Lizzie IV


SLAPELOZE PAASWAKE…

Lizzie had me al om een voorschot gevraagd en dat had ik haar gegeven. Ik wilde het geld niet meteen consumeren omdat ik me kort daarvoor al zelf had afgetrokken, iets wat ik haar ook eerlijk opbiechtte. Dan is het voor haar onnodig veel werk en voor mij minder genot, dus een ander keertje is dan beter. Het blijft wel een kwestie van vertrouwen. Ik werk immers niet met kwitanties en als de ander het vergeet dan is het foetsie geld. Ik zou dan ook geen drukte gaan maken, dat is het me niet waard. Bovendien valt er dan sowieso niks meer te verdienen behalve stress. Als dat het geval zou zijn geweest dan had ik het geldverlies genomen en mijn lesje wel geleerd.

Haar eerlijke indruk had me echter niet bedrogen en op het einde van de week meldde ze me voor een maken van een afspraakje. In mijn auto, dat stond voor mij van te voren al vast zoals ze kon weten. Ik had haar mijn eerdere verhaaltjes over haar al gemaild, tot tweemaal toe zelfs omdat ze die de eerste keer per ongeluk gewist had. Ik was mij dan ook niet zeker of ze die überhaupt gelezen had of niet maar dat zou ik wel merken hoopte ik. Ik zal haar in ieder geval niet gaan ondervragen over mijn schrijfseltjes, dat zou te gek voor woorden zijn. En bovendien, op sommige frases was ik bepaald niet trots geweest, zelfs op het moment dat ik ze opschreef. Een paar passages had ik al gewist maar toen toch maar weer, herschreven, teruggeplaatst omdat ik haar op dat moment niet in de ogen kon kijken. Overpeinzingen van een ouwe zak, triestig en pathetisch eigenlijk.…

Maar nu was het toch Goede Vrijdag geworden en ik kon haar weer ontmoeten in mijn oude vehikeltje! Om een uur of zeven had ze aangegeven; een voor mij ook perfecte tijd. Kar-Freitag, een Duitse feestdag betekent in onze stad een complete verkeersobstipatie van aan- en afrijdende Pruisen. Tegen die tijd zou het wel weer een beetje opgelost zijn en de weg naar het Westen zal wel weer begaanbaar zijn. Toen ze me kort daarvoor liet weten dat een uurtje eerder ook geen probleem zou zijn vond ik dat prima; dan hoefde ik niet zo lang te wachten haar weer te zien en te mogen aanraken. Snel een extra wasbeurt, een paar spulletjes samen gepakt en hup de wagen in. Klote! Om de hoek stond ik al in de file en het ritje van normaal een minuut of tien nam nu bijna een half uur in beslag. Wachtend in de eindeloze rij voor het stoplicht dat slechts sporadisch kort groen licht gaf had ik tijd genoeg om nog een shagje te rollen en op te steken. Jawel, ik had wel alles bij me, hoewel eigenlijk ook niet. Shag, vuur, telefoon, een schone handdoek om over de stoel te draperen, een blikje frisdrank zonder calorieën en ook een condoom.

In het verleden heb ik vaker contact gehad met mensen die harddrugs gebruiken. Nooit een seksuele relatie of wat dan ook, maar ik ken ze wel en hun gebruiken ook. Gedurende de twee keer dat ik haar had gezien was ik me er niet zeker van of zij wellicht ook verslaafd zou zijn. Het veelvuldig gebruik van de telefoon herkende ik er wel in en ook het soms wel bijna paranoïde gedrag dat ik op die manier gemakkelijk kon verklaren. Veel andere dingen duidden op het tegendeel. Ze kwam haar afspraken na en ze drukte zich ook niet voor onze afspraak. De zorg voor haar kinderen is oprecht, daar ben ik nu oprecht van overtuigd maar sores heeft ze ook genoeg aan haar hoofd, ook op financieel gebied. Dat kan ontstaan door inkomstenproblematiek of door uitgavenpatroon en dat hoeft niet perse met drugs te maken hebben. En eigenlijk gaat het me ook geen flikker aan overpeins ik als ik de auto weer een paar meter verder kan rijden. Achteraf gezien heb ik er wel spijt van dat ik de twee chocolade paashazen niet had meegenomen.

Die had ik de dag ervoor in de supermarkt gekocht met de intentie die aan haar te geven voor haar kinderen. Op het laatste moment was ik gewoon te laf om ze mee te nemen. Bang om stiekem uitgelachen te worden of anders wel door te opdringerig te zijn in haar persoonlijk leven. Op de paasdagen heb ik ze zelf maar verorberd hoewel ik ze niet voor mezelf had gekocht. Ik kauwde ze met spijt en vond de smaak eigenlijk te zoet. Echt kindereten dat ik zonder lust oppeuzelde. Had ik ze toch maar meegenomen, dan had ik er meer plezier aan gehad. Weer een lesje voor een volgende keer. Dan zal ik ze gewoon geven ook al ziet ze dat als een raar gebaar, dat risico zou ik nu wel nemen.

De klok tikte verder tot ik het station voorbij was en de auto’s eindelijk in beweging kwamen. Ditmaal zaten de stoplichten me mee en sprongen op groen bij het naderen van mijn rode karretje zodat ik mij al snel op de afgesproken plek bevond. Mijn telefoon liet verstek gaan toen ik haar probeerde te bellen, ook dat nog, dat kon er nog wel bij. Maar gedurende mijn onhandige poging een SMS je te verzenden had ze me al ontdekt en klopte ze op de portier die ik snel opende, blij haar weer te zien. Minimaal even mooi als de eerdere malen en ze leek nog jonger geworden te zijn. Driewerf shit want ik voelde me hierdoor nog meer een oude viespeuk die misbruik van haar situatie maakt. Ongeacht wat of hoe, dat is iets wat ik voor mezelf niet kan ontkennen.

Gedurende de rit naar een stil plekje vernam ik wat haar bezig hield die dag. Een achtbaan van aandachtspunten en belevenissen passeerden de revue. Een meevallertje op Marktplaats, de dag erna met de kids naar België voor een leuk uitstapje en en-passant een bezoek aan het crematorium.

“Ja. Hier linksaf, daar komt niemand!” Zei ze bij een doodlopend straatje tussen braakliggende stukjes gras en verlaten industriegebouwen. Ze vervolgde haar relaas en biechtte me op dat ze al een slokje gedronken had, iets waar ik alle begrip voor had. Of ik ook een slokje wilde hebben vroeg Lizzie me, een flesje drank presenterend. Ik had het best wel gelust, maar ja, ik zat achter het stuur en moest ook nog terug, dus toch maar niet. Bovendien had ik die dag al twee flesjes bier gedronken. Dat was wel al veel eerder op de dag, maar mijn rijbewijs op het spel zetten; liever niet.

Toen ze mijn riem los begon te knopen en mijn broek open knoopte was ik er snel bij haar behulpzaam te zijn hierbij. Asociaal heerlijk was het te voelen hoe ze mijn lul tussen haar lippen sloot en ik voelde hoe ze met haar tong mijn voorhuid naar achteren duwde. Zelf wurmde ik het katoen verder naar beneden om ook mijn ballen te bevrijden. Mijn piercings zijn nog vreemd voor haar. Toen ze er voorzichtig aan voelde vroeg ze weer of dat niet pijnlijk was. Ik verzekerde haar dat het helemaal geen pijn doet, net zomin als een oorbel, maar die draagt ze zelf ook niet. Mijn bloed stroomde mijn zwellichaam in en mijn pik groeide in haar mond en gaf houvast aan haar masserende hand.

Een in de verlatenheid naderend stelletje dat een hond uit liet naderde de plek waar we stonden op verre afstand maar leidde toch even af. Lizzie vertelde me over haar eigen hond die nu bij haar ex woont en dat ze die wel eens uit liet op datzelfde grasveldje. Hemels lekker voelden haar billen aan en vrijpostig liet ik mijn hand haar spijkerbroek in glijden. Ze schrok er niet meer van. Toen ik dat de vorige keer deed bij onze eerste date merkte ik dat ze toen achteruit week waardoor mijn vingers minder bewegingsvrijheid kregen. Dat die onbewuste reflex nu uitbleef was een extra stimulans voor mijn genot. Ze pijpte me verder maar de ruimte binnen het blikje waarin we zaten maakte het voor haar niet eenvoudiger. De beperkte plaats en de stramheid van mijn eigen ledenmaten geven weinig ruimte voor standjes om het maar euforisch uit te drukken.

Waar vrouwen eerder geneigd zijn hun ogen te sluiten, zo blijkt uit onderzoeken, zijn mannen veeleer visueel ingesteld. Ik hield de straat in de gaten om naderende personen op te merken, maar keek ook naar haar op en neer gaande hoofd. Bewegingen die mijn genotzenuwen prikkelden en opwonden maar ook de extra prikkel van het zien, van het kijken, ik slurpte het op in mijn gedachten. Primitieve primaten zijn het, kerels met een stijve pik. Niet voor niks is het zo dat pornofilms vooral door mannen worden bekeken en als opwindend worden beschouwd. Voor mannen geldt de wet dat het des te opwindender is als het maar expliciet en het liefst in close-up wordt getoond, al is het maar op een televisiescherm of op een monitor van de computer. Ze rukken zich af bij het leven, zo hebben vele soortgenoten me al opgebiecht, bij het zien van dat soort films. De meeste schamen zich hiervoor, vooral tegenover hun partner, maar ondertussen plengen ze hun sperma maar al te graag, voorzichtig om hierbij niet betrapt te worden.

Ik, ik voelde hoe Lizzie me pijpte en zo nu en dan kreeg ik ook een glimp mee om het te zien. Te zien hoe haar lippen zich rondde om mijn stam en mijn huid zich zacht bewoog in haar mond. Meestal moest ze zich in een zodanige bocht wringen dat ik er geen zicht op had of hingen haar zachte lange haren in de weg. (Te?) subtiel probeerde ik duidelijk te maken dat ze het wel terug lekker deed en dat mijn lichaam volop genoot en dus het niet meer al te lang zou duren voor ik mijn zaadloze sperma zou gaan sproeien. Een condoom had ik in mijn shagetui zitten maar hoopte hypocriet dat ze me daar niet naar zou vragen. Achterlijk, dat je als kerel dan alleen maar aan jezelf denkt, je jezelf schaamteloos verlaagt tot een lustgevoelige aap. Klinisch weet je dat het geen kwaad kan en dat je zelf smetvrij bent maar rationeel is het natuurlijk wel een grove inbreuk op de lichamelijke integriteit van de ander, althans doe je daarop wel een groot beroep.

Het kan anders zijn bij een wederzijdse Libertijnse vrijheid, maar daarvan was nu geen sprake. Lizzie doet het niet uit vrije wil maar puur en alleen uit noodzaak zo was me welbewust; op een terrasje zou ik haar een drankje aanbieden maar zij zou niet smelten daardoor en me aanbieden om me eventjes te pijpen in ruil daarvoor. Of omdat zij daar zin in had omdat ze dat zo geil vond. Mooi of interessant ben ik ook niet, behalve wat geld heb ik haar niks te bieden. ‘That sucks’ om het zo maar te zeggen.

Waarom schrijf ik dit allemaal op? Om mezelf een souvenirtje te bezorgen? Om me te verantwoorden tegenover Lizzie? Verantwoorden is een scheldwoord in deze context, bijna net zo erg als een blasfemie. Ik voelde wel degelijk dat ik klaar aan het komen was, dat mijn zaad vocht naar vrijheid tegen mijn prostaat en het niet lang zou duren voor die dam zou breken. Ik denk dat zij dat ook wel wist, maar toch waarschuwde ik haar niet, bewoog haar hoofd niet terug om mijn pik nog even snel van een rubberen jasje te voorzien. Mijn lustgevoel zou dan wel worden aangetast en duidelijk minder intens zijn maar haar warme zachte mond zou ook gespaard zijn voor mijn zaaddumping. Een oneerlijk en zakelijk geschil in mijn kop.

De drogist waar ik de condooms had gekocht was door mijn optreden uit het lood geslagen denk ik. De DA-man had me argwanend aangekeken toen ik zijn zaak betrad in mijn werkplunje. Andere klanten, twee dames van boven-middelbare leeftijd die rond struinden voor rekken met cosmetica-artikelen, gunden mij geen bepaald waarderende blikken.

“Kan ik u helpen?” Vroeg de knuppel. Toen ik zei dat ik condooms zocht op hoorbare toon wees hij me discreet de weg naar een afdelinkje Durex dat verstopt was op een onderste plank. Volgens mij kleurde hij rood toen ik vroeg naar condooms met een smaakje omdat ze bedoeld waren voor een pijpbeurt. Die had hij niet in zijn assortiment, iets wat ik erg vreemd vond en ik informeerde geïnteresseerd of daar soms geen vraag naar was. Bij orale seks is dat toch aangenaam voor een vrouw? Heb ik nog aangedrongen, maar een antwoord op mijn vraag bleef achterwege. Nou, dan kies ik maar voor de comfort, de extra large maat liet ik hardop aan hem weten toen ik mijn keuze had gemaakt. Ik voelde de blikken in mijn rug priemen van de dames en hij verpakte het snel in een papieren zakje voor hij het overhandigde. Ik heb er nog elf in het doosje zitten vooralsnog maar ja, die gaan wel op weet ik. Desnoods trek ik me er zelf in af; dat levert ook een ander gevoel op dan bij een dagelijkse masturbatiesessie zonder.

Mijn keuze was op dat moment te gaan voor mijn eigen optimale bevrediging in de auto dus vergat het condoom zelf af te rollen over mijn eikel of om Lizzie expliciet te waarschuwen.

“ Hou even op Lizzie, ik ga klaarkomen” leek me een overbodige boodschap, hoewel het wel netjes zou zijn geweest achteraf gezien. Maar ze zal zelf toch ook geweten hebben dat er zoiets kan gebeuren als ze een jongen of een man dusdanig verwent? Ik mocht logeren in de hemel van haar, want zo voelde het eventjes. Vanuit het onderste gedeelte van mijn buik spatte de lust naar buiten in een bitterzoete euforie.

Was ik te voorzichtig geweest of juist te grof? Misschien vertelt ze het me woordeloos een volgende keer. Vooralsnog kan ik mezelf onmogelijk verplaatsen in haar positie, net zomin als dat zij kan weten wat zij aan mij heeft. Wat dat betreft zijn we een stelletje pubers zonder ervaring, hoe raar dat ook mag klinken. Ik ontving meer lust dan ik mocht verwachten, dat staat buiten kijf. Maar toen Lizzie met gevulde mond blindelings naar de deurknop zocht om mijn sperma uit te kunnen spugen voordat ze ervan moest gaan kokhalzen vond ik dat ook zwaar klote. Als het zover komt dan laat het maar gewoon uit je mond lekken of zo, een vlekje meer of minder maakt me niet uit, had ik haar moeten laten weten van tevoren. En de restsmaak wegspoelen is niet meer dan normaal lijkt me want ik ben je vrijer niet, maar gewoon een klant. Wel een heel dankbare hoor, die je naar wens voorziet van al dan niet alcoholvrij spoelwater bij een eventuele volgende keer.

Trouwens het slikken van lichaamssappen, om het even of het nu sperma, pis of wat dan ook zij, is en blijft een raar fetisjisme in mijn ogen. Als iemand dat graag wil vind ik dat oké, maar om dat van iemand te verlangen of daaruit een kick te ontlenen vind ik nogal ziekelijk. Ik keur het niet af maar voor mij biedt dat geen enkele meerwaarde in geen enkele relatievorm. Andere mannen zien dat anders weet ik uit filmpjes, maar hun kick is niet de mijne.

Eenmaal thuisgekomen na haar te hebben afgezet op een plek die ze wilde begon meteen mijn geweten op te spelen en dat nog wel op Goede Vrijdag. Lizzie had me doen klaarkomen op een manier, dan moet ik wel erg ver in de tijd terug gaan, zo lekker. Maar aan de andere kant voelde ik me klote, want ik wist ook dat ze dat bepaald niet had gedaan omdat zij het mij naar mijn zin wilde maken in de eerste of tweede plaats. Het was de situatie die haar hiertoe noodzaakte en bovendien, bloedmooi als ze is, is ze ook nog eens een keertje bloedjong. Ze zou mijn dochter kunnen wezen besefte ik terdege, hoewel ik zelf geen nazaten op deze wereld heb gepoot. Dat moet gewoon heel raar of puur walgelijk voor haar zijn en staat mijn geluk wel in verhouding tot haar afgrijzen? De christenen gedenken het lijden van Jezus op deze dag, een geloof waaraan ik geen enkele boodschap heb ondanks mijn studie theologie. Lizzie bezocht op diezelfde dag nog het crematorium zo vertelde ze me. Ik refereerde er al aan, de achtbaan van het leven, de Python van gevoelens…

Lizzie vroeg me of ik nog meer verhaaltjes zou gaan schrijven over haar en mij. Ik weet niet of ze daar zoiets mee bedoelde als wat ik nu weer op papier (of scherm) heb gesmeten. Ik vind haar dapper om de keuzes die ze maakt voor haar kinderen. Voor haar instelling, ten aanzien van haar moeder en ex, voor zo ver ik weet uit haar summiere informatie, al klinkt dat vreemd. Zoveel is me onduidelijk vooralsnog maar wat ik wel weet is dat ik haar niet (nog) verder wil beschadigen. Daaraan heb ik gedacht in de nacht nadat zij zo haar best deed het me naar mijn zin te maken en zichzelf daarvoor opzij zette. Een slapeloze nacht, een paaswake voor haar. Mijn eigen paaswake. Hopelijk kon zij mij wel vergeten zodra mijn auto om de hoek was gedraaid en vervloekte me niet in haar slapeloze dromen.

De seks-cardate, die ken ik nu wel denk ik. Tenzij ik voorrijd in een stationcar of minimaal een combi is er weinig meer mogelijk dan tot deze twee keer. Weer wachten op beter weer en dan ergens buiten of zo is ook een optie, maar dat gaat dan weer gepaard met een spanning van ontdekt of gezien worden. Ik ben geen exhibitionist die er prat op gaat om aan anderen te laten zien dat er gevreeën kan worden. Als Lizzie vindt dat ze niet verder wilt gaan dan orale seks heb ik daar alle begrip voor en snap dat volledig. Dat zij er bepaald niet naar verlangt mijn lichaam helemaal te zien; ik hoef maar in de spiegel te kijken na het baden en ik snap het helemaal! Godverdomme, zelfs of vooral op paaszondag bekt dat lekker, wat is wijsheid en wat is geilheid?

Heel erg ontzettend graag zou ik haar huid tegen mijn vel willen voelen, zonder kleren en in een discrete omgeving. Botweg gezegd allebei compleet naakt. Ik weet niet, en dat gaat me ook geen donder aan, of ze dit vaker doet en of ze daarmee moeite heeft. En als ze bij deze vraag aan me begint te twijfelen, want neuken in een auto doe ze wel, ik bedoel hiermee wat anders. Zoals zij me klaar hebt laten komen in je mond, zo wil ik haar ook graag willen likken. Ze mag wat mij betreft dan best faken dat ze klaarkomt of zo, dat kan ik niet nagaan of haar daartoe verplichten. Maar ontzettend graag zou ik haar willen beffen, haar borsten willen zuigen en haar billen willen voelen. De delicate smaak van een vrouw is niet te vergelijken met iets anders dat ik ken. Vreemd hoe lang je je een smaak of geur kunt herinneren. Diep geëtst in mijn geheugen, een onuitwisbare ervaring.

Mijn ex noemde het pervers toen ik haar eens vrijpostig vroeg of ik mocht kijken hoe zij zichzelf vingerde. Toen ik haar daarbij ook nog eens aanbood om haar dan ook te laten zien hoe ik mezelf aftrok vond ze dat al helemaal banaal. Een seksloze week was mijn beloning voor die ontboezeming; het bloed van de Bonoboaapjes zat niet in haar genen, dat was er door de evolutie uit gefilterd. Mijn referentiekader is zeer beperkt want na jaren monogamie volgden de jaren van onthouding die ik met Lizzie doorbreek. Een doorbraak vol twijfel, zelfverachting en wroeging als ik mezelf beschouw als netjes betalende verkrachter. Ik legitimeer het maar voor mezelf door te denken dat ze anders wel een andere klootzak op moet pikken of zo.

Over twee of drie weken zal ik haar mailen en polsen of ik haar nog eens mag zien. Ik hoop maar dat ik dan nog antwoord krijg. In België heb ik eens gehoord dat vrouwen vreemde mannen zijn. Zelf zie ik het ietsje anders en denk dat jongens mislukte meisjes zijn. En ik…? Ik laat me wel verrassen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s