Bezoek


“Wat gaan we dit weekeinde doen,” vraag ik aan Nelly terwijl we zitten te eten. Het is woensdag avond en we zitten te genieten van een lekkere maaltijd na een hele dag werken. Buiten is het wat druilerig, maar we lichten het gezellig op met wat kaarsjes.

“Ik weet het niet,” zegt Nelly, “het wordt slecht weer, misschien kunnen we ergens op bezoek gaan of zo?” We praten wat over wat we leuk vinden en daarna brengen we alle vuile spullen naar de keuken. Daar verdwijnt alles in de nachtelijke kabouter afdeling, de vaatwasser.

“Ik ga even kijken of er nog mail is,” zegt Nelly en loopt naar de computer. Zelf ga ik voor de televisie zitten en zet het journaal aan. Alleen maar oorlog en moorden, is er dan nooit eens leuk nieuws. Waarom kunnen mensen niet alleen maar aardig voor elkaar zijn.

“He, kijk hier een mailtje van je broer,” zegt Nelly ineens, “hij is in het land komende week. Hij wil langs komen.”

Mijn broer Hans is een speciaal geval. Hij is 5 jaar ouder dan ik, iets kleiner, maar verder het zelfde stevige postuur. Een paar jaar geleden liep zijn huwelijk op de klippen en omdat er gelukkig geen kinderen waren heeft hij binnen het bedrijf, waar hij werkt, een grote scheepswerf, overplaatsing gevraagd naar het buitenland en nu zit hij al weer twee jaar in Brazilië. Sindsdien hebben we hem maar twee keer kort in Nederland terug gezien.

Hij schrijft nu dat hij volgende week op het hoofdkantoor moet zijn en dat hij wat eerder wil komen om ons te zien. Hij wil als het uit komt vrijdagavond komen en tot maandag ochtend blijven, als het van ons mag.

Ik zie dat Nelly al een vlammend antwoord heeft geschreven. Ze maakt hem heel duidelijk dat als hij die periode niet komt dat ze dan heel boos op hem zal zijn. Ze mag hem echt, die schat. Tijdens de moeilijke dagen na zijn echtscheiding was hij veel bij ons en hebben we veel gepraat. Het idee om een tijdje naar het buitenland te gaan, kwam eigenlijk van haar.

Ik kijk naar haar en zeg dan, “ik ben ook blij dat ik hem weer zie, en deze keer heeft hij meer tijd dan de vorige keren. We weten nu gelijk allebei, wat we in het weekeinde gaan doen. Verstuur het maar snel, dan kan hij zijn vlucht regelen.”

De volgende avond vinden we zijn mailtje. Hij landt vrijdag middag op Schiphol. Omdat hij voor de zaak komt, huurt hij zelf wel een auto en komt naar ons toe. Hij verwacht rond 7 uur bij ons te zijn. Nelly schrijft gelijk terug dat ze zal wachten met het eten op hem.

Vrijdag avond zijn we allebei rond 5 uur thuis. Om er voor te zorgen dat we ons gedurende het weekeinde niet moeten bezig houden met inkopen, ga ik snel om de hoek de noodzakelijke boodschappen doen. Nelly maakt ondertussen het huis gezellig. Allebei hebben we ons om gekleed, de werkkleren uit en iets makkelijks aan, ik mijn jeans en een shirt, Nelly een vrolijk T-shirt en een ruim vallende lange rok tot op haar blote voeten. Gelukkig is het wel goed te zien dat ze thuis nooit een bh draagt.

Iets later dan verwacht stopt er een auto voor de deur en ja hoor, daar is Hans. Ik begroet hem met een omhelzing, Nelly vliegt hem bijna om zijn hals en al kletsend lopen we het huis in. Hij zet zijn koffer in de gang en we gaan naar de woonkamer.

Hij ziet er vermoeid uit, “maar dat is de jetlag,” zegt hij. “Als je naar het oosten vliegt is het altijd een probleem, je slaat altijd een nacht over en slapen in een vliegtuig, dat vind ik moeilijk.”

Met een zucht laat hij zich in een stoel vallen. Dan kijkt hij met een tevreden blik rond, “het is goed om weer hier bij jullie te zijn,” zei hij. “En ik heb dorst.”

Hij kijkt mij lachend aan en ik schiet overeind. Het eerste biertje voor hem, zonder glas, zo uit de fles. “Lekker,” zegt Hans, “daar was ik aan toe.”

Dan is het tijd voor de grote verhalen. Hoe het gaat met zijn werk in Brazilië. Ze zijn bezig met het bouwen van een paar zee-sleepboten. De klant, een grote firma in Argentinië, heeft problemen met de betalingen en daarom moest hij ineens naar hier voor overleg met de grote bazen. En komende vrijdag moet hij weer in Brazilië zijn. Dus had hij net genoeg tijd om een weekeinde hier door te brengen en hij is blij dat wij tijd voor hem hadden.

Veel honger heeft hij niet, wel slaap. Dus na nog twee biertjes en na wat eten zegt Hans verontschuldigend: “Als jullie het niet erg vinden, ik val om van de slaap dus ik ga naar bed. Morgen zal ik proberen om een goede gast te zijn. Is het nog dezelfde kamer?” En hij wacht niet eens meer op het antwoord. We horen hem nog wat stommelen en dan is het boven stil.

“Hij ziet er goed uit, ondanks zijn slaaptekort,” zegt Nelly ineens. Ik kijk haar nadenkend aan.

“Wat ben jij van plan,” vraag ik haar met een quasi ernstige blik.

“Vanavond niets,” zegt Nelly, “want hij slaapt.”

De volgende ochtend blijft het lang stil in huis. Wij liggen lekker te luieren en ook uit de kamer van onze gast klinken nog geen geluiden. Ik merk dat Nelly uit haar bed kruipt om naar de badkamer te gaan. Daar klinken vrolijke geluiden van iemand, die onder de douche staat. Ik lig rustig te denken over wat we vandaag gaan doen. Straks snel nog brood halen en na de lunch een mooie wandeling maken over de heide. Ik hoor, dat Nelly de badkamer uit komt en Hans tegen komt op de gang. Ineens realiseer ik me dat ze waarschijnlijk zoals gewoonlijk naakt door het huis loopt en dus nu waarschijnlijk ook niets aan zal hebben. Leuk gezicht voor Hans.

Dan komt Nelly weer de slaapkamer in en ik zie, dat ze een handdoek om zich heen heeft geslagen.

“Word jij ineens preuts,” vraag ik aan haar.

“Nee hoor, maar ik wil hem niet gelijk over de rode helpen, ik weet niets van zijn liefdesleven van de laatste tijd, dus moet ik wat voorzichtiger zijn.”

Na Hans gebruik ik de badkamer en eindelijk zitten we aan een verlate lunch.

“Zullen we gaan wandelen, even een frisse neus halen,” stel ik voor. “Het is nu even droog.”

Na het eten vertrekken we voor een paar uur op de heide. Heerlijk lopen, praten over van alles, en genieten van de mooie natuur. Verfrist en hongerig komen we tegen 5 uur weer thuis.

“Ik zou graag willen trakteren vanavond, in dat leuke Italiaanse restaurant hier om de hoek,” zegt Hans, “als dat er nog is.” We hadden daar al vaker met hem gegeten.

“Leuk, lekker,” zeggen we allebei en ik loop naar de telefoon om een tafeltje te reserveren. We kunnen alleen nog om half 7 dus we moeten ons haasten. Snel reppen we ons naar boven om ons te verfrissen en te verkleden. Nelly komt naar beneden en geeft mij een glimlach. Ik zie al hoe laat het is, ze heeft haar verleidingskleren aan, dat belooft wat voor de avond.

Onder die fonkelende ogen en gitzwarte krullenbol heeft ze een laag uitgesneden topje aan, dat strak om haar lichaam zit. Haar borsten, die daar vrij in zitten, staan te pronken en haar tepels piepen er een beetje uit. Daaronder een strakke rok tot op haar voeten met een split tot bijna haar middel.

“Daar kan niets onder,” zeg ik nog.

“Moet dat dan?” vraagt ze me ondeugend.

Hans verschijnt nu en kijkt eerst vol verbazing naar Nelly, en dat verandert zijn blik in verlekkerd. “Ik wist niet dat jij er zo lekker uit kon zien.”

“Ho, ho,” zegt Nelly, “we gaan Italiaans eten, niet mij.” Lachend schiet ze voor ons uit naar de voordeur en wijst ons de weg naar het restaurant.

Het eten is voortreffelijk, de wijn begint aan zijn tweede fles en de gesprekken worden diepzinniger. Nelly zit Hans uit te horen of hij weer wat heeft opgediept in Brazilië, maar helaas, Hans moet vertellen, dat de vrouwen niet aan hem zijn blijven hangen. De laatste twee maanden had hij al helemaal geen tijd om zich er mee bezig te houden, zo druk was het geweest. Ik zie mijn heilswerkster al hard aan het werk, die krijgt het nog zwaar.

Vrolijk van het lekkere eten en de wijn lopen we weer naar huis. Daar aangekomen steek ik de open haard aan en haalt Nelly een nieuwe fles boven en drie glazen. Ze zet ze op tafel en nestelt zich daarna lekker op de grond voor de open haard. Aan de andere kant van het tafeltje gaat Hans ook op de grond zitten en ik ga lekker op de bank zitten.

Met felle ogen kijkt ze naar Hans en vervolgt haar kruisverhoor over zijn leven in Brazilië.

Ja, hij had er eens een leuke dame ontmoet, maar die was getrouwd en dus was het een kortstondig avontuur, verder af en toe een wilde nacht, maar dat telde niet. Nelly kijkt naar hem en vraagt hem hoe hij het dan doet. Tja, alleen in bed is het nooit leuk. Maar dan denk ik maar aan een van die twee vrouwen waar ik wel eens mee zou willen vrijen. Nu was de nieuwsgierigheid van Nelly naar een hoogtepunt gestegen. “En wie zijn dat dan wel,” vraagt ze met een wild lachje om haar mond. Ze zit nu op stokpaardje, seks. Hans kijkt een beetje onrustig, eerst naar de grond, dan naar mij en ziet, dat ik zit te lachen.

“Eh, nu, ja, wel, de tweede is Juanita, de vrouw van een van mijn medewerkers, een prachtige sensuele chocoladebruine vrouw met een hartelijke lach. Ik probeer zo ver mogelijk uit haar buurt te blijven om niet te laten blijken, dat ik anders over haar denk als betamelijk is. Gelukkig zie ik haar niet zo vaak. Maar ze loopt bekoorlijk, kleedt zich altijd geraffineerd en verleidelijk, een lust voor het oog.”

“En wie is dan nummer 1,” vraagt Nelly gelijk weer. Hans weet nu helemaal niet meer hoe hij moet kijken. “Dat kan niet, dat vertel ik niet.” Hij kijkt wanhopig naar mij.

“Je bent in de klauwen van Nelly gevallen, je zult eraan moeten geloven,” zeg ik tegen hem. Ze geeft het nu niet meer op. En om hem te helpen zeg ik er gelijk achter, “en je hoeft je nergens voor te schamen. Hier kan alles.”

Hans haalt eens diep adem. “De vrouw waar ik het meeste over fantaseer is een hyper sensuele vrouw. Ze kijkt alsof ze sterren in haar ogen heeft, die staan in een super mooi hoofd, haar lichaam moet wel een fantasie van schoonheid zijn, wat ik er van kan zien, moet het een erotisch paradijs zijn. Daarnaast denk ik dat ze zich werkelijk volledig kan geven aan de persoon met wie ze vrijt.”

Ik kijk even naar Nelly en zie dat ze bijna uit elkaar klapt van nieuwsgierigheid.

“Ja maar, Hans, wie is het dan, ken ik die persoon.”

Hans knikt, “ik denk het wel,” zegt hij dan. “Jij bent die persoon,” zegt hij nu heel zachtjes.

Nelly komt nu wat overeind, gaat op haar knieën zitten en laat haar bevallige kontje op haar voeten zakken. Ze recht haar rug en kijkt dan weer naar Hans. Haar gezicht begint te stralen.

“Ben ik diegene, waar jij het meeste over fantaseert, als het gaat over de persoon, waarmee je eens wil vrijen?”

Hans durft nog steeds niet naar haar te kijken. “Kijk me eens aan,” zegt Nelly. “Wil je dat echt?” vraagt ze weer.

Hans heft zijn hoofd op en kijkt in die twee felle kijkers. “Ik denk daar veel aan,” zegt hij, “zeker als ik alleen in mijn kamer ben.”

“Dat is dan geregeld,” zegt Nelly met een geile glimlach, en voor dat Hans iets kon zeggen, heeft ze met een zwaai haar topje uitgetrokken en onthult ze haar prachtige borsten. Als een fee komt ze nu overeind, pakt de knoop van haar rok, maakt de rits los en langzaam maar zeker zakt de rok van haar heupen af op de grond. Zoals ze al eerder had laten weten had ze daar niets onder aan. Naakt staat ze nu voor de tafel aan de andere kant van Hans, die met open mond naar die engelachtige verschijning zit te kijken.

“Maar dat kan toch niet, jij en mijn broer ……,” stamelt hij en kijkt dan naar mij.

“Wat Nelly wil houdt niemand tegen en ik heb er geen problemen mee,” zeg ik tegen hem.

Nelly is ondertussen om de tafel gelopen totdat ze voor Hans staat. “Kom,” ze pakt zijn hand en trekt hem omhoog, “neem me maar.”

Langzaam komt Hans omhoog en kijkt onzeker in haar ogen. Nelly pakt zijn shirt vast en begint de knopen los te maken. “Kom op slome duikelaar, uit, die kleren.”

Beduusd laat hij zijn shirt uittrekken. Daarna zakt Nelly door haar knieën en maakt zijn broek open. Met een ruk gaat zijn slip er achter aan. Ze kijkt even naar boven, pakt dan zijn lid vast en neemt hem in haar mond. Voorzichtig begint ze er aan te zuigen. Met haar hand pakt ze zijn ballen vast en streelt langs zijn zak. Hans begint te kreunen van genot en zijn lid is al op oorlogssterkte.

“Nelly, dit houd ik niet lang, het is al een tijdje geleden.”

Alsof dat een aanmoediging was, zo driftig begint ze nu te likken en te zuigen. Haar handen nemen zijn ballen en lid mee vast en dan begint Hans te trillen. Ik zie Nelly slikken, als Hans straal na straal in haar mond spuit. Ze zuigt net zo lang totdat er niets meer uit komt en laat hem dan los. Met een geile blik kijkt ze naar hem, doet haar mond open en laat het sperma zien, wat nog in haar mond zit. Uit een hoek van haar mond loopt een klein straaltje. Dan sluit ze haar mond en slikt. Haat tong komt even naar buiten en likt haar kin af.

“Zonde om te verspillen,” zegt ze.

Hans laat zich door zijn knieën zakken totdat hij naast Nelly zit. Ze buigt zich naar hem toe en begint hem te tongzoenen. Langzaam zakken ze achterover en terwijl ze met zoenen doorgaan beginnen hun handen hun lichamen te strelen. Zo blijven ze een paar minuten liggen zoenen en strelen. Hans maakt zich ineens los, laat zich wat naar beneden zakken, pakt met een hand een van haar borsten vast en begint heftig aan de andere tepel te zuigen. Met zijn vingers speelt hij met een tepel.

“Ja, knijp er maar zachtjes in,” zegt ze. Hij doet gelijk wat ze vraagt en Nelly laat een kreun van genot horen. Voorzichtig zakt hij verder naar beneden met zijn mond, alle plekjes waar hij langs komt worden afgekust, terwijl zijn hand met haar tepel blijft spelen.

Zachtjes komen er geluidjes van genot uit Nelly. Totdat hij bij haar heerlijke kutje is gekomen. Voorzichtig likt hij aan haar klitje, laat dan zijn tong bij haar naar binnen glijden en likt en zuigt daar. Wild begint ze te kronkelen en te hijgen.

Ineens roept ze, “nee, dit wil ik niet, ik wil op jouw pik klaar komen. Kom in me, neuk me, nu.” Ze gooit haar armen achter haar op de grond, spreidt haar benen zo ver ze kan en kijkt naar Hans, “kom Hans neuk me, ik ben er nu helemaal voor jou.”

Geheel geeft ze zich over, haar benen gespreid, haar armen onder haar hoofd, haar lichaam hunkerend, haar kutje smachtend naar de pik van Hans. Hans kijkt even naar dat vreselijk geile lichaam, dat daar zo uitnodigend ligt, dan draait hij zich om en komt op haar liggen. Hij richt zich op en steunt op zijn armen om zijn gewicht niet vol op haar te laten rusten. Nelly laat gelijk een arm naar beneden gaan, pakt zijn pik vast en trekt die in de richting van haar kutje. Hans geeft mee en zo leidt ze hem bij haar naar binnen. Zo vlug als ze voelt, dat hij bij haar binnen dringt, gooit ze haar arm weer naar achter en schuift nu haar beide handen weer onder haar hoofd.

“Kom Hans, neuk me nu. Ik ben er nu helemaal voor jou, je mag me hebben.” Hans heeft nu geen aansporing meer nodig. Hij schuift gelijk helemaal bij haar naar binnen, stopt even en begint dan in haar te stoten. Omdat hij op zijn handen steunt, begint het hele lichaam van Nelly te schudden onder het geweld van zijn neuken. Ik zie zijn pik in en uit de kut van Nelly schuiven. Haar lichaam in volle overgave aan Hans, maar eigenlijk hebben ze maar op een manier lichamelijk contact, zijn pik in haar kut. Haar ogen gaan steeds verder open staan en haar mond staat open van genot. Ze hijgt en steunt en roept ineens, “ja, ja, ja, ah… ik kom…”

Haar hoofd komt even omhoog en dan slaakt ze een diepe zucht. Langzaam komt ze weer op de wereld en merkt dat Hans haar nog steeds neukt.

“Ja, kom op,” moedigt ze hem aan, “kom, spuit me vol, ik wil het, ik wil het voelen.” Dat was te veel voor Hans en grommend spuit hij zich helemaal leeg in Nelly. Nog een paar nastoten en dan laat hij zich zakken op Nelly.

“O, dat is te zwaar, kom naast me liggen,” zucht Nelly in paniek.

Hans komt snel weer overeind op zijn armen, kijkt naar Nelly, geeft haar een kus en rolt van haar af. Ze heeft haar armen weer onder haar hoofd gehaald en slaat die om Hans heen. Hans probeert haar naar hem te draaien, maar ze zegt, “nee, kom maar bij me.” Ze trekt hem zo dat hij met zijn hoofd op haar borsten ligt.

“Ik blijf zo liggen want ik ben bang dat we iemand gek hebben gemaakt.”

Nelly slaakt dan gelijk een zucht als ik haar penetreer. Die geile neukpartij van haar met Hans heeft mij vreselijk opgewonden. Terwijl ze werd geneukt door mijn broer heb ik snel mijn kleren uitgetrokken en zit vol rustig te wachten totdat hij haar heeft volgespoten. Nou ja rustig, ik barst bijna van geiligheid als ik haar zo gewillig en in volle overgave zie liggen onder Hans en haar borsten zo zie wiebelen onder het geweld van Hans. Ik ben blij als hij eindelijk van haar afrol, snel sta ik op, loop naar achteren en laat mezelf in haar lekker gladde kutje glijden. Zonder pardon stoot ik op haar in. Hans heeft nu door wat er gebeurt, maar weigert zijn plaats af te staan. Hij begint haar flink te tongzoenen en pakt haar tepels vast. Onder mij zie ik ze bezig terwijl ik in haar stoot. Wat een geil gezicht.

Ik voel Nelly onder mij klaar komen, terwijl ze door Hans zoenen gesmoorde geluidjes maakt. Ik spuit me helemaal leeg in haar al zo gladde kut, en voel hoe ik langzaam verslap en uit haar glijd. Voorzichtig ga ik aan de andere kant van Nelly liggen.

“He Hans,” zeg ik, terwijl ik hem een speelse por geef, “geef mij ook eens een deel van Nelly om mee te spelen.” Ineens lijkt het of Hans weer op aarde terug keert. Hij kijkt mij ineens aan en begint wat onduidelijks te stamelen.

“Niet stamelen,” zeg ik gelijk, “gewoon genieten.”

Lekker liggen we nu samen met Nelly te spelen, knijpen zachtjes in haar tepels, strelen met vier handen haar hele lichaam en om de beurt kussen we haar. Nelly op haar beurt controleert met haar handen of er ergens al weer wat op oorlogssterkte is gekomen. “Heerlijk,” zucht ze. “Weet je wat het voordeel is als je het met twee broers doet. Ze lijken zo op elkaar met hun technieken, dat het net is of je met een vent vrijt met vier handen en twee pikken.” Ze kijkt lachend naar ons tweeën.

“Doen jullie dit wel vaker,” vraagt Hans.

Ik leg Hans uit wat onze levensfilosofie is en dat Nelly graag met anderen vrijt, die ze graag mag. (zie het verhaal: hoe het begon). “En ik zag de bui al aankomen vanaf het moment dat je meldde dat je langs kwam. Omdat je het nu weet en hebt ervaren, kan ze de rest van het weekeinde helemaal zichzelf zijn.”

“Hoe bedoel je,” vraagt Hans.

“Dat zal je wel merken, nieuwsgierig mannetje.”

Nelly lacht hem toe en zegt dan: “He, ga op je rug liggen. Ik voel wat.” Hans draait zich op zijn rug en Nelly gaat gelijk schrijlings op hem zitten. Ze pakt zijn lid vast en met een zucht laat ze hem in haar glijden.

“Kom, actie,” roept ze en als een amazone gaat ze hem berijden. Wild schudden haar borsten op en neer en gillend komt ze klaar. Maar Hans is niet meer zo snel, dus laat ze zich nu wat op hem voorover zakken, zodat Hans het kan overnemen. Na nog een orgasme van Nelly komt Hans alweer voor de derde keer. Lekker ligt ze even op Hans, dan kruipt ze van Hans af en komt op mij. Ook mijn lid laat ze met een zucht in zich glijden, maar ze is al wat moe en ze zegt tegen mij, “doe jij het werk maar, ik wil alleen genieten.”

En zo neuk ik haar, terwijl ze op mij zit naar twee orgasmen, voordat ik me ook in haar leegspuit.

Rustig liggen we nog wat te praten en drinken de fles wijn leeg.

“Kom, we gaan naar bed,” zegt Nelly ineens. “En Hans, kom jij ook naast me liggen.” Samen sluiten we het huis, doen de lichten uit en gaan naar boven. De kleren liggen nog beneden op een stoel. Moe maar voldaan vallen we alle drie in het zelfde bed in slaap.

Langzaam word ik weer wakker. Heerlijk, het is zondagochtend. De zon staat op de ramen en het is lekker warm in de slaapkamer. Met mijn ogen nog dicht laat ik mijn hand voorzichtig naar rechts glijden, op zoek naar dat fijne lichaam van Nelly. Ineens heb ik een behaarde arm vast. Ik kijk verschrikt naar rechts en zie daar mijn broer liggen. Dan herinner ik me alles weer van die fijne avond van gisteren. Maar tussen ons ligt niemand meer. Nelly is al op. Dan weet ik ineens waarvan ik wakker werd. Het ruikt heerlijk naar koffie en vers gebakken brood en ik heb lekkere trek.

Ik kijk nog even naar Hans, die nog ligt te slapen en dan sta ik op. Ik loop naar de badkamer en neem een snelle douche. Terug in de slaapkamer zie ik dat onze kleren netjes op een stoel liggen, ook die van Nelly. Ik glimlach want ik weet nu wat ik kan verwachten. Ik pak twee kamerjassen, leg er een klaar voor Hans en trek er zelf een aan. Hans is ondertussen wakker geworden en ziet dat hij nog alleen in bed ligt.

“Ik kom zo,” zegt hij, “even vlug douchen.”

“Pak daarna de kamerjas maar om aan te trekken, je zal beneden wel zien waarom.”

Vervolgens loop ik naar beneden naar de keuken, in de richting van die heerlijke geuren. Daar zie ik Nelly, zoals ik verwacht heb, ze staat helemaal naakt in de keuken.

“Eindelijk weer ongestoord in je zondag kleding,” vraag ik haar met een glimlach. Ik loop naar haar toe, kus haar goedemorgen en laat speels mijn handen over haar lichaam glijden.

“Mm,” zegt ze, “dat heb ik gemist vannacht, wat zijn jullie mafkezen, gelijk in slaap vallen en blijven slapen. Had je Hans niet verteld dat ik graag in mijn slaap geneukt word, dan droom ik zo lekker. Nu sta ik weer op springen, hier voel maar hoe nat ik ben, ik kan je bijna zo verkrachten.”

Ik laat mijn hand naar beneden zakken en voel haar vochtige kutlipjes.

“Lekker, neem me nu,” fluistert Nelly in mijn oor.

“Rustig even wachten, Hans komt er zo aan, ik zie dat je voor drie hebt gedekt, maar aan de kleine tafel, waar we maar met twee kunnen zitten,” zeg ik tegen haar.

“Dat zit zo,” begint Nelly net te vertellen en dan komt Hans binnen. Nelly loopt naar hem toe en met haar armen wijd drukt ze zich tegen hem aan.

“Goede morgen slaapkop, lekker geslapen.”

“Ja hoor,” zegt Hans gelijk, “en zoals jij erbij loopt worden al mijn onderdelen weer snel wakker.”

“Ga maar zitten, dan zal ik eerst je gewone honger stillen, en ga jij ook aan tafel?” Vraagt ze aan mij.

Snel loopt ze naar het aanrecht, schenkt drie mokken koffie in en zet een schaal geurende broodjes op tafel. Dan loopt ze naar Hans en gaat met haar gezicht naar hem toe op zijn schoot zitten.

“Zo, nu ga ik eens doen waar ik al de hele morgen zin in heb.” Gelijk pakt ze een broodje van de schaal en neemt er een hap van. Hans reikt langs Nelly en pakt met een hand een broodje van de schaal, en met de andere haar borst.

“Wat voel ik daar beneden?” Zegt Nelly ineens met een geile glimlach.

“Ja, wat wil je,” zegt Hans, “als jij zo mooi en naakt in al je glorie op mijn schoot komt zitten, dan wordt er iets heel stijf bij mij.”

“O, dan is het zover,” zegt Nelly, ze hipt wat omhoog en ik zie ze met een zucht weer zakken.

“Zo,” ze neemt nog een hap en zegt geil, “nu heb ik twee gaten gevuld.” Al happend in haar broodje zie ik haar naar Hans kijken. Die begint steeds vreemdere gezichten te trekken. Ineens zucht hij. “O… Nelly dat is lekker, hoe doe je dat.”

“Gewoon, mijn kutspieren samen trekken.” Dan begint ze te rijden op zijn schoot. Samen hijgen ze en Nelly gooit haar hoofd achteruit.

“Ja, dat is lekker, nog even niet stoppen, nog even en ik kom …” Ze pakt Hans vast en grommend komt ze klaar. Hans ziet het, pakt Nelly zo op en zet haar op het aanrecht. Nu begint hij haar flink te neuken, maar door al die geile dingen die Nelly al met hem gedaan heeft, komt hij snel grommend klaar in haar.

“Mm…” zucht hij, “dat is pas een ontbijt. Wat ben jij lekker, Nelly en zo ongecompliceerd.”

“En,” zegt Nelly gelijk, “dit is pas het ontbijt.” Met een plop trekt Hans zich weer terug en ik kijk naar Nelly, ze zit nog steeds op het aanrecht, met haar benen wijd, dat ik zo haar kutje kan zien dat glinstert van het vocht, langzaam drupt het er uit. Ze houdt haar hoofd scheef en kijkt me geil aan, “jij niet?” vraagt ze.

Dat is te veel voor me. Ik sta op en ram mijn stijve zo bij haar naar binnen. Zuchtend en hijgend ram ik op haar in, haar borsten wiebelen, ze gilt dat ze klaar komt en dan spuit ik ook haar kutje vol.

Even blijf ik hijgend tegen haar aan staan, dan voel ik me uit haar glijden en stap achteruit.

“Wat ben je een geil ding,” zegt Hans gelijk. “Dan heb je mij overdag nog niet meegemaakt,” zegt Nelly gelijk. Ze laat zich van het aanrecht afglijden, pakt een stoel extra en komt bij ons aan tafel zitten.

Samen drinken we koffie en eten de broodjes op.

“Wat gaan we doen vandaag,” vraagt Nelly.

“Kan me niet schelen,” zegt Hans gelijk, “als je maar zo blijft.”

“Hoe, zo?”

“Nu, zo mooi naakt als je nu bent, wat een genot voor het oog,” zegt Hans gelijk. Nelly lacht, “dat was ik al van plan, dat doe ik altijd, als we geen bezoek hebben, ik bedoel dan bezoek, waar ik niet mee wil vrijen.”

“Ik stel voor, dat we wel wat gaan wandelen, al moet je daarvoor wel wat aantrekken,” zeg ik. “Het lijkt me wel leuk om jou daar wat op te geilen, en ondertussen kunnen wij even wat aanmaken voor een volgende ronde.”

Nelly staat op en begint alle spullen af te ruimen. Wat is dat toch een prachtig gezicht, haar naakte lichaam, jammer dat er dadelijk weer wat omheen gaat.

“Kom, we gaan aankleden, dan kunnen we weg, het is al middag.” Snel trekken we onze kleren weer aan. Nelly komt naar beneden in een fleurig jurkje, dat leuk om haar heen valt.

“Mogen we even voelen,” vraag ik schalks.

“Wat wil je voelen,” vraagt Nelly alsof ze niet weet wat we willen.

“Gewoon, voelen of je mooie lichaam er nog onder zit.”

“Ja hoor, dat zit er nog onder en er zit niets tussen het jurkje en dat lichaam.” Met een lach schiet ze onder onze grijpende handen door en loopt naar de deur.

“Kom we gaan, het is lekker weer nu.” Inderdaad, tussen al die wolken verschijnt een streepje zon.

Na een half uur rijden met de auto komen we aan bij de heide waar we willen gaan wandelen.

“Ik vrees ervoor,” zegt Hans ineens, “zie je die lucht.” Hij wijst naar de inktzwarte wolken die in het zuiden hangen. De zon is weer verdwenen en de temperatuur is broeierig warm.

“Dat lukt nog wel,” zegt Nelly, maar net als we het parkeerterrein oprijden beginnen de eerste vette druppels op de auto te vallen.

“Daar gaat onze wandeling,” zeg ik.

“Maar ik weet iets veel leukers,” zegt Nelly, “zet de auto daar maar aan de linker kant, daar, dat open gedeelte.”

Ik kijk rond, rechts bij de bomen staan twee auto’s, die hebben pech denk ik nog en dan draai ik de auto de andere kant uit naar het open gedeelte.

Ondertussen heeft de natuur besloten dat het veel water nodig heeft. Als een kleine moesson begint het te regenen. Met bakken valt het eruit.

“Dit wil ik,” zegt Nelly ineens achter ons in de auto. “Ik wilde altijd al eens lekker vrijen met jou in de regen, nu kan ik het met twee doen. Jullie moeten mij helemaal suf neuken.”

“Hoe bedoel je,” zegt Hans.

“Jullie moeten mij buiten om de beurt neuken zonder klaar te komen. Iedere twee minuten moeten jullie elkaar aflossen, net zolang tot ik om genade smeek.”

“Ga jij dan in die modder liggen buiten,” vraagt Hans weer.

“Nee hoor, ik ga op de motorkap liggen en dan ga jullie je gang maar.” Met een zwaai heeft ze haar jurkje uitgetrokken en ik hoor de deur open gaan. Daar staat ze, naakt naast de auto en al helemaal klets nat. “Kom heren, uit die spullen en naar buiten.” “Maar er kunnen mensen komen, er staan nog twee auto’s.”

“Die staan zeker ergens te schuilen, met een dergelijk weer stuur je nog geen hond naar buiten.”

“Maar jij ons wel,” zegt Hans.

 Snel trekken wij ook onze kleren uit en gaan naar buiten. Nelly is al op de motorkap gaan liggen, met haar voeten op de bumper en haar benen uit elkaar.

“Kom heren, ik kan niet wachten, wat voelt dit lekker aan.” En inderdaad, de regen is behaaglijk, en de aanblik van Nelly, die daar doornat geil op de motorkap ligt te wezen, is onweerstaanbaar.

Hans is er als eerste bij, en ramt gelijk zijn piemel diep in Nelly.

“O, wat lekker” zucht ze, “kom doe het, maak me klaar.” Hans begint flink te stoten en ik zie hoe de regendruppels tussen haar benen langs die in en uitglijdende piemel lopen. Wat een geil gezicht die kletsnatte Nelly, die zo ligt te kreunen. Hans kijkt ineens naar mij en zegt, “overnemen.” Hij trekt zich snel terug en ik stap gelijk tussen haar benen, en ga verder waar hij is gebleven.

“Ja, lekker zo, dat was lekker,” dat wisselen, “o ja, ik kom..!” Nelly komt voor de eerste keer klaar en gooit haar armen naar achter, zo ligt ze helemaal uitgerekt op de auto. Ik voel bij mij wat borrelen en trek me snel terug. Hans neemt het weer over en gaat verder. Nelly gilt een keer en komt weer klaar.

Hans zegt, “kom, jij weer,” en ik begin weer te rammen. Achter mij hoor ik ineens een stem, “dat is geil zeg.”

Ik kijk en zie daar twee mannen onder een paraplu staan kijken, met twee tenten in hun broek. Nelly kijkt even naar hen en komt gelijk weer klaar. Voor mij wordt het te veel en ik voel ineens dat ook bij mij alles ontploft, dit is zo geil. Met een kreun spuit ik haar vol. Hans neemt het weer gelijk over en naait Nelly naar nog een hoogtepunt, maar hij kan ook niet langer meer en komt klaar.

Hijgend staan we samen te kijken naar die geile Nelly, uit haar kut drupt het geil, vermengd met regenwater. Ze ligt daar met een geile blik, ze kijkt naar ons, ik zie dat ze wat van plan is.

“Was dat alles,” zegt ze pruilerig, “ik wil nog een keer.” Teleurgesteld kijkt ze naar onze slappe apparaten.

“Wij willen wel helpen,” roept een van die mannen. Nelly begint nu wel heel geil te kijken. Met een schuin oog naar mij toe zegt ze ineens, “kom dan, spuit maar over me heen.”

Dat laat die ene zich niet zeggen. Hij laat zijn broek zakken en begint zich heftig af te trekken, terwijl Nelly zich ligt klaar te maken. Zodra hij klaar is neemt zijn maat het over en spuit haar ook onder. Nelly komt weer een keer klaar en ligt nu zuchtend op de auto. “Dat was lekker, bedankt heren, zo is het genoeg,” zegt ze, “ik kan er weer een paar uur tegen. Bedankt, heren.”

Ze komt van de auto af, en staat met haar benen wijd op de grond. Uit haar kut en van haar lichaam loopt een hele stroom geil en ze laat het door de regen wegspoelen.

“Kom we gaan naar huis,” zegt ze. “Gebruik mijn jurkje maar als handdoek om je af te drogen, ik blijf liever zo.”

Snel springen we in de auto en drogen ons af. Na een worsteling om weer in de kleren te komen rijden we weer naar huis, met een verandering, Nelly zit nu naakt achter in de auto.

De tocht naar huis was minder enerverend dan we verwachten, er was bijna niemand onderweg in dit slechte weer. Thuis springt Nelly snel uit de auto en loopt snel naar binnen. Daar staat ze ons op te wachten met wat lekkers te drinken.

“Dat was een wel heel geile wandeling,” zegt Hans, “ik wist niet dat jij zo los kon gaan.” “Ik ook niet, ik had het bijna met die vreemden gedaan. Het lijkt me wel lekker om dat eens te doen, misschien gaat dat nog wel eens gebeuren. Maar ik wilde zo graag klaarkomen en jullie waren al uitgeteld, dus ineens kwam het bij me op. Ik heb er geen spijt van.”

Gezellig zitten we nog wat na te praten totdat Hans ineens zegt, “ik moet weg. Om 7 uur heb ik een dinerafspraak met de directie. Die dachten zeker dat ik zondag alleen zou zijn.”

Nelly kijkt verschrikt, dan lacht ze en zegt, “heb je nog 5 minuten, ja?? Neuk me dan nog een keer hier tegen de muur, ik moet minstens een jaar wachten voordat het weer kan.”

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s