Bas & John


Ik zit op de rand van het bed mijn veters te strikken als zij poedelnaakt de kamer inkomt. Ze loopt op me af om mij een zoen op mijn hoofd te geven maar ik manoeuvreer het zo dat haar lippen op de mijn terecht komen. Ik sla mijn arm om haar middel en trek haar dichter tegen me aan terwijl ik mijn tong in haar mond wring. Ik verken haar mondholte en ze neemt mijn gezicht tussen beide handen en kust gretig mee. Ik laat mijn handen over haar ronde billen glijden, over haar lenden naar voren, naar haar borsten toe. Ik knijp even in haar tepels en wrijf dan met de palm van mijn handen over de harder wordende knopjes. Ik neem ze allebei tussen mijn vingers en pluk en trek tot ze mooi rechtop blijven staan. Dan glijd ik over haar zachte buik naar het streepje dons dat zoveel moois verbergt, duw mijn knie tussen de hare om zo haar benen te spreiden. Ik leg mijn hand knedend op haar venusheuvel en glijd dan met mijn vinger draaiend over haar klitje. Ik voel haar kreun in mijn mond.

Dat maant me aan dieper te gaan met mijn vingers. Ik duw mijn wijsvinger bij haar naar binnen terwijl ik met mijn duim over haar klitje blijf draaien. Zij kan haar heupen onmogelijk stil houden. Ik duw een tweede vinger naar binnen. Op hetzelfde ritme als onze tongen gaan mijn vingers heen en weer in haar kutje. Ze krijgt het moeilijk, laat mijn mond los. Haar hoofd valt achterover en ze kreunt. Haar borsten dansen nu voor mijn ogen, ik trek haar wat lager zodat ik een tepel in mijn mond kan nemen en zuig en lik. Ze draait steeds wilder met haar heupen, ik steek een derde vinger in haar en met mijn vuist wrijf ik hard over haar klitje. Ondertussen masseer ik haar billen en wrijf zo nu en dan door haar bilspleet langs haar sterretje. Als ik plots zonder erbarmen heel hard aan haar tepel zuig en tegelijk mijn vingers diep in haar kut ram, komt ze schreeuwend klaar, zich vasthoudend aan de bedstijlen om niet door haar benen te zakken.

“Oh Bas, dat was zalig, ik wil meer. Ik wil jou ook verwennen.” Maar ik sta recht, kijk haar aan. “Sorry liefje, ik moet gaan, de plicht roept”. Met een zacht kusje neem ik afscheid.

Het loopt tegen zevenen aan, ik open de voordeur als zij net de trap afloopt in een zomers jurkje. “Liefje, wat zie je er lekker uit” zeg ik en lik mijn lippen. Ze geeft me een zoen en ik duw gelijk haar mond open en kus haar volop. Als ze zich tegen me aandrukt voelt ze de bobbel in mijn broek dus beweegt ze wat meer met haar heupen om me nog meer op te winden. Ik graai onder haar jurkje naar haar billen, ik weet dat ze strings draagt: die breng ik altijd voor haar mee. Ik trek haar billen uit elkaar en open zo haar beide gaatjes. Achterlangs streel ik haar kutje.

“Je bent al zo nat, meisje, oh wat houd ik daar toch van”. Ondertussen heeft ze mijn overhemd open geknoopt en ze gaat met haar nagels over mijn borst heen, rond en over mijn tepels en zo naar beneden volgt het ze het streepje haar dat aangeeft waar ze moet zijn. Ze knoopt mijn broek open en trekt mijn slip naar beneden waardoor mijn pik fluks opspringt. Door haar knieën zakkend neemt ze het topje in haar mond en draait er met haar tong om heen. Ze duwt mijn broek nog verder naar beneden zodat ze mijn ballen in haar handen kan nemen en krabbelt en kneedt ze terwijl ze de hele lengte van mijn penis in haar mond zuigt.

Na enige tijd til ik haar omhoog, draai haar om, ze zet haar handen op de vierde trap en steekt haar kontje in de lucht. In een keer duw ik mijn paal langs haar string diep in haar grotje. Ram keer op keer tot achterin tot en ik mijn zaad met een ferme stoot ver in haar lijf spuit. Ik trek mijn pik eruit, ik doe haar jurkje weer naar beneden en vraag.

“Is de loodgieter geweest?”

Nadat Bas is vertrokken en ik heb gedoucht trek in mijn bikini aan om me lekker in het zonnetje te gaan installeren. De bel gaat. De loodgieter. Die is de voorbije weken al een paar keer langs geweest.

“Ik kom verder afwerken wat ik nog te doen had” zegt hij suggestief en kijkt goedkeurend naar mijn strakke lijf in piepklein bikinietje.

“Oh ja, sterke jongen, laat maar eens zien wat je in huis hebt” en ik trek hem mee naar binnen. Hij loopt achter me aan en kan het niet laten een strikje van mijn broekje los te trekken waardoor het gewoon langs mijn been naar beneden zakt. Ik schrik en struikel bijna, waarop hij me in zijn armen neemt. Hij kan zijn handen niet thuis houden en schuift de twee lapjes van mijn bovenstukje opzij. Mijn borsten zijn niet groot, mijn tepels wel. En onder zijn blik zwellen ze nog. Hij rolt ze tussen zijn vingers en rekt ze uit. In zijn ogen zie ik dat hij ze zo lekker vindt dat hij ze absoluut wil proeven. Hij likt, kust, zuigt en bijt zachtjes. Ik kreun van genot en als hij al kussend een spoor naar beneden volgt slaak ik een zucht van verwachting. Hij legt me op de bank en spreidt mijn benen. Mijn genotsknopje komt groot en glanzend piepen tussen mijn schaamlippen, hij draait er met zijn tong omheen en zuigt terwijl hij met zijn vingers mijn lippen spreidt zodat hij van boven naar onder kan likken en zijn tong in mijn kutje kan steken.

“Oh! John ja, John, ja! Ja!” Maar John wil het nog even rekken. Hij duwt zich op om mijn ogen, neus, mond te zoenen terwijl hij zijn broek laat zakken. Wild draai ik mijn tong rond de zijne en schuur met mijn spleetje langs zijn schaamhaar, op zoek naar verlossing. Hij wrijft met zijn eikel over mijn klitje en als hij voelt dat we het allebei niet lang meer gaan trekken stuurt hij zijn pik langzaam mijn kutje in.

“Oh John, dieper, diep, oh ja, zo, nog, nog, nog” kerm ik en ga wild heen en weer met mijn heupen tot mijn climax me als een bliksemschicht bereikt en John algauw volgt.

“Oh ja Bas, de loodgieter is geweest, maar hij moet nog eens terug komen?”

Insaline

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s