Wendy XII


OVERGAVE 1.2

Loom strekte ik me uit in mijn bed toen ik wakker door de telefoon. Ik nam werktuiglijk op en keek en passant op de wekker die leerde dat het al bijna half elf was. Een vriendelijk klinkende stem vertelde enthousiast over een niet te weerstaan aanbod dat ze me mocht aanbieden als ik van energieleverancier zou veranderen. Ik vroeg of ze een momentje had voor ik de hoorn naast de telefoon legde en liep op mijn gemak naar het toilet. Een half uurtje later luisterde ik aan de hoorn en bemerkte dat ze inmiddels had opgelegd. Rustig legde ik op en liep vervolgens naar beneden om een kan koffie te zetten.

Het weekend was net begonnen en naar buiten kijkend zag ik dat het herfstige weer dat was aangekondigd inderdaad was neergedaald over de stad. Grauwe wolken lieten een lichte motregen vallen en de wind blies over de straten. Kortom een dagje om thuis te blijven bedacht ik me en na een boterhammetje besloot ik op mijn gemak een uitgebreid bad te nemen. Onwillekeurig moest ik terugdenken aan de avonturen met Wendy in diezelfde badkamer en ik voelde me geil worden. Al snel lag ik met een stijve paal in het water en bedacht me dat het al weer een hele tijd geleden was dat ik haar had gezien, zeker al een week of drie geleden. Lang bedenken deed ik me niet en impulsief besloot ik haar te bellen om te vragen of ze misschien tijd zou hebben dit weekend om me te bezoeken. Amper afgedroogd trok ik mijn kamerjas aan en liep naar de telefoon in de woonkamer waar ik haar nummer draaide en hoopte dat ze thuis zou zijn. Ik had de hoop al bijna opgegeven toen toch nog werd opgenomen en ik haar stem weer hoorde.

Ze was verrast dat ik haar zo vroeg belde, want meestal deed ik dit ‘s avonds als ik van mijn werk terug was. We babbelden even over koetjes en kalfjes, vroegen hoe het ging en foeterden op het weer voordat ik haar vroeg of ze gelegenheid had om voorbij te komen. Tot mijn teleurstelling klonk er geen enthousiast ‘ja’ maar vertelde ze me dat ze dat nog niet wist. Ze zou me binnen een kwartiertje terugbellen beloofde ze mysterieus, om me dan te laten weten of het zou lukken of niet. Toen ik had opgelegd besefte ik me opeens dat het zeker te maken zou hebben met het regelen van een oppas en wachtte gelaten af in de hoop dat ze nog zou kunnen komen.

Even later rinkelde de telefoon en snel nam ik op. Het was Wendy die me vroeg of ik iets speciaals van haar wilde. Verbaasd over deze ongewone vraag vroeg ik haar wat ze hiermee precies bedoelde.

“Ik kan in principe wel een oppas krijgen”, ving ze aan, “maar Judith, de dochter van mijn overbuurman, wil wel komen babysitten maar dan het liefst niet voor een uurtje of zo…” lichtte ze toe. Ik wachtte af tot ze me vroeg of zij dan de spelregels zou mogen bepalen want in een vluggertje had ze geen zin, zo vertelde ze me letterlijk. ‘Yes’ dacht ik, ‘hoe langer ze kan blijven hoe beter’. Neutraal antwoordde ik dat ik het prima vond, ook toen ze nogmaals vroeg of zij dan ‘vrij spel’ zou hebben bevestigde ik dit nogmaals. Ze zei dat ik haar binnen een uurtje kon verwachten en, zo voegde ze eraan toe, verwachtte me dan fris gewassen in een ochtendjas aan te treffen.

Blij verheugd op haar bezoek hing ik op maar was verbaasd over haar verzoek omdat ik haar altijd schoon gedoucht verwelkomde. Ik had haar niet verteld hoe gemakkelijk haar ‘opdracht’ was omdat ik immers net uit bad kwam en mijn kamerjas al aan had. Om de tijd af te wachten tot ze aan zou bellen schoor ik mijn kin nog een keer extra glad en liet het scheerapparaat ook nog even zijn werk doen tussen mijn benen en boven mijn pik. Mijn ballen ontzag ik maar even omdat ik geen zin had in pijnlijke snijwondjes op die plek, zette verse koffie en zocht een Cd’tje uit om mezelf af te leiden.

Een klein uurtje later ging de bel en snel liep ik naar de voordeur in de wetenschap dat zij het zou zijn die aanbelde. Ze liep snel naar binnen en omarmde me zodra de deur gesloten was, me al kussend zeggend dat ze gehoopt had dat ik zou bellen. Ze zag er stralend mooi uit zoals altijd en haar ogen glommen toen ik haar aankeek. Ze droeg een lange jas maar duwde haar knie tussen mijn benen omhoog terwijl ze me tegen haar aan drukte en ik haar borstjes door de stoflagen heen kon voelen. Ze had een boodschappentas bij zich maar daar zocht ik niets achter omdat ik dacht dat ze later nog even de stad in wilde lopen om wat inkopen te doen. Ze trok de ceintuur van haar jas los en toonde me haar lichaam dat alleen verpakt was in een laagje opwindende zwarte leren lingerie, een setje dat ik haar een half jaar geleden had gegeven maar haar sindsdien niet meer had zien dragen. Daaronder droeg ze hoge leren laarzen tot aan haar knieën waardoor ze er ‘zeer gekleed’ uitzag, tenminste zo lang ze haar jas aan had.

Ik wilde haar omarmen en haar kontje kneden met mijn handen toen ze zich opeens losmaakte uit onze omhelzing en me vertelde dat ik ‘rustig moest zijn’. Verbaasd liet ik mijn greep om haar verslappen en keek haar vragend aan waarop ze me vertrouwd toelachte.

“Ik heb de hele dag tijd om bij je te blijven en ik heb je al gevraagd of ik dan de ‘regie’ mocht voeren” vertelde ze me, zichzelf weer tegen me aan trekkend. Ik knikte bevestigend dat dit ook zo was waarop ze me van zich af duwde richting woonkamer en snel liep ik haar voor om de deur voor haar open te houden. Nonchalant nam ze plaats aan tafel en drapeerde haar jas op de stoel naast haar, me aldoor aankijkend. Door haar kussen en haar benenwerk was mijn pik al danig gegroeid en zorgde voor een vreemde bobbel onder de badstof jas die ze smalend aanschouwde, mij met een handgebaar uitnodigend om tegenover haar plaats te nemen aan tafel.

Deze dominantie was ik van haar niet gewend maar was nieuwsgierig wat voor een plannetje ze hierbij had uitgedacht. Ik had de tas gezien die ze bij zich had maar durfde niet te vragen wat er in zat. Ik bekeek haar zover ze niet was weggeborgen achter het tafelblad. Haar mooie lieflijke gezicht en haar kleine borstjes leverden een nooit vervelend tableau op dat me nimmer verveelde. Op mijn vraag of ze iets wilde drinken pakte ze de koffiekan vast en schudde er mee. Ik vertelde haar dat de inhoud nog vers was en ze zei me dat ze dan wel een kopje lustte waarop ik snel een mok haalde en haar inschonk. Ze nipte aan haar koffie maar zei hierbij geen woord terwijl ze anders altijd een echte flapuit was die honderduit vertelde.

“Vertrouw je me?” Was de vraag die ze me opeens stelde.

“Natuurlijk” antwoordde ik oprecht.

“Dus je wilt je overgeven aan mij?” Was haar volgende vraag en terwijl ze die stelde zag ik dat haar hand tussen haar benen verdween onder de tafel en wederom knikte ik bevestigend, nieuwsgierig naar wat ze precies bedoelde.

“Oké Martin, dan wil ik vandaag een speeltje met jou spelen maar dan moet je me van tevoren beloven dat je niets doet. Ik ben degene die de regie heeft en jij bent degene die voor mij ‘een speeltje’ is en niet meer dan dat. Ik zal geen gekke dingen doen hoor, maar wel je vertrouwen op de proef stellen. Durf je dat aan?”

Mijn adrenaline stroomde door mijn aderen toen ze me dit vroeg, geen moment twijfelend aan haar, waarop ze opstond en me liet zien hoe ze haar kutje opwreef onder haar leren slipje. Ze liep ostentatief geil bewegend om de tafel heen naar me toe en liet me mijn stoel draaien maar beval me meteen mijn handen aan de leuning vast te houden. Gehoorzaam wachtte ik af, ook toen ze tot mijn verbazing haar showtje voortzette voor mijn ogen waarbij ze haar tepels stijf masseerde en provocerend met haar hand onder haar slipje bewoog. Toen ze haar rug naar me toe keerde en voorover boog duwde ze het smalle strookje leer tussen haar appelronde billen vandaan en toonde me haar roosje dat ze open trok. Een vinger legde ze in haar gapende aarsgaatje waarna ze haar billen sloot, me geil aankijkend en haar vinger in haar bewegend.

Hierop boog ze nog verder naar beneden. Ik herinnerde me dat het slipje werd gesloten met een klittenbandsluiting dat was weggewerkt onder het lapje leer aan de voorkant toen ze dit met een scheurend geluid lostrok en trok ze het broekje van zich af. Ze liet het op de grond vallen en met haar ‘vrije’ hand vingerde ze over haar spleetje Tot mijn verbazing trok ze een dun draadje uit haar kutje en ze toonde ostentatief dat ze twee vaginaballetjes in haar poesje had opgeborgen. Speciaal was hieraan, behalve de brede doorsnee van de balletjes, dat deze langwerpig waren en volslagen doorzichtig. Zo kreeg ik een duidelijk blik in haar kutje, iets dat ze me duidelijker wilde laten zien en daarom kwam ze vlak voor mij staan.

Toen ze zag dat ik iets in de houding wilde leggen onder mijn badjas stond ze opeens op, draaide zich om en keek me streng aan.

“Stoute jongen!” Zei ze gefingeerd boos. “Ik had je nog zo gezegd dat je je handen op de leuning moest houden, was je dat vergeten?” Ik knikte dat ik het niet vergeten was. Maar ik wilde uitleggen dat ik ‘niets wilde doen’. Maar ze liet me niet uitspreken.

“Als je niet in staat bent een zulk simpele opdracht uit te voeren zegt me dat genoeg, hoewel het me teleurstelt. Je zult er wel begrip voor hebben dat ik je niet kan vertrouwen naar het schijnt en daarom dwing je me tot maatregelen om dit een tweede keer te voorkomen.”

Ik had mijn handen meteen weer braaf op de leuning gelegd en wilde vertellen dat het geen tweede keer zou gebeuren, maar alweer liet ze me niet uitspreken door te zeggen dat ik stout was geweest en mijn mond moest houden. Ze liep naar de gang en kwam weer binnen met de boodschappentas die ze op tafel neerzette zodat ik de inhoud ervan niet kon zien. Ze zocht even, me zo nu en dan aankijkend, voordat ze er twee stukken dik zacht touw uithaalde die ze me zwaaiend liet zien.

“Als de handen ongehoorzaam zijn en niet op hun plaats kunnen blijven zal ik ze wel vast moeten binden om verdere ongehoorzaamheid te voorkomen Martin, ik hoop dat je hier begrip voor hebt.” Ik speelde het spel mee en knikte als een stout kind dat betrapt is op snoepen uit de suikerpot. Toen ze op me af liep hield ik mijn handen braaf op de stoelleuning zodat ze deze vast kon binden, wat ze voorzichtig deed met een soepele knoop zodat het geen pijn zou doen. Als ik wilde kon ik me zo lostrekken voelde ik maar ik dacht er geen moment aan dit te doen natuurlijk omdat ik veel te benieuwd was wat ze verder in gedachten had.

Ze informeerde bezorgd of het niet te strak zat en drukte me op hart te zeggen als ik iets niet wilde. Ik beloofde haar dit te doen en beloofde mezelf dit te laten. Ze nam haar pose van zo-even weer in en gunde me weer in blik in haar kutje met de brede glazen kraal, maar ditmaal neukte ze zichzelf ermee alsof het een kleine vibrator was. Al snel zag ik dat dit ook voor haar opwindend was toen er een laagje geil over haar huid verscheen en dit liet ze horen met een zacht een geil gekir. Ze perste met haar kutspieren het eitje naar buiten en ik keek hoe haar vaginawand werd gemasseerd. Ze ving hem snel op en bracht hem voor haar kontje. Ik kon zien hoe haar kringspier zich opende en om de kraal knelde voor ik haar roze endeldarmwand zag verschijnen. Haar bilspieren spanden een momentje aan toen het dikkere gedeelte naar binnen drong maar snel weer ontspande ze zich. Ze strekte haar benen zodat haar reetje op mijn ooghoogte was en voorzichtig bewoog ik op en neer om mijn stijve pik een beetje ruimte te geven. Even dacht ik haar smalend te zien glimlachen om mijn hulpeloosheid maar ze zei er niets over.

Wel bewoog ze zich overeind en knielde voor de stoel waarop ik zat vastgebonden en streelde me over mijn wang. Braaf bleef ik zitten en wachtte af op wat ze van plan was en lang hoefde ik niet te wachten toen ik voelde hoe ze de ceintuur van mijn badjas lostrok en de panden open sloeg. Ze voelde tussen mijn benen en liet haar vinger door mijn bilspleet glijden hetgeen mij even deed huiveren van genot. Ze keek me lachend aan en bewoog haar hoofd langzaam naar me toe waarbij ze haar lippen nat likte. Ik voelde haar warme adem over mijn gezicht glijden voordat ze me kuste en ik mijn tong met de hare mocht verstrengelen. Ondertussen voelde ik hoe ze haar hand naar voren trok en haar vingers rond mijn balzak sloot die ze voorzichtig kneedde. Het was heerlijk te voelen hoe ze de huid bevrijdde van de spanning die was ontstaan van het huid op huid kleven en zo deed zij wat ikzelf al eerder had willen doen, maar door haar verboden werd en bestraft met het vastbinden van mijn handen. Zonder de kus te onderbreken gleden haar vingers naar boven en volgde de kloppende hardheid van mijn pik. Eventjes trok ze me af tot ze na een paar vaste bewegingen voelde hoe mijn voorgeil opwelde en haar pols bevochtigd werd door de gladde nattigheid. Ze trok mijn voorhuid helemaal naar achteren en liet mijn pik toen los op hetzelfde moment dat ze de kus verbrak.

Ze keek geknield naar het effect dat ze op me had en vertaald werd door de lekkende stijfheid van mijn geslacht. Op ampele afstand hiervan trok ze nu ook haar BH los en dropte deze naast het slipje en zoals altijd aanschouwde ik bewonderend haar frêle borstjes met de prachtige zachte tepels die pure opwinding uitstraalden. Ze kon mijn voorkeuren en plagend speelde ze met haar nippeltjes zonder dat ik ze aan kon raken. Ik proefde de smaak en dacht ze zelfs te kunnen ruiken hoewel ik wist dat deze sensatie meer uit de herinnering kwam dan via mijn neusgaten op dat moment. Me plagerig aankijkend verlegde ze haar aandacht naar haar borstpuntjes die ze nat wreef over mijn pisspleetje. Steeds weer welde er nieuw geil op uit mijn pik dat ze wegwreef met haar opgezwollen vleespuntjes tot ze plotseling opstond en me haar rug toedraaide.

Ze boog weer voorover en hervatte haar showtje waar ze eerder was opgehouden met de langgerekte dikke glazen kralen. Zo kreeg ik weer zicht op de binnenkant van haar aarsgaatje en even later pakte ze de tweede kraal vast en voerde deze in haar poesje. Zo leek het alsof ze tegelijk in allebei haar gaatjes werd geneukt en ik keek gefascineerd in haar lichaamsopeningen die me al zo vaak zoveel genot hadden geschonken. Eerst afwisselend in beweging en later na synchroon bewoog ze de kijkvenstertjes naar binnen en ze liet ze weer naar buiten glijden. Ze begeleidde het schouwspel en een opgewonden gekreun omdat ze nu haar exhibitionistische kant ten toon kon stellen voor ze de kraaltjes naar buiten liet glijden en ik nu mocht kijken naar haar twee vochtige maar weer gesloten holletjes.

Wederom knielde ze voor de stoel neer maar ditmaal hurkte ze met gespreide benen zodat ze een stuk lager zat dan voorheen. Ze keek omhoog om mijn reactie in de gaten te houden, ook toen ze met haar mond richting mijn pik ging. Om optimaal contact met haar te hebben, hetgeen al moeilijk genoeg was in mijn positie, bewoog ik mijn benen tot ik haar schouders voelde. Meteen neeg ze terug en ze keek me streng aan, me terechtwijzend en zeggend dat ik toch had beloofd geen initiatief te nemen. Beschaamd gaf ik het toe maar vergoelijkte mijn gedrag met complimenten in haar richting, hetgeen haar niet kon vermurwen zo merkte ik gelijk. Ze stond snel op om aan mijn aanrakingen te ontkomen en liep weer naar de tafel om in haar tas te zoeken. Wederom pakte ze twee stukken koord, maar deze waren beduidend langer dan de eerste twee waarmee ze mijn handen had vastgebonden.

Met de touwen in haar hand liep ze om de stoel heen waarin ik zat en kwam ze achter me staan. De uiteindes van de touwen liet ze over mijn borst zakken en zorgden voor een plagerige kriebel over mijn borsten maar ik durfde niet te proberen daaraan te ontkomen door me voorover te buigen.

“Je begrijpt me nog steeds niet goed Martin…” vertelde ze met een teleurgestelde intonatie in haar stem. “Je zou geen initiatief nemen had je beloofd en alweer probeerde je dit wel te doen. Ik wil je best geloven als je zegt dat het geen opzet was, dus wat ik nu ga doen is alleen maar om je te helpen…” Ze zweeg eventjes voor ze achter me vandaan liep en weer voor me kwam staan. Ze pakte mijn onderbeen vast en trok mijn slipper uit voor ze hem tegen de stoelpoot aan zette. Met mijn linkerbeen deed ze hetzelfde waarop ze het eerste touw gebruikte om zowel mijn enkel als mijn knie aan de stoelpoot vast te binden. Daarna volgde met rechterbeen zodat ik nu gefixeerd zat in de stoel en me steeds minder kon bewegen. Nou ja, de knopen zaten niet strak en met een beetje moeite zou ik me zo los hebben kunnen trekken maar dat wilde ik absoluut niet, daarvoor vond ik het veel te spannend. Vrijwillig zat ik voor haar gefixeerd op een stoel met gebonden armen en ver gespreide benen en eigenlijk spiernaakt. De badjas was opengeslagen en mijn pik stond stijf omhoog gericht en graag had ik me op Wendy geworpen om haar hard en fel te neuken zoals we allebei vaak gedaan hebben en ook graag doen. Ditmaal was dit vooralsnog uitgesloten en gelaten wachtte ik af.

Ze stond op en bekeek me kritisch van top tot teen, waarbij haar ogen lange tijd op mijn kruis gericht bleven. Ze kwam achter me staan en boog over me heen zodat ik haar borsten tegen me aan voelde drukken. Een moment daarna voelde ik hoe haar handen over mijn borstkas streelden. Langzaam bewogen ze naar beneden tot aan mijn lendenen waarna ze mijn ballen weer masseerden maar mijn pik raakten ze niet aan, hoezeer ik hier ook naar verlangde. Heel even voelde ik haar wang tegen de mijne strelen en dit was zo lekker dat het bijna elektrificerend was. Lang kon ik hiervan niet genieten want al veel te snel liet ze me weer los en liep weer naar haar boodschappentas. Ze keek naar me om en vroeg me heel lief of ik al klaar wilde komen. Gretig beantwoordde ik haar vraag met een welgemeend “ja” wat haar deed lachen en ze maakte dit duidelijk door te zeggen dat zij dit ook wel wilde.

Ze toonde me een brede gladde dildo en keek me met haar engelenglimlach aan waarbij haar ogen sprankelden van lust en plagerij. Ze pakte de stoel waarop ze had gezeten, zette die recht tegenover mij en drapeerde er een handdoek overheen. Ze streelde zichzelf met haar handen alsof ze zich masseerde met een zachte olie en geen plekje van haar prachtige lijf liet ze onberoerd. Ze volgde de lijn van haar voeten tot aan haar lendenen over haar kuiten en de binnenkant van haar benen. Haar billen, buik en taille volgde voor ze haar borsten streelde en me daarbij strak bleef aankijken om mijn reactie te polsen.

Ze lachte stiekem toen ik met mijn billen op en neer wipte, de enigste beweging volgens mij die nog mogelijk was zonder haar regels te overtreden en haar antwoord bestond uit het nog verder uit elkaar bewegen van haar knieën. Gespannen zag ik hoe ze haar hand over haar kutje legde en de lipjes strelend uit elkaar bewoog en haar poesje zich gretig opende onder haar stimulering. Zo langzamerhand voelde ik me als een aapje in een dierentuin omdat ze me zo nauwgezet bekeek om mijn emoties in te schatten. Ze stond soepel op en liep weer terug naar de tas waaruit ze ditmaal ook een tube glijmiddel pakte en een druppel eruit kneep die ze in haar kutje liet lopen. Ze wreef hem in haar poesje met een vinger waarbij ze snel over haar klitje streelde dat al opgewonden en doorbloed was opgezwollen, hetgeen ze liet volgen door een welgemeende en oprechte zucht van wellust.

Ze draaide aan het knopje achteraan de massagestaaf die meteen zacht begon te zoemen. Lenig stond ze op en liet de trilling voelen tegen mijn wang en wreef daarna over mijn dijen en even raakte ze mijn balzak aan met het puntje wat mij ineen deed krimpen van genot.

“Voelt lekker hè?” Vroeg ze plagerig voor ze weer tegenover me plaats nam. Ik nam niet eens de moeite om deze retorische vraag te beantwoorden omdat ze met haar wijsvinger een nieuwe druppel voorgeil over mijn blootgelegde eikel streek.

Nadat ze weer tegenover me plaats had genomen gaf ze een grandioze masturbatieshow en deed dit luidruchtig en fel bewegend. Ik voelde me als een toeschouwer in een privé peepshow maar er zat ditmaal geen glas tussen, ik mocht mezelf niet bewegen en ik kon ‘het model’ heel anders dan als in een seksshow het geval is. Mijn frustratie nam toe, dat kan ik niet ontkennen, maar mijn lust werd er bepaald niet minder om toen ik zag hoe Wendy kronkelend van genot de dildo in haar begon te pompen. Losbandig demonstreerde ze hoe ze zichzelf bevredigde en luisterde gespannen naar het gezoem dat toenam en gedempt werd al naar gelang ze de staaf in haar liet verdwijnen.

Ik moest me tot het uiterste beheersen om me niet loste rukken en de hand aan mezelf te slaan want meer dan een paar keer trekken zou ik echt niet nodig hebben om klaar te komen. De spanning, de magie en het gekregen vertrouwen wilde ik niet beschamen dus ik hield me in en keek gefascineerd toe hoe ze zich masturbeerde. Haar vlugger wordende ademhaling inschattende en haar krampachtige samentrekkingen van haar spieren kennende wist ik dat ze heel snel een hoogtepunt zou beleven hetgeen ze bewees door kort daarna ontspannen samen te zakken in de stoel en de dildo uit haar kutje te laten glippen. Uitgeput en voldaan keek ze me uitdagend aan in de wetenschap dat ik vastgebonden was en al haar bewegingen en emoties begerig had gevolgd.

Toen ze me daarna onderuitgezakt smalend lachend aankeek vroeg ze me of ik het leuk had gevonden en keek daarbij uitdagend naar mijn pik die pijnlijk stijf en kloppend overeind stond. Uit frustratie viel me zwaar te antwoorden dus ik kon niet anders dan bevestigend knikken. Ze zei dat ze inderdaad kon zien ik de waarheid sprak en kwam naar me toegelopen. Ik keek naar haar wiegende heupen en haar kaalgeschoren strakke spleetje dat zo dichtbij was en toch opeens ontastbaar ver weg. Mijn mond voelde droog aan en ik slikte om mijn keel te bevochtigen maar dit lukte niet echt goed, wat Wendy ook herkende toen ik meerdere malen probeerde te slikken. Ze hurkte voor me neer zodat onze hoofden op gelijke hoogte waren.

“Arme jongen” zei ze en wreef de haren uit mijn gezicht. Toen haar hand in de buurt van mijn lippen kwam opende ik mijn mond om haar smaak te kunnen laven op mijn tong. Lachend stond ze toe dat ik haar vinger pijpte, want minder dan een seksuele handeling was dit zeker niet.

Ze vroeg of ik dorst had en zonder mijn overbodige antwoord af te wachten keek ze naar haar kruis en ik volgde haar blik. Ik zag hoe ze de dildo nog een keer in haar kutje liet penetreren en warm vochtig trok ze hem er uit en zwaaide hem vlak voor mijn mond op en neer. Door lust bevangen hapte ik mijn mond open richting de vibrator waarbij ik gewaar werd van het feit dat mijn speekselproductie spontaan op gang kwam door mijn watertandende lust naar haar sappen. Ze gaf gelukkig toe en maakte het mogelijk dat ik de dildo af mocht likken. De geabsorbeerde lichaamswarmte voelde ik en de herkenbare smaak van haar kutsap genoot ik als een kostbaar cadeau in mijn bondage. Even werd ik afgeleid van mijn drang tot klaarkomen en was ik in beslag genomen door dit genot dat zij me schonk, maar niet voor lang. Zodra ik mijn tong over het hele oppervlak had laten zwerven trok ze de dildo plagend terug en staarde met een tot dan toe onbekende blik van macht aan.

Heel even voelde ik me teleurgesteld maar toen ze in plaats van het plastic haar eigen mond aan me aanbood om mijn dorst te laven kuste ik hartstochtelijk terug. Ze beantwoordde mijn passie maar ik voelde me onbeholpen vreemd omdat ik haar verder niet kon aanraken of omhelzen zoals gewoonlijk. Hoe lang ons tongenspel voortduurde kan ik niet zeggen maar wel dat ik teleurgesteld was toen ze weer terugdeinsde en haar mond niet langer bereikbaar was voor de mijne. Ze keek me nog een moment lang aan, taxerend, het leek alsof ze me opnieuw voor een eerste keer zag en overwoog of ze me wilde afserveren of juist een kans wilde geven tot meer.

Tussen mijn benen in gehurkt boog ze langzaam voorover en haar blikken bleven pas rusten toen ze naar mijn kloppende pik rustte die onmachtig vochtig stond met een ontblootte eikel. Ze duwde de nog warme dildo tussen mijn billen en de stof van de badjas en drukte hem daarna omhoog tegen de onderkant van mijn testikels. Ik kon een zucht van verlangen naar bevredigend genot niet onderdrukken toen ze voorzichtig voelde hoe gespannen mijn ballen onder het vel waren opgesloten. De weinige ruimte die de touwen mij boden benutte ik door mijn heupen zo ver als mogelijk omhoog en omlaag te bewegen om een kut van lucht te neuken om mijn sperma in te plengen. Tevreden keek ze toe maar hield me tegen door haar hand op mijn bovenbeen te leggen waarop ik meteen stil probeerde te zitten ondanks de impulsieve drang om copulerende bewegingen van frustratie te maken.

Erger nog werd dit gevoel toen ze aan de schakelaar van de vibrator draaide en ik de snelle trillingen voelde tussen mijn billen en ze tot overmaat van ramp de staaf op en neer begon te bewegen. Steeds dichterbij kwam ze met haar hoofd naar mijn eikel en ze krulde haar tong ver uit haar mond en zo stelde ze me wel erg op de proef om me niet los te rukken en haar een animale neukbeurt te geven uit egoïstisch zelfbelang om snel en diep in haar klaar te komen. Met moeite beheerste ik me om haar, neen, beter gezegd: ons spel te bederven door mijn onbeheersbaar libido. Onbeschrijfbaar was het gevoel toen ze haar mond opende en zich over mijn pik boog. Ik bespeurde de zwoele en warme natheid van haar mondholte zonder dat ze me beroerde met haar tong of verhemelte. Het scheelde niets of ik was spontaan klaargekomen voordat ze haar lippen onder mijn eikel sloot en haar kaken naar elkaar toe bewoog om mijn getergde pik op de haar bekende en sensationeel lekkere wijze te verwennen waarbij ze haar hoofd zo ver liet zakken dat ik mijn eikel tegen haar keelingang voelde komen.

Ik schrok toen ze de vibrator voluit liet brommen en het stukje vel tussen mijn anus en mijn zak begon te masseren hiermee. Dit, maar vooral ook de hele vervreemdende maar geile situatie en haar zuigende mond maakten dat ik al heel snel mijn billen klampte omdat ik klaar ging komen. Het was onmogelijk omdat ik volledig aan haar was overgeleverd en alle regie vrijwillig uit handen had gegeven. Maar hierdoor was het ook dat ik me niet verplicht voelde ‘iets te presteren’ of mijn ejaculatie op de een of andere manier uit moest stellen. Wat ik nog niet eerder in haar aanwezigheid had durven doen deed ik nu en ik kondigde mijn klaarkomen in erg luide toon aan. Ze pijpte me onverstoorbaar verder af en het leek wel of ze me nog subtieler probeerde te verwennen. Haar tong draaide om mijn eikel en voelde in het pisspleetje als ze me afzoog terwijl ze me verder aftrok met haar hand. Op andere momenten bewoog ze haar hoofd op en neer en liet me in haar hoofd neuken.

Haar speeksel, vermengd met mijn lekkend geil, liep over haar hand tot over mijn ballen en zorgde ervoor dat ze de dildo nog soepeler op en neer kon bewegen. Mijn prostaat schokte in mijn lichaam toen mijn sperma door mijn pisbuis werd gelanceerd in haar mondholte. Behalve eventjes een lichte kuch was er niets te horen behalve een bevredigende grom die aan mijn borstkas ontsnapte. Wendy zoog verder aan mijn pik tot het bijna teveel genot werd om te verdragen. Toch hield ze niet op en bleef verder over mijn lul zuigen waarbij ik voelde dat mijn pik snel slonk onder deze verwennerij en er steeds meer sappen ontsnapten uit haar hol gezogen mond. De overmaat aan lust zorgde ervoor dat ik eigenlijk blij was vastgebonden te zijn omdat dat hielp mijn handen en voeten stil te houden en te ondergaan wat zij mij bood. Ik voelde me uitgeput toen ze haar hoofd optilde en me aankeek met haar mooie grote ogen die nieuwsgierig keken naar mijn van bevrediging vertrokken gezicht.

Ze aaide me heel zacht en trok ondertussen de knopen uit de touwen zodat ik eindelijk weer vrij mijn armen en benen kon bewegen en pas toen voelde ik hoe verkrampt ik was. Ik rekte mijn ledematen voorzichtig uit toen ze me kuste en zachtjes vroeg of ze een pilsje mocht drinken als ik er ook zin in had. Het was een uur of elf geworden en hoewel ik zo vroeg normaliter niet achter het bier zit besloot ik voor vandaag een uitzondering te maken. De boodschappen waren in huis, ik had geen verdere verplichtingen die dag en de tijd was daardoor aan mezelf. Ik wilde opstaan om haar te bedienen maar Wendy drukte me snel terug in de stoel.

“Je hebt me beloofd vandaag geen enkel initiatief te nemen, weet je nog? Ik bedien je vandaag met alles, inclusief de catering dus als je ergens zin in hebt hoef je het maar te zeggen Martin en als het mogelijk is worden je wensen vervuld.”

Ze wipte op en liep de gang op. Ik hoorde haar de trap op lopen waar ze, zoals later bleek, ‘haar’ kamerjas had gehaald, een kimonoachtig katoenen niemendalletje dat lekker zat en snel uit te trekken was. Daarna bezocht ze de keuken waar ze twee flesjes pils haalde waarop we samen klonken op een fijne dag, hoewel ik niet wist wat dat verder in zou houden behalve dat ik me had ‘overgeleverd’ aan haar lusten en misschien ook nukken. Zo zaten we tegenover elkaar in de kamer met de tafel tussen ons in en genoten elkaars losbandige aanwezigheid. We babbelden er al snel lustig op los waarbij we het al snel hadden over avontuurtjes die we al hadden beleefd zodat het gesprek al heel snel een seksuele lading kreeg, iets waar we allebei niets op tegen hadden. De tijd speelde al lang geen rol meer want na zo’n start van de dag, in een dergelijke outfit en daarbij de geladenheid die in de lucht hing valt de dagelijkse routine weg. Pas toen Wendy me vroeg of ik geen honger had dacht ik aan eten en merkte ik dat een hapje eten geen kwaad zou kunnen.

“Nee, je hebt het beloofd dat je niks zou doen vandaag, dus dan maak ik eventjes een hapje eten voor ons allebei als ik gebruik mag maken van de keuken en je koelkast ben ik binnen een kwartiertje klaar” bood ze aan.

“Nou ja, heel graag…” antwoordde ik. “Maar dan wel op voorwaarde dat ik je gezelschap ook in de keuken mag genieten en ik beloof je, ik zal me niet met het eten bemoeien en mijn handen thuis houden.”

Ze lachte en zei dat ze dat prima vond waarop we samen naar de keuken liepen. Ditmaal was ik het die onwillekeurig naar de krat bier liep en haar ook nog een pilsje aanbood. Ze keek me quasi streng en verstoord aan om me aan de afspraken te herinneren en keek naar de keukenstoel die ze midden in de keuken zette. Ik begreep de boodschap en ging braaf zitten waarna ze me bediende en op mijn aanbod ook zelf nog een flesje nam. Ze wist verdomde goed wat ze deed want de kimono had ze losjes vastgebonden maar de stof had ze een beetje omhoog getrokken. Iedere keer als ze bewoog, laat staan bukte, verschenen haar ronde strakke billen onder de opgetrokken stof en door de openhangende panden kon je haar borsten zien.

Ze bestreek een paar boterhammen met olijfolie en belegde ze aan de andere kant met tomatensaus, olijven, ui en kappertjes om ze daarna te besprenkelen met geraspte kaas. Ze was er snel mee klaar en schoof ze daarna in de voorverwarmde oven waarna er na vijf minuutjes heerlijk smakende hapjes geserveerd konden worden. Ze waren behalve erg lekker ook heel voedzaam wat ons weer voldoende energie gaf voor de rest van de dag.

De afwas bestond slechts uit twee borden en bestek want de bakplaat had ze meteen schoongeveegd, maar ondanks dat mocht ik niet meehelpen afdrogen. “Nog even en je rijdt me rond in een invalidenstoel” grapte ik maar ze bleef bij haar standpunt dat ik mij vandaag volledig passief op moest stellen en zij mij zou verwennen.

Wendy vroeg me of ik misschien ook nog een toetje wilde.

“Nee, ik ben geen toetje voor je Martin want eerst wil ik nog je aperitief zijn” gaf ze als repliek op mijn antwoord en stelde voor dat we terug naar de kamer zouden gaan. Ik stemde met alles in, dus ook hier mee. Ze liep voor me uit en ik moest me inhouden om haar niet in haar kontje te knijpen of haar van achteren te omhelzen. Ik hield me in omdat ik wist dat dit weer tegen de afspraak zou zijn hoewel ik me weer erg geil voelde door de hele vervreemdende sfeer van die dag waarbij alles scheen te draaien om seks en genot.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s