Wat doen we met Ad


“Wat doen we met Ad,” vroeg Nelly, “hij is komend weekeinde alleen op zijn verjaardag. We moeten toch iets doen, niet?”

Terwijl ze dat zei, rekte ze zich uit en ik kon genieten van haar heerlijke lichaam. We hadden net gevreeën en ze lag nog naakt naast mij.

“Het wordt komend weekeinde mooi weer. Laten we naar ons hutje gaan bij het meer, daar kunnen we lekker rusten en zwemmen, zonder dat we lastig gevallen worden.”

Ineens begon Nelly te lachen, “als we dat gaan doen en het wordt mooi weer dan weet ik een cadeau voor hem dat jou ook niet onwelgevallig zal zijn, ik ben zijn cadeau voor het weekeinde, dan heeft hij ook eens iets gezelligs en jij vindt het leuk om te kijken, niet?”

Terwijl ze dat zei zag ik haar tepeltjes al spontaan naar voren komen en gelijk rolde ze naar mij toe en zei, “we moeten nu wel even oefenen, maar eerst even bellen.”

Ze pakte de telefoon en belde naar Ad en vroeg hem of hij plannen had voor het weekeinde. Na zijn negatieve antwoord vroeg ze hem of hij met ons mee wilde naar ons hutje en daar het weekeinde en zijn verjaardag vieren. Dat wilde hij alleen maar als hij voor de drank mocht zorgen en zo spraken we af voor vrijdag om vier uur bij ons. Met een geile glimlach legde ze de hoorn weer op de haak en rolde naar mij terug.

“Zal ik je eens vertellen wat ik het komende weekeinde allemaal van plan ben?” Zei ze zachtjes in mijn oor. Dan kroop ze op me, ging schrijdelings op mij zitten, legde haar handen achter haar in haar nek en probeerde zich zo op mij te laten zakken. Dit is zo een mooi zicht dat ik gelijk op oorlogssterkte kwam en ik voelde hoe ze even zocht en dan zakte ze naar beneden, met mij in haar hongerige kutje.

“Ik laat me het komende weekeinde helemaal suf neuken, daar maak ik me geen zorgen over.”

Die vrijdag stonden we gepakt en gezakt te wachten op Ad die met ons zou meerijden. Alhoewel gepakt, veel had Nelly niet ingepakt, als ik het goed had gezien had ze alleen een toilet tas ingepakt, verder alleen eten en drinken. Die was echt wat van plan.

Zodra Ad voor het huis stopte, gingen we naar buiten om onze spullen in de auto te leggen. Ad kwam gelijk aanlopen met zijn koffer en haalde daarna een imposante doos uit zijn auto met de drank.

“Het lijkt wel of we naar een Bachanaal gaan,” zei ik, maar Ad lachte alleen maar. “Ik wil er zeker van zijn dat ik alle soorten mee heb genomen en dat er voldoende is.”

“Laten we eerst hier nog maar iets drinken om het weekeinde in te luiden, het is maar een uurtje rijden naar onze hut.”

Terwijl we de glazen hieven op zijn gezondheid liep Nelly naar hem toe en zei, “hier is je cadeau van ons voor je verjaardag.”

Verbaasd keek Ad naar haar handen want daar zat niets in, maar toen was ze bij hem, sloeg haar armen om hem heen en gaf hem een kus vol op de mond. Verschrikt deinsde hij terug en keek naar mij. Hij zag dat ik stond te lachen en ik zei tegen hem, “vooruit pak je cadeau eens aan. Je mag er het hele weekeinde mee spelen.”

Eerst voorzichtig, maar dan wat steviger pakte hij haar vast en beantwoordde haar kus van zojuist.

“Kom,” zei ik, “we gaan, dan zijn we lekker op tijd op de plaats van bestemming.”

Na wat aandringen lieten de twee elkaar los en we liepen naar de auto. Ik stapte achter het stuur, maar de twee gingen achterin zitten. Kort daarna vloog het topje van Nelly naar voren in de auto, en kort daarna kwam haar broekje, als bewijs dat ze nu naakt achterin in de auto zat. Omdat ik verder niets in de spiegel kon zien moest ik afgaan op de geluiden die achter uit de auto klonken. En die logen er niet om. Gekreun, gehijg en dan begon de auto bewegingen te maken die niet door de weg werden veroorzaakt, Ad was Nelly al flink aan het neuken, ze konden niet wachten tot we op de plaats van bestemming waren. Gelukkig stopten ze net op het moment dat we bijna bij de hut kwamen en werd het weer wat rustig achter in de auto.

“Wat een lekker meisje ben jij,” hoorde ik Ad zeggen, “en, chauffeur,” zei hij tegen mij, “ook bedankt voor mijn cadeau. Daar ga ik veel plezier van hebben.”

Toen ik de auto bij de hut stopte stapte Nelly zo uit zonder zich aan te kleden en hand in hand liep zij met Ad naar de hut. “Kom,” riep ze, “uitpakken hoeft niet, we hebben hier toch geen kleren nodig. Alleen het eten en drinken meenemen.”

En zo zaten we rustig op de bank in de hut, Nelly naakt, en Ad die met haar tepeltjes zat te spelen. Ik zag al aan haar, dat ze dat erg opwond en ineens dook ze voorover en nam de paal van Ad in haar mond en begon er aan te zuigen en te likken, terwijl ze met haar hand met zijn ballen begon te spelen. En ik weet hoe lekker dat ze dat kan, dus in een minimum van tijd spoot Ad alles in haar mond. Met een grijns kwam ze weer overeind en keek me aan, terwijl het sperma uit haar mondhoeken droop.

“Lekker…,” zei ze. “Ik kan er gewoon niet van afblijven.” Ze liep naar de keuken om haar gezicht een beetje te wassen en terwijl ze daar zo stond vroeg ik zacht aan Ad of ik ook even met zijn cadeau mocht spelen.

“Natuurlijk,” zei hij en ik liep gelijk achter Nelly aan, zette haar op het aanrechtblad en ramde gelijk mijn paal bij haar naar binnen. Ondanks dat ik zeer opgewonden was moest ik het voorzichtig doen, de keuken was niet zo sterk en de muur van de hut ook niet. Maar als een Singer ging ik in en uit haar en terwijl zij weer begon te sidderen en klaarkwam spoot ik haar heerlijk vol.

“Dit belooft een heet weekeinde te worden,” zei Nelly.

Na het eten hebben we nog een spelletje gespeeld en al vroeg gingen we slapen, er was geen elektriciteit in de hut, dus moesten we met de kippen op stok. Maar van slapen kwam niet veel, Ad moest blijkbaar veel inhalen, en ik kon niet slapen van het gehijg en gegrom. Uiteindelijk werd het rustig en toen ik mijn ogen weer open deed zag ik dat de deur van de hut openstond, de zon scheen er heerlijk door naar binnen en ik was alleen. Verderop hoorde ik stemmen en watergespetter, ze hadden het meer al gevonden. Snel koffie gemaakt en de tafel gedekt en de dartele veulens weer naar binnen geroepen. En zoals ik al had verwacht waren ze nog steeds naakt. Hoe kan het ook anders, hun kleren lagen nog in de auto en die zat op slot.

Na de brunch. Het was tenslotte al 11 uur geweest, zochten de twee een paar handdoeken bij elkaar en gingen aan het meer liggen. Ik bleef rustig bij de hut, maar kon zo op een afstand die twee wel in de gaten houden. Al snel zag ik dat de vingers van Ad een speciaal gaatje opzochten en daar driftig aan het bewegen waren. Wat een siddering bij Nelly tot gevolg had. Toen werd het rustig en leken de twee rustig te slapen aan het water. Plotseling hoorde ik stemmen en zag twee jongens langs het meer lopen, wijzend naar de twee slapende personen en daar heen gaan. Ze knielden naast Nelly en spraken blijkbaar tegen haar. Ze rolde op haar rug, deed haar benen wat van elkaar, misschien voor een betere inkijk en steunde op haar ellebogen, zodat haar borsten nog mooier leken als ze al waren. Na een paar minuten stond ze ineens op en liep naar de hut. De jongens kwamen achter haar aan. Ik schoot snel weg achter een muur van de hut en wachtte op wat ging komen. Nelly liep naar binnen en ze wees de jongens waar het toilet was. Terwijl de tweede in het toilet was liep ze tegen de andere aan, waarbij ze net deed alsof het per ongelijk was en greep zich aan hem vast. Om zijn evenwicht te bewaren greep hij haar vast en ineens realiseerde hij, dat hij een naakte vrouw had vastgegrepen. Maar voordat hij haar los kon laten, had zij al de riem van zijn broek gegrepen en los gemaakt. Ze greep erin en viste er een jong maar mooi exemplaar uit, die ze met haar hand lekker begon te bewerken, en ja hoor, het jeugdige exemplaar werkte en spoot alles op haar buik en borsten.

“Hm… heerlijk” zei ze. Juist dan kwam de tweede uit het toilet, maar voor ze verder kon gaan, had zijn maat hem al meegetrokken en waren ze weg. Dan keek ze naar de muur waar ik achter stond en ze vroeg met een blik, die alleen zij maar kan opzetten: genoten van de show?

Snel draaide ze zich om en liep terug om zich in het meer af te spoelen. Bezoek hebben we verder niet meer gehad, maar dat deerde Nelly niet. Ze deed alles wat en wanneer Ad het haar vroeg en zondagavond stapte ze met een voldaan gevoel weer naakt terug in de auto.

“Ad,” zei ze, “je moet me nog wel bedanken voor het weekeinde, maar dat kan je op de terugweg doen.” Ze hadden nog een minuut voordat we weer thuis waren om zich aan te kleden, maar Ad zou nog vaker bij ons langs komen om te genieten van zijn cadeau

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s