Wendy XVII


Misters Wendy

De telefoon ging niet lang over toen ik Wendy ‘s nummer had gedraaid en ik de stem van haar weer hoorde. Lief als altijd zei ze dat ze het fijn vond dat ik haar belde en informeerde hoe het met me ging.

“Prima Wendy, ik hoop dat het met jou en de kinderen ook alles goed is” en na ons gebruikelijke praatje informeerde ik of haar oppas nog eens tijd had binnenkort omdat ik een afspraakje met haar wilde maken.

“Komende zaterdag? Ik zal haar zo even vragen of ze dan kan, zeg maar hoe laat Martin, dan bel ik je zo terug.”

“Ik schik me naar de mogelijkheden Wendy, dat weet je. Vanaf een uur of zes zou prima zijn als het haar schikt, maar eerder of later, ik vind alles best. En als ze andere plannen heeft kun je haar wellicht vragen wanneer ze wel kan, dan schik ik me daar naar, dat is geen probleem.”

Een paar minuutjes later belde ze me terug en ik hoorde aan haar stem meteen al dat het buurmeisje geen andere plannen had, dus dat ze het fijn vond om op te komen passen. Ze kon vanaf een uur of vijf vertelde ze, en vond het geen probleem als het wat later zou worden. Maar om een uur of een wilde ze wel weer naar huis om geen problemen met haar ouders te krijgen en dat klonk me als muziek in de oren.

“Ik had gehoopt op een avondje, maar ik zou het super vinden als je wat langer zou kunnen blijven en als je rond half zes dan hier kunt zijn heb je ook geen problemen met parkeren. Wat betreft het eten, wat doe je daar mee?” Ze zei me dat ze voor de kinderen zou zorgen en het buurmeisje het leuk vond om met de kinderen mee te eten dus dat ik daar niet over in hoefde te zitten en zelf zou ze zorgen dat ze al gegeten had “zodat we alle tijd voor ons samen hebben”.

Prima geregeld dus. Ik wilde al bijna ophangen toen ze opeens vroeg of ik nog iets speciaals in gedachten had waarmee ze rekening moest houden.

“Tja, eigenlijk wel, maar als je er niets voor voelt moet je het wel eerlijk zeggen hoor, want misschien vind je het te ver gaan en als je er niet naar had gevraagd had ik ook niks gezegd want je aanwezigheid alleen al is al te gek, dus ook voor alleen een kopje koffie ben je welkom.”

Nieuwsgierig geworden hoorde ze me uit over mijn “geheime wensen” en refereerde aan de vreemde spelletjes die we al hadden gespeeld en die haar stuk voorstuk goed waren bevallen.

“Zeg dus maar gewoon wat je bedoelt hoor, mij kun je nergens voor afschrikken als het om wat experimenteren gaat” daagde ze me uit. Voorzichtig legde ik haar uit dat we allebei nogal hadden geëxperimenteerd met anale seks en er van genoten hadden en dat ik wat dat betreft een stapje verder wilde gaan.

“Nou maak je me nieuwsgierig Martin. Weet je zeker dat ik me nergens op hoef voor te bereiden? Dat is geen punt hoor maar… Kun je tipje van de sluier oplichten anders?”

Een stilte viel en ik voelde mezelf rood kleuren toen ik nog wel een keertje de rol van seksslaafje wilde spelen en dat ik het dus was die zich voor moest bereiden. Toen dat er eenmaal uit was vond ik het eenvoudiger op te biechten wat ik in gedachten had en refererend aan een film die we samen hadden gekeken vroeg ze of ik “ook zo” in mijn kontje genomen wilde worden.

“Je hebt mooie lieve handen en een onbevooroordeelde geest” zei ik haar.

“Nou, inderdaad, dan moet je goed oefenen voor ik kom, want anders lukt het zaterdag niet” antwoordde ze en gaf daarmee aan te weten waarvan ik op uit wilde. In de desbetreffende SM-film wordt de man in zijn kontje gefikst door zijn meesteres en toen we die samen bekeken kwamen we tot de conclusie dat dit wel erg ver ging. Toch keken we samen verder en nadien speelden we wel met onze kleine gaatjes, over en weer, maar dat was toch wel anders als in de film.

“Ja, maar als je dat toch graag wilt dan is dat toch geen probleem?” Antwoordde ze op haar gebruikelijke onbevangen toon die ik zo adoreerde en zei, op een manier dat ze dit gelijk kon relativeren “ja meesteres”. Lachend reageerde ze door te stellen dat ik dan wel de eisende slaaf was voor haar en ik geluk had dat ze frêle gebouwd was.

“Anders had je wel wat meer dan een halve week moeten oefenen! Maar het lijkt me zelf ook wel spannend om zo’n spelletje te spelen en we zien wel hoe ver we komen. Ik vind het wel tof dat me niet verraste trouwens, want dan had ik echt niet geweten hoe ik had moeten reageren, hoewel, bij jou…” Ik hoorde haar gniffelen en kon me voorstellen hoe ze er bij zat. Een beetje verbaast en zichzelf als meesteres voorstellend, iets dat niet echt bij haar natuur paste maar ze wel nog eens een keertje wilde uitproberen als ze werd uitgedaagd.

Kort daarna beëindigden we het gesprek maar ze kon het niet na laten me met verdraaide stem te bevelen haar niet teleur te stellen “slaafje” en ik beloofde haar goed te oefenen om klaar te zijn voor het komende examen en lachend wensten we elkaar goedenacht.

Opgelucht het haar gevraagd te hebben besefte ik me wel al snel in welke positie ik me had gemanoeuvreerd. Tegenover Wendy zou ik geen gezichtsverlies leiden, maar wel tegenover mezelf, als ik deze unieke kans zou mislopen. Bovendien zou ik haar zoiets geen tweede keer durven te vragen en een ander iemand dan haar kwam niet in mijn gedachten op. Diezelfde avond kroop ik in bed met een buttplug die ik de hele nacht wilde dragen, maar al na een half uurtje voelde ik dat er dan van slapen niets zou komen. Ik deed een concessie aan mezelf door deze dus maar in te wisselen door een andere die een maatje smaller was maar me niet lang wakker hield en droomde geile dromen want ik werd wakker met een stijve ochtenderectie, ook al kon ik me niet herinneren wat me zo had opgewonden in mijn slaap.

Gedurende de dag droeg ik een iets bredere plug, mezelf inprentend dat dit zou helpen mijn kringspier op te rekken. De seksuele lading van het ongemak onderging ik zonder er van te kunnen genieten, want aangenaam was het niet. Ik voelde me dan ook opgelucht toen ik ‘s  avonds thuis zat en ik mijn reetje even tijd gaf zich in natuurlijke positie te ontspannen tot ik naar bed ging. De dagen aftellend besefte ik dat ik maar nog weinig tijd had voordat ik me aan haar over wilde geven en ik stond op toen ik al in bed lag om een iets bredere plug te zoeken en nam me voor dat ik die pas de volgende ochtend uit mijn kontje zou trekken. Ik had al snel een geschikt exemplaar gevonden en toen ik hem had ingebracht en weer in bed lag met het dekbed over me heen besefte ik dat ik beter eerst naar het toilet had kunnen gaan. Nurks mopperend op mezelf verliet ik het aangenaam warme bed om door de kou naar de WC te lopen maar daarna sliep ik redelijk snel in.

De dag erop werd ik wakker en mijn reet deed pijn toen ik aan de plug trok om hem eruit te halen. Het troostte me wel dat ik eenvoudig met mijn vingers in mijn rectum kon voelen en amper merkte dat mijn vingers werden afgeknepen zoals anders het geval zou zijn geweest. Maar een blik op de plug leerde me wel dat dit niet te vergelijken viel met een hand en pols van een vrouw, zelfs niet met die van Wendy. Om mezelf niet teleur te stellen besloot ik met een masochistisch genoegen dat ik me verder moest “trainen” omdat het anders op een fiasco zou uitlopen. De gehele dag had ik last, soms pijnlijk zelfs, van de bredere buttplug die ik in mijn reet had geperst voordat ik naar mijn baas ging. Ik kon natuurlijk niet klagen in de kantine over het ongemak en ook als ik weer eens een wandeling moest maken naar het kantoor kon ik niets laten merken. Ik bedoel, leg het je collega ‘s maar eens uit als je opeens als Popeye rondzwalkt en hun moet vertellen dat je knappe jonge vrouw hebt gevraagd haar pols in je achterste te duwen zonder daarna als freak te worden beschouwd.

Gedurende de dag begon ik te wennen aan de indringer en soms vergat ik bijna het ongemak maar bij een onverhoedse beweging was het me terdege bewust. Enerzijds vervulde het me met een gevoel van eenzame trots waarmee ik bezig was in mijn hoofd, maar aan de andere kant voelde ik mijn darmen krampen in de roep naar verlossing die ik voor mezelf moest negeren.

Toen ik na het werk naar huis reed zocht ik meteen het toilet op en het deed echt zeer toen het dikste gedeelte van de siliconenstaaf naar buiten floepte en ik meteen daarna moest schijten. Toen ik mijn reet schoon wilde vegen verdween de papierprop ongevraagd door de voordeur van mijn darmen die wijd open stond en amper in staat was te sluiten. Ik moest mijn kont bewust dichtknijpen voor ik de reinigingsactie kon voltooien op een normale manier maar dat stelde me wel gerust in de zin dat niet alle moeite vergeefs was geweest tot nu toe. Ik zocht tussen mijn speeltjes naar een bredere dildo of zo, maar die ontbrak in mijn collectie. Alleen de dikste plug was nog een uitdaging en ook die kon zich niet meten met vijf slanke vingers besefte ik me.

Na een ampele overweging besloot ik impulsief naar een seksshop te lopen om te zoeken naar een “passend speeltje” en pijnigde mezelf gedurende de wandeling met de breedste buttplug uit mijn collectie. Die gleed wel al vrijwel pijnloos naar binnen tot mijn troost maar desalniettemin wilde ik de unieke kans niet laten ontglippen die Wendy me aangeboden had. Er lagen drie seksshops in een straat en de eerste op mijn pad betrad ik. Ik wist dat het een nogal groezelig zaakje was van eerdere bezoeken maar was vastbesloten me schaamteloos te oriënteren. Nadat ik ook het assortiment van de andere twee shops had bekeken wist ik dat ik in de tweede zaak hetgeen had gezien dat het dichtst in de buurt kwam van wat ik voor ogen had. Een brede siliconen staaf met een soort van grof opgelegde schroefdraad van een slag of drie, die taps uitliep in breedte naar onderen. De voet ervan had een diameter die vergelijkbaar was met mijn pols en onbewust dat het voor normale burgers een monsterdildo was liep ik er mee naar de kassa.

De jongen bij wie ik afrekende gedroeg zich extreem vrouwelijk en droeg een T-shirt met een Barbiepop. Hij keek me verlekkerd aan en vroeg me frank of ik me ook in de swingers-scène begaf, me van top tot teen bekijkend en taxerend starend naar mijn kruis. Lachend merkte ik op dat ik op en top hetero was en me meer beschouwde als automasochist.

“Ik trek me af bij geile filmpjes weet je, en pers dit dan in mijn reet” vertrouwde ik hem toe.

“Jammer” was zijn repliek, sloeg het bedrag aan op de kassa en keek me verlekkerd na waarbij hij me “veel plezier” toewenste en meldde dat ik altijd terug kon komen.

“Jij vlegel, je moest eens weten wat ik nu al in me draag” dacht ik trots en liep ongegeneerd de straat op waar de voorbijgangers me taxerend bekeken. Schijnbaar is het nog altijd een taboe bedacht ik, als je een seksshop zonder gêne bezoekt, hoewel het toch legale handel betreft. De hypocrisie van Nederland, schijt eraan, leve libertijnse mensen als Wendy en aan haar hand denkend liep ik vrolijk terug naar huis.

Ik dook meteen de keuken in om een maaltijd te bereiden en volgegeten pakte ik mijn nieuwe aanschaf uit. Kijkend naar een extreem harde anaalfilm warmde ik de dildo op tot lichaamstemperatuur tussen mijn lendenen. Gehurkt trok ik aan het voetje van de buttplug die verbazingwekkend pijnloos naar buiten te trekken was en een paar keer liet ik het dikste gedeelte mijn kringspier passeren. En hoewel een erectie-opwinding ver te zoeken was en mijn pik slap naar beneden hing voelde het lekker aan. Ik verwijderde de verpakking van mijn nieuwe aankoop en drukte hem tegen mijn aarsingang. Het kostte me geen enkele moeite het brede gevaarte naar binnen te duwen met gebruik van wat glijmiddel en kijkend naar de film verkrachtte ik mijn eigen kont tot ik voelde dat de oprekking te onaangenaam werd. Ik kneep mijn vingers rond de zachte kunststof en liet hem langzaam naar buiten komen om daarna benieuwd te kijken tot hoe ver ik hem in me had kunnen drukken. Verbaasd dacht ik “oefening baart kunst” toen ik de dikte aanschouwde en dacht hoopvol aan zaterdagavond en de uitdaging voor welke ik mezelf had gesteld. De breedste buttplug gleed daarna pijnloos naar binnen en soepel lenig opgerekt stulpte mijn kont over het breedste gedeelte.

Zaterdagochtend was het toen ik naar de WC ging en mijn ontlasting gleed naar buiten met het gemak van diarree, iets waar ik normaliter nooit last van heb. Tot mijn schrik in eerste instantie, want Wendy haar hand te laten bevuilen door mijn stront wilde ik echt niet. Een blik in de toiletpot toonde echter een brede bolus en besefte ik me dat die anders met de nodige moeite naar buiten zou moeten worden geperst. Het toiletpapier bleef schoon nadat ik het had gebruikt, maar wel leek het alsof ik wreef over een zachte opening waar eerst een samengeperste spier de wacht hield.

Een ander is wellicht trots op een medaille als die bij een atletiekvereniging een loopafstand over 15 kilometer heeft afgelegd, en met recht, maar ik ervoer een dergelijke euforie op dat moment. De door je zelf gestelde uitdaging als reëel bereikbaar streven. Benieuwd naar mijn eigen perceptievermogen voerde ik mijn vingers tussen mijn billen en eigenlijk over mezelf verbaasd dacht ik dat het zou gaan lukken met Wendy als ik haar pols wilde omklemmen met mijn aarsspier. Ik moest mezelf beheersen haar niet te bellen met dit nieuws want dat zou wel erg ongepast zijn. Stel voor dat ik een van haar kinderen aan de telefoon zou krijgen of zo, maar kon amper wachten haar te zeggen dat ik bereid was.

Tegen een uur of twaalf toen ik terug was van de markt greep ik nog een keer naar de nieuwe dildo om te checken of ik mezelf niet voor de gek had gehouden. Tot de grens van mijn pijn duwde ik hem naar binnen en voelde tot mijn verbazing dat hij soepeler dan voorheen dieper in me doordrong zonder echt onaangenaam aan te voelen. Verrast keek ik naar de diameter die ik in me had geperst en vroeg me een beetje bezorgd af wat de gevolgen zouden kunnen zijn voor mijn zindelijkheid maar liet die duistere gedachten maar snel weer varen.

De dikke buttplug die me zo vaak al pijn had bezorgd liet ik pijnloos in mijn lichaam glijden en haalde hem spelend heen en weer om mijn aarsspier uit te dagen maar het bleef aangenaam en lekker toen ik dit deed. “Het kostte pijn en moeite, maar dit binnen drie dagen training is toch een topprestatie” hield ik mezelf voor en keek naar de klok om te kijken hoe lang ik nog moest wachten op de komst van Wendy. Tegen beter weten in hoopte ik dat ze een uur of twee eerder zou komen dan afgesproken en doodde ik de tijd met huishoudelijke klusjes. Opgelucht hoorde ik de bel en wist ik dat ze voor de deur stond. Ik maakte snel open en liet haar rustig binnen. Toen ze eenmaal in de gang stond en ik de deur had gesloten omarmde ik haar en stotterend vertelde ik hoe zeer ik naar haar had verlangd.

Pas toen we kusten viel me op dat ze haar haren zwart had geverfd en haar make-up deed meer aan schmink denken met haar zwarte oogschaduw en haar donker gekleurde lippen.

“Hoi lieve meesteres” begroette ik haar en we schoten allebei in de lach. Nee, voor een echte SM-relatie waren we dus allebei niet in de wieg gelegd, temeer daar een echte meesteres nogal furieus zou reageren als een slaafje haar lekker in haar billen knijpt bij een treffen. Maar goed dat we onze eigen “regels” hadden en we die zo goed van elkaar aanvoelden.

Ik opende de kamerdeur voor haar en besefte ik me haar lange jas die ik haar sporadisch had zien dragen als het extreem koud was of hard regende.

“Hallo meesteres, mag ik je jas aannemen?” Vroeg ik en verbeterde mezelf door haar met “u” aan te spreken en lachend zei ze dat haar verkleedpartij zijn werking had gemist.

“Ja, dat kan zijn, maar ik draag ook mijn leren string, en daar heb je ook niet op gelet” gaf ik haar als repliek en daarmee was de toon gezet. Dat gedrens van een stereotiep rollenspel was aan ons dus niet besteed maar daarentegen was de koffie vers doorgelopen.

Verrast keek ik op toen ik met twee mokken en een koffiekan binnen kwam en zag dat Wendy echt haar best had gedaan om haar rol serieus op te nemen. Onder haar jas droeg ze niets, behalve een zwart leren hotpants en een leren BH. Ze haalde uit haar binnenzak van haar jas een zweepje waarvan niet eens wist dat ze die had en vermoedde dat ze die voor deze gelegenheid had gekocht en “ons” paardenstaartje die ze me strak aankijkend op tafel legde. Sensueel spreidde ze haar armen en liet de jas op de grond vallen door haar armen naar beneden te strekken waarna ze me opdroeg me uit te kleden.

“Mag ik eerst een kopje koffie inschenken?” Vroeg ik, maar dat weigerde ze resoluut. “Nee mannetje, geen denken aan. Kleren uit en dan pas zien we verder” sprak ze streng.

“Het is koud” zei ik, “zullen we dat afspreken als ons wachtwoord voor we verder gaan? Zo kan ik even pauzeren als dat nodig mocht zijn of stoppen als het me teveel wordt.” “Het is koud” herhaalde ze en knikte instemmend.

Knipogend zei ze me dat zij het te warm vond voor veel kledij en herhaalde dat ik me uit moest kleden. Ik merkte het leuk te vinden haar te “gehoorzamen” en “braaf” kleedde ik me uit maar hield mijn string aan waarna we naast elkaar belandden op de bank. Ze nipte aan de koffie en toen ze me even daarna kuste perste ze een volle slok in mijn mond. Bijna verslikte ik me maar wist haar toen wel te vertellen dat haar koffie veel beter smaakte dan de mijne.

“Denk je echt dat je met mij een spelletje wilt spelen?” Vroeg ze me en ik voelde hoe in mijn tepel trok en haar andere hand samen kneep over het soepele leer van mijn string in mijn pik.

“Ik vind het best wel warm” antwoordde ik en keek nederig naar de vloer daarbij waarop ze mijn ballen hard kneedde in haar handpalm en zei dat ik me niet aan moest stellen. “Het is je eigen schuld Martin, ik had je gezegd dat je je uit moest kleden, maar nu zit je onderuitgezakt en aangekleed op de bank. Nu weet je dat je er spijt van krijgt als je me niet gehoorzaamt en de volgende keer zal ik je straffen als je mijn bevelen negeert.” Weer drukte ze haar vingers samen rond mijn scrotum en keek me strak aan om mijn reactie te peilen.

“Ik vind het eventjes fris” zei ze en vroeg me toen als Wendy, mijn neukvriendinnetje, en niet als meesteres of ik zeker was dat ik mijn spelletje wilde spelen. Ik vertelde haar eerlijk dat het voor mij niet de eerste keer was, omdat Janine het ook al een keertje had gedaan en ik het enorm lekker gevonden had ondanks dat het wel pijnlijk was geweest. “Dit wordt dus de tweede keer. Maar ditmaal heb ik de hele week al goed geoefend en mezelf voorbereid. Bovendien hebben we ons wachtwoord en ik vertrouw je, maar als je er moeite mee hebt of te extreem vindt doen we het niet lieverd.” We omarmden elkaar en ik liet me tegen haar aan trekken waarna ze me troostend tegen haar tietjes aandrukte. Verlegen keek ze voor zich uit en ik vreesde dat ik ditmaal teveel van haar had verlangd.

“Het maakt niet uit Wendy, misschien had ik je het helemaal niet moeten vragen” waarop ze na een kort moment van zwijgen zei dat het dat niet was en ze het best wel wilde proberen. Ze vond haar rol van meesteres nogal lastig “omdat ik bang ben in de lach te schieten”.

Ik zei dat ze gewoon zichzelf moest blijven en niks hoefde te forceren omdat vanzelf wel zou blijken hoe ze het zou vinden en stelde voor dat ik een film op zou zetten waarin een soortgelijk rollenspel werd gespeeld. Ze keek me lief aan en vroeg me toen of ik de verwarming hoger had gedraaid omdat ze het wel warm kreeg.

“En nu zet je de DVD voor me op!” Sprak ze bevelend. Meteen stond ik op en deed wat ze van me vroeg om daarna weer naast haar te gaan zitten. Na een minuut of tien zei ze dat ik haar het zweepje moest brengen waarna ze me opdroeg voor haar neer te knielen. Ik deed wat ze vroeg en zag daarna hoe ze zichzelf betastte onder haar broekje. Ze maakte het knoopje los om meer ruimte te hebben en ik keek toe hoe ze haar vingers over haar kutje bewoog, daarbij kijkend naar de televisie en mij volledig negerend. Daarna schoof ze de rits naar onderen, ze spreidde haar broekje open en trok het toen langzaam uit en zo keek naar haar kaalgeschoren vel en het hete kutje dat ze vingerde.

“Likken” zei ze en meteen boog ik naar voren om aan haar wens te voldoen. Ik deed mijn best haar zo goed mogelijk te verwennen met mijn tong en lippen omdat ik mijn handen op mijn rug moest houden, zo had ze met het zweepje aangegeven. Haar poesje was warm en vochtig en ik genoot de smaak van haar geil en zuchtend onderging ze mijn werk. En wel een kwartier lang liet ze me zo zitten voor ik merkte dat ze klaarkwam. Mijn tong was uitgeput en kon ik bijna niet meer bewegen zonder dat mijn hoofd mee bewoog.

“Genoeg” sprak ze en toen ik omhoog keek zag ik haar smalend naar me neer kijken. “Buig over de tafel heen” zei ze en toen ik het deed liep ze op me af en sloeg met het zweepje tegen mijn kuiten. Snel zette ik mijn voeten ver uit elkaar en stak mijn kont in de lucht waarop ze tevreden lachte en zei dat ik snel van begrip was maar toch straf had verdiend omdat ze me had moeten corrigeren. Ze tikte met het zweepje tussen mijn benen en over mijn billen zonder pijn te doen, tenminste in het begin.

Opeens petste ze het leren lapje fel op mijn huid en herhaalde dit enkele keren tot ze stopte en strelend met haar hand over mijn vel streelde, daarbij meldend dat mijn huid rood was en warm aan voelde. Opeens glipte ze met haar hand onder de veter die mijn string op zijn plaats hield en trok me daaraan omhoog. Ik kreunde van schrik maar ook van pijn toen ik voelde hoe mijn ballen werden samengeknepen, maar nadat ze haar greep verslapte trok ze weer opnieuw en ditmaal liet ze niet zo snel weer los. Ik rustte op mijn tenen om de druk te verminderen tot ze me opeens losliet en de veter lostrok waardoor het leren lapje op de grond viel. Ze duwde me met mijn buik op tafel en boog toen over me heen tot haar kutje tegen mijn billen drukten en haar leren bh op mijn rug plette. Teder sloot ze haar hand om mijn slappe pik en hemels lekker trok ze me af tot ik voelde hoe mijn lul opzwol tussen haar vingers. Ze rolde mijn eikel met haar vingers en trok mijn voorhuid terug, zoals ze weet dat ik het lekker vind en ze doet als ze me extra wil verwennen.

“Krijg je een stijve als ik dat doe?” vroeg ze en voordat ik kon antwoorden voelde ik dat zweepje weer. Voor ik de slag voelde hoorde ik het zwiepende geluid en ik kneep mijn bilspieren samen. Gemeen hard kneep ze opeens in mijn eikel en lispelde me toe te ontspannen waarbij ze over mijn kont wreef. Ik probeerde stil te blijven staan, ook toen ik het zwiepende geluid weer hoorde weerklinken achter me en een korte stekende pijn voelde, ditmaal in mijn bilspleet waar de huid nog gevoeliger was. Ze zette haar massage onverdroten voort en deed alsof ze er niets aan de hand was toen ze me kietelde met de buttplug-staart over mijn rug. Ze liet mijn pik los en hield de plug voor mijn mond waarop ze met de punt tegen mijn lippen duwde.

Instinctief opende ik mijn mond en ze droeg me op hem af te likken en duwde hem in mijn mond waarna ze hem los liet.

“Vasthouden” zei ze kortaf en ik hoorde hoe ze een potje anaalgel pakte en het open draaide. Ze trok aan mijn billen en met volle kracht duwde de beide helften uit elkaar waarna ze er door wreef met haar vinger die ze had ingesmeerd. Rond mijn anus draaide ze cirkeltjes en duwde op de huid eromheen. Streng vroeg ze me of ik voldoende met mijn kontje om verwend te worden. Ik knikte waarna ze de plug uit mijn mond nam en hem in een vastberaden beweging naar binnen perste. Rustig draaide er rondjes mee om hem daarna weer eruit te trekken tot het breedste gedeelte en een paar keer ging ze op en neer terwijl ze mijn ballen in haar handpalm verwende. Het deed pijn omdat het zo plotseling kwam dat mijn kringspier werd uitgerekt en ik besefte me dat “mijn training” hielp om het vol te houden en trots besefte ik dat ik niet hoefde te melden dat het koud was.

“Zo, stoute jongen, je geeft geen kik en daarom denk ik dat je kontje veel meer kan verdragen, niet?” Ik knikte braaf waarop ze zei dat ze moe werd en wel een biertje had verdiend.

“Waar wacht je nog op?” Vroeg ze en trok opeens weer ruw aan mijn balzak.

“Neem er voor jezelf ook maar eentje mee, want je zweet en je moet je vochtpeil goed houden, anders kun je geen sperma maken” en liet daarbij mijn testikels knijpen tussen haar vingers rollen. Ik wilde me oprichten maar stond wankel op mijn benen en voelde mijn aars nog breed gevuld hetgeen enige souplesse in bewegingen bemoeilijkte. Belachelijk zwiepten de haren van de staart tegen mijn benen maar dit was niet te voorkomen en ik deed mijn best dit te negeren. Zo snel mogelijk was ik terug in de kamer waar Wendy weer op de bank was gaan zitten.

“Hé Martin, gaat het nog?” Vroeg ze bezorgd waarop ik haar vertelde dat ik het nog steeds lekker warm had.

“Eventjes een sigaretje tussendoor?” Stelde ze voor. Voorzichtig ging ik naast haar zitten en voelde toen hoe stijf mijn beenspieren waren geworden en mijn huid brandde van de zweepslagen. Ik verzekerde haar dat het me goed beviel, maar het eigenlijk ook niet meer te lang wilde laten duren.

“We zijn ook al een hele tijd bezig” zei ze zacht en toen pas zag ik dat we inderdaad al meer dan anderhalf uur in de weer waren geweest.

“Of stop je er liever mee? Het is geen wedstrijd en het moet wel leuk blijven voor ons allebei toch?” En keek me bezorgd aan.

Ik gaf haar eerlijk toe dat het rollenspel toch niet zo mijn ding was, maar nog wel heel graag wilde verdergaan.

“Nou, dat is dan duidelijk, want, weet je, ik deed wel mijn best om een meesteres te zijn maar dat is aan mij geloof ik ook niet zo besteed!” Opgelucht dat we weer in onze eigen taal konden spreken stelde ik haar voor een vloeibaar glijmiddel te gebruiken omdat dat wat makkelijk verspreidde.

“Janine gebruikte een latex handschoen, maar ik zal even boven moeten zoeken, tenzij je ook genoegen neemt met een condoom” bood ik aan.

Wendy keek me verbaasd en meldde toen dat we toch ook neukten zonder rubber maar haastte zich te vragen of ik het anders niet hygiënisch vond.

“Ik heb desinfecterende zeep voor erna” meldde ik en legde haar uit dat ik vooral aan haar dacht hierbij maar lachend zij ze dat ik ook “niks geks” aantrok als ik haar vingerde in haar kontje.

“En ik heb je zelfs je vingers zien aflikken erna!” zei ze met haar sprankelende oogopslag, “maar lief dat je het aanbiedt. Ik moet trouwens nog wel even iets doen voor we verder gaan”.

Ik dacht aan een toiletbezoek of zo, maar toen ze over me heen dook en mijn slappe penis in haar mond nam snapte ik wat ze bedoelde. Ondanks de dikke buttplug waarmee ze plagen speelde duurde het niet lang voor mijn pik opzwol en ze pijpte me tot ze mijn voorgeil uit mijn pisspleetje kon proeven.

“Ik had hem klein gekregen maar nu weet je dat ik hem ook weer kan laten groeien” zei ze olijk, pakte de tube glijmiddel en vroeg me toen “hoe ik het wilde hebben”.

“Niet aan tafel in ieder geval” reageerde ik meteen. “Wat je wil Wendy, we kunnen op bed gaan liggen of gewoon hier in de kamer blijven. Voordeel is wel dat hier de verwarming brandt en het boven wat frisser is” en, haar afkeer van kou kennende, had ik daarmee haar vraag voldoende beantwoord.

“Janine vond het goed dat ik op haar schoot lag, maar ik kan ook gewoon op de bank liggen… Wat vind jij het makkelijkst?”

Ze vertelde lachend dat ik bij “mama Wendy” over haar knieën mocht liggen hoewel ze me niet verder zou slaan. We namen de tijd voor een andere film op te zetten, want zo’n SM-film vonden we wel leuk om eens te zien, maar we waren schijnbaar allebei te nuchter om zo’n spelletje na te spelen zonder in de lach te schieten. Ik laadde de speler met de Stray Cats omdat ik wist dat we dit leuke muziek vonden en rookten nog een sigaret voor ik ontspannen naar de keuken liep voor nog een flesje bier en een sanitaire stop. Als straatkat schudde ik haar mijn kont toe om mijn staart te laten zwaaien voor ik me naast haar vleide.

We keken hoe de band optrad en ze trok mijn pik weer stijf terwijl ik haar vingerde en merkte dat ze dit opwindender vond dan mijn eerdere lik partij, want haar poesje lekte heerlijk en warm over mijn vingers. Ze protesteerde niet toen ik mijn tong liet assisteren en na een paar minuten kwam ze ontspannen achteroverliggend klaar. Haar benen swingden op de maat van de muziek terwijl haar buikspieren een eigen ritme bepaalden en ze keek me bevredigd aan toen ik het tot slot niet kon nalaten haar heerlijke tepels in mijn mond te zuigen. Ik maalde de heerlijke knopjes tegen mijn verhemelte en zoog erop tot ik hun specifieke tietjessmaak kon proeven.

We keken elkaar even aan maar hoefden niks te zeggen toen ik me over haar schoot uitstrekte waarbij ik een knie op de grond liet rusten. Ik legde mijn pik tussen haar gastvrije benen en gaf me volledig over met de woorden dat het nu wel erg heet werd voor mij. Voorzichtig plengde ze een paar druppeltjes glijmiddel tussen mijn billen en trok langzaam de buttplug uit mijn kontje. Meteen daarna voelde ik hoe ze met haar vingers exploreerde hoe ontspannen mijn kringspier was en ik maakte zachte geluidjes om haar te doen delen in het heerlijke gevoeld dat ze daarmee teweeg bracht. Toen ze met drie vingers in me wreef pakte ze de tube en liet een royale hoeveelheid ervan in mijn gaatje lopen waarna ze haar hand inwreef met de stroperige gel.

“Beloof me wel te zeggen als het fris wordt Martin” sprak ze nog bezorgd toen ze ook een vierde vinger in mijn reetje duwde. Ik onderging de masochistische pijn genotvol en vond het heerlijk te voelen hoe ze me oprekte en vond het heerlijk te voelen hoe mijn rectale sluitspier werd opgerekt. Mijn pik die tussen haar benen lag was het hier niet mee eens, zo leek, want die verslapte als een lekke band.

“Ja, lekker” steunde ik toen ik voelde hoe ze haar duim bij het spel betrok en ik haar nagel voelde persen om ook binnen te komen. Ze haalde haar hand een paar keek omhoog en drukte hem weer in me daarna en ik voelde haar knokkels tegen mijn kringspier duwde. Gretig stuwde ik mijn kont omhoog om aan te geven dat ze me niet hoefde te ontzien en mijn gehijg overschreed de tachtig decibelgrens vermoedelijk. Ik voelde kleine zweetpareltjes opwellen op mijn borst en buik waarop ik Wendy vertelde dat ik het wel heet kreeg.

Ze perste haar hand verder naar beneden en ik voelde haar vingertopjes in mijn endeldarm waar ik ze nog niet eerder had ervaren. Toen ze een stukje terug bewoog greep ik haar bij haar pols vast alsof ze een brede dildo was en voelde naar aan haar hand hoe ver ze al in me zat, beseffend dat het breedste gedeelte “voor de deur” stond. Het gevoel was pijnlijk tot ze nog een paar druppels glijmiddel uit de tube kneep en meteen voelde ik het verzachtende effect hiervan. Knijpend sloot ik mijn vingers om haar arm en alsof ik een dikke lul aftrok liet ik mijn hand van boven naar beneden glijden en voelde hoe ze steeds ver in me doordrong. Een ogenblik lang dacht ik aan opgeven maar op dat moment voelde ik mijn kringspier om haar arm stulpen en trok haar hand mijn darmen in en met een luide trotste kreet deelde ik mijn genot met haar. Naar lucht happend liet ik mijn hoofd op de bank neer zakken en voelde me trots haar hand in me te mogen voelen.

We verstilden onze bewegingen en pas toen ik haar arm vastpakte en een glijdende beweging maakte verder naar binnen voelde ik haar opgelucht ademhalen. Heel voorzichtig en subtiel bewoog ze haar vingers die mijn darmwand beroerden en net zoals de vorige keer met Janine voelde ik hoe mijn geslonken balzak samentrok.

“Oh Wendy!” Kreunde ik, niet in staat een ander geluid uit te brengen toen ze mijn prostaat verwende door haar ongewone aanwezigheid. Ik zag dat ze me bezorgd aankeek maar ontspande toen ze mijn euforische blik ontwaarde in mijn ogen.

Ze kneep haar benen samen om mijn tot minieme afmetingen geslonken pik toen er dikke druppels geil uitdropen en ik mijn sperma traag door mijn pisbuis voelde lopen. Langzaam loosde ik mijn zaad en kwam klaar op een (bijna) ongekende wijze. Ik besefte me nog steeds geil te lekken en onderging mijn lust gelaten terwijl ik haar verder aanmoedigde me te neuken met haar hand. Ik voelde pas later dat ik me compleet had mogen laten gaan op haar schoot. Liet ik me tot rust komen en zonk trillend over haar heen. Langzaam omklemde ik haar arm en besefte me welk een deel daarvan in mijn lichaam stak. Voorzichtig trok ik aan haar pols om aan te geven dat het nu voldoende was geweest, een boodschap die ze meteen begreep.

Heel voorzichtig probeerde ze haar hand zo smal mogelijk te maken voelde ik en haar samengerolde knokkels duwden tegen de binnenkant van de kringspier. Haar andere hand streelde lief over mijn rug om me af te leiden en ik ontspande me zoveel mogelijk om haar te helpen. Ik merkte hoe mijn darmen zacht persten om de vingers naar buiten te duwen en omzichtig draaide ze haar pols om een soepele uitweg te vinden. Ik kromde mijn rug toen ik het breedste gedeelte van haar hand naar buiten voelde glijden zonder dat het de pijn bezorgde die ik had verwacht. Heel traag liet ze haar vingers uit mijn lichaam glijden en mijn kont spande samen om de steeds dunner wordende indringer die glad gesmeerd en warm werd uitgeperst. Ik zuchtte toen ze haar hand voorzichtig over mijn reetje legde en voelde hoe mijn aars krampend samentrok zodat ik nog even over haar schoot bleef liggen om bij te komen. Toen ik me langzaam opdrukte bemerkte ik hoe bezweet mijn lichaam op het hare had geplakt en merkte ik ontspannen op dat ik het nu wel even koud kreeg.

We lachten elkaar lief aan waarop ze een papieren zakdoekje pakte en me afdopte waarna ze het tussen haar benen voerde. Ik merkte dat ik er een natte bende van had gemaakt toen ik zag hoeveel sperma ze weg depte en zelfs een tweede tissue nodig had om de bank droog te wrijven. Voorzichtig ging ik naast haar zitten en sloot haar hand op in mijn handen. Haar hand die nog warm was en glad van het glijmiddel maar gelukkig verder schoon gebleven, zodat ik me daarvoor niet hoefde te schamen. We kusten elkaar lang om geen overbodige woorden te hoeven spreken en elkaar strelend kwam mijn lichaam tot rust.

Toen ik wilde opstaan om wat te drinken te pakken protesteerde mijn lichaam en mijn onzekere benen weigerden even dienst waarop Wendy meteen opstond en zei dat ze toch even haar handen wilde wassen dus ik rustig moest blijven zitten. Ze kwam terug met twee flesjes bier en zag tot haar geruststelling dat ik alweer monter overeind zat en een sigaret rolde. Naast me genesteld vertelde ze dat ze het dapper vond dat ik het had verdragen en zelf ook heel opwindend had gevonden hoewel ze bang was dat mijn reetje open zou scheuren.

“Vooral toen mijn hand bijna in je zat toen werden mijn vinger zo strak afgeknepen en kleurde je huid helemaal wit van spanning. Je zei zelf dat ik door moest gaan, maar anders was ik toen gestopt” biechtte ze op.

Ik antwoordde dat ik haar heel dapper vond dat ze het had aangedurfd want de meeste meiden zouden het te vies en te akelig hebben gevonden maar dat ik het haar geen tweede keer zou vragen.

“Dit was eenmalig Wendy, je hoeft er echt niet aan te wennen en bovendien ik kon je gewoon niet met meesteres of zo aanspreken omdat ik dat echt te belachelijk vond.” Ze beaamde dat zij het ook niet echt een kick had gevonden om als meesteres op te treden en streng tegen mij te doen.

“Spelletjes met elkaar een beetje te tergen met zweepjes of klemmetjes is veel leuker als dat teder gebeurt, maar dat klinkt misschien wat tegenstrijdig” opperde nadenkend. Ik vond haar opeens ook vreemd uitzien. De zwarte haren stonden haar wel leuk maar de donkere make-up was een beetje uitgelopen en de zwart lederen BH dat ze als enigste kledingstuk droeg was opeens nogal misplaatst toen we verder naakt naast elkaar zaten bij te komen. Ik voelde voorzichtig aan de drukknopjes en maakte ze los waarop ze me meehielp het van haar af te nemen waarop ik haar borsten in mijn hand kon voelen. Met een zakdoekje wreef ik onder haar ogen om wat weggelopen mascara weg te dippen waarop ze dit werk van me over nam en binnen de kortste keren was “mijn eigen Wendy” weer aanwezig.

Ik besefte me opeens dat ik haar wel al had klaar gelikt op haar bevel maar dat ik verder geen enkele moeite had kunnen doen om haar te bevredigen. De muziek draaide nog luid en ik merkte hoe lekker ze het vond toen ik mijn vinger tussen haar benen legde. Ik liet me op de grond zakken en wilde haar bedanken met mijn tong tussen haar dijen toen ze opeens glimlachend opmerkte dat ze het opeens erg koud vond worden.

“Sorry Wendy, ik dacht dat ik je misschien nog zou mogen beffen, maar als je daar geen zin in hebt…”

“Nee hoor” onderbrak ze me, “dat zou ik heel fijn vinden, maar dan lijkt het me veel lekkerder als jij er ook wat aan hebt.”

Ik biechtte op dat ik geen erectie had en niet wist of ik die wel weer zo snel zou krijgen. Dat maakte haar niet uit zei ze, maar nam niet weg dat we dan toch lekker een standje negenenzestig zouden kunnen doen en strekte zich languit over de bank. Ik knielde over haar heen en genoot van de intieme aroma van haar kutje en wilde niets liever dan het ook te proeven. Ik zoog mijn mond over haar klitje en wreef met mijn tong over het puntje voor ik verder naar beneden likte en haar spleetje verwende. Nou ja, ik verwende mezelf vooral toen ik me laafde aan haar sap.

Ze lag gelaten en genietend onder me en ze leek natter dan ooit voorheen nu de spanning was weggevallen. Aldra bewoog ze haar bekken en anticipeerde genietend toen ik haar verwende met mijn hele gezicht, want al snel merkte ik dat de eerdere vermoeidheid van mijn tong opspeelde. Maar dat camoufleerde ik door mijn lippen te gebruiken en zelf mijn neus gebruikte om haar klitje te beroeren. Ze streelde mijn ballen terwijl ze mijn eikel in haar mond zoog en met haar tong de voorhuid naar achteren duwde. Zuigend bewoog ze haar hoofd op en neer en maakte slurpende geluidjes daarbij. Geïnspireerd door haar voorbeeld maakte ik ook wat kreuntjes en het duurde niet lang voor we steunend aan elkaar lieten weten dat we genoten van ons spel. Zonder de luide muziek zou het zijn geweest alsof we participeerden in een luidruchtige orgie toen we ons helemaal lieten gaan.

Tot mijn eigen verbazing bemerkte ik dat mijn lid weer langzaam vol liep met bloed en opzwol in haar mond. Ik had niet verwacht nog tot iets in staat te zijn, maar mijn lieve fee maakte het onvoorstelbare mogelijk. Ze bleef haar hoofd zuigend op en neer pompen en met haar handen trok ze in neukritme aan mijn heupen, me uitdagend te laten gaan. Ik krulde me om en kuste haar naar mijn eigen geil smakende mond en onze tongen versmolten in een gretige paringsdans.

“O ja Martin, neuk me lekker, ram me lekker vol!” Lispelde ze hees van lust toen ze mijn pik naar haar poesje leidde en mijn blootgetrokken eikel liet proeven aan haar lipjes. Zonder weerstand te bieden liet ik me in haar trekken en voelde verrukt hoe haar warme vulva om mijn paal stulpte.

Haar spanning ontlaadde zich al snel in een orgasme en haar kutje trok samen toen ik met mijn pik bewust hard over haar klitje wreef en mijn onderlichaam ruw tegen haar buik stootte bij iedere beweging. Soms dempten we de geluiden door elkaar te kussen maar voor de rest hadden we nog nooit een zo luidruchtige neukpartij beleefd en Wendy schreeuwde dat ze weer klaarkwam, een roep die ik beantwoordde door haar uit te dagen om zichzelf te laten gaan. Ik beukte ruw op haar in en had geen zin teder met haar te vrijen zoals gewoonlijk maar liet me gaan als een beest op zoek naar lust en bevrediging. Mijn handen trokken aan haar tepels, knepen in haar dijen en trokken haar billen tegen me aan tot ik, minuten later die wel uren leken, voelde hoe mijn lichaam verkrampte en ik mijn lul diep in haar perste. Ik schreeuwde dat ik klaar ging komen en maalde met de basis van mijn lul tegen haar klitje en voelde hoe mijn pik pulserend in haar stootte en ik de laatste druppels sperma in haar poesje spoot.

Hijgend en uitgeput ontspanden onze lichamen en rustte ik op mijn ellebogen over haar heen waarna ik mijn snel verslappende pik uit haar lichaam voelde glijden. We kusten elkaar en ze legde haar hand over de mijne om hem niet te laten bewegen toen ik haar nog even wilde vingeren. Stil liet ik mijn vinger over haar kutje liggen en kroop toen van haar af. Ze ging zitten waarop ik me naast haar bewoog en snakkend naar lucht lieten we ons onderuit zakken op de bank.

“Wow” was het enigste dat ze uitbracht en lachend keken we elkaar aan.

Ik haalde een fles bronwater en we dronken het eerste glas meteen leeg waarna een blik op de klok leerde dat haar oppas wel een uurtje tijd had. Ongehaast rookten we nog een sigaretje samen en kwamen rustig bij van alle inspanningen die we hadden doorstaan, zowel mentaal als fysiek. Drie kwartier later trok Wendy haar broekje aan en ook haar BH pakte ze op en ze bood me haar rug aan om de drukknopjes te sluiten. Even drukte ze haar kontje naar achteren en drukte haar lichaam daarna tegen me aan. Ik vleide mijn lichaam even tegen het hare aan en een korte rilling was het gevolg toen ik me herinnerde aan het genot dat ik met haar had mogen delen.

“Eventjes wachten Wendy” zei ik en op de gang stopte ik een extra eurobiljet in de envelop die ik daarna zoals gebruikelijk in haar jaszak stopte bij onze laatste omhelzing. We spraken al lang geen bedragen meer af en tarieven waren niet meer van toepassing, praten over geld deden we niet.

“Niet vergeten me te bellen hè?” Zei ze toen ik haar nog even naakt in mijn armen sloot voor de deur en ik verzekerde haar dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Korte tijd daarna keek ik hoe ze haar auto startte en zag hoe de achterlichten uit mijn blikveld verdwenen. Opeens voelde ik me doodop maar helemaal bevredigd en ik besloot eens vroeg naar bed te gaan. Ik poetste mijn tanden en eenmaal liggend onder het dekbed sloot ik tevreden mijn ogen. De dag erop kon ik me niet herinneren wakker te hebben gelegen maar voldaan en uitgerust ontwaakte ik pas laat in de ochtend.

Taboe 

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s