd aan, want ik ben niet zo’n zoetekauw en dat wist ze ook. Ze haalde uit haar tas een paar los verpakte chocolaatjes en trok er van een het cellofaan af en brak hem in tweeën. Ik gaf me al gewonnen en toonde me bereid een stukje met haar te delen toen ze haar voeten op tafel legde, haar rokje omhoog sloeg en de twee stukjes bruine lekkernij in haar kutje stopte. Ze drukte haar benen weer tegen elkaar en maakte malende bewegingen met haar benen. Daarna zette ze mijn koffie opzij, ging voor me op de tafel zitten en hield haar kutlipjes uit elkaar. Ik zag hoe haar poesje bruin gekleurd was van binnen en zoog de chocoladepasta uit haar lichaamsopening die het had voorzien van een smaak die een patisserie niet kan evenaren.

De doos met verpakte artikelen sierde de tafel eveneens en bleef haar aandacht trekken was me al opgevallen. Toen ik haar vroeg wat ze als eerste zou willen openen greep ze zonder te twijfelen naar het doosje waarin de DVD zat verpakt. Nogal een veilige keuze, want de rest was natuurlijk minder herkenbaar. Ik had bedacht dat ze de kledingstukken, de Tarzan en een paardenstaart mee zou kunnen nemen naar huis en ik de rest zou bewaren. De DVD wilde ik best wel voor haar kopiëren, maar de speeltjes wilde ik voor ons tweeën alleen bewaren. Toen ze het doosje bekeek van “A-Class A-Cup Lady’s” keek ze meteen naar de Dvd-speler en vroeg me of ze de film op mocht zetten. Ik nam die taak van haar over en toen de eerste beelden liepen stelde ze voor om op de bank te gaan zitten om daar dan de andere pakjes open te maken.

Ik vroeg of ze nog een kop koffie wilde maar ze antwoordde me dat ze dan een pilsje prefereerde “als je goed vind dat ik hier kan overnachten tenminste, anders doe nog maar een kopje koffie”.

Ik nam de mokken mee naar achteren en haalde de flesjes bier tevoorschijn. Terug in de kamer zat ze zich te vingeren voor de televisie en likte haar vingers af toen ik binnen liep.

“Het smaakt nog steeds een beetje puur” merkte ze droog op. We stootten de flesjes tegen elkaar voordat ik het zelf ook nog eens controleerde en de chocoladesmaak bleek inderdaad hardnekkig in haar kutje aanwezig. Soms vind ik snoepen erg lekker moet ik toegeven, al zijn die momenten schaars, maar als ze er zijn is dat reden temeer om ervan te genieten. Ik hield pas op met likken toen ik er zeker van was dat alle cacao inmiddels door mij was weggegeten uit haar poesje en ze zelf geil lag te draaien met haar heupen.

Ik vertelde haar spontaan hoe blij ik was haar te kennen en dat ik onze ‘relatie’ zo geweldig vond en hoe dankbaar ik tegenover haar was omdat ze zo’n te gekke meid was. Niet alleen te gek mooi maar ook zo lief en dat het gewoon zo absurd goed klikte tussen ons en niet alleen op seksueel vlak.

“Vandaar ook een paar kleine cadeautjes voor ons. Een paar ervan wil ik graag hier houden als je het niet erg vindt, zodat we ons er nog vaak samen mee kunnen vermaken, maar de andere dingen wil ik je schenken om mee naar huis te nemen.”

Ze knikte instemmend maar keek wel heel nieuwsgierig naar de onuitgepakte presentjes.

Ik nam het voortouw en overhandigde haar het pakje waarin het slipje zat en gaf haar dit met de woorden dat dit zeker iets was dat ze nog niet had en wellicht wel eens te pas zou kunnen komen. Vragend keek ze me aan alvorens het papier eraf te trekken en ze moest lachen toen ze zag dat het een slipje was, tilde zelf haar rokje op en begon te praten over haar geile gevoel, het mooie weer en het feit dat ze naar mij toe kwam. Om te bewijzen dat ze niet echt zo bandeloos was als ik misschien wel dacht trok ze een ander slipje uit haar tas en vertelde ze me dat ze dat pas had uitgetrokken in de auto op de parkeerplaats.

“Ik ben echt niet zo’n schaamteloze slet die in haar blote kutje iedereen laat meegenieten Martin” vertelde ze zich verantwoordend. De woorden deden me goed en ik voelde me trots toen ik het hoorde maar was toch nieuwsgierig hoe het slipje haar zou staan.

Ze demonstreerde het meteen en toonde me trots hoe het leer over haar smalle kontje paste en als ze haar benen uit elkaar hield schenen de contouren van haar poesje door het soepele dunne leer heen. Het koordje tussen haar billen spande mooi aan toen ze zich kronkelend voor me bewoog en het zat haar ‘als gegoten’. Ik was blij dat ik haar maten zo goed had ingeschat en genoot van de aanblik.

Hierdoor zekerder geworden overhandigde ik haar zowel het broekje als de BH die van hetzelfde leder gesneden waren. Vooral de keuze in broekmaten was groot want die van de Bh’s hadden vooral betrekking op de cup-maat en de rest viel vast te strikken dus dat zou wel goed zitten. Ze trok het papier van het pakje af en het was inderdaad het korte broekje dat ze uitpakte. Ze riep verrast dat ze dat helemaal te gek vond en vroeg meteen of ze dat alleen voor mij mocht dragen. Ik vertelde haar dat ik hoopte dat ze het tof vond zitten en verder zelf moest weten wanneer ze het aan zou trekken.

“Mijn part naar de nachtmis” maakte ik zo duidelijk mogelijk “maar ik stap geen kerk meer binnen, dus dan vraag je de koster maar om je te begeleiden”.

Ze stapte meteen overeind en stak haar benen door de pijpjes. Toen ze de rest omhoog sjorde en haar billen bedekte bleek het prima te passen. Haar bovenbenen vulden de pijpjes en haar kontje bolde prachtig op terwijl haar vlakke buikje aansloot aan de band. Het andere pakje, met de BH, opende ze met eenzelfde interesse en trots keek ze me aan toen ze het paste. Opeens was het lieve meisje veranderd in een echte kleine vamp. Met de veter die in haar nek werd samengebonden kon ze haar tietjes een beetje omhoog trekken en het leer was zo soepel dat je haar tepels door het leer heen kon zien. Ze vroeg me meteen of ik een spiegel had en samen liepen we even later naar de badkamer waar een passpiegel hing. Ze poseerde zichzelf in geile poses terwijl ik achter haar staand meekeek en kon alleen maar beamen dat het haar enorm goed stond. Weinig vrouwen of meisjes zouden zich durven te tonen in zo’n outfit besefte ik me, maar zij straalde helemaal.

Pragmatisch als ze altijd was bood ze me terloops aan me klaar te maken met haar mond ‘of even te neuken’ maar dat wimpelde ik af, wetende welke andere pakjes ze nog mocht openen want de pakjesmiddag was nog lang niet voorbij. Haar kontje uitdagend draaiend in haar broekje liep ze me voor de trap af. Ze kneep in haar tepels door het leer heen en priemde haar borstjes trots vooruit. Buiten bleek het weer te zijn opgetrokken en een zonnetje scheen aan de hemel. Ik stelde voor nog even naar buiten te verhuizen om te genieten van het mooie weer. Ze pakte meteen haar shag en haar pilsje om naar de patio te lopen. Net als mijn flesje pils bleek het hare ook bijna leeg zodat we de flesjes ruilden in de krat. Ik zette een Cd’tje op van Nina Simone en zette het volume maar redelijk open zodat de buren de conversatie tussen Wendy en mij niet letterlijk zouden kunnen volgen.

We schoven twee tuinstoelen tegen elkaar aan en ik zette de met hartjessnoepjes versierde doos op de terrastafel. Ze keek me aan toen ik zei dat ze zelf maar een volgend pakje moest uitzoeken en ze keek twijfelend naar de ingepakte resterende cadeautjes. Uiteindelijk pakte ze het doosje met de Tarzan en zodra ze hem had uitgepakt uitte ze een kreetje van tevredenheid. Ze had er zelf wel eens een gehad vertelde ze, maar een ex-vriendje had die van drie hoog zo uit het raam gegooid toen hij haar ermee betrapt had. Begeesterd vertelde ze over de functies en de draaiende kop, de bewegende kraaltjes die de vaginawand terroriseren met stimulerende effecten en het bekje dat kon trillen over haar klitje of tegen haar kontgaatje. Ik luisterde toe en het duurde zo lang dat ik alweer twee nieuwe pilsjes uit de koelkast kon halen voor ze uitverteld was.

Ik daagde haar uit om een demonstratie te geven en nu was zij het die een keertje overrompeld was.

“Hier?” Vroeg ze om zich heen kijkend naar de planten die welig groeiden en naar de muurschilderingen. Ze opende het doosje en voelde aan de staaf met haar vingers en zo te zien herkende ze de vormen. Dat laatste liet ze blijken toen ik de batterijen in het apparaat had gestopt en ze de bedieningsmogelijkheden demonstreerde. Het bleek een geperfectioneerde mini-Hoover (“hij klopt en hij veegt en hij zuigt…” was de reclameslogan voor dit type stofzuiger) die wel gemeen had dat die even luidruchtig werkte. Blij hoorde ik dat de muziek het geluid dan wel niet overstemde, maar wel afzwakte tot een niet te herkennen monotone brom.

Ze knoopte haar broekje los, ontdeed zich van het slipje ik haalde snel even twee handdoeken zodat we niet op de plastic zittingen hoefden te gaan zitten met onze naakte huid. Dat plakt erg wist ik uit ervaring en de afdruksporen blijven nog lang zichtbaar. Het kostte haar geen moeite haar benen over de leuningen te leggen zodat ze bijna in spagaathouding naast me zat en ze vingerde zich kort om wat geil naar haar kutingang op te boren uit haar poesje. Daarna nam ze de Tarzan en drukte het kopje bij haar naar binnen. Ze demonstreerde me hoe ze het voorste gedeelte kon laten bewegen en drukte hem toen verder naar binnen tot aan de kraaltjespartij. Met een volgend schakelaartje kon ze deze laten ronddraaien om haar vaginawanden extra te prikkelen. Het leek steeds meer geluid te worden wat het apparaat kon maken toen ze ook nog de clitorisverwenner aanzette. Ze werd nu zo divers geprikkeld dat het haar duidelijk moeite kostte haar benen gespreid te houden. Met gesloten ogen lag ze achterover en liet de machine werken tot ze een orgasme kreeg en voorover dook om alle functies stop te zetten. Voorzichtig trok ze ‘Tarzan’ naar buiten en vertelde me dat ze bijna vergeten was hoe heerlijk zo’n apparaat haar kon verwennen.

Ze gaf aan even te willen wachten met het openen van een volgend pakje omdat ze eerst even kort bij wilde komen van alle surprises tot nu toe maar vooral van het klaarkomen van zo-even. Ik bood aan een jointje te rollen met weinig wiet om een beetje stoned te worden zonder nekslagen van de werking te krijgen. Ze stemde in maar vroeg wel om een koud glas water naast haar biertje, een eenvoudig te vervullen wens. Na een kwartiertje vroeg ze me of ik me de hele dag ‘zedig’ wilde gedragen omdat ik mijn kleren nog steeds droeg. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat ‘mijn tijd nog wel zou komen’ en keek daarbij naar de andere pakjes. Ze zei dat ik me anders veel tekort zou doen en ze zich dan over mij zou moeten beklagen bij Janine, maar daarvoor hoefde ik echt niet bang te zijn.

Ze stelde dat ze zich eenzaam voelde in haar blootje zolang ik mijn kleren allemaal nog aan had. Ik trok het shirt over mijn hoofd en liet daarna mijn broek zakken. Mijn penis toonde met geilsliertjes over mijn buik dat het showtje met haar Tarzan me niet onberoerd had gelaten en ze zei dat ze me eerst even schoon wilde maken. Daarmee bedoelde ze dus dat ze me met haar mond wilde aflikken waar ik geen enkel bezwaar tegen had. Heel snel al groeide mijn eikel tegen haar wang toen ze tussen mijn benen geknield zat en al snel likte ze met haar tong over mijn pisspleetje, me aankijkend om mijn reactie te polsen. Al snel had ze me zo ver gekregen dat ik maar nog een ding wilde; klaarkomen en mijn zaad plengen in haar mond. Graag had ik haar ook gelikt maar er lag geen luchtbed of matras voor ons klaar en op de betonnen vloer is het wel erg hard. Ze glimlachte me toe met mijn pik in haar mond toen ze zag en voelde dat ik het niet lang meer zou houden. Even hield ze op om te vragen of ze echt niet verder mocht pijpen en benadrukte hierbij dat ze graag mijn sperma wilde proeven. Toen ze zei dat we alle tijd hadden voor een volgende ronde gaf ik me over aan mijn lusten. Ze drukte mijn benen uit elkaar en dook naar de stoelzitting om mijn aarsgaatje te likken waarop ik snel onderuit zakte om haar makkelijker toegang te verlenen tot mijn achteringang. Toen ze het gaatje soepel had gelikt met haar tong forceerde ze haar vinger naar binnen en ze nam mijn pik terug tussen haar lippen.

Ze pakte haar ‘nieuwe ex-vriendje’ van de tafel en vulde haar kutje met de Tarzan. Zonder te kijken wist ze de knopjes te bedienen en ik hoorde het toestel in haar kutje zoemen terwijl ze me fanatiek aftrok en me met haar mond verwende. Ze zoog haar wangen hol en ik voelde hoe ze hijgde door de adem die over mijn stam blies door haar neusgaten. Ik stond verbaasd over de duidelijk stimulerende werking van haar superdildo omdat ik zag dat ze opnieuw een orgasme beleefde en hierdoor bijna haar evenwicht verloor. Ze hield zich overeind door de steun van haar vinger in mijn reetje en haar mond die ze over mijn stijve pik hiel. Mijn anus werd danig open gerekt door deze beweging en die zorgde er op zijn beurt weer voor dat ik mijn ballen voelde samentrekken en mijn sperma in haar mond spoot. Het was maar goed dat de muziek nog speelde, anders waren er meer dan een paar buren geweest die alle geluiden hadden meegekregen.

Ze zakte onderuit op de stoel toen ze zich overeind gehesen had en vond het goed dat ik nog even aan haar kutje proefde want ik was benieuwd of er nu nog iets van de chocolade te proeven viel. Dat bleek niet het geval, daarvoor was er inmiddels te veel sap uit haar gelekt. Wel proefde ik nog de smaak van nieuw plastic vaag op de achtergrond maar wilde haar ook even rust gunnen en ging dus al snel weer naast haar zitten. We dronken nog een pilsje en ik draaide alvast een volgend jointje terwijl we het restje van de vorige oprookten.

Het was zo’n typische junidag in Nederland die koel was begonnen maar gedurende de dag was het almaar warmer geworden. Het liep inmiddels tegen de avond en de temperatuur leek alleen maar toe te nemen. Ik stelde voor dat ik het eten even voor zou bereiden maar dit betekende niets meer dan het aanzetten van de oven om voor te verwarmen. Over een kwartiertje kon ik het eten erin zetten en dan was het een kwestie van een drie kwartier wachten voor we konden gaan eten. Ik stond aan het aanrecht toen ze achter me langs liep op weg naar het toilet waarvan ze de deur ver open liet staan. Ze vroeg me of ik zin had om met haar mee te plassen en naakt ging ik poolshoogte nemen op het kleinste kamertje van het huis. Ze zat wijdbeens op de pot en schoof een beetje naar achteren op zodat ik voor haar kon knielen en mijn pik tussen haar benen kon richten. Tegelijk lieten we onze urine lopen en ik richtte mijn straal op haar urineloop waardoor onze pisstralen zich vermengden tot een dikke waterloop die in de pot klaterde.

Het bleek dat de warmte ons had verleid tot het drinken van veel vocht want het duurde lang voor we waren uit-geplast. We wasten onze handen voor ik de schotel in de oven plaatste die inmiddels de gewenste temperatuur had bereikt en we liepen naakt terug naar buiten waar nog wat pakjes uit te pakken vielen. De CD stond op automatic repeat maar de muziek was aangenaam en dus liet ik hem verder lopen vooralsnog. Toen ik alweer een volgend biertje voor ons haalde zag ik door het keukenraam hoe Wendy keek naar de andere pakjes. Toen ik naar buiten liep neigde ze naar voren en grabbelde tussen de vier overgebleven cadeautjes en liet zichzelf excuserend terug zakken in de stoel. In een flits zag ik voor me wat er in de pakjes resteerde en besloot nu zelf het initiatief te nemen door de anaalpluggen met paardenstaarten voor haar neer te leggen want de andere presentjes wilde ik bewaren tot na het eten.

Wendy vroeg me met haar zachte stem of ze het pakje nu al mocht openen of er nog mee moest wachten. Ik vertelde dat de oven nog wel even op zich liet wachten en ze op haar gemak kon kijken wat erin zat als ze dat wilde. Hoe graag ze het wilde toonde ze me door de gretigheid waarmee ze het papier eraf trok en tot een prop draaide terwijl ze de twee paardenstaarten, een bruine en een zwarte, op haar schoot liet rusten. Aandachtig bekeek de pluggen die eraan zaten en zei me, verlekkerd aankijkend, dat het wel een ‘toffe maat’ leek en betastte de nylon haren.

Ze stelde mijn gedroomde vraag toen ze informeerde of we ze misschien meteen zouden kunnen ‘passen’. Toen ik zei dat ik dat zelf ook graag wilde nam ze het initiatief door de keuken in te lopen en de fles olijfolie van het aanrecht te pakken met de mededeling dat dit het beste natuurlijke glijmiddel was. Ze liet me voorover buigen over de terrastafel en ze spreidde mijn billen. Voorzichtig liet ze een paar druppels olie in mijn reetspleetje lopen die ze opving met de punt van de stompe plug. De pluggen waren namelijk redelijk kort gevormd en hadden een meer bolle dan langgerekte vorm, iets dat mij bij de aanschaf in positieve zin was opgevallen. Even haalde ik diep adem toen het dikste gedeelte naar binnen werd gedrukt door Wendy maar toen mijn kringspier zich ontspande rond het dunnere gedeelte voelde de vulling erg lekker aan.

De zwarte staart lag nog op tafel toen ik mijn bovenlichaam omhoog richtte en de druk in mijn darmen aangenaam voelde en tussen mijn benen in zag ik de bruine sliertjes naar beneden bengelen die kriebelden waar ze mijn knieholtes raakten. Ik zag tot mijn verrukking hoe Wendy zich na mij installeerde boven de tafel en naar voren boog om mij haar billen aan me te presenteren. Ik volgde haar voorbeeld en gebruikte olijfolie als glijmiddel om haar reetje glad te maken en zette het balletje, net ietsjes groter als een pingpongballetje, voor haar kontje. Met een zekere hand voerde ik het langzaam draaiend bij haar naar binnen omdat ik wist hoe getraind ze daar was en dit alleen maar als prettig zou ervaren. Ze bewoog even naar voren toen het dikste gedeelte naar binnen gleed maar het deed haar helemaal geen pijn toen ze werd gevuld. Meteen liet ze me zien hoe ze kon “kwispelen” en schudde haar kontje daarbij op en neer.

Ze probeerde voorzichtig of ze ook nog kon zitten maar dat bleek geen probleem wegens de ronde vorm en lachend dook ze naar voren om met haar staart haar tepels te kunnen strelen. Ik ging ook zitten en was aangenaam verrast door het gevoel dat ontstond door de druk aan de binnenkant van de kringspier en trok net als haar voorzichtig en verkennend aan mijn staartje. Wendy maakte me attent op mijn stijve pik die voorheen zo ontspannen was geweest en lachte toen dat ze zich in dat geval ook rustig kon vingeren waar ik bij zat. Ze streelde haar kutje, trok aan haar tepels maar deed dit gewoon om zichzelf bewust te blijven van de seksuele spanning en vrijheid, niet zo nodig om klaar te komen.

Toen ik haar vertelde dat het eten over een kwartiertje klaar zou zijn vroeg ze me of we in de kamer aan tafel konden eten en de televisie wat draaien om nog eens naar de nieuwe film te kunnen kijken. Even later liep ik naar binnen om de het scherm zo te draaien dat we allebei konden genieten van het ‘erotisch bewegend schilderij’ en liep door de gang naar de keuken, genietend van het gevoel in mijn kontgaatje. Bij iedere stap zwaaiden de haren heen en weer en plantte die beweging zich vertraagd voor in mijn endeldarm, hetgeen als zeer prettig te ervaren viel.

Toen ik Wendy vroeg of ze misschien zin had in een glaasje rosé bij het eten sloeg ze dit niet af. Dus zette ik die alvast klaar op de eettafel. Na een paar minuutjes al kon ik haar vragen om plaats te nemen in de kamer. Toen ze door de keuken liep kon ze het niet nalaten even met mijn ‘staartje’ te spelen en ik genoot van het gevoel maar ook van het feit dat ze alles zo leuk had gevonden en ik twijfelde geen moment of de rest zou ook in de smaak vallen. Ik diende de ovenschotel op die nog bubbelde en siste toen ik hem op tafel neerzette. Ik waarschuwde Wendy om hem niet aan te raken en niet te snel te willen eten want dat zou haar een verbrandde mond en lippen opleveren. Om maar niet te spreken over knoeien. Ik keek wel even verbaasd naar de tafel want ik had die voor ons gedekt zodat we tegenover elkaar zaten, maar zij had de borden naast elkaar gezet. Ze had de handdoeken over de stoelen gelegd en we genoten allebei van de extravagant versierde butt-plugjes toen we gingen zitten. We toostten met elkaar voor ik de borden vol schepte met de gegratineerde aardappelschotel die we ons prima lieten smaken.

We bleken meer honger te hebben dan ik verwacht had want de schaal was bijna leeg toen we onze laatste hapjes aten. Wat vers fruit vormde ons toetje (van het eten) en we keken nog twee filmclips voor we nog even terug naar buiten verhuisden om van de mooie zomeravond te genieten. Tot Wendy’s aanvankelijke teleurstelling ‘toupeerde’ ik mezelf door het staartje in de woonkamer achter te laten maar vertelde haar dat er nog meer pakjes konden worden uitgepakt waarop ze mijn voorbeeld volgde. Ze zei wel dat ze later graag nog eens voor me wilde kwispelen.

Ik zette muziek op van Vaya Con Dios die ook buiten weerklonk en met de laatste restjes wijn in onze glazen namen we weer plaats op de patio. Op de terrastafel stond de doos nog met twee grotere pakjes en een klein pakje. Ik betrapte haar toen ze in het pakpapier van het kleinste pakje kneep en dit snel terug legde tot ik haar uitdaagde dit dan ook te openen. De waterdichte dildo bleek een schot in de roos en ik had weinig woorden nodig gehad om meteen samen met haar de badkuip in te duiken maar dat wilde ik nog liever even uitstellen. Ze voelde nog even aan de staaf en probeerde de trilling in haar hand, over haar tepels en tussen haar benen voor ze hem rechtop op de tafel zette, zich prijzend uitlatend over ‘het toffe formaat’.

Het was nog lekker vroeg op de avond toen ik haar vroeg of ze nog een kopje koffie lustte maar ze vroeg of het ook een biertje mocht zijn omdat ze niet te laat naar bed wilde gaan. Toen ik nog aanbood een lange sigaret te draaien knikte ze dat ze dat er dan wel bij lustte maar informeerde wel of ik voor daarna nog een pilsje had, anders had ze liever eerst een glaasje water. Ik kon haar geruststellen en we keuvelden over muziek, over schilderijen en de verhalen die ik in de laatste nog had geschreven. Ze vroeg het naadje van de kous hierover want wilde alles weten over mijn fantasieën. Plotsklaps bleek het al een uur later en werd het snel donker omdat de lucht toch weer betrok en we besloten naar binnen te verhuizen waar we op de bank tegen elkaar aan leunden en de DVD nogmaals opzette want de keren dat we die gedraaid hadden konden we ons niet echt op de beelden concentreren door de afleiding van de kleding, het eten en vooral elkaars aanwezigheid.

Toen ze me vroeg welk pakje ze nu mocht openen vroeg ik waarom ze de pakjes niet allebei opende. De grootste doos, die met de driedubbele strapon, liet ze tot als laatste verpakt dus voordien trok ze het cadeaupapier van de dubbele dildo. Een lang exemplaar van wel dertig centimeter van zachte kunststof en met ronde koppen en meteen nam ze een kant in haar mond om te doorsnede te meten. Met een pijpend gebaar gaf ze haar fiat aan de lustslang en vertelde me dat ze zich erop verheugde deze samen met mij ‘via onze achterdeurtjes’ te delen. Als antwoord op dit voorstel bood ik haar het laatste presentje aan.

De doorzichtige plastic doos die ze van het papier ontdeed etaleerde een nogal abstract geheel van lederen bandjes en rubberen onderdelen en het kostte haar enige tijd voor ze het herkende als een strapon. Ze pakte hem uit, bekeek de afzonderlijke onderdelen en keek me vragend aan. Ik demonstreerde haar hoe ze de afzonderlijke dildo’s in het slipje kon vastzetten. Of hoe ze hen naar believen, weg kon laten. Ze stond meteen op om het broekje te passen. Met de heupbandjes was het niet moeilijk deze passend om haar heupen te snoeren en gaf direct de mogelijkheden aan. Door het gaatje aan de achterkant paste volgens haar ook de paardenstaart en zonder voorbinddildo kon ik haar in d’r nauwe kutje neuken. Toen trok ze het slipje uit en ze voorzag het van alle bijbehorende attributen. Handig speelde ze met de aarsdildo in haar kutje om hem te smeren en ook het feit dat haar kontje nog steeds vet was van de olijfolie zorgden ervoor dat ze hem pijnloos in kon voeren. Trots toonde ze me haar stijve pik en trok nog even aan de heupbandjes voor ze zich uitdagend voor me opstelde en de dildo voor mijn mond presenteerde.

Ze wiegde met haar heupen om haar vulling goed te kunnen voelen, zowel in haar reetje als in haar kutje. Ik sloot mijn lippen om de lange en niet al te extreem dikke kunstlul en trok eraan om zo de andere kant, die in haar poesje was opgesloten, op een neer te bewegen. Ik hield dit vol tot ze zich zuchtend van opwinding terugtrok en ‘zichzelf aftrok’ om nader tot een orgasme te komen. Zij wist nog een betere manier door me te laten bukken over de bankkussens en trok mijn bekken omhoog en presenteerde zodoende mijn reetgaatje voor haar speeltje aan zichzelf. Ze bedacht zich geen moment en stootte de dildo in mijn kontje en neukte me vanaf het begin af aan fel in de wetenschap dat ik dat zou genieten. Door de weerstand in mijn endeldarm stimuleerde ze haar eigen gaatjes extra en bewoog nog feller dan ze normaliter zou doen.

Ze duwde mijn schouders in de kussens en neukte me hard en langdurig tot ze over me heen viel en steunde dat ze was klaargekomen. Ik voelde haar hand voelen naar mijn lul maar die was slap geworden door de enthousiaste bewegingen die me wel opwonden maar daarbij bepaald geen erectie garandeerde. Maar ook met een slappe lul kan een man genieten wist ik en dat was ook voor Wendy geen nieuw gegeven want bij anale stimulatie hoef je geen stijve te hebben om toch intens te kunnen genieten. Voorzichtig trok ze de rubberen lul uit me na een lange tijd in me op en neer te hebben gekarnd, wreef met haar vinger teder over mijn anus om mijn kringspier zich weer te laten sluiten en zakte naast me op de bank, nog steeds nahijgend en me daarbij dankbaar voldaan aankijkend.

Ze reikte naar haar drinken maar voelde toen de dubbele vulling in haar buik waarop ze langzaam en behoedzaam bewoog. Allebei de klipjes van het broekbandje maakte ze los en stapte toen langzaam omhoog waarbij ze de lederen slip naar beneden gedrukt hield. Bijna tegelijk glipten de dildo’s zowel uit haar kutje alsook uit haar kontje. Ze ging op haar hand zitten die ze tussen haar benen geklemd hield.

Ze vroeg me na een half uurtje rust of we de dubbele dildo niet beter konden inwijden bij een volgende afspraak en ik gaf haar meteen gelijk. Alles in een keer was toch wel erg veel zei ik maar toen keek ze me sip aan om me daarop mede te delen dat ze nog wel hoopte op een verfrissend bad waarin de ze waterdichte dildo zou kunnen uitproberen onder een warme deken van geurig sop.

“Voor mij zou dat de natte première zijn van vandaag” vertelde ze me en ondertussen streelde ze mijn pik weer hard. Ze vertelde zacht dat ze mijn echte vlees nog een keer in haar kontje wilde voelen na alle kunststof als ik dat ook nog voor voelde en voerde mijn hand tussen haar smalle billen, mijn wijsvinger in haar reetje leidend. Soepel gleed mijn vinger in haar kontje dat soepel was opgerekt door het paardenstaartje en de anaaldildo in haar strapon. Ze was ook nog voldoende gesmeerd van binnen en het duurde dan ook niet lang voor ze naast me neer knielde op de bank.

Ze gaf me zo de mogelijkheid haar nog even een beetje op te rekken door een tweede vinger te gebruiken en zorgde tegelijkertijd dat mijn pik nog harder werd door haar handwerk te vervolmaken met haar mond. Toen ik haar wilde waarschuwen kalm aan te doen omdat ik anders al in haar mond zou klaarkomen voelde ze dit perfect aan. Ze klom over mijn schoot met haar gezicht naar mij toe. We kusten toen ze haar hand om mijn paal sloot en de eikel omhoog richtte. Even draaide ze met haar reetje toen mijn eikel voor haar anusingang hield voor ze zich verder liet zakken. Zonder tussendoor nog een keer omhoog te wippen liet ze zich in een trage constante beweging dalen tot haar billen op mijn bekken rustten. Ik zuchtte toen ik haar kringspier om mijn stam voelde knijpen en ze haar bilspieren om en om samentrok om mijn penis op die manier te masseren. Het voelde heerlijk aan en ik streelde haar rug en ze wreef haar kleine tietjes tegen mijn borst om zo haar tepels te tegen me aan te voelen roteren.

We spraken geen woord omdat we al de tijd onze monden geopend tegen elkaar aan aangedrukt hielden en we elkaar gepassioneerd kusten. Ik voelde me enorm geil, maar ook heel blij omdat ik Wendy mocht kennen en ze altijd zo goed voor me was, voor alle experimenten open stond en zelf ook zo vrij was om ook zelf met experimentele initiatieven te komen. Ik voelde dat ik een ejaculatie niet veel langer uit kon stellen en liet haar dit strelend en kreunend weten. Haar antwoord bestond eruit dat ze me nu echt begon te neuken en haar handen tegen mijn buik drukte om te voorkomen dat ik zou meebewegen. Ze voelde mijn pik schokken, net voordat ik klaarkwam, en meteen liet ze zich weer zakken en kneep me met haar spieren klaar. Ik voelde de warmte van mijn zaad om mijn eikel lopen en haar bewegingen verstilden tot mijn lul verslapte. Pas toen hij helemaal geslonken was liet ze hem uit haar knellende warme grotje glijden. Kort daarna lagen we uitgeteld en zwetend naast elkaar op de bank.

Het duurde nog even voor we op adem gekomen waren en ik haar vroeg of ze nog een laatste pilsje met me wilde drinken.

“Als je bedoelt voor vandaag graag” antwoordde ze en ik stelde haar snel gerust door te zeggen dat een tweede ook nog mocht en dat ik hoopte dat we in de toekomst nog heel veel biertjes zouden drinken samen. Ze hoefde me niet te vragen of ik nog een jointje wilde rollen want dat deed ik al vrijwillig en tevreden en bevredigd namen we nog een paar hijsjes om de rest te bewaren voor in de badkamer waar we samen nog in warm water wilden nagenieten en uit chillen voor we zouden gaan slapen.

Na een half uurtje liep ik alvast naar de badkamer om het water in het bad te laten lopen en goot er een fikse hoeveelheid kruidig ruikende Badedas in. Het rook meteen erg lekker en er vormde zich een laag dichte zeepbelletjes die ik met de sproeier nog wat aan liet groeien. Al snel kon ik naar beneden lopen om haar naar boven uit te nodigen waarop ze me meteen volgde en daarbij niet vergat om de nieuwe dildo mee te nemen. Ik verzweeg maar dat ze die niet van mij had gekregen maar dat vond ik ook niet van belang. Dat ze er zo blij mee was maakte mij ook gelukkig en meer dan dat telde niet.

Het raam stond nog open want het was dan wel een beetje afgekoeld, maar koud kon je het bepaald niet noemen. Ze volgde me in bad en ging niet zoals gebruikelijk tegenover me zitten maar nam bij deze gelegenheid plaats tussen mijn benen in. ‘s Winters wilden we het liefst zoveel mogelijk ondergedompeld blijven onder het warme water maar daartoe was nu geen reden. Wendy vroeg me of ik zeker wist of ze de vibrator zo maar onder water kon houden maar ik gaf toe dat ik het ook nog nooit had uitgeprobeerd. Ik vertelde haar dat een eventuele kortsluiting geen gevolgen voor ons zou hebben dus ze zich geen zorgen hoefde te maken over wat dat betreft.

“Anders houdt hij op met brommen tot hij weer is opgedroogd, maar ik ga er van uit dat ze er niet voor niets opzetten dat die ook in bad te gebruiken is.”

Ze zette hem aan en roerde met het topje in het water over haar buik. Ietsjes later hield ze hem even onder water en merkte dat hij gewoon bleef lopen waarop ze hem eventjes helemaal onder het schuim dompelde. Ze liet zich verder naar beneden zakken zodat ik over haar schouder mee kon kijken naar wat ze deed en daartoe duwde ze het schuim opzij. Ik mocht nu zien hoe ze haar klitje verwende en zichzelf daarna langzaam in haar kutje neukte maar ze was al teveel met seks bezig geweest om nog een keertje klaar te willen komen. Ze liet de vibrator in haar poesje zitten toen ik haar de rest van het jointje aanbood maar draaide hem wel uit voordien. Ik droogde haar vingers af met een uitgeknepen washandje voor ik hem overhandigde en ze liet zich achterover tegen me aan zakken.

Mijn handen spreidde over haar buik en ik speelde voorzichtig met haar prachtige kleine tietjes. We zaten inmiddels al zo’n half uurtje in het water en hadden mekaar al schoon en fris gewassen voor ik de stop uit de afvoer trok. We wachtten tot het laatste water was weggelopen voor ik haar en mezelf afspoelde waarna we elkaar op de badkamermat afdroogden. Ik masseerde haar in met een zacht body lotion voor ik haar uitnodigde tussen de frisse lakens in het van een dun dekbed voorziene bed.

Pas in de slaapkamer zag ik hoe laat het was want de hele avond hadden we eigenlijk niet meer op de tijd gelet. Het was nog niet laat, het liep pas tegen twaalven, maar we waren allebei moe en toen Wendy me aanbood om me nog een keer af te trekken, “of anders, als je me nog een keer wilt neuken…”

Ik dankte haar oprecht voor het aanbod maar vroeg of ze morgen zo vroeg weg moest dat we dan helemaal geen tijd meer hadden en ze snapte meteen wat ik bedoelde.

“Nee joh, ik hoef pas tegen een uur of tien te vertrekken en als ik naast je wakker word heb ik ook nog wel zin in een nummertje, als je dat bedoeld.”

Ze pakte de wekker en draaide hem om half negen en keek me vragend aan. Ik vond het prima en we kropen nog even lekker tegen elkaar aan voor we ons omdraaiden en niet veel later sliepen we allebei in, want zodra we lagen en de warmte van elkaar speurden voelden we pas hoe moe we waren.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s