Wat deed ik gisteren avond?


Haar eerste gedachte was, wat doe ik hier. Wendy werd langzaam wakker. Haar hoofd klopte lichtjes. Ze deed voorzichtig haar ogen open en keek wazig om zich heen. Ineens drong het tot haar door wat ze zag en ze werd daardoor ineens klaar wakker. Ze lag in een gigantisch tweepersoons bed, dat, zo leek het tenminste, in een hotelkamer stond. De lakens lagen aan haar voeten, eh… juist, aan haar voeten. En dan nog wat, ze was helemaal naakt, dus ze lag hier open en bloot, met aan de ene kant Bill, de boekhouder op kantoor en aan de andere kant Jim, van de postkamer. En zij waren ook naakt.

Wendy keek maar naar het plafond. Bedrijfsfeestjes waren normaal toch veiliger om naar toe te gaan dan in de bar gaan zitten, dacht ze. Ze deed haar ogen weer even dicht en liet zo langzaam haar kater verdwijnen. Maar eigenlijk was deze situatie niet zo slecht, hield ze zichzelf voor. Ze vond altijd al wel beide mannen aantrekkelijk. Ze waren allebei wat zuidelijke typen, mogelijk met Italiaanse voorouders, Bill was al wat ouder en Jim, die had een lichaam om een zonde voor te begaan, of had ze dat nu al gedaan. Ze had nooit geprobeerd om iets met beide mannen te beginnen, natuurlijk niet. Ze was net een jaar gescheiden van haar grote jeugdliefde en ze was nog niet in voor iets nieuws. Maar over zo’n situatie als nu had ze al wel in bed heerlijk gefantaseerd.

Ze keek weer eens naar de mannen, ze waren niet helemaal haar leeftijd, maar deed dat er wat toe? Ze zou nu toch niet met een van de twee een relatie kunnen beginnen. Ze liet haar blik nog eens over het bed gaan, van de ene slaper naar de andere. Zouden ze nog respect voor haar hebben, vroeg ze zich af? Heb ik nog respect voor mezelf?

Met een zucht liet ze zich weer op haar kussen vallen. Diep in haar hart wenste ze dat ze zich kon herinneren wat ze gisterenavond allemaal met hen had gedaan. Ze lagen nu zo dicht bij haar, ze voelde de warmte van hun lichamen. Even een aarzeling, dan strekte ze een arm uit en liet dan haar hand zakken op een zij. Dan strekte ze haar andere arm uit en liet haar hand zakken op een warme dij. Wendy wachtte heel even, alsof ze zich bedacht, dan liet ze haar handen bewegen.

Ja, er kwam leven in de slapers naast haar. Ze knorden zachtjes. Wendy ging nu rechtop in bed zitten en ze glimlachte.

Omdat ik het me niet meer kan herinneren wat we gisterenavond hebben gedaan wil toch niet zeggen dat ik dat vanmorgen… weer kan doen, dan heb ik tenminste iets om te onthouden, dacht ze bij zichzelf.

Wendy kroop nu schuin op Bill. Hij zuchtte. Met haar benen masseerde ze ondertussen het dijbeen van Jim. Nu was ze er zeker van dat beide mannen wakker waren. En nu zou ze ervaren, wat ze gisterenavond had gedaan.

Jim’s handen begonnen haar lichaam te masseren. Wendy rilde en begon het lichaam van Bill te kussen. Voorzichtig rolde Bill zich op zijn rug, zodat Wendy nu op zijn buik kwam te liggen.

Wendy zag het lid van Bill nu voor haar ogen stijf worden. Ze stak haar arm uit en pakte hem vast. Het was een mooie, precies een mooie maat. Met haar hand begon ze hem te strelen en trok de voorhuid wat terug. Door haar strelingen begon Bill te kreunen. Een druppel voorvocht verscheen op de kop van zijn lid. Wendy smeerde die met haar duim uit over de kop. Dan was het onmogelijk om zichzelf nog in de hand te houden. Ze schoof wat verder naar voren op haar buik, over Bill heen.

Voordat ze getrouwd was had ze al genoeg ervaring met mannen opgedaan om te weten, hoe ze mannen kon laten smelten. Haar man, of liever ex-man, was er dol op. Maar hij was er ook dol op dat ieder volgend sletje het zo met hem deed.

Dus zonder enige aarzeling nam ze het lid van Bill in haar mond, voorzichtig likkend om zo nog meer voorvocht uit dat kleine spleetje te lokken. Ze likte rondjes om zijn lid, terwijl ze met haar zijdezachte haar verleidelijk over de borst van Bill ging. Ze hoorde hem zachtjes kreunen van plezier, als ze zo met haar tong bezig was.

Ineens voelde ze van achteren de handen van Jim, die haar benen uit elkaar deden  Zijn vingers begonnen langs haar benen te bewegen en klommen langzaam in de richting van haar kutje. Ze schokte even als hij haar kutje aanraakte. Dan voelde ze de warmte van zijn mond, ze voelde zijn lippen tegen haar klitje en zijn tong rond haar kutje. Die lippen en tong lieten haar sappen komen en ze voelde, dat ze kletsnat werd. Haar klitje begon op te zwellen en terwijl Tim met haar kutje speelde kreunde ze met de pik van Bill in haar mond.

Jim’s orale activiteiten waren zalig voor haar. Hij likte haar en zoog aan haar klitje, dan neukte hij haar zachtjes met zijn tong. Wendy begon steeds luider te kreunen.

Ineens trok ze zich terug en liet de pik van Bill uit haar mond glippen.

Ze ging rechtop zitten en keek naar Bill met zijn blauwe ogen. Dan keek ze over haar schouder naar Jim.

“Ik wil meer” zei ze.

Jim knikte en ging een stukje achteruit om haar wat meer ruimte te geven. Wendy kroop nu verder op Bill en ging schrijlings op hem zitten. Ze keek even naar Jim, lette op dat ze de aandacht van beide mannen had, dan pakte ze de stijve van Bill en liet zich er met een zucht op zakken.

Ze bleef nu even rustig zitten, met Bill in haar en ze keek weer naar de beide mannen. Beide mannen keken goedkeurend naar haar lichaam en haar acties. Tim wenste in stilte dat hij diegene was die daar lag met zijn stijve in dat hete grietje.

Wendy kreunde zodra Bill begon te bewegen. Hij vulde haar werkelijk perfect. Een moment vergat ze even waar ze mee bezig was en begon mee te bewegen met Bill. Maar dan hoorde ze een kreun van Jim die achter haar zat. Ze keek over haar schouder en zag Jim, die met zijn eigen stijve zat te spelen, een iets dikkere versie dan die van Bill. Precies de juiste en de maat voor haar plan.

Wendy gaf een teken aan Jim om achter haar te komen. Ze liet zich voorover zakken op de borst van Bill. Ze liet haar benen naar achteren schuiven zodat ze plat op Bill kwam te liggen, als een warme erotische deken. Jim zag haar zo bewegen en klom nu tussen de benen van Bill en Wendy.

Anale seks was voor haar niet nieuw. Haar man had het verschillende keren gedaan, maar dat was toen niet fijn, zoals al de seks met hem.

Maar nu, met die twee “Italianen” in haar bed in een voor haar onbekende hotelkamer, zou het zeker anders zijn. Wendy voelde dat al haar reserves waren verdwenen. Ze duwde met Bill in zich haar kontje wat omhoog om zo uitnodigend te zijn.

Bill pakte Wendy opzij vast zodat ze als vastgelijmd op hem bleef zitten. Achter haar was Jim bezig om voorzichtig haar sterretje op te rekken. Met een andere vinger probeerde hij wat sappen van haar op te vangen om haar sterretje te smeren.

Wendy kreunde en schudde haar hoofd, zodat Bill zijn gezicht door de blonde haren van Wendy werden gestreeld.

Ze voelde nu dat Jim met zijn stijve voor haar kontgaatje zat.

Langzaam voelde ze de druk oplopen.

Ineens zette Jim extra kracht om bij haar binnen te komen en Wendy gaf een zachte gil. Die ging heel snel over in gekreun van genot. Stukje bij beetje schoof Jim bij haar naar binnen, totdat hij helemaal in haar darmen zat.

Een ogenblik lang bleven ze bewegingsloos liggen, bijna zonder adem te halen.

Hadden ze dit gedaan vannacht, vroeg Wendy zich af

De golven van genot brachten haar weer bij het heden, want de beide mannen waren begonnen. Wendy was gedwongen om stil te blijven liggen tussen die twee, die haar nu in haar twee gaten neukten.

Haar lichaam paste zich aan die twee stijven aan en de hitte begon in haar op te stijgen.

Diep binnen haar moesten de beide mannen elkaar voelen, dacht ze en ze werd nog geiler bij die gedachte.

Na een tijdje pakte Jim ineens haar kont vast en begon wilder te bewegen. Bill stopte met neuken zodat Jim nu alleen bewoog. Jim kreunde steeds harder en begon klaar te komen. Hij begon als een wilde op haar te rijden en ze voelde de stralen in haar. Ze werd gek van genot.

Even dacht ze aan Jim, wat die moest voelen om in haar kont klaar te komen.

Was dit een vervolg van gisteren avond? Zou hij het nu lekkerder hebben gevonden of was de seks gisterenavond beter?

Voorzichtig trok Jim zijn nu verslappende lid uit Wendy. Hij knikte naar Bill en ging naast hen liggen.

Bill begon weer te bewegen, maar dan draaide hij haar om op haar knieën naast Jim. Verbaasd keek ze naar Bill die ook overeind kwam. Maar ineens realiseerde zij, dat zij moest afmaken waar ze aan was begonnen.

Met een grijns nam ze de stijve van Bill weer in haar mond. Bill pakte met een hand haar achterhoofd vast en met de ander hield hij zijn stijve vast. Zo kon hij haar rustig in haar mond neuken.

Achter haar voelde ze Jim weer. Hij stak nu twee vingers in haar kutje en een in haar anus, zo begon hij haar met zijn handen te neuken. Met zijn ander hand trok hij haar haar opzij, zodat hij goed kon zien hoe ze in haar mond werd geneukt.

Bill kwam nu ook langzaam op zijn hoogtepunt en begon klaar te komen. Hij spoot zijn zaad in haar keel, terwijl Jim met zijn vingers haar kutje neukte. Door die druk verdween nu de stijve van Bill helemaal in haar mond. Wendy dacht dat ze stikte maar ze kon niet terug door die vingers in haar kut. En Jim liet niet los voordat Bill zich helemaal had leeggeschoten in haar strot. Door al die heftigheid kreeg zij ineens een heftig orgasme.

Bill trok zich terug uit haar mond, Jim trok zijn vingers terug en ze lieten zich naast elkaar op bed vallen.

Wendy voelde haar hele lichaam gloeien van al die heftige dingen die ze had gedaan. Zou het gisteren ook zo fijn zijn geweest. Ze moest maar aan het idee wennen, want het was wel erg lekker.

De mannen gingen aan twee kanten naast haar liggen en begonnen haar nu te strelen. Ze kuste hen om beurten. Eerst wat aarzelend, maar dan werden het hele felle kussen. Als ze met de ene kuste, begon de andere haar lichaam te kussen, haar borsten, haar buik, haar nek.

Haar borsten werden nu nog extra verwend. Met aan ieder borst een mond lag Wendy heerlijk te genieten. Twee mannen, vier handen en twee monden waren met haar lichaam bezig. Ze deed helemaal niets, alleen maar genieten. De liefkozingen gingen steeds verder en steeds lager. Ze gaf zich helemaal over en bood hen haar hele lichaam aan.

Vingers speelden nu met haar kutje terwijl een mond aan haar tepels zoog en er zachtjes in beet. Ze voelde weer een golf opkomen en met een gil kwam ze klaar.

De hele morgen ging zo verder, neuken met Bill, neuken met Jim, zalig strelen en kussen, de mannen weer op sterkte zuigen zodat ze haar nog een keer konden nemen, net zolang totdat ze geen puf meer hadden.

Wendy lag helemaal uitgewoond met haar hoofd op de borst van Jim, terwijl Bill nog in haar kut zat en langzaam minder stijf werd.

“Ik ben blij dat we het de eerste keer hebben gedaan, toen ik dronken was. Ik zou vandaag niet de moed gehad hebben om het nuchter te doen, als dit de eerste keer was,” zei ze, terwijl ze rustig haar ogen dicht deed om nog intenser van het moment te genieten.

De twee mannen keken elkaar aan en dan weer naar Wendy.

“We hebben vannacht niets gedaan,” zei Bill.

“Dat klopt,” zei Jim

“Je was flink dronken, dus we hebben een hotelkamer voor jou gehuurd. Je wilde gelijk naar bed, maar je stond erop dat je eerst helemaal naakt zou zijn, zo sliep je altijd, beweerde je…”

“En je stond erop dat wij ook bleven slapen en dat wij ook naakt moesten gaan slapen.”

“En dus gingen wij ook naakt in bed naast jou, maar je gaf wel duidelijk aan dat we je niet mochten aanraakten.”

Wendy kwam met een ruk omhoog en keek naar de beide mannen.

“Wat bedoel je,… je bedoelt, dat er niets,… dat we gisteren avond niets, … nee, dat kan niet… ik…

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s