De wedstrijdpremie


“Wat loop je toch onrustig rond,” vraagt Nelly aan me. Pas dan begint het tot me door te dringen dat ik al een tijdje door de kamer loop te ijsberen. “Wat is er, wat zit je dwars.”

“De wedstrijd van zondag,” antwoord ik aan Nelly. “We moeten zondag de laatste wedstrijd spelen tegen onze sterkste concurrenten, en als we die winnen, worden we kampioen van onze competitie.”

“Maar jullie spelen toch maar in een regionale competitie, geen eredivisie of zoiets,” vraagt Nelly aan mij.

“Zeker, maar ik wil altijd winnen. Alleen mijn medespelers, het lijkt het Nederlands elftal wel, ze hebben soms geen zin om er voor te gaan, het lijkt wel café voetbal. Ik wou dat ik wat kon verzinnen om ze zover te krijgen dat ze er echt voor zouden gaan. Maar ik heb geen geld om er een prijs op te zetten.”

Terwijl ik zo al mopperend door de kamer loopt begint Nelly ineens te lachen.

“Ik denk, dat ik wel weet hoe ik die jongens aan het voetballen krijg. Ik weet een passende beloning. Ik neem volgende week vrij en dan zal ik met alle spelers een keer rollebollen als ze winnen, is dat geen mooie beloning?”

“ O, Nelly, wat ben je een schat, maar het is een elftal, met reserves, en er zijn er een paar, die hebben een vriendin of vrouw, daar kan je niet langs gaan.”

“Nu dan,” zegt ze, “dan ga ik eerst bij alle vrijgezellen langs en tenslotte geven we hier een rollebol feest voor alle spelers, die mij niet thuis kunnen ontvangen. En om jullie te helpen zal ik tijdens de wedstrijd proberen om de tegenstander af te leiden. Maar jullie mogen niet kijken dan, maar vooral de ballen erin schieten. Jij hebt dan maar één nadeel, ik ben een aantal dagen niet thuis.”

“Als we winnen heb ik dat er voor over, “zeg ik met vuur.

Zondag om twaalf uur is iedereen aanwezig bij het clubhuis. Nelly is gelijk al meegegaan. Voor de gelegenheid heeft ze zich heel verleidelijk aangekleed. Een lage heupbroek, lager gaat bijna niet meer en daarop een kort topje, dat net stopt onder haar borsten, het pronkstuk van Nelly. Eronder nu nog te raden, maar haar kennende helemaal niets, ik ben benieuwd wat ze gaat doen. We gaan de kleedkamer in voor een voorbespreking, daarna verkleden en om 2 uur zal de wedstrijd gaan beginnen. Ik begin mijn peptalk aan de heren met erop te wijzen dat dit onze laatste wedstrijd is en de belangrijkste, want als we deze winnen, dan zijn we kampioen. Ik krijg het gevoel dat er niet geluisterd wordt, maar wel worden er verlekkerde blikken naar Nelly geworpen. Ik besluit dan maar om nu mijn sterkste troef uit te spelen.

“Om er zeker van te zijn, dat jullie tot het gaatje gaan, heb ik een beloning voor als we winnen.”

“Toch weer niet een vat bier,” zegt de oudste van het stel, “die kunnen we zelf ook wel regelen bij de brouwerij.”

“Nee,” zeg ik met een glimlach, “de beloning is, dat het hele team een keer mag rollebollen met Nelly.” Gelijk gaan alle blikken naar Nelly, die met een geile blik naar de jongens staat te kijken. “Ze komt bij jullie volgende week op bezoek voor een wilde avond.”

“Ja maar,” zegt een beteuterd kijkende speler, “hoe kan dat nu, ik woon samen met mijn vriendin, die gooit Nelly er gelijk weer uit, en mij vrees ik ook.”

“Daar hebben we het volgende op gevonden, bij diegene, waar Nelly niet langs kan komen en die toch hun beloning in ontvangst willen nemen, geven we aan het eind van de week een kampioensfeest, een goede smoes voor iedereen die nog niet is geweest.”

Ineens hoor ik achter mij de stem van Nelly; “en om jullie tijdens de wedstrijd te helpen, ga ik proberen om de spelers van de tegenstander af te leiden. Aangezien het gevaar bestaat dat jullie dan ook afgeleid raken, laat ik jullie nu vooraf en exclusief zien, wat de tegenstander straks in een flits te zien krijgt.” En voordat iemand kan reageren, trekt Nelly haar topje uit en de knoop van haar broek. Daarna zet ze haar duimen in de rand van haar broek, zodat haar borsten nog beter uit komen. Het wordt doodstil in de kleedkamer. Nelly loopt uitdagend naar de spelers toe en ze zegt; “pak ze maar even vast, voel maar of ze echt zijn. Als jullie winnen, krijgen jullie niet alleen dit, maar ook de rest van mij.”

Dat is niet voor dovenmansoren. Vele handen glijden over haar verrukkelijk lichaam, alle plekjes worden betast. Ineens steekt ze haar hand op.

“Nu is het genoeg. Eerst voetballen en vooral niet naar mij kijken, jullie krijgen na de wedstrijd alles.” En met die woorden trekt ze haar topje weer aan en loopt de kleedkamer uit.

Even blijft het rustig dan beginnen ze allemaal door elkaar te praten, aanmoedigingen vliegen door de lucht, van we zullen ze inmaken, ze gaan eraan, we gaan ervoor, we pakken ze in. Ik had het niet beter kunnen zeggen.

De wedstrijd begint slecht, slechter kan haast niet, de eerste aanval was gelijk raak voor de tegenstanders. 0-1. Tijd voor het geheime wapen. Het is maar goed dat we maar een lokale ploeg zijn, we hebben, schat ik, net 26 toeschouwers. Ik zie in mijn ooghoeken dat Nelly in de richting van de doelman van de tegenstander loopt. Ze roept wat tegen hem en als hij omkijkt, tilt ze snel haar topje omhoog en laat haar borsten kort aan hem zien. De doelman steekt zijn duim omhoog en hij roept, dat hij dat nog wel een keer wilde zien. Nelly houdt ondertussen met een half oog het spel in de gaten en op het moment dat wij op de helft van de tegenstander de bal veroveren roept ze weer iets tegen de doelman. Die kijkt vol verwachting weer om en hij wordt weer beloond met een blik op haar borsten, nu iets langer. Onze middenvelder heeft dat ook gezien en waagt gelijk een schot op doel. De tegenstanders schreeuwen in ontzetting, want de doelman kijkt ergens anders naar, dus zoals in een goedkope slapstick film… Met een ruk draait hij zich om maar het is al te laat. 1-1. Dat is voor ons het sein om vol in de aanval te gaan. De keeper van de tegenstander is nog zo van slag dat hij ons nog een keertje helpt, nu door de bal te laten glippen. 2-1 Nelly is nu zo uitgelaten, dat ze haar topje helemaal uittrekt en er mee in vreugde staat te zwaaien en te gillen. Dat geeft ons de kans voor de doodsteek 3-1.

En dat geven we niet meer uit handen, Nelly heeft zich snel weer aangekleed, er moet maar een niet liefhebber van vrouwelijk schoon tussen de toeschouwers zitten, dat krijg je problemen. Eindelijk fluit de scheidsrechter voor het laatst, we zijn kampioen. De mannen vallen elkaar in de armen, maar dan ontstaat een run op Nelly, ze wordt omhelsd, gekust en door de mannen in triomf naar de kleedkamer gedragen.

“We hebben gevochten als leeuwen om onze trofee te krijgen” zeggen ze en het knuffelen gaat verder.

“He, een beetje voorzichtig met Nelly,” zeg ik nog voor de grap, “ik wil ze wel heel terug.”

De voorzitter komt de kleedkamer binnen met de kampioensschaal, en zo kort als maar beleefd is hebben we naar hem geluisterd en hem dan weer gedecideerd de kleedkamer uitgegooid.

“Kom jongens, douchen en feesten.”

Gelijk gaan alle vuile voetbalkleren uit en tot ieders grote verbazing doet Nelly hetzelfde. Dat is gelijk grote lol onder de douche, iedereen wilt Nelly wassen en zich door haar laten wassen. Braaf schrobt ze alle heren schoon, vooral veel aandacht bestedend aan de voor haar interessante delen. Wel houdt ze er goed toezicht op dat het alleen bij wassen blijft, en alle andere benaderingen worden resoluut geweigerd.

Na de douchepartij gaan we allemaal naar de kantine voor onze overwinningsdronk. De ogen gaan steeds meer naar mij en Nelly. Maar die voelt al die priemende ogen op haar lichaam, snapt hun vragende blikken. Inwendig voelt ze zich heerlijk geil worden. Het wordt tijd om de beloning in gang te zetten denkt ze en ze klimt op een tafel.

“Mannen, vanaf nu ben ik de trofee. Ik heb een schema voor de komende dagen, maar het lijkt mij beter dat jullie het onderling regelen. Wie wil er bezoek en wie komt zaterdag naar het feest.” Zes mannen steken hun hand op.

“Dat worden dus de bezoekadressen en vijf mannen komen zaterdag naar het feest.” Twee mannen willen hun partners niet in de steek laten en vragen of een dikke kus van Nelly ook mocht. Ten slotte zijn er nog twee die niet op vrouwen vallen, maar ik ben niet bereid Nelly te vervangen, die hebben dus pech. De twee die een kus willen dat mag en dat ondervinden ze meteen. Nelly loopt naar ze toe, drukt zich stevig tegen hen aan en geeft hen een felle tongkus.

Nelly loopt weer terug naar haar tafel en kijkt naar de zes heren, die voor een huisbezoek hebben gekozen.

“Nu de verdeling, ik ga nu met iemand mee, die brengt mij naar de volgende en zo verder tot zaterdagochtend, dan brengt de laatste mij weer naar huis. Op die manier hebben jullie mij allemaal een dag om er leuke dingen mee te doen. Wie kan wanneer?” Gelijk ontstaat er een driftig overleg, dan begint er een te schrijven. Hij staat op en geeft mij een briefje, waar het schema opstaat, Zo weet ik ook waar Nelly is.

De gelukkige winnaar voor de eerste avond staat gelijk op, pakt Nelly bij de hand en zegt, “zo, ik ga gelijk weg, dan kan ik nog lang van mijn trofee genieten.” En weg zijn ze. Ik blijf met de rest gezellig de overwinning vieren. De anderen vragen nu aan me of ik het niet erg vind en of ik nu niet jaloers ben. Maar daar kan ik alleen maar op antwoorden met; “nee, ik ben blij dat we kampioen zijn en dat jullie nu lol hebben, en Nelly heeft een geweldige week, ze heeft altijd zin.”

Over de rest van de week kan ik kort zijn, op maandag weer aan het werk, ’s avonds alleen eten, wat tv kijken. In de loop van de week kwamen er wel wat berichten door, zo van het was geweldig, nog bedankt voor de trofee, en doen we dit volgend jaar weer.

Zaterdag ochtend om 10 uur stopt een auto voor de deur en Nelly stapt uit. Ze heeft een jas aan, die ik niet ken, maar ik doe snel de deur open om haar binnen te laten.

“O schat,” zegt ze, “wat een avontuur, geweldig, ik heb een geweldige week gehad en het is nog niet ten einde.”

“Nelly, ik ben blij dat ik je weer zie. Zo te zien is alles naar wens geweest. Neem een kop koffie en vertel me hoe het was geweest en wat je allemaal hebt uitgestoken.”

“Wel, we vertrokken gelijk van het feest en hij kon zijn handen niet van mij afhouden. Om hem te helpen heb ik dan maar mijn topje uitgedaan zodat hij met mijn borsten kon spelen, terwijl hij me naar zijn huis reed. Het was een klein appartement met een woonslaapkamer en een keuken/badkamer. We waren nog maar net binnen of hij trok al mijn broek uit, legde me op zijn slaapbank en hij zat gelijk met zijn tong tussen mijn benen. Ik kon wel merken, dat hij dat nog niet veel had gedaan. Gelukkig hield hij daar snel mee op en begon me gelijk te neuken. Dat was ook een minpunt, eerst dan, want hij was binnen een minuut klaar. Maar dan had hij een verrassing voor me, hij werd niet slap en hij bleef me neuken, en nu niet een paar minuten, maar drie kwartier. Ik ben zeker 10 keer klaar gekomen. Hij neukte het snot voor mijn ogen. Geweldig. Daarna heeft hij wat lekkers te eten voor me gemaakt en hebben we gezellig wat met elkaar gespeeld. We waren toch wel moe, ik in ieder geval wel en ik viel vroeg in slaap, maar hij niet, want hij heeft mij gedurende de nacht nog twee keer genomen, dit voor zover ik het heb gemerkt. Als ik dan ’s morgens wakker ben geworden, heb ik hem nog lekker gepijpt. Daarna is hij naar zijn werk gegaan en kon ik wat bijslapen.”

“Hij was vroeg in de middag weer terug, en omdat zijn beurt over was heeft hij me netjes naar de volgende gebracht. Hij had nog een jas hangen die mij goed paste en omdat ik mijn kleren wilde sparen, heb ik die in de jas gestopt en heb die jas zo over mijn vel aangetrokken, ik was alleen maar op pad om te neuken.”

“De tweede was heel anders, een heer. Hij ontving mij in zijn huis, Hij was al getrouwd, maar nu gescheiden en hij woonde nog in zijn huis. Hij keek met grote ogen naar me toen hij me uit mijn jas hielp en zag dat ik eronder helemaal naakt was. Gelijk zette hij de verwarming aan om er voor te zorgen dat ik het niet koud kreeg. Ik kreeg heerlijke hapjes en drankjes en voorzichtig kwam hij dichter bij me. Dus een beetje aanmoediging kon geen kwaad. Ik kroop naar hem toe, maakte zijn broek los en haalde zijn heerlijke neukstaaf eruit. En dat was een mooie, lekker groot en dik, een juweeltje. Hij paste maar net in mijn mond, maar ook hij kon mijn technieken niet weerstaan. En zoals het bij vele vrijgezellen het geval is, hij had al weer een tijdje droog gestaan, dus ik had een mond vol. Dan was het aan hem, wat kon hij lekker beffen, en hij hield het zo lang vol, ik ben zeker drie keer klaargekomen. Hierna liet hij me even met rust en ik kon bijkomen. Maar daarna, werd ik gewoon recht op en neer geneukt, vertroeteld en nog een keer geneukt. Gelukkig is hij wel een diepe slaper, dus kon ik ongestoord slapen. De volgende ochtend had hij vrij genomen, dus eerst lekker geneukt, dan nog heerlijk lang geslapen, nog een keer lekker geneukt en vervolgens weer verder naar de volgende.”

“Eigenlijk is daarover weinig te zeggen, hij neukte me gelijk en liet me dan zitten want hij moest nog weg, dus heb ik maar wat tv gekeken. Uiteindelijk ben ik maar naar bed gegaan, waar hij ineens bij of liever op mij kroop met een zatte kop, me half geneukt heeft en toen viel hij in slaap gelukkig, wat stonk die. Ik ben het bed maar weer uitgekropen en op de bank gaan liggen. Daar heb ik lang liggen woelen en ben ik dan in slaapgevallen. Het moet voor hem een mooi gezicht zijn geweest, toen hij zijn kamer weer in kwam, een naakte vrouw die lag te slapen op zijn bank.”

“Ik werd dan ook wakker omdat ik werd opgepakt, als een zak aardappelen over de bank werd gelegd en van achteren gelijk geneukt. Ik heb maar gewoon gedaan of ik verder sliep. Maar het is toch wel opwindend, hij zal het wel gemerkt hebben dat ik toch wel heel nat was. Daarna heeft hij me weer terug op de bank gelegd en daar ben ik, denk ik een mooi plaatje voor hem geweest, naakt bezweet en een druppende kut. Om half vier bracht hij me naar de volgende.”

“Heel vriendelijk deed hij de deur voor me open.”

“O ja,” zei hij, “mijn broer heeft gezegd dat je zou komen.”

Met open mond bleef ik staan. “Hoe zo broer.”

“Ik zie je verbazing,” zei hij, “wij zijn tweelingen.”

“Juist ja”. Hij bracht me naar de kamer en vroeg of ik mijn jas uit wilde doen. Toch maar even niet. Dan hoorde ik de deur weer opengaan en kwam er een identiek exemplaar binnen.

“Dag Nelly,” zei hij, “wat ben ik blij dat je er bent. Wil jij je jas niet uitdoen.”

Ook nu was de verrassing weer compleet, de verrassing wat ik onder die jas aan had. Ineens had ik vier ogen op stokjes voor me.

“O, we wisten niet dat je zo luchtig gekleed was, we wilden eerst nog gaan eten met je.” “Gelukkig heb ik wel kleren bij me,” en snel trok ik wat kleren aan. Wat een geweldige schatten, ze hebben me naar een echt goed restaurant meegenomen en hun uiterste best gedaan om de beste gastheren te zijn. Alleen ik hield ze niet uit elkaar en ik denk ook dat ze expres precies hetzelfde aangedaan hadden.”

“Aan het eind van de avond heb ik het opgegeven en dat was blijkbaar ook hun bedoeling. Weer thuis schonken ze nog een lekker drankje voor mij in en brachten mij daarna weer in originele kledij terug, naakt dus. Ze legden mij op een lekkere vacht op de grond en vervolgens werd ik langzaam in de zevende hemel gelikt, twee tongen en vier zachte handen over mijn hele lichaam. Mijn borsten, mijn kutje, wat konden die lekker likken en strelen, het genot vloog door mijn hele lichaam, het was niet klaarkomen, maar een langgerekt orgasme. Ze waren onvermoeibaar. Dan kroop er een op mij, vraag me niet wie, ze lijken naakt nog meer op elkaar, en die begon mij te neuken, maar zonder klaar te komen, terwijl de andere mijn borsten streelde, likte en zachtjes in mijn tepels beet, en dan plotseling even niets en dan ging het weer verder, alleen hadden ze dan van plaats gewisseld. Langzaam zakte ik weg in een poel van geluk, ik werd maar geneukt en gestreeld, en ineens voelde ik dat de eerste klaarkwam, dan snel wisselde met de andere en die kwam ook als op commando in mij klaar. Dat was het, ik voelde nog handen die mij naar bed droegen. Ik was op en ik sliep. De volgende ochtend hebben ze me gezegd, dat ze allebei mij in mijn slaap nog een keer geneukt hebben. Als dank voor al dat heerlijks heb ik ze alle twee nog een keer gepijpt. Daarna heb ik lekker nog een paar uur geslapen voordat ik naar mijn laatste adres ging.”

“Die voetballer woonde op een zolder etage. Best leuk ingericht maar wel veel lage balken, dus ik moest de hele tijd opletten, dat ik niet tegen een balk liep. Ook hij was aangenaam verrast dat ik naakt binnenkwam, maar die had daar gelijk een oplossing voor, of ik hem maar gelijk wilde pijpen. Dus braaf gedaan, hij had een grappig krom piemeltje, wat klein, dun en krom, daardoor voelde hij toch nog wel lekker. Met mijn mond nog vol merkte ik dat hij zijn kleren uit deed en in een hoek gooide. Zodra hij klaar kwam pakte hij me vast, ik voelde wat klikken aan mijn polsen en plotseling zat ik vast aan een van de balken. Daar stond ik, naakt en hulpeloos. Hij kwam weer naar mij toe en klikte ook mijn enkels vast, nu kon ik niet meer bewegen. Hij knielde voor me en begon mijn kutje te likken en stak een paar vingers bij mij naar binnen. Zo werd ik gelikt en met zijn vingers geneukt totdat ik klaar kwam. Daarna ging hij voor mij staan, stak zijn kromme piemel bij mij naar binnen en werd ik zo staand geneukt. Als houvast gebruikte hij mijn borsten, waar hij flink in kneep. Wel lekker, maar hij was me net voor met klaarkomen, maar niet getreurd, met zijn handen had hij dat zo ingehaald.”

“Daarna werd ik door hem gevoerd, want ik bleef aan die balk vastgeklonken zitten. Hij pakte een grote veer en begon me te strelen. Daar werd ik zo geil van dat ik hem smeekte om me te neuken. Maar in plaats daarvan pakte hij een vibrator en stak die in mijn kut. Dat ding pulseerde hevig en ik kwam gillend klaar terwijl ik aan mijn boeien rukte. Hij pakte de vibrator en stelde die wat zachter af, zodat een soort sluimerend orgasme over mij bleef hangen. Zo heeft hij mij de hele avond laten staan, tegen het orgasme aan, af en toe strelend met de veer of met zijn handen, zachtjes in mijn tepels knijpend. Tegen 12 uur heeft hij de vibrator weer op vol gezet en na mijn orgasme maakte hij mij los. Ik was helemaal uitgewoond, viel voorover en ben zo op de grond in slaap gevallen. Gelukkig heeft hij me nog in bed gelegd en ik heb geslapen als een blok.”

“En zo ben ik dan weer hier, voor het grote feest vanavond.”

“Dat is inderdaad een hele (s)expeditie geweest,” zeg ik tegen Nelly, “doe je jas maar uit, dan ben je gelijk klaar voor vanavond. Misschien wil je nog in bad of wat slapen, ze komen om 7 uur?”

Al om kwart voor 7 staat de eerste van de vijf feestgangers op de stoep. Hij wordt door Nelly uitbundig en naakt begroet met een diepe tongkus, waarna hij een beetje schuw gaat zitten op de bank. Zo een begroeting had hij niet verwacht. De volgende drie worden op dezelfde manier begroet en daarna zitten ze alle vier naar elkaar te kijken met een blik van hoe nu verder. En net als ik zit te denken, we moeten iets doen om de zaak tot leven te wekken gaat de bel en komt de vijfde binnen. Nelly springt gelijk weer op en vliegt ook hem om de nek voor een stevige tongkus. Hij pakt haar gelijk stevig vast en laat zijn handen over haar mooie lichaam glijden.

“Je hebt er zin in geloof ik,” zegt hij.

“Zeker,” zegt Nelly gelijk.

“Eens kijken hoeveel zin,” zegt de bezoeker en hij pakt haar op en zet haar op de rand van de tafel.

Om er niet van af te vallen grijpt Nelly naar achter en leunt zo op haar armen, zodat haar borsten als juweeltjes omhoog staan. Snel doet hij zijn broek open, haalt zijn neukstaf eruit en ramt die ineens bij Nelly naar binnen. Hij pakt haar tepels vast, knijpt erin en begint haar ondertussen te neuken. Als reactie hierop begint ze wild te kreunen. De hele tafel begint te schudden, zo hard staat hij op haar in te beuken.

“Ja, neuk me, harder, o wat lekker,” dat was wat Nelly weet uit te brengen.

De anderen zijn nu ook opgestaan en hebben door, waar dit feest is om begonnen. Ze trekken razend snel hun kleren uit, gaan rond de tafel staan en laten hun handen over Nelly gaan. Zodra de eerste is klaar gekomen gaat de tweede tussen haar benen staan en vervolgt de actie waar de vorige is gestopt. Zo wordt ze door alle vijf stevig geneukt op de tafel, met vele orgasmen voor Nelly tot gevolg.

Zodra de laatste zijn lading in haar heeft geschoten laat ze zich achterover zakken en ligt moe op de tafel.

“Even rust jongens, gaan jullie maar wat drinken, ik kom zo.”

En terwijl de heren op de bank zitten na te praten over deze eerste ronde komt Nelly weer de kamer binnen. Ze heeft zich wat opgefrist en gaat nu bij een van de heren op schoot zitten met haar rug naar hem toe. Ze laat zich achterover zakken, zodat ze tegen hem aan ligt.

“Ik voel wat,” zei ze, “wip even omhoog,” en gelijk stopt ze zijn piemel bij haar naar binnen. “Hop paardje hop,” zegt ze en ze begint op hem te rijden.

“O wat lekker,” haar ogen draaien van genot en het is een genot om naar die neukende Nelly te kijken. “Wat lekker, ja neuk me, neuk me” en ineens horen we een kreun en wordt er een lading in haar geschoten. Ze leunt weer achteruit zodat het slappe geval er weer uitfloept, doet haar benen open terwijl ze op zijn schoot blijft zitten, kijkt de kamer rond en zegt, “wie nu.”

Zo wordt ze, terwijl ze op schoot van haar eerste paardje blijft zitten weer een rondje geneukt door de andere vier. Omdat ze toch allemaal eigenlijk een feestje hebben, moeten er nog snel een paar biertjes worden genuttigd en tevreden vertrekken de eersten al weer.

Alleen de laatste wil nog een rondje. Nelly is ondertussen al geheel op en gaat op de grond liggen.

“Neuk me maar, als je nog puf hebt.”

Gelijk kruipt hij op haar en schuift haar bijna de halve kamer rond voordat hij haar heeft klaar geneukt. Dan bedankt hij haar met een tongzoen, trekt zijn kleren aan en vertrekt.

En Nelly, die heb ik op de bank gelegd en ze toegedekt met een deken. Ze heeft het voor elkaar. Ik ben gelukkig, we hebben gewonnen, en zij is gelukkig want ze is de hele week bezig geweest met haar favoriete hobby, neuken. En morgen, dan neuk ik ze weer.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s