Uitpakken?


Jij je vriendin, ik mijn vriendje… en toch trokken we elkaar zo aan tijdens steeds heter wordende mailtjes via internet. We maakten elkaar helemaal gek met onze fantasieën, onze wilde dromen, en onze gigantisch geile buien, dat we besloten hebben af te spreken voor een lang wild seksweekend. Op je site zag ik je foto’s, en zag al snel dat je een lekker zoen en bef bekje hebt…

Jij werd opgewonden als ik voorbij de webcam op mijn werk liep… Ja… dat weekend zit wel goed.

We zagen elkaar voor het eerst op het station. Jouw blik zorgde ervoor dat ik meteen naar je smachtte, ik voelde meteen tintelingen in mijn onderbuik. Als ik lager keek zag ik ook dat ik je wel beviel. Je gaf me netjes drie kusje op mijn wang…         ik hield je kaak vast en trok je langzaam naar me toe en gaf je een ontzettend hete tongzoen.

Zwijgend liepen we naar de trein en namen plaats in 2e klasse roken. Ik stak een peuk op, maar jij had wel ” iets beters” voor me, fluisterde je. Ik wreef met mijn hand over je bovenbeen, en gleed over jouw keihard geworden lul heen. Dat gevoel wond mij zo ontzettend op, dat ik mezelf over een been van je liet zakken en mijn poesje tegen je aandrukte. Zacht begon jij heen en weer te bewegen met je knie, waar ik gigantisch opgewonden van werd. Ik zoende je in je hals, en liet een glibberig slijmspoortje met mijn tong achter vanuit je hals naar je borst, tot vlak onder je navel…

Met mijn tanden rukte ik de knopen van je broek open… en zag mijn beloning al boven het randje van je short komen. Langzaam en pesterig gleed mijn natte tong zachtjes over het topje van je eikel… ik hoorde je zacht kreunen en voelde je met je heupen bewegen. Ik trok je short lager en nam je geheel in mijn hand… ‘shit wat een lekker formaat… iets dat ik het liefste NU in me zou willen hebben’, dacht ik.

Ik schoof iets meer over je been naar achteren, zodat ik je nog beter in mijn mondje kon nemen. Na lang te hebben getreiterd kwam je schokkend en stotend klaar, terwijl jouw vingers die al geruime tijd langs mijn klitje als een idioot heen en weer wreven mij tegelijkertijd tot een schreeuwend orgasme leidde.

We zaten al dik twee uur in de trein en kwamen aan waar we moesten zijn. Met een glimlach keken we elkaar aan, gaven elkaar een geile tongzoen en stapten in de taxi. Op de achterbank kon je het niet laten je hand op mijn dijbeen te laten liggen, en al gauw had je jouw plekje onder het randje van mijn damesshort gevonden. De taxichauffeur hoorde wel mijn gehijg en gekreun, maar liet ons onze gang gaan. Ik wilde je per se in me voelen, en ging over je heen zitten. Ik liet je helemaal in me komen en bleef even stilzitten om te genieten van het gevoel helemaal gevuld te zijn. Jij wreef met je handen over mijn rug en kneedde m’n billen. Steeds sneller begon ik je te berijden, en van elke stoot werd ik geiler en geiler. Ik kwam weer met neukkreetjes klaar en liet me met een zucht naast je vallen.

De taxi stopte… we waren op het bungalowterrein.

Toen we de sleutel hadden opgehaald en de deur opendeden sloeg je deze met een knal dicht, smeet je tas in de hoek, en drukte mij tegen de muur aan. Ik keek je met grote verbaasde ogen aan, maar al snel veranderde deze in een geile blik omdat ik in je broek een ongelofelijke bobbel zag zitten. Je sabbelde in mijn nek je weg naar beneden en ging op je knieën zitten.

Kleine natte cirkeltjes draaide je met die tong rondom men navel, en rukte met een ruk mijn broek en short van me, treiterde me door met je vinger eerst te spelen met mijn schaamhaar en net niet binnen te komen.

Van geilheid zakte ik bijna door mijn benen heen. Je opende mijn lipjes met je andere vinger en zachtjes gleden er twee vingers naar binnen die al snel kletsnat werden. Ik stond met dichtgeknepen ogen trillend tegen de muur toen ik ineens een ontzettend lekker warm en vochtig gevoel voelde. Ik opende mijn ogen en zag hoe je me tegelijkertijd befte en mij nog steeds plezierde met je snel op en neergaande vingers.

Hijgend en smekend naar meer, begon ik hevig te trillen en genoot zoals nooit van te voren. Echt schreeuwend en kletsnat kwam ik klaar.

Jij werd hier zo opgewonden van, dat je me oppakte en mij op het randje van de keukentafel voorover legde. Achterlangs voelde ik weer die 2 vertrouwde vingers in me glijden, maar deze werden al snel vervangen door iets veel geiler.

Ik hoorde je kreunen en zeggen dat je me zo geil vindt… en hoe meer ik bewoog hoe sneller ging jouw adem en hoe harder werden jouw stoten. Ik kronkelde op de tafel toen ik jou met een schreeuw hoorde komen en je zaad in me voelde spuiten.

Ik draaide me om, gaf je een lange langzame lome tongzoen uit dankbaarheid en vroeg

“Zullen we uitpakken schat?”

JohanT

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s